MAOCAI ADDMENT Bukak Live On Pbe kanggo lol patch 12.17, Pandhuan menyang Maokai Anyar ing Liga Legenda | Mignitas

Pandhuan menyang Maokai Anyar ing Liga Legenda

R: genggeman alam

MAOCAI ADDMENT Bukak Live On Pbe kanggo lol patch 12.17

Game Riot wis ngetrapake dhaptar owah-owahan gedhe kanggo Maokai.

Tujuan kanggo mbantu Maokai minangka papan sing paling dhuwur lan jungler, nalika isih nggawe dhukungan.

Owah-owahan saiki manggon ing PBE lol Patch 12.17 lan tembelan kasebut bakal urip ing server nyata ing 8 September.

Game Riot pungkasane nuduhake katresnan kanggo wit sing diabaikan ing liga (lol). Riot ngumumake manawa nggawe sawetara owah-owahan penting kanggo kit Maokai lan dheweke urip ing lingkungan beta umum (Pbe) kanggo tambelan lol 12.17 siklus. Desainer Juara Juara Embus “Agustus“Browning ngumumake ing Twitter Sing pangembang Dylan Memmott nggarap owah-owahan kasebut. Tujuan utama pangowahan yaiku nggawa Maokai bali menyang jalur ndhuwur lan peran alas nalika isih nggawe dhukungan.

Maokai Ganti kanggo Plot 12.17

Wrote Agustus, “Sawetara pangaturan Maokai kudu ditampilake ing PBE dina iki kanggo 12.17. Tujuane yaiku kanggo nambah rasa kanggo sawetara mantra dheweke + njaluk bali menyang ndhuwur lan alas tanpa ngilangi PlayStyty.“Memmott nambahake yen dheweke uga seneng karo line. “Seneng banget yen wis makarya ing salah sawijining Lalane Paling Dhuwur. Ora sabar ngenteni wong urip karo kowe kabeh,“Dheweke ngumumake.

Ing ngisor iki yaiku owah-owahan ing MAokai sing urip ing PBE saiki karo lol 12.17:

Pasif: SAP Magic

[NEW] Entuk Dening Jungle Monsters Jungle Monsters Suda Cooldown: 1S PER AUTO

P: bramble smash

  • [Nyetel] Kerusakan Dasar :: 70/110/150/190/230 (+ 40% ap) >>>65/110/155/200/245 (+ 40% AP)
  • [Anyar]% Kerusakan Kesehatan%%% :: 2/2.25/2.5/2.75/3%
  • [Anyar] Saiki tawaran 20/35/50/65/80 Kerusakan bonus kanggo monsters.

E: Sapling Toss

  • [Dibusak] Kerusakan Kesehatan%%%
  • [Nyetel] Kerusakan Dasar Jumlah :: 20-120 KANGSA45-185 (+ 40% AP + 3% THP)
  • [Nyetel] Kerusakan Sikat Roti :: 40-240 >>>75-3-315 (+ 80% AP + 6% THP)
  • [Anyar] Kerusakan sing dipimpin ora mengaruhi Mations [Buff] Mana Bions :: 60/70/80/0/100 >>>45/55/65/75/85
  • [BUFF] jumlah alon :: 35% >>>45%
  • [NEW] Slany Slock Gedhe :: 55%

R: genggeman alam

  • [Missing Initial Missile Speed ​​:: 50 >>>100
  • [Kacepetan Missile Missile Missile :: 650 >>>750
  • [Mula pluru pluru: 250 >>>300
  • [Anyar] Pindhah kacepetan ing juara hit :: 40-60% ms bosok luwih saka 2s

Meh saben bagean saka kit Maokai diganti. Sanajan, mayoritas owah-owahan revolusi ngubengi toss lics Maokai. Kajaba iku, paling utama saiki bakal luwih cepet lan uga menehi MAOCAI: Gerakan Gerakan Kacepetan nalika barbs kena mungsuh.

Ing wayahe, masarakat nyengkuyung owah-owahan kanggo kit Maokai ing patch 12.17. Nanging, sukses juara bakal jelas nalika lol patch 12.17 Rilis tanggal 8 September.

Pandhuan menyang Maokai Anyar ing Liga Legenda

Ing tembelan 12.17, MAOKAI nampa rework game sing dirancang kanggo nggawe gamelan luwih nyenengake, lan potongan iki bakal ngilangi apa sing diganti lan cara muter dheweke.

9 Oct 22
Pandhuan

Liga legenda

Ing tembelan 12.17, MAOKAI nampa latihan monumental – pungkasane njlentrehake PlaySty lan filsafat desain dheweke tinimbang dhukungan aneh. Dikenal yen reworks ana buff gedhe, golek Maokai kanggo panguripan ing ndhuwur, alas, lan dhukungan lan asil ing sawetara klip sing ora waras. Diwenehi kapadhetan pangowahan (lan tuning ing 12.18), Aku rumangsa bakal mbiyantu ngilangi persis apa sing diganti babagan kabeh kemampuan lan banjur menehi rasa pola muter sakabehe.

Pasif – SAP Magic

Salah sawijining target utama kanthi recordi iki yaiku kanggo mindhah Maokai bali menyang panguripan jungling, ngarahake dheweke mung bisa main minangka dhukungan. Kanggo nggampangake, pasif penyembuhan Maokai saiki entuk CD sing dikurangi dening serangan dhasar lan kemampuan saka monsters gedhe, lan dhasar bisa nambani luwih awal (kanthi rasio kesehatan sing luwih murah). Menehi waspada awal alas sing luwih sehat tegese dheweke luwih gampang njupuk kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka CC awal CC kanthi ganks, sing ngidini dheweke dadi alas sing luwih apik tinimbang sadurunge.

