Mantra | Wiki Warisan Hogwarts | Fandom, Jambatan Warisan Hogwarts: Ngendi Mbukak kunci Kabeh | Gamerradar

Kabeh mantra warisan Hogwarts lan carane mbukak kunci

Telu juru kasebut uga bisa digunakake ing ruang warisan Hogwarts Warisan kanggo mbangun lan dekorasi.

Jampi minangka salah sawijining fitur utama ing Warisan Hogwarts. Mantra dibuwang kanthi mencet tombol utawa tombol tartamtu; Pameran penting wis diwenehake kanggo tombol / tombol tartamtu, dene mantra liyane kudu ditugasake kanthi manual kanggo slot khusus.

Wiwitane ana mung siji pesawat jampi saka 4 slot khusus, sing mbutuhake reassignment sing asring ditindakake kanggo ngakses mantra sing dibutuhake. .

Dhaptar mantra []

Ikon Ejaan Ketik Mbukak kunci
Levioso Kontrol Pertahanan nglawan kelas seni peteng
Transformasi Kontrol . Tugas Weasley
Gilaus Kontrol
Kontrol Tugas Madam Kogawa 2
Incendio Prof. Tugas Hecat 1
Bombarda Kerusakan Tugas Howin
Pengkenal Kerusakan Prof.
Diffindo Kerusakan Prof. Tugas Pertandingan 2
Confringo Kerusakan Ing bayangan saka undercroft
Alohomora Penting Lamon Lunar Lunar
Penting Rahasia saka bagean sing diwatesi
Sihir kuna Penting Sugeng rawuh ing Hogsmeade
Penting Sugeng rawuh ing Hogsmeade
Stupefy Penting Dalan kanggo Hogwarts
Protego Penting Dalan kanggo Hogwarts
Penting Dalan kanggo Hogwarts
Penting Dalan kanggo Hogwarts
Accio Meksa Kelas Pesona
Depulso Prof. Tugas sing cetha 1
Descendo Prof. Tugas ONI
Meksa . Tugas Garlick 2
Evanesco Kamar Syarat
Dekorasi interior
Ejaan Conjuring Kamar Syarat
Imperio Kutuk sing ora bisa dingerteni Ing bayangan wektu
Crucio Kutuk sing ora bisa dingerteni Ing bayangan sinau
Kutuk sing ora bisa dingerteni Ing bayangan saka relik
Wingardium Leviosa Utilitas . Tugas Garlick 1
Disabuki Utilitas Rahasia saka bagean sing diwatesi
Lumos Utilitas Dalan kanggo Hogwarts
Utilitas Tugas Profesor Ronen
Feed Beast Utilitas Kelas Beast
Utilitas Kelas Beast
ELF, NAB-SACK, lan LOOM

.

Kabeh mantra warisan Hogwarts lan carane mbukak kunci

Mbukak kunci mantra warisan Hogwarts anyar diikat karo crita lan ana, sayangĂ©, ora ana trabasan kanggo sihir kasebut. Nanging, ngerti ing ngendi lan kapan sampeyan bakal sinau saben mantra anyar tegese sampeyan paling ora bisa ngrancang nalika kedadeyan – sampeyan bisa terus nglacak kemampuan tartamtu yen sampeyan pengin nglacak kemampuan tartamtu.

Contone, kaya alohomora ngidini sampeyan mbukak kunci kunci legasi Hogwarts nanging sampeyan ora bakal sinau nganti misi sisih tartamtu ing Warisan Hogwarts. . Dadi aku bisa mbantu nuduhake kapan lan ing endi mbukak kunci. Pungkasane sampeyan bakal cukup manawa sampeyan mbutuhake slot ejaan warisan sing luwih akeh Hogwarts kanggo nindakake kabeh, mulane eling. Nanging saiki iki minangka pandhuan kanggo saben mantra ing warisan Hogwarts, apa sing ditindakake, lan ing ngendi sampeyan sinau.

Kabeh mantra warisan Hogwarts

Mangkene saben mantra ing warisan Hogwarts, kanthi kasar supaya bisa ditampilake kanthi misi sampeyan lengkap kanggo sinau:

Jampi Warisan Hogwarts

Ejaan Apa sing ditindakake Karep
Reviewo Mbukak barang sing didhelikake, teka-teki, utawa pojokan minat Dalan kanggo Hogwarys
Nggawe cahya saka pucuk tongkat sampeyan Dalan kanggo Hogwarts
Protego Nglindhungi sampeyan saka serangan Dalan kanggo Hogwarts
Stupefy Dalan kanggo Hogwarts
Ngidini sampeyan ngambang mungsuh Pertahanan marang Seni Peteng
Accio Narik mungsuh utawa barang kanggo sampeyan
Reparasi Ndandani barang sing rusak Tugas Profesor Ronen
Incendio Pucuk geni saka tongkat sampeyan Tugas Profesor Hecat
Dadi sampeyan meh ora katon Rahasia saka bagean sing diwatesi
Pengkenal Disarmo utawa ngrusak mungsuh sampeyan Tugas kapindho Profesor Hecat
Shoves Musuh mundur Tugas pertama Profesor
Evanesco Nggawe barang luwih gedhe utawa luwih cilik Kamar Keperluan
Ejaan Conjuring Nggawe barang
Ngowahi mantan Ngganti gaya item Kamar Keperluan
Ngetokake jeblugan sing murub saka tongkat sampeyan Ing bayangan saka undercroft
Tugas kapindho profesor cetha
Gilaus
Wingardium Leviosa Ngijini sampeyan bisa ngindhari lan mindhah barang Tugas Profesor Garlick
Momentum Arresto Nolak lawan saka maju Tugas kapindho Madam Kogawa
Jumlah total Petrifesing lawan nalika digunakake kanthi pesona Pengadilan Profesor Rackham
Descendo Tugas Profesor ONI
Alohomora Lamon Lunar Lunar
Flippendo Mbalikke serangan mungsuh utawa dikirim dheweke mundur mundur Tugas nomer loro Profesor Garlick
Bombarda

Ana akeh mantra non-pertempuran sing asring dioperasikake kanthi casting jampi biasa – prekara kaya Revian, sing biasane dadi sesanti Wizard lan dibuwang kanthi ninggal ing D-Pad kanggo matak. Nalika ana sing kaya kewarganegaraan umume makaryakke minangka mode siluman lan penting yen sampeyan pengin mbukak dada mata warisan Hogwarts.

Telu juru kasebut uga bisa digunakake ing ruang warisan Hogwarts Warisan kanggo mbangun lan dekorasi.

Ipat legasi hogwarts sing ora bisa dibatalake

Ana telung ipat sing ora bisa dingerteni ing Warisan Hogwarts kanggo mbukak kunci yen sampeyan tindakake crito Sebastian Sallow’s Cerita:

Kutukan Misi kanggo mbukak kunci
Crucio Nyiksa target kanthi nyeri excruciating Ing bayangan sinau
Imperio Meksa mungsuh kanggo perang kanggo sampeyan
Avada kedavra Langsung mateni mungsuhmu Ing bayangan saka relik

Ipat sing ora bisa dingerteni ora bisa sinau ing sekolah, dadi sampeyan kudu ngetutake crita calon Sebastian sallow supaya bisa njaluk dheweke. Ora ana sistem moralitas kanggo ngukum sampeyan kanthi nggunakake jampi iki, sanajan karakter bakal reaksi kanggo sampeyan nggunakake. Dadi nalika dheweke diarani ‘ora bisa dingerteni’ lan nggunakake sapa wae ndeleng sampeyan dikirim menyang pakunjaran wizkaban kanggo urip, Warisan Hogwarts mung ngidini sampeyan nggunakake nalika sampeyan.

Sampeyan bisa milih ora sinau utawa nggunakake sanajan – ora ana paukuman kanggo lan sampeyan ora bakal kantun apa-apa.

Warisan Ejaan Hogwarts Warisan

Ana papat warna mantra ing warisan hogwarts sing nuduhake jinis mantra sing beda-beda:

  • Mantra kuning
  • Jampi Purple yaiku mantra, kaya Accio
  • Mantra abang yaiku ngrusak mantra, kaya Scrringo
  • Apa mantra ‘Penting’, utawa mantra ora opsional sampeyan kudu maju kayata lumos

Keuntungan utama warna mantra kasebut ing warisan Hogwarts yaiku nalika nglawan ahli sihir utawa tukang sihir, minangka tameng kanthi warna tartamtu mung bisa rusak karo warna sing cocog karo warna kasebut.

Pira mantra sing ana ing warisan Hogwarts?

Ana 27 mantra ing warisan Hogwarts, kalebu telung ipat sing ora bisa dibedakake. Nanging, sampeyan isih bisa mbukak kunci prestasi mantra kanthi inti sing ora dikunci, amarga ora bisa dingerteni ora wajib kanggo maju ing game kasebut.

.K. Pegayara umum Rowling babagan identitas gender, sing terus dadi incusivity in the jantung Komunitas Harry Potter. Mangkene nerangake babagan Kontroversi warisan hogwarts.

Diggal saben minggu, tales saka komunitas sing sampeyan tresnani, lan liya-liyane

.