Microsoft Simulator | Xbox, simulator paling apik ing Android

Simulator penerbangan nyata minangka alternatif sing nyenengake yen sampeyan ora seneng karo X-Plane utawa Sim penerbangan tanpa wates. Nanging, sampeyan bakal bisa nemokake sampeyan pengin sawetara fitur sing luwih canggih saka judhul liyane.

Microsoft Penerbangan Simulator

 njupuk langit lan ngalami kabungahan penerbangan ing generasi sabanjure Microsator. Donya ing pucuk driji.

Trailer lan urutane critane

Pilihan game sing kasedhiya karo Game Game Xbox kalebu legenda Minecraft, Revenlok, rodha panas sing diluncurake, lan kewan galak kaset

Nggoleki game favorit sampeyan

Muter atusan game bermutu tinggi karo kanca, ditambah seneng bebarengan konsol Multiplayer lan keanggotaan dolanan EA, kabeh kanggo rega bulanan sing murah.

Fitur Game

Pesawat saka Microsard Simulator Microsoft mabur ing ndhuwur tanah lan banyu

Jelajahi jagad iki

Lelungan jagad kanthi rinci luar biasa kanthi luwih saka 37 ewu bandara, 2 yuta kutha, 1.5 milyar bangunan, gunung-manin, dalan, wit, wit, kali, kewan, lalu lintas, lan liya-liyane.

Kontrol pesawat saka Microsoft Penerbangan Microsoft

Entuk swiwine sampeyan

Sampeyan katrampilan pilot sampeyan ing macem-macem pesawat saka pesawat cahya menyang jet komersial kanthi pengalaman sing ana tuntunan lan dhaptar sing disorot.

Plane saka Microsoft Simulator Microsoft mabur ing ngisor awan ing ndhuwur kutha

Tes katrampilan sampeyan

Day utawa wengi kanthi cuaca nyata-wektu kalebu kacepetan angin akurat lan arah, suhu, asor, udan, lan lampu.

Napa aku mabur

Pilot Zara mesem ing mbukak kokpit ing pesawat

Zara

Ndelok jagad iki apa sing diarani Zara Rutherford kanggo mabur solo ing saindenging jagad ing jagad iki, Rekam Dunia minangka wanita enom sing ora dadi bagian saka rencana kasebut. Play Video

Pilot Courtland lan kulawargane mesem nalika mabur ing ndhuwur banyu lan tanah

Diilhami dening pangarep-arep, pelacuran Courtland dadi pilot kanggo ngganti pasuryan ing penerbangan, mbuktekake kanggo impen sing enom ing endi wae. Play Video

Pilot Hancock lan garwane eseman ing njaba omah bandara

Carl lan Tiffany

. Tindakake kulawarga iki papat menyang udhara nalika nuduhake kokpit lan semangat kanggo tujuan anyar. Play Video

Pilot Afton mesem ing setelan penerbangan kanthi hangerplane ing latar mburi

Afton

Nalika sekolah penerbangan marang Afton Sise, dheweke isih enom banget kanggo mabur dheweke tetep ngimpi. Ing taun 8 taun ngimpi dadi nyata nalika miwiti perjalanan penerbangan kanthi instruktur minded. Temokake apa tegese mabur kaya bocah wadon lan tindakake panggilan sampeyan. Play Video

Pilot Emilie mabur pesawat kanthi headset lan kacamata

Emilie

Nalika dheweke ora mabur nyata, pilot lan nitahake Microsoft Simulator Microsoft lan kepengin menehi inspirasi kanggo pilot generasi wanita sabanjure. Play Video

Acipilot ing klambi biru ngomong ing ngarep pesawat

Kanthi Kemampuan Real Time Simulator Microsoft, yen kedadeyan ing jagad nyata, kedadeyan kasebut ing game kasebut. Kita ndherek Acepilot2K7 minangka hunte Hurricane laura mudhun, lan mabur mlebu. Play Video

Shinji Maeda ing pesawat

Shinji

Ora ana sing bisa mungkasi Shinji Maeda saka ngimpi kanggo mabur. Temokake Crita Sejati babagan carane pilot siji-sijine pilot sing pertama Jepang njupuk penerbangan lan kepiye mbantu generasi pilot sabanjure njawab panggilan ing langit. Play Video

Deekay ngomong ing ngarep pesawat

Deekay

Ing Microsoft Penerbangan Simulator, sampeyan bisa njelajah jagad kanthi komunitas fellow pilots fellow kabeh tingkat keahlian lan negoro. Pencipta Deekay nuduhake semangat dheweke kanggo mabur lan nggawa komunitas bebarengan. Play Video

Antunes Jose lan João ngomong ing ngarep pesawat

Antunes Jose lan João

. Play Video

Wong loro kanthi headset lan topi mabur pesawat

Bajing

Kepiye penerbangan ing Microsoft Simulator tumpukan nglawan perkara sing nyata? Nitahake lan pilot pilot “squirrel” sijine realisme simulator sing ora cocog kanggo tes. Play Video

Pesawat saka Microsoft Simulator Microsoft mabur ing kutha ing srengenge

Rincian Game

Saka pesawat cahya kanggo jets awak, mabur pesawat sing rinci lan akurat ing generasi penerbangan Microsoft sabanjure Microsoft Simulator. Tes katrampilan pilot sampeyan marang tantangan wengi mabur wengi, simulasi atmosfer nyata-wektu lan cuaca urip kanthi donya dinamis lan urip. Gawe rencana penerbangan menyang ngendi wae ing planet. . HDR: Fungsi HDR sing kasedhiya karo game lan TV sing didhukung.

