Microsoft penerbangan simulator ‘Xbox Cloud Game Dina iki, Microsoft Penerbangan Simulator Nemu Edisi Goty ing Game Pass | Tren Digital

Microsoft Penerbangan Simulator Nemu Game of the Year Edition ing Game Pass

Donya GSC GSC, salah siji saka pirang-pirang pangembang Eropa, saiki ana ing serangan agresif saka pasukan Rusia sing nyebabake kabeh urip kasebut diganggu. Ing upaya kanggo nyengkuyung kamardikan negarane, tim kasebut wis ngaso ngaso “mbantu karyawan lan kulawargane supaya bisa urip.”Perusahaan game liyane, kayata EA lan CD Projekt, uga wis nuduhake dhukungan kanggo wong Ukrainia kanthi dodolan lan perwakilan Rusia ing game.

‘Simulator penerbangan Microsoft’ cocog karo game awan Xbox Dina iki

‘Penjaga saka Galaxy’ lan ‘Kentucky Rute Zero’ Bakal Game Game Iki.

Kris holt

Wartawan Kontribusi
Tue, Mar 1, 2022, 5:20 PM · 2 min Read

Microsoft wis ngumumake dhaptar judhul sing padhet sing bakal ditindakake ing wulan iki. Miwiti dina iki, sampeyan bakal bisa muter Microsoft Penerbangan Simulator ing Xbox One, Telpon, Tablet lan browser web liwat Awan (cukup pas). Saiki wis mlebu ing game Xbox Pass lan Pc Game Pass, nanging saiki kasedhiya ing layanan sing sadurunge dikenal minangka XCloud, luwih akeh wong sing digodha kanggo nyoba game kasebut. Pelanggan Ultimate Pass Pass pelanggan sing biasane main ing PC bisa uga digeser yen ora duwe rig sing bisa entuk akeh Penerbangan simulator.

Uga ngengingi game pass dina iki ing konsol, PC lan awan FAR: Ngganti pasang suruts, sing sampeyan bakal njelajah lanskap sing dibanjiri, lan telusuran kanggo omah anyar. Ing tanggal 3 Maret, Kilat bali: Final Fantasy XIII rawuh ing game pass Xbox lan pass game PC.

10 Maret bisa dadi dina sing rame kanggo pass game. Pelanggan bakal bisa muter Wali Marvel Galaxy liwat konsol, PC lan awan ora ana biaya tambahan. Square Enix Montreal nawakake spin sing beda ing quintet superheroes tinimbang film Marvel. Nolak dheweke dadi petualangan sing nggumunake sing kaget ing lapisan ing lapisan kanthi guyon.

Tambahan liyane kanggo game liwat dina Jumuah Kentucky Rute Zero, Xbox siji versi Lawn mowing simulator lan hibrida brawler-rpg Jiwane enom. Kangge, sawetara game bakal ninggalake barisan ing 15 Maret: Nier: Automata, Phogs!, Torchlight III lan Surge 2.

Microsoft uga nyathet aplikasi Xbox kanggo PC wis nganyari kanthi sawetara fitur sing diwiwiti sawetara wulan kepungkur. Pemain saiki bisa milih folder endi sing pengin diinstal, nalika dheweke bakal duwe kemampuan kanggo luwih akeh game.

Microsoft Penerbangan Simulator Nemu Game of the Year Edition ing Game Pass

Deangelo Epps

Microsoft Penerbangan Simulator Nduwe game anyar saka Edisi Taun Anyar sing teka ing seri Xbox X / s, Windows, lan Steam tanggal 18 November. Pembaruan anyar game iki nggawa beban konten anyar kanggo penerbangan ing akun konten wiwit taun 2020 diluncurake.

Microsoft Penerbangan Simulator – Ngumumake Game of the Year

Uga nambah pengalaman sadurunge judhul karo limang pesawat anyar lan wolung bandara sing luwih digawe tangan. Mission, Tutorial Anyar, Kutha Photogrammetris, lan Fitur Liyane (kalebu sistem cuaca sing wis dianyari lan sistem muter-mode pangembang) uga ditindakake.

Pesawat mbalikke ing Micrositas penerbangan Microsoft

Game kasebut bakal nambah Boeing F / A-18 Super Hornet, Volocity, Pilatus PC-6 Porter, CubCrafters NX Cub, lan Aviat Pitts Khusus S1s minangka pilihan pesawat. Misi anyar kalebu luwih saka penerbangan Diskon sing bubar sing dikenalake ing lokasi anyar kayata Singapura, Gunung Cook, lan Lembah Monumen. Ing postingan blog, Microsoft nyathet sing nambah “Informasi” babagan 545 bandara Amerika Serikat sing sadurunge wis ilang saka game kasebut. Iku ora jelas apa tegese.

Edisi anyar iki kasedhiya ing Xbox Series X / s, uap, lan Windows liwat Pembelian utawa Langganan Game Game. Sing nuduhake Microsoft moreum babagan komitmen kanggo ngluncurake game pihak pisanan ing layanan kasebut. Kanggo sing wis tuku versi sadurunge Penerbangan simulator, Game nganyari taun iki gratis kanggo didownload.

Microsoft Penerbangan Simulator . Game of the Tear Edition bakal teka menyang pasar sing padha karo Xbox lan PC Game Pass tanggal 18 November 2021.

Rekomendasi Penyunting

  • Puter game paling apik ing game Xbox Game sadurunge ninggalake tanggal 30 September
  • Game paling apik ing pass Xbox Pass saiki (2023 September)
  • Saben blockbuster mbukak saka Xbox bocor: konsol anyar, game Bethesda, lan liya-liyane
  • Apa Starfield on Xbox One?
  • Sampeyan ora butuh seri Xbox X kanggo muter Starfield. Mangkene carane

Deangelo Epps

Dhukungan Nvidia DLS kanggo Starfield nggodha bebarengan karo nganyari sing ningkatake stabilitas

Kapal kapal ing planet ing Starfield

Bethesda Studio Studios mung ngeculake nganyari pisanan kanggo Starfield Issue Sci-Fi. Iki minangka tembelan tingkat panas sing luwih cilik sing luwih fokus kanggo nambah stabilitas game lan ndandani kewan omo sing ngalangi. Pesen saka pangembang uga ngonfirmasi manawa akeh fitur utama sing ana ing karya kanggo patch mangsa, kalebu dhukungan NVIDIA DLSS ing PC.

Dhaptar cathetan patch kanggo Starfield Update versi 1.7.29 Nerangake manawa nggawe “macem-macem stabilitas lan perbaikan kinerja kanggo nyuda kacilakan lan nambah tarif pigura,” kalebu siji sing gegandhengan karo Xbox Series X / S. Uga, masalah blokir ing kabeh dhuwit bisa tuku, menyang sing ora dingerteni, lan bayangan Neon saiki wis ana. Nalika dhaptar kasebut ora suwe, postingan blog lan tweet saka Bethesda nerangake manawa mung wiwitan “interval nganyari biasa sing duwe fitur sing dijaluk komunitas sing paling apik.

Pungkasan Starfield nerangake: Apa katentreman lan kesatuan?

Art seni kanggo Starfield

Bethesda Game Studio ‘Starfield pungkasane ndeleng release ing 6 September sawise ngenteni lan spekulasi. Salah sawijining unsur paling misterius Starfield sadurunge dibebasake yaiku crita, amarga wong-wong kepingin weruh babagan Sci-Fi Univerde Sci-Fi Realistis lan yen kita bakal nemoni alien cerdas, lelungan wektu, utawa konsep sci-fi liyane sajrone ngulandara.

Starfield minangka game sing dawa, lan narasi munggah ing sepisanan setengah matur nuwun kanggo sawetara twists, mburi sing bisa dieling-eling, lan ndhelik sing menarik sing “-Style Plus. Yen sampeyan ora ngerti apa-apa utawa ora bakal bisa digunakake kanggo nggawe kampanye Starfield utawa mung pengin ngerti apa sing kedadeyan ing mburi salah sawijining game paling gedhe ing taun, iki minangka recap crita Starfield lan pungkasan.

S.T.A.L.K.E.R 2: Chornobyl: Redisk tanggal, Trailer, Game Game

S.T.A.L.K.E.R. 2: Af Chornobyl minangka entri sing diantisipasi sabanjure ing S.T.A.L.K.E.R. waralaba. Game kasebut diluncurake 13 taun sawise entri pungkasan ing seri kasebut, lan nggawe debut ing konsol minangka eksklusif Xbox Series.

Donya GSC GSC, salah siji saka pirang-pirang pangembang Eropa, saiki ana ing serangan agresif saka pasukan Rusia sing nyebabake kabeh urip kasebut diganggu. Ing upaya kanggo nyengkuyung kamardikan negarane, tim kasebut wis ngaso ngaso “mbantu karyawan lan kulawargane supaya bisa urip.”Perusahaan game liyane, kayata EA lan CD Projekt, uga wis nuduhake dhukungan kanggo wong Ukrainia kanthi dodolan lan perwakilan Rusia ing game.

Nganyarke Gaya Urip SampeyanTren Digital mbantu para pamaca tetep tab ing jagad teknologi kanthi cepet kanthi kabeh warta paling anyar, nyenengake produk paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing paling anyar, editorial sing apik banget, lan siji-jenis.

  • Portland
  • New York
  • Chicago
  • Detroit
  • Los Angeles
  • Toronto
  • Karir
  • Pariwara karo kita
  • Makarya karo kita
  • Bhinéka & Gawan
  • Katentuan Pangginaan supados langkung
  • Kebijakan Privasi
  • Aja adol utawa nuduhake informasiku
  • Ngatur pilihan cookie
  • Ruangan Pencet
  • Peta Situs