Marvel sworo seru 1, 2, 3, 4, lan 5 kertu – saben kertu anyar lan mbesuk | Pool PCGamesn, Kolam renang / Kertu Tingkat / Kertu Diterang – Pandhuan Snap Marvel – IGN

Kolam Koleksi / Kolam Koleksi

Nalika sampeyan entuk kertu luwih, iku cocog karo dek sampeyan lan ngganti kertu sing wis nganyari. Nalika iki wiwitane bisa nandhang lara, sawetara kerugian amarga kombinasi kertu combongan utawa kikuk, milih cara iki, menang utawa ilang, sampeyan bakal bisa nambah upgrade kertu murah.

Marvel sworo seru 1, 2, 3, 4, lan 5 kertu – saben kertu anyar lan mbesuk

Seri Kertu Kolam Marvil: Miles Morales karo topeng Spider-Man ditarik nalika mesem ing ngarep gamora

Pengin ngerti apa kertu ing njero saben Kolam renang Marvel? Kertu ing sworo seru Marvel dipérang dadi seri, sanajan komunitas luwih milih nggunakake kolam renang. Pemain Mbukak kunci Kartu kanthi nggayuh tarif sing luwih dhuwur ing trek level koleksi, sanajan kertu sing sampeyan mbukak kanthi acak ing kolam renang kasebut.

Yen sampeyan butuh kertu tartamtu kanggo nggawe salah sawijining kareta sing paling apik, sampeyan bisa nyebrang driji saben wektu sampeyan mbukak kunci kertu misteri utawa cache kolektor anyar lan ngupayakake tandha-tandha ing stok rotasi ing toko. Pandhuan kita ngilangi kertu sing ditampilake ing saben kolam kanggo mbantu nglacak kertu apa sing sampeyan bisa mbukak kunci sabanjure.

Saiki ana limang kolam ing Marvel sworo seru, saben ngemot kertu tartamtu. Kertu ing kolam renang kaping papat lan kaping lima bisa dikunci sawise tekan level 486, nanging pancen ora langka banget supaya ora bisa entuk wektu. Kertu anyar ditambahake ing blumbang kaping lima saben minggu, ora mung bakal ngrampungake kabeh set kajaba sampeyan rencana nggunakake dhuwit sing akeh, sanajan iki minangka salah sawijining game kertu paling apik.

  • Blumbang 1: 46 Kertu (koleksi level 18 – 214)
  • Blumbang 2: 25 Kertu (koleksi level 222 – 474)
  • Blumbang 3: 76 Kertu (koleksi level 486+)
  • Blumbang 4: 10 Kertu (Tingkat Koleksi 486+)
  • Kolam renang 5: Enem Kartu (Koleksi Koleksi 486+)

Marvel Snap Blumble 1 kertu

  • Amerika Chavez
  • Angel
  • Angela
  • Apocalypse
  • Armor
  • Uskup
  • Blade
  • Kabel
  • Kapten Amerika
  • KARNAGE
  • Cosmo
  • Deathlok
  • Dinosaurus Sétan
  • Dhokter aneh
  • Domino
  • Elektra
  • Enchantress
  • Forge
  • Groot
  • Heimdall
  • Hulkbuster
  • Wesi Pitik
  • Klal
  • Korg
  • Kraven
  • Lady Sif
  • Kadal
  • Mantis
  • Mister Sinister
  • Gadis Wulan
  • Morph
  • Akeh wong
  • Namor
  • Nova
  • Onslawan
  • Profesor X
  • Rakun roket
  • Penyihir Scarlet
  • Wanita Spider
  • Prawan bajing
  • Wong kuwat
  • Pedhang Master
  • UATU Watcher
  • Ratu Putih
  • Wolverine
  • Yondu

Kolam Snap Marvel 2 kertu

  • Agen 13
  • Bucky Barnes
  • Jubah
  • Mantu ebony
  • Hobgoblin
  • Iceman
  • Jubilee
  • Killmonger
  • Leech
  • Morbius
  • Nakia
  • Okoye
  • Badhak
  • Sabretooth
  • Sandman
  • Kalajengking
  • Shang-chi
  • Badai
  • Sunspot
  • Grombolan
  • Kolektor
  • Infinaut
  • Sesanti
  • Vulture
  • Warpath

