Menara Fantasi: Cara ndownload ing PC | Stash Nerd, Cara Ngundhuh Menara Fantasi ing PC | Pcgamesn

Cara ndownload Menara Fantasi ing PC

Nuju ing jagad asing, Aida, kolonawan wis pindhah saka Bumi amarga sumber daya sing kurang, nanging ngalami ancaman anyar. Aida nyoba kanggo panen sumber energi sing diarani Omnium, nanging ana jeblugan sing elek banget, nyebabake radiasi omnium kanggo nyapu tanah kasebut. WiTring kabeh gaman sing apik, gaman sci-fi lan kanthi macem-macem karakter sing kudu dipilih, iku tugas kanggo nylametake tanah air. .

Menara Fantasi: Cara ndownload ing PC

Cara ndownload Menara Fantasi ing PC

Menara Fantasi minangka set mmorpg ing jagad pos-apokaliptik saka aesperia. Iki minangka game gratis kanggo muter sing bakal dirilis enggal kanggo iOS lan piranti Android bebarengan karo PC. Game kasebut meh padha karo Efek Genshin, Lan bisa uga mbaleni sukses game kasebut. Saiki, yen sampeyan mikir babagan download Menara Fantasi ing PC, mula sampeyan wis teka ing panggonan sing bener.

Cara ndownload Menara Fantasi ing PC

Mmorpg sing apik iki wis kasedhiya kanggo sawetara wilayah lan bakal kasedhiya kanggo wong liya sajrone jam. Nalika nerangake piranti Android, download cukup gampang. Cukup golek jeneng game ing Google Play App Store lan download game kasebut. Iki uga minangka prosedur kanggo piranti iOS sing sampeyan mung ndownload game saka App Store banjur mlebu kanggo main game.

Menara Fantasi. Kaping pisanan, sampeyan bisa ndownload game saka toko game epik utawa uap, gumantung karo aplikasi endi lan nyimpen asring digunakake. Mung telusuran jeneng game banjur ditambahake menyang perpustakaan kanggo miwiti proses download. Iki uga jalur sing luwih gampang kanggo main game.

Cara ndownload Menara Fantasi ing PC

Sampeyan uga bisa ndownload game langsung saka Menara Fantasi Situs Web resmi. Saka kono, pilih platform “Windows” kanggo ngundhuh peluncuran game. Banjur, mbukak “.File Exe “sing wis didownload.

Related:

Menara Fantasi: Kustomisasi karakter sing diterangno

App bakal njaluk ijin sampeyan sing kudu diwenehake yen sampeyan pengin main game. Banjur pilih lokasi sing sampeyan pengin game bisa diinstal, lan download file game bakal diwiwiti. Sawise download lengkap, kenek tombol “Bukak” banjur mlebu menyang akun utawa mlebu yen sampeyan ora duwe. Banjur game bakal siyap kanggo sampeyan muter.

Menara Fantasi kasedhiya kanggo PC, iOS, lan Piranti Android ing 11 Agustus 2022.

Cara ndownload Menara Fantasi ing PC

Cara ndownload Menara Fantasi ing PC

Nggolek rincian babagan Cara Ngundhuh Menara Fantasi? .

Nuju ing jagad asing, Aida, kolonawan wis pindhah saka Bumi amarga sumber daya sing kurang, nanging ngalami ancaman anyar. Aida nyoba kanggo panen sumber energi sing diarani Omnium, nanging ana jeblugan sing elek banget, nyebabake radiasi omnium kanggo nyapu tanah kasebut. WiTring kabeh gaman sing apik, gaman sci-fi lan kanthi macem-macem karakter sing kudu dipilih, iku tugas kanggo nylametake tanah air. .

Download Tower of Fantasi

Sampeyan bisa ndownload Menara Fantasi ing situs web resmi; Mung milih pilihan Windows ing homepage lan nginstal menara fantasi. .

Menara rilis fantasi kanggo saben wilayah yaiku:

  • US West Coast / 10 Agustus / 5pm PT
  • US East Coast / 10 Agustus / 8pm et
  • UK / 11 Agustus / 1am BST
  • Eropa / 11 Agustus / Cah
  • Australia / 11 Agustus AET

Menara Fantasy Download uga bakal kasedhiya ing toko game epik lan uap mengko ing taun kasebut, sanajan ora duwe tanggal rilis tartamtu. Yen sampeyan ora yakin yen sampeyan bisa mbukak game kasebut, ing kene syarat syarat fantasi. Sawise diinstal, priksa pandhuan pamula fantasi kita kanggo sawetara tips sing migunani kanggo miwiti, uga Toign Fantasi Daftar kita yen sampeyan ora yakin karakter liyane.

Game Gratis-Kanggo-Play duwe akeh kanggo para pemain supaya bisa nandur modal, saengga butuh wektu kanggo mangerténi Menara Tower of Unintuitis Pertempuran Sistem Pass. Kita uga nyaranake awake dhewe saka kode fantasi sing saiki kanggo tangan sing bisa dibantu.

Gina Lees Gina seneng ngumbara dataran ing Valheim, njelajah sistem sing disunting ing Starfield, lan nirter bintang honkai, lan kritirs bintang liyane ing game medeni. Kagawaké dedikasi kanggo menehi manajemen game, dheweke uga nyakup fantasi Minecraft lan akhir.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.