Mbanting elden paling apik | Gamersradar, sing paling apik ing Elden cincin kanggo saben stat | Shotgun Kertas Rock

Sing paling apik ing cincin elden kanggo saben stat

Contents

Kanggo bangunan iki, disaranake nggunakake Pedhang sing ora bisa diabaruhi ing tangan utama lan Bolt saka gransax Ing Offhand sampeyan. Sampeyan bisa ngganti ing bolol saka Gransax lan segel yen sampeyan kudu ngeculake incanasi, nanging pedhang sing ora bisa dipadhakake yaiku pilihan sing apik banget, iman, lan ketagangan. Yen sampeyan pengin nambah lampu lightning tambahan, sampeyan bisa nggunakake Dragonbolt Vyke incantasi kanggo lapisan gaman lan awak sampeyan uga kilat.

Cincin Elden paling apik kanggo neliti tanah ing antarane

Elden Ring

Cincin Elden sing paling apik kanggo mbiyantu pamuter kanggo pamuter, nanging pungkasane babagan njupuk arah lan fokus ing efek kasebut kanggo ngrusak. Yen sampeyan ora bisa ngalahake bruts lan bos sing paling angel ing Cincin Elden, mbangun sing fokus, mantra utawa malah minangka atribut siji bisa dadi masalah sampeyan. Kita wis entuk bleed, bangunan sihir, gawean lan luwih akeh kajaba – apa wae sing sampeyan goleki, kita entuk prekara utawa tujuane sing paling apik ing cincin elden sing dipasang ing ngisor iki.

Mesthi wae, yen sampeyan khusus kanggo nelukake pemain liyane ing Colosseum utawa liwat Uncusions, disaranake mriksa kaca darmabakti kanggo Elden Ring Pvp!

Cincin Elden paling apik

Kita wis nyoba lan nyoba metu sing paling apik kanggo wong sing saiki bisa nyoba kanggo ndeleng Cincin Elden kanggo ndeleng cara mbandhingake. Sawetara iki adhedhasar statistik statistik, sawetara babagan senjata tartamtu sing bisa dadi luwih gedhe kanggo tingkat sing luar biasa. Mangkene carane ngupayakake kekuwatan ing tingkat Gusti.

Elinga yen kita mung nyebutake peralatan lan senjata sing dianggep relevan – yen kita ora nggawa gaman sandhangan utawa tangan, amarga ora dadi bagean sing migunani. Sing dikandhakake, iku uga kasempatan sampeyan kanggo eksprimen – sijine apa wae sing dikarepake lan deleng kepiye sampeyan bisa nambah apa ing kene!

Arcane minangka salah sawijining statistik angel sing ora relevan nganti ujug-ujug sing paling penting ing donya – kaya saiki. Kalian Darah Katana minangka salah sawijining gaman paling kuat ing game saiki yen digunakake, katana abang sing lunyu sing bisa nanggung status “Hemorrhage” (utawa getihen kanggo umume wong.

Sampeyan uga duwe katrampilan sing luar biasa sing diarani Piler Corpse, urutan slashes kanthi cepet sing dadi karusakan sing luwih getihen. Sampeyan bisa nyelehake katana liyane ing tangan sampeyan kanggo nggedhekake getihen karo dual-wektu, nanging terus-terusan loro-lorone kali getih kudu cukup, utamane nimbang sampeyan mbukak kanggo nggunakake serangan piler. Kangge, topeng putih lan gurune bangsane getih loro nambah kekuwatan serangan nalika sampeyan nindakake getihen – sing bakal ditindakake kabeh.

  • Statistik utama: Dexterity, Arcane
  • Stat Secondary: Sregep, ketahanan, pikiran
  • Senjata Utama: Kali getih
  • Senjata Offhand: Uchigatana (Affinity Darah)
  • Armor: Topeng putih (helm) utawa topeng kapercayan (helm)
  • Talisman (s): Lord of Blountment Getih, Pedhang Pedhang Insignia, Cardian Filigreed Crest

Pakaryan intelijen: Sorcery lan comet karusakan ing Azur

Sorcery minangka jenis kekuwatan sing makarya kanthi apik kanggo sing pengin magis kekuwatan sing bisa mateni mungsuh ing jeblugan energi kosmis biru-biru. Iki minangka pembentukan sing unggul ing panggedhe bos, kanthi efektif nempatake energi ajaib sing nindakake karusakan gedhe.

Bolt kasebut yaiku Komet Azur, mantra dadi kuwat banget kanggo nggawe dhaptar ring paling apik Elden. Ketik perang bos, ngisi daya, lan nyuwek bar kesehatan kaya lettuce. Sampeyan bisa uga ora mateni ing jeblugan pisanan, nanging medallion lan glade blade bakal mesthekake yen sampeyan duwe FP kanggo mbuwang kaping pirang-pirang. .

Kita uga wis milih staf lusat liwat salah siji saka Rennala amarga nalika nulis, luwih becik yen sampeyan luwih apik yen sampeyan max, lan nambah kapinteran sampeyan. Kanthi loro ing +10 lan kanthi intelijen sing dhuwur, staf lusat pinggiran minangka model unggul – aku rumangsa ora dadi tukang sihir amarga dheweke ngaku?

  • Statistik utama: Intelijen, pikiran
  • Stat Secondary: Sregep, ketahanan
  • Staff Golf Lusat
  • Armor: Crowintstone Golf Lusat (helm) utawa Crown Crescent Ratu (HELM)
  • Talisman (s): Graven Sekolah Talisman, Cerulean Amber Medalion +2, Blade Glintststone Primal, Kembang Talisman Massi
  • Ejaan (s):

Iman Mbangun: Winged Scythe lan Amblo Godser

Pengin Iman Damel?

Kajaba saka scythe winging, pedhang rereng-elden pedhang sacury tetep dadi salah sawijining iman sing paling kuat dibangun saiki. Priksa pandhuan kita babagan carane entuk lan nggawe bangunan dhewe ing blade mitos iki!

Iki minangka buaya sing agresif adhedhasar taktik sing nyerang lan sihir, tinimbang kekuwatan sing luwih pasif utawa prewangan sing bisa digandhengake karo para ulama lan Paladins suci. Bukak lan gunakake cincin elden swiwi kanggo ngethok mungsuh, sing didhukung dening sihir peteng sing kuat. Skills Scythe, swiwine Malaikat, uga nyegah target hit saka penyembuhan karo flams, uga ora bisa ditambani karo mantra lan padha karo mantra lan padha).

Ana uga pelatihan sing luwih abot kanggo nemoni para pemenuan kasebut, lan sampeyan kudu ngegel karo Eja Blade Flame Ireng. Kita uga wis milih talis sing menehi hadiah kanthi cepet kanthi scythe, marasake sampeyan lan ngrusak mungsuh kasebut.

  • Statistik utama: Iman, Pikiran
  • Stat Secondary: Kekurangan, kekuwatan, semangat, ketahanan
  • Senjata Utama: Winged Scythe, Greatsword Godslayer
  • Senjata Offhand: Godslayer segel
  • Armor: Helm Knight Haligtree
  • Talisman (s): Talisman kanvas sing setya, kain ngelekke dewa godsk, sword insignia
  • Ejaan (s): Flame Ireng, Blade Flame Ireng

Kekuwatan Mbangun: Senjata kolosal dual-wiTing lan rias-crushers

Padha karo mbangun komet, ing kene kita nyelehake kabeh menyang serangan Melee sing Agawe. Kanggo sing mung pengin nggawa setengah ton wesi ing saben kekuwatan, kekuatan mbangun kaya iki, sampeyan bakal nggawe sampeyan ngrasakake, nggunakake serangan lompat kanggo ngancurake overifhead. Raksasa-penghancuran yaiku gegaman sing digunakake ing kene (gunakake loro yen sampeyan wis mencet ngiseni nguyuh kanthi apik.

