Lost Ark – Ark Pass: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti., Ark Pass Season 4 – News | Ilang Ark – Gratis Kanggo Puterake RPG MMO

Lost ark pass pass

Pass Ark Premium lan Super Premium bakal kasedhiya liwat toko ing game nganti 16 Agustus, 2023 lan misi kemajuan bisa entuk nganti 13 September 20023. Matur nuwun kangge dukunganipun! Kita bakal ketemu sampeyan ing Elgacia.

Lost Ark – Ark Pass: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Kanthi pangobatan pisanan saka sistem jinis Ark sing ilang “Ark Pass” dibebasake, kita bakal nutupi kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan fitur anyar iki!

. Peperangan sing cendhak menehi sampeyan kira-kira 3 wulan kanggo entuk macem-macem ganjaran ing telung undakan kasebut.

Trek Premium Premium Premium kanggo Ark Pass kasedhiya kanggo tuku nganti 18 Juni, lan Ark ngliwati dhewe tanggal 14 Juli. Iki tegese sampeyan kudu duwe ark pass rampung kanthi tanggal 14 Juli, utawa sampeyan bakal kelangan hadiah.

Apa ark pass

Cukup, Ark Pass wis ilang sistem perang Ark. Sampeyan entuk set ganjaran sing bisa ditindakake kanthi mung nindakake kegiatan saben dinane. . Nduwe telung undakan, wiwit bebas, kanggo premium super sing luwih larang.

Saben trek duwe hadiah dhewe sing diwenehake ing saben level. Ana ganjaran sing luwih gedhe kanggo saben level 5 sing bakal dirujuk minangka level tonggak sejarah maju. Iki bakal entuk wektu lan akeh banget.

Leveling ark pass

Ing menu Ark Pass, sampeyan bisa ndeleng tombol “ndeleng misi” sing gedhe sing bakal nggawa sampeyan menyang dhaptar misi kanggo ngrampungake kanggo Ark Pass XP.

Misi iki kepiye carane maju liwat Ark Pass.

. Saben-saben iki duwe macem-macem ark pass xp dheweke menehi, lan beda tantangan

Misi normal

Misi normal menehi 30-50 Ark Pass XP, lan bisa rampung kaping pirang-pirang sing dikarepake. Nanging, ana tutup 500 Ark Pass XP sing bisa dipikolehi saben minggu. Iki biasane kalebu konten saben dina utawa mingguan kalebu misi ing ngisor iki:

  • Lengkapi 3 tugas sampeyan (+30 XP)
  • Busak 2 Kursi Chaos (Kanthi Aura Resonansi) (+30 XP)
  • Busak 2 Rujuk Guard (Kanthi Harari (+30 XP)
  • Busak 2 guo abysssal (+50 xp)
  • Partikel ing 3 tim Batah Deathmatch match (+30 XP)
  • Entuk Ganti Gerbang Chaos (+50 XP)

Iki bisa ditindakake saben dina, nganti 500 xp watesan lan

Misi Roster

Misi daptar tugas mung bisa rampung sapisan saben musim, nanging entuk hadiah 10-100 ark sex, beda-beda miturut kegiatan. Iki kalebu campuran target, sing kalebu dailies, minggu lan macem-macem tugas liyane. Ana uga misi sing didhelikake sing ora dicethakake wiwit wiwitan.

Misi kasebut kalebu tujuan ing ngisor iki:

  • Play instrumen 20 kaping (+50 xp)
  • GEAX Gear 20 kaping (+50 XP)
  • Nindakake 30 serangan ngarep (+30 xp)
  • Nindakake 10 kontra (+100 xp)
  • Exchange 1200 Una Token (+100 xp)
  • Gunakake bifrost utawa liner samodra 20 kaping (+50 xp)
  • Kirim kapal kaping 5 (+50 xp)
  • Njupuk 2 gambar ing mode selfie (+50 xp)
  • Gunakake Item Pertempuran Recovery (+50 XP)
  • Fuse Gems 30 kaping (+100 XP)
  • Nyoba transfer witan Persisi 20 kaping (+100 xp)
  • Lengkap 20 Puncak Bahan (+100 XP)
  • Nglampahi 4000 energi urip (+20 xp)
  • Ketik guo sing santai (+10 xp)
  • Entuk Ganti Kapal Ghost kaping pindho (+50 XP)
  • Entuk Ganjaran Pulo Petualangan 3 kaping (+40 XP)
  • Entuk Ganjaran Boss Lapisan 3 kaping (+50 XP)

Kabeh iki yaiku kumulatif sajrone durasi Ark Pass, dadi ora perlu cepet-cepet. Umume bisa rampung kanthi cepet, kanthi liyane mbutuhake minggu utawa luwih.

Tuku XP

Aku menehi saran marang, nanging game kasebut uga menehi pilihan kanggo tuku xp uga. Nerangake kanthi rega 50 kristal biru saben 100 xp. Matur suwun, winates kaping telu minggu paling akeh, mbatesi wong liya kanggo 1-3 tingkat tambahan yen dheweke milih mbuwang.

Iki dudu pilihan sing kudu digunakake, amarga ana sebab banget kanggo nindakake iki. Malah nglampahi sing abot kudu ngindhari pilihan iki amarga bisa entuk nilai sing luwih apik ing papan liya.

Ark Pass Tiers

Ark Pass duwe telung undhak-undhakan: gratis, premium, lan super premium. .

Undakan gratis

Trek gratis nawakake macem-macem ganjaran, kanthi pilihan paling dhuwur ing antarane perak, bahan-bahan kapal, barang-barang rapport, dhuwit recehan lan luwih akeh.

Saben level non-tonggak gratis kanggo duwe bahan emas utawa honing, nanging sampeyan uga entuk dada pilihan jiwa ing level 10, sing dadi azure utawa gandum tiger.

Tiar Premium

Premium Ark Pass biaya 1,500 kristal kraton lan kalebu ngedongkrak kanggo level 5 ing Ark Pass, uga ganjaran kapindho saliyane trek gratis.

Tiar premium mbuwang ton metrik bahan honing Bahan ing sampeyan, bebarengan karo dada rapport lan perhiasan. Tingkat Milestone Non-Milestone ing kene makarya biasane bahan-bahan karo sawetara level, nanging ora nawakake permata, barang-barang rapport, utawa salaka. Iki uga nambah dada pemilihan pethi vertus kanggo level 30.

Super premium

. Iki uga kalebu ngundhakake tingkat Ark Pass sampeyan, Miwiti Tingkat 11.

Super Premium Mung nambahake Ganjaran kanggo Tahan Milestone, nambahake Wallpaper Baquet Noble, lan Pemberdayaan Pean Buquet Pean. Iki menehi sampeyan kosmetik lengkap miturut level 30.

Ganjaran Ark Pass

Ing ngisor iki minangka dhaptar lengkap kabeh hadiah kanggo saben level Ark Pass kanggo kabeh telung undhak-undhakan. Kabeh dada Ganti direncanakake, tegese sampeyan pratelan karo karakter apa wae lan tetep disimpen ing sampeyan. Barang-barang kasebut kanthi rinci ing ngisor iki.

Trek gratis mesthi pilihan antarane item A utawa Item B, kajaba mung siji item sing kadhaptar.

Lvl Trek gratis a Super premium
Lv. 1 Darah Glittering Downing COIN X10 Ascendant Honing Rusak 1 x1 Ascendant Honing Rusak 1 x1
Lv. 2 Sailing Coin Pilihan Dada X3 Asing Challing Chally Guardian 1 X1
Lv. 3 Parts Kapal Aspendant Dada 1 X1 Ascendant honing dada shard x3 Ascendant honing dada shard x3
. 4 Asing honing dada leapstone 1 x3
Lv. Regulus ‘CREATGER Mata uang X5 Wallpaper: Panganan Noble
Lv. 6 Sailing Coin Pilihan Dada X3 Regulus ‘CREATGER Mata uang X5 Regulus ‘CREATGER Mata uang X5
. 7 Timber Dasar x180 Pilihan pilihan Ascendant GEM X5 Pilihan pilihan Ascendant GEM X5
Lv. 8 Timber uncommon x180 Fusion Bahan Pilihan X1 Fusion Bahan Pilihan X1
Lv. 9 Dada Kapal Pemulasan Ascendant X3 Dhukungan Honp Dhukungan Honp X1 Dhukungan Honp Dhukungan Honp X1
Lv. 10 Jiwa pilihan pilihan x1 Legenda rapport pilihan pilihan dada x2 Legenda rapport pilihan pilihan dada x2
Lv. 11 Kapal Kapal Dada X1 Ascendant Honing Rusak 1 x1 Ascendant Honing Rusak 1 x1
Lv. Parts Kapal Aspendant Dada 2 X1 Asing Challing Chally Guardian 1 x1 Asing Challing Chally Guardian 1 X1
Lv. 13 Parts Kapal Aspendant Dada 3 X1 Ascendant honing dada shard x3 Ascendant honing dada shard x3
Lv. 14 Dada Kapal Pemulasan Ascendant X3 Asing honing dada leapstone 1 x3 Asing honing dada leapstone 1 x3
Lv. 15 Regulus ‘CREATGER Mata uang X5 P├ęsta kepala kepala makarya pilihan x1
Lv. 16 Potensi energi urip dhasar X3 Ascendant Honing Rusak 1 x1 Ascendant Honing Rusak 1 x1
Lv. 17 Asing Challing Chally Guardian 1 x1
Lv. 18 Ascendant honing dada shard x3 Ascendant honing dada shard x3
Lv. 19 Piranti Keahlian Perdagangan Epik X3 Asing honing dada leapstone 1 x3
Lv. 20 Asrings Honing Dada 2 X1 Panyangka Panyuwunan Chestpiece Chestpiece Chestpiece X1
Lv. 21 Pemilihan Epik Rapport dada X10 Ascendant Honing ChestDestruction 1 x1
Lv. 22 Legenda rapport pilihan pilihan dada x2 Asing Challing Chally Guardian 1 x1 Asing Challing Chally Guardian 1 X1
Lv. 23 Aspendant honing dada shard x1 Aspendant honing dada shard x1
Lv. 24 Legenda rapport pilihan pilihan dada x2 Asing honing dada leapstone 1 x3 Asing honing dada leapstone 1 x3
Lv. Dhukungan Honp Dhukungan Honp X1 Pilihan pilihan Ascendant GEM X5 Pelsian pesta sing mulya milih dada x1
Lv. Reglulus ‘Dada Mata uang X5
Lv. 27 Sembarang kertu paket x5 Pilihan pilihan Ascendant GEM X5
Lv. 28 Fusion Bahan Pilihan X1 Fusion Bahan Pilihan X1
Lv. 29 Dhukungan Honp Dhukungan Honp X1
Lv. 30 Paket Kertu Legendaris X1 Dada Pemilihan PET Vertus X1 Gaman pesta makarya pilihan cx1

Dhaptar Item

Kanggo mbantu nggawe tabel luwih jelas, ing kene saben hadiah individu supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing ditindakake saben wong, utawa jumlah sing diwenehake. Kanthi paling pilihan, bahan honing bakal dadi pilihan sing paling apik kajaba sampeyan butuh pilihan liyane.

Lost ark pass pass

Pahlawan Arkesia,

Ark Pass Season 4 teka 21 Juni lan nambah cara anyar kanggo entuk pemain entuk hadiah sing dampak mung kanthi muter . Pemain bisa ngrampungake misi kanggo kemajuan liwat 30 tingkat pass 5 Ark, lan saben level tekan, hadiah anyar bakal dikunci lan entuk. Pas Ark Reguler wis gratis lan menehi macem-macem ganjaran sing mbiyantu, kayata Phonst, Chests Material Pilihan, lan bungkus kertu legendaris! Progress Ark Pass entuk kabeh daptar tugas, lan hadiah kasebut diluncurake.

. Pass Premium Ark Nambahake Ganjaran ing kabeh 30 Tatah Entuk ing jejere Ganjaran Gratis. Tuladha kalebu Chests Pilihan Material, Barang-barang Pertempuran, Chests Rapport, lan Cahni Pet! Ing ndhuwur ganjaran & premium biasa, Super Premium Premium, Super Premium Ark Tenun Koleksi Kosmetik Celana, Wallpaper Padaleman Suci, lan paket kertu legendaris liwat Ark Pass. Temokake kosmetik nuduhake ing ngisor iki!

Passy Premium kasedhiya kanggo ijol-ijolan kanggo 1,500 kristal kraton, lan super premium kanggo 3.000 kreta kraton. Yen sampeyan miwiti OFF Premium, sampeyan bisa nganyarke menyang Super Premium kanggo tambahan 1,500 kristal kraton.

Pass Ark Premium lan Super Premium bakal kasedhiya liwat toko ing game nganti 16 Agustus, 2023 lan misi kemajuan bisa entuk nganti 13 September 20023. Matur nuwun kangge dukunganipun! Kita bakal ketemu sampeyan ing Elgacia.

Promo Ark Pass Season 4

  • Duration: 21 Juni 2023 nganti September 13th, 2023.
  • Pemain bisa ngrampungake misi kanggo kemajuan liwat 30 tingkat pass 5 Ark, lan saben level tekan, hadiah anyar bakal dikunci lan entuk.
    • Saben level Ark Pass mbutuhake 150 xp.
  • Progress Ark Pass entuk kabeh daptar tugas, lan hadiah kasebut diluncurake.
  • Pas Ark Reguler wis gratis lan menehi macem-macem ganjaran sing migunani. Ing saben level tekan pamuter bisa milih antarane rong hadiah sing kasedhiya.
  • Loro trek ganjaran premium (premium & super premium) uga bisa dituku kanthi kristal kraton. .
    • .
    • Pass Super Premium: 3.,000 kristal kraton.
  • Yen sampeyan miwiti OFF Premium, sampeyan bisa nganyarke menyang Super Premium kanggo tambahan 1,500 kristal kraton.
  • .

Misi [| ]

Misi kasebut bisa diulang kanthi tanpa wates, nganti pemain tekan 800 pass XP saka misi normal. Iki ngreset saben minggu. Jumlah maksimal XP mundhak ing musim iki.

Misi normal Pass xp
Lengkapi 3 tugas sampeyan 15
Busak 2 Pasang Chaos (Nggunakake Aura Resonance)
Mbusak 2 serangan wali (kanthi panen jiwa) 15
Busak 3 RIDS Guardian 20
Busak 2 Tantangan Dungeon Abyssal 40
Busak 3 Gerbang Raid Raid 40
40
Busak 2 Gerbang Raid Legion ing mode Praktek 20
Gerbang Raid 3 Legion 30

Misi Mission [| ]

. Sawetara misi kasebut duwe tingkat.

Misi Mission Pass xp
50
. 1) 20
Nglampahi 10.000 energi urip (LV. 2)
Nglampahi 30.000 energi energi (LV. 3) 50
Puterake instrumen 20 kaping
Kirim 20 kiriman sing bakal 30
Apa 3 tim Deathmatch
Apa match kanggo match kanggo match mbusak 25
Nglumpukake 3 Ganjaran Pulo Petualangan (LV. 1) 20
Nglumpukake 5 Ganjaran Pulo Petualangan (LV. 2) 30
Nglumpukake 10 Ganjaran Pulau Petualangan (LV. 3) 50
Apa 30 serangan bali 10
Nindakake 10 kontra 10
Apa 30 serangan ngarep 10
Gunakake 20 item perang pemulihan 20
Ketik 3 Dungeon Rahasia (LV. 1) 10
Ketik 10 Dungeon Rahasia (LV. 3) 30
Gunakake bigrost utawa liner loaf 20 kaping 20
Ndandani kapal sampeyan 5 kaping 20
Njupuk 2 gambar ing mode selfie 50
Entuk 2 Ganjaran Kapal Ghost (LV. 1) 50
. 2) 50
Ndandani peralatan kaping 20 sampeyan 20
Ganti peralatan 20 sampeyan 70
50
Entuk Ganti Ganti 3 Chaos (LV. 1) 50
Coba 30 Transfer Tree Tree 50
Entuk Ganjaran 3 Bentuk 3 (LV. 1) 20
Entuk Ganjaran Boss 5 LV (LV. 2) 30
Entuk Ganjaran 10 Bentuk Field (LV. 3) 50
Ndhaptar Kapentingan kaping 10 ing Benteng Pemain Liyane
50
[Tantangan] Valtan Raid Cahya Legenda ing Inferno Kesulitan 75
[Tantangan] Cahya Raid Vykas Vykas ing Kesulitan Inferno
[Tantangan] Cahya Raid Raid Kakul-Saydon ing Kesulitan Inferno

Sejarah Patch [| ]

Nggunakake badai

  • Bahan Fusion Oreha Sederhana ing Ganjaran diganti karo Bahan Fusion Oreha sing ora kuwat (kaiket) .

Juli 19, 2023

  • .

Epilog Elgacia

  • Ditambahake Misi Musim:
    • [Tantangan] Legenda Legion Raid Kakul-Saydon ing Inferno Kesulitan (100 xp)

21 Juni, 2023

  • Duration Duration: 21 Juni 2023 nganti September 13th, 2023.