Milih milih kanggo rong kit sing bakal teka!, The Sims 4 ngandhani pemenang Komunitas Komunitas Kits

The Sims 4 ngandhani pemenang Komunitas Komunitas Kits

Apa sing nggawe kit modern modern malah luwih unik yaiku kasunyatane yen EA kanthi kolaborasi lan Youtuber sing kondhang, Xureila, kanggo nggawe. Nalika ngrembug kit kasebut, Xurelia ujar, “Saka dewan desain kanggo milih gaya lan warna perabotan, mula bisa ndeleng ide-ide saya urip.”

New Sims 4 Kits

Sul sul simmers! Kita pengin krungu saka sampeyan! Kita kaget karo cara sing luar biasa sampeyan Sims ™ 4, Lan kanthi swara iki, kita ngeculake sampeyan, komunitas, nemtokake tema sing bakal menehi inspirasi kanggo kit kanggo siaran mbesuk.

Mung bakal dadi siji babak swara, dadi priksa manawa sampeyan entuk keputusan! Kita duwe rong pilihan thematic sing kudu dipilih kanggo nggawe SIM lan mbangun Tuku Kits.

Pilih swara ing kene! Pamilih bakal diwiwiti tanggal 11 Mei ing 10:00 PST. Sampeyan kudu nganti 21 Mei ing 7:00 PM PST kanggo nyakot swara sampeyan. Tema sing menang bakal katon ing rilis kit.

Pilihan sampeyan yaiku!

Gawe SIM: Tema sing entheng utawa peteng? Pilih kanggo kit Fesyen favorit sampeyan!

Apa sampeyan luwih seneng cahya utawa peteng? GO Cahya lan Padhang Kanthi Gaya inti Pelangi, nyemprotake kanthi warna sing nyenengake lan sregep kanthi pirang-pirang pola sing cerah lan cerdas sing tambah akeh sinar matahari kanggo urip sim sampeyan. Ing tangan liyane, ngrangkul sisih peteng lan milih kanggo edgy lan misterius Fashion Goth, lan njupuk simi brooding sampeyan.

TEMA BUKU: Tema kepungkur utawa mbesuk? Pilih kit bangunan favorit sampeyan!

Tresna sing kepungkur utawa nggoleki masa depan? Keagungan lan kamulyan Kastil Abadevent Sampurna kanggo nggawe kerajaan dhewe, nyedhiyakake kabeh sampeyan kudu mbangun kraton sing gedhe lan rustic. Mbangun beteng kanthi macem-macem unsur kalebu tembok bata, battone lan jendhela kaca sing dipimpin ing watu lawas. Selehake swara sampeyan kanggo Futurisme teknologi tinggi Yen sampeyan wis inspirasi saka arsitektur sing metu saka jagad iki sing nampilake exterior logam sing apik lan aksen sing mencorong sing nggawe dhasar omah sing sampurna kanggo sims liyane.

Vadish! Mesthi kanggo ngetutake @Thesims kanggo asil lan tetep anyar babagan paling anyar Warta 4 Warta lan nganyari.

The Sims 4 ngandhani pemenang Komunitas Komunitas Kits

Pratinjau kanggo Sims 4 Horse Ranch - Trailer resmi (EA)

Sims 4 wis ngonfirmasi tema loro kit sing teka ing game kasebut.

Wulan pungkasan, Simmers dijaluk kanggo mutusake tema saka siji-sim kit sing digawe anyar lan kit Buy Buy Merah anyar.

. Kanggo Buy Buy, ana ing antarane kraton abad pertengahan lan futurisme teknologi tinggi.

sims 4 kits swara

The Sims 4 kit swara

Sajrone minggu iki ing mburi The Sims stream, pemenang saka jajak pendapat kasebut diumumake, kanthi Fashion Goth lan Kastil Abadevent Ngamanake paling milih.

Iki uga dicethakaké manawa loro kit iki bakal diluncurake awal 2024.

Ora ana rincian liyane sing dituduhake babagan apa sing bisa diarepake para penggemar saka loro kit kasebut. Nanging yen sampeyan ora kejawab, iki minangka deskripsi teaser sing dirilis nalika polling asli banjur urip.

Goth Fashion: “Apa sampeyan tuwuh mual ing ngarsane sweter pink sing cerah? Sempurno. Ngrangkul sisih peteng lan milih gaya goth. Gaya Sampeyan SIM ing warna ireng saka sirah menyang sikil. Dheweke yakin kanggo ngadeg metu saka wong-wong sing duwe bolong modern lan renda, dandanan dramatis dramatis, lan aksesoris edgy.”

Kastil Abadenal: “Selehake moat sampeyan, tegese sampeyan milih, kanggo kraton abad pertengahan yen sampeyan pengin njaga tanggi sing ora pati cetho. Mbangun beteng kanthi macem-macem unsur kalebu tembok bata, battone lan jendhela kaca sing dipimpin ing watu lawas! Iku kraton sampeyan dhewe ing kerajaan sing adoh banget, adoh.”

cucuk jaran sims 4

Acara stream uga nampilake pemandangan sing mbesuk Ranch jaran ekspansi, kanthi fokus ing animasi lan interaksi jaran, uga nganyari ringkes kanggo Sims 5 (sing saiki duwe judhul proyek Rene), sing dicekel kemungkinan mbukak lingkungan.

Ranch jaran ana ing dina Kamis, 20 Juli, kanthi informasi luwih lengkap babagan ekspansi sing diarepake sajrone sawetara minggu sabanjure.

Sims 4 kasedhiya ing PC, Mac, PlayStation 4 lan 5, Xbox One, lan Xbox Serion X | S.

Sims 4 ngumumake rong kit anyar, mungkasi musim panas kanthi cipratan

Sims 4 wis mbukak loro kit musim panas sing bakal teka kanggo mbungkus musim anget: Kitsi-kit Splash Ciplash lan Kit Luxe Modern.

Sims 4 karakter ngadeg ing gear nglangi, siji kanthi rambut sing kurang apik lan liyane kanthi rambut ireng cendhak kanthi goggles

Diterbitake: Sep 5, 2023

Sims 4 nyekel papan khusus ing atiku minangka salah sawijining game simulasi paling gedhe. EA terus ngeculake konten kanggo sims 4, kanthi bentuk paket ekspansi utawa kit luwih cilik. Saka spesies anyar sing kayata jaran kanggo luwih fokus fokus, ora ana kekurangan fitur anyar sing bakal teka. Katon nalika musim panas durung rampung kanggo EA, amarga pangembang mung ngumumake rong kits anyar sing mesthi nyebabake gelombang. Kit layar Splash lan kit modhewo modern mlaku kanggo urip game.

Kit splash pointside temtunipun ing radar matur nuwun kanggo pakaian nglangi kanthi warni lan floaties sing cerah. Ora preduli apa jinis awak utawa kulit sampeyan, kit kasebut nglangi sing bakal dilengkapi kanthi becik. Kasedhiya kabeh warna, potongan, lan pola sing beda, nggawe macem-macem klambi sing kudu dipilih.

Sanadyan ora kabeh, amarga nyerat ea, “Sims malah bisa nyelehake driji sikil menyang jagad Aksesoris, nyampurnakake kolam renang, sandal, sandal, lan luwih apik.”Aku biasane dadi standar nglangi khusus, nanging katon ora kudu ditindakake nganti suwe. Maksudku, mung katon ing Lilac rong potongan lan Donut Floatie.

Sims 4 Scenesip SPLASHI SPLASHE nuduhake SIM ing kolam renang, seneng awake dhewe

Kit anyar liyane EA, kit modern modern, kurang babagan wektu sing digunakake ing kolam renang lan liya-liyane babagan wektu sing digunakake ing ngarepe pangilon. Iku janji “seni elegan, dekorasi canggih, lan comfort cushy.”Minangka wong sing nyalahake ngapusi ibu-ibu kaya ora ana sesuk, aku mesthi bakal duwe sims sing deklik. Saka pemain rekaman fungsional menyang tas tangan desainer, ora ana sim sing ora bakal ditindakake nalika kit iki.

Sims 4 gambar luxe kit modern mewah sing nuduhake sim ing butik, nyoba sandhangan lan nindakake make-up

Apa sing nggawe kit modern modern malah luwih unik yaiku kasunyatane yen EA kanthi kolaborasi lan Youtuber sing kondhang, Xureila, kanggo nggawe. Nalika ngrembug kit kasebut, Xurelia ujar, “Saka dewan desain kanggo milih gaya lan warna perabotan, mula bisa ndeleng ide-ide saya urip.”

Dheweke uga ujar yen dheweke “nggambarake inspirasi saka seniman ireng sing nuduhake gaya urip mewah saka individu ireng” kanggo kit, lan aku pancen tresna.

Kit layar Splash lan kit luxe modern ing Kamis, 7 September. Sampeyan bisa nyekel saben kit kanthi $ 4.99 / £ 4.99 Ing kene ing situs web EA. Wong-wong mau uga bakal nyelehake uap, yen sampeyan luwih seneng njaluk platform Valve.

Yen sampeyan butuh sawetara sims konten anyar kanggo nggawe game dhasar luwih nyenengake nalika ngenteni, priksa sawetara sims 4 mod favorit kita. Utawa, sampeyan bisa browsing sawetara game urip sing apik iki yen sampeyan pengin nyatakake kreatifitas ing papan liya kanggo sawetara wektu.

Anna minangka salah sawijining panulis warta, sing nutupi kabeh saka game fantasi kanggo game pertanian . Yen ora mangan pasta utawa nulis, dheweke ngenteni wektu kanggo main sims 4, ngupayakake gapura Baldur 3 Lore, cenderung saka londhong ing stardew, lan ngalamun babagan urip kanthi druid. Kanthi sastra lan gelar sejarah abad pertengahan ing sabuk, Anna mikir manawa ora ana wektu RPG sing luwih apik tinimbang abad pertengahan. Sawetara karya sadurunge bisa ditemokake ing Dexerto, IGN, lan Twinfinite.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.