Rating sing ditundha

  • Bisa uga ngemot konten sing ora cocog kanggo bocah. Dolan maring ESRB.Org kanggo informasi rating.

Penerbit

Pangembang

Genre

Platform

Xbox Serion X | S
Windows 10/11
Awan

Tanggal rilis

Xbox Series X | S: 27 Juli 2021
Windows 10/11: 18 Agustus 2020

Syarat minimal

OS ->

OS Windows 10 (v. 1909)
Prosesor Intel i5-4460, Ryzen 3 1200
GPU Nvidia GTX 770, Radeon RX 570
Memori 8 GB RAM, 2 GB Vram
Lumbung 150 gb
DirectX DirectX 11

Entuk game

Storefronts

Edisi standar

Rating Pangguna: 3.5/5

Klebu karo game pass

Muter Microsoft penerbangan Microsoft lan luwih saka 100 game sing luwih bermutu kanggo rega murah saben wulan kanthi pass game.

Tuku Download

Saka pesawat cahya kanggo jets awak, mabur pesawat sing rinci lan akurat ing generasi penerbangan Microsoft sabanjure Microsoft Simulator. Donya ing pucuk driji.

Edisi ulang tahun standar standar 400 kalebu 37 pesawat sing rinci banget karo model penerbangan unik, 35 bandara digawe tangan, 4 bandara komersial klasik, 15 bandara lan 14 heliports.

Edisi Deluxe

Rating Pangguna: 3.5/5

Edisi ulang tahun ulang Deluxe 40 kalebu kabeh saka edition standar ditambah 5 pesawat tambahan sing rinci banget kanthi model penerbangan unik lan 5 bandara sing digawe tangan 5 tambahan.

Edisi Premium Deluxe

Rating Pangguna: 3.5/5

Edisi ulang tahun ulang tahun premium 40 kalebu kabeh saka edition standar ditambah 10 pesawat tambahan pesawat sing rinci banget lan model penerbangan unik lan 10 bandara sing digawe tangan.

Xbox seri X lan s ing latar warna abu-abu lan putih

Kekuwatan
Sampeyan

Mundhak game sampeyan

Tampilan Detail saka Lab Rekomunikasi Xbox

Lab Desain Xbox

Tampilan Detail saka Controller Controller Wirve Xbox Elite 2 - Core (Putih)

Xbox elite control controler seri 2 – inti (putih)

Tampilan Detail saka Baterei Xbox sing bisa diisi ulang + USB-C

Baterei Xbox Xbox-C

Sampeyan kudu nampa Perjanjen Layanan Microsoft (Microsoft.COM / MSA). Mbukak Download (s) (suara signifikan, sambungan internet broadband lan biaya ISP ditrapake). Bisa uga mbutuhake hardware lan lengganan. Layanan XBOX lan Dhukungan Ora kasedhiya ing kabeh wilayah (XBOX.com / Wilayah). Fitur lan Layanan online bisa beda-beda miturut wilayah lan ganti utawa pensiun maneh. Bisa uga ngemot tumbas game. Mbutuhake akun Microsoft. Kajaba dijaluk hukum, kode ora bisa dibalekake.

Xbox: Multiplayer Multiplayer / Co-op mbutuhake Ultimate Xbox (inti sing wis didol kanthi kapisah). Gamelan generasi salib bisa diwatesi kanggo mode lan fitur tartamtu. Windows 10/11 PC: Skala kinerja kanthi sistem sing luwih dhuwur. Pènget: Sawetara wong bisa ngalami rampasan nalika mbukak lampu sumunar utawa pola ing game video (Xbox..

Airbus lan produk Airbus liyane lan tandha layanan liyane dilindhungi merek dagang Airbus. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. .

. Boeing, 747, 787 Dreamliner, Dreamliner karo Crescent Moon, Douglas, DC-3, F / A-18 Hornet, Markling Produk lan Dagang minangka Merek-merek dagang saka Boeing.

Jeneng viking Air, lambang, desain awak, logo lan merek dagang minangka properti intelektual sing diwatesi lan digunakake ing lisensi menyang Microsoft Corporation.

Jeneng lonceng, lambang, desain awak, lan logo yaiku merek dagang lan intelektual inovations inovasi inc. .

