Loading K3zone Swiss K31 Swiss: Lampiran, Perks, Persiyapan – Dexerto, Loadout Swiss K31 paling apik ing Warzone – Dot Esports

Loadout Swiss K31 paling apik ing warzone

Sabanjure munggah yaiku Swat 5mw laser Ula Bungkus. Loro-lorone lampiran kasebut kanthi cepet nyepetake wektu ngarsane K31, dadi luwih gampang ing ZAP menyang target target kanggo mateni kren-crushing sing penting.

Loading K3Zone Swiss K31 K31: Lampiran, Perks, Persiapan

Loadsut Warzone Swiss K31

Aktivitas

Ing musim warzone musim 4 Reloaded, bedhil sniper wis dibahas, lan kita duwe loadout Swiss K31 paling apik kanggo nggawe senjata ndhuwur maneh.

Raven clamping ing bedhil sniper ing musim Warzone Pacific 3 Nggawe pungkasan kezaliman Kar98K lan Swiss K31. Nanging, musim 4 musiman lan nerf wis ganti maneh, nggawe Swiss luwih sregep tinimbang sadurunge.

Rifle Sniper Rapid ora mbebayani kaya biyen amarga matur nuwun kanggo nerf, nanging pemain isih seneng kanggo kemampuan kacepetan lan presisi. Supaya sejatine bedhil sing paling gedhe iki, sampeyan pengin milih lampiran sing tepat.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Priksa ing ngisor iki kanggo ringkesan lengkap babagan loadout Swiss K31 sing paling penting kanggo musim warzone 4 reloaded.

Isi

  • Loadout Swiss K31 Paling Swiss Kanggo Warzone
  • Persiyapan Swiss K31 Paling Swiss (Perks & Peralatan)
  • Cara Mbukak kunci Swiss K31 ing Warzone
  • Tips Warzone Swiss Load1 paling apik
  • Alternatif kanggo loadout Swiss K31

Loadout Swiss K31 Paling Swiss Kanggo Warzone

LOODT Swiss K31 LOODTT

Mbangun Swiss K31 nampilake kabeh lampiran standar sing dikarepake.

Lampiran

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: 24.9 “pertempuran tempur
  • Laser: Swat 5mw laser
  • Simpenan: Simpenan Sas Pertempuran
  • Rear Grip: Bungkus serpent

Kaya bedhil sniper ing game, sampeyan kudu mlaku Gru suppressor Muzzle. Lampiran iki nawakake kecepatan peluru ekstra lan ngrusak macem-macem kudu kanggo wong sing pengin nambah potensial sing mateni Swiss K31 kanthi jarak. Yen ora cukup, supression swara sing ditambahake bakal mbantu supaya ora gampang muncul nalika murub.

Artikel terus sawise ad

The 24.9 “pertempuran tempur Barrel uga lampiran liyane sing kudu luwih prioritized. Laras iki nambah kecepatan peluru Swiss K31, sing mbisakake pertengahan kanggo mungsuh dawa luwih gampang – wilayah sing luar biasa yen sampeyan pengin njaluk mateni luwih akeh.

Artikel terus sawise ad

Swiss K31 Sniper Rifle Warzone

Swiss K31 ora apa sing ana ing Warzone Pasifik, nanging isih bisa mati.

Sabanjure munggah yaiku Swat 5mw laser Ngarsane lan Ula Bungkus. Loro-lorone lampiran kasebut kanthi cepet nyepetake wektu ngarsane K31, dadi luwih gampang ing ZAP menyang target target kanggo mateni kren-crushing sing penting.

Related:

Artikel terus sawise ad

Pungkasan, dene umume pemain milih njupuk genggeman Bruiser, kita saranake sampeyan nyoba Simpenan Sas Pertempuran . Iki ngidini sampeyan ngupayakake sniper mungsuh lan entuk bathi kanggo gun tangan anggere sampeyan ndharatake nembak pisanan sampeyan.

Persiyapan Swiss K31 Paling Swiss (Perks & Peralatan)

Persiyapan Swiss K31

Priksa manawa sampeyan masangake Swiss K31 nganggo smg meta kanggo nutupi kabeh skenario.

Perks lan Peralatan

  • Perk 1: E.O.D.
  • Perk 2: Overkill
  • Perk 3: Amped
  • Secondary: MP40
  • LETHAL: Semtex
  • Taktik: Sensor HeartBeat

Kelas K31 Swiss kita nggunakake Eod lan Amped Tunjangan . EOD banget nyuda karusakan saka bledosan lan geni sing ora dibunuh, nalika nyemprotake gaman lan speed peralatan sing luwih cepet lan kecepatan peralatan sing luwih cepet.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

The Overkill . Yen ora cocog karo PlayStyle, nimbang nglakokake bedhil Owen utawa MAC-10 klasik.

Nalika overkill njaga kompetitif ing kabeh kisaran pertengahan, sampeyan isih pengin njupuk hantu sanalika sampeyan bisa.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Pungkasan, loro Semtex lan Mbantu track mungsuh sing cedhak lan menehi alat sing dibutuhake kanggo nyemprotake kemah sing cedhak.

Artikel terus sawise ad

Cara Mbukak kunci Swiss K31 ing Warzone

Swiss K31 Loadyout Warzone

Loadout K31 Swiss tenan ngemas pukulan ing Warzone Pasifik.

Kanggo mbukak kunci Swiss K31, sampeyan kudu ngrampungake tantangan ing ngisor iki: Nggunakake senapan sniper, Entuk 2 Headshot mateni ing 15 pertandhingan sing beda.

Artikel terus sawise ad

. Mung nggiling perang warzone utawa ireng ops kadhemen match kanggo ditambahake menyang arsenal sampeyan.

Yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka gaman iki ing Warzone, ing ngisor iki sawetara tips sing kudu sampeyan ngerti:

Artikel terus sawise ad

  • Nganggo Senjata Iki Tanpa Senjata Menengah sing Bisa Mbebayani. Nalika nutupi sampeyan kanthi medium nganti dawa, sampeyan bakal gampang rawan. Smg kaya ppsh-41 utawa a .
  • Panggunaan perk Amped Ngijini sampeyan ngewangi senjata kanthi luwih cepet. .

Alternatif kanggo loadout Swiss K31

Kar98k

Kar98k apik kanggo para pemain sing bisa nyampur nembak sniper kanthi mobilitas.

Yen sampeyan nggoleki alternatif kanggo Swiss K31, banjur nimbang nggunakake loadout Kar98K iki . Nalika bisa uga ora diklasifikasikake minangka sniper, senapan Marksi Marksi sing apik iki tenan ngemas pukulan.

Kar98K uga duwe PlayStyle sing padha karo kobongan sing paling dhuwur, animasi revachambing cepet, lan kisaran karusakan sing apik. Iki ndadekake pilihan sing sampurna kanggo wong-wong sing seneng dolanan Swiss K31 nanging pengin luwih cepet.

Artikel terus sawise ad

Utawa, sampeyan bisa mbukak rong ‘meta’ sniper bedhil liyane ing HDR utawa ZRG 20mm.

Priksa manawa mriksa pandhuan Warzone liyane lan dhaptar sing kaya:

Yen sampeyan ngeklik link produk ing kaca iki, kita bisa entuk komisi afiliasi cilik.

Loadout Swiss K31 paling apik ing warzone

Rifle Sniper Sniper nomer sanga kanggo melu Telpon saka tugas: warzone ana backback menyang Perang Dunia II.

K31 Swiss, utawa Kar31 Kaya sing dingerteni ing jagad nyata, minangka senapan sniper sing digunakake dening pasukan bersenjata Swiss ing antarane 1933 lan 1958. Gabung ing rangking gaman ing Verdansk ’84, lan isih dadi pilihan sing cukup kanggo taun mengko ing Caldera utawa pulo reberny minangka bagean saka .

Game, diterangake minangka penembak jitu-tumindak kanthi “akurasi sing apik kanthi recoil moderat” lan “kacepetan cepet lan ngarahake kacepetan kanthi kapasitas ammo sing luwih gedhe. Warzone Katalog senjata sing terus-terusan, lan ora ana sing ala, utamane nalika kabeh bisa nahan skenario tartamtu.

Mangkene loadout sing paling apik kanggo salah sawijining Warzone Sniper Paling dipercaya.

Loadout Swiss K31 Paling Anyar Warzone

  • Muzzle: Gru suppressor
  • Barrel: .9 “pertempuran tempur
  • Laser: Swat 5mw laser
  • Undorrel: Bruiser genggeman
  • Bungkus serpent

Lampiran ing ndhuwur bakal mbantu Buff The Accuracy Swiss, Range, Mobilitas, lan Kontrol, kabeh tetep tetep lingkungan standar sing solop. .

Nalika nerangake sniping ing iki Warzone Meta, kabeh babagan kacepetan, utamane kanggo pertandhingan pulo rebirth minangka parachute mungsuh bali menyang game ing sekitar sampeyan. Kanthi lampiran iki nggedhekake macem-macem lan mobilitas, sampeyan kudu ing tangan sing apik nalika sampeyan nembak.

Swiss Follers dibandhingake karo sniper liyane Warzone, kaya zrg 20mm utawa malah kar98k. Nanging iku pilihan sing nyenengake kanggo digunakake ing pulo caldera utawa rebirth yen sampeyan pengin goyangake meta dawa.

Penulis Staf & Telpon Tugas. Penulis profesional luwih saka 10 taun. Lover saka Destiny 2, Gear Metal, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, lan liya-liyane. DISTLINE sadurunge kalebu PC Gamer, Red Bull Esports, Fancyte, lan Esports Bangsa. DOGDAD TO YOGI CORGI FAN (NY YANKEES, NY JETS, NY RANGERS, NY RANGERS), Paramane Fanat, Anthusiast Cardiast.