Lokasi Star Wars Jedi Slamet Poncho | VGC, kepiye carane njaluk Poncho ing Jedi Survivor

Kepiye cara njaluk Poncho ing Jedi Survivor

Minangka aturan, sampeyan pengin nggawa gaya blaster kanggo njupuk iki kanthi gampang. Geni kabeh bledosan blaster sampeyan (arep perang karo majalah lengkap). Simpen wektu alon-alon (L3 + R3) nganti sampeyan kudu ngisi ulang sawetara bledosan blaster: micu, mbukak, entuk sawetara potshots karo saber sampeyan, banjur bali metu.

Lokasi Star Wars Jedi Slamet Poncho

Nggolek Poncho ing Star Wars Jedi Survivor?

Ing salah sawijining wigati paling apik kanggo petualangan lawas, lan rasa gaya, pemain bisa Temokake poncho cal Saka Star Wars Jedi: Urutan Gugur ing Star Wars Jedi Survivor.

Nanging ing endi sampeyan nemokake poncho? Sampeyan bisa uga bisa nemokake Poncho ing Star Wars Wars Jedi Survivor lan entuk piala sanalika sampeyan tekan Rambler tekan area Koboh. Nanging, siyap, amarga perang sing pinunjul ngenteni sampeyan.

Star Wars Jedi: Pandhuan Survivor:

Lokasi Star Wars Jedi Slamet Poncho

Sampeyan bisa nemokake Poncho ing Star Wars Jedi tiba ing Fort Kah’lin, sing ana ing Koboh. Benteng iki ana ing sisih ngelawan ing wilayah terbuka Rambel Rambel saka Saloon Pyloon. Tlatah kasebut minangka beteng sing omah loro Raider lan Droids.

. Bakal ana mungsuh sing akeh banget ing lantai bunder, lan mengsah Boss-Tier Tier ing ndhuwur gunung. Yen sampeyan tekan tengah cakram, bakal tiba, nyelehake sampeyan menyang sumur ing ngisor iki.

Iki sampeyan nemokake poncho, nanging luwih dhisik sampeyan kudu ngalahake mungsuh lawas.

Spoiler ing ngisor iki kanggo nod sing nyenengake kanggo game pisanan ..

Pertarungan kasebut ana ing pitakonan OGGDO BOGDO, Boss wiwit game pisanan sing misuwur kanggo ngrusak pemain ing salah sawijining pemain bagean sing paling awal bisa ngunjungi.

Bocah kasebut ora gampang tugas. Dheweke pancen mati banget lan bakal ngrusak cal mung sawetara hits, saengga menehi saran kanthi rega sing paling gedhe ing kemampuan sliramu Cal ing dheweke, kanggo ngatasi kemungkinan.

Sawise sampeyan ngalahake dheweke, sampeyan bisa mbukak dada lan pulih poncho.

Star Wars Jedi: Survivor Nduwe kejutan ing lengen klambi, utamane kanggo pamuter bali sing gabung karo cal kestis ing perjalanan sing sepisanan Tatanan tiba. Mangkene golek (apik?) klambi poncho, sing mbutuhake lega legs ing Koboh.

Cara golek poncho ing Jedi Survivor

Poncho ditemokake ing planet Koboh, ing wilayah Fort Kah’lin. Iki minangka zona opsional, saengga bisa dipisahake. Yen sampeyan ndeleng peta koboh karo saloon pylon orientasi ing sisih lor-kulon, sampeyan bakal pengin sirah amarga sisih wetan ing njaba kutha Kah’lin.

Rute paling gampang menyang benteng yaiku liwat gapura ngarep, ing sisih lor. Benteng kasebut dihiasi karo macem-macem lonjakan lan (Mati) Gear Stormtrooper, dadi sampeyan ora bisa kantun. Kita duwe rute sing gampang kanggo benteng sing ditandhani ing peta ing ndhuwur. Yen sampeyan mlebu, Priksa manawa sampeyan pindhah menyang tengah lan tangkap semedi kanthi cepet ing benteng.

Saka waypoint kanthi cepet, sirah kidul menyang benteng lan goleki papan kanggo nggunakake kabel munggah (pancing grappling). Veer ngiwa lan cara ngliwati pirang-pirang kreteg nganti tekan zona pad pendaratan. Aja Langkah Landing nganti sampeyan siyap mudhun lan nglawan minibos.

Mbusak mungsuh ing kene opsional, nanging bisa uga nggawe urip luwih gampang ing perang mbesuk.

Cara ngalahake Spawn saka bos Oggdo

Saiki sampeyan wis nemokake kamar karo dada ing Poncho, mung imbo OfGo ngadeg ing antarane sampeyan lan rampokan.

Minangka aturan, sampeyan pengin nggawa gaya blaster kanggo njupuk iki kanthi gampang. Geni kabeh bledosan blaster sampeyan (arep perang karo majalah lengkap). Simpen wektu alon-alon (L3 + R3) nganti sampeyan kudu ngisi ulang sawetara bledosan blaster: micu, mbukak, entuk sawetara potshots karo saber sampeyan, banjur bali metu.

. Sampeyan bakal duwe risiko sawetara hits sing luwih gedhe yen sampeyan ngilangi parry / Dodge wektu, nanging mundur mundur minangka kunci kanggo ngindhari serangan oggdo. Yen ragu, Dodge Oggro, tinimbang parrying. Serangan kasebut cepet-cepet lan bisa ngilangake karusakan (utamane yen nyoba mangan). Maneh, mundur mundur bakal nyerang serangan kasebut, kalebu slametan game boss standar, lan tikel pertengahan yuta.

Mung njupuk kula loro upaya kanggo ngalahake, amarga aku ora ngoyak ing jangka pertama lan dheweke ngegelake aku kanthi ora sengaja!

Sampeyan bakal entuk klambi poncho minangka hadiah sawise perang

. Mung mbukak lan sampeyan bakal entuk poncho!

Nduwe setelan warna jambon gawan, nanging ana limang pilihan liyane sing kudu dipilih.

. Dheweke pungkasane mutusake kanggo njupuk langkah sabanjure ing wulan Januari 2009 Blogging ing situs kasebut. Saiki, dheweke staf!

Cara Entuk Poncho ing Star Wars Jedi: Survivor – Rahasia Oggdo Bogdo boss

Star Wars Jedi: Survivor nggawa Klasik Poncho Klasik. Nanging, yen sampeyan kepengin entuk, sampeyan kudu ngliwati Oggdo Bogdo. Mangkene rundown ing ngendi arep lunga lan apa sing kudu dilakoni.

Ora ana rahasia manawa kustomisasi cukup diwatesi. Kanggo Cal, iku mung kanggo ngganti warna ing poncho sing dipercaya lan ora liya. Maju sawetara taun lan Cal minangka jedi sing luwih berpengalaman karo star gaya gaya sing apik ing Star Wars Jedi: Survivor.

Artikel terus sawise ad

Ing slamet, pemain bisa ngatur cal ing puluhan cara unik kanthi macem-macem pilihan busana macem-macem. Sanadyan sampeyan luwih seneng nemplekake kanggo malah, sampeyan mesthi bisa bali menyang tampilan poncho sing b├ęda.

Artikel terus sawise ad

Hiburan Respawaw wis main menyang meme sepisan maneh karo perang boss Oggdo BogDo, sing nyekel kunci kanggo mbukak kunci klasik sandhangan. Dadi, yen sampeyan nggoleki, iki minangka pandhuan lengkap ing ngendi golek Poncho ing slamet.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • Cara Entuk Poncho ing Star Wars Jedi: Survivor
  • Cara Ngalahake Boss Oggdo Bogdo ing Star Wars Jedi: Survivor
  • Cara Ngalahake Sororor of Bogano Boss Fight

Cara Entuk Poncho ing Star Wars Jedi: Survivor

Nggoleki Poncho ing Star Wars Jedi: Survivor cukup tantangan. Sampeyan kudu njelajah planet koboh, Temokake Oggdo Bogdo, ngalahake, lan nuntut hadiah sampeyan.

Pisanan, tujuan sampeyan yaiku Temokake Fort Kah’lin ing Koboh. Sawise ngresiki Droids lan Raiders bedlam ing kene, priksa manawa kanggo nemokake titik meditasi kanggo panandha respawaw sing gampang dienggo. . Sing didhelikake ing Fort Kah’lin minangka perang bos rahasia, sing kalebu ‘Spawn Oggdo.’Siji-sijine cara kanggo njaluk poncho kanggo awake dhewe yaiku kanthi ngalahake mungsuh sing akrab iki.

Artikel terus sawise ad

Ngendi golek boss Oggdo Bogdo ing Star Wars Jedi: Survivor

Saka titik meditasi ing Fort Kah’lin, sirah langsung maju lan menek nganti luwih dhuwur. Sampeyan bakal nemokake tata letak alun, kanthi mungsuh nunggu sampeyan ing saben pojok. Bukak siji kanthi siji lan ing pungkasan, muter lan mbukak lawang sing dikunci kanggo mesthekake sampeyan bisa ngliwati proses iki ing mangsa ngarep.

Star Wars Jedi Survivor Fort Kah

Lurus ing ngarep saka lokasi iki ana ing perang bosok Oggdo.

Sabanjure, sirah ngliwati dalan gedhe lan menyang grombolan jeruk. Coba njupuk sawetara sadurunge tekan tengah atap iki. Wayahe sampeyan mlebu ing tengah, guwa atap mlebu lan nyelehake sampeyan menyang kamar bos, dadi ngilangi target sing bisa sadurunge perang gedhe, mesthi mbantu.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Cara Ngalahake Boss Oggdo Bogdo ing Star Wars Jedi: Survivor

Iki wektu kanggo salah sawijining duels sing luwih angel ing Star Wars Jedi: Survivor – Spawn OGGDO. Saran kita yaiku Tetep Agung, Lan nalika sampeyan ndeleng target sing ngisi serangan, Coba mlumpat lan mlumpat supaya ora bisa ngrusak dalan.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech

Malah kanthi upgrade lan kesehatan sing akeh banget, bos iki isih bisa nuthuk karo tunggal, utamane kanthi serangan ilat sing diajeni.

Star Wars Jedi Survivor Spawn Of Fight OfGodo Boss

Spawn saka perang bos Oggdo ora guyon.

Ing titik separo, Boss dadi luwih agresif, nambah serangan anyar kanggo arsenal sing. Aja waspada saka cokotan biasa utamane, tinimbang mblokir rong serangan berturut-turut, sampeyan kudu mblokir papat tinimbang.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Sawise ngalahake, sirah menyang mburi ruangan, bukak dada, lan ngaku poncho cal sapisan lan kabeh.

Poncho in Star Wars Jedi: Survivor

Ora ana sing kaya ol ‘Poncho sing bisa dipercaya.

Cara Ngalahake Sororor of Bogano Boss Fight

Sanajan sampeyan mung ngalahake OGGDO OGGGD, durung ana langkah liyane ing endhog Paskah sing nyenengake iki, yen sampeyan lagi kanggo tantangan kasebut. Kanthi bali menyang toko Doma, sampeyan saiki bisa sesambungan karo makhluk cilik ing sandhinge. Ing nindakake, sampeyan ngaktifake pasukan Langsung.

Mlebuake Tear Force iki nampilake sampeyan kanthi tantangan unik kanggo nglawan boss OGGDO Bogdo asli lan Spawn saka bos Oggdo, ing wektu sing padha.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Star Wars Jedi Survivor Force Tear Boss Fight

Muga-muga sukses ing loro panggedhe sekaligus.

Iki durung ana pertemuan angel lan siji sing menehi saran maneh sawise ngresiki crita utama lan nganyarke katrampilan ing dalan.

Yen sampeyan pengin sekumpulan bintang tuntunan handy liyane: Pandhuan Survivor, kita duwe akeh liyane kanggo sampeyan mriksa ing ngisor iki: