Мастерская Steam: Antarane US – Mira Hq, Mira Hq | Antarane kita wiki | Fandom

Antarane wiki wiki

Kantor minangka kamar ukuran medium sing ana ing mburi lorong sisih lor, nyabrang saka admin. Nduwe a Koleksi Henry Stick Poster ing pojok sisih ndhuwur. Iku ing area ndhuwur peta. Nduwe bolongan ing sisih kiwa ndhuwur. Rong tugas sing cendhak ditemokake ing kene. Sabotage lips fix lan komics sabotage bisa tetep ana.

Подпишишишишишишишишишитесь, чтобы заагрузить
Antarane kita – Mira HQ

Этот предмет в в ваши подписки. Некоторырыруркра игры пезапуусть пем, как предмет будет загружен.

1 в коллекции, Созданной Zix

Sugeng rawuh ing Mira HQ! Markas para kruit. Saiki!
Minangka imposters, tugas sampeyan yaiku nyolong data saka HQ ​​lan tekan Polus!
Slamet saka ombak sing ora telas!

Pènget: Iki minangka salah sawijining peta AS! Maksud, yen sampeyan ora ngerti babagan kita, sampeyan bakal bingung banget nalika muter iki!

Petunjuk: Duwe cepet ing solo utawa tombstone ing Co-op bakal nglindhungi yen sampeyan mati saka darurat

-Quest Main Quest W / Pungkasan
-Perks Ekstra
-Quest Pap Cilik
-Adat ing antarane persediaan AS
-Swara liwat
-Sawetara usnts sisih
-Antarane kita reaktor lan o2 darurat
-Bedhil mbesuk
-Lengen
-Antarane kamar dekontaminami AS

-Harrybo21 (tunjangan)
-Thskyelord (Senjata)
-Lengen (koentje)
-Model Zombie (Ertrock)
-Model karakter (scobaula)
-Revamping mesin ceri listrik (betiroval)
-Pungkasan (Natesmithzombies)
-Nggoleki utama, goleki sisih, persediaan, darurat, ruangan decontaminami, dibalekake mesin pindho sing dipadhangi (aku)

Популярные обсужддения просмотреть Все (3)

13

Pandhuan endhog Paskah paling apik

0

0

Antarane wiki wiki

Sugeng rawuh ing antarane wiki wiki! Kita seneng yen sampeyan kene. Kanggo miwiti, priksa manawa sampeyan ngerti aturan wiki! Uga priksa manawa kabeh panyuntingan ngetutake manual gaya. Iki bakal mbantu njamin kabeh wiki ngetutake format standar.

Yen sampeyan butuh pitulung, hubungi staf kita. Sampeyan uga bisa ngirim ing diskusi komunitas utawa ngobrol karo anggota liyane ing server Discord.

Matur nuwun lan duwe dina sing apik!

Aja duwe akun?

Antarane wiki wiki

Kanggo sing bubar miwiti dolanan Antarane kita, Artikel iki bisa uga migunani kanggo sinau babagan game bisa digunakake lan apa sing kudu dilakoni.

Mira HQ

Mira HQ
Artikel iki kanggo peta.
Kanggo organisasi, ndeleng Mira.
Utawa, kanggo mbendel kulit, deleng Bundle Kulit Mira HQ.

Mira HQ

Peta

Ikon

Peta kosong

Banner

Tanggal rilis

Jumlah Vents

Id

Kronologi

Sadurunge

Sabanjure

The Crewmate teka maneh menyang markas kanggo peta sabanjure!

Mira HQ yaiku peta nomer loro ing Antarane kita, aturake ing swasana bumi. Fasilitas diduweni lan minangka markas kanggo perusahaan Mira.

Isi

Premis

Sawise lelungan dawa ing SKELD, para punggawa mutusake kanggo nglampahi sawetara markas Mira. Mesthine ora ana impostor sing ana ing kana.

Fitur

  • Markas sing dikempalken kanthi kenceng kanthi ukuran skeld.
  • 8 tugas anyar!
  • Sistem keamanan jinis unik!
  • Sabotase anyar!
  • Mekanik Door lan Vent Anyar!
  • Ora ana kamar mandi umum (nanging ana mesin vending ngombe)

Pangembangan lan Rilis

Kanthi implementasine saka filter peta ing nganyari pisanan 2019, Innersloth resmi ngonfirmasi pangembangan peta liyane. [2] Mengko, dheweke nyritakake peta kasebut bakal disetel ing markas Crewmates, [1] lan ngrilis pirang-pirang seni konsep saka peta anyar ing discord. [3] [4] [5] Peta resmi diumumake tanggal 3 Agustus 2019, bebarengan karo nganyari koleksi koleksi Henry Stickmm. [6] dirilis tanggal 8 Agustus 2019, kanthi trailer sing diunggah tanggal 9 Agustus 2019. [7] Ing wiwitan, Mira HQ dibayar supaya bisa dadi host game kasebut, sanajan pemain liyane bisa melu gratis, nanging mengko regane wis diatur kanthi gratis.

Kamar

Bukak

Iki minangka titik sing dienggo pertama kanggo pemain nganti rapat pisanan. Dropship kasebut dipasang ing jarak, bebarengan karo sawetara kothak, komputer diagnostik, lan piranti liyane kanggo ngisi mesin.

  • Tugas:
    • Mesin Bahan Bakar (sisih kiwa kiwa)
    • Run Diagnostik (sisih ngisor)

    Medbay

    Kamar iki dumadi saka 7 kasur, scanner, lan bolongan ing antarane rong kasur.

    • Tugas:
      • Kirim Scan (tengen)
      • Tampa Daya Diwenehi (Ndhuwur)

      Komunikasi

      Ruangan iki duwe peralatan radio lan komputer sing nampilake guling, nganyari log kasebut nalika pamuter ngliwati sensor.

      Kamar lemari

      Kamar lemari duwe sawetara lemari lan bangku, lan bolongan ing sudhut kiwa ngisor.

      Kantor

      Kantor minangka kamar ukuran medium sing ana ing mburi lorong sisih lor, nyabrang saka admin. Nduwe a Koleksi Henry Stick Poster ing pojok sisih ndhuwur. Iku ing area ndhuwur peta. Nduwe bolongan ing sisih kiwa ndhuwur. Rong tugas sing cendhak ditemokake ing kene. Sabotage lips fix lan komics sabotage bisa tetep ana.

      • Tugas:
        • Data Proses (sisih ndhuwur)
        • Nampa daya sing diuripake (tengen)

        Admin

        Ing Mira HQ, admin dumunung ing ngisor omah kaca, sing kasusun saka tabel admin lan tugas kode ngetik ID.

        • Tugas:
          • Perisai Perdana (ngisor)
          • Ketik kode ID (kiwa)
          • Kursus bagan (sisih ndhuwur)
          • Nampa kekuwatan sing diuripake (sisih ndhuwur kiwa)

          Balkon

          Iki minangka balkon ing ngisor Mira HQ, kanthi asteroid sing cetha ing sisih kiwa, ngukur cuaca ing sisih tengen, lan bolongan ing tengah antarane lawang loro.

          • Tugas:
            • Cetha asteroid (kiwa)
            • Ngukur cuaca (tengen)

            Cafeteria

            Ing Mira HQ, Cafeteria dumunung ing koridor sing bener lan luwih cilik tinimbang sing sadurunge. Iki uga cedhak karo panyimpenan lan balkon, lan tabel kasebut kubik tinimbang bunder lan coklat coklat. Bolongan ing cedhak lawang, lan tombol darurat dumunung ing meja kiwa.

            • Tugas:
              • Tuku Minuman (Ndhuwur)
              • Sampah kosong (ndhuwur)
              • Nampa kekuwatan sing divert (sisih ndhuwur)

              Decontaminasi

              Ing Mira HQ, Decontamination minangka lorong dawa sing mlaku saka kamar lemari menyang lorong sing nyepetake reaktor lan laboratorium. Elinga yen ana bolongan ing pojok sisih tengen ruangan, saengga impostor bisa nindakake pembunuhan ing ruangan. Ing peta iki, pamuter kudu nggunakake ngadeg ing jejere lawang kanggo mbukak. Ati-ati sing ekstrem dibutuhake, amarga impostor bisa nindakake mateni lan nggunakake ventus tanpa ngeweruhi. Anggota kru diajak sadurunge menyang koridor sing nyambung reaktor lan laboratorium. Iki kalebu ruangan terpencil kanthi lantai kuning lan lantai ireng sing flash biru, saliyane kanggo vaporizer lan rong lawang sing bisa dibukak dening pemain ing sisih kasebut. Nalika mlebu, lawang ditutup, lan papan kasebut ngetokake uap. Sawetara detik sawise iku, lawang liyane mbukak.

              Lorong

              Hallway minangka berbentuk Y sing paling serep lan duwe sensor dointlog ing saben metu. Nduwe siji tugas ing sisih kiwa ngisor, yaiku Fix Wiring. Ing sisih tengen ngisor, ana bolongan.

              Laboratorium

              Ing Mira HQ, Laboratorium minangka ruangan ukuran medium sing ana ing reaktor sawise lorong decontaminasi. Nampilake jendhela siji-cara sing mung bisa dideleng ing sisih lorong. Uga kalebu vent langsung karo vents liyane ing decontaminasi, reaktor, lan kantor, lan minangka bagean jaringan vent Mira HQ.

              • Tugas:
                • Urutake conto (ngisor)
                • Ngumpul Artifact (Ndhuwur)
                • Tampa Daya Diwenehi (Ndhuwur)
                • Ndandani kabel (sisih ndhuwur kiwa)

                Reaktor

                Ing Mira HQ, Reaktor disambungake menyang laboratorium, sing ngemot reaktor sing gedhe kanthi cakar sing ngetokake laser yen bisa ngganti laser yen digunakake kanggo ndandani reaktor, kaya ing skeld. Nanging, kanggo reaktor, crewires kudu luwih dhisik ngliwati decontaminasi. Bolongan ana ing sisih kiwa ngisor. Saperangan jendhela siji cara uga bisa dideleng liwat sisih lor-muter reaktor.

                • Tugas:
                  • Mbukak kunci manifolds (sisih ndhuwur kiwa)
                  • Daya ngalihake (kiwa)
                  • Miwiti Reaktor (Pusat)

                  Lumbung

                  Ing peta iki, Panyimpenan dumunung ing cedhak Cafeteria. Ing njero ruangan minangka lemari lemari sing ngemot bahan-bahan lawas, kalebu mbanyoni bisa, sing digunakake kanggo banyu.

                  • Tugas:
                    • Ndandani kabel (sisih kiwa)
                    • Tanduran banyu (sisih ndhuwur)

                    Griya ijo

                    Griya ijo minangka kamar sing dawa karo pot sing kebak shrubs, kembang, tanduran, lan filter oksigen sing gedhe-gedhe nganggo wit ing njero ruangan. Atap ngemot pirang-pirang tanduran garing sing alon-alon, lan bolongan ing ndhuwur saringan. Lantai kabeh digawe saka sawetara materi transparan (bisa uga kaca).

                    • Tugas:
                      • Tanduran banyu (sisih ngisor)
                      • Ndandani kabel (sisih kiwa)
                      • Nampa kekuwatan sing divert (kiwa)
                      • Filter O2 resik (sisih ndhuwur)

                      Lengkap peta

                      Trivia

                      Draf Mira HQ

                      • Mira HQ disetel ing pencakar langit sing dhuwur, minangka bagean saka organisasi sing diarani Mira. The Crewmates bisa uga bali saka papan ing skeld, saka papan petualangan.
                      • Data proses minangka lampiran data upload, katon ing SKELD, Polus, lan airship amarga ngolah data sing dikirim dening kru ing telung peta liyane.
                        • Kajaba iku, Mira HQ dirujuk ing peta kasebut kanthi judhul “markas” ing Data Upload.
                      • Mira HQ minangka siji-sijine peta tanpa keamanan, nanging kanthi bali, iku mung peta karo Global.
                      • Vents ing Mira HQ sesambungan, tegese impostor bisa nggunakake kanggo lelungan kanthi luwih efisien, ora kaya peta liyane. Iki nggawe bolongan transportasi sing efisien kanggo impostor, amarga bisa mateni wong lan katon ing papan liya ing peta.
                      • Ing kantor, ana poster nampilake Koleksi Henry Stick. The Henry Stickmin Seri uga dikembangake dening Innersloth, khusus siji staf, Bromander Marcus.
                        • Minuman NR G bisa dideleng ing mesin vending ing tugas minuman tuku, bebarengan karo ngombe Don Dew saka urutan MLG.
                      • Sajrone Halloween 2019 lan 2020, SKELD HQ nampa owah-owahan visual, menehi hiasan Halloween kayata web, laba-laba, labu, labah, lilin, lsp. Pemain uga bisa nyetel tanggal piranti menyang 31 Oktober 2019, utawa 31 Oktober 2020 banjur main game kanggo njaluk peta peta iki.
                      • Mira HQ minangka peta paling cilik ing Antarane kita. Sing paling gedhe yaiku airship. [8]
                      • Sadurunge ing Antarane kitaSejarah, Mira HQ lan Polus minangka peta DLC sadurunge rega tetep mudhun, lan pungkasane dadi peta gratis. [9] [10]
                      • Mira HQ minangka peta sing saiki kasedhiya tanpa sabotase lawang.
                      • Tanggal 8 Januari 2021, Innersloth ngirimake konsep pertama Mira HQ ing twitter kasebut. [11]
                      • Mira HQ njupuk khusus ing lantai 111 saka pencakar langit. [12]
                      • Mira HQ wiwitane ngrancang ing jero banyu. [13] Nanging, tema pencakar langit diputus mengko ing pembangunan peta. [14]
                      • Ing antarmuka obrolan cepet, Mira HQ dipendhet “Mira”.
                      • Ing mode Freeplay, karakter sing dikontrol ing cafeteria tinimbang bobugpad.
                      • Mira HQ minangka salah sawijining peta sing ora duwe efek swara utawa musik sing unik nalika ejection.