Loadout KG M40 M40 WARZONE, KG M40 | Telpon saka tugas wiki | Fandom

Kg m40

Dina-dina sensor deg-degan lan Semtex Dominasi Warzone dawa! Kanggo njamin mateni cepet, piso mbuwang minangka alat sing cocog kanggo proyek ing pinggir grenade Stun sing nyuda gerakan oposisi, nggawe supaya gampang m40.

Loadout kg m40 warzone

Gambar sing nuduhake kg m40 serangan serang turu ing meja

Musim 5 saka Warzone Pacific saiki ditindakake kanthi bungah pemain. Nalika pemain nyelehake menyang musim pungkasan ing jaman Pasifik ing jaman pungkasan, piranti lunak manuk gagak terus nyetel meta matur nuwun kanggo dosis salakasan gaman.

Bersenjata kanthi tarif geni kanthi cepet, KG M40 luar biasa lan gampang dikontrol nalika sampeyan bisa nguwasani pola recoil.

Kanthi sing ujar kasebut, bisa kg m40 dadi bedhil serangan perang paling apik kanggo digunakake? Temokake Loadout kg m40 warzone bebarengan karo lampiran sing paling apik kanggo nglengkapi sukses sajrone pertandingan.

Apa sing paling apik kg m40 loadout?
Cara Mbukak kunci KG M40
Lampiran Warzone paling apik KG M40

Apa kg m40 apik ing warzone?

?

Kanthi Musim 4 Damer, Kita wis nemokake kentang kg m40 loadout sing ngidini sampeyan nguasai pertimbangan pertengahan kanthi gampang.

Cara Mbukak kunci KG M40

Thanks kanggo musim 4 nganyari maneh, ora perlu ngrampungake jinis bukak kunci tantangan kanggo njaluk tangan ing kg M40.

  • Waca liyane: Bedhil warzone paling apik: dhaptar musim tiar musim 5

Lampiran Warzone paling apik KG M40

. Mobilitas tambahan migunani nanging kemampuan kanggo outgun mungsuh saka jarak apa wae sing luwih penting.

  • Muzzle: Mx Silencer
  • Laras: Krausnick 720mm shrouded
  • Optik: Svt-40 pu scope 3-6x
  • Simpenan: Vdd 22g empung
  • Underbarrel: Mizedia bugase
  • Majalah: .30-06 60 Drum Round
  • Amunisi: Lengthened
  • Genggeman mburi: Genggeman
  • Perk 1: Genggeman kenceng
  • Perk 2: Kanthi dimuat

Dibandhingake karo bedhil Vanguard Serangan liyane, kg M40 banget ing keterlibatan ing pertengahan pertengahan sing kompetitif. Kombinasi mx silencer lan batur begja bigis m1930 begid.

Kanggo liyane saka loadout, majalah sing gedhe mbisakake sampeyan bisa nyetak pirang-pirang mateni tanpa kudu nambah maneh. Sakabèhé, bangunan iki luar biasa kuwat lan kamungkinan kanggo nampilake ing meta musim 4.

  • Waca liyane: Paling apik warzone smg: smgs paling apik ing mangsa 4

Perkatan lan Peralatan M40 Paling M40 WARZONE

Sawise sampeyan nglengkapi lampiran kg m40 sing paling apik, butuh wektu kanggo prioritas perk lan pilihan peralatan mung penting kanggo milih gabungan tong lan muzzle sing paling apik. Mangkene paling apik tunjangan lan peralatan sing bisa digunakake ing samping lmg.

  • Dingin-Darah (Perk 1)
  • Overkill (perk 2)
  • Scout Scout (Perk 3)

Kombinasi Perk tartamtu iki wis ngrampungake dhewe ing Meta Warzone. Kaunter-Darah kadhemen Apa wae pemain sing nggunakake pramuka tempur, nyegah cemlorot oranye sing katon nalika overkill ngidini sampeyan milih rong senjata utama ing loading sing padha. Disaranake Masangake Masangake KG M40 kanthi MP40 Kanggo Versability maksimal.

