Liga legenda patch 7.13: 5 perkara sing kudu dingerteni – RIFT Herald, Liga Legenda Patch 7.13 Ganti Dhaptar – Rift Herald

Liga legenda patch 7.13 Ganti dhaptar

— Ndandani bug ing ngendi mbuwang varus ‘ R – rantai korupsi Ing sawetara maksimal ora bakal nyebar liwat mungsuh

Liga legenda patch 7.13: 5 perkara sing kudu dingerteni

Dadi akeh perkara sing dijaluk: Pakurmatan, kulit skt sing apik lan . Enteni, Buff Rek’sai?! Dammit, Riot.

Dening Austen Goslin Lan Ryan Gilliam Jun 27, 2:15 PM EDT

Nuduhake crita iki

  • Nuduhake Iki ing Facebook
  • Nuduhake Iki ing Twitter

Nuduhake Kabeh Pilihan Nuduhake kanggo: Liga Legenda Patch 7.13: 5 perkara sing kudu dingerteni

Rilis mung ngeculake cathetan kanggo kabeh buffs lan nerf sing mlebu Liga legenda Patch 7.13, lan kita kene supaya sampeyan ngerti info sing paling penting sadurunge sampeyan mlumpat menyang antrian solo.

Saperangan patches pungkasan sing kalebu introduksi sing apik kanggo game lan patch 7.13 Kabeh babagan nggawe manawa owah-owahan kasebut seimbang kanthi bener. Thanks kanggo iku, kita entuk njiwet gedhe kanggo sawetara juara sing anyar sing anyar sing paling apik uga sawetara sing paling kuat, lan ora kuwat, barang sing wis ditambahake ing pasangan pungkasan.

Item kasebut umume umume umume ing item tank, lan nganyari, kanthi dhukungan Patch Patch pungkasan rampung ora ana dhaptar imbangan. Tetep katon yen iki tegese kerusuhan seneng karo barang-barang kasebut utawa dheweke ora siap ngganti dheweke. Salah siji cara, patch 7.13 Nggawe akeh owah-owahan liyane kanggo dipikirake!

Kanggo dhaptar lengkap patch 7..

1. Owah-owahan item ing endi wae

Wis pirang-pirang wiwit kita wis njiwet menyang barang alas, nanging tembelan 7.13 sing wis ditutupi. Paling apik, enchantment: Ceinderhulk wis cukup sawetara owah-owahan sing kudu dadi bathi kesehatan net kanggo game tracker lan jalur stalacker bisa ngundhakake jungler saka sumber daya ing alas.

Nanging sing ora kabeh owah-owahan item sing teka ing 7.13. Patch kasebut uga ngrampungake sawetara barang-barang sing metu liyane, kaya topeng Abyssal sing entuk jalur mbangun anyar lan pasif anyar, sing menehi mana kanggo ngrusak lan kesehatan kanggo mbuwang mana.

2. Nerf galio

Palio dibebasake ing pungkasan Maret lan kira-kