Lokasi Resident Evil 5 Lonceng Lokasi: Ngendi nembak ing resical lonceng lonceng rendam, pundipan 2 lonceng lokasi ing Atelier |

Teka Lonceng Lonceng Kubah Kubah: Where to golek 5 lonceng lokasi ing Atelier

Lonceng pisanan Desa Resident Evil.

Ing ngendi nembak kabeh 5 lonceng ing Desa Resident Evil

Desa Resident Evil ora duwe teka-teki sing angel. Kaya entri sadurunge, game kasebut nduweni fitur game teka-teki teka-teki akeh sing duwe pemain “ngrampungake” desa titular. Nanging, ora ana ton butter otak ing kono, sing apik warta kanggo wong-wong sing wis dicegah dening installment sadurunge.

Sing ujar, game kasebut nggawe siji teka-teki khusus sing mbutuhake pengamatan ahli. Wayahe ing benteng Lady Dimitrescu sing njaluk tulung kanggo muni Lima lonceng. Sanajan dadi kamar sing cilik banget, iki bisa didhelikake, nggawe rasa nyeri kanggo mburu.

Yen sampeyan macet, ing ngisor iki limang lokasi lonceng.

Desa Resident Evil lokasi lonceng

Yen sampeyan mlebu kamar, sing diarani Atelier, mlaku menyang lukisan ing tengah. Sampeyan bakal nemokake cathetan sing ujar, “Ayo lima lonceng cemara ruangan iki.”

Katrangan Puzzle Lonceng ing Desa Resident Evil.

Sing penting kanggo dicathet ing kene yaiku limang lonceng ing ruangan iki . uga, Urut saka. Sampeyan bisa uga digodha kanggo bali lan ndeleng ing sawetara lokasi liyane, nanging sampeyan bisa nada saben wong sing padha. Nanging ana sawetara sing nyata.

Yen sampeyan nemokake lonceng, kabeh sing kudu dilakoni yaiku nembak. Sing bakal diuripake ing ndhuwur, nuduhake yen sampeyan wis sukses. Cahya kabeh limang lan sampeyan bebas ing omah. Saiki sampeyan wis bersenjata kasebut, ing kene golek saben lonceng.

Bell # 1

Lonceng pisanan Desa Resident Evil.

Ayo miwiti kanthi paling jelas. Yen sampeyan mlaku menyang kamar, katon langsung ing ngarep sampeyan. Sampeyan bakal weruh lonceng lungguh ing meja ing jejere sirahe wong lanang. Tembak. Sampeyan uga bisa nggebug nganggo piso ing kene yen sampeyan pengin njaga bullet sing larang regane.

Lonceng # 2

Lonceng kapindho ing Desa Resident Evil.

Saka ing kono, katon mung nganti sampeyan. Sampeyan bakal weruh bukaan ing tembok karo gears sing arep. Watch cukup suwe lan sampeyan bakal weruh lonceng ngayun lan metu minangka bagean mekanisme kasebut. Sampeyan kudu nembak nalika obah, nggawe bedhil trik. Aku mung ngarep-arep sampeyan apik.

Bell # 3

Lonceng katelu ing Desa Resident Evil.

Sadurunge mlebu ing scratcher nyata, iki minangka salah sawijining lonceng sing luwih jelas. Muter lan ndelok kabinet gedhe ing tembok. Sampeyan bakal weruh lonceng sing apik banget ing ndhuwur. Tembak lan sampeyan wis nemokake kabeh telung lonceng ing bagean utama ruangan.

Bell # 4

Lonceng kaping papat ing Desa Resident Evil.

Kanggo loro sabanjure, sampeyan kudu mlaku-mlaku tangga cilik ing mburi ruangan. Salah sawijining lonceng bener didhelikake ing candelier. Ora langsung katon, nggawe sing paling angel ditemokake. Tembak candelier lan bakal ayunan sithik, ngumumake lonceng. Tembak lan sampeyan meh rampung.

Bell # 5

Lonceng kaping lima ing Desa Resident Evil.

Lonceng terakhir yaiku wong sing cheeky. Secara teknis, ora ana ing kamar. Saka ndhuwur tangga, deleng jendhela ing sisih liyane. Sampeyan bakal weruh menara lonceng ing kadohan. Pinter. Moto, lan teka-teki rampung.

Sawise sampeyan wis ngrampungake limang lonceng, ruangan rahasia bakal mbukak. Saiki, sampeyan bisa terus nggawe cara sing nyenengake liwat kastil minangka tentara wanita Vampire nyoba mateni sampeyan ing getih sing adhem. Nyenengake!

Teka Lonceng Lonceng Kubah Kubah: Where to golek 5 lonceng lokasi ing Atelier

Nggoleki Lokasi lonceng desa desa Apa teka-teki sampeyan bakal nemoni tahapan sing terakhir kanggo njelajah kastil, amarga sampeyan pengin nemokake kabeh papat topeng angel.

Ing njero Atelier, Sampeyan nemokake cathetan sing njaluk sampeyan ‘supaya limang lonceng cincin ruangan’ cedhak lukisan lady dimitrescu.

Sawise sampeyan wis ana lan rang (kanthi njupuk utawa pisoing) kabeh limang lonceng, sampeyan bisa terus menyang area bindik lan lokasi topop.

Kanggo bantuan ing papan liya ing game, deleng walkthrough desa desid lan kobong saka warding location.

2. Katon ing sisih kulon lan ndeleng cog obah liwat tembok. Lonceng bakal ngayun kanthi sok-sok. Nembak kaya ngono; Pancen angel mencet, nanging fokus ing siji ‘jendhela’ lan terus nyoba nganti sampeyan entuk wektu.

3. Siji iki ana ing ndhuwur kabinet dhuwur ing tembok. Luwih cilik tinimbang lonceng liyane, gampang banget.

4. Munggah tangga. Tembak candelier kanggo rock saka sisih menyang sisih, ngumumake lonceng ing ndhuwur. Tembak maneh nalika sampeyan duwe tembakan sing jelas.

5. Saka ndhuwur tangga, goleki ruangan menyang jendhela dhuwur ing tembok ing mburi adoh. Sampeyan bisa ndeleng lonceng ing njaba jarak.

Sampeyan butuh ammo genggem kanggo ngrampungake ing ndhuwur, sing paling ora bisa dirambah. Yen sampeyan wis entek, sampeyan bisa mbanting lemari nganggo piso kanggo njaluk sawetara. Elinga sampeyan bisa nggawe kerajinan, utawa bali menyang pedagang lan tuku liyane.

Kanthi limang lonceng sing ditemokake, lukisan gedhe ing tembok adoh bakal pindhah, mbukak wacana sing didhelikake.

Saiki sampeyan bakal ngakses menyang payon, lan lokasi topeng liyane.

Nggolek pitulung liyane? Hub Walkthrough Resi Residen Kejahatan Kita nawakake pandhuan sing ringkes kanggo ngrampungake crita.

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Horror Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Desa desa jahat tindakake
  • Stadia Tindakake
  • Crita Sugih
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 5 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Matthew Reynolds Diowahi Pandhuan lan Barang-barang sing Mbiyantu ing Eurogamer wiwit taun 2010 Р2023. Nalika dheweke ora nindakake, dheweke metu lan muter Pokémon Go utawa terus kanggo ngumpulake Koleksi Amiibo.