Mbangun Blizzard Sorceress – Diablo 2 wungu

Kelas lan mbangun ing diablo 2

Kanggo saran leveling lengkap, waca bangunan leveling paling cepet sing sorcess.

Blizzard sorceress mbangun kanggo diablo 2 wungu

Sorceress Blizzard nggunakake blizzard lan jeblugan es utawa spike esem kanggo efek gedhe kanggo ngrusak kadhemen lan beku mungsuh ing trek. Dheweke ora mung dhuwur banget, nanging uga bisa nglumpukake sihir sing akeh banget, isih bisa njaga output karusakan sing dhuwur.

Tabel konten kaca iki

  • 1. Pambuka
  • 2. Blizzard sorceress
  • 3. Blizzard sorcess stat poin lan sifat
  • 4. Gear Sorceress Blizzard
  • 5. Pandhuan Video Sorress Blizzard Sorceress MrllaMasc
  • 6. Breakpoints blizzard sorcoress
  • 7. Blizzard sorceress mercenary
  • 8. Blizzard sorceress awal leveling

Pambuka

Sorceress Blizzard dikenal kanthi kekuwatan efek efek gedhe lan akeh efek efek. Saka Dueling Kanggo Piandel Nggoleki Chaos Nganggo, Sorceress iki bisa ngatasi meh kabeh wilayah sing sepisan. Kaya karakter siji-siji unjakan liyane, nalika isih leveling utawa diumumake, dheweke bakal dadi dominan ing wilayah tartamtu nanging perjuangan ing endi wae karo monspon sing adhem.

Sampeyan bisa mriksa daya tahan bangunan iki ing PVM kanthi konsultasi dhaptar PVM Tier.

Blizzard sorceress

Blizzard

Bagean ing ngisor iki nuduhake katrampilan inti kanggo sorcer sing blizzard. Kanggo risak rinci babagan kabeh katrampilan lan pilihan pilihan uga sing disaranake kanggo nyiapake poin katrampilan, waca ing kaca katrampilan pandhuan iki.

  1. 1 titik kanggo kabeh prasyarat
  2. 20 poin kanggo BlizzardBlizzard – nandur modal langsung lan max langsung, dibutuhake
  3. 20 poin menyang Penguasaan kadhemenPenguasaan kadhemen
  4. 20 poin kanggo Spike glasialSpike Glacial – Max metu sawise Maxing BlizzardPenguasaan Blizzard lan kadhemen level sing cocog
  5. 20 poin menyang Es blastEs Blast – Max metu sawise Maxing BlizzardPenguasaan Blizzard lan kadhemen level sing cocog
  6. 20 poin menyang Es boltEs bolt – max metu sawise maxing BlizzardPenguasaan Blizzard lan kadhemen level sing cocog
  7. 1 titik menyang Armor FrozenArmor beku – investasi nalika miwiti teleport, dibutuhake
  8. 1 titik menyang TeleportTeleport – Investasi langsung ing level 18, dibutuhake
  9. 1 titik menyang Lapangan statisLapangan statik – Ninuake ing Tingkat 6, supaya katrampilan ditambahake tambahan, dibutuhake

Blizzard

Wiwit Blizzard ora bisa digunakake nganti level 24, dianjurake kanggo nggunakake standar standar nganti level 24. Kanggo informasi luwih lengkap, waca bagean leveling awal pandhuan iki.

Blizzard sorcess stat poin lan sifat

Kekuwatan Dexterity Kesandaran Tenogo
Cukup kanggo gear Cukup kanggo gear Kabeh liyane Ora ana

Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan stats lan syarat atribut kanggo mbangun iki ing kaca katrampilan kita.

Gear Sorceress Blizzard

Bagean ing ngisor iki nuduhake sawetara barang sing paling penting kanggo sorress blizzard. Kanggo risak saben slot lengkap kabeh barang sing sorceress blizzard lan mbangun alternatif, waca kaca gear pandhuane.

  • Gegaman: PatiFathom pati sombong karo a Faceet PelangiFaceet Pelangi
  • Senjata Senjata: Telpon Arms lan Roh
  • Shield: RohMonarchMonarch tameng kanthi 35% tarif cast luwih cepet
  • Badan Armor: Chain Pakurmatan
  • Helm: NightwingKudung nightwing karo a Faceet PelangiFaceet Pelangi
  • Sarung tangan: Trang-OulCakar trang-oul utawa MagefistMagefist
  • Boots: ethereal Trek sandstormSandstorm Trek S
  • Sabuk: Mesh ArachnidMesh Arachnid
  • Cincin 1: Watu jordanWatu jordan utawa Bul-KathosBand Pernikahan Bul-Kathos
  • Cincin 2: 10 dering cast sing luwih cepet kanggo budaya utawa Watu jordanWatu jordan utawa Bul-KathosBand Pernikahan Bul-Kathos
  • Amulet: MaraMara’s Kaleidoscope
  • Pesona 1: Sorceress Torch HellfireTorch Hellfire
  • Charm 2: AnnihilusAnnihilus
  • Pesona 3: 8x Cold Skiller Charm kanthi urip utawa cepet kanggo nggayuh 86% utawa 142% titik pemulihan sing luwih cepet
  • Pesona 4: 10 pesona cilik kanthi urip, resistensi, Mana, pulih hit luwih cepet gumantung saka kabutuhan
  • Pesona 5: 1x Pesona Dingin Dingin

Pandhuan Video Sorress Blizzard Sorceress MrllaMasc

Kita uga duwe pandhuan video sing ngliwati mbangun, yen sampeyan luwih seneng tinimbang utawa saliyane pandhuan sing ditulis.

Breakpoints blizzard sorcoress

Ing diablo 2, statistik sing mengaruhi kacepetan aksi (dikenal minangka bingkai) kanggo nyerang, ngusir, ngalangi, lan pulih saka hit bisa meh ora bakal dijupuk sacara harfiah. Contone, entuk kacepetan 10% kanthi cepet saka item ora mesthi nerjemahake dadi serangan 10% luwih cepet. Kanggo nggayuh tumindak sing luwih cepet, istirahat tartamtu kudu digayuh, sing beda-beda kanggo saben kelas. Tabel ing ngisor iki dhaptar pira stat sing dibutuhake kanggo ningkatake kacepetan tumindak kelas kanggo tumindak sing nyatakake.

Rampung pulih hit sing luwih cepet hit

Rampung pulih hit sing luwih cepet hit
Pigura kanggo nindakake tumindak 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5
Pamulihan hit luwih cepet dibutuhake kanggo tekan pigura 0% 5% 9% 14% 20% 30% 42% 60% 86% 142% 280%

Breakpointasi cast luwih cepet

Breakpointasi cast luwih cepet
Pigura kanggo nindakake tumindak 13 12 11 10 9 8 7
Tingkat cast luwih cepet sing dibutuhake kanggo nggayuh pigura 0% 9% 20% 37% 63% 105% 200%

Breakpoints Rate Blok Luwih cepet

Breakpoints Rate Blok Luwih cepet
Pigura kanggo nindakake tumindak 9 8 7 6 5 4 3
Tingkat blok sing luwih cepet dibutuhake kanggo nggayuh pigura 0% 7% 15% 27% 48% 86% 200%

Blizzard sorceress mercenary

Sampeyan bisa milih pertahanan ( Pembekuan SuciPembekuan Suci) utawa nyerang ( Bisa ugaMungkin 2 Mightmare Merncarmare ing kene gumantung yen sampeyan pengin jangkah sing luwih alon lan luwih aman, utawa pengin mupangat sampeyan bakal nambah karusakan kanggo ngurus immun kadhemen. Kita luwih seneng Bisa ugaBisa uga meracen.

  • Wigati: Wawasan Ethereal utawa ReaperTol reaper
  • Waja awak: Ethereal Fortitud
  • Helm: ethereal AndarielVisual Andariel Soceted karo a Ral RuneRal Rune

Blizzard sorceress awal leveling

Blizzard

Yen pengin njaluk blizzard kanthi cepet, disaranake mbangun iki kanggo leveling awal.

  1. 5 poin menyang Bolt sing diisiBolt sing diisi
  2. 1 titik menyang Lapangan statisLapangan statis ing level 6
  3. 6 poin kanggo Bolt sing diisiBolt sing diisi ing tingkat 6-11
  4. Kabeh poin kanggo NovaNova saka level 12-16
  5. 1 titik menyang TelekinesisTelekinesis ing Level 17
  6. 1 titik menyang TeleportTeleport ing level 18
  7. Kabeh titik sing isih ana NovaNova
  8. Respec ing level 24

Kanggo saran leveling lengkap, waca bangunan leveling paling cepet sing sorcess.

Changelog

  • 16 Feb. 2023 (Kaca iki): Dianyari kanggo Patch 2.6.
  • 28 Apr. 2022 (Kaca Skills): Dianyari kanggo Patch 2.4.
  • 28 Apr. 2022 (Kaca iki): Dianyari kanggo Patch 2.4.
  • 30 Sep. 2021 (Kaca iki): Ditambahake Video Pandhuan Embed.
  • 21 Sep. 2021 (kaca gear): Kaca ditambahake.
  • 21 Sep. 2021 (Halaman Skills): Kaca ditambahake.
  • 21 Sep. 2021 (Kaca iki): Mbangun ditambahake.

Kelas lan mbangun ing diablo 2

Salah sawijining 5 kelas asli ing Diablo 2, Sorceress minangka caster mantra unsur klasik.

Halaman iki bakal ngliwati dhasar kelas sorcess, lan uga ngarahake sampeyan sorressess mbangun ing diablo 2.

Tabel konten kaca iki

  • 1. Sorressess mbangun
  • 2. Apa sing sorceress?
  • 3. Apa sing paling apik?
  • 4. Yaiku sorresse kelas sing apik kanggo pamula?
  • 5. Apa barang sing paling apik?
  • 6. Kelas 3 sing paling disenengi ing Diablo?
  • 7. Kelas World Warcraft sing meh padha karo diablo 2?

Sorressess mbangun

Saiki kita nawakake belanja ing ngisor iki:

  • Bear olih sorceress
  • Mbangun Blizzard Sorceress
  • Mbangun enchantress sorceress
  • Pakaryan Fireber Sorress
  • Mbangun kilat sorress
  • Mbangun Sorceress Meteorb

Kanggo level kanthi cepet, waca bangunan leveling paling sorress kita.

Nggolek tukang sihir sing paling apik ing diablo 4? Tindakake link ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap!

Apa sing sorceress?

Sorceresses yaiku magi sing njaluk kekuwatan es, glumar, lan nyala lan mbengkongake bakal mogok legenda para wong ala. Sorress sing wicaksana bisa ngindhari tempur tangan, lan duwe mantra sing ana lan defensif kanggo pungkasan iki.

Wit-witan Dering Kadhemen Manipulasi Kerusakan Dingin, sing sumunar lan nglereni mungsuh kanggo kontrol sing luwih unggul. Wit-witan mantra geni ngeksploitasi kanthi kreatif kanggo ngobong sumpah mungsuh liwat wektu. Wit-lampu mantra kilat ngontrol listrik kanggo karusakan sing dhuwur durung bisa diramal.

Apa sing paling apik?

Sumbang kilat umume diakoni minangka salah sawijining bangunan sing paling kuat, nanging mbutuhake peralatan ndhuwur rata-rata kanggo nggayuh potensial. Ing mburi spektrum gear liyane, blizzard blizzard minangka buster bertayer sing populer amarga kemampuan kanggo tuwuh kanthi peralatan sing sithik. Sorreses berbasis geni ana ing endi wae ing tengah. Umume gawe sorressess kompetitif.

Yaiku sorresse kelas sing apik kanggo pamula?

Ora utamane. Ing tangan siji, akeh buaya sing seneng banget bisa ditindakake kanthi winates kanthi winates lan duwe akeh pilihan sing dienggo aman. Ing sisih liya, kelas kasebut duwe kurva belajar sing luwih dhuwur amarga jebul umum, kudu ngatur mana kanthi bener, lan kudu ngatasi macem-macem kekebalan unsur monster ing kasusahan sing angel.

Apa barang sing paling apik?

Oculus

Iki gumantung karo pilihan sampeyan. Sing populer oculus (biasane dikenal minangka OCCY) bisa uga ora bisa dirawat kanggo keahlian lan langka sing umum. Kabeh Banget Sorress bakal entuk manfaat saka bonus Orb kanggo akeh stats sing migunani, kalebu level katrampilan, tingkat cast sing luwih cepet, atribut utama, resistas, lan sihir, lan sihir.

Kelas 3 sing paling disenengi ing Diablo?

Pemain sing kenal karo Wisaya ing Diablo 3: Reaper of Soul bakal nemokake akeh kesetaraan tematik lan mekanik kanthi sorceress ing diablo 2.

Kelas World Warcraft sing meh padha karo diablo 2?

Mage. Akeh bakat lan kabisan, kayata Frost novaFrost nova , BlizzardBlizzard, lan MeteorMeteor cenderung referensi langsung kanggo mitra eponymous ing diablo 2.

Changelog

  • 02 Oct. 2021: Ditambahake Mbangun Leveling Cepet.