Lost Ark Mbuwang Pangan Anyar Kelas Anyar lan RAID Anyar ing 2023 stream Pembaruan Musim Panas |, Ilang kelas Anyar sing ilang – kabeh kelas sing ora diwatesi lan mbesuk | Pcgamesn

Kelas Anyar sing ilang Ark – kabeh kelas sing ora diramal lan mbesuk

Kajaba iku, pangembang lan publisher saka Ark sing ilang ngeculake layang sing ditujokake kanggo masarakat. Ana ing kana, dheweke ngomong babagan macem-macem poin rasa nyeri sing dialami masarakat. Dheweke uga rinci babagan sawetara rencana kanggo mbantu para pemain anyar supaya tumindak luwih cepet.

Kelas Anyar sing ilang

Game of Thrones: Musim musim wis teka

Liga Malaikat – Fury Langit

Game

  • Game gratis
  • Game Browser
  • Game mobile
  • Game ing Alpha & Beta
  • Kabeh game

Artikel

Komunitas

  • Mmorpg.Forum
  • Diskusi anyar
  • Diskusi MMORPG
  • Warta & Fitur Diskusi
  • Diskusi Hardware

Jaringan geni moba

  • Mobafire.com
  • LeaguuSpy.gg
  • Counterstats.net
  • Raunterrafire.com
  • Taktik TeamFight
  • Mmorpg.com
  • Sumunar.com
  • Dotafire.com
  • Artifactfire.com
  • Vingloryfire.com
  • Pahlawan.com

Hak Cipta © 2001-2023 Moba Network AB

– Kaca digawe ing 0.040 detik –

Kelas Anyar sing ilang Ark – kabeh kelas sing ora diramal lan mbesuk

Gambar pamisah sing nuduhake glivier lan ngrusak - kelas ark sing ilang sing teka ing taun 2022

Dadi sampeyan pengin ngerti babagan kelas anyar Ark sing ilang? Ana sawetara kelas ark sing paling anyar saiki ana ing versi Korea sing durung bisa mlumpat menyang versi Kulon. Iki utamane subkelas, nanging ana kelas tambahan kanthi subkelas sing ora tau dilebokake ing bukak kulon. Kita uga ngerti babagan kelas anyar (saka macem-macem) sing bakal teka ing versi loro – versi wanita saka Berserker.

Kita wis numpak pandhuan iki sing ngringkes kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kelas Ark sing paling anyar. Nalika wektu terus lan liyane saka konten game Korea nggawe menyang versi Kulon, kita bakal nganyari pandhuan iki karo kelas anyar, subkelas, utawa pilihan jender kelas amarga padha ngumumake.

Ilang Arcanis Ark

Uga dikenal minangka kelas ‘Arcana’, iki kalebu kelas Mage Mage (mung wadon). Gaya tandha dheweke muter kertu lan nggambar saka dek. Saben kertu bisa nggawe efek tartamtu, kalebu kabisan sing dikontrol utawa trap lan serangan gaib.

Kaya tukang ngrusak, dheweke kasebut minangka subkelas anyar liyane sing bakal teka ing game kasebut ing wulan Juli.

Berserker Wanita

Diumumake sajrone loa ing festival musim dingin ing wulan Desember 2021, modhél wanita iki kanggo subclass berserkel amarga entuk versi Korea game kasebut sajrone taun 2022, sanajan kita ora ngerti varian anyar Ing wektu sing padha.

Amarga iki mung varian jender anyar saka kelas sing ana, mesthine yen kemampuan berserker wanita bakal beda karo versi lanang ‘. Kita ngarep-arep iki uga nggawe cara kanggo versi jinis liyane saka kelas liyane ing mangsa liyane, sanajan kita ora ngerti rencana liyane.

Ilang Ark Kelas Anyar Aerancer

Spesialis Ark sing ilang, Artis, lan Aeromorger

Spesialis minangka kelas anyar sing kita ngerti babagan sing durung ana ing versi Kulon game. Malah ing Korea, mung duwe salah siji subkelas, sing diarani artis. Artis minangka kelas dhukungan sing nggunakake paintbrush kanggo narik obah sing apik banget karo tinta.

Aeromancer – sing durung urip – diterangake ing woro-woro saka mesem minangka kelas ‘sinergi’, lan nggunakake parasol dheweke kanggo ngirim serangan udan kayata nyebabake udan aoo.

Summoner ARK sing ilang

Varian liyane sing ilang saka kelas mage wanita, The Summoner kasebut persis apa sing diomongake ing timah – dheweke nyeluk. Dheweke bisa ngundang macem-macem sekutu beda kanggo mbantu dheweke lan pesta gumantung karo kahanan, lan pamindhahan sing paling utama mesthine bakal dadi barang khusus.

Miniatur YouTube

Reaper Ark Ilang

Subkelas wanita liyane kanggo kelas Assassin, dheweke nggunakake mobilitas sing dhuwur kanggo muter lan ngusir saking mungsuh. Dheweke bisa nggunakake teleportasi lan invisibility kanggo posisi, lan kaya kabeh pembunuh sing apik, dheweke bisa makarya kabeh kaya serangan racun lan nggunakake keris minangka senjata utama.

Miniatur YouTube

Scouter Ark sing ilang

Basis saka ilmu fiksi kanthi acak ing alam semesta sing acak, para pramuka katon kaya varian sing nyenengake saka kelas gunner. Dheweke bisa nggunakake macem-macem gaman teknologi tinggi, kalebu drones, senjata plasma, malah dadi jas mech. Amarga mesthi dheweke bisa.

Sing kabeh ngerti babagan kelas Ark sing ilang – Priksa manawa sampeyan bakal tetep dadi siji karo kabeh informasi paling anyar. Kanggo tips luwih ilang manawa priksa manawa sampeyan mriksa pandhuan sing paling apik sing ilang, sing ilang lokasi wiji sinar ark, kepiye level sampeyan kudu ngerti babagan retes server server sing ilang.

Strategi Strategi Joe Robinson Game Aficionado Joe minangka sadurunge editor Wargamer lan wis ditulis kanggo RPS. Seneng kabeh game paradoks, utamane ati wesi 4, perang total: warhammer, halo, lan mlaku-mlaku ing pantai.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Kelas Anyar sing ilang

Ilang Ark 2023 Roadmap konten mbahas kelas lan serangan anyar

Ngarep »Warta» Ilang Ark 2023 Jalan Raya Konten rembugan kelas lan serangan anyar

Ilang Ark 2023 Roadmap konten mbahas kelas lan serangan anyar

Ilang ARK rincian rencana sing bakal teka kanggo 4 wulan sabanjure 2023. Dheweke katon ing kelas anyar, qol, lan liya-liyane.

Ilang Ark 2023 Roadmap konten mbahas kelas lan serangan anyar

Sugeng Rawuh ing Arkesia, Heroes! Game Amazon lan RPG Smilegate nembe mbukak rancangane kanggo ngeculake sisih kulon ARK 2023 iki. Dheweke rinci babagan sawetara bit konten lan nganyari ing wulan sing bakal teka. Nanging, elinga yen iki katon dhuwur ing nganyari utama. Daftar kasebut ora bakal komprehensif.

Kajaba iku, pangembang lan publisher saka Ark sing ilang ngeculake layang sing ditujokake kanggo masarakat. Ana ing kana, dheweke ngomong babagan macem-macem poin rasa nyeri sing dialami masarakat. Dheweke uga rinci babagan sawetara rencana kanggo mbantu para pemain anyar supaya tumindak luwih cepet.

Ilang Ark Mei 2023: Slatia Kanthi Gaya

Sorotan kanggo nganyari Ark bisa uga bakal dadi slayer. Dheweke minangka kelas penjual 5th kanggo prajurit, gabung karo Berserker, Paladin, tukang ngrusak, lan agenlower. Slayer luwih saka mung saka wanita sing ana wanita sing ana berserker. Nanging, dheweke duwe katrampilan lan kabisan sing padha karo sawetara persamaan, nanging dheweke unik ing cara dhewe.

Slayers Rush menyang paprangan karo pedhang gigantic sing mbatalake mode bledosan. Iki minangka negara khusus sing nambah kacepetan lan gerakan gerakan nalika menehi kemampuan anyar sing diarani Bloodlust. Kaya rilis kelas, rawuh ing Slayer ing Ark sing ilang bakal bertepatan karo acara kemajuan khusus.

Sabanjure yaiku kegiatan kotak ebony. Iki bakal ngrampungake boss sing wis ana lan kocok ing salah sawijining nistha sing nggegirisi.

Transfer Kawruh uga bakal ditingkatake kanthi mbusak syarat lan wektu 8 jam. Raid wali tingkat rendah uga bakal menehi pamuji barang-barang kanggo mbantu dheweke jelas.

Tekan ing wulan Juni minangka lampiran dalan Grand Ark sing ilang. Sawise lelungan sisih cepet menyang Rowsen kanggo sawetara kristal sihir, kita nerusake ngupayakake komando Legion. Pemain bakal digawa menyang Elgacia, tanah kuno lahontit kaya Niniwe.

Pemain kudu paling ora paling sethithik item 1460 kanggo nyetel sikil ing bawana. Ngrampungake dalan utama dalan utama bakal mbukak kunci buron Abyssal 4-pamuter anyar, “KayANGEL”. Iki bakal duwe macem-macem pilihan kangelan, sing paling dhuwur sing bisa nganyarke pemain ‘Legion Raid Set bonus.

Kajaba iku, Tantangan Tantangan Tantangan Solo bakal luwih akeh lantai wektu iki. Lan karo luwih akeh lantai, luwih akeh ganjaran.

2023: clowning infernal

Ing wulan Juli kita nantang tantangan luwih akeh dadi prau sing ilang kanthi pencarian kangelan infernal kakul-say. Pangeran badut Legion Mayhem wiwitane dikenalake ing wulan September. Saiki, kesulitan iki mbukak tantangan lan hak bragging. Pemain sing menang babagan mode sing luar biasa iki bakal diganjar kanthi judhul, prestasi sing unik, lan liya-liyane.

Crita bawana Elgacia uga bakal entuk epilog ing wulan Juli. Pilihan sing aneh yen dheweke metu saka wulan Juni, sanajan.

Agustus 2023: Wewelak Breezy

Agustus bisa uga minangka salah sawijining bit konten sing luwih gedhe, amarga ngenalake kelas aeromancer lan serangan legion Akkan.

Aeromancer minangka kelas canggih kaloro kanggo artis lan wiwitane diumumake ing musim panas sing ilang ing musim semi. Tinimbang droping mungsuh dheweke nganggo tinta gaib, aeromancer nggunakake payung sing dipercaya kanggo ngapusi cuaca banget. Dheweke bisa nyebut badai lan udan, ngundang angin gedhe, malah kena pengaruh ing srengenge sing klempakan. Dhiskusi babagan sunburn! Ing jiwit, dheweke uga bisa nyedhot mungsuh karo payung. Kadhangkala solusi sing paling gampang yaiku sing paling efektif.

Sabanjure yaiku Akimer Demon Legion Legion. Potongan daging sétan-sétan wis wiwit ngumpul ing artine. Wilayah lokal wis dadi banjir banyu sing dicampur karo penyakit kanggo ngukur sing apik. Iki minangka conto 8-pamuter anyar kanthi telung gapura. Loro kangelan normal lan hard dibebasake ing wektu sing padha. Pemain kudu dadi level item 1580 lan 1600 kanggo melu mode normal lan atos.

Surat Katresnan Ark sing Ilang

Terakhir kanggo Lost Ark minangka layang katresnan saka game Amazon lan rpg smilegate. Dheweke mbukak babagan rencana babagan telung perkara: perang ing bot, pengalaman pemain anyar, lan burnout.

Pengalaman pamuter anyar beda-beda ing sisih kulon dibandhingake versi Korea saka Ark sing ilang. Kanggo siji, nganyari luwih cepet ing sisih kulon, menehi sawetara pemain sing krasa manawa dheweke entuk akeh kanggo nemen ngalami endgame sing nyenengake. Tim kasebut ngilangi utawa nambah konten sing ana kanggo nggawe luwih gampang.

Contone, dheweke dhaptar supaya dheweke bakal negesake undakan barang kasebut dadi rong ember enggal. Saiki kita duwe tiar 1-3 (kanthi undakan 3 duwe rong papan sing kapisah). Konten Horisontal (Kapuloan sing horisontal lan Pulo petualangan) ing sawetara server wis kurang peserta. Iki ala kaya barang kritis sing dikunci konco kegiatan kasebut. Pengembang kanggo nggoleki nggawe rune, tripods, lan kertu luwih gampang diklumpukake.

Tim banjur terus nyebutake yen “Pemain Pemain” uga ana sing katon. Ana dhaptar akeh tugas saben dina lan mingguan sing kudu dieling-eling supaya bisa maju ing ngarep kurva. Biasane dikenal dening masarakat minangka “kerja rumah tangga”, iki minangka tugas sing asring diulang lan ora bisa dingerteni kayata nggoleki saben dina, gupa Haid, lan serangan guardian. Dheweke uga c cite Argos minangka tantangan liyane. Iki luwih akeh gagang akeh pemain duwe pirang-pirang karakter ing daptar tugas kasebut.

Akibaté, dheweke kepengin golek cara kanggo ngimbangi lemes lan repetitiveness kanthi produksi material. Dheweke ngakoni manawa ana imbangan sing apik sing kudu disabetake kanggo pemain kasual lan pamirsa sing luwih tegar.

Arknight

Priksa manawa priksa wiki Ark sing ilang uga hub sing ilang.