Liga legenda patch 9.19: Cathetan lengkap lan nganyari – Dot Esports, Patch 9.19 – LEUAGIPHARE LEAGO OF LEGENDS Wiki

Patch 9.19

W – Shield Valli

Liga legenda patch 9.

Kanthi Worlds 2019 mung ngubengi pojok, game riot ngungkapake cathetan patch lengkap kanggo 9.19 Lan katon kanggo ngimbangi Meta sadurunge paling gedhe Liga legenda Turnamen taun diwiwiti.

Kerusuhan kuwatir babagan juara tartamtu dadi pilihan utawa njupuk pemandangan profesional, kaya sylas lan yummi, lan dirungokake. Juara liyane, kaya Orianna lan Graves, butuh mupangat sethithik kanggo dipasang maneh. Kanthi macem-macem buffs lan nerf, patch 9..

Q – Blade Darkin

  • Pengurangan karusakan minion tambah saka 40 persen nganti 55 persen.

Akali

R – eksekusi sing sampurna

  • Kerusakan maksimal R2 mundhak saka 195/420/645 nganti 225/450/645.

Annie

E – Molten Shield

  • Kacepetan gerakan tambah saka 25 nganti 50.5 persen (tingkat siji nganti 18) nganti 30 nganti 60 persen (tingkat siji nganti 18).
  • .

Ashe

Gambar Asil kanggo Ashe League

Pasif – Frost Shot

  • Alon tambah saka 15 nganti 30 persen (tingkat siji nganti 18) nganti 20 nganti 30 persen (tingkat siji nganti 18).

Q – Fokus Ranger

  • Saiki Reset Serangan Otomatis.

Blitzcrank

Q – Grab roket

  • Sawetara tambah saka 1,050 nganti 1,150.

R – lapangan statis

  • Tumpukan Max pasif tambah saka rong tandha menyang telung tandha.

Fiora

Q – Lunge

  • Saiki bisa mencet turrets lan wadhah (bakal prioritas juara, target utama, juara, Minions, turret, lan bangsat).

E – Bladework

  • .

Gragas

W – Drunken nesu

  • Cooldown tambah saka limang detik nganti enem detik.
  • .

Kuburan

Stats dhasar

  • Kerusakan serangan mundhak saka 66 nganti 68.
  • Kesehatan tambah saka 551.1 nganti 555.
  • Mana tambah saka 322.2 nganti 325.
  • Regejenerasi Mana Tambah saka 7.9 nganti wolung.

Heimerdinger

Q – Turret evolusi H-28G

  • Aspek serangan dhasar tambah saka 30 persen kemampuan kemampuan kanggo 35 persen kemampuan.

E – Ch-2 Electron Grenade Elektron

  • Durasi stun tambah saka 1.25 detik nganti 1.5 detik.

R – H28Q ApEX Turret

  • Aspek serangan dhasar tambah saka 30 persen kemampuan kemampuan kanggo 35 persen kemampuan.

Karma

Q – Geni Inner

  • Rasi Rusak Q1 mudhun saka daya kemampuan 60 persen nganti 40 persen kemampuan kemampuan.

Mordekaiser

W – ora bisa dingerteni

  • Kerusakan tameng sing bisa ditangani saka 30 persen karusakan sing ditawakake 35 persen karusakan sing ditawakake.

R – kasunyatan pati

  • Para penonton saiki ndeleng petugas ing alam spooky kaya sing cocog karo spooky.

Orianna

R – printah: shockwave

  • Kerusakan tambah saka 150/225/300 (+0.7 kekuwatan kemampuan) nganti 200/275/350 (+0.8 kekuwatan kemampuan).

Ornn

Pasif – Urip Forge

  • Tingkat sing ornn entuk upgrade upgrade kanthi gratis saka tingkat 13 nganti 12.

Pantheon

Stats dhasar

  • Tanggepan sihir suda saka 32.1 nganti 28.

W – Shield Valli

  • Kerusakan sing dikuatake diganti saka tawaran 150 persen karusakan saka telung hits kanggo menehi hits 135 nganti 165 persen (tingkat siji kanggo 18) karusakan serangan total saka telung hits.

Rek’sai

Stats dhasar

  • Waja tambah saka 33 nganti 36.

Q – Ratu murka

  • Rek’sai Unburrowed Q saiki kerja ing turret.

Riven

Q – swiwi sing rusak

  • Cooldown tambah saka 12 detik nganti 13 detik.

E – Valor

  • Cooldown suda saka 14/13/11/11/10 detik nganti 12/11/9/8 detik.

Pasif – Fury ing sisih lor

  • Roti ngrusak icebreaker diganti saka 10/15/20 persen kesehatan maksimal target (tingkat siji, pitu, 14) nganti 10 persen kesehatan maksimal.

Sion

W – jiwa jiwa

  • Dasar tameng mundhak saka 30/55/805/1010/130 nganti 50/75/100/125/150.

Sylelas

Stats dhasar

  • Armor mudhun saka 32 nganti 28 nganti 28.
  • Wutah Armor mudhun saka telu nganti 2.5.

Pasif – bledosan

  • Rasio karusakan diganti saka sangang nganti 60 (tingkat siji nganti 18) (+1.0 karusakan serangan total) (+ 0.2 kekuwatan kemampuan), dikurangi 50 persen kanggo minion sing dudu target utama kanggo (+1.1 karusakan total (+ 0.2 kekuwatan kemampuan) menyang target utama, (+0.4 karusakan total serangan) (+ 0.2 kekuwatan kemampuan) kanggo wong liya.

Tahm Kench

E – kulit tebal

  • Nambani kesehatan abu-abu diganti saka 75 persen kesehatan abu-abu ing kabeh rangking nganti 30 nganti 100 persen kesehatan abu-abu (tingkat siji nganti 18).

Nasib bengkong

E – Diwuwang dek

  • Kacepetan serangan mundhak saka 10/15/20/25/30 persen kanggo 20/25/30/40 persen.
  • Kerusakan dhasar mundhak saka 55/80/105/130/155 nganti 65/90/115/140/165.

Vayne

R – jam pungkasan

  • Kerusakan serangan bonus mundhak saka 20/30/40 nganti 25/40/55.

VEIGAR

E – Horizon Acara

  • Cooldown diganti saka 18/17/16/15/14 detik nganti 18/16.5/15/13.5/12 detik.

Xin Zhao

Pasif – Tekad

  • Dasar mundhak saka wolung nganti 59 (tingkat siji nganti 18) nganti 10 nganti 78 (tingkat siji nganti 18).

Q – Telung moging Talon

  • Kerusakan dhasar mundhak saka 20/25/30/35/40 nganti 20/28/36/44/52.

Yuumi

Q – Projectile Projek

  • Slow diganti saka 20/32/44/56/56/68/80 persen kanggo 20 persen ing kabeh rangking.
  • Durasi alon mudhun saka 1.5 detik nganti siji detik.
  • Alon ora bosok maneh.

Zac

R – ayo mumbul!

  • .

Bugfixes

  • Ndandani bug ing ngendi pamburu utama ora bakal nyuda r – cooldown kethokan gaib.
  • Ndandani bug ing ngendi rakan rakrat dhewe rakan bakal nampilake mode penonton.
  • Ngatur Keywindings Default kanggo sawetara pings (“Iki warded” pindhah menyang H, “Posisi Terus” Dipindhah menyang J).
  • Tibbang kanthi nggunakake Turret Agen Nganti Annie yen dheweke ngrusak juara mungsuh ing turret.
  • Illaoi bener bisa nyusup w – pelajaran atos sanajan nalika diaktifake.
  • Shyvana ora ilang kacepetan gerakan sing diprobuk saka W – burnout nalika ngowahi liwat r – keturunan naga.
  • Yasuo ora bisa maneh bisa Cast R – napas pungkasan menyang target sing ora ketukan sing nembe ditarik karo R – telpon saka Gusti.
  • Nalika nyenyet utawa meneng, Syvana Q – TWIN cokotan sing dikuatake kembar sing diluncurake kanthi target sadurunge dikonsumsi.
  • Nambah wektu lockout kanggo e – Aegis nyerang supaya spamming tombol ora sengaja, meh enggal, mbatalake kemampuan.

Andreas stavropoulos

Penulis Staff kanggo Dot Esports. Andreas minangka tukang gamelan sing seneng banget karo karir minangka guru basa Inggris SMA kanggo transisi menyang industri game. Saiki main liga, puncak, lan valorar.

Patch 9.19

Padha karo filsafat kita kanggo patch ing saindenging taun pungkasan, kita wis nggawe owah-owahan kanthi rame sajrone sawetara patch pungkasan sing ora bakal dibuwang kabeh fluks lan duwe pros ora bisa digunakake kanggo acara sing paling nyenengake ing taun. Luwih saka netralake prioritas prioritas utama, kita wis kerja kanggo ngeaya luwih akeh juara kanggo panguripan kompetitif lan terus kerja ing 9.19.

Proses pangowahan iki nyebabake rasa bahagia sing luwih cilik utawa sawetara nerf sing dihirang ing juara sing mateni lan luwih fokus ing sisik lan nggawe pilihan sing nyenengake kanggo sawetara minggu game sabanjure.

HANNA “Shio Shoujo” woo (tembelan 9.19)

Isi

  • 1 sorotan tembelan
  • 2 Juara
    • 2.1 aatrox
    • 2.2 Akali
    • 2.3 Annie
    • .4 Ashe
    • 2.5 Blitzcrank
    • 2.6 fiora
    • 2.7 gragas
    • 2.
    • 2.
    • 2.10 karma
    • 2.11 Mordekaiser
    • 2.12 orianna
    • 2.13 Ornn
    • 2.14 Pantheon
    • 2.15 rek’sai
    • 2.16 Riven
    • 2.17 sejuani
    • 2.18 sion
    • 2.19 sinta
    • 2.20 Tahm Kench
    • 2.21 Nasib bengkong
    • 2.22 vayne
    • 2.23 VEIGAR
    • 2.24 Xin Zhao
    • 2.25 yuumi
    • 2.26 ZAC
    • 6.Pembaruan 1 9/26/2019
      • 6.1.1 Blitzcrank
      • 6.1.2 sinta