Lokasi Hogwarts Phoenix Lokasi: Ngendi golek kéwan sing hebat | Gamer PC, Phoenix – Pandhuan Wigwarts – IGN

Kabeh peta lan lokasi interaktif

Sayange, Phoenix mung siji-sijine kewan ing game kasebut ora duwe varian myham. Sampeyan mung bakal nemokake siji Phoenix lan yaiku sajrone upaya sing kasebut ing ndhuwur. .

Ngendi golek Phoenix ing warisan Hogwarts

Phogwarts Warisan Phoenix ing mine

Phoenix Warisan Hogwarts yaiku makhluk sing paling langka sing bisa dijupuk lan njaga sampeyan Kamar Keperluan, . Nanging ing ngisor iki, ora kaya sing paling akeh makhluk gaib liyane, sampeyan ora bakal nemokake Phoenix ing mung wong tuwa. Nanging, kaya Gunung Amal, Burung Flamered Flamered iki duwe syarat tartamtu sing sampeyan kudu ketemu sadurunge bisa nemokake.

Yen sampeyan isih njelajah ing dhuwur, sampeyan bisa uga pengin ngerti carane ngrampungake Ditanggulangi dening lonceng lan pencarian kanggo entuk klambi khusus-search. Yen ora, kene golek Phogwarts Warisan Phoenix supaya sampeyan bisa bali menyang ruang sing dibutuhake.

Lokasi Phogwarts Phoenix Lokasi

. Sawise sampeyan ora ngunci ruang panyebaran, sampeyan bakal nampa seri sisik karo dheweke ngenalake sampeyan menyang karung lan cara nyekel kewan-kewan supaya sampeyan bisa ngluwari saka para penjurunane Rookwood.

Sawise rampung Foal wong mati Phoenix Rising Nyawiji yen sampeyan cukup ing crita lan uga wis kena level 20. Deek njaluk sampeyan lunga lan golek manuk legendaris ing sisih kidul peta ing Gelang Flame Flame Phoenix Ing wilayah Pantai Poidsear. Sawise ing njero sampeyan kudu ditandingi para penjuru lan laba-laba, nanging yen sampeyan tekan ndhuwur tambang kanthi sarang, sampeyan mung bisa njupuk burung-sack nab lan njupuk manuk kasebut.

Saiki sampeyan kudu nindakake Ferry bali menyang kamar syarat, sanajan waspada laba-laba buta ngenteni njaba.

Phoenix

Donya

Phoenix minangka kéwan legendaris ing warisan hogwarts lan ora bisa ditemokake kaya kewan liyane. Ora mung sampeyan kudu ngrampungake upaya khusus kanggo nemokake, nanging Phoenix uga ora bisa dikembangke.

Phoenix

. Dilahirake maneh saka awu sawise bledosan geni. Kesetiaan saka Phoenix yaiku Hard Won.

Késta phoenix.jpg

Ing endi golek phoenix

Phoenix bisa mung ditemokake ing “Phoenix Rising“Sisih nggoleki Diwenehi kanggo Deek. Kedadeyan mengko ing game, Tugas sampeyan bisa nemokake Phoenix lan nggawa bali menyang ruang syarat.

Phoenix 2.jpg

Apa ana Phoenix sing mengilap?

. Sampeyan mung bakal nemokake siji Phoenix lan yaiku sajrone upaya sing kasebut ing ndhuwur. Sampeyan uga kudu nyathet yen phoenix ora bisa dikembangke.

Kepingin weruh kewan apa liyane sing bisa ditemokake ing warisan Hogwarts? Klik link ing ngisor iki:

Sinau luwih lengkap babagan kéwan warisan Hogwarts lan omahe ing vivarium karo pandhuan liyane:

  • Cara Nggoleki Kewan sing Menguduk
  • Vivarium Beast
  • Konjurasi Vivarium Beast Vivarium