Loadout m4a1 paling apik ing xDefiant, loadout m4a1 paling apik ing warzone | Shotgun Kertas Rock

Persiyapan M4A1 M4A1 lan Kelas Paling Apik ing Warzone – PLUS Lampiran Combos lan Perks

Sampeyan ora bisa salah Eod. Apik banget kanggo nyuda karusakan saka mungsuh sing ana semek thermite ing sampeyan, lan bisa uga menehi sliver kesehatan ekstra sampeyan kudu menang gunfight. Overkill kudu digunakake nganti sampeyan duwe senjata sekunder sing cocog, lan sawise ngalih menyang kelas Memedi Kanggo tetep radar. Yen sampeyan pemain sing luwih dhuwur, Restock yaiku bengok padhet banget, nanging mung kanggo wong sing arep main game sing gedhe. Pungkasane, Amped ngidini sampeyan ngalih ing antarane senjata super cepet, supaya sampeyan bisa cepet-cepet njaluk cepet utawa cepet-cepet tindakake karo m4 sawise snipe manis.

Loadout m4a1 paling apik ing xDefiant

Screengrab liwat Upcomer Panas XDEFIET ing M4A1.

Saiki ana papat bedhil serangan sing bisa digunakake para pemain ing XDEFIANT, ACR 6.8, M16, AK-47, lan M4A1. Kajaba saka M16, kabeh bedhil serangan kasebut pancen kuat lan bisa digunakake kanggo efek sing apik. Dene ACR 6.8 bisa uga paling populer ar metu saka Bunch, Pemain bisa turu ing M4A1. M4A1 kanthi akurat banget lan duwe profil karusakan sing dhuwur nalika digunakake kanthi loadout sing bener ing xDefiant.

Kanggo sawetara penggemar, M4A1 bisa uga kaya pilihan sing gampang nalika milih senapan serbu. Iki minangka kelas gawan sing diwiwiti ing XDEFIANT lan minangka salah sawijining senjata game video paling klasik saka kabeh wektu. Nanging, alasan kasebut ora ateges M4A1 ora salah siji, yen dudu gegaman paling kuat ing kelas kasebut. Pemain mung butuh lampiran sing tepat kanggo.

Kanggo ndeleng loadout paling apik kanggo M4A1 ing XDEFIATI, sampeyan bisa mriksa pandhuan ing ngisor iki.

Loadout m4a1 paling apik ing xDefiant

Kanthi gawan, M4 diwiwiti kanthi akurasi, mobilitas, lan karusakan. Nanging, yen kita pengin bedhil dadi paling apik ing kelas ar, kita kudu daging sapi nganti akurasi lan mobilitas.

Handstop minangka lampiran tambahan akurasi utama sing ana ing loadout iki. Dipasangake karo tong recon, pemain bakal luwih akurat lan mateng luwih dawa. Banjur, ana pangripu refleks lan cepet mag, sing menehi pemain sing jelas, luwih akeh peluru sing ora ana ing saben majalah, lan wektu ganti luwih cepet. Pungkasane, aku duwe trip cepet mburi, sing nambah mobilitas sakabèhé.

Yen sampeyan pengin ndeleng carane M4A1 tumpukan nglawan kompetisi, sampeyan bisa mriksa pandhuan loadout sadurunge kanggo ACR 6.8 ing xDefiant.

Persiyapan M4A1 M4A1 lan Kelas Paling Apik ing Warzone – PLUS Lampiran Combos lan Perks

Apa sampeyan kene kanggo ngerti sing paling apik M4A1 Loadout? Apik. M4A1 minangka salah sawijining klasik Warzone. Kanthi ngeculake mode kasebut kanthi cepet dadi salah sawijining bedhil ndhuwur ing meta, lan sanajan owah-owahan sing sampeyan bakal entuk akeh rasa seneng karo sing dipercaya ing kene. Yen wis suwe nalika milih bedhil iki sing dakkarepake menehi, utamane karo kita Loadout M4A1 paling apik kanggo Warzone Pasifik.

Ing kaca iki:

M4A1 kanthi suppressor monolitik, saham M16 Grenadier, VLK 3.0x Optic, ranger foregrip, lan 60 putaran mags sing dipasang

  • Louing M4A1 paling apik
  • Perks lan peralatan M4A1 paling apik
  • Cara Mbukak kunci M4A1

Sampeyan kudu disebutake kanthi nggunakake loadout iki, sampeyan bakal ngorbanake mobilitas kanggo akurasi kanthi cara sing gedhe. Bab iki dudu senjata sing mlayu, nanging bakal dipateni kanthi dawa kanthi kecepatan peluru sing dhuwur lan karusakan sing konsisten. The Suppressor monolitikik minangka aspek sing paling penting iki, amarga bakal ngombe kisaran sampeyan lan njaga peta supaya mungsuh ora bisa ndeleng sampeyan. Gabungke karo Simpenan M16 Grenadier lan sampeyan wis entuk tong abot sing apik kanggo nyuda rapat sampeyan.

Wicaksana optik, ing VLK 3.0x isih menehi tampilan sing apik, resik kanthi tingkat zoom sing apik kanggo nglacak target target.

The Ranger foregrip Ana uga kanggo mbantu nyuda recoil malah luwih, lan uga bakal dadi kuku pungkasan ing peti karet kanggo karusakan sing cedhak. Aja kuwatir sanadyan, senjata liyane bisa ngatasi.

Pungkasane, ing 60 mags bunder apa sing sampeyan sawise. Luwih akeh peluru sing luwih apik, lan nalika 50 putaran mags ora cilaka iklan sing kacepetan sampeyan, sampeyan pengin njupuk gelut karo M4 ing kisaran ing ngendi ora masalah.

Njupuk bangunan iki kanggo muter! Sampeyan bisa uga ngerti sampeyan luwih seneng karo grau 5 sing dipercaya.56.

Senjata sekunder

Long-Range AR Banget kaya iki mesthi mlaku kanthi apik karo smg. Perang cx-9 lan modern mortor iki apik tenan saiki, kaya Mac-10. Kanggo saran liyane, priksa pandhuan kanggo sing paling apik ing Warzone.

Loadout M4A1 M4A1 paling apik ing warzone

Yen sampeyan luwih seneng nggunakake M4 minangka gaman dhukungan kanggo sniper, sing melu pertengahan lan rame ing pertengahan, mbangun snappier M4A1 iki bakal luwih apik:

M4A1 kanthi suppressor monolitik, Tac laser, Forme Tac CQS, 50 babak mags, lan tape grap sing dipasang dipasang

  • Muzzle: Suppressor Monolitik (Tingkat 58)
  • Laser: Tac laser (level 54)
  • Simpenan: Formulir Tac CQS (Tingkat 64)
  • Amunisi: 50 pusingan (level 24)
  • Rear Grip: Tape Grip sing stipled (level 60)

Sampeyan isih butuh silencer, amarga mungsuh wis pinpointing lokasi sampeyan ora ana ing warzone. Tinimbang sisa-sisa loadut, sampeyan nglengkapi dhewe kanggo gaya perang sing luwih cedhak. Sampeyan ora duwe lampiran laras, dadi ora ngarep-arep sawetara utawa sifat recoil sampeyan meh padha, nanging ing sisih sing cerah bedhil iki bakal dirasakake akeh luwih apik kanggo nggunakake.

The Tac laser, FORGE TAC CQS, lan Tape grip sing stippled kabeh ing kene kanggo ningkatake kacepetan target sampeyan, mbantu sampeyan nyusup menyang target sing wis sampeyan kanthi HDR utawa Kar98K lan rampung. Uga iki, aku wis sijine 50 babak mag Ing kene kanggo mbantu Ads Speed ​​malah luwih, nanging yen sampeyan ora rumangsa cukup, mula ora bisa ngilangi ammo kanthi biaya mobilitas sing sithik.

Senjata sekunder

Bangunan iki cukup cocog minangka dhukungan sniper, dadi sampeyan pengin rifle sniper. Karum Swiss lan Swiss K31 kalorone saiki, lan ZRG tetep raja maksimal. Yen sampeyan pengin luwih saka Meta, coba pandhuan kita menyang bedhil sniper paling apik ing warzone.

Loadout m4a1 paling apik karo perks lan peralatan

Njupuk perkk lan peralatan sampeyan bisa dadi bedane kanggo warzone. Mangkene sing bakal tak pilih karo M4A1:

Sampeyan ora bisa salah Eod. Apik banget kanggo nyuda karusakan saka mungsuh sing ana semek thermite ing sampeyan, lan bisa uga menehi sliver kesehatan ekstra sampeyan kudu menang gunfight. Overkill kudu digunakake nganti sampeyan duwe senjata sekunder sing cocog, lan sawise ngalih menyang kelas Memedi Kanggo tetep radar. Yen sampeyan pemain sing luwih dhuwur, Restock yaiku bengok padhet banget, nanging mung kanggo wong sing arep main game sing gedhe. Pungkasane, Amped ngidini sampeyan ngalih ing antarane senjata super cepet, supaya sampeyan bisa cepet-cepet njaluk cepet utawa cepet-cepet tindakake karo m4 sawise snipe manis.

Peralatan sing asring dadi bisu karo apa sing sampeyan seneng nggunakake, nanging kanggo keterlibatan pungkasan, aku wis nate nggunakake Semtex jumlah sing nggumunake. Mesthi wae, C4 luwih becik nalika mungsuhmu wis trundling ing kendaraan, nanging nglawan para pemain manungsa ing tutup, bocah-bocah lengket banget ngemas pukulan. Stun grenades Apa pilihan liyane sing bisa ditambani mutlak ing warzone, amarga mandhegake mungsuh supaya ora bisa mlayu kanthi cepet, supaya sampeyan mung geser lan nembak mudhun.

Cara Mbukak kunci M4 ing Warzone

Bedhil iki wis suwe, saengga sampeyan wis ora dikunci. Kasedhiya kanthi gawan, saengga mung menyang menu Gawe-A-Kelas banjur Pilih saka kategori ‘Assault Rifle’.

Iku kabeh kanggo loadout m4a1 paling apik ing warzone! Yen sampeyan wis nate menehi saran luwih akeh, sampeyan bisa mriksa kaca kanggo bedhil perang Warzone sing paling gedhe utawa kanggo ringkesan sing luwih amba, kenapa ora golek apa sing paling apik kanggo beban warzone?

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Aktivitas Tindakake
  • Blockbuster Tindakake
  • Telpon saka tugas: Warzone Caldera Tindakake
  • Tanpa wates Ward
  • Penembake tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 1 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.