! Mac lan windows Dianyari 1 paling anyar.10.2 2017 – diskusi mods – Mods Minecraft – Pemetaan: Edisi Java – Forum Minecraft – Minecraft Forum, Cara Entuk Pixelmon (kanthi Gambar) – Wikihow

Cara Entuk Pixelmon

Generasi Pixelmon minangka mod kanggo Minecraft sing nampilake urutane critter-nyekel saka pokèmon menyang alam semesta Mojang. Sampeyan bakal nemokake pokèmon ngubengi biomes minecraft lan sampeyan bisa perang, nyekel, lan ngumpulake kabeh. Ana uga toko, gim, lan pusat pokèmmmon, lan saben kripit saka generasi siji liwat pitung (lan paling saka generasi wolung). Ing wektu modulinal rampung pokèdex, dheweke bakal modded udakara udakara 900 saka kewan cilik sing lucu.

Forum Minecraft

Cara Instal Pixelmon! Mac lan windows [Dianyari] [paling anyar [1.10.2] [2017]

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Teges urip, jagad iki, lan kabeh.
  • Lokasi: Ing mburi sampeyan
  • Kiriman: 48
  • Minecraft: Proffesor_Diggi
  • PSN: Proffesor_Diggi
  • Rincian Anggota

Cara Instal Pixelmon 1.10.3! .6.4 nanging isih bisa digunakake) – nuwun sewu! Aku wis nyunting kabeh kanggo kerja ing taun 2017!

1) Pisanan sampeyan kudu pindhah menyang situs web loader Forge lan nginstal 1.10.2 (Pixelmon paling anyar saiki) installer (Klik kene kanggo nginstal). Run Minecraft 1..2 Yen sampeyan durung main versi Minecraft.
Instal klien.

2) Saiki mbukak Minecraft banjur pilih profil “Forge” banjur klik Puter. Sawise akeh Minecraft sampeyan bisa metu (nindakake iki kanggo mbukak file).

3) Yen sampeyan lagi ing Mac, pindhah menyang Finder banjur klik “Go” banjur “pindhah menyang folder” lan ketik jinis / lan klik Go.
Yen sampeyan lagi ing Windows 7, klik tombol Start banjur ketik “% AppData% banjur klik Ketik, yen ing Windows 8/8.1 Telusuri “Run” ing area aplikasi banjur ketik “% AppData%” ing roto lan pungkasane, yen sampeyan mlebu ing Windows 10, pindhah menyang Cortana lan telusuran “, klik Aplikasi mbukak lan ngetik maneh ing% appdata%.

4) Sabanjure Download Pixelmon (Klik kene kanggo nginstal). Sawise pindhah menyang folder sing dibukak ing Langkah 3 lan ing klik “Dhukungan aplikasi” (skip iki ing Windows). Banjur klik “Minecraft” ing Mac utawa “.. Kudu ana folder sing diarani “mods” mbukak banjur seret file pixelmon ing kana.

5) Klik ing Minecraft lan priksa manawa sampeyan wis milih profil “Forge” banjur klik Puter. Sawise iki, sampeyan wis sukses entuk pikselmon!

Cara Entuk Pixelmon

Artikel iki co-penulis dening panulis staf Wikiham, travis boyls. Travis boylins minangka panulis teknologi lan editor kanggo wikowi. Travis duwe artikel sing ana gandhengane karo teknologi teknologi, nyedhiyakake layanan pelanggan software, lan desain grafis. Dheweke spesialis ing windows, Macos, Android, iOS, lan platform Linux. .

.

Pixelmon minangka mod kanggo minecraft. Iku niru game pokémon, nanging nggawe maneh karo grafis minecraft. Sampeyan bisa milih ing antarane bulbasaur, charmander, squirtle, lan eevee minangka Pokémon Starter sampeyan. Sampeyan uga bisa nemokake pokémon liar kaya ing game Pokémon Real. Wikil iki mulang sampeyan carane njaluk lan nginstal Pixelmon Mod kanggo Minecraft.

Ngundhuh file sing dibutuhake

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 1

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Download lan Instal Java (Yen dibutuhake). Sampeyan bakal mbutuhake Java supaya bisa ndownload lan muter loro Minecraft: Java Edition lan MINECT EDRECTHER. Yen sampeyan durung rampung, download lan nginstal versi paling anyar saka Java.

