Lokasi Hydra Diablo Abadi lan Sandstone Golem Lokasi |, Diablo Sandstone Golem lan Guide Hydraf

Diablo Abadi Sandstone Golem lan Guide Hydraf

Area sisih lor ing peta, ing ndhuwur wilayah sing didhelikake.

Lokasi Hydra Diablo Abadi lan Sandstone Golem

Entuk peralatan legendaris lan hadiah liyane migunani saka Hydra lan Golem.

Pandhuan dening Jessica Orr Pandhuan Senior Senior
Diterbitake ing 24 Jun 2022
Tindakake diablo immomortal

Nalika njelajah perpustakaan zoltun kule ing Diablo immortal Sampeyan bisa uga nemoni Kamar sing didhelikake kulle Lokasi Hydra lan Lokasi Golem.

Sawise sampeyan nemokake limang kaca sing ilang minangka bagean saka acara ing perpustakaan, sampeyan bisa nggawe tome portal. Yen digunakake, tom kasebut duwe kasempatan kanggo spawning Hydra daging Hydra utawa Golem Sandstone Donya Donya.

Yen panggedhe sing angel ditindakake kanggo sampeyan, sampeyan bisa ngerteni lokasi ing Diablo Abadi ing ngisor iki, uga informasi liyane migunani sing sampeyan kudu ngerti babagan ngaktifake acara iki.

  • Lokasi Hydra Abadi lan Golem Diterangake
  • Lokasi Hydra Dicar Diablo Migmortal
  • Lokasi Golem Sandstone Diablo Abadi

Pemain liyane bisa milih sadurunge, priksa manawa sampeyan nyekel kaca emas ing lemah sanalika sampeyan ndeleng.

Sawise sampeyan nemokake limang kaca sing ilang, sampeyan banjur bisa nggawe kuburan portal. Sampeyan bisa nerusake kaca sing ilang lan nggawe limang tomes portal kanggo ngirit mengko – utawa nggunakake siji sanalika digawe.

Nalika wartis portal digunakake, biasane bakal nggawe portal menyang wilayah liyane ing ngendi sampeyan bisa nglawan mungsuh kanggo ngumpulake loot. Kadhangkala, daging hida hidam hidra utawa pasir pasir bakal diadili ing perpustakaan tinimbang. luwih angel ngalahake.

Sampeyan bakal dikabari yen nggunakake tome portal wis ngliwati hydra utawa golem, lan wektu telung menit kanggo njaluk menyang lokasi kasebut bakal diwiwiti.

Minangka Hydra lan Golem minangka acara loro ing donya, sapa wae ing server sampeyan bisa melu ing perang. Iki uga tegese sampeyan bisa nglawan hydra utawa golem nalika ana wong liya sing ana ing server sampeyan.

Sampeyan mung bisa entuk hadiah saka saben acara portal kaping lima saben dina ing diablo immortal, dadi kajaba sampeyan ngewangi wong liya ngalahake mungsuh, Sampeyan bisa mungkasi pertanian hydra lan golem sawise limang usaha.

Lokasi Hydra Dicar Diablo Migmortal

Yen wis ditetepake kanggo sampeyan, sampeyan bisa nemokake Hydra ing diablo immortal Ing wilayah bunder sisih lor Writingress ingress, lan kulon arsip rahasia.

Nalika Hydra dikalahake, bakal nyelehake bledug sing enakar x6, lan uga duwe kasempatan kanggo ngeculake peralatan legendaris. Sepisanan sampeyan mateni Hydra, sampeyan bakal entuk Pembuangan Horadric The Zoltun Kulle, sing bisa sampeyan banjur bisa njupuk warisan horadrim lan slot iku kanggo nambah bonus stat.

Diablo Immortal ana ing kene! Yen sampeyan lagi miwiti, sampeyan pengin ngerti kelas sing paling apik kanggo pamula – kalebu Necromancer lan Crusader – lan Ganjaran Pass sing saiki. Permata legendaris lan tuntunan bisa mbantu nggayuh bangunan sing paling kuat, lan kita uga duwe peta sing migunani kanggo saben lokasi lair sing didhelikake, sithik SONGAN Larna teka-teki, lan lokasi Hydra lan Golem.

Lokasi Golem Sandstone Diablo Abadi

Yen ana ing perpustakaan Zoltun Kulle sawise sampeyan utawa wong liya nggunakake tome portal, sampeyan bisa nemokake golem ing diablo immortal ing Area sisih lor ing peta, ing ndhuwur wilayah sing didhelikake.

Nalika golem dikalahake, bakal nyelehake bledug sing enakar x6, lan uga duwe kasempatan kanggo ngeculake peralatan legendaris. Sepisanan sampeyan mateni Sandstone Golem, sampeyan bakal entuk Kesalahan saka pembuluh horadric. Sampeyan banjur bisa njupuk kapal iki menyang warisan horadrim lan slot kanggo nambah bonus stat.

Mugo-mugo-mugo-mugo-mugo-mugo-mugo-mugo-mugo-mugo Hydra lan Golem ing Diablo Abadi!

Saka Assassin’s Creed Tycoon Zoo, Kita Welcome Kabeh tukang game

Eurogamer nampani videogamer saka kabeh jinis, dadi mlebu lan gabung karo komunitas kita!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Aktivitas Blizzard Tindakake
  • Tindakake Android
  • Diablo Abadi
  • Tindakake Fantasi
  • Gratis-kanggo-Play Tindakake
  • iOS Tindakake
  • MMO Tindakake
  • PC Tindakake
  • RPG Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 5 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ke Eurogamer.Newsletter Daily Net

Entuk crita sing paling ngomong babagan crita langsung menyang kothak mlebu sampeyan.

Penulis Guides Senior

Jessica minangka panulis panulis saka Irlandia Lor sing seneng njerit TV dheweke. Asring ing film medeni, sok-sok ing winasan bertahan. Yen ora ngrusak tali swara, Jessica seneng naksisi babagan persediaan dheweke ing RPG, lan ilang ilang ing dalan sing mbukak.

Diablo Abadi Sandstone Golem lan Guide Hydraf

Golem pasir lan daging Hydra minangka salah sawijining loro panggedhe Donya Diablo immortal sing kuwat.

GOLONG Sandstone Diablo Mighortal

Dening tim editorial 2023-05-13 2023-05-13

Golem Sandstone lan daging Hydra minangka salah sawijining loro panggedhe Donya Diablo immortal sing kuwat lan kasar kanggo njamin pesta sing nyerang.

Sampeyan ora bakal bisa njupuk ing panggedhe iki. Pandhuan ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan lan ing ngendi nyelehake golem pasir lan daging Hydra ing diablo immortal.

Donya Donya Anyar kanggo Diablo Abadi. Dheweke minangka bagean saka acara anyar ing game ing ngendi pemain bisa kerja bareng kanggo nambah kemungkinan nemoni bos dunia.

Diablo Abadi Sandstone Golem lan Lokasi Hydra Kering

Kanggo nemokake golem pasir lan lokasi hydra daging, sirah menyang perpustakaan zoltun kule. Sampeyan kudu golek 5x kaca sing ilang kanthi acak ing saindenging zona minangka bagean saka acara kamar rahasia Zolta Kulle.

Sawise rampung, gabungke 5x sing ilang kanggo nggawe tome portal. Gunakake tome portal kanggo mbukak portal kanggo kamar rahasia kulle sing dadi guo cilik ing ngendi sampeyan bisa entuk tangan ing dada rampokan nanging kadang-kadang, bandha kasebut bakal dijaga dening bos dunya.

Sampeyan bisa nambah kemungkinan sampeyan ing pimpinan donya kanthi nggawe lan mbukak akeh toms portal. Uga, ketik portal sampeyan dhewe amarga ngetik portal dibukak dening pamuter liyane nyuda kasempatan kanggo nemoni bos dunia.

Video sing Disaranake kanggo Sampeyan.

Perpustakaan Zoltun Kulle duwe rong panggedhe dunya ing diablo immortal: golem sandstone lan daging Hydra.

Sampeyan bisa nemokake golem pasir ing wilayah Northeast ing peta. Sampeyan bisa lunga kanthi nyabrang jembatan lan nggawe dalan ing ndhuwur mesin chaos.

Lokasi sing tepat saka Sandstone Golem wis ditandhani ing peta ing ngisor iki. Tandha biru nganggo lambang kaya parchment makili lokasi sing bisa nemokake kaca sing ilang.

Minangka kanggo Hydra Hydra, sampeyan bisa nemokake bos dunia kapindho ing lair Hydra sing dumunung kiwa saka dalan ing halaman ingress.

Lokasi Golem Sandstone Diablo Abadi

Diablo Abadi Sandstone Golem lan Ganti Hydraf

Siji-sijine Dijamin saka Sandsstone Golem lan The Flifhraft Himdra minangka sawetara korban orbs. Nanging sampeyan bisa nggiling panggedhe iki kanggo ngrampungake warisan kapal horadrim. Golem Sandstone, umpamane, duwe kasempatan sing langsing kanggo nyelehake kaluputan sing ora jenenge sing menehi bonus kanggo resistensi sawise suci Iben Fahd.

Sampeyan uga bisa mudhun mudhun golem pasir lan daging Hydra Hydra kanggo 6x enchanted bledug saben sing bisa digunakake kanggo nganyarke peralatan ing pidhang.