Lol 13.8 cathetan patch – Apa sing diganti?, Liga legenda 13.8 cathetan patch lan sorotan

.8 cathetan patch lan sorotan

.8 cathetan patch – Apa sing diganti?

Cathetan patch serangan pertengahan musim iki pungkasane! Liga legenda patch 13.8 Nyuda ton saka buffs cilik, nerf lan njiwet kanggo sawetara juara kanthi cara meta sing dibutuhake kanggo turnamen pro kanggo 2 Mei. . .. Mangkene kabeh rincian babagan patch liga 13..

Nalika bakal lol patch 13.?

  • 3am pt (na)
  • 5am ​​BST (EU West)
  • 3met cet (EU North East)

Apa sing anyar karo Liga Legenda 13.?

!

Set Dawn / Nightbringer Epik Bakal Waca Sekawan Tambahan Anyar: Dawnbringer Renectton, Dawnbringer Vayne, Nightbringer Vayne, Nightbringer Jarvan Vi lan Nightbringer Jarvan Vi lan Nightbringer Nasus. Papat sikil iki mesthi bakal dadi sawetara liga paling apik sing wis tau weruh. Saben kulit uga bakal duwe set kromas kanthi warna-warni kanggo dituku saka toko, dadi kudu mripat!

Para penggemar uga bisa ndeleng rotasi toko mitos anyar, nampilake prestise ngrusak Senna, Prestige Nightbringer Kayn, lan Krom Mythic Dawnbringer Riven. Nilar toko mitos, kita duwe prestise Fuzz Fizz lan Pantheon Pantheon.

Liga legenda 13.8 cathetan patch

. Sekitar 14 juara bakal entuk njiwet cilik, buffs, lan nerf ing meta shake-up. Juara iki kisaran saka Lillia Entuk Buffs Jungle nganti Aurelion sol dadi tweak sawise cgu.

Kabeh pangowahan Juara

Aurelion sol

  • Wutah kesehatan mudhun saka 95 nganti 90.
  • Wutah Armor mudhun saka 4.3 nganti 4.

Ezreal

  • Kerusakan Dasar Attack Tambah saka 60 nganti 62.

Garen

  • Kerusakan Dasar Attack Tambah saka 66 nganti 69.
  • Waja dhasar tambah saka 38 nganti 38.

Janna

  • Kerusakan Piandel Ditambah kanthi Kemampuan 10 + 60%.
  • .25 detik nganti 2.5 detik.

Jarvan Vi

  • Nyerang karusakan wutah mudhun saka 3.4 nganti 3.
  • Q – Dragon Strike – Kerusakan fisik mudhun dening 10.

  • Pindhah Pembahasuan Bonus Shadow Assassin Kacepetan mudhun saka 80% nganti 70%.
  • E – langkah bayangan – Pembunuh Assassin Celoldown 8 detik nganti 10 detik.

Kha’zix

  • .

  • Pasif – Surprise Icathian – Kog’maw saiki gashing nalika ing wangun pasif. Kerusakan sing sejati mundhak saka 125-550 (adhedhasar level) nganti 150-650 (adhedhasar level).
  • Q – cukur cukur – Cooldown suda saka 8 detik nganti 7 detik.
  • E – void ooze – . Alon tambah 10.

  • .
  • W – gerhana – Kerusakan Piandel ditambahake dening 10.

LILLIA

  • Pasif – Ngimpi-Laden Bugh – Tutup Monster ngrusak mundhak saka 50-150 (adhedhasar level) nganti 70-150 (adhedhasar level).
  • Penyembuhan marang monsters tambah saka 24-75 +5.4% AP (adhedhasar level) nganti 39-54 + 15% AP (adhedhasar level).
  • Pasif – Ngimpi-Laden Bugh – Penyembuhan nglawan juara diganti saka 6-120 (adhedhasar level) + 18% AP nganti 6-90 (adhedhasar level) + 30% AP.

Malphite

  • W – Thunderclap – Kerusakan Serangan sing dipimparke
  • Kerusakan fisik lan Scian Armor mudhun kanthi 5% saka 20% nganti 15%.

Nidalee

  • Waja dhasar tambah saka 28 nganti 32.
  • Wutah Armor tambah saka 4.7 nganti 5.

Poppy

  • Q – Hammer gawe kaget – Kerusakan Kesehatan Target tambah saka 8% nganti 9%.
  • W – Ngarsane Stabilfast – Rintangan bonus tambah saka 10% nganti 12% (iki bakal tikel kaping pindho nganti 24% nalika poppy ing ngisor 40% kesehatan maksimal).

Rakan

  • Armor Base Turun saka 32 nganti 30.
  • Wutah Armor suda saka 5.1 nganti 4.9.

Item

Drive Kosmik

  • Kemampuan kekuwatan tambah saka 90 nganti 100.
  • ITEM ITEM INTIVE PASSIF – EPELLDANCE – Ngrusak juara (ora kalebu kerusakan wektu) ngasilake tumpukan 2.5% Gerakan kacepetan luwih saka 1.5 detik kanggo 5 detik sabanjure. Nganti 4 tumpukan utawa kacepetan gerakan 10%. Ing 4 tumpukan, entuk kacepetan gerakan 10% tambahan. .

Pemain nglaporake saiki bakal kasedhiya ing sejarah sing cocog karo Patch 13.8. Sampeyan bisa nglaporake muter liyane kanthi ngeklik babagan nalika ndeleng ringkesan game kepungkur ing sejarah sing cocog.

Iku kanggo patch 13.8 cathetan. Tetep dirungokake kanthi saingan, ing endi kita bakal nyakup turnamen MSI 2023 sing bakal teka. Kita uga duwe Ringkesan Kemampuan Milio, pandhuan Lol Aram, lan liya-liyane!

Liga legenda 13.8 cathetan patch lan sorotan

Liga Legenda - Kulit Demon Demon Bakal Kanthi Patch 13.8

Liga legenda entuk garis kulit anyar uga tumpukan imbangan sing owah kanthi nganyari 13.8.

Game Riot nerbitake cathetan patch kanggo liga legenda 13.8, nuduhake kulit anyar, pangowahan imbangan, kromas lan juara anyar.

Briar, keluwen sing bakal diluncurake bakal dirilis tanggal 13 September 2023, ing 2:00: PM Pdt / 9:00 PM UTC / 11:00 PM.

Kulit sétan-sétan Street bakal dibebasake siji jam sadurunge.

Liga Legenda: Kabisan Briar Diterangake

Patch 13.8 Tabel konten

Line Kulit Dishon Street and Chromas

Skins

  • Dish Ars Dr. Mundo
  • Sétan-sétan Zyra
  • Crystalis MOTUS TALIYAH (Ya, dudu Demon Street)

Chomas

  • Briar Demon Street
  • Distans Street Neeko
  • Dish Ars Dr. Mundo
  • Merek Demon Street
  • Crystalis MOTUS TALIYAH

Jaran IV wis slaped karo nerf

Trulli

Owah-owahan imbangan Juara

Nerf

  • Pasif
    • E
      • Kacepetan Gerakan Bonus (adoh saka mungsuh): 15/17..5/25% 12 / 14/1 / 18/20%
        • Stats dhasar
          • Kesehatan Dasar: 660 630
          • Wutah Kesehatan: 102 107
          • Cooldown: 11/10.5/10/9.5/9 detik 13/12/11/10/29 detik

          • Stats dhasar
            • Wutah Kesehatan: 109 115
            • Kerusakan Magic Kanggo Monsters: 6 (+ 10% AP) 10 (+ 15% AP)
            • R
              • R
                • Kerusakan Piandel: 70/90/110 (+ 40% AP) (+ 2% Mana maksimal) 70/90/110 (+ 60% AP) (+ 2% Mana maksimal)
                • E
                  • Biaya energi: 100/95/90/980/80 80 ing kabeh rangking
                  • Cooldown: 120 detik ing kabeh rangking 120/100/80 detik
                  • Pasif
                    • .5%
                    • Area efek efek: mungsuh-mungsuh kenek karo jinta Aoe sing terakhir saiki wis nandhang tumpukan kedut saka pasif senna.
                    • W
                      • Kekuwatan tameng: 50/70/90/110/130 (+1.5 saben jiwa) 50/70/90/110/130 (+2 saben jiwa)

                      Pangaturan

                      • Pasif
                        • Tumpukan chime maksimal: saka 5 nganti 10
                        • Chime Stack Duration: Sadurunge 7 detik, saiki 20 detik
                        • Shacking Shacking Shack: Kuil Carectaker saiki nglumpukake biaya nganti maksimal 2 biaya.
                        • Cooldown / Stack Wektu Carge: 14> 18 detik
                        • Daya Daging Kuasa kanggo waras: 10> 5 detik

                        Pangowahan JAX urip ing Liga Pbe Server Liga Liga!

                        Imbangan item diganti

                        Nerf

                        Tumbak Shojin

                        • Kerusakan Serangan: 60> 55

                        Buffs

                        Makutha saka ratu sing surem

                        • Kemampuan Power: 70> 85
                        • Safeguard: 75% Rusak Rusak kanggo 1.5 detik> abang 40% Rusak nyuda 2.5 detik

                        Pangaturan

                        • Kerusakan Attack: 45> 50
                        • Kerusakan Minion Electroshock: 250-350> 200

                        Ikon klasik Vayne wis pensiun

                        Trulli

                        Pembaruan lambang Kemampuan Juara

                        • Blitzcrank
                        • Kuburan
                        • Janna
                        • Jarvan IV
                        • Jayce
                        • Lee Sin
                        • Leona
                        • Malphite
                        • Nami
                        • Olaf
                        • Orianna
                        • Vayne
                        • Zed

                        Clash: Piala ixtal

                        Registrasi tuwung iXTAL diwiwiti tanggal 11 September, 2023, ing 11:00 wektu lokal. Dina Turnamen tanggal 16 September lan 17, 2023. Pertandhingan kasebut bakal diputer saka 4:00 nganti 7:00 wektu lokal.

                        Ganjaran Arena

                        Distribusi Ganjaran bakal diwiwiti tanggal 18 September 2023, lan samesthine bakal ngrampungake sajrone rong minggu.

                        • Prestige pulsefire Lucian
                        • Prestige Spirit Blossom Teemo
                        • Prestigasi Prestasi Ratu Diana
                        • Hextech Kog’maw
                        • Hextech Swain
                        • Crystalis MOTUS TALIYAH
                        • Choma sing dituntut.19.)

                        Barang sing ninggalake toko

                        • Prestise anima squad jinx
                        • Prestise rusak kerusakan yasuo
                        • PRESTIGIGE MOEKTIFROMS GAREN
                        • Prestige High Noon Talon
                        • Proyek Mythic Chroma Ashe
                        • Mythic Chroma Peperangan Akademia Ezreal
                        • Lambang kroma krama leona + lambang

                        • .48 yuta kridit
                        • Donya Anyar: Munggah The Detail Bumi Duka Str lan rincian liyane
                        • Cyberpunk 2077 bakal nggawa panas ing hardware sampeyan nalika Liberty Phantom Liberty
                        • XDEFIAND gagal sertifikasi konsol, bakal telat