Microphone game paling apik 2023: Top USB lan XLR Mics kanggo streaming |, MICS game paling apik ing 2023 – Soundeguy

Mics Game Paling Anyar

Contents

Ora kaya BOOPROIC MIC sing duwe pola pickup Omnidirectional, BOOPRO X duwe pola pilihan kardioid. Nduwe lapangan pilihan sing luwih sempit sing ndadekake gedhe yen sampeyan nuduhake papan karo wong liya. Sampeyan bisa ngganti tameng mic kanggo ngatur tampilan mik, sing bisa migunani yen kantor sampeyan tuku kabeh tim Mics Mics kabeh lan sampeyan pengin cara cepet saka pasangan sampeyan.

Microffones Paling Anyar 2023: Top USB lan XLR MICS kanggo streaming

Yen sampeyan pengin miwiti perjalanan nggawe konten kanggo YouTube utawa streaming game ing Twitch, salah sawijining bit kit sing paling penting kanggo njupuk mikropon / XLR mikropon. Mikropon darmabakti kamungkinan bakal menehi luwih jelas lan luwih lengkap audio tinimbang sing bisa ditampa saka headset, lan ora kudu biaya lengen lan sikil. Kanggo mbantu sampeyan nemokake babagan sing cocog karo kabutuhan, kita wis nguji USB lan XLR Mics sing paling populer sing paling populer kanggo nemokake sing paling apik.

Wau pamilih pilihan menyang MICS kanggo kabutuhan spek, dadi sing paling apik kanggo ngrekam loicovers, utawa sing paling apik kanggo streaming. Kita uga wis mikrofon XLR mikrofon menyang kategori kapisah dhewe, amarga ana teknis sing luwih sithik tinimbang pilihan USB plug-and-play nanging bisa menehi rembugan gedhe kanthi kualitas lan keluwesan.

Ing ngarep rega, kabeh MICS kita wis milih eceran ing ngisor iki, lan sanajan jagad audio bisa luwih larang, kita wis fokus ing MICS kanggo wong-wong sing lagi wae miwiti. Yen sampeyan pengin nganyarke mengko garis kanggo luwih larang lan kelas sing larang, sampeyan mesthi bisa. Kanggo mbantu sampeyan luwih akeh, kita uga milih opsi pelari kanggo sawetara kategori kanggo ngenali alternatif sing apik sing bisa disenengi dening sawetara wong.

Kanthi cara kasebut, ayo mlebu ing pilihan. Kita bakal miwiti ringkesan ringkes saka limang favorit kita. Klik link ing ngisor iki kanggo mlumpat menyang entri kasebut, utawa mung gulung kanggo maca pilihan kanthi lengkap.

Mikro game paling apik 2022

  • Micb mic paling apik kanggo streaming: Gelombang Elgato 3
  • Micbb mic paling apik kanggo ngrekam lan podcasting: biru yeti x
  • Xlr mic paling apik: presonus pd-70
  • XLR MICL Murah Murah: 512 Limelight Audio
  • Premium XLR MIC: Shure SM7B
  • USB USB paling apik kanggo panggunaan: Capsle NZKT
  • USB Murah Murah Paling murah: Ice Bumi Biru
  • Antarmuka audio paling apik kanggo Streamers: Gelombang Elgato XLR
  • Headset paling apik: USB modmik Antion
  • Piranti lunak lan integrasi kelas paling apik kanthi panggunaan sing apik
  • Mix saluran wolung-saluran minangka fitur langka sing ditindakake kanthi apik
  • Rekaman Cardsioid, Ora Klip – nanging ora ana pola liya

Ing asil aksesoris sing paling apik, kita duwe kategori sing kapisah kanggo “mic usb paling apik” lan “mixer paling apik”, nanging sampeyan bisa nggawe argumentasi kuwat kanggo £ 150 / $ 150 Gelombang elgato 3 kanggo njupuk liwat loro kategori. Sing amarga mic iki uga mixer virtual, berkat piranti lunak link gelombang sing ngidini sampeyan nyetel campuran mic lan nganti wolung saluran audio tambahan. Iki apik kanggo streaming, amarga nggawe mati-Gampang kanggo mesthekake audio game sampeyan, tandha pelanggan, musik lan liya-liyane sing mlaku ing PC utawa Mac muni kanthi seimbang. Iki uga nggabungake menyang Dek Virgato Vilat – salah siji piranti fisik utawa aplikasi telpon – supaya sampeyan bisa ngontrol setelan audio sampeyan nalika streaming kanthi nutul, sing rapi.

Sanajan sampeyan ora butuh fitur nyawiji, gelombang 3 uga nindakake kanthi mikb lurus munggah. Salah sawijining sebab gedhe kanggo fitur iki yaiku kalebu fitur “Clipguard”, sing kanthi efektif bakal ngrampungake saluran rekaman standar kanggo siji 20DB ngisor yen mic ndeteksi clipping. Kalorone saluran loro-lorone kabeh wektu, saengga muter-muter ing antarane loro swara kasebut alami lan ngilangake pakulinan umum kanggo stroker. Isih ana 3.5mm Jack ing mburi kanggo pemantauan nol-lency, sing mesthi apik, lan gelombang 3 dipersembahake dening USB-C.

Nalika pengalaman piranti lunak paling apik ing kelas, hardware gelombang 3 wis dikembangake kanthi cerdas. Nelpon siji ing ngarep bisa dipencet kanggo ngalih ing antarane nambah bathi, volume headphone lan nyampur mic / PC, dene sensor mic / pc, dene sensor siji-tutul (dituduhake karo LED abang sing jelas). Ora ana pola jupuk sing beda ing kene, kaya ing Biru Biru, nanging kanggo ngrekam wicara wong liya iki ora ana masalah.

Audio sing direkam metu kanthi cetha lan béda, kanthi kajelasan ing pertengahan lan frekuensi dhuwur yen kurang anget. Amarga iki minangka mic kondenser, sampeyan isih bakal milih clatter keyboard mekanik yen mic adoh banget saka rai utawa tingkat bathi sing dhuwur banget. Plosive diantrekake liwat tameng sing klebu, nanging panyaring pop sing pas bisa uga gumantung saka pira geni. Nggoleki posisi sing sampurna digawe luwih gampang yen sampeyan ngganti meja sing kalebu kanggo gunung lengen sing cocog, liwat adaptor sing kalebu.

Sakabèhé, gelombang 3 minangka mic USB sing apik banget sing gampang digunakake lan nawakake sawetara kemungkinan sing nyenengake kanggo streaming thanks kanggo fitur anti-clipping lan campuran campuran. Gelombang sing luwih murah 1 uga kasedhiya, nanging ing paling wilayah katon meh padha karo rega sing padha karo gelombang 3. Nawakake fitur sing padha, mung kurang kontrol fisik lan rekaman 96KHz, uga ora ana kekurangan sing signifikan.

Runner-Up: Roccat Torch

£ 60 / $ 70 Roccat Torch Apa mikropon USB paling apik sing paling apik sing wis ditemokake kanggo streaming kanggo fitur sing rinci lan apik banget. Ana telung mode rekaman lan geser grafer fisik, saéngga mic bisa dicocogake kanggo siji sumber audio utawa pirang-pirang swara kanthi gampang. Malah ana mode ‘bisik’, sing nambah bathi ekstra yen sampeyan pengin dirungokake tanpa ngangkat swara. Bisa bisu audio sampeyan bisa dadi kunci, lan ing kene ana rong cara – salah siji ngeklik tombol volume ing pangkalan mic utawa ngusap tangan ing ndhuwur mic. Pola pilihan, entuk lan bisu kabeh teka karo efek RGB sing cocog, dadi sampeyan bisa ndeleng setelan saiki kanthi cepet.

Fitur liyane sing digawe kalebu panyaring pop internal sing njamin P lan b Swara ora nyebabake pemantauan audio sing ora ngganggu. Siji-sijine kekurangan nyata yaiku standar standar kasebut sithik, lan sampeyan kudu nggunakake loro kabel USB ing konfigurasi standar – siji nyambungake mic menyang pangkalan, lan nyambungake pangkalan menyang PC menyang PC. Aku bisa ngerteni apa Roccat wis rampung, amarga ngidini mik lan dhasar bisa digunakake bebarengan utawa loro, nanging ora katon utawa dirasakake kaya sing paling resik kaya Ubal USB. Software liyane yaiku piranti lunak Neon Roccat, sing ndeteksi obor nanging ora menehi kontrol kanggo – mung layar ireng.

Pilihan liyane sing kuwat yaiku £ 102 / $ 129 Hypernx Quadcast. Iki uga wis nutul pola bisu lan pirang-pirang pola pilihan, nanging minangka unit kabeh-siji tinimbang duwe mic lan dhasar sing bisa dipateni.

Pilihan katelu: Røe NT-USB Mini

The Røe NT-USB Mini minangka mic sing kompak kanthi mandheg cendhak nanging kualitas audio sing apik kanggo rega rega £ 78 / $ 99. Tinimbang nawakake pirang-pirang pola rekaman, kaya biru biru, røde wis fokus kanggo njupuk audio sing paling apik sing bisa ditindakake ing ngarep mic, kanthi rekaman kanthi cara sing nyenengake kanggo instrumen akustik utawa – mbiyantu Kanggo kita – pidato manungsa.

Fokus kanggo kesederhanaan tegese mic iki bener-bener plug-and-play, tanpa entuk patternal kanggo milih utawa nggunakake windows, Mac, Android lan iOS liwat ukuran lengkap utawa USB-C. Mini USB ora kalebu fitur ekstra sing nyenengake banget sanajan – pemantauan nol-lency liwat 3.5mm, sing apik kanggo mencet ing swara sadurunge sampeyan urip. Tetep meja sing kalebu cukup cendhak, saengga kita nyaranake njupuk Gunung Meja sing sederhana kanggo mesthekake nada Dulcet ditawan tinimbang clatter mekanik sampeyan. Sakabèhé, mikropon profil sing apik banget sing gampang digunakake lan muni hebat.

Micbb mic paling apik kanggo ngrekam lan podcasting: biru yeti x

  • Pilihan patang patternang rekaman kanggo cocog karo skenario
  • Kualitas Audio StandOOut sing mbutuhake ngresiki sethithik
  • LED Jilid Meter lan Pilihan Software Ekstensif
  • Bakal milih swara latar mburi kaya keyboard yen entuk dhuwur banget

Nalika nerangake streaming lan podcasting, £ 120 / $ 101 Biru Biru Seri bisa uga mikropon sing paling populer ing donya. Apa wis dicopot ing meja supaya bisa dianakake kanthi ngadeg kanthi ngadeg ing lengen Boom sing kuwat, Pola audio sing beda kanggo papat kasus sing beda kanggo papat kasus sing beda kanggo papat, stereo, omnidirectional lan bidirectional. Inklusi saka 3.Jack headphone 5mm tegese sampeyan uga bisa dipasang ing headphone kanggo ngawasi persis apa sing dirungokake mic.

£ 133 / $ 139 Yeti x Apa edition paling anyar lan kalebu meter volume Meter LED lan kontrol kontrol sing anyar ing ngarep, kanthi gampang nyetel bathi kanggo nelpon ing tingkat sing sampurna. Ing sisih piranti lunak, biru vo!Bagean CE ing Logitech G Hub kalebu akeh pilihan kanggo nyetel nada lan ngilangi artefak Sonic Annoying, kalebu prasetel saka pleser sing populer. Sakabèhé, Yeti X minangka dandan solid saka standar nanging yen sampeyan kerja ing model asli model isih kudu dipikirake.

Runner-Up: Cherry Um 6.0 Lanjut

£ 94 / $ 137 Cherry Um 6.0 Lanjut dudu produk pertama sing bakal diarepake saka ceri, produsen mekanik lan keyboard meka, nanging mic iku minangka pemain sing apik sing njupuk rincian sing cukup tanpa swara sing sumunar. Minangka mic USB, iku plug-and-play tanpa piranti lunak sing dibutuhake, lan apik kanggo ndeleng USB-C.

Ing babagan fitur, yaiku 6.0 Advanced nawakake rong pola piksel, Kardioid lan arah sing cocog, fungsi tap-mute ing ngarep sing sampeyan nutul kanggo ngganti pola, roda gulung gaya mouse ing mburi kanggo nyetel volume ngawasi liwat 3.5 port 5mm, lan desain logam sing padhet – kalebu mandheg Gunung Gunung sing gumun banget. Mic uga katon padhet, kanthi desain salaka ireng, ireng lan abang.

Kaya biasane, filter pOpa lan lengen mic cocog kanggo ngindhari swara keyboard, nangani swara lan psi sing kuat, sanajan ing £ 24 / $ 16 kanggo nyaring pop lan £ 66 / $ 60 kanggo , lengen mic, sampeyan bisa nemokake alternatif sing luwih murah luwih becik.

Pilihan katelu: Profil Sennheiser

Setel Profil Sennheiser Set

£ 172 / $ 199 taun 192 Setel Profil Sennheiser Set Apa solusi plug-and-play liyane, amarga ora mung mic sing apik nanging lengen sing apik banget sing cocog karo mikropon saka mikropon saka gangguan mejo lan bisa uga paling apik. MIC malah duwe desain kerjane sing ngidini rada, sing apik kanggo posisi sing apik sawise dipasang ing lengen mic.

Profil kasebut minangka mikropon sing cukup netral, kanthi mids sing misuwur, ora cerah utawa sacara sacara sacara sacara swara, kanthi penolakan swara sumbu sing apik lan gangguan nol sing apik. Kontrol ing kene wis komprehensif lan intuisi, ngidini sampeyan bisa nyenggol kanthi cepet lan tanpa mbutuhake piranti lunak. Ana tombol bisu ing ndhuwur sing dadi abang nalika mic mati, entuk bathi sing nampilake tingkat langsung, mic / PC mixer kanggo 3.5mm Headset ngawasi lan tombol volume headset – kabeh efektif banget. Ing mburi, sampeyan duwe USB-C lan 3.5 port 5mm. Mic minangka kabeh ngrasa apik banget lan kandhel.

Sakabèhé, pilihan All-In-One sing apik tenan sing ora bisa digunakake ing babagan kualitas audio nanging ing babagan fitur lan panggunaan – lan ora apik karo aku.

Kanggo siji mic USB kanggo nimbang, priksa kategori XLR ing ngisor iki kanggo tulisan audio-technica ing2020usb-XP, varian anyar saka XLR AT2020 Mic.

Xlr mic paling apik: presonus pd-70

  • Swara sing cerah, cetha kanthi nolak swara sumbu sing gedhe
  • Penampilan profesional
  • Ngidini entri menyang kompleks nanging ekosistem XLR sing kuat

£ 89 / $ 99 Presonus PD-70 minangka mikropon xlr paling apik kanggo game sing wis diuji saiki. Iku mic sing dinamis tinimbang kondensik, tegese njupuk rincian kurang sithik nanging menehi penolakan swara sumbu sing luwih apik, sing bisa digunakake kanggo streaming utawa ngrekam ing lingkungan sing sibuk utawa sampeyan duwe clatter Keyboard Mekanikal kanthi swara.

Pd-70 wis dibangun kanthi apik, kanthi resik, profesional sing mirsani sing diarani SM7B sing populer, lengkap kanthi layar angin sing bisa dicopot mbantu nyuda sibilance lan plies. Muni langsung saka kothak, kanthi tandha swara sing cerah sing nambah kajelasan vokal lan de-negesake swara latar mburi rumbling. Mesthi wae, sampeyan gratis kanggo ngapiki mic kanthi antarmuka audio utawa piranti lunak sing sampeyan pilih ing papan liya ing rantai kasebut, kanthi cocog kanggo swara cilik lan dhuwur. Minangka alamat mburi tinimbang mikropon alamat sisih, aku uga nemokake luwih gampang kanggo posisi ing persiyapan streaming mejuwur, amarga bisa uga katon saka ndhuwur utawa ora njupuk munggah akeh visi periferal sampeyan. Diwenehi rega terjangkau, mesthi kudu dipikirake kanggo sapa wae sing kepengin weruh game ing papan sing normal, ora mesthi-bisik.

Runner-Up: Elgato Wave DX

gelombang elgato dx

£ 100 / $ 90 Gelombang elgato dx Apa mikropon XLR sing paling apik ing dinamis kanthi rega rega sing apik banget. Gelombang DX tekan akeh cathetan sing padha karo PD-70 sing apik, kanthi tandha swara sing apik, padhang sing apik lan resistensi swara Axis lan resistensi apik kanggo panyaring pop sing terpadu. Nanging, mic ora seneng nuthuk utawa nutul menyang mic utawa kabel, saengga bisa digunakake ing kahanan sing ora bisa disiyatke. Yen ora,, karya Elgato kanthi audio Lewitt katon dadi kolaborasi sing sukses.

Aku dadi penggemar cara Wave DX katon, kanthi desain squircular sing cocog karo campuran kothak lan tubular sing apik, diwenehake kanthi warna ireng kanthi konstruksi logam. Sampeyan bisa nyelehake mic ing salah siji sisih Gunung Swivel, sing entuk benang 1/4 inci, 3/8 inci lan 5/8 inci threading liwat rong adaptor sing bisa dicopot kanggo fleksibilitas sing apik.

Sakabèhé, gelombang dX minangka mik sing apik banget sing bisa ditindakake kanthi apik ing kothak, saengga bisa milih – utawa nandur modal saka) ekosem elgato, eg xlr, facecam,.

Pilihan katelu: Technica Audio Atr2020

Technica audio AT2020usb-XP mikropon lan At2020 mikropon bebarengan

£ 85 / $ 99 Audio-Technica AT2020 Apa mic XLR entri sing populer sing dadi alternatif kondenser sing apik kanggo 70, nawakake kemungkinan audio sing jelas yen sampeyan gelem nggabungake peralatan sing dibutuhake kanggo mlaku. Kabeh sing ana ing kothak yaiku mic, tas lan adaptor ngadeg, dadi sampeyan kudu nyedhiyakake kabel XLR, lan antarmuka audio sing nyedhiyakake paling ora 48v daya phantom. Sawise kabeh komponen kasebut ana, hadiah sampeyan anget, audio jelas-cetha karo kristal sing cocog kanggo ngrekam podcast utawa voicovers video. Perlu dielingake manawa AT2020 cukup sengit lan skews menyang ‘profesional’ tinimbang ‘Gamer’ ing Departemen katon, nanging ora ana sing ala. Minangka mic kondensator, sampeyan entuk kajelasan vokal luwih akeh tinimbang PD-70, nanging sampeyan uga milih swara sumbu Axis sing luwih akeh, kayata clatter keyboard, klik-siji kanggo nggunakake iki Kanggo streaming tinimbang ngasilake swara.

Yen AT2020 Swara menarik nanging luwih seneng persiyapan sing luwih gampang utawa luwih akeh fitur, mula £ 149 / $ 169 At2020usb-XP kudu dipikirake. Iki minangka versi USB saka desain USB Desain sing akrab A2020, sing nambahake sambungan USB-C (DUH), Filter pop sing bisa dicopot, ngontrol swara kanthi otomatis, panguripan bisu sing sensitif lan ngalihake Lampu biru utawa abang). 24-bit audio nganti 192kH didhukung, uga. Versi mic iki luwih gampang digunakake lan isih muni, dadi pilihan sing kuwat – mesthine ana sing penting banget yen ora ana pirang-pirang pola polar sing umum lan ing kategori iki.

XLR MICL Murah Murah: 512 Limelight Audio

£ 76 / $ 70 512 Limelight Audio minangka Budget XLR paling apik sing wis ditemokake. Iki sadawane garis sing padha karo sm7b shure, amarga iku mic XLR dinamis kanthi swara sing ramah. Limelight duwe cenderung kanggo entuk boomy nalika sampeyan cedhak banget, nanging bali sentuhan lan sampeyan entuk swara jero lan peteng sing apik – conto sing apik kanggo efek jarak. Mic kalebu rong mode, ‘warata’ lan ‘rendah’, nanging mode kapindho katon rada anemik dibandhingake lan ora cocog karo swarane. Matur suwun, Pamilih Mode rampung ora bisa diakses nganggo genggaman 360 gelar gelar sing dipasang supaya ora ana ing gawan paling ora langsung.

Kaya akeh mics dinamis liyane, ora mbutuhake tenaga phantom lan nindakake tugas sing luwih apik kanggo njupuk swara ing Axis sing dibandhingake mikrofon kondenser. Sapunika, Presonus PD70 rumangsa seneng karo nilai sing luwih apik, nawakake swara sing luwih apik tanpa gangguan sing bisa ngatasi kanthi rega regane murah. Nanging watesan uga kudu neliti. Kaya biasane, kita nyaranake mriksa pluritas review lan nulis supaya bisa entuk gambar sing seimbang babagan mikropon pisanan sing janjeni saka merek audio anyar.

Premium XLR MIC: Shure SM7B

£ 379 / $ 399 Shure sm7b yaiku mikropon dinamis XLR sing legendaris sing dianjurake kanggo podcaster, streamers lan profesional audio nganti pirang-pirang taun amarga swara sing lancar lan peteng lan akurat kanggo vokal, kualitas sing apik banget lan kinerja sing apik banget. (SM7 asli dibebasake 50 taun kepungkur Kanthi desain sing padha.) Pola pemilihan kardio apik banget kanggo nolak swara sumbu mati, lan tahan banget kanggo nangani swara.

Flat, Flat roll-off mode, bisa diakses liwat mburi mic, ngidini sampeyan ngontrol tandha swara mik, ngidini sampeyan ngontrol tandha antarmuka mic sadurunge tekan antarmuka audio sampeyan. Penampilan umume profesional, kanthi konstruksi logam lan kualitas mbangun sing apik. Aku seneng karo cara sing cerdas input XLR dilacak ing sumbu sing padha karo benang-benang, sing nggampangake posisi kabel XLR.

Siji-sijine kekalahan sing nyata yaiku mbutuhake antarmuka audio sing cukup kuat, kaya Gelombang Elgato XLR, minangka pilihan sing luwih lemah kaya luput lahir utawa booster sing padha kanggo mesthekake yen sampeyan ora bisa maxing Metu keuntungan antarmuka audio sampeyan.

Sakabèhé, jelas kenapa akeh wong sing nggunakake mic iki – Mung ngirimake Vecially audio sing apik, kanthi desain sing dipikirake lan ora ana kekurangan sing nyata nalika digunakake karo antarmuka audio sing apik.

Runner-Up: Logitech Biru Sona

£ 286 / $ 349 Sona Biru Saka Logitech minangka mikropon dinamis XLR sing apik banget karo pola pilihan supercardarioid, sing dibangun-ing Ampkup, sing nyengsemaken swara gangguan swara, sing apik banget lan swara sing peteng lan mulus lan rinci.

Kualitas kasebut ndadekake Sona minangka alternatif sing apik kanggo SM7B, lan sanajan mbutuhake Power Phantom 24V utawa 48V, tegese sampeyan ora kudu nggunakake volume maya utawa padha kanggo entuk bathi, ing antarmuka audio sing kurang underfily kaya fikuler scarlett 2i2.

Sona Biru katon uga, kanthi konstruksi sing apik, meh kabeh-logam karo awak mikropon kanthi bentuk prisma squircular modern (temtunipun minangka istilah sing ditampa). Piring magnetik ing mburi mic sing bisa dipotong kanggo mbukak bass-cut lan anané. Pungkasan, ana pilihan warna putih lan ireng, lan tlaga mic ireng lan abang sing kalebu ing kothak 1/4 lan inci inci lan adaptor inci lan 5/8/8 / 8th inci kanggo dipasang mic menyang lengen.

Logitech cenderung dadi luwih agresif kanthi rega sing disenengi, kaya ngono nalika nulis, lan minangka alternatif SM8B sing luwih murah sing luwih murah karo tampilan vokal sing padha, yaiku Pilih Gedhe.

USB M ParkG USB: Hyperx Duocast

Hyperx Duocast

  • Kualitas audio sing apik kanthi rong pola pilihan
  • Operasi USB Plug-lan-Play, Piranti Lunak Nagenity
  • Dhaptar Feature Long Kanggo Rega: Gunung Shock, Tap-to-Bister, Entuk Knob, 3.Pemantauan 5mm, USB-C lan RGB

Yen sampeyan mung entuk £ 70 / $ 70 kanggo nganyarke persiyapan rekaman, Hyperx Duocast nyedhiyakake dhaptar fitur sing apik lan kualitas rekaman sing apik ing rega regane.

Duogast nampilake rong pola piket, tinimbang quadcast ing ndhuwur, nanging tutup panggunaan Kardioid, nanging kode panggunaan Kardioid lan Omnidirectional mung apik lan bisa ngrekam 24-bit 96kHz didhukung. Dheweke entuk akeh detail nanging uga jumlah swara latar mburi, sanajan iki dikorot nalika sampeyan dipasang ing lengen tinimbang mandheg banget. Gunung Gunung Kaget lan POl sing kalebu kanthi apik, lan kombinasi saka ndhuwur bisu lan tutul bisa entuk gampang kanggo nelpon ing tingkat sampeyan. Sambungan USB-C lan 3.5mm port kanggo ngawasi mic uga diwenehake.

Mic bisa dianggo saka kothak, nanging sampeyan bisa milih piranti lunak ngageni Hypernity kanggo nggawe owah-owahan dhasar. Pungkasan, mikropon katon apik, kanthi skema warna ireng matte lan (opsional) Lampu RGB, sanajan konstruksi plastik tegese ora kuwatir kaya mikrimo sennheiser utawa cherry.0 mic maju.

Runner-Up: Kepercayaan GXT 258 Fyru

  • Pola sing trep, entuk lan volume kontrol, ditambah live pemantauan
  • Penampilan sing ramah streamer, kanthi lampu ngubengi dipimpin
  • Alternatif sing apik kanggo Biru Yeti Kanggo Pembeli Eropa

Dene salju salju minangka pilihan anggaran sing apik, £ 29 Dipercaya GXT 258 Fyru minangka alternatif liyane sing kuwat. Ora kaya bola salju, menehi pilihan papat patternang rekaman, supaya sampeyan bisa ngrekam ing wawancara utawa format podcast klompok kanthi gampang. Pola saiki dituduhake kanthi cetha ing ndhuwur mic, kanthi lits LED mikrofon aktif. Ana uga sawetara lampu LED ing sarung, sing katon apik ing foto utawa ing stream tanpa ngganggu. Entuk kontrol lan urip 3.Pemantauan 5mm uga ditawakake, sing apik. Mic ana karo mandheg mejo sing gampang, lan uga bisa ditrapake ing lengen kanthi gunung standar. Ana akeh sing disenengi ing kene, paling ora kualitas audio sing meh cedhak karo standar nanging.

Pilihan katelu: Hyperx Solocast

Pilihan liyane, wektu iki kasedhiya ing AS lan UK, yaiku £ 50 / $ 40 Hyperx Solocast. Minangka jeneng, mic iki mung nawakake pola kardio tunggal, dibandhingake karo papat sing dibangun dadi quadcast sing luwih larang. Sing nggawe mico sithik fleksibel, nanging kualitas audio tetep apik lan fungsi tutul sing kita seneng karo mic sing tetep. Penampilan sakabehe luwih cerdas, kanthi mung siji abang sing nuduhake status mic, dadi luwih apik kanggo campuran ing video. Tetep kalebu cendhak, saengga disaranake nggunakake Gunung Screw ing sisih ngisor nganggo lengen mic kanggo asil paling apik. Sakabèhé, pilihan sing padhet ing rega regane.

USB USB paling apik kanggo panggunaan: Capsle NZKT

  • Operasi sing gampang banget, plug lan muter tanpa piranti lunak
  • Pilihan Audio sing rinci, sanajan dudu sing resik sing dirungu
  • Ora ana cara kanggo ndeleng gain

£ 53 / $ 86 Kapsul nzxt Tujuan kanggo kesederhanaan, kanthi operasi plug-and-play lan ora ana piranti lunak kanggo ngrampungake perkara. Iki apik banget ing sawetara aspek, amarga sampeyan mung bisa nyambungake mika liwat USB, priksa level sampeyan ing piranti lunak streaming favorit nalika fiddling kanthi tingkat bathi lan ngawasi. Nanging, sampeyan uga tegese sampeyan ora entuk pilihan saka pirang-pirang pola pilihan sing cocog kanggo cocog karo kasus panggunaan, lan kadhangkala bisa duwe piranti lunak kanggo gadget anyar sing mbantu sampeyan nginstal nganyari perangkat kukuh, priksa saiki setelan lan sapiturute.

Aku seneng tampilan sing resik saka kapsul ing warna putih, sing mesem karo macem-macem kasus, motherberal NZXT, kalebu lengen Boom (Disambungake ing ngisor iki). Nanging, estetika minimalis uga tegese sampeyan kudu ngeling-eling karo nelpon apa – simbol kasebut ora ana artine lan ora mungkin diwaca saka jarak – lan ora ana cara kanggo ndeleng jumlah sampeyan entuk nalika entuk bathi Ora ana lampu utawa maca piranti lunak amarga ana kanthi obor Hyperx utawa Roccat. Kapsul paling ora dibangun, kaya sing dikarepake saka produk £ 110 / $ 130.

Matur suwun, gangguan cilik ing kene digawe kanthi kualitas mikh – swarane dijupuk cukup rinci lan butuh pangolahan minimal, mandheg mandheg lan ⅜-inci adaptor diwenehake kanggo lengen boom. Mics liyane sing luwih apik saka kothak, saengga tuning Nzxt ing kene bisa ditingkatake, nanging kanggo streamer kasual Iku upgrade Gampang liwat mic headset utawa USB mic sing murah. Iki minangka produk audio pisanan NZXT sing dakkandhakake, dadi muga-muga bisa ndeleng versi loro mudhun ing garis sing ndandani sawetara masalah cilik kasebut nalika ndemek ‘Supplicity’ sing padha.

Antarmuka audio paling apik kanggo Streamers: Gelombang Elgato XLR

  • Antarmuka Audio All-In-ONE Audio lan solusi sing nyampur ing faktor kompak
  • Cukup kekuwatan kanggo drive sm7b shure
  • Bisa digunakake karo dek stream, gelombang mikrofon lan komponen liyane

£ 145 / $ 160 Gelombang Elgato XLR minangka antarmuka audio sing paling trep-trentien sing paling trep kanggo streamers, nawakake 48v daya phantom menyang mikrofon XLR lan nganti 75db entuk bisa nyetir meh kabeh miksi ing pasar.

Gelombang XLR gampang digunakake lan njupuk papan meja minimal, kanthi rodha gedhe sing digunakake kanggo nyetel keuntungan mic, volume headphone lan crossfading. Nalika gelombang XLR kurang saka panyebaran kontrol sing diwenehake dening pilih sadurunge, goxlr, £ 158 / $ 2000 Stream Stream lan £ 198 / $ 200 Stream Stream lan £ 198 / $ 200 ($ 200 Stream Deck Plus bisa digunakake ing gelombang XLR yen perlu – lan Elgato terus Mbangun platform kasebut, ora kaya Helicon TC kanthi goxlr saiki sing ditinggalake saiki.

Hardware audio sing apik digawe dening piranti lunak gelombang gelombang sing kuat lan intuisi sing ngidini mikrofon bisa dialekake lan macem-macem proses supaya bisa uga sampeyan bisa ndeleng. Sampeyan uga bisa nyetel cara audio dilacak ing sekitar PC sampeyan, kayata sampeyan bisa nyetel game menyang salah sawijining piranti audio, mic sampeyan menyang liyane, ngobrol sampeyan menyang liyane lan liya-liyane. Fitur Clipguard mbukak stream audio kapindho kanthi tunggal kanthi sigurtuently, kanthi gelombang XLR kanthi otomatis cepet ing stream iki yen clipping dideteksi – lifesaver kanggo rekaman kritis.

Nalika gelombang XLR kuat, iku mung duwe input siji mic, supaya sampeyan bisa luwih apik karo antarmuka kanthi macem-macem input XLR yen sampeyan pengin nyatakake persiyapan multi-mic.

Headset paling apik: USB modmik Antion

  • Kualitas Audio sing Utama Industri, Kasedhiya ing 3.5mm, USB utawa Nirkabel Versi
  • Bisa ditambahake meh headset game utawa headphone
  • Mbutuhake sawetara persiyapan awal

The Modmik antilion wis suwe disaranake dening insider teknologi, lan sawise nyoba metu saka £ 55 / $ 55 uni, USB modmik lan $ 140 mommik lan gampang ndeleng kenapa – kulawarga mics Mics luwih apik tinimbang headset mikropon ing pasar. Saben bisa diinstal ing sekumpulan headphone, kanthi nggunakake potongan cilik adesif. Akeh mic bisa dicopot yen perlu, mung dadi dhasar magnetik cilik sing sampeyan macet, lan ana sawetara bit panggantos ing kothak yen sampeyan pengin mindhah mic kanggo masa depan.

Ing endi mikrofon beda-beda gumantung karo cara nyambung menyang PC utawa konsol. Uni modmik dilengkapi karo 3.5mm jack, kaya modmik 4 lan modmik sadurunge, dene nirkabel modmik nggunakake aptx blancootho sing kurang apik kanggo udakara udakara rolas jam antarane recharges. USB modmik yaiku model paling canggih, kanthi sambungan USB kanggo PS4 lan PC sing ngidini filter bisa nggulung kanggo nambah kinerja aural.

Yen sampeyan lagi anggaran, UNI modmik sing paling murah minangka pilihan sing paling apik, amarga menehi kualitas audio sing luwih apik tinimbang sembarang headset mic apa wae sing wis dites. Kita uga menehi saran kanggo pangguna Xbox, utawa PC kanthi headphone Amps utawa kertu swara maju. Kanggo PS4 utawa PC kanthi audio on-papan, kinerja sonic sing luwih apik kanggo USB modmik sing luwih apik ndadekake upgrade. Pungkasane, pasangan nirkabel modmik sing paling apik kanthi headset nirkabel, ngidini sampeyan ngisi ulang loro headset lan mic bebarengan nalika nggawe sambungan gratis kanggo game.

Pitakonan Paling Sering

Aksesoris apa sing migunani?

Ana macem-macem aksesoris sing bisa kita rembugan, nanging sing paling penting kanggo pendatang anyar yaiku boom saringan lan pop.

Tinimbang ngandelake ing rega sing cendhak kalebu mikrofon USB lan XLR, lengen luwak sing bisa luwes luwih gampang kanggo posisi mikropon sampeyan supaya bisa njupuk swara sampeyan (yen sampeyan lagi main game) utawa sudut pandang kamera (yen sampeyan streaming). Nalika nyetel lengen, goleki gaya alamat mikropon sampeyan. Mikrofon sisih-sisih, kaya biru biru, kerja paling apik nalika sampeyan ngomong ing sisih siji, dene mikrofon alamat ndhuwur kudu ditunjuk langsung ing tutuk. Kita nggunakake lengen kompas biru lan Radius 3 Gunung Shock kanggo nguji mikrofon iki, nanging ana akeh pilihan liyane sing kasedhiya ing sawetara titik rega.

Filter Filter POP lan tameng angin minangka aksesoris sabanjure sing kudu dipikirake, amarga bisa nyuda pengaruh saka pliess – muni kaya P lan b sing atos ing kuping yen direkam dening mikropon gundhul. Filter Filter lan tameng angin biasane dipasang ing lengen Mic utawa Boom sampeyan, lan kudu dipanggonke ing antarane sampeyan lan mic sampeyan dadi efektif.

Kanggo XLR MICS, sampeyan uga mbutuhake antarmuka audio lan lanang XLR menyang kabel wadon kanggo ngoyak mikropon sampeyan.

Apa luwih becik nggunakake USB utawa XLR?

Yen sampeyan mung nggunakake mic sampeyan ing PC, banjur mikropon USB cocog – plug lan play, tanpa perjalanan tambahan sing dibutuhake. XLR Mics kudu nyambungake liwat antarmuka audio, nanging sampeyan ngidini sampeyan kalebu peralatan audio liyane kaya mikrofon utawa mixer. Yen sampeyan mung miwiti, USB minangka cara kanggo pindhah, nalika XLR bisa dadi pilihan sing luwih apik kanggo pencipta konten sing pengin tuwuh dadi persiyapan sing luwih maju. Sampeyan uga bisa pamisah prabédan – pilih mic XLR, nanging nggunakake adaptor XLR sing gampang nganti sampeyan nggawa antarmuka audio sing tepat.

Platform apa sing bisa digunakake kanggo mics iki?

Mics USB sing wis kasebut ing ndhuwur bakal bisa digunakake ing Windows, Macos, Linux, PS5 lan PS4, dene mics XLR kudu disambungake kanggo output USB kanggo entuk target sing padha. Seri Xbox lan Console Xbox One ora ndhukung MICS USB, sayangé.

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Foundry Digital Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • Xbox siji

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Wakil Editor, Foundry Digital

Sato Inggris-Amerika Amerika, bakal dadi kopi ing teknologi liwat proses sing sithik diarani ‘nulis’. Game favorit dheweke yaiku counter-mogok, starcraft lan fallout 2. Bakal uga tweets teknologi paling anyar ing @digitalfoundry.

Logo Eurogamer.Net

Tuku barang-barang nganggo globes ing dheweke

Lan mergo egoGamer liyane sing apik ing toko resmi kita!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns lan Game Video wiwit taun 1999.

Eurogamer.Net diduweni dening Gamer Network Limited, perusahaan Reedpop lan Antidiary Pameran Reed Limited.

© 2023 Jaringan Gamer Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, Inggris, Ndhaptar ing perusahaan Company 03882481.

Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Ora ana bagean saka situs web iki utawa konten kasebut bisa diterbitake tanpa ijin pemilik hak cipta.

Mics Game Paling Anyar

Game Mics ora perlu nggumunake, nanging gearhead pengin sing paling apik. Mangkene gambar kita kanggo mikrofon budget sing ora bakal ngeculake sampeyan ing pertengahan mati.

Gambar produk saka mikropon gelombang Elgato kanthi ireng nglawan latar mburi putih

Pengawal klip audio

Pola rekaman

Tanggepan bass de-negesake

Gelombang: 3 Nggawe persiyapan game standar, lan dilengkapi piranti lunak sing migunani kanggo nambah kinerja.Waca review lengkap.

Paling apik kanggo streaming

Mikropon Blue X Blue X kanggo latar putih

Pola rekaman pirang-pirang

Luwih jero tinimbang pro pro

Iki minangka mic sing apik kanggo game, lan podcasting, nanging pemantauan langsung lan piranti lunak sing apik ndadekake X tenan sumunar nalika streaming.Waca review lengkap.

Paling apik kanggo headset

V-MODA BOOPRO X marang latar putih

Plug menyang 3 sing mbukak.5MM TRNs Jack

Lampiran gampang kanggo headphone

Kualitas swara okay

Yen sampeyan wis entuk pesawat saka headphone kanthi kabel sing bisa dicopot, iki minangka cara paling apik kanggo entuk mik boom tanpa adesif utawa keruwetan.Waca review lengkap.

Mikropon game Hyperx Quadcast marang latar putih

Ora butuh panyaring pop

Switch bathi intuisi

Nggayuh muni Sibilant

Mung ndhukung USB

Hyperx nggawe mic sing apik banget karo quadcast. Preduli rega, sampeyan bakal dipencet kanggo nemokake swara sing luwih apik ing paket iki gampang digunakake.Waca review lengkap.

Razer Seeken Mini USB MIC ing latar putih

Kompak lan portabel

Kualitas swara middling

Registers Swara Keyboard

SEIREN MINI minangka pilihan sing apik yen sampeyan butuh kompak lan portabel. Iki dibangun kanthi apik lan nempel ing lengen Boom 5/8 inci.Waca review lengkap.

Yen sampeyan nggunakake jumlah wektu ing komputer, kemungkinan apik yen sampeyan main paling ora siji game bebarengan. Apa game MOBA, Pisanan, utawa game Indie, sampeyan mesthi pengin mic sing cocog supaya bisa koordinasi karo kanca-kanca – nanging sampeyan ora butuh peralatan profesional kanggo nindakake perkara kasebut. Mangkene mikrofon game paling apik ing pasar kanggo discord, VoIP, utawa obrolan ing game.

Sampeyan bisa uga ngerti manawa dhaptar kabeh iki ngemot sawetara MICS sing murah, lan ora ana kacilakan: kajaba sampeyan wis ngrekam profesional, ora ana sing kudu nglangkungi ing kene. Sampeyan mung butuh mic sing bakal bisa mlaku kanthi becik, bener? Napa ora ngirit dhuwit kanggo didol uap sabanjure?

Cathetan Editor: Dhaptar iki mikrofon game paling apik dianyari ing 10 Juli 2023 kanggo nganyari pilihan ing bagean nyebutake.

Napa gelombang elgato: 3 mikropon game paling apik?

Gelombang Elgato: 3 minangka salah sawijining mikrofon sing paling apik amarga “nyetel lan lali yen” Antarmuka: Sampeyan kudu plug menyang input USB piranti, lan sampeyan wis siap direkam.

Gelombang Elgato: 3 mikropon kanthi ireng nglawan setelan ruangan

Gelombang Elgato: 3 Kontrol lan tombol lan tombol tombol

Driji mencet tombol bisu ing ndhuwur mikropon elgato 3 mikropon

Nutup gambar saka gelombang elgato gelombang 3 mikropon

Nutup gambar saka tombol Elgato Wave 3 Mut mikropon

Gelombang Elgato: 3 nglawan jendhela sing katon latar ijo

Iki minangka micrenser mic iki mung pola kutub Cardioid. Nalika iki mbatesi sawetara cara, uga pola sing paling serba guna. Sampeyan bisa nyelehake mikropon meh wae ing endi wae ing meja sampeyan lan bakal ndhaptar swara. Sisih sasis komunikasi sawetara perkara: Status rekaman mikropon, status headphone, lan apa mic iku bisu utawa aktif. Nutul ndhuwur mices mutes. Gain protrudes saka omah, supaya sampeyan bisa nyetel level volume nalika ora weruh.

Tumpukan streams bakal kecanthol ing piranti lunak wavelink.

Ora kaya piranti lunak liyane sing wis digunakake, antarmuka wavelink pancen luar biasa, utamane kanggo streamer. Campuran audio digital iki dirancang kanthi rapi, saengga sampeyan bisa ngatur kanthi cepet ngatur sumber audio sampeyan. Campuran audio virtual nglumpukake program sing beda saka windows browser lan nggabungake, bebarengan karo rekaman mikropon sampeyan, dadi sumber audio siji.

Kepiye gelombang Elgato: 3 mikropon swara?

Gelombang Elgato: 3 Mikrofon Demo:

Gelombang Elgato: 3 sumunar nalika nyathet konten tembung sing diucapake: Spesial PASS High-pass cathats, nyebabake vokal sing resik. Klipguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguguard kanthi otomatis kanggo ngilangi audio kasebut supaya ora sengaja nyemprotake rekaman kasebut.

Kepiye cara mikropon sampeyan?

Gambar produk saka mikropon gelombang Elgato kanthi ireng nglawan latar mburi putih

Kabeh rega sing didaftar ing USD Kajaba ora ditemtokake. Harga bisa uga ganti wektu, lan beda-beda miturut wilayah. Sayange, kita ora bisa dhaptar rega ing situs ing situs kasebut, amarga beda-beda kanthi mata uang.

Deleng rega paling apik
Deleng rega ing Corsair

Biru biru yeti nggawa kualitas dhuwur kanggo persiyapan sing ramah stream

Misi biru yaiku nggawe pengalaman rekaman sampeyan kanthi efisien lan streamlined sabisa karo mikrofon USB. Zaman Zone Biru Biru XTi nggawa “papat kapsul” Condenser, sing ngidini rekaman kualitas tinggi ing macem-macem pola pilihan. Uga nganyari antarmuka fisik Yeti, kanthi tombol siji sing bisa nyetel bathi, metering, lan campuran, lan nawakake urip meter liwat LED – sampurna nalika sampeyan lagi muni.

The Biru mikrofones yo x ing ngarep materi sing apik banget

The Biru mikrofon yi x ngadeg ing meja

Gril mikropon biru biru

Ing ngisor mikrofon biru yeti x, bebarengan karo soket ngadeg, port 3.5mm, lan port microUSB

Gain tombol ing mikrofon biru yo x ing negara bisu

Yeti X nawakake papat mode pola rekaman, ngidini sampeyan milih sing paling cocog karo kahanan sampeyan. Cardioid cocog kanggo podcast, amarga ngidini sampeyan ngrekam swara sing langsung ana ing ngarepe mic. Mode Stereo tumindak kaya sing dikarepake: nyathet swara saka saluran kiwa lan tengen bebarengan kanggo menehi ilusi sing luwih apik kanggo para pamirsa sing ana ing kamar karo sampeyan. Mode Omnidirectional bakal ngrekam swara 360-derajat, lan bidirectional bakal ngrekam swara saka wilayah ngarep lan mburi mikropon.

Sejatine, The Yeti X Garis ing antarane rekaman utawa mikropon game, lan bisa nutupi sampeyan. Ternyata dadi streamer twitch ndadekake sampeyan kudu duwe barang kanggo loro – kepiye trep. Biru yeti x nawakake meh akeh versatilitas minangka pro pro, kanthi $ 80 USD kurang.

Kepiye carane biru!CE kerja karo YETI X?

Biru vo!Piranti lunak CE anyar kanggo garis biru biru, sing nggawa kabeh jinis pangaturan khusus. Fitur Efek kaya de-popper, nyuda swara, nambah, gapura, de-esser, kayata, lan lima, lan sampeyan bisa ngganti warna lods mic. Sawise kabeh, yen sampeyan marketing piranti ing tukang game lan tungap stoot, lan sampeyan ora bisa ngganti warna LED, kenapa keganggu, bener?

Mikropon Blue X Blue X kanggo latar putih

Kabeh rega sing didaftar ing USD Kajaba ora ditemtokake. Harga bisa uga ganti wektu, lan beda-beda miturut wilayah. Sayange, kita ora bisa dhaptar rega ing situs ing situs kasebut, amarga beda-beda kanthi mata uang.

Deleng rega ing swaran
Deleng rega ing gamestop

BOOPRO V-MODA X bisa mateni headphone menyang headset game

Mic boompro liyane, The V-MODA BOOPRO X nggunakake headphone 3 sampeyan.5MMM port kanggo nggawe headphone biasa sampeyan headset game sekitar $ 50 USD. Ora ala, kabeh sing dianggep, lan ora ana lotoran sing ora apik. Yen sampeyan pengin ngowahi headphone sampeyan, apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku mung kanggo boompro x lan ngganti nganggo kabel asli.

V-MODA BOOPRO X

Ngalahake headphone lan v-moda boompro x mikropon nglawan lumahing kayu reflektif

Aksesoris V-Moda BOOPRO X ing permukaan kayu reflektif

Wong wadon nganggo sepasang headphone sing dikethok nganggo v-moda boompro x dipasang

V-MODA BOOPRO X

Ora kaya BOOPROIC MIC sing duwe pola pickup Omnidirectional, BOOPRO X duwe pola pilihan kardioid. Nduwe lapangan pilihan sing luwih sempit sing ndadekake gedhe yen sampeyan nuduhake papan karo wong liya. Sampeyan bisa ngganti tameng mic kanggo ngatur tampilan mik, sing bisa migunani yen kantor sampeyan tuku kabeh tim Mics Mics kabeh lan sampeyan pengin cara cepet saka pasangan sampeyan.

Apa sing diarani V-MODA BOOPRO X mikropon kaya?

Inline remot gampang nyetel volume – headphone sampeyan, dudu swara sampeyan – lan menehi pilihan kanggo bisu karo saklar terintegrasi. Sampeyan bisa krungu sithik klik Nalika milih fungsi Bisu ing / mateni saka modul kontrol, sanajan.

V-MODA BOOPRO X MICROHON DEMO:

Kepiye cara mikropon sampeyan?

Kanggo kualitas swara sing luwih apik, sampeyan bisa uga pengin njaluk boompro lawas. Pola V-MODA Pisanan nggunakake pola kutub Omnidirectional, tinimbang Cardoid, saengga cocog kanggo lingkungan sing sepi.

V-MODA BOOPRO X marang latar putih

Kabeh rega sing didaftar ing USD Kajaba ora ditemtokake. Harga bisa uga ganti wektu, lan beda-beda miturut wilayah. Sayange, kita ora bisa dhaptar rega ing situs ing situs kasebut, amarga beda-beda kanthi mata uang.

Deleng rega ing swaran

Quadcast Hyperx nawakake swara paling apik kanthi panyaring pop sing dibangun ing

Hyperx dikenal kanggo nglebokake perifheral game sing berkualitas tinggi, lan quadcast ora beda. Luwih saka dhaptar iki, nanging mic iki nawakake swara sing apik banget ing paket sing gampang digunakake sing bisa nutupi akeh dhasar.

Foto mikropon Hypesx Quadcast

Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo mikropon game, iki minangka pilihan sing apik, nanging quadcast bakal nutupi podcasting utawa rekaman uga. Knobs entuk nggawe intuisi sensitivitas lan gampang, lan sampeyan bisa nyetel pola kutub, ngoper antara kardisi, hipercardarioid, lan loro-arah. Ditambahake Filter pop sing dibangun bakal mbantu sampeyan ngindhari swara plosia nimbang spiking mic.

Apa bedane antara quadcast hipertcast lan quadcast s?

Ing quadcast s ing ngarep ngarep saka monitor sing nglakokake hipperx

Quadcast Hyperx S kompatibel karo ngagetake, sing bisa digunakake kanggo nyetel skema lan volume headphone.

Yen sampeyan duwe dhuwit luwih akeh kanggo nyilikake lan pengin skema warna RGB, The Hypernx Quadcast S kompatibel karo piranti lunak Nagenity sing ngidini sampeyan nggawe pangaturan menyang Show Lampu LED mikropon sampeyan. Quadcast s uga plug liwat USB-c, lan microUSB. Tanggapan frekuensi loro mics kasebut meh padha, nanging quadcast s Attenuates bass asring luwih cilik tinimbang quadcast.

Hypernx Quadcast S Microphone Demo:

Kepiye cara mikropon sampeyan?

Mikropon Game Hypernx Quadcast S nglawan latar mburi putih

Kabeh rega sing didaftar ing USD Kajaba ora ditemtokake. Harga bisa uga ganti wektu, lan beda-beda miturut wilayah. Sayange, kita ora bisa dhaptar rega ing situs ing situs kasebut, amarga beda-beda kanthi mata uang.

Deleng rega paling apik

Mini Razer Seiren minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin soko kompak

Bunder ing dhaptar iki yaiku Little Razer Seiron USB Mini USB, sing nggawe desain sing ramping, ui intuisi, lan rega terjangkau mung $ 49 USD. Ora duwe akeh fitur nanging gampang fokus ing tugas ing tangan.

Razer Seiren Mini

Razer Seek Mini ing meja ing ngarep jendela ing wayah awan

Razer Seen Mini nglawan latar mburi komputer kanthi discord lan zoom ditampilake ing monitor

Razer Seenen Mini nglawan buku DND buku DND

Wong lungguh ing mburi Razer Seiren Mini, ngomongake. Lukisan digantung ing tembok katon ing mburi

Razer Seiren Mini ora dikunci saka ngadeg

Razer Seiren Mini

Kita seneng karo Mini Razer Soiren kanggo desain sing ramping, sing ora apik sing bisa digunakake kanggo streamers sing ora pengin mic kanggo njupuk setengah pigura. Mic sing ngadeg ing ngisor mini seiren yaiku dhuwur aneh lan bakal luwih cendhek tinimbang sing dikarepake (15cm / 6in), nanging sampeyan uga bisa masang lengen pihak katelu.

Kualitas swara ora apik kaya sawetara pilihan liyane sing kasebut ing kene, nanging kemungkinan saka lantai swara sing dhuwur saka elektronik sing murah. Isih, muni luwih apik tinimbang mikropon laptop rata-rata sampeyan lan bakal njupuk game lan streaming saka dhuwit sithik. Sampeyan ora butuh filter pop karo SEIREN MINI kaya mikrofon USB liyane supaya bisa ngirit dhuwit.

Apa sing diarani Razer seiron mini Raher?

Mikropon supercardardioid iki milih swara kanthi arah sing arah: Lapangan pilihan utamane sing ana ing ngarepe, kanthi pilihan sing winates banget.

Demo Razer Soiren Mini Mikropon:

Kepiye cara mikropon sampeyan?

Razer Seeken Mini USB MIC ing latar putih

Razer Seeken MINI MIC MIC

Kabeh rega sing didaftar ing USD Kajaba ora ditemtokake. Harga bisa uga ganti wektu, lan beda-beda miturut wilayah. Sayange, kita ora bisa dhaptar rega ing situs ing situs kasebut, amarga beda-beda kanthi mata uang.

Deleng rega paling apik

MICS dolanan paling apik: nyebutake

Biru Yeti Nano Mikropon lungguh ing meja kayu ing ngarep laptop lan sepasang headphone

Biru Biru Nano minangka mikropon sing apik kanggo podcasting podcasting utawa karo wong liya nggunakake pola pola kardioid utawa omnidirectional.

  • Technica-Technica Audio Audio ing2020usb-XP: Mic mic USB iki duwe kontrol campuran ing papan, lan headphone amp, lan cathetan 16-bit, 44.1 / Audio Audio.
  • Beyerdynamic Fox USB: Mic iki wis ngontrol onboard, lan audio 24bithzzz, lan pola kutub pangapuntatan, gampang ngrekam audio sing bisa gampang diowahi mengko. Drawback utama yaiku rega.
  • Biru Yeti Nano: Kanthi pola polar kardio lan omnidirectional, kualitas rekaman 24-bit / 4-bit / 48kHz, lan desain kompak, ing Nani Nano ora bisa nindakake akeh dhuwit.
  • Hyperx solocas: mic iki cocog karo niche sing padha karo Mini Razer Seiren. Iku $ 10 luwih larang, nanging nggawa kualitas audio sing komparbel, luwih serbaguna guna, lan sensor micu sing dibangun ing sampeyan bisa nutul.
  • Jlab Talk Pro: Iki sing larang regane $ 150 USD, nanging rega sing bisa digunakake kanthi gampang, nanging macem-macem pola polar, lan swara sing apik. Kontrol ing papan ing Talk Pro tegese sampeyan bisa nindakake akeh gaweyan, lan audio audio 192KHz / 24-bit sampeyan bisa nggunakake kanthi gampang kanggo ngrekam, uga game.
  • Jobo Wavo POD: Pesaing karo Biru Yeti Nano, Jobo Wavo POP minangka mik sing gampang digunakake sing bisa digunakake nalika sampeyan wis mlebu, lan nyathet 24bit / Audio 4bit / 4bit / Audio. Ing $ 99 USD, sampeyan bisa milih saka pola piksoid utawa bidirectional, lan nerangake panyaring pop. Iki minangka pilihan pilihan sing murah lan tukang game bisa uga seneng.
  • Movo Um700: Diluncurake minangka mic kabeh-sekitar kanggo bersaing karo Biru Biru, Um700 nawakake sekumpulan pola polar lan audio sing padhet, ditambah gampang digunakake. Kanggo $ 100 USD, iki minangka salah sawijining hasil.
  • Torch Roccat: Iki minangka salah sawijining game game sing luwih unik kanggo basis mixer sing ngidini sampeyan milih pola kutub, pilih mic On / Off, ngontrol volume, lan nyetel bathi.

Kita wis nggawe perbaikan gedhe babagan cara nuduhake kinerja mikropon produk sing kita deleng. Saiki kita nggunakake persiyapan tes standar sing main frasa sing wis direkam saka tutuk tiruan sing calibrasi ing kamar tes kita, uga tanpa batur-gangguan latar mburi, utawa angin gawean. Iki tegese conto saka saben produk bisa dibandhingake langsung, sing nggawe luwih gampang nggawe perbandingan antara produk ing babagan kualitas pidato mentah utawa kemampuan produk kanggo nolak swara.

Bakal butuh wektu kanggo nganyari backlog asil tes lawas, nanging kita bakal nganyari review iki (lan liya-liyane!) Sawise kita bisa duwe demo mikropon sing apik. Iki bakal katon jelas ing saben conto anyar sing diwiwiti kanthi tembung, “Iki minangka demonstrasi mikropon standar …”

Matur nuwun kanggo nggawa karo kita, lan muga-muga bisa ketemu maneh yen wis ngurutake kabeh.

Apa sing sampeyan kudu ngerti babagan mikrofon game sing paling apik

Sawetara tukang game konten nggunakake headset sing duwe mikropon sing apik. Nanging, yen sampeyan nggoleki mikropon game sing suwek, iki sawetara perkara sing kudu dipikirake.

Apa hardware liyane sing dibutuhake game mikropon game?

Foto mikropon quadcast hiperx - mikropon game paling apik

Ngerti apa sing sampeyan butuhake ing mikropon game penting kanggo nyetel setelan. Kualitas penting, nanging yen sampeyan ora mbangun studio rekaman utawa persiyapan streaming, tujuan utama yaiku komunikasi sing jelas. Akeh mikrofon game prioritize MIDS lan dhuwur kanthi cara sing asring ora akurat, nanging tegese nggawe swara swara.

Yen sampeyan nyetel stasiun streaming, springp kanggo soko sing luwih apik kanggo swara studio. Ana macem-macem perkara sing kudu dipikirake ing ngarepe, kaya mikropon apa sing sampeyan pengin duwe lan lingkungan apa sing sampeyan butuhake rekaman.

Gumantung saka apa kabutuhan, sampeyan kudu ngerteni apa jinis mic sing pengin, uga. Yen sampeyan lagi lungguh ing game muter mejo, mic kanthi pola pilihan cardioid utawa hypercardioid bisa uga paling apik. Varietas kasebut kanthi becik nalika lagi ngrekam sing dipanggonke langsung ing ngarep mic.

Apa game mics ing platform?

Mikrofon Beyerdynamic Fox USB: Lily nggunakake mikropon ing mejane. Iki nyambung menyang mic kanthi adaptor sing kalebu

Sampeyan pengin nyathet mic nyedhaki tutuk kanthi tliti kanggo ndhaptar timbre swara sampeyan.

Gumantung saka jinis persiyapan sing sampeyan lakoni, kabutuhan sampeyan bakal owah rada sithik. Yen sampeyan lagi dolanan ing PC, USB Mic bisa uga paling apik. Sampeyan ora perlu kanggo musim semi kanggo antarmuka xlr mic lan audio sing larang. Pungkasane, luwih gampang.

Yen sampeyan lagi dolanan ing konsol, barang-barang luwih rumit. PlayStation 4 bisa ngatasi salah siji 3.5mm utawa USB Solusi. Switch Nintendo uga bisa ngatasi uga, nanging mics USB mung bakal bisa digunakake nalika mode Docked. Mesthi wae, uga ana katrangan saka persiyapan sampeyan kanggo eling – USB Wired Wired Wired bisa uga ora dadi pilihan sing paling trep yen console pilihan sampeyan ana ing ruangane utawa ruang tamu.

Kepiye sampeyan ngontrol mikropon game?

Wong lanang nggunakake switch mikropon mikropon quadcast ing ndhuwur kapsul

Kontrol ing papan nggawe luwih gampang kanggo nggawe pangaturan ing fly.

Pay manungsa waé menyang jinis tombol lan ngalih mics. Meh kabeh barang kasebut bisa dikendhaleni ing komputer utawa konsol, nanging luwih cepet bisa nggayuh lan gulung cepet ngalih bisu tinimbang tab Alt lan golek pilihan menu.

Napa sampeyan kudu dipercaya Soundguys

Saben panulis ing Soundguys wis nglumpukake taun pengalaman nglaporake pasar audio konsumen, lan Soundguys‘Survival gumantung saka para pamaca sing nyenengake tumbas. Kita bangga karo fakta objektif kanthi transparan, nalika entuk pengalaman subyektif kanggo kontekstual minangka kinerja produk audio. Nalika kita mispeak, kita bener lan duwe.

Pitakonan Paling Kerep Babagan Mics Paling Apik

Ulasan iki ora nutupi swara ambien; Apa dheweke nyaring kanthi apik keystroke?

Thanks kanggo saran sampeyan! Kita wis miwiti kalebu conto mic jinis mic sing luwih anyar kanggo review f liyane sing luwih anyar kayata review kanggo Mini Razer Seiren lan kita bakal terus nglakoni. Minangka kanggo ulasan kita sing luwih lawas, nganti kita bisa nyoba MICS, kita bakal menehi perhatian sing mbayar pola polar MICS. Yen mikropon duwe pola kutub arah, kemungkinan bakal luwih apik ngetik swara tinimbang yen duwe pola kutub Omnidirectional, kanthi mung amarga saka arah kasebut.

Napa aku pengin miciding mandeg tinimbang mung headset?

Kualitas audio ing mandiri meh mesthi luwih apik tinimbang sing dibangun ing jero headphone utawa mic boom. Iki bisa nambah profesionalisme babagan livesceams utawa video YouTube, utawa malah luwih gampang kanggo kanca-kanca kanggo ngerti sampeyan. Kajaba iku, salah siji tampilan utawa rasakake mic mandiri bisa uga luwih becik kanggo headset. Sawetara wong ora seneng duwe mikropon boom ing ngarep cangkeme amarga bisa ngganggu, lan sawetara wong luwih seneng katon mikal kanthi video.

Aku nggoleki mic kanggo zoom nelpon nalika nggarap lan skype karo kulawarga, apa sing disaranake?

Yen sampeyan bakal nuduhake mikropon, lan mung mbutuhake telpon, tinimbang streaming utawa ngrekam, es salju salju biru (utawa bola salju sing paling tuwa). Apik banget, lan pancen gampang digunakake – sampurna kanggo nelpon skype, zoom, lan discord.

Apa bedane antara stereo, bi-arah, lan omnidirectional piket pola?

Umumé, pola stereo bakal milih swara saka sisih kiwa lan tengen mikropon, BI-Directory bakal milih swara saka ngarep lan bali mikal, lan omnidirectional bakal milih swara saka kabeh arah.

Sing paling apik kanggo dolanan kanthi swara sing metu saka pamicara PC? Aku ora pengin swara saka speaker kanggo nggayuh mic

Sayange dudu perkara sing bakal ditindakake kanthi tuku mikropon. Sanajan ana algoritma pengurangan swara sing cerdas ing njaba (umume dening Nvidia), swara saka pamicara sampeyan mesthi bisa tekan mic sampeyan yen sampeyan nggunakake speaker sampeyan minangka piranti pidato. Mulané sampeyan ndeleng streamers sing biasane nganggo headphone ing pertunjukan: Dadi audio saka game ora dijupuk mics.