Owah-owahan heal awal uga gedhe banget kanggo ngeculake dheweke jalur – Maokai biyen dadi pokok ing jalur ndhuwur, nanging dheweke alon-alon muput, nanging kanthi alon-alon ngganti kemampuan. Kanthi ngalih kekuwatan bali menyang wong tuwa, Maokai maneh sinergis kanthi apik, amarga dheweke nampa penyembuhan saka pirang-pirang sumber sajrone peradangan sing dipanjang.

Q – Bramble Smash

Owah-owahan menyang Q Maokai Q minangka sawetara sing paling gedhe kanggo owah-owahan sakabèhé ing patter dolanan kasebut, pungkasane mindhah adoh saka sapling sentric sing wis dheweke dadi. Rasio HP Maksimum sing sadurunge ditindakake ing E saiki wis pindhah menyang Q, supaya dheweke luwih efektif lan terus-terusan tinimbang sadurunge. Nalika kerusakan akeh diindeks menyang e, sing kondhisi banget (utamane karo pemberdayaan grumbulan), dheweke berjuang kanggo nindakake gelut sing dawa amarga ora bisa njamin karusakan.

Kaya pasif pasif, karusakan basa kanggo awal, lan saiki bisa ngrusak monsters – sing pisanan dadi cara sing apik kanggo mesthekake yen Maikar ora bisa dicekel ing game awal lan sing luwih apik mbenerake dheweke minangka jungler. Amarga akeh kekuwatan Maokai iku gumantung karo kesehatan sing maksimal, dheweke berjuang kanggo nggunakake kekuwatan apa wae, amarga tanpa emas, nanging saiki dheweke diwenehi karusakan kanggo njaluk dheweke fase sing luwih brutal ing jalur ndhuwur.

E – Sapling Toss

Sapling Toss wis dadi inti identitas Maokai nganti suwe, kanthi saben kabiasaan sadurunge kanggo ngunci mungsuh saka kursi saka grumbulan saka grumbulan saka grumbulan sing cedhak. Biasane, kemampuan iki dirasakake dening Janky lan angel main-muter, utamane kanthi rasio sing kembung lan skala sing kembung – Sapun ora bisa dipateni sanajan sampeyan bisa diatasi, mula karusakan. Kajaba iku, Maokai bisa menehi karusakan sing ngrusak tungkak dhewe, njupuk kerusakan “luwih aman” nalika terus mbangun minangka tank.

Kanggo ngatasi iki, tos sapling menehi rasio kesehatan maksimal menyang Maokai’s Q, lan kerusakan dhasar sing dipompa kanggo menehi ganti rugi. Saiki, MAokAI kudu ing tengah perang kanggo njupuk kauntungan saka skala kesehatan maksimal, menehi luwih akeh babagan counterplay kanggo “tank sing bisa mateni sampeyan” fantasi. Kerusakan Dasar Basis Sapling lan AP sing wis mundhak kanthi dramatis uga, kanthi tujuan kanggo milih gaya APRID yen dheweke bisa nggawe playstyle zona “Mauai” bisa migunani.

R – backisted advance

Utama Maokai durung owah-owahan akeh – mung tambahan nyata yaiku gerakan kacepetan gerakan. Iki ngidini dadi alat keterlibatan sing bener kanggo MAokai, supaya luwih gampang nggatekake kerentanan mungsuh sing dicritakake dening cabang. Biyen, yen MAOCAILO lunga kanggo rangking utamane sing dawa – utawa siji sing bisa digunakake – dheweke bisa berjuang kanggo nyantai CC kanthi bener. Kajaba iku, menehi hadiah sing sejatine nahan MAOKII sing ora digunakake minangka alat zoning (pluru uga luwih cepet ing tingkat awal, sing bisa mengaruhi sadurunge mungsuh milih kacepetan gerakan saka barang-mungsuh sing nyepetake kacepetan gerakan saka barang).

Efek sakabèhé

Kaya kabeh reworks lan update juara sing anyar, pangowahan kasebut dadi pusat target target, menehi pertunjukan PlaySty saka Juara kanthi cara sing luwih tepat kanggo ngrancang. Contone, Ahri (jiwa nyedhot gigging ing Lore) saka campuran saka Assassin lan Mage kanthi mobilitas sing dirancang babagan mage sing dirancang kanggo ngrampungake mungsuh lan nambani mungsuh dheweke Kills. Aku ndemek identitas anyar kanggo Maokai sajrone potongan, nanging aku bakal mbayar maneh kanggo perspektif sing luwih umum.

Maokai saiki katon luwih dhisik, bali kanggo main ing lanes amarga sawetara stats awal kesehatan ing kesehatan lan karusakan – q. Kanthi rasio ngrusak monster tambahan, dheweke saiki bisa alas kanthi efektif, kanthi nyangga sing sopan lan akeh potensial ing game game awal. Umumé, Maokai kamungkinan bakal mbangun kaya tank sing sejati lan tetep ing mungsuh, tumindak minangka juara ngganggu yen dheweke mesthi dadi (tinimbang teem anggaran dheweke dadi).