Liga legenda patch 8.1: 5 perkara sing kudu dingerteni – RIFT Herald, Liga Legenda Pepe 8.1: rune gedhe diganti dadi Predator lan mutusake bisa ngalih meta

Owah-owahan rune gedhe bisa ngalihake meta kanthi patch 8.

Buff paling gedhe ing rune minangka mbalekaken sebagian anyar, ing endi setengah saka cooldown aktif bakal dibalekake yen saluran dibatalake utawa diselehake sadurunge casting. Salah sawijining prihatin paling gedhe karo rune iki yaiku ora kasedhiya kaya asring elektrokute, sing bisa uga ngrusak kerusakan sanajan duwe cooldown sing luwih cilik. Sanajan ceoldown ing Predator dikurangi ing tembelan 7.24 wulan kepungkur, isih berjuang. .

Liga legenda patch 8.1: 5 perkara sing kudu dingerteni

Kedadeyan, pungkasane kene. Sawise apa kaya ESON (OK, kaya telung minggu), Tundra sing ora ana. Iki wektu kanggo musim 8, kabeh wong seneng banget. Musim anyar tegese juara anyar, barang anyar, pangowahan anyar, keseimbangan anyar lan musim rangking anyar. .

Nanging sadurunge kita bisa ngarep-arep, kita kudu njupuk liyane lan katon maneh. Patch pertama 2018 ndandani sawetara dosa ing taun 2017. ? Dheweke gettin ‘nerfed. Pakurmatan kelangan nanging kurang ajar? . ? ! ? .

Mangkene limang barang sing sampeyan kudu ngerti babagan patch 8.1. Kanggo dhaptar lengkap, sampeyan bisa mriksa postingan Cathetan Patch ing kene.

. RATA Mangsa diwiwiti karo tembelan iki

. . Musim rangking 2018 bakal diwiwiti ing Jan. 16. . Liyane saka iku, sistem rangking sing padha ngerti lan tresna bali 2018.

2.

Owah-owahan Zoe ing tembelan 7.24 Muga-muga wis ilang rada sithik, nanging ora nggawe dheweke kurang frustasi kanggo muter. Nyatane, dheweke isih duwe larangan larangan paling dhuwur saka juara apa wae ing tembelan kasebut. Matur nuwun, rusrangan krungu antrian solo kita lan njupuk pass liyane ing sawetara sipat sing luwih ngganggu.

. Kangge, lintang paddle, combo jompa portal uga luwih gampang kanggo mungsuh kanggo ndeleng lan prédhiksi. .

3. Sistem Honour entuk rework sing sithik

Sistem Honour yaiku . . . Ya, kerusuhan ora setuju lan pangembang nggawe owah-owahan gedhe kanggo sistem ing taun 2018. . Malah luwih apik, sampeyan bakal dijamin dijamin luwih saka sampeyan. . Priksa kiriman iki kanggo sinau luwih lengkap.

. Kewan omo wis di resiki kanggo miwiti musim

Preasonon iki wis akeh banget, lan kabeh owah-owahan sing digawe, sing kaget? Kanthi pikiran, rereget ngatonake kewan omo sing ngerti lan ngurus dhaptar sing gedhe kanggo kick 2018. Patch 8.1 Alamat ora mung pirang-pirang kewan omo saka juara, nanging uga mlaku lan kulit menehi kabeh wong sing resik, utawa biasane resik, path maju kanggo miwiti perjalanan rangking 2018 kanggo miwiti perjalanan rangking 2018.

5. Jax pungkasane entuk gaman nyata

Liga . Tetep karo aku ing kene, iki bakal entuk relevan. Sejatine, jax apik banget yen dheweke mung mateni kabeh wong yen dheweke duwe senjata nyata. Dadi dheweke nggunakake lampu, kanggo menehi tantangan. Yen sampeyan wis ndeleng Siji wong lanang, Sampeyan wis entuk. Nanging, kulit paling anyar JAX, JAX Staff JAX, nderek kanthi rapet ing desain sepuputane, Gusti Allah nunggil Lee Sin. Sejatine, ngasilake jax menyang kekuwatan lengkap. Karo staf, dheweke wis munggah lan saiki bisa nindakake sawetara sing serius. Kulit iki katon apik banget lan kudu suwé banget sawise 8.Peluncuran 1.

Ing stream iki

Liga legenda patch 8.1: Pangowahan keseimbangan, kulit lan liya-liyane

  • Sistem Pakurmatan Anyar: Kepiye cara lan apa sing bisa sampeyan lakoni
  • Liga legenda patch 8.1: 5 perkara sing kudu dingerteni
  • Liga legenda patch 8.1 Ganti dhaptar

.

Predator lan jalur sing wis dirampungake wis guncang.

Nganyari pisanan ing Taun Anyar sing teka Liga legenda Minggu iki karo patch 8.1, lan nggawa rune sing rada gedhe banget kanggo rune predator lan rune predator lan kabeh dalan rune, miturut cathetan patch resmi.

. Sing dikandhakake, aja ngarep-arep owah-owahan sing luwih gedhe ing sistem kasebut kanggo alon-alon nalika taun, amarga dheweke bakal bisa dianyari kanthi rutin ing saben patch taun.

Predator bakal nyepak kabeh kanthi sawetara buff sing dibutuhake. Amarga wis dikenalake, mula wis sorot banget ing mburi electrocute, rune kunci kunci sing paling kuat ing dalan rune dominasi. Pemanen peteng uga, nanging kerusuhan milih kanggo fokus ing Predator saiki.

Buff paling gedhe ing rune minangka mbalekaken sebagian anyar, ing endi setengah saka cooldown aktif bakal dibalekake yen saluran dibatalake utawa diselehake sadurunge casting. . .. Nggawe Rune luwih gampang kasedhiya kanthi nyuda paukuman gangguan utawa pembatalan ora sengaja bakal mbantu.

. Kaping pisanan, yen karusakan bonus Predator dipicu dening kemampuan AoE, karusakan bakal kanthi otomatis kanggo target kanthi target sing paling murah, sing kudu mbantu ing Teamfights Hectik. Lan Pungkasan, Kacepetan Sampeyan Bakal Disaranake 50 Persentasi Luwih Sajrone 1 pisanan.5 detik sawise ngusir rune, dadi luwih gampang kanggo ngoyak target ing jiwit lan sempit supaya ora nyerang yen sampeyan nggunakake defencel.

Iki buff ora gedhe dhewe, nanging bebarengan bisa cukup kanggo nggawa rune nganti snowrocute. Nyana kanggo ndeleng pilihan luwih asring, utamane ing pembunuh alas sing pesky kaya Rengar, Rengar, Evelynn, Kayn.

.com, polygon, IGN, lan ginx.tv.