Jeneng DG GmbH, Emblems, Desain Badan minangka merek dagang lan intelektual GmbH dg penerbangan DG lan digunakake ing lisensi menyang Microsoft Corporation.

* Sumber Metacritic.com 24 Agustus 2020.

** © 2023 legendaris lan Warner Bros. Ent. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang

*** © 2021 gambar Paramount. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Simulator penerbangan paling apik

simulator penerbangan paling apik

Donya Sim Flight of Microsoft bakal teka mupoke kanthi kaendahan mabur, nanging ora kabeh PC pembunuh kanggo mabur pesawat. Kanggo tukang game mobile, kita nemokake paling simulator Android sing paling apik kanggo nawakake. Iki tegese sampeyan bisa nyuwek jagad ing endi wae sing dikarepake! Ya, sanajan ing jamban!

Yen sampeyan wis gatal kanggo njupuk udhara, mula kita duwe dhaptar kanggo sampeyan! Ing tawaran kanggo nemokake apa SIM Penerbangan seluler paling apik, kita wis nggawe dhaptar handy iki!

Simulator penerbangan tanpa wates

Ora cedhak karo akurat kaya X-Plane, simulator penerbangan tanpa wates minangka pengalaman sing luwih kasual. Nanging, apa sing kurang simulasi, iku ndadekake kanthi ton maneh pesawat kanggo mabur!

Ana luwih saka 50 pesawat kanggo milih saka SIM penerbangan behemoth iki. Sampeyan bisa uga ora dadi tukang game Android sing paling apik bisa milih, nanging salah sawijining kerusuhan kanggo penggemar pesawat.

Nggunakake perumpamaan satelit, sampeyan bisa njelajah jagad kanthi saiki kanggo kahanan atmosfer. Iku foggy ing ndhuwur swansea? Ya? Banjur sampeyan bakal bisa ndeleng kene.

Simulator penerbangan tanpa wates biasane dadi pilihan kanggo sims penerbangan mobile? Napa? Amarga luwih gampang diakses kanggo para pemain sing paling akeh, sanajan langkah ing mekanik X-Plane.

Gampang disaranake yen wong-wong sing kepengin njupuk langit virtual nalika ngaso ing tahta keramik.

Microsoft Penerbangan Simulator

Game simulator penerbangan de facto bisa kanthi teknis diputer ing Android, nanging nganggo guwa. Sampeyan mung bisa muter game ing Android liwat Xbox Cloud Game, layanan langganan streaming game.

. Salajengipun, pengontrol Xbox dibutuhake kanggo main game, lan dudu cara play paling apik. Yen sampeyan pengin pengalaman lengkap, sampeyan butuh konsol / PC lan tongkat penerbangan sing kompatibel.

Nanging, iki minangka pengalaman mabur sing definitif. Kanthi koleksi pesawat sing rinci banget, sampeyan bisa mabur ing bumi 1: 1 karo langit lan kahanan cuaca nyata. .

Mungkin dekade menyang ngarep, Microsoft Penerbangan Simulator ing Android bakal dadi kasunyatan. Sayange, saiki saiki, mung kasedhiya liwat streaming, lan kita isih duwe saran babagan. Iku sarwa kaya game penerbangan bisa entuk.

Simulator penerbangan nyata

Cukup sawetara rungs ing mburi liyane, simulator penerbangan nyata minangka game sing luwih dhasar dibandhingake karo pesawat x. Minangka pengalaman premium, sampeyan kudu mbayar £ 0.99 kanggo mlebu, nanging isih seneng kanggo wong sing seneng mabur.

Dene dudu Android Simulator Android sing paling apik, isih dadi pilihan sing apik. Sampeyan isih bisa mabur ing saindenging jagad, ngalami rekrit bandara favorit lan ngalami cuaca wektu nyata.

. .

Nanging isih nyenengake, lan kita nyaranake game kasebut! .

Turboprop penerbangan simulator 3d

Pilihan sing apik yen kerajinan nganggo propeller yaiku senggol sampeyan. Game iki duwe macem-macem pesawat, mungsuh kanggo mlaku-mlaku ing pesawat lan nyopir kendaraan lemah, lan sekumpulan misi kanggo nyoba metu.

Malah luwih apik, gratis tanpa iklan wajib. Sampeyan bisa milih ndeleng antarane penerbangan kanggo sawetara barang tambahan, nanging yen sampeyan luwih seneng pengalaman lancar sampeyan ora kudu melu.

Apa sampeyan entuk paling simulator Android sing paling apik?

Muga-muga, dhaptar iki wis menehi simulator penerbangan impen sampeyan. Apa kita mbantu sampeyan nemokake persis sing dikarepake? Yen mangkono, waca ing komentar ing komentar ing ngisor iki!

Yen ora, priksa manawa apa game penerbangan sing sampeyan seneng! Kita mesthi kepengin nambah dhaptar kita, kaya yen durung rampung!