Nanging yen sampeyan isih ing game pisanan, sampeyan kudu dipasangake karo Greatsword (variasi senjata kolosal), kanggo sing paling akeh. Elinga, sampeyan kudu tekan 60 kekuwatan kanggo nggunakake penghancur, nanging iki minangka wektu sing bisa dadi merga sampeyan bisa ningkatake serangan sampeyan luwih akeh. Kita uga wis nggawe katrampilan Knight Royal kanggo wong-wong mau, sing bakal ditrapake kanthi jumlah sing sampeyan lakoni kanthi jumlah gedhe. Nyiyapake katrampilan kasebut, tindakake serangan abot kanthi loro gaman sekaligus, lan nonton kesehatan mungsuh.

  • Statistik utama: Kekuwatan (ing jumlah sing akeh)
  • Stat Secondary: Sregep, ketahanan, ketekunan
  • Senjata Utama: Giant-Crusher (Skill Ksatria Knight Resep Skill / Affinity Heavy)
  • Senjata Offhand: Giant-Crusher (Skillitas Royal Knight Royal / Affinity Heavy) utawa GreatSword (Kesempatan Ksatria Knight Royal)
  • Topeng Emtermirk
  • Talisman (s): Ritual Pedhang Ritual, Starscourge Heirloom, Radagon Arsalal, Arsenal Jawa Agung

Dexterity / Intelligence Depten: MoonVeil katana lan sorcery slinging

Ya, iku Katana liyane, lan ya, iku dexterity liyane sing gumantung saka sifat sekunder kanggo ngiyatake, nanging kabeh senjata dex paling apik lan mbangun uga bisa uga duwe jinis skala liyane. Bulan Moonveil Katanfed bubar, nanging isih tetep dadi pilihan sing kuwat kanggo play umum ing Elden cincin, utamane nalika dipasangake karo mantra sing apik.

Kajaba saka karusakan getihen, timbangan membran montra lan kapinteran, uga duwe keterampilan khusus sing diarani cahya bulan kasebut kanggo nggawe gelombang karusakan ing tingkat luwih dhisik. Gunakake Staff Golf Lusat ing sisih tengen sampeyan kanggo perang kanthi jarak kanthi jarak, banjur loro-tangan ROUNTVEIL Yen sampeyan wis cedhak. Kanthi cara, iki bangunan sing luwih serbagar guna, sing luwih sering tinimbang model komet, sing luwih apik kanggo mungsuh sing luwih apik tinimbang kanggo para boss, utamane kanggo nimbang talis loro kanggo mateni mungsuh utawa kritik mungsuh.

  • Statistik utama: Dexteritas, Intelligence, Pikiran
  • Stat Secondary: Ketahanan, semangat
  • Senjata Utama: Moungveil
  • Senjata Offhand: Staff Golf Lusat
  • Armor: Crown Crescent Ratu (helm)
  • Sungu Roh Suci, Cerulean Assassin
  • Ejaan (s): Pebble Glintstone, Caria Longsword, Komet Azur, Loretta

Mlebu menyang Newradar + newsletter

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Sing paling apik ing cincin elden kanggo saben stat

Potret layar saka cincin Elden sing nuduhake ksatria sing nunggang jaran ing limrave

Nggolek Cincin Elden paling apik? Melee lan Piandel, Pedhang lan Sorcery – Ora preduli apa gaya pertempuran sing disenengi, akeh bangunan sing kuat ing Cincin Elden. Apa sampeyan pengin nggunakake bledug sing cetha utawa nggunakake pikiran sing cetha kanggo nggawe mantra sing luar biasa, kita kene kanggo mbantu sampeyan tuwuh kuwat kanthi ngembangake elden sing paling apik.

Ing pandhuan iki, kita bakal ngilangi cincin elden sing paling apik kanggo saben sifat utama, kalebu kekuwatan, intelijen, iman, lan arcane. Kita uga duwe bunch saka mbangun sing gabungke stats iki lan gunakake sawetara gaman unik banget, kayata kali getih lan bledosan bledosan nyenyamah. Kanggo saben cincin elden paling apik kita, kita bakal ngilangi kanggo nerangake gaman utama, stats, mantra, lan barang sing dibutuhake.

Pemain Elden Dering nyekeli bledosan sing nyenyamah ing ngisor langit lintang

  • Kekuwatan & Iman Dibangun: Bledas Blasphemhiry
  • Kekuwatan & Intelligence Mbangun: Pedhang wengi lan geni
  • Iman & Dexterity Bangunan: Pedhang Relic Suci
  • Arcane & Dexterity Mbangun: Kali getih
  • Dexterity Elden Dexterity Banget: Bloodhound
  • Mbotenake Elden Cincin Intelligence Best: Battlemage
  • Elden Cincin Iman sing paling apik kanggo mbangun: Gusti Lightning
  • Best Cincin Arcane Paling apik: Gustine Darah
  • PVP PUTIH BEST: Elden Dering Mech

Kekuwatan & Iman Dibangun: Bledas Blasphemhiry

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Concessor
  • Kunci Key: Kekuwatan lan iman
  • Gegaman: Blade Blasma

The Blade Blasma yaiku pelumu kanthi katrampilan sing luar biasa. Yen sampeyan nggunakake Geni Take, Sampeyan ngidini sampeyan entuk kesehatan kanthi saben hit, mesthekake yen sampeyan bisa mumbul maneh sajrone perang. Apa sampeyan lagi nandhang susah bosok utawa ngresiki mobs ing gubunan, geni Take bakal njaluk sampeyan bali menyang kesehatan lengkap kanthi gampang lan akeh karusakan ing sauntara. Timbangan bledosan sing nyenyamah karo Kekuwatan lan iman, Dadi, sampeyan kudu fokus ing sifat-sifat kasebut nalika sampeyan level.

Kekuwatan lan iman minangka kombinasi aneh sing bisa ditemokake asring, nanging bisa bebarengan kanggo mbangun iki. Wiwit timbangan Blade blade sing nyenyamah kanthi loro, sampeyan bisa nambah karusakan sampeyan lan miwiti ngrusak karusakan gedhe karo saben serangan mogok. Kanggo entuk headstart ing bangunan iki, disaranake nggunakake Concessor, Nalika lagi miwiti kanthi nyebarake poin sing apik ing antarane kekuwatan lan iman.

Amarga bangunan iki adhedhasar katrampilan senjata, disaranake nggunakake Carian filigreed crest lan Shard of alexander Kanggo ngedhunake biaya FP saka geni sing ditarik lan nggawe luwih akeh ngrusak.

Priksa luwih lengkap babagan bangunan iki kanthi Pandhuan Nggawe Blasimen.

Elden Dering Pemain Blesy Comet Azur saka pedhang wengi lan geni

Kekuwatan & Intelligence Mbangun: Pedhang wengi lan geni

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Concessor
  • Persiban sing dibutuhake: 12 Kekuwatan, 12 ketekunan, 24 intelijen, lan 24 iman
  • Kunci Key: Kekuwatan lan kapinteran
  • Gegaman: Blade Blasma

Yen sampeyan nggoleki mbangun liyane sing nyampur karo sihir, fokus ing Kekuwatan lan kapinteran bakal ngidini sampeyan mbukak kunci potensial kuat Pedhang wengi lan geni. Komet Azur lan Nyapu geni. Nalika Flame Sapuan Kuwat, Komet Azur ing endi pedhang wengi lan geni pancen unggul. Iki nglampahi energi kosmik saka pucuk agul-agul, sing bakal gampang blitz liwat Boss.

Kanggo nggunakake gaman iki, sampeyan kudu entuk 12 kanthi kekuatan lan keteksteritas lan 24 kanthi intelijen lan iman. Nanging, sawise tekan syarat minimal iki, disaranake fokus ing kekuwatan lan intelijen, amarga iki bakal nambah karusakan atrik fisik lan karpet gaib sampeyan ngatasi mantra komet Azur.

Nalika sampeyan nyampurnakake pedhang wengi lan nyiram komet Azur karo Carian filigreed crest, Talisman sing nyuda biaya senjata FP, sampeyan bisa nggunakake mantra kanthi terus-terusan tanpa pemburnan Mana. Iki tegese sampeyan bisa ngatasi kerusakan sing akeh sadurunge kudu nggedhekake potion FP lan mbuktekake rancangan marang meh kabeh bos.

Kiri: Ilustrasi saka relik suci saka cincin elden. Tengen: karakter pamuter nyekel senjata sing padha karo latar mburi sing sempit

Iman & Dexterity Bangunan: Pedhang Relic Suci

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Concessor
  • Persiban sing dibutuhake: 14 kekuatan, 24 keterangan, lan 22 iman
  • Kunci Key:
  • Gegaman: Pedhang Rilis Suci

Boss pungkasan ing cincin Elden angel, nanging uga menehi hadiah sing luar biasa. Yen sampeyan njupuk pangeling-eling elden menyang Enia ing tahan bunder, sampeyan bisa ijolan kanggo Pedhang Rilis Suci. Iki minangka pelumu sing kuwat sing nerangake katrampilan senjata sing luar biasa: Gelombang emas.

Yen sampeyan nggunakake gelombang emas, ora ngeculake gelombang cahya suci sing akeh banget kanggo ngrusak mungsuh apa wae ing ngarep pamuter sampeyan. Minangka gelombang gelombang iki, tuwuh kanggo nyekel mungsuh luwih akeh, mula bakal nyuwek klompok mungsuh kanthi gampang. Keterampilan iki luwih apik ing tembelan 1.04, kaya saiki duwe biaya FP sing luwih murah lan luwih cepet. .

Fokus ing Kekurangan lan iman bakal nambah karusakan saka serangan pedhang lan gelombang emas sampeyan, nanging sampeyan bisa nggawe bangunan iki luwih apik kanthi barang tartamtu. The Carian filigreed crest Talisman lan Scarab Helmet bakal ngedhunake biaya FP saka gelombang emas sanajan luwih murah kanggo matak. Gabungke karo Shard of alexander Talisman, sing nambah karusakan keterampilan senjata, kanggo nggawe dexterity / iman sing diumus kanthi gampang sanajan ana mungsuh sing paling angel ing negarane.

Pemain Elden Dering Swinging The Rivers of Darah Katana liwat Hill Edtree-Gazing Hill

Arcane & Dexterity Mbangun: Kali getih

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Bandit
  • Persiban sing dibutuhake: 12 Kekuwatan, 18 kekurangan, lan 20 Arcane
  • Kunci Key: Dexterity lan Arcane
  • Gegaman:

Kali getih temtu gaman paling apik ing cincin elden minangka katrampilan senjata, Piler Corpse, ngidini sampeyan ngeculake slashes sing cepet-cepet banget amarga ora ana ing mungsuh. Kanthi potensial karusakan saka keterampilan iki, kali getih wis dadi senjata sing kondhang sing muncul ing meh kabeh pvp duel.

Arcane lan ketagangan minangka statistik paling penting ing kene, lan leveling iki ngidini sampeyan mbukak kunci potensial bangunan iki. Minangka karusakan melee sampeyan, sampeyan bakal nemokake manawa kali irisan-irisan getih kanthi sregep kanthi gampang. Mung kekurangan kanggo bangunan iki yaiku lokasi ing kali, amarga ditemokake ing gereja repose, area ing gunung pungkasan-game ing wilayah Buta.

Wiwit piler Corpse duwe tali saka hits Melee, sampeyan bisa nggunakake Roten Pedhang Pedhang Talisman kanggo nggawe iki ora kuwat banget. Iki nggawe saben hit karo Corpse Pilers ngatasi luwih akeh, njamin sing gampang dipateni ing mungsuh paling akeh.

Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan bangunan iki kanthi Kali Dumajib Gedhe Darmabakti.

Screenshot Cincin Elden Nuduhake pamuter nggunakake senjata raksasa-crusher nalika ngadeg ing sisih

Bahan Kekuwatan Elden paling apik: Giant-Crusher

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Pahlawan
  • Persiban sing dibutuhake: 60 kekuwatan, 60 ketahanan, 15 iman
  • Kunci Key: Kekuwatan, Ketahanan
  • Gegaman: Giant-Crusher

The Giant-Crusher . Iku pilihan sing apik kanggo mbangun kekuatan lan, kanthi macem-macem buff sing kasedhiya saka incanasi lan kabisan liyane, sampeyan bakal nemokake manawa bisa mateni paling gampang kanggo sawetara hits. Oh, lan sampeyan bisa nganggo rong game anyar. Ganda karusakan, dobel potensial raksasa raksasa.

Crusher raksasa mbutuhake kekuwatan 60, nanging sampeyan uga mbutuhake ketahanan sing dhuwur amarga ana bobot 26.5. Yen sampeyan arep mbangun gaya barbarian, sampeyan kudu nambah daya tahan cukup kanggo bisa nggunakake raksasa-crusher lan waja bebarengan. Sampeyan mung bisa nemokake siji rias-rias ing jangka pertama, nanging dual-wielting dadi pilihan nalika respawns ing game anyar.

The Buffs minangka bagean sing paling penting saka bangunan iki, amarga ngidini sampeyan nambah kerusakan Melee kanthi akeh. The Geni menehi kekuwatanku incantasi minangka cincin elden klasik sing nambah kekuwatan serangan fisik, saengga minangka titik wiwitan kanggo nambah karusakan. Iki tegese sampeyan kudu segel ing tangan sampeyan kanthi sementara. Yen sampeyan nggunakake rong raksasa, nggunakake segel kanggo ngencengi incantasi kasebut lan banjur ganti maneh ing gaman sampeyan.

Royal Knight Royal Apa liyane kunci utama sing bakal nggawe penghancur raksasa iki. Iki minangka awu perang sing sampeyan bisa nempelake ing crushers raksasa kasebut, nalika diaktifake, nambah karusakan ing sabanjure hit sampeyan kanthi cepet 80%. Iki penting ing gelut bos sing angel, amarga sampeyan bisa nggunakake rejasan Royal Knight lan banjur ngeculake serangan lompat sing kuat kanggo ngatasi karusakan sing gedhe.

Wiwit bangunan iki kabeh babagan maksimal karusakan fisik, sampeyan uga bisa nggunakake rune gedhe Godrick’s lan sawetara talis kanggo ngunggahake kekuwatan luwih akeh. Yen kabeh kedher iki, sampeyan bakal duwe kekuatan sing ora bisa dibatalake sing ora ana neraka kanthi hit. Malah luwih apik, penghancur raksasa gedhe banget kanggo mungsuh-mungsuh sing nggegirisi, nggawe serangan sing gampang diterusake sing bakal menehi kauntungan sing signifikan.

Dexterity Elden Dexterity Banget: Bloodhound

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Samurai
  • Persiban sing dibutuhake: 18 Kekuwatan, 17 ketekunan
  • Kunci Key: Dexterity
  • Gegaman: Fang getih lan cakar getih getih

Kaya kekuatan sing dibangun ing ndhuwur, getih getih iki mbangun fokus kanggo ngasilake atribut utama, Dexterity, lan nglamar macem-macem buff saka talis lan mantra kanggo ngatasi karusakan sing ora masuk akal karo saben hit. Kanggo bangunan iki, sampeyan kudu nggunakake dual Fang Bloodhound agul-agul karo Cakar getih saengga sampeyan duwe keseimbangan antara serangan sing cepet lan kuat. Nalika gaman kasebut mbutuhake sawetara kekuatan kanggo nggunakake, disaranake fokus ing syarat-syarat sing wis ditemtokake ing ndhuwur, amarga skala luwih apik lan bakal entuk kerusakan sing luwih apik.

Kanggo mbangun iki luwih akeh, sampeyan kudu nglengkapi Claw talisman lan . Talis iki bakal nambah serangan lompat sampeyan lan karusakan gelap berturut-turut, sing tenan nggawe unggul iki. Sampeyan uga pengin nglacak Geni menehi kekuwatanku supaya sampeyan bisa nyebarke saka offhand kanggo ningkatake karusakan fisik sadurunge swap ing cakar getih sampeyan.

Kanthi kabeh ing ndhuwur, sampeyan bisa mbukak gelut lan nutup jarak kanthi serangan lompat sing kuat saka fang getih, kanthi cepet sawise ana serangan sing cepet saka cakar getih. Yen serangan kasebut ora nggawa mungsuh langsung, dheweke bakal nggawe efek getar lan entuk karusakan ekstra kanggo ngamanake mateni.

Sorcerer cincin elden gelut nglawan troll lan sawetara prajurit ing stormgate

Mbotenake Elden Cincin Intelligence Best: Battlemage

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Astrologir
  • 10 Kekuwatan, 17 ketekunan, 52 intelijen
  • Kunci Key: Intelijen, pikiran
  • Gegaman: Wing Astel, Staff Golf Lusat

Yen sampeyan mikir sihir, sampeyan bisa uga mikirake tuntunan kaca-merion sing mati mung sawetara hit. Ing cincin Elden, ora kudu kedadeyan kasebut. Kanthi mbangun Elden CincinMage iki, kita bakal nawakake intelijen sing abot sing digunakake ing wektu dual Staff Golf Lusat Wing Astel pedhang kanggo ngatasi jumlah kerusakan ing sawetara kisaran.

Kanthi bangunan iki, Intelijen Stat bakal dadi fokus utama sampeyan, nanging sampeyan mbutuhake 10 poin lan 17 ing kekurangan kanggo nggunakake senjata sing kasebut ing ndhuwur. Sawise iki, sampeyan bisa mbuwang poin dadi intelijen lan nambah karusakan karo loro gaman.

Wiwit loro gaman gaib gaib, sampeyan banjur bisa ngetrapake macem-macem bantalan sihir kanggo nambah loro pilihan lan rangine. Iki kalebu Terra Magica , sing nambah kapinteran kanthi 5 tingkat (uga iman, pikiran, lan Arcane). Sampeyan bisa ningkatake mantra sampeyan kanthi luwih Talisman gedhe lan Ikon Radagon, .

Kanggo mantra nyata sing kudu dilengkapi, ora ana pilihan sing ora kaetung. Adula MoonBlade yaiku mantra sing apik banget sing ngganggu frustbite, dene Komet Azur lan Sling Rock loro pilihan sing kuwat. Komet Azur apik banget kanggo nyuwek panggedhe, dene rock sling ngrusak karusakan sing bakal dadi stagger paling akeh mungsuh. Priksa dhaptar mantra sing paling apik ing Elden cincin kanggo luwih akeh pilihan.

Gambar Cincin Elden sing nuduhake Naga Ngadeg sing nyekeli bolting abang sing crackling

Elden Cincin Iman sing paling apik kanggo mbangun: Gusti Lightning

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Nabi
  • Persiban sing dibutuhake: 40 Iman, 40 dexterity, 20 kekuatan
  • Kunci Key: Iman, ketagangan, sregep
  • Gegaman: Pedhang sing ora bisa dipadhakake, bolt saka Gransax

Yen sampeyan pengin nggunakake a Iman Mbangun, banjur kilat incantasi minangka cara kanggo pindhah. Akeh incantions paling apik ing Ring Elden bakal ngatasi kerusakan kilat, lan nggabungake kabeh dadi siji yaiku manawa sampeyan ora bisa ngilangi. Mesthi wae, mantra ora bakal tetep sampeyan urip, saengga kita uga duwe gaman melee sing bisa dipercaya ing kahanan sing cedhak, bebarengan karo buff iman sing penting banget.

Ayo diwiwiti kanthi mantra, amarga mula kita kabeh padha kene. Ejaan paling apik kanggo bangunan iki yaiku Mogok naga kunat, sing bakal dadi bos sing dadi bos. Ora bakal mbuktekake kanthi efektif marang mungsuh tunggal nalika butuh wektu, nanging avatar sing ora pati jelas, nanging avatar sing ora pati jelas ing peta ora bakal ngerti apa sing hit. Kanggo fokus ing mungsuh sing luwih cilik, Tumbak kilat minangka pilihan sing kuwat sing bisa digunakake kanggo nutup jarak. Mangkene gaman melee sampeyan.

Kanggo bangunan iki, disaranake nggunakake ing tangan utama lan Bolt saka gransax Ing Offhand sampeyan. Sampeyan bisa ngganti ing bolol saka Gransax lan segel yen sampeyan kudu ngeculake incanasi, nanging pedhang sing ora bisa dipadhakake yaiku pilihan sing apik banget, iman, lan ketagangan. Yen sampeyan pengin nambah lampu lightning tambahan, sampeyan bisa nggunakake Dragonbolt Vyke incantasi kanggo lapisan gaman lan awak sampeyan uga kilat.

Pungkasane, buff. Bangunan iki wis menehi karusakan akeh, nanging sithik ora ana sing cilaka. Ya, iku bakal ngrusak mungsuh sampeyan, nanging iku titik kasebut. Emas sumpah lan Geni, wenehi kekuwatanku Tandha saka kene – swara emas nambah karusakan 15%, lan geni, menehi kekuatan bakal ningkatake serangan fisik luwih akeh. Kanggo nambah karusakan ing mantra kilat sampeyan, Kilat Scarpion Pesona Talisman Kanak-kanak Flock kudu nindakake trik.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan gabung karo Iman Elden iki, priksa pandhuan darmabakti Gusti.

Elden cincin mohg gusti getih katon mudhun ing pamuter

Best Cincin Arcane Paling apik: Gustine Darah

  • Kelas Miwiti sing Disaranake:
  • Persiban sing dibutuhake:
  • Kunci Key: Arcane, Kekuwatan, Dexterity
  • Gegaman: Tumbak Suci Mohgwyn

Nalika sampeyan bisa nyritakake saka jeneng kasebut, Darah Elden Darah getih mbangun maneh nggunakake efek getihen kanggo nyilem mungsuh. Nanging, dibandhingake karo getih dexterity adhedhasar dexterity adhedhasar getih ing ndhuwur, bangunan iki wis rampung kanthi lengkap Arcane, mbutuhake 24 kekuwatan lan 14 ketagangan. Iki amarga nggunakake , gaman sing bisa sampeyan entuk sawise ngalahake MohG, Gusti getih.

Wiwit timbangan tumbak suci Mohgwyn kanthi Arcane, sing kudu dadi stat utama kanggo bangunan iki. Mundhakake stat Arcane nalika nggunakake tumbak suci Mohgwyn uga nambah kacepetan sing bakal ngetrapake efek getar, tegese karo stat Arcane sing dhuwur bakal nyebabake mungsuh kanthi cepet.

Nanging, iku Ritual Bloodbo Skills Senjata sing nggawe bangunan iki pancen luwih gedhe. Iki nyemprot tumbak menyang udhara nganti kaping telu, ngirim bledosan getih menyang mungsuh lan nyetak tumbak nganggo getihflame. Yen sampeyan nggunakake katrampilan iki sawise ngonsumsi flasking fishick sing kalebu Cerulean Tear Hidderi, Ora bakal larang regane FP, saéngga sampeyan bisa nylametake sembarang mungsuh apa wae lan ngrampungake karusakan gedhe tanpa mbuang siji.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Gedung Gedung Kita, deleng ing Pandhuan Nggawe Eden Dering Arcane sing khusus.

Elden cincin pamuter bledosan geni sing ora bisa dibayangke metu saka mripate cedhak kali lahar

PVP PUTIH BEST: Elden Dering Mech

  • Kelas Miwiti sing Disaranake: Nabi
  • Persiban sing dibutuhake: 31 Iman
  • Kunci Key: Iman, Ketahanan, Vigor
  • Gegaman: Ekstra sing ora bisa dipercaya

Nalika kabeh mbangun ing ndhuwur minangka pilihan sing sregep kanggo PVP, ora ana sing ora bisa dipotong kaya bangunan mech sing wis dingin. Kanthi bangunan iki, sampeyan ngowahi dhewe dadi gaya mario logam sing ditambak lan ora ngeculake pluru saka eyeballs sampeyan. Iku luar biasa, lan tartamtu kanggo ngatasi mungsuh sampeyan kanthi nyoba murka sing ora sabar.

Bangunan iki mbutuhake 31 Iman kanggo nggunakake Frenzy sing ora bisa dibayangke Incantasi, nanging sampeyan uga kudu ngumpulake macem-macem barang. Iki kalebu Cerulean Tear Hidderi lan Layung bubbletear, sing bisa dicampur ing Flask of wonderus Kanggo ngilangi kabeh biaya FP lan nyerep karusakan sihir sing mlebu kanggo mateni kesehatan. Sing paling penting, sampeyan kudu nggawe kerajinan Ironjar aromatik, sing mbutuhake Buku masak perfumer (3).

Yen sampeyan gabungke barang-barang kasebut, sampeyan bakal dadi kewan kaya kaya mecah sing bisa murub pluru tanpa pungkasan saka rai sampeyan dhewe. Nalika barang-barang kasebut ora bakal terus-terusan, sampeyan bakal nemokake manawa buah buah iki ing para mungsuh mungsuh, supaya sampeyan bisa uga menang tanding sadurunge efek mech.

Yen sampeyan pengin sinau ing ngendi golek barang-barang kasebut lan ndeleng cara mbangun iki bisa digunakake nalika bareng, priksa ing pandhuan mbangun dering ELDEN Dering Mech kanggo risak lengkap.

Sing nyakup 10 paling apik ing cincin elden. Yen sampeyan wis ilang ing tanah antarane lan ora yakin ing ngendi wae, delengen ing papan dering elden kita kanggo risak saben wilayah, pimpinan utama, lan legasi. Mesthi wae, ana akeh liyane sing bisa ditemokake nalika sampeyan njelajah, priksa pandhuan ing sisih elden Sidequest kanggo sinau luwih lengkap babagan saben NPC lan ngrampungake pitakon. Umume wong-wong mau kalebu gelut angel, dadi priksa manawa sampeyan wis siyap disiapake kanthi Armor Cincin Elden sing paling apik.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Bangunan paling apik ing Cincin Elden

Njaluk tarnishing sing wis ana ing pucuk karo ide cincin sing wis dibunuh iki.

Mbangun Elden

(Kredit Gambar: Tyler c. / Saka fromsware)

  • Ayo kula mbangun solo
  • Dex / Iman: Deathblight
  • STR: geni saka redmanen
  • Int / Dex: Peteng Dark Resort
  • Dex / Arc: Kali getih
  • Int / iman: pedhang wengi lan geni
  • Dex / Int: Mbangun Moonveil
  • Luwih akeh kanggo nyoba

RPGS Frontsware mesthi menehi lumpuh pilihan. Ana akeh senjata sing kudu dipilih, lan aku pengin nyoba kabeh, nanging aku mungkasi nempel nganggo pasang pedhang utawa pokelas sing padha sajrone pirang-pirang jam lan jam lan jam. Cincin Elden paling apik bakal njamin manawa gaman apa wae sing sampeyan pilih, bakal seneng digunakake lan Menehi sikil ing ngalah ing tanah ing antarane. Saben bangunan diwiwiti nganggo gaman.

Liyane saka pilihan sampeyan, kaya set waja lan awu perang sing digunakake, ditemtokake dening gaman ing tangan sampeyan. Senjata kasebut nemtokake cara sampeyan main cincin elden; Yen sampeyan nggoleki mbangun pvp sing kuat utawa siji sing fokus ing irisan-irahan ing panggonane panggedhe sing kuwat, ana macem-macem piranti sing cocog karo saben pakaryan.

Ing ngisor iki minangka cincin elden paling apik sing wis dimainake karo awake dhewe utawa katon ing masarakat Elden cincin sing luwih amba. Siji bab sing penting kudu dieling-eling: keputusan iki ora permanen. Sampeyan bisa tansah resep kanggo nyoba gaya play anyar sing anyar, lan ing Elden cincin ora angel banget kanggo entuk bahan upgrade sing dibutuhake kanggo nggawa senjata anyar kanggo par.

Sawetara bangunan kasebut bisa sregep kanggo PVP lan liya-liyane apik kanggo boss pak. Kabeh mau nyembah karusakan utawa liya-liyane, sampeyan nggawe ancaman sing nggegirisi.

Tips Gawe Watak karakter

Kepiye cara nggabungake bebarengan

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu dipikirake nalika nggawe bangunan yaiku sing sampeyan seneng-seneng, lan kepiye carane bisa nyaring playstyle kasebut kanggo ngatasi kerusakan sabisa. Yen sampeyan dadi pemain sing manggoni, nimbang miwiti karo kelas Wretch kanggo ngontrol statistik sampeyan saka level 1. Sing ora dipenting banget ing cincin Elden, lan ing saben mbangun ing ngisor iki, kita nyaranake kelas wiwitan kanthi spek sing bisa digunakake kanggo PlayStyle.

Wretch iku mung paling fleksibel saka kelas cincin elden yen sampeyan ora mikir kanthi cepet.

Slamet ing antarane pandhuan dering elden iki

Pandhuan Dering Elden: Nelukake tanah ing antarane
Boss Cincin Elden: Cara ngalahake dheweke
Dungeons Cincin Elden: Cara Ngalahake Dheweke
Lukisan Cincin Elden: Solusi lan lokasi
Fragmen Peta Peta Elden: Mbukak jagad iki
Elden Ring Co-OP: Cara Squad Up Online

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan Elden cincin yaiku sampeyan bisa ngatasi luwih gampang tinimbang ing game jiwa sing luwih tuwa. Kaya sing sampeyan deleng ing pandhuan sing wis dilindhungi elden, sampeyan bisa ngelingake sifat atribut sampeyan adhedhasar kelas wiwitan sampeyan. Iki tegese sampeyan bisa ngganti mbangun ing fly sanalika sampeyan ngalahake Rennala, boss utama-ISH.

Yen sampeyan pengin main minangka Pahlawan Melee Melee, Distribusi Stat ora angel, amarga gumantung saka skala gaman sing dikarepake. Sampeyan salah siji pumping pojok menyang kekuwatan utawa kekurangan, sing paling mungkin.

Nanging yen sampeyan pengin dadi Hybrid Sato / SpellCaster-sing apik ing Ring Elden, amarga ana Ton Kabisan gaib sing keren – sampeyan pengin fokus ing gaman sing duwe skala sing apik, ujar, iman utawa kapinteran. Nanging sampeyan ora perlu fret banget, uga, matur nuwun kanggo perang sing ngidini sampeyan ngapiki peminimen unsur paling gaman.

Sawetara conto hibrida sing apik: timbangan pelumu Darkmoon kanthi apik, nanging ora duwe kekuatan sing dhuwur utawa dex sing dhuwur, dadi tukang sihir. Yen sampeyan luwih kasengsem ing incantasi, staf Avatar pancen apik banget kanggo skala lan skala. Sampeyan bisa ngeksprimen karo mantra lan incanations kanggo nemokake sing disenengi sadurunge ngatur kabeh jinis sihir.

Oke, cukup saran umum: ayo mlumpat menyang sawetara cincin elden khusus saiki.

Cincin Elden sing paling apik saiki

FredWard wis aktif patching cincin elden, saengga sawetara sing populer ing rong wulan kepungkur ora panas maneh. Kita uga wis ngilangi salah siji saka dhaptar kasebut adhedhasar adhedhasar program eksploitasi. Sanajan sawetara patch imbangan sing kena pengaruh penyakit sing kena pengaruh kaya getihen, akeh katrampilan lan senjata tetep kuat banget, mula isih ana ing kene sing paling apik ing cincin elden.

Anti-Malenia

��DEx / Arc: Ayo kula mbangun solo

  • Kelas wiwitan sing cocog: Wretch
  • Gaman sregep: Uchigatana kadhemen (tangan tengen), kali (tangan kiwa)
  • Armor: Ora ana, kajaba jar
  • Prioritas Stat: Dexterity, Arcane, Stamina
  • Awu perang: Hoarfrost Stomp

Pamuter legendaris pertama Elden entuk fame reddit ing April kanthi ngalahake Malenia, boss fiercest game, ing pertandingan 1v1. Ayo kula solo dheweke pamuter ngirim dhasar sing dibangun ing reddit, sing bisa dideleng ing ndhuwur. Sayange peralatan iki ora bakal menehi katrampilan prasetelat sing kudu ngalahake Malenia Solo ing Multiplayer, ing ngendi dheweke duwe kolam renang kesehatan sing tambah akeh.

Ayo kula solo dheweke ora nemtokake statistik sing tepat, nanging karo rong kathales bisa nyukupi karusakan sing diombe, ketekunan lan arcane paling penting. Ayo kula solo dheweke duwe garis stamina sing akeh kanggo pirang-pirang dodges. Dheweke bisa uga duwe sawetara poin sing dibuwang intelijen kanggo ngatasi karusakan Frost.

Deathblight

��♂️��dex / Iman: gerhana sholel cahya sing dibangun

  • Kelas wiwitan sing cocog: Nabi
  • Gaman sregep: Eclipse Shotel (Tenaga-Game), Greatsihield ErdTree (Mid-Game, Deflects Spells)
  • Talismans: Cameo Take, diberkahi Talisman, Pesona Scorpion Suci
  • Stats Paling Minimal: 10 Kekuwatan �� / 25 dexterity ��♂️ / 30 Iman ��
  • Prioritas Stat: 55 Kekuwatan �� / 55 Iman �� / 50 Tahan Tahan ��
  • Nyembah: Dosa Maksude

Bangunan DEEDBLEAT sing ora sopan ora ana ing endi wae sing rusak sadurunge tembelan 1.03. Sampeyan ora bisa maneh nglengkapi Shotel Eclipse lan gunakake dosa sing mateni geni kanggo nanggung status pati marang mungsuh cedhak, nanging ora ateges milih Gerotelon kanggo PVP. Sampeyan bisa nutup jarak utawa mateni wong sing nganggo tameng banjur sampeyan bisa nyebar pati menyang katrampilan mati.

Redmane Greatsword

��STR: nyiram mbangun ulang taun redmanes

  • Kelas wiwitan sing cocog: Pahlawan
  • Gaman sregep: GreatSword, Twinblade Gargoyle, utawa senjata skala kekuatan
  • Armor: Kepala Imp (Fanged) kanggo +2 Kekuwatan, Jenderal Setengah Jenderal
  • Talismans: Heircourge Heirloom, Arsenal sing Soresal Rameagon, Jagad
  • Stats Paling Minimal: 31 Kekuwatan �� / 12 dexterity ��♂️
  • Prioritas Stat: 80 Kekuwatan ��
  • Awu perang: Geni saka redmanen

Geni saka redmanen yaiku awu perang sing turu kanggo kekuwatan mbangun. Serangan iki ngeculake busur geni ing ngarepe sampeyan sing ngrusak karusakan poise sing gedhe; 2-3 Hits bisa stagger sawetara panggedhe fiescest elden. Bangunan iki kabeh babagan njupuk mupangate geni saka output karusakan redmanes kanthi tumpukan luwih akeh.

Sanajan ana serangan geni, geni saka redmanes timbangan gaman lan kekiyatan total, mula sampeyan bakal ngapa sampeyan bakal ngompa menyang stat kasebut luwih akeh tinimbang liyane. Kerusakan dudu Diwenehi dening Stating Stat Stating Senjata, nanging kanggo nggedhekake keuntungan saka kekuwatan STAT sing sampeyan pengin milih senjata sing apik kanthi kekuwatan. The Greatsword minangka sing apik, nanging sampeyan bisa ngetrapake geni redmanen menyang senjata melee, nganti suwe bisa nampa perang awu.

Yen sampeyan mutusake kanggo mbuwang sulap dadi campuran, gunakake segel clawmark, amarga timbangan kekuwatan sampeyan saliyane iman.

Spellblade Wulan Dark

����♂️int / dex: Dark Moon GreatWord SpellBlade

  • Kelas wiwitan sing cocog: Astrologir
  • Gaman sregep: GreatSword Dark Moon (Mid-Game), Staff Carsian Glintblade (Game Awal), MoonVeil (Game Awal), Meateoric Ore Blade (Game Awal)
  • Armor: Hat gedhe Prekep (Nambah Mind-Mid-Game)
  • Talismans: Ikon Godfrey, lambang Radagan, Hirgazer Starloom, Talisman Irung Ijo
  • Stats Paling Minimal: 16 kekuwatan �� / 11 dexterity ��♂️ / 38 intelijen ��
  • Prioritas Stat: 60 intelijen �� / 55 dexterity ��♂️ / 55 Pikiran ���� / 55 Kekuwatan �� / 50 daya tahan ��
  • Nyembah: Glintstone Pebble, Glintblade Magic, GlintBlade Phalanx, busur gedhe loretta

Yen sampeyan pengin nggunakake salah sawijining pedhang sing paling disenengi ing game frasa, Dark GreatWord mbangun kanggo sampeyan. Bangunan iki sampeyan wis nggunakake Staff Staff CarnBlade kanggo nganakake glintlade sihir pra-cast banjur pindhah menyang serangan Heavy Heavy Heavy Heavy Heavy Heavy Heavy Heart. Iki bisa bola-bali mungsuh stagger lan ngatasi kerusakan gedhe. GlintBlade Phalanx uga apik kanggo ditambahake yen sampeyan pengin stagger liyane. Lan yen sampeyan butuh sawetara, sampeyan bisa nggunakake kerikil lem.

Kali getih

��♂��dex / busur: kali dual kenanas mbangun

  • Kelas wiwitan sing cocog: Samurai
  • Gaman sregep: Uchigatana (awal game), Nagakaiba (Mid Game), Blade Serpentbone (Mid Game), Kali)
  • Armor: Topeng nyuwek perak (rangsangan Arcane) utawa topeng putih (serangan serangan)
  • Talismans: Winged Pedhang Insignia, Gustine getih
  • Stats Paling Minimal: 12 Kekuwatan �� / 18 dexterity ��♂️ / 20 Arcane ��
  • Prioritas Stat: 55 dexterity ��♂️ / 50+ arcane ��
  • Awu perang: Pilur Corak (Unik kanggo Kali getih), Seppuku, Slash berdarah

Bleed yaiku apik. Ing Elden cincin, getun ora mung cara kanggo ngremehake pemain liyane ing PVP: Musuh biasa ing saindhenging game lebur ing ngisor iki, sampeyan bisa tumpukan ing omah sing dibayar kanggo ngresiki raksasa Chunks saka layar sing ngisi lifebs. Apa sing ndadekake gething marang para panggon yaiku manawa nyopot persentase kesehatan, mula uga sing duwe semangat sing jero.

Sampeyan bisa nggunakake getihen ing macem-macem gaman (keren lan cakar minangka alternatif sing apik), nanging katanas yaiku ing cincin sing dibayar kanggo kabisan berbasis getihen lan kisaran sing apik. Minangka kelas samurai sing diwiwiti karo UCHIGATANA, agul-agul sing kuwat sing bisa kelet sampeyan liwat akeh game, nanging saenipun kanggo mbangun iki, sampeyan bakal nganggo rong taun Kali getih Kanggo awu perang sing apik banget kanggo perang lan Nagakaba minangka hitter saka tangan sing kuat.

Gunakake awu tamba perang getih ing Nagakaba utawa Uchigatana kanggo nambah skala arcane, sing bakal nambah pembentuk getih sing gething. Serangan Pille Multi-Slash sing unik-alangan bakal dadi sumber karusakan utama sampeyan, nanging sampeyan uga bisa nggunakake Ash Perpuku ing Senjata ing tangan. Priksa manawa kanggo nganyarke Kastanas, kaya sing dadi cara sing utama kanggo nambah pembentuk getih sing dicelupake. Yen sampeyan kesel getihen, nimbang nggunakake Serpentbone Blade minangka katana kapindho sampeyan: nyebabake kerusakan racun sing abot, uga.

Pedhang wengi lan geni

����int / iman: pedhang wengi lan gapura gapura

  • Kelas wiwitan sing cocog: Astrologir
  • Gaman sregep: Pedhang wengi lan geni (awal / pertengahan / pertengahan). Tangan: Staff Astrologer utawa Staff MeteorLoger (Game Awal), Pangeran Staff Pati (Mid Game), Segel Emas Order (Mid Game)
  • Armor: Crownstone Crown utawa Crown Crescent Ratu (intelijen intelijen)
  • Talismans: Carnan Filigreed Crest, Arika Scaronsal, Heirloom STARGAZON, Heirloom rong driji
  • Stats Paling Minimal: 12 Kekuwatan �� / 12 intelijen �� / 24 Iman ��
  • Prioritas Stat: 60 intelijen �� / 60 iman �� / pikiran ����
  • Nyembah: Rancorcall, sedane kuno Rancor, DeaTlise saka Ghostflame, Flame menehi kekuwatan (incantasi)

Pedhang wengi lan nyala bisa dadi agul-agul sing paling unik ing cincin elden: mbutuhake investasi sing signifikan ing intelijen lan Iman, nanging menehi hadiah statistik sing nyebar kanthi kemampuan magis sing luar biasa. Yen sampeyan seneng ide babagan gaya PlayStyyyyyyy Sato, iki bakal digunakake kanggo sampeyan: sampeyan bakal nggunakake pedhang gaib iki ing tangan siji nalika nyipta jampi utawa incanasi karo liyane. (Sunting sampeyan bisa nggunakake tameng, nanging pedhang iki luwih unggul nalika sampeyan tetep dadi mungsuh ing sawetara). Kerusakan kasebut dibanding maneh ing 1.03 tembelan, nanging tetep dadi gegaman gedhe.

Pedhang wengi lan awu perang unik unik unik kanggo sampeyan ngilangi serangan balok gaib utawa ayunan ing ngarep sampeyan kanggo murub kabeh. Nganyarke senjata nambah karusakan katrampilan kasebut, dene pedhang uga duwe skala tier kanthi cerdas lan iman ing level 10 (max). Tantangan kasebut karo bangunan iki yaiku carane squishy sampeyan bakal wiwit game, amarga sampeyan kudu mbuwang akeh tingkat dadi iman lan kapinteran mung kanggo nggunakake kolam renang, lan liya-liyane duwe kolam renang sing apik. Talisman parut Marika bisa mbantu sampeyan ningkatake sing rada. Sampeyan pengin njaga jarak sampeyan, yaiku staf-staf utawa segel sing ana ing tangan.

Sampeyan bisa nggawe iki dhewe kanthi milih jinis sihir utawa Incanations sing pengin ditanduri tangan, nanging ana rong senjata sing cocog, yaiku siklus jasa emas, sing ukurane kanthi iman lan intelijen kaya pedhang. Ana sawetara orkantasi emas lan manten pati sing mbutuhake loro stats, sing sampeyan bakal bisa digunakake ing bangunan sing luwih konvensional. Geni, menehi kekuatan aku uga bisa ngupayakake serangan geni pedhang sampeyan.

Moungveil

����dex / int: Bulan MoonVeil katana mbangun

  • Kelas wiwitan sing cocog: Tawanan
  • Gaman sregep: MoonVeil (awal / pertengahan / pertengahan). Off-Tangan: Angin / Kadhemen Uchigatana, Staff Staff Akademi, Bandhing Tanduk
  • Armor: Haima Glintstone Makanan
  • Talismans: Talisman ijo, Cerulean Assassin, Carnian Filigreed Crest
  • Stats Paling Minimal: 12 Kekuwatan �� / 18 dexterity ��♂️ / 23 intelijen ��
  • Prioritas Stat: 60 keturunan ��♂️ / 60 intelijen ��
  • Nyembah: GlintBlade phalan, glintstone Pebble, Glinstone Shard Agung

Dexteritas lan Intelligence Moonveil Diwasa prasaja. Kabeh babagan sing nglengkapi apa wae sing nambah kemampuan kanggo nyusun katrampilan projectile moonlase. Iki nggunakake FP lan Stamina, saengga sampeyan kudu nglengkapi talisman kura ijo sing nganggo Cerulean Dagger Assassin lan Carian Filigreed Crest. Kabeh liyane, kaya waja, ora masalah.

Kanggo paling gelut, sampeyan pengin fling metu minangka pirang-pirang moonlights sing bisa. Yen mungsuh adoh banget, sampeyan bisa nggunakake staf utawa busur kanggo njupuk, nanging umume iki minangka pembentuk melee ing pertengahan melee kanggo ngrusak karusakan abot lan ngirim stagger sing konsisten.

Themic Elden Cincin mbangun

Luwih akeh bangunan favorit kita

Ing ngisor iki sawetara beyics tematik sing wis kita lakoni. Yen ora cocog karo apa sing bakal sampeyan lakoni, muga-muga bisa menehi ide kanggo sampeyan dhewe:

Mbangun Elden Confessor sing paling apik

Kapten Knight sing cuci

  • Miwiti kelas: Concessor
  • Gegaman: Wit Siluria, Emas Halberd, Staff avatar, Empitaph Emas, Greatsword Ordovis, Blackblade Gargoyle
  • Casting: Segel clawmark
  • Armor: Wit-witan sing caket utawa pesawat sing caket
  • Prioritas Atribusi: Kekuwatan / Iman / Ketahanan / Pikiran
  • Awu perang: Blade Suci, Sumpah Emas, sumpah saka kakehan (yen nggunakake tameng)
  • Nyembah: Aspek krikon: buntut, aspek kranjang: sungu, aspek kranjang: napas, cakar kewan, slingsal

Knights Crucible minangka salah sawijining bosin mini-bey-bos sing elden. Dheweke dadi prajurit sing nyakot sing bisa nggunakake aspek incanasi sing bisa ditindakake kanggo buntut raksasa sprout lan lawan smack, mabur menyang udara, utawa bensin bahu saka jarak. Nggawe iki fokus ing ksatria sing keraguan, sing ditemokake ing jeroan jero, nanging ana pilihan sing kasedhiya ing game awal sing bakal bisa digunakake ing kene, kayata wit-witan emas, utawa wit-witan yen sampeyan milih fokus dexterity.

Sing paling penting yaiku sampeyan milih senjata sing uga timbangan kanthi iman. Ing babagan casting, timbangan segel clawmark kanthi kekuwatan lan iman, lan nambah incantasi besar. Kerusakan fisik sing menehi hasil, lan umume apik kanggo mungsuh staggering supaya sampeyan bisa ngatasi jotosan kritis. Iki mesthi mbangun game mengko, amarga waja waja sing pertama sing kita ngerti, ana ing kubur Auriza mung ing njaba Leyndell. Sing ujar, sampeyan bisa entuk aspek ing awal, kanthi incantasi buntut sing ana ing Evergaol StormHill.

Sing paling apik tawanan sing paling apik

Peperangan Carsian

  • Miwiti kelas: Tawanan
  • Gegaman: Darkmoon Greatsword, MoonVeil, Pedhang Knang Knad, Pedhang wengi lan Flame, Pedhang Kristal
  • Casting: Staff Meteorite, Staff Staff Golf
  • Armor: Peperangan Set
  • Prioritas Atribusi: Kekuwatan / Intelligence / Pikiran / Dexteritas
  • Nyembah: Pager Carsian, CARIAN CARIANWSWSt, Pebbintstone Golf

Iki minangka pedhang-lan-sihir sampeyan, padha karo satria sing caket ing ndhuwur, nanging kanthi scaling intelijen lan rada penekanan kanggo casting. Ana akeh senjata skala sing apik banget ing Cincin Elden, lan dheweke paling apik ing game kasebut. Katanveil Katana, umpamane, bisa ngobong ombak sihir, dene pedhang wengi lan geni wis populer kanggo serangan balok.

Ing babagan casting, sampeyan pengin staff elden cincinite kanggo skala intelijen sing ora biasa, lan irung sing cedhak kaya carian carian lan piercer. Pébuble Glintstone uga minangka mantra efisien larang regane kanggo luwih dawa. Kanggo waja, panggonane perang sampeyan bisa mlebu ing plato Altus tenan cocog karo estetika, lan Crowintstone Haima nambah kapinteran lan kekuatan ing ijol-ijolan FP kurang.

Pahlawan elden sing paling apik

Berserk-er

  • Miwiti kelas: Pahlawan
  • Gegaman:
  • Armor: Setel Blaid utawa apa wae sing bakal njaga sampeyan kanthi larangan kanthi medium
  • Prioritas Atribusi: Kekuwatan / Ketahanan / Vigor
  • Talismans: Roar Medalion, Ax Talisman
  • Awu perang: Perang perang

Iki minangka kekuwatan kekuwatan khas lan kabeh nggunakake perang sing nangis perang awu perang kanggo nambah kekuwatan serangan sing diisi. Sampeyan bisa nyurung iki malah luwih apik karo medallion roar sing sampeyan entuk saka troll sing dibanting ing tungon tungku sing gedhe, lan Talisman Ax sing sampeyan entuk saka rong saka rong reruntuhan mistwua. Wiwit loro Talismans kasedhiya ing awal, lan sampeyan bisa tuku sesambat perang saka jam Rindu, iki minangka bangunan sing bisa diwiwiti awal.

Sampeyan pengin senjata skala kekuatan abot, kayata pelumune Ikon Sampeyan bisa entuk saka kafilah sing rusak ing dalan menyang caelid. Ing babagan pilihan game awal liyane, sampeyan bisa nyekel grapyak saka konvoi ing dalan kidul kidul Site Agheel Lake North Site Agheel. Peperangan Peperangan saka Dungeon Catacwater Catacombs Dungeon uga bakal bisa, kaya sing bakal ana brinkhammer ing rute mburi menyang kastil Stormveil. Ngeculake roar sampeyan lan menyang kutha kanthi serangan sing diwenehake. Kanggo waja, nganggo sing paling abot, sampeyan bisa nahan lojing hiburan medium. Kita lunga kanthi set buidd kanggo pas karo getar berserkore.

Sing paling apik ing bandit sing paling apik

Piso Ireng Assin

  • Miwiti kelas: Bandit
  • Gegaman: Misericorde, résuvia, stinger kalajengking
  • Armor: Piso ireng
  • Prioritas Atribusi: Dexterity / Kekuwatan / Arcane / Ketahanan
  • Awu perang: Blade getih, slash berdarah, racun roda penerbangan, misis beracun, slash spinning, cepet-cepet, tikus sing impala, mbaleni thrust, parry

Iki luwih akeh yang basis Dex-Dex-Dex. Sampeyan bisa entuk reresvia meh langsung dening guwa guwa Murkwater, lan gaman sing apik kanggo pirang-pirang bos dering Elden. Misericorde uga apik banget lan duwe stat sing dhuwur. Sampeyan bisa nemokake ing armosy stormveil.

Sing paling apik babagan bangunan iki yaiku sampeyan bisa nyurung kanthi cara kanggo perang, racun getih, racun, murni rot yen sampeyan arep nggunakake kalajengking rot. Salah siji cara, intine minangka serangan sing padha-padha sing mbangun status kanggo ngrusak. Yen sampeyan milih dex, getihen, lan racun, uga ana katanas sing apik, kayata kali getih lan agul-agul ula. Sampeyan ora bisa entuk sifat waja piso ireng nganti mengko ing game, nanging ana akeh set sing entheng kanggo digunakake sadurunge.

Pamburu Pamburu

  • Miwiti kelas: Bandit
  • Gegaman: Longbow, Sambungan, Pulley Bow, Horn Bow, Serangga Bow, Bow, Great, Spear, Pike
  • Armor: Sumunar sumunar, sandhangan bulu
  • Prioritas Atribusi: Dexterity / kekuatan / pikiran
  • Awu perang: Shot, Barrage

Bisa nggunakake busur jaran wis rampung ngganti game kanggo wong-wong sing lagi sinau: Iki ndadekake dheweke dadi kelas sing apik kanggo ngadhepi pirang-pirang panggedhe sing mbukak. Ana macem-macem busur kanthi macem-macem scalings, sing rada mirsani manawa paling awu perang ora bisa digunakake karo dheweke. Bows of Erdtree umpamane, tambahake skala iman, dene sujude ula banjur ditambahake kanggo arcane. Sampeyan bisa uga ngatasi kerusakan sihir kanthi busur tanduk.

Tombol kanggo bangunan iki kurang lan kekuatan kanggo nambah karusakan, lan pikiran kanggo ningkatake jumlah kaping sampeyan bisa ngilangi katrampilan sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin lulus ing gondho mengko, kayata Malam Radiah, nanging ora bisa digunakake ing jaran. Ana uga sawetara opsi sing nyenengake ing jar makan lan bal tangan, sanajan mbutuhake kekuatan kanggo nggunakake.

Kanggo pilihan MEEE, aku nyaranake tumbak utawa pike supaya sampeyan bisa njaga jarak. Ing syarat-syarat utawa waja, apa wae sing bisa ditindakake, nanging kanggo wong sing diburu, aku lunga karo headband sing sumunar lan panguburan bulu sampeyan entuk saka Kali Siofra.

Lord of Darah

  • Miwiti kelas: Bandit
  • Gegaman: Résuvia, scythe winged, helice getih, kali, rodha Ghiza, bintang gedhe
  • Casting: FRenzied Flame Seal, segel driji
  • Armor: Sanggungan Noble Sanguine
  • Prioritas Atribusi: Dexterity / arcane / iman / pikiran
  • Awu perang: Blade getih, slash getih
  • Nyembah: Grombolan mabur, talon getih, getih, bledosan getih

Ana akeh gaman getih sing gedhe ing cincin elden, apa sampeyan pengin ngatasi kekuwatan utawa kekurangan. Résika, helice getih, lan kali getih kabeh gaman dex padat, nanging kekuwatan, uga ana lintang-lintang sing apik, lan rodha Ghiza, sing ora bisa ngelingake whirligig saka getih.

Umume incantasi getih ora kasedhiya nganti mengko ing game, saengga fokus pisanan bakal ana ing karusakan nganggo senjata sampeyan. Aku nyaranake gaman dex amarga getihen wiwit kenek kanthi cepet lan mbangun status getihen luwih cepet tinimbang senjata kekuatan sing alon. REDUVIA minangka pilihan game awal sing apik, kaya hooklaws utawa Dagger Dagger sing dicenthang, yen sampeyan cukup begja kanggo nyelehake. Sampeyan malah bisa njupuk tameng sing nyolong getihen yen sampeyan pengin pertahanan luwih cilik, kayata tameng kayu sing diwarisake ing Stormveil lan tameng palisade spik ing caelid.

Yen sampeyan pengin nyusoni incanasi adhedhasar getih ing game, sampeyan uga pengin mbangun iman. Yen sampeyan, aku nyaranake nggunakake scythe winging saka semenanjung sing nangis, amarga salah sawijining iman gaman getih sing dicelup ing game. Iman bangunan uga bakal ngidini sampeyan mbuwang sawetara incantasi liyane menyang bangunan sampeyan, kayata penyembuhan utawa status status.