Marvel Snap Blumble 3 kertu

  • Adam Warlock
  • Ao
  • Agatha Harkness
  • Arnim Zola
  • Baron Mordo
  • Beast
  • Bolt ireng
  • Kucing Ireng
  • Randha ireng
  • Brood
  • Kapten Marvel
  • Cerebro
  • Swiwi colleen
  • Crossbones
  • Crystal
  • Dagger
  • Daredevil
  • Deadpool
  • Pati
  • Debrii
  • Ngrusak
  • Dokter Doom
  • Dokter Octopus
  • Dracula
  • Drax
  • Elektro
  • Falcon
  • GAMBAR
  • Rider Ghost
  • Giganto
  • Banyak
  • Goblin ijo
  • Hazmat
  • Hela
  • Hellcow
  • Obat Manungsa
  • Wong wadon sing ora katon
  • Jane Foster
  • Juggernaut
  • Kingpin
  • Pimpinan
  • LockJaw
  • Magik
  • Magneto
  • Maximus
  • Miles Morales
  • Mister Negatif
  • Mojo
  • Bulan Ksatria
  • Mysterio
  • Mystique
  • Omega Abang
  • Patriot
  • Polaris
  • PSYLOCKE
  • Gempa
  • Quinjet
  • Tengkorak Abang
  • Nulung
  • Rockslide
  • Rogue
  • Ronan, Tuduhan
  • SERA
  • Spider-Man
  • Tugas Tugas
  • Tudung
  • Thor
  • Typhoid Mary
  • Ultron
  • Venom
  • Viper
  • Wasp
  • Gelombang
  • Wong
  • Jaket Kuning
  • Nol

MARVEL SNAP PLOAD 4 kertu

  • Nyerep wong lanang
  • Agen Coulson
  • Atumma
  • Helikarrier
  • Lukas kandhang
  • Maria Hill
  • M’baku
  • Orka
  • She-hulk
  • Titania

Kolam Snap Marvel 5 Kartu

  • BASA
  • Panther ireng
  • Darkhawk
  • Galactus
  • Knull
  • Sentry
  • Shuri
  • Surfer Perak
  • Super-skrul
  • Thanos
  • Valkyrie

Lan iku saben kertu sampeyan bisa mbukak kunci ing kolam renang Marvel. Yen sampeyan ora yakin apa dek kanggo dibangun kanthi koleksi winates, kita duwe dhaptar Tier Marvel kanggo mbantu ngira-ngira kertu PC sing paling apik – bener, sampeyan uga bisa ndownload Marvel Snap On Kukus Yen sampeyan nggoleki platform sing beda kanggo ponsel.

Kristen Vaz ing West London, Lair lan Ngunggahake, Kristen Nglampahi jaman saiki dolanan kaya dolanan kaya Elden Ring and Efek Genshin. Sampeyan uga bakal nemokake dheweke njelajah jagad iki ing Starfield lan praktek combos ing Street Fighter 6.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Kolam Koleksi / Kolam Koleksi

Marvel Snap kabeh babagan ngempalaken kertu kanthi nganyarke kertu sampeyan duwe lan banjur minggah Trek koleksi koleksi. Nanging kertu tartamtu ora bakal ditambahake ing koleksi sampeyan nganti tekan ambang khusus ing trek koleksi.

Halaman iki tumindak minangka risak lengkap babagan apa sing ana ing ambang iki lan nerangake Kolam Renang ing snap marvel.

Ambang kolam renang Marvel Snap

Soko sing ora cetha ing game yaiku konsep kolam renang kertu. Iki disambungake intrinsik menyang level koleksi sampeyan, amarga ana ambang ing track koleksi, bakal mbukak kunci menyang kolam renang kertu anyar kanggo mbukak kunci.

Track level koleksi.jpg

Ambang kanggo saben 3 kolam renang kaya ing ngisor iki:

  • Blumbang 1 – Tingkat 18 nganti level 214 (46 kertu)
  • Kolam renang 2 – Tingkat 222 kanggo level 474 (25 kertu)
  • Kolam renang 3 – Tingkat 486+ (74 Kertu)

Kabeh kertu sing sampeyan entuk ing njero kolam iki bakal padha, nanging tatanan sing ditampa saka trek koleksi bakal dadi acak kanggo saben pamuter.

Kabeh kertu ing saben kolam renang

Kanggo dhaptar lengkap saben kertu ing 3 kolam saiki sing ana ing Snap Marvel, klik salah sawijining tautan ing ngisor iki:

  • Blumbang 1 dhaptar kertu
  • Dhaptar kertu 2
  • Dhaptar Dhaptar 3 Kolam

Nggolek liyane? Priksa kaca tips lan strategi kita kanggo nemokake cara paling apik kanggo mbantu sampeyan menek rangking trek hadiah sing kompetitif lan musim!

Kepiye cara nambah level koleksi Marvel Snap sampeyan

Foto game Swing Marvel Snap, sing nampilake tanah gandal, Lechuguilla, lan monster metropolis, lan macem-macem kertu, ing iPhone

Kaya warga tartamtu sing ngerti, Marvel Snap kabeh babagan ngempalaken. Sukses ing game kertu digital, saiki kanggo ponsel lan PC, kontingen kanggo entuk pangerten babagan mata uang lan mekanika lan mekanika ing game, kalebu level koleksi. Pandhuan iki ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan tingkat koleksi, kalebu apa, kepiye cara nambah, cara nganyarke kertu sing wis ana, lan cara mbukak kunci anyar.

Apa tingkat koleksi Marvel Snap?

Ing Marvel Snap, Tingkat koleksi sampeyan minangka sistem kemajuan basika tangga ing ngendi sampeyan entuk kertu lan mata-sampah anyar kanthi nganyarke kertu sing ana ing dek. Kanggo nemokake level koleksi, navigasi menyang tab pusat ngarep (“Utama“). Ing ngisor iki, ing sisih ndhuwur kaca, langsung ing ngisor profil profil, sampeyan bakal bisa ndeleng lambang ijo sing nampilake level koleksi sampeyan. Nunyuk lambang kasebut bakal nggawa sampeyan menyang tangga progres ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kertu lan uang sing ora dikunci, bebarengan karo sing isih teka. Iki uga cara sing apik kanggo ndeleng pirang-pirang tingkat sing sampeyan kudu ngakses ganjaran sabanjure.

Emvel Snap paling apik kanggo pamula

Marvel SnapSistem kemajuan saiki dipérang dadi telung kolam renang 1 kolam renang 1, kolam 2, lan kolam 3 – sing ndhikte kertu sing sampeyan duwe akses menyang. Sampeyan bisa ngakses kertu kolam anyar kanthi nambah level koleksi sampeyan. Nanging elinga yen sampeyan wis nggawe kolam renang 2 utawa kolam 3, sampeyan uga bakal ngadhepi pemain ing tingkat sing luwih dhuwur. Dadi ora njaluk jago, bocah. Sampeyan uga kudu nyathet yen kertu sing kasedhiya ing saben kolam renang kanthi acak. Dadi ora ana jaminan babagan tatanan sing bakal sampeyan entuk.

Kolam Marvel Snap

Kolam renang Level koleksi Pira kertu sing bisa sampeyan entuk
Kolam renang Level koleksi Pira kertu sing bisa sampeyan entuk
Blumbang 1 18 nganti 214 46
Kolam renang 2 222 nganti 474 25
Kolam renang 3 486+ 74

Kepiye cara nambah level koleksi Marvel Snap sampeyan

Nganyarke kertu minangka kunci kanggo nambah level koleksi sampeyan. Kertu saiki bisa nganyari kaping enem, kanthi upgrade saben biaya sadurunge. Nanging yen sampeyan nganyarke kertu tingkat sing luwih dhuwur, sampeyan bakal entuk luwih akeh kemajuan ing koleksi sampeyan. Contone, nganyarke kertu menyang Arang langka Asil ing Tambah +2 ing level koleksi, dene upgrade Legenda nawakake keuntungan +6. (Siji trik: upgrade kabeh kertu dhasar sing sampeyan butuhake. Iki bakal menehi sampeyan ngundhakake awal, mbukak kunci akses menyang kertu liyane ing tangga level koleksi.)

