Mewgenika в Steam, iki Mewgenika ‘”Super Fun” Cat DNT Pertempuran, nanging isih rong taun | Pcgamesn

Mangkene Mewgenics ‘”Super Fun” Cat DND Pertempuran, nanging isih rong taun

Mangkene ringkes pertempuran giliran Mewgenika lan info anyar, nanging mung 5% konten lengkap.

Pilih kanggo Mbukak: 2024

Saka pangripta naleni Iskak, Super Daging lan pungkasane cedhak. Mewgenika! Game ing ngendi sampeyan duwe hoard, jenis, sepur lan nyetel kucing metu saka petualangan epik liwat donya sing lengkap.

Tingkatake tim sampeyan minangka sampeyan luwih apik lan luwih saka omah, ngempalaken barang-barang sing unik, ngalahake panggedhe epik, entuk omah, ing papan darah roguelike adhedhasar bekas iki!

Fitur:

  • 100 jam game!
  • !
  • 100s barang sing unik!
  • Hoard 100 potongan prabot sing enchanted!
  • Tingkat munggah omah kanggo nggawe ruangan kanggo kucing luwih akeh!
  • 200+ Musuh lan Boss sing bakal nesu karo ibumu!
  • Ton saka NPC sing unik kanthi pencarian sing bakal nggawe sampeyan gasp!
  • poop!

Mangkene Mewgenics ‘”Super Fun” Cat DND Pertempuran, nanging isih rong taun

Mangkene ringkes pertempuran giliran Mewgenika lan info anyar, nanging mung 5% konten lengkap.

Mangkene tampilan anyar ing pertempuran Mewgenics, sing isih rong taun

Diterbitake: Jan 8, 2022

Game paling anyar saka binding Ishak Ishak lan Super Daging Daging Daging, Iki tampilan cekak-basis ing Tombane Mewgagen taun adoh.

Kita pisanan ngrungokake babagan Mew-Genics – bali nalika isih duwe hyphen – udakara sepuluh taun kepungkur, lan versi kasebut pungkasane dibatalake. .

Mung ana bit lan potongan ing game wiwit nanging mula bakal njupuk wujud. McMillen bubar mangsuli sawetara pitakon babagan Mewgenics ing Twitter – kalebu reconferming manawa versi saiki ora bakal metu nganti paling ora 2024. Dheweke uga negesake manawa padha karo naleni Ishak “ing babagan muter maneh”, nampilake Branching Bab karo Zones sing dumadi saka telung bab sing dumadi saka telung bab sing ana “.

Programmer Mewgenics lan Desainer Tyler Glaggiel uga ngirim sawetara GIF ing game saka sawetara pertemuan pertempuran basis giliran, nuduhake kekuwatan kanggo mbuwang tikus dadi traps. Glaggi uga ujar manawa game kasebut wis “super fun” lan “saben roto beda lan beda-beda lan mbutuhake macem-macem strategi” – nanging “mung kaya 5% konten ing”.

Ikatan Ishak wis dadi salah sawijining rogogoliks sing paling apik ing PC, lan yen Mewgenika padha karo Roguelite – sanajan gamelan nyata beda – Mesthi wae wis entuk dhaptar. Paling ora game kucing cilik sing rada nggegirisi tinimbang iki, apa wae.

Chris J Capel: Tilas panulis Warta PessGamesn, Chris nulis babagan game FPS, RPG, Star Wars, lan Buku Komik.