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 2

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Pindhah menyang https: // www.Minecraft.Net / En-US / download / ing browser web.
  • Klik Download.
  • .

Gambar sing judhul Get Pixelmon Langkah 3

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Pindhah menyang https: // file.MinecraftForge.Net / Maven / Net / Netractroge / Forge / Index_1.12.2.HTML
  • Klik tombol oranye sing ujar Tampilake kabeh versi.
  • Gulung menyang “14.23.5.2838 “
  • Klik Winterer-Win kanggo installer Windows, utawa Installer kanggo mac.
  • Enteni 6 detik banjur klik . “PARNNGET: Adfoc.Kita bisa nyoba kanggo trick sampeyan kanggo ngundhuh malware lan program sing ora ditampa ing komputer sampeyan. Aja klik tombol utawa tawaran liyane. Sampeyan uga kudu mateni addlam apa wae sing wis diinstal.
  • Klik ing Forge-1.12.2-14.23.5.2838 File installer ing browser web utawa download folder. .Situs Web AS, Aja mbukak. Mbusak langsung.

Gambar sing judhul Get Pixelmon Langkah 4

Panganggone (Screenshot)

  • Menyang http: // wwww.9minecraft.Net / Pixelmon / ing browser web.
  • Gulung mudhun kanggo “kanggo minecraft 1.12.

Gambar sing judhul Get Pixelmon Langkah 5

Panganggone (Screenshot)
\ n “>
Klik Download saka server 1 .1.1 “. .

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Maneh, aja mbukak file sing sampeyan ora bisa didownload kanthi ora langsung saka Adfoc.kita. Mbusak yen sampeyan nemokake.

Nginstall File Mod Pixelmon

\ n “>
Klik ing tombol Start

Miwiti Windows

. Iku lambang nganggo logo windows. Kanthi gawan, ing sudhut kiwa tengen desktop Windows sampeyan.

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 8

Panganggone (Screenshot)

. .

Gambar sing judul Entuk Pixelmon Langkah 9

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Kanggo nemokake folder Minecraft ing Mac, Bukak Finder banjur klik Tindak. Klik Menyang folder. Ketik “~ / perpustakaan / dhukungan aplikasi / mineng” ing garis banjur klik .

Gambar sing judul Entuk Pixelmon Langkah 10

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Gawe folder “mod” (yen dibutuhake). Yen sampeyan durung tau nginstal mod Minecraft, sampeyan kudu nggawe folder mods. Kanggo nindakake, klik Sembarang Spasi Blank ing Folder Minecraft banjur klik Anyar ditututi karo Folder . . Yen sampeyan wis duwe folder mods, klik mung klik kanggo mbukak.

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Seret banjur selehake piksel .File jar menyang folder “mod”. Sawise sampeyan wis nggawe utawa mbukak folder mods sampeyan, seret piksel .File jar saka desktop utawa download folder menyang Folder Mods.

Nggawe Instalasi Pixelmon anyar

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 12

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Puter Kanggo miwiti Minecraft banjur metu game sapisan sadurunge nggawe instalasi anyar ing peluncur.

Gambar sing judul Entuk Pixelmon Langkah 13

\ n “>

Klik . . .

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 14

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

Klik + Anyar . Iku ing pojok sisih ndhuwur. Iki Mbukak Window sing ngidini sampeyan nggawe instalasi Minecraft anyar.

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 15

Panganggone (Screenshot)

Ketik pikselmon ing ngisor iki “Jeneng”. Iku lapangan kothong ing sisih ndhuwur jendhela instalasi anyar. Sampeyan bisa menehi jeneng apa wae sing dikarepake, nanging paling gampang yen sampeyan mung menehi pikselmon.

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 16

Panganggone (Screenshot)

Pilih .12.2-Forge1.12.2-14.23.5.2838 “Ing ngisor iki” versi “. Gunakake menu gulung mudhun ing ngisor iki “Versi kanggo milih” ngeculake 1.12.2-Forge1.12.2-14.23.5.2838 “. Iku ing ngisor menu gulung mudhun.

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 17

Panganggone (Screenshot)
\ n “>
Klik Pilihan liyane . Iku ing sisih ngisor jendhela instalasi anyar.

