Lokasi Gun LINE | Space Remake (2023) | Game88, Lokasi Senjata Tiwas: Where to Golek Saben Gun | Pc Gamer

Lokasi Senjata Ruang Mati: Ngendi saben bedhil

Senjata kasebut uga kuat nalika nglawan nekororph, minangka nembak horisontal sing bisa Dismember kaping pirang-pirang sanalika.

Lokasi Gun LINE LINE

Gun LINE minangka senjata sing ditemokake sajrone BAB 5 saka Spake Mati Mati (2023). Waca kanggo sinau luwih lengkap babagan bedhil baris kalebu dhaptar lengkap statistik, rega, lan nganyari lokasi lan efek, uga cara nggunakake mode geni alt sajrone pertempuran!

Dhaptar konten

  • Ringkesan Senjata
  • Kepiye cara Gun Line
  • Nganyarke bangku
  • Nganyarke lokasi lan efek
  • Cara nggunakake
  • Pandhuan sing gegandhengan

Gambaran Umum Line Gun

Stats Gun Line lan info dhasar

Gun Line
Bedhil baris standar sing digunakake kanggo nglereni papak sing sudhut.
Dasar Max
Kerusakan (DMG) 150 pts 300 pts
Kapasitas (cap) 11
Nganti wektu (rel) 2.50 detik 1.75 sec
Kacepetan Proyek (SPD) 50 m / sec 70 m / sec
Tingkat geni (rof) 55 rpm 85 rpm

Lokasi SCHEMISI GUN GUN GUN AMMO

DSR - Rak LINE

Kepiye cara Gun Line

Dipikolehi sajrone bab 5

Ruangan Mati (2023) - Lokasi Peta Gun Line

Nganyarke Bench Line Gun

Ruangan Mati Remake - Gun Burung Bangku Nganyarke Tree

Lokasi Nganyarke Garis lan Efek Gun

Nganyarke Efek Cara njaluk
Kapasitor ionisasi Nambah kerusakan trap laser. Dituku saka toko nggunakake 11500 kridit.
Laser presisi Trap laser duwe telung target laser tinimbang siji. Ditemokake ing njero kothak override dadi hydroponics.
Energizer foton Nambah kerusakan trap laser. Ditemokake ing kamar ngresiki 3 level sawise metu saka kimia kimia ing medis.

Nganyarke khusus minangka item anyar sing dikenalake ing remake sing ngluwihi wit upgrade saka gegaman sing kena pengaruh. Dheweke uga mbukak kunci simpul khusus sing bisa sampeyan tuku nggunakake simpul daya sing ningkatake statistik senjata.

Cara nggunakake bedhil baris

Nyuwek liwat pirang-pirang necroomorph

Kanthi nembak amba sing bisa ngliwati target pirang-pirang, Garis baris luwih nguwatirake liwat klompok nekroorphs lan nyekeli lorong sempit.

Senjata kasebut uga kuat nalika nglawan nekororph, minangka nembak horisontal sing bisa Dismember kaping pirang-pirang sanalika.

Tutup wilayah kanthi traps baris

Ing Remoe, mode pemeriksaan sekunder anyar Gun sing diluncurake Traps LINE. Trap iki emit balok energi sing ngatasi karusakan abot Nyekel posisi .

Nanging, elinga manawa traps kasebut uga bisa ngrusak Iskak, dadi ngati-ati kanggo posisi dheweke kanthi bener lan supaya ora mlaku-mlaku supaya ora bisa njupuk karusakan sing ora perlu.

Pandhuan sing Mati Remoke Pandhuan sing gegandhengan

Ruangan Mati Remake - Senjata

Kabeh gaman

Spasi Mati Remake Senjata
Pemotong plasma Gun Line Bedhil pulsa
Ripper Force Gun Hubungi Beam
Flamethrower Modul Kinesis Modul Stasis
Cannon Tangan

Lokasi Senjata Ruang Mati: Ngendi saben bedhil

Ora ana bedhil sing luwih akeh nanging sampeyan kudu nggunakake wektu kanggo nemokake.

Senjata Spasi Mati - Ishak ngarahake pemotong plasma ing neklamer

  • Pemotong plasma
  • Bedhil pulsa
  • Ripper
  • Flamethrower
  • Hubungi Beam
  • Gun Line
  • Force Gun
  • LOKASI UPGRADE WeAPON

Sugeng Rawuh ing Ishimura

Senjata Spasi Mati minangka salah sawijining bit sing paling apik ing game, supaya sampeyan bisa ngilangi macem-macem cara sing kuat lan ganas. Remak ora nguciwani ing ngarepe kasebut; Apa mbedakake bagean awak kanthi bedhil pasukan, utawa taktis sikil kanthi irisan siji bedhil baris.

Bentenipun utama kanthi gaman ing ruang mati sing bakal ditindakake yaiku sampeyan ora kudu tuku saka toko kasebut. Owah-owahan sambutan sing ngidini sampeyan ngirit dhuwit kanggo luwih penting, kaya rig, nanging tegese sampeyan kudu nemokake dhewe, lan sejatine bisa luput sawetara sing sepisanan.

Nganyarke Senjata Spasi Mati uga bisa beda, lan sampeyan kudu mbukak wadhah khusus yen sampeyan pengin entuk saben kemampuan khusus. Mangkene golek saben gaman ing ruang mati, sing upgrade kanggo saben, lan paneliti ringkes babagan mekanika senjata anyar.

Pemotong plasma

Iki minangka senjata pisanan sing sampeyan tiwas sawise sampeyan tekan aveimura ing bab, lan sampeyan bisa nyekel saka workbench ing ngendi ujar “ngethok sikil sing apik. The Pemotong plasma Nduwe mode geni sing sulih ngidini sampeyan ngganti sudut sing apik kanggo nglereni trep.

Bedhil pulsa

Sampeyan entuk bedhil otomatis iki ing stasiun trem Deck Medical ing bab loro nalika diturunake dening marine sing mati. The Bedhil pulsa Fitur mode geni sing sulih sing ngluncurake Grenade jarak ing biaya 25 babak. Yen sampeyan ngarahake bedhil ing grenade, sampeyan bisa nyingkirake lan pilih punggung.

Ripper

Gun liyane sing ora mungkin mokal; Ing bab telu nalika sampeyan kepala kanggo ndandani sentrifuge ing dek teknik, sampeyan bakal nemokake toko mesin. Ing sisih ngisor undhak-undhakan, sampeyan bakal nemokake awak sing dikepung dening agul-agul saw, lan Ripper ing lantai ing sandhinge. Mode Alternatif kanggo Senjata Iki Geni Blade sing Riochets Off Surfaces.

Flamethrower

Sampeyan nemokake bedhil iki sajrone bab telu nalika sampeyan kudu pindhah menyang kamar mesin liwat lawang ngisor bunderan ing engineering dek. Sawise sampeyan ngliwati ruangan kanthi penggemar lan ruangan sing luar biasa, sampeyan bakal nemokake Flamethrower Ing awak necroomorph sing tuwuh saka tembok. Mode geni sulih nggawe tembok geni.

Hubungi Beam

Iki minangka senjata pisanan sing bisa sampeyan luput. Sajrone bab papat sing dikirim kanggo ngalihake daya menyang iklan meriam, supaya njupuk sistem admin, supaya bisa nggunakake sistem admin lan lif array komnya saka jembatan loro kanggo lantai loro. Sawise simpen titik, sampeyan bakal ngetik koridor sing ngunekke ing papan. Sirah menyang koridor sabanjure, lan ing sisih tengen yaiku kamar sing dikunci karo tingkat reresik keamanan loro. Mbukak kunci lawang lan sirah ing njero golek Hubungi Beam. Alternatif Fire Mode kanggo gaman senjata iki sing ditembak siji sing kuat sing diarani Asteroid Cutter.

Gun Line

Sawise pamburu nyerang sampeyan ing bab lima ing dek medis, sampeyan kudu mlayu liwat ruangan darurat menyang ER Hallway a. Giliran nengen, mlayu mudhun koridor kanthi cara sing sethithik, lan sampeyan bakal bisa ndeleng rong lawang tingkat reresik ing sisih tengen sampeyan. Mbukak kunci banjur sirah ing njero Gun Line. Yen sampeyan pengin nindakake iki tanpa pamburu sing bisa nguber, sampeyan bisa uga bisa tekan nalika Hammond menehi level ngresiki keamanan loro ing bab papat, nanging sadurunge sampeyan ndandani iklan meriam. Mode alternatif kasebut nyandhang sworo laser, lan kaya bedhil pulsa, sampeyan bisa ngarahake lan mateni kanggo nyirami ammo.

Force Gun

Ing Hidroponics Deck Hub ing Bab, Entuk lawang sing ndadékaké ing Kulon West, gunakake angkat, lan sirah menyang kamar Tanduran West. Ing sisih kiwa kamar, ing mburi lemari gelas sing ngemot tanduran, sampeyan bakal nemokake rong lawang lampu reresik menyang ruangan tunas Kulon a. Mbukak kunci iki lan sirah ing njero golek Force Gun. Mode pemotongan alternatif kanggo gaman iki minangka gravitasi kanthi becik sing narik mungsuh.

LOKASI UPGRADE RASA GAMPANG

Ana rong cara kanggo nganyarke kanggo bedhil ing ruang mati ing papan sing mati: sampeyan bakal nemokake upgrade nalika njelajah aveimura, utawa sampeyan nemokake skema upgrade lan kudu nggawa maneh menyang toko kanggo tuku. Nalika ana upgrade lan skema sing sumebar ing kapal, siji sing dijamin kanggo nemokake yaiku wadhah utawa kamar dikunci Master override. Kanggo entuk cleanance override sing sampeyan kudu ngrampungake “sampeyan ora resmi” siduquest, sing melu kumpul kru rig ing kapal kasebut.

Mangkene Kontaner lan Nganyarke Master sing ditemokake:

  • Nganyarke Ripper: Ing toko mesin ing dek teknik. Sampeyan bisa nemokake ing njero master override crate ing jejere konsol upgrade. Iki minangka kamar sing padha ing ngendi sampeyan entuk senjata ripper sapisanan.
  • Hubungi UPGRADE BEAM: Yen sampeyan ngetik dek pertambangan saka stasiun trem, sampeyan bakal nemokake sawetara kothak sing side. Pindhah menyang cara kanggo nemokake lawang override kanggo panyimpenan alat. Bukak lawang lan kothak ing njero golek upgrade.
  • Nganyarke Ganti Garis: Saka Hidroponics Dek Hub Manggon menyang stasiun pertambangan pertambangan, lan sampeyan bakal nemokake Master Override Override langsung ing ngarepe sampeyan kanthi upgrade.
  • Nganyarke Flamethrower: Ing njero kwartsa kru Deluxe ing dek crew. Cara paling gampang kanggo entuk iki yaiku sajrone Bab Sepuluh Nalika sampeyan kudu tekan ing kana kanggo nemokake anter jemput. Sawise ing njero kwartsa kru deluxe, sampeyan bakal teka menyang breaker sirkuit sing ngidini sampeyan ngirim kekuwatan menyang lawang. Tindakake iki, lan mundur mudhun koridor lan menyang kamar sadurunge kanthi simbol B Big ing tembok. Sirah liwat salah siji saka loro sing ora dikunci lawang loro ing tembok adoh kanggo nemokake kothak override master kanthi upgrade.
  • Meksa upgrade upgrade: Ing Teluk Cargo ing Hang / Cargo / Tram Control Deck. Cara paling apik kanggo entuk iki sajrone bab 11 nalika sampeyan kudu mindhah spidol ngubengi teluk kargo. Yen sampeyan njupuk munggah, kelet ing sisih tengen, lan sampeyan bakal nemokake Master override override karo upgrade ing njero, dilindhungi dening nekoror wali.
  • Nganyarke Gun Pinggir kapindho: Sampeyan entuk iki kanggo ngrampungake “cara” ilmiah “, sing diwiwiti kanthi ngunjungi kantor Nicole ing dek medis ing bab loro. Nganyarke dhewe dumunung ing kantor Mercer ing Konsultan Konsultan Tamu ing Dek Crew, sanajan sampeyan ora bisa ngakses tanpa nggoleki manawa menehi kode lawang.

Pemotong plasma minangka mung gegaman sing ora ana upgrade sing ana ing kothak override master, amarga aku nganyari mine kanthi lengkap, lan ora nate ketemu.

Kepiye panggunaan USAPON Uji?

Sampeyan bisa nganyarke senjata ing ruang mati kanthi nemokake konsol upgrade lan nggunakake simpul kanggo mbukak kunci bonus kalebu karusakan, lan nambah kecepatan. Saben gegayuhan duwe telung kabisan khusus ing wit upgrade, nanging sampeyan mung bisa entuk akses menyang iki kanthi nemokake utawa tuku upgrade senjata sing cocog. .

Contone, kabisan khusus plasma ad nambah efek sing kobong kanggo nembak lan menehi sabuke nyerang kasempatan kanggo ngalahake nekororph. Kemampuan Khusus Rifle, ing sisih liya, bisa nambah kecepatan lan radius jeblugan caket grenades. Cara paling apik kanggo nemokake simpul ing kothak tembok cilik sing ana ing sekitar kapal utawa kamar ing njero ruangan dikunci dening ngresiki keamanan.

Newsletter Gamer PC

Mlebu kanggo entuk konten sing paling apik ing minggu, lan transaksi game sing apik, kaya sing dipilih dening editor.

Kanthi ngirim informasi sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan lan Kebijakan Privasi lan umur 16 utawa luwih.