Nalika sampeyan entuk kertu luwih, iku cocog karo dek sampeyan lan ngganti kertu sing wis nganyari. Nalika iki wiwitane bisa nandhang lara, sawetara kerugian amarga kombinasi kertu combongan utawa kikuk, milih cara iki, menang utawa ilang, sampeyan bakal bisa nambah upgrade kertu murah.

Iki uga kanggo pemain luwih akeh tangga level koleksi. Entuk kreatif karo dek nampilake kombinasi kertu rangking sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur bakal luwih akeh pilihan upgrade utawa paling ora, sawetara pemikiran lateral.

Rangking koleksi koleksi koleksi Marvel

Peringkat Kertu Bonus kanggo level koleksi
Peringkat Kertu Bonus kanggo level koleksi
Uncommon 1
Arang langka 2
Epik 4
Legenda 6
Arang langka 8
Infinit 10

Cara Nganyarke Kertu ing Snap Marvel

Boosters lan Credits Apa mata uang utama sing digunakake kanggo nganyarke kertu ing Marvel Snap. Credits entuk kanthi ngrampungake misi lan terus liwat musim, lan bisa digunakake ing kertu apa wae. Nanging, mung bisa digunakake kanggo siji kertu tartamtu (utawa varian kasebut). Cara utama kanggo entuk Boosters yaiku kanthi ngrampungake pertandhingan. Ing pungkasan saben pertandhingan, game kasebut bakal milih kertu acak saka dek lan ganjaran karo para penguos. Loro mata bisa uga bisa digayuh ing macem-macem poin kanthi peringkat koleksi sampeyan uga. Iku siklik, kanthi tembung liyane.

Ing “Koleksi“Tab, sampeyan bakal dijaluk kanggo nganyarke kertu sing layak. Game kasebut nuduhake iki kanthi nyandhang animasi ijo sing isih gedhe ing kertu. Sampeyan bisa milih nyingkirake lan nggunakake kridit ing kertu liyane utawa nerusake. Nunyuk ing kertu sing cocog bakal digawa ing layar. Mung nutul lambang biru ing sisih tengen ngisor layar – lan yen sampeyan adhem karo cerita belanja, tekan tombol ungu, lan kertu bakal upgrade.

Cara Nganyarke Kertu Snap Marvel

Trik pisanan lan paling gampang kanggo entuk kridit ekstra yaiku ngunjungi “Toko“Tab ing sisih kiwa ngisor layar menu utama banjur gulung menyang bagean sing judhul”Credits.”Saben dina, sampeyan bisa nemokake 50 kridit gratis mateng kanggo njupuk. Dene ora akeh, kabeh cilik mbantu!

Seksi Nganyarke Cepet“Uga bisa ditemokake ing layar Toko. Saben wolung jam, telung kertu acak dipilih saka dek. Proses iki ngidini sampeyan nggunakake kridit kanggo nganyarke kertu tanpa kebutuhan kanggo boosters.

Toko Snap Marvel nuduhake bagean kanggo upgrade cepet

Nggatekake misi sampeyan minangka cara liya kanggo nggawe kridit kanthi cepet. Sawetara tugas bisa gampang kanggo mbangun dek anyar, dene sing liyane bisa luwih rumit, kaya menang lokasi kanthi siji kertu. Tab Misi bisa ditemokake ing “utama“Tab ing sisih tengen ndhuwur layar. (Sampeyan bakal bisa ndeleng gelembung abang nalika sampeyan duwe misi Siap kanggo ngaktifake.)

Aku nyebutake yen sampeyan kudu nganyarke kertu rangking dhisik, nanging duwe sawetara regulator ing dek ora ana ide ala. Kanthi mangkono, sampeyan bisa entuk penuh kanggo kertu sing gampang dianyari lan luwih murah. Nalika sampeyan terus nganyarke kertu sing padha, sampeyan bisa entuk macem-macem varian sing nawakake luwih akeh kertu kanggo nganyarke.

Pungkasane, Marvel SnapMusim musim lulus minangka cara sing cukup gampang kanggo entuk sawetara kertu lan sumber anyar. Poin Pass Musim uga bisa entuk kanthi ngrampungake misi. Sampeyan bisa ngijolake hadiah sampeyan ing tab “Pass Season” ing sisih ngisor layar banjur tutul ganjaran sing sampeyan ora dikunci.