Gambar sing judhul Get Pixelmon Langkah 18

Panganggone (Screenshot)

Priksa manawa ujar “-xmx2G” utawa luwih ing “argumen jvm”. Tujuwane pisanan ing kolom “JVM Argumen” nuduhake kepiye carane RAM instaline Instalasi Minecraft. Sampeyan butuh paling ora 2 gm ram. Yen bagean pisanan argumen JVM ujar “-xmx1g” kanthi gawan, ganti kanthi ujar “-xmx2g” utawa luwih. [1] X sumber riset

Gambar sing judhulé langkah Pixelmon 19

Panganggone (Screenshot)
\ n “>
Klik Nggawe . .

Peluncuran Pixelmon

Gambar sing judhulé Pixelmon Langkah 20

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

. . Klik Ikon Iki ing Folder Start Menu Windows utawa folder aplikasi ing Mac kanggo mbukak Minecraft.

Gambar sing judhulé langkah Pixelmon 21

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

. Gunakake menu gulung mudhun ing tombol “PLAY” ijo ing Launcher Minecraft kanggo milih instalasi pikselmon sampeyan.

Gambar sing judhul Get Pixelmon Langkah 22

Panganggone (Screenshot)
\ n “>

  • Kanggo Pateni Pixelmon Mod, Bukak game Minecraft anyar. Klik Mods Ing layar Judhul. Klik Pixelmon banjur klik Pateni.

Komunitas Q & A

Apa cara sing luwih gampang kanggo njupuk pikselmon?
Cara paling gampang yaiku ndownload peluncur kaya toolbox utawa ngeculake kewan kasebut.

Matur nuwun! Kita seneng iki mbiyantu.
Matur nuwun kanggo saran sampeyan.
Minangka matur nuwun cilik, kita pengin nawakake kertu hadiah $ 30 (bener ing gonift.com). Gunakake kanggo nyoba produk lan layanan anyar sing gedhe ing saindenging negoro tanpa mbayar rega anggur, pangiriman panganan, sandhangan lan liya-liyane. Sekeca! Pratelan hadiah sampeyan yen wikiwira mbantu sampeyan, tulung kontribusi cilik kanggo nyengkuyung kita kanggo mbantu para pamaca kaya sampeyan. Kita setya nyedhiyakake jagad kanthi cara sumber daya, lan uga $ 1 mbantu kita ing misi kita. Dhukungan Wikilow

Kepiye carane njaluk Pixelmon ing Android?

Kaya kabeh mod kanggo Minecraft, kajaba sampeyan ing PC, sampeyan ora bisa ngunduh mods ing wayahe.

Matur nuwun! Kita seneng iki mbiyantu.
Matur nuwun kanggo saran sampeyan.
Minangka matur nuwun cilik, kita pengin nawakake kertu hadiah $ 30 (bener ing gonift.com). Gunakake kanggo nyoba produk lan layanan anyar sing gedhe ing saindenging negoro tanpa mbayar rega anggur, pangiriman panganan, sandhangan lan liya-liyane. Sekeca! Pratelan hadiah sampeyan yen wikiwira mbantu sampeyan, tulung kontribusi cilik kanggo nyengkuyung kita kanggo mbantu para pamaca kaya sampeyan. Kita setya nyedhiyakake jagad kanthi cara sumber daya, lan uga $ 1 mbantu kita ing misi kita. Dhukungan Wikilow

Kalebu alamat email sampeyan kanggo njaluk pesen nalika pitakon iki dijawab.

Tips

Kabeh kiriman tip diteliti kanthi ati-ati sadurunge diterbitake
Matur nuwun kanggo ngirim tip kanggo dideleng!

Sampeyan bisa uga seneng

Instal Mod Optifine kanggo Minecraft
Instal Minecraft Forge

Sebut Herebrine ing Minecraft

Instal Mod Minecraft

Instal Mod Minecraft

Tambah Mods kanggo Minecraft

Tambah Mods kanggo Minecraft

Download Mod Minecraft ing Mac

Download Mod Minecraft ing Mac

Puter Pixelmon

Instal Forge Mod Loader (FML)

Puter Pixelmon ing Minecraft PE

Puter Pixelmon ing Minecraft PE

Entuk Cape ing Minecraft

Entuk Cape ing Minecraft

Download mod kanggo minecraft

Download mod kanggo minecraft

Mateni Herobrine ing Minecraft

Mateni Herobrine ing Minecraft

Gunakake mods lan Optivine bebarengan ing Minecraft Java Edition 1.14

Gunakake mods lan Optivine bebarengan ing Minecraft Java Edition 1.

Gawe bayi ing Minecraft (versi apa wae karo mods)

  1. ↑ HTTPS: // wwww.youtube.com / nonton?v = q21ktztxfki
  2. https: // pikselmonmod.COM / – Pixelmon
  3. https: // wwww.Minecraft.Net / – Minecraft
  4. http: // wwww.MinecraftForge.Net / Forum / – Minecraft Forge
  5. http: // wwww.rarlab.com / download.HTM – Winrar

Babagan Artikel iki

Panulis teknologi Wikilow

Artikel iki co-penulis dening panulis staf Wikiham, travis boyls. Travis boylins minangka panulis teknologi lan editor kanggo wikowi. Travis duwe artikel sing ana gandhengane karo teknologi teknologi, nyedhiyakake layanan pelanggan software, lan desain grafis. . Dheweke sinau desain grafis ing Pikes Peak Komunitas College. Artikel iki wis dideleng 68,670 kaping.

Cara miwiti nyekel kabeh kanthi piksel ing Minecraft

Mangkene Cara Instal lan Setel Mod Minecraft Pixelmon.

MINECRACRACRACRAFT PIXELMON MOD - AS ASH HADS INSIDE ING POKECENTER

Apik Nginstal Mod Minecraft Pixelmon? Mods Minecraft wis ngrampungake kabeh saka Game of Thrones menyang Harry Potter, nanging duwe modter ora nyoba nyelehake pokèmon ing Minecraft? Jawaban ya, lan dijupuk kanthi panjaluk perusahaan Pokemon ing taun 2017. Nanging saiki ana piksel, lan pancen apik tenan.

Generasi Pixelmon minangka mod kanggo Minecraft sing nampilake urutane critter-nyekel saka pokèmon menyang alam semesta Mojang. Sampeyan bakal nemokake pokèmon ngubengi biomes minecraft lan sampeyan bisa perang, nyekel, lan ngumpulake kabeh. . Ing wektu modulinal rampung pokèdex, dheweke bakal modded udakara udakara 900 saka kewan cilik sing lucu.

Dadi mod Minecraft Pokèmon iki digawe dening tim khusus mesthi bisa mriksa metu. Ing ngisor iki, sampeyan bakal entuk golek pixelmon generasi kanthi installer Forge Mod, sampeyan bisa nyekel kabeh PC.

Cara Instal Mod Minecraft Pixelmon

.12.2. . Yen sampeyan wis duwe FleTge versi 1.12.2 diinstal lan kenal karo mods minecraft, skip menyang bit sabanjure.

Yen ora, priksa Pandhuan Forge Minecraft, dadi sampeyan bisa entuk mods sing dibutuhake, lan ngatur becik lan gampang.

Cara nyiyapake generasi piksel

Kanthi nyiyapake kabeh, wektu kanggo ndownload generasi piksel.

  • .
  • Navigasi menyang kaca Downloads lan wiwit ndownload versi mod paling anyar. Wigati karo versi Forge, sampeyan lagi ndownload.
  • Sawise Pixelmon wis rampung ndownload, mesthine ana ing folder Downloads ing PC.
  • Pindhah download menyang folder mods ing direktori game Minecraft (pangguna> Jeneng pangguna> AppData> Roaming> .Minecraft..
  • .
  • .12.2 ‘ing jejere tombol muter.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.

Rachel watt

. Dheweke utamane nulis review, pratinjau, lan fitur, nanging ing kesempatan sing langka bakal ngalangi warta lan pandhuan. . Dheweke seneng ‘mandheg lan mambu game mawar – wayahe dolanan sing paling kuat minangka wektu sing bisa ditindakake tanduran potted virtual dheweke isih urip sajrone setahun.

Cyberpunk 2077 Cidra durung ana kanggo 2.

Cyberpunk 2077 tips: 12 perkara sing kudu dingerteni kanggo cyberpunk 2.0 lan Liberty Phantom