Loot Lake Floating Island wis wiwit pindhah ing peta Fortnite, Istrite S Island Island wis wiwit adoh saka Loot Lake | Warta Metro

Pulo Ngambang Fortnite wiwit pindhah adoh saka Loot Lake

Kubu Ungu wis obah ing peta sajrone musim 5 lan ninggalake runes ing macem-macem lokasi sadurunge pungkasan ing Loot Lake.

Pulo Loot Lake Ngalih

Musim 6 Pertempuran Fortnite Royale weruh owah-owahan sing akeh kedadeyan ing peta Fortnite Kanthi sing paling gedhe dadi titah ing pulo ngambang ing tengah Lot Lake Thanks kanggo Kevin Kempa Ungu Misterius. Wiwit wiwitan musim 6 kanggo Fortnite, The Floating Island Lake Loot wis ana ing salah sawijining lokasi ing tengah Loot Lake. Nanging, Setu, 29 September ndeleng pangowahan pisanan ing posisi kanggo Pulo Ngambang Tlaga Ngambang Minangka Intine Minat Minat Kotak wis wiwit pindhah menyang pabrik.

Optik Gaming Pencipta Konten Optik lan Popular Fortnite Anggota Anggota Komunitas Jack “wani” Dunlop minangka salah sawijining sing pertama kanggo menehi tandha komunitas menyang gerakan resmi Pulau Loot Lake.

Media Outlet Fortnite News uga nyedhiyakake tampilan udara mung kepiye carane Kevin Kipas Ungu purple nyurung vorteks Map 6 Map.

(Tutup foto cantik saka Fortnite News)

Pulo Ngambang Fortnite wiwit pindhah adoh saka Loot Lake

Pulo ngambang sing dikenalake ing wiwitan musim semi 6 wis wiwit mlaku ing peta.

Game epik ngluncurake nganyari paling anyar ing dina Kamis lan kalebu macem-macem lokasi anyar lan poin.

Kubu Ungu wis obah ing peta sajrone musim 5 lan ninggalake runes ing macem-macem lokasi sadurunge pungkasan ing Loot Lake.

Wis wiwit nggawe Pulo ngambang sing bisa diluncurake dening para pemain liwat dalan ing ngisor.

Pemain saiki wis bawang yen pulo kasebut wiwit pindhah lan spekulasi wis diwiwiti saka apa sing bisa diarepake.

Siji pangguna reddit ujar: ‘Sampeyan bisa uga kabeh mlaku ing urutan mundur saka kepiye carane dicithak amarga menyang taman sing nyenengake saiki’.

Liyane wis mbadek manawa lokasi rune liyane bisa dadi pulo sing ngambang dhewe ing peta.

Teori populer liyane yaiku lokasi rune bakal duwe kolam rune dhewe, dene pemain liyane mikir manawa kuburan bisa nggawe gunung geni kanthi cepet-cepet.

Asil sing tepat ing pulo ngambang obah ing peta durung dingerteni nanging pemain bisa uga tetep katon ing sawetara dina sabanjure.

Apa sing anyar ing Fortnite Musim 6?

Kubu wis ngubengi peta nganti pirang-pirang minggu lan wis duwe pengaruh gedhe sajrone musim 6 owah-owahan.

Salah sawijining tambahan kanggo game sing bisa digunakake kanggo watu bayangan sing bisa ditemokake ing cedhak akeh rune sing ditinggalake dening kotak.

Nalika pamuter nggunakake siji, dheweke bakal nampa kemampuan mbentuk bayangan sing ndadekake dheweke ora katon mungsuh.

Sajrone wektu kasebut, sampeyan ora bakal bisa nggunakake gaman lan ninggalake dalan bayangan nalika obah, nanging sampeyan bisa mindhah rada luwih cepet lan ora kena kekebalan nalika ditrapake.

Tambahan anyar liyane yaiku introduksi pets minangka barang kosmetik anyar.

Ing panjelasan epik game ujar ‘tansah duwe kanca nonton mburi nalika sampeyan nyelehake. Pets saiki kasedhiya ing-game!

Ora ana katrangan akeh sing diturunake babagan barang-barang anyar nanging katon pemain bakal bisa nggawa dheweke ing mburi.

Game epik wis nambah macem-macem lokasi anyar menyang peta, sanajan kabeh daerah isih ana nanging kanthi sawetara owah-owahan sawetara.

Loot Lake saiki duwe pulo ngambang ing tengah sing wis disebabake dening kubus.

Ana uga kastil sing diwartakake ing cedhak bukit sing diaspa uga sawah jagung lan wilayah sing rusak ing ngendi pemain bisa nemokake watu bayangan.

Lokasi sing diumumake liyane uga wis ditambahake kanggo para pemain kanggo nemokake nalika njelajah game kasebut.

Sawetara item uga wis mlebu ing game – grenade impulse, bedhil submachine, bedhil mesin gun, buncis mesin buncis lan remot.

Mlebu kabeh konten game eksklusif, rilis paling anyar sadurunge katon ing situs kasebut.