Liga legenda patch 7.16: 5 perkara sing kudu dingerteni – rift Herald, Liga Legenda Patch 7.16-Top 5 Owah-owahan Juara – Dot ESPORTS

Liga legenda patch 7.16-top 5 Ganti Juara

MAOCAI, VI, lan FIORA minangka salah sawijining owah-owahan sing paling penting yaiku tembelan iki.

Liga legenda patch 7.16: 5 perkara sing kudu dingerteni

Hard kanggo sedih babagan nerf nalika kulit iki apik.

Dening Austen Goslin lan Ryan Gilliam 8, 2017, 2:03 PM EDT

  • Nuduhake Iki ing Facebook
  • Nuduhake Iki ing Twitter

Nuduhake .16: 5 perkara sing kudu dingerteni

Ah ya, patch pra-donya. Kabeh wong sing paling disenengi saben taun. Kita nyedhaki 7.18, tegese kerusuhan njupuk wektu kanggo semen identitas ing meta saiki.

7.16 minangka salah sawijining patch langka sing fokus ing nerf ing nerf. Akeh juara lan barang-barang line-line sing dibungkus ing lemah ing upaya kanggo nggawe dheweke luwih adil kanggo play kompetitif. Dadi ngucapake pamit marang sawetara MAGES lan barang alangane kabeh. Pemain dhukungan uga bakal dirungokake manawa duwit receh kuno wis entuk nerf, enggal-enggal nggawe apik tenan.

Ing sisih sing ditambah, kita entuk sion bali (mesthi nambani play kompetitif) lan mesthi, dope kulit anyar. Pungkasan, saiki ana cara kanggo ping visi, sanajan bisa mbutuhake sawetara mburu.

Kanggo dhaptar lengkap saka owah-owahan ing tembelan 7.16 Priksa rusak patch ing kene.

1. Pendhaftaran pertengahan favorit sampeyan entuk nerfed

Rusuhan menehi sawetara konteks babagan iki ing cathetan tembelan resmi, nanging iki versi cendhak. Riot pengin nggawe manawa pertengahan lorong wis ana ing lapangan sing main ing tingkat sadurunge sadurunge pra-donya sing luwih gedhe ing patche pasangan sabanjure. Akibaté ana nerf menyang bunching mages. Cassiopia, Corkiopeice, Syndra, Orianna, Galio, Taliyah lan Leblanc kabeh bisa nyerat tembelan iki kanthi cara siji utawa liyane.

Dheweke uga ngegelake fizz, menehi playful / trickster sing luwih cendhek, sing ora beda karo nerf mage liyane.

2. Sion entuk tankier lan bakal luwih ngrusak

Nalika reregelake Item Tank sadurunge taun iki, umume juara metu sisih liyane sing ora diremehake, nanging ora sio. Kasunyatane, dheweke gumantung sethithik banget kanggo resistensi, lan ora duwe kesehatan sing kuwat mung bakal mbangun jalur. Matur suwun, kerusuhan mbantu kabeh wong sing paling disenengi sabenere Jugggernaut metu kanthi ngencengi pasif pasif jiwa sing saiki bakal menehi kesehatan bonus sing luwih akeh kanggo saben unit cilik sing dipateni.

Ora konten karo mung sion tankier, kerusuhan milih menehi utami, sing ora bisa dibatalake, nambahi pemberontakan maksimal, lan ndandani bug sing ngidini Sion entuk lulu.

3. Pungkasane kita duwe visi pings

Wong wis njaluk rusayan kanggo visi pings kanggo paling apik nem taun saiki lan pungkasane ditambahake menyang game kasebut! Ping katon kaya mripat abang sing sithik lan kudu mbantu sampeyan kabeh ngerti yen ana ing ngendi sawah sing diselehake, utawa bisa uga sampeyan butuh pendhapa? Salah siji cara, ana pungkasane cara kanggo ngomong “visi sawetara jinis ing kene.”Iku babagan wektu.

Siji bab sing penting kanggo ngerti babagan ping iki yaiku nerangake karo sawetara Majelis sing dibutuhake. Ora bakal ana ing rodha ping, nanging sampeyan kudu nyetel hotkey khusus ing setelan kasebut. Warta sing apik yaiku, kita duwe pandhuan sing migunani kanggo mbantu sampeyan entuk pings visi kanthi cara sing disenengi.

4. Duwit receh kuno lan nerf cinderhulk

Ora ana rahasia manawa alas lan dhukungan pungkasan patch pungkasan duwe rong stabil. Coin kuno minangka pilihan kanggo dhukungan apa wae sing bisa digunakake kanggo Mana sing akeh dianugerahi kanggo milih dhuwit recehan. Matur suwun, kerusuhan kasebut kanthi cepet, njupuk saka 15% Mana sing ilang mung 10%.

Ing sisih alas, Ceinderhulk wis dadi barang alas panas wiwit entuk buff lan rega mudhun ing tembelan sing padha. Ing patch 7.16, rega munggah sethithik, sanajan isih kudu kuwat kanggo kabeh jungler sing gumantung ing.

5. Kulit kanggo break bank

Apa sampeyan seneng kulit? Amarga aku seneng kulit. Biasane, aku seneng kulit sing nyenengake kanggo juara sing nyenengake. Yen sampeyan rumangsa padha, 7.16 sampeyan wis ditutupi. Kulit peperangan perang liyane mlebu fray minggu iki lan dheweke katon apik banget. Kita duwe perang boss perang, Boss Bebak Ziggs lan Batt Boster Malzahar. Heads Logam uga seneng ngrungokake manawa kayle Pentakill bakal nyilem ing tahap nyilem ing dalan sing paling anyar ing album nomer loro Pentakill.

Ing stream iki

Liga legenda patch 7.16: Cathetan, Nganyari Balance lan Skins Anyar

  • Tristana njupuk babagan pamrentahan Caitlyn ing Bot Lane
  • Patch 7.16: 5 perkara sing kudu dingerteni
  • Liga legenda patch 7.16 Pangowahan Dhaptar

Liga legenda patch 7.16-top 5 Ganti Juara

MAOCAI, VI, lan FIORA minangka salah sawijining owah-owahan sing paling penting yaiku tembelan iki.

Gambar liwat game riot

Patch 7.. Ora ana juara anyar utawa nganyari gamelan sing gedhe – nanging kapenuhan pangowahan imbangan sing signifikan sing kudu duwe pengaruh gedhe ing meta saiki.

Iki patch target kanggo mbenerake ton kesalahan saka patch sadurunge. Sawetara Juara, kaya Fiora, kena banget karo nerf lan ora butuh kebangkrutan. Sawetara wong-wong mau ora nyeret ing sawetara patch pungkasan, dadi luwih akeh nembak kanggo kekuwatane metu saka kayu. Liyane, kaya Sion lan VI, mung cara banget sing nyedhot, amarga juara liyane kaya sing cocog karo meta lan wis ditinggal.

1) Sion

Sion minangka salah sawijining juara sing rumangsa apik banget kanggo muter. Saben kabisan duwe efek lan animasi swara sing nggawe kabeh rumangsa badass. Sing ana, sanajan WECTA TINK bali, lan sampeyan bakal mbayangake manawa sion bakal tiba ing kategori kasebut, Sion pancen medeni banget saiki.

Riot ora bakal nggawe mripat buta ing zombie noxian miskin, mula dheweke pungkasane entuk katresnan – lan akeh.

Pasif Pasif Jiwa Saiki bakal menehi wong telu saben-saben dheweke mateni minion utawa monster cilik, saka rong kesehatan. Siji kesehatan bisa uga ora katon akeh, nanging iki bakal dadi jumlah sing signifikan mengko ing game kasebut. Contone, nalika Sion Hits 100 peternakan, dheweke saiki duwe penghapusan permanen saka 300 kesehatan. Ing game saiki, mung bakal 200. Ing 200 Farm, kita lagi ndeleng 600 kesehatan, wiwit saka 400.

Sing paling utama, sing ora bisa dibatalake kanthi swara sing apik banget kanthi cara sing apik banget. Saiki bakal dadi karusakan luwih akeh babagan karusakan maksimal, nanging kerusakan minimal padha karo pemain sing apik lan bisa ditindakake dening tanah sing apik. Ing rangking siji, karusakan wis 100, lan ing pangkat maksimal, iku nganti 300. Temenan Tambah 300 Kerusakan Ora Ana Apa-apa kanggo Nggoleki, lan Kolam Kesehatan Anyar Sion, dheweke bakal dadi luwih kuat.

2) caitlyn

Caitlyn ora sithik ing tembelan 7.11, njupuk hits menyang kacepetan serangan dheweke lan sinergy karo Runaan’s Hurricane. Sing mungkasi plummeting tingkat solo. Ora perlu dingerteni, dheweke ora pengaruh banget minangka juara antrian solo, utamane yen pilihan kaya Draven lan Tristana dadi umum ing meta. Sampeyan bakal nganggep dheweke bakal njaluk bantalan ing tembelan iki sawise sampeyan ndeleng jenenge ing dhaptar iki – nanging ora, dheweke pancen nerfal. Akeh.

Sadurunge sampeyan kabeh caitlyn mains njeblug, sudut kerusuhan iki nggawe rasa akeh. Sanajan ana nerf sing gedhe, dheweke isih dadi salah sawijining juara sing paling akeh lan paling milih ing masarakat profesional, lan dheweke ana ing Meta sing kudu diluncurake. Sayange, Caitlyn ngalami nasib sing padha karo Azir. Ing tangane wong sing ora duwe panganan ing kit dheweke, dheweke pancen ala banget yen dheweke bisa dianggep ora diwatesi. Nanging ing tangan tengen, dheweke bisa ngrampungake sampeyan metu saka jalur amarga mekanik tumpukan headshot.

Iki dudu perkara sing apik kanggo sawetara alasan. Iki nggawe dheweke angel kanggo keseimbangane, amarga ngedhunake efektifitas ing tangan pros nggawe kekuwatan solo sing luwih murah. Mekanik kepala dheweke ndadekake dheweke rada rusak. Sing ora ateges dheweke OP, tegese dheweke rusak kanthi mekanik. Kanggo entuk karusakan saka dheweke, para pemain kudu tumpukan headshots dheweke, lan yen ora bisa nindakake, karusakan sing terus-terusan luwih murah tinimbang adc liyane. Iki nggawe jendela kekuwatane ora bisa dipercaya, lan dheweke wiwit tiba ing meta yen dibandhingake karo Tristana, Vayne, lan Twitch, sing bisa ngupayakake karusakan sajrone perang terus-terusan.

Iki masalah sing luwih gedhe kanggo ngatasi saiki, sanadyan, supaya kerusuhan ngegelake dampak profesional dheweke bisa. Dheweke Q saiki bakal ngatasi karusakan sing luwih murah kanggo kabeh target kasebut, sawise siji sing pisanan disabetake, nggawe gelombang lan tim perang tim luwih medeni. Rasio iklan lan ngrusak pangkalan trap yardle uga diturunake ing kabeh level.

3) VI

Ana sapisan wektu sing bisa mbantah babagan VI lan Jarvan IV kanggo ngerti sapa sing luwih kuwat. . Nanging, Nanging, dheweke ora bisa ditemokake. Ora ketompo pira wong jarvans, warwicks, lan rek’sais dipilih, VI isih kuwat banget sajrone taun kepungkur. Dheweke wis kasar.

Dheweke buff langsung langsung, lan nyuntik kekuwatan dadi bagian sing paling apik ing kit – dheweke paling utama. Serangan lan baterei cooldown diturunake ing kabeh rangking. Bakal 20 detik luwih cendhek ing rangking siji, lan 10 detik kurang saka rangking. Dheweke e, kekuwatan gedhe, saiki ora bisa dibatalake maneh sawise animasi serangan otomatis diwiwiti. Sing uga ngilangi sebilangan sing ora bisa dipercaya saka kit dheweke.

Iki bakal jelas nggawe game awal, luwih kuat, nanging game pungkasan, dheweke bakal duwe kekurangan sing padha. Ora apa-apa, amarga, amarga jinis kasebut. VI minangka salah sawijining sawetara juara ing game sing gaya muter minangka game kasebut terus. Nalika tim mungsuh wis ngisin-isini, mula ora bisa ngati-ati menyang angin lan kulit. Dadi priksa manawa sampeyan nyimpen manawa kemampuan kanggo sapa wae. Ora ana sing nguyuh luwih apik tinimbang sing paling umum.

4) MAOKAI

Saka kabeh juara ing dhaptar iki, kita kabeh kaget banget golek MAOKAI. Wong lanang wis nate ngremehake alas sajrone sawetara minggu saiki – sanajan dheweke ora sabar ing tembelan pungkasan, dheweke isih mlaku kanthi ramping. Wektu kanggo dasi ing bobot pelatihan, Maokai, amarga sampeyan kudu kalem.

Dipuntedahaken Robiai MAokai ing Patch 7.9, pamuter ngerti yen asu tiket sing apik banget karo ap, lan mula dheweke mbangun dheweke ap lan nggunakake taktik bush-grumbulan sing ora sehat, sing ora sehat kanggo tank vanguard. Schalings AP kasebut diturunake, ngancurake khayalan sing, nanging ora nyegah wong liya saka nyoba strategi sing padha karo tank Maokai, sing isih ora seimbang banget.

Saengga jelune digawa tumit, lan kita kabeh seneng banget. Tinimbang miwiti game health Health Maksan Erèk, saiki bakal entuk dhuwit nganti wolung persen ing rangking maksimal, diwiwiti jam enem persen. Kajaba iku, witan ing bushes bakal diwiwiti kanthi 12 persen, scaling nganti 16, amarga dheweke ngrusak dobel. Iki bakal mencet kemah alas Maokai ing apa wae, nanging bisa uga ora ngalahake dheweke saka Meta kanthi lengkap.

5) fiora

Fiora njupuk hit gedhe ing tembelan 7.14 Nalika Pasif Kacepetan Gerakan Dheweke Nerfed Lan Ngasilake Kanggo Pasif Saka Dheweke Paling Utama dicopot. Minangka ternyata, FIORO, pancene butuh pasif kasebut kanggo nempel ing target, lan dheweke bakal mudhun rada angel amarga asil saka nerf.

Amarga saka iku, kerusuhan mbantu dheweke bali menyang sikile. Kemampuan utama dheweke ora bakal entuk bathi kanggo pasif pasif, nanging pasif dheweke dhewe bakal bali menyang negara sing luwih apik. Luwih akeh saka game pungkasan game kanggo mbantu dheweke nempel ing gelut tim. Ing level siji, pasif kasebut bakal padha. Nanging ing wektu dheweke cocog karo level 16, bakal menehi rasukan kanthi cepet 45 persen 45 persen saka 30 persen ing tingkat sing padha. Sing dadi tambahan 15 persen, lan pancen gedhe banget. Nyana ndeleng luwih akeh milih fiora sawise patch sesuk bakal urip.

Wartawan ESPORTS lan GAME kanggo Dot ESPORTS, ditampilake ing Lolesports.com, polygon, IGN, lan ginx.tv.