  • Waca liyane: Nalika acara kaping XP kaping pindho kanggo Vanguard lan Warzone?

Pungkasan lan ora ana sing paling ora yaiku Scout Combat. Karo mungsuh angel ditemokake ing antarane caldera, tanah nembak sampeyan kanggo nyorot target kanthi cemlorot oranye supaya gampang.

Peralatan

  • Stun Grenade (Taktis)

Dina-dina sensor deg-degan lan Semtex Dominasi Warzone dawa! Kanggo njamin mateni cepet, piso mbuwang minangka alat sing cocog kanggo proyek ing pinggir grenade Stun sing nyuda gerakan oposisi, nggawe supaya gampang m40.

Apa kg m40 apik ing warzone?

Sawise nglampahi sawetara wektu mastering kg M40, iku bedhil serbu sing kuwat nanging dibandhingake karo sing seneng karo bedhil bakal mlebu ing bedhil sing bakal owah. Kanggo sing golek alternatif kanggo meta, aku banget menehi saran supaya nyoba kg M40.

Sing kabeh ana sing ngerti babagan loadout kg M40 Warzone sing paling apik. Kanggo luwih lengkap, priksa pandhuan kita nyorot bedhil sniper paling apik kanggo nggunakake.

Kanggo luwih akeh artikel kaya ngono, priksa manawa sampeyan tugas lan halaman pandhuan.

Gfinity Esports didhukung dening para pamirsa. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. . Nggolek produk khusus? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan..

The minangka bedhil serbu Telpon saka tugas: Vanguard. Ditambahake minangka bagean saka musim loro.

Isi

Ringkesan []

Zombi []

M40 M40 bisa digawa menyang peta liwat kelas nggawe kelas, kanthi langka langka. Nalika nganyari liwat mesin pack-a-punch, dadi Plaything Vercanna.

Ulasan GamePot Extlert

22 November 2022

12 Nopember 2020

30 Oktober 2019

Lampiran []

  • Chord Mazzle Brake
  • M9 Flash Shipder
  • Mercury Silencer
  • MX Silencer
  • F8 Stabiliser
  • Kompensator G28

Tong

  • Vdd 500mm ls
  • Krausnick 700mm 01v
  • Reisdorf 720mm Shrouded
  • Vdd 390mm cepet
  • Nilsson 515mm bledosan

Optik []

  • Model Nydar 47
  • M38 / Slate 2.5x adat
  • Ketik 99 10.
  • Mk 3 Sunfilter
  • Mk.
  • Reflektor Monocular
  • .Teleskopik 0x
  • MK 3 Mod. 2 sunfilter
  • M19 4.0x flip
  • Mk.3 reflektor
  • Tipe Teleskopik 97 5x
  • 1913 variabel 4-8x
  • ZC2 1.35x lensa
  • Reflektor slate
  • G16 2.5x
  • 1229 / slate 3.25x adat
  • Jinis Gedhe Shiraishi 05
  • Saturn 1.35x lensa
  • Mk 18 Sunfilter
  • .12 Wayah wengi
  • ZF4 3.Skop rifle 5x
  • SVT-40 PU Scope 3-6x

Simpenan []

  • VDD 24SZ laras
  • Vdd 22g empung
  • Krausnick 12v
  • Reisdorf 36sk

Underbarrel []

  • Lampu senter gf-59
  • BAPOD
  • Genggeman pistol smle
  • Mark VI Skeletal
  • Carver foregrip
  • M1941 Stop Tangan
  • Bayonet

Majalah []

  • 6.5mm Sakura 35 babak mags
  • 8mm Klauser 20 Mags
  • 8mm Klauser 50 babak Drum
  • .30-06 50 Bunder Drum

Jinis ammo []

  • Genggeman grooved
  • Genggeman Polimer
  • Genggeman kain
  • Genggeman karet
  • Genggeman taping
  • Genggeman sing stippled
  • Genggeman granular
  • Grip kulit

Keahlian []

Blueprints []

Blueprint Gambar Ritas Cara entuk
Legenda Tracer pack: statis radio Mbendel
Tembaga sing diobong Langit styly Mbendel
Legenda Pertempuran Pass Season Three Tier 55
Murrain Legenda Horsemen saka Apocalypse: kulit ultra
Nishikigoi Minggu Emas Mbendel
Legenda Peperangan Pass Season Loro 100
Pesan radium Heroik
Artis Sketch Epik Wonder sing ditembak siji Mbendel
Transfer kabel Legenda Spree Kejahatan Mbendel

Galeri []

KG M40

.

KG M40 ing wong pisanan

KG M40 ing wong pisanan.

Pemandangan Iron Default ing KG M40

Pemandangan Iron Default ing KG M40.

M40 sing dibalekake

.

Stg44 · ITRA bledosan · Bar NZ-41 · · As44 · Automaton · Musim 1) · Kg m40 () · Nikita Avt (Musim 3 · Vargo-s (Musim 4) · Ex1 () BP50 (Mangsa 5)

M1928 · Stent · MP-40 · PPSH-41 · Bedhil Owen · Jinis 100 · Welgun (Musim 1) · Armaguerra 43 (Musim 2) · H4 blixen (Musim 3 · Marco 5 (Musim 4 · Ra 225 (Mangsa 5)

Einhorn revolving · Auto Fley · Shotgun Pertempuran Tongkat kaping pindho
Mg42 · DP27 · Bren · Ketik 11 · Musim 2 · UGM-8 (Musim 4) · Liesna 57 (Mangsa 5)
M1 Garand · Svt-40 · G-43 · M1916 (Musim 3
Bedhil 3-line · Kar98k · Gorenko Anti-Tank Gedhe (Musim 1)
Lee Enfield (SP)
Pistol mesin · RATT · 1911 · Ndhuwur · Klauser · Valois revolver (Mangsa 5
M1 Bazooka · Panzerschreck · Panzerbaust · MK11 Launcher

Utami: Tameng tempur
Secondary: Piso gelut fs · Sawtooth (Musim 1) · Katana (Musim 1) · Musim 2) · Sledgehammer (Musim 3) · Skål Crusher (Musim 3) · Dagger push ()

Optik: Model Nydar 47 · Reflektor slate · Mk. 8 reflektor · Mk 3 Sunfilter · Saturn 1.35x lensa · Mripat wesi · Reflektor Monocular · G16 2.5x ZC2 1.35x lensa · SVT-40 PU Scope 3-6x · 1229 / slate 3.25x adat · ZF4 3.Skop rifle 5x Pramuka K98 10.Teleskopik 0x Kreta l b · Jinis Tipe Shiraishi 41

Barrel: Laras dawa · Laras dawa · Geni kanthi cepet · Laras bobot cahya eksperimen · Geni bledosan Konstruksi khusus · Sawed-Off · Full-auto · SD Instan Grat · Carver foregrip · Pertandingan M1930 · Genggeman pistol smle · Foregrip abot Lampu senter gf-59 · Bayonet · BAPOD M1941 Stop Tangan Laser temp laser Mandheg tangan

Majalah: 6.5Mm Sakura Mags · 9mm mags · .30 Mags Carbine · .303 Mags Inggris · .30-06 Mags · Mags cepet · Baterei saiki Pwn cepet · Baterei dim x-circuit · Baterei-PV Cadangan Cell Royal-PV · Round Fmj · Sansiko · Incendiary · Picture Armor · Titik kothong Frangible · Lengled · Rounds Slug · Bubuk powed · Roundsing kompres · Ammo njeblug · Ammo concussive · M15 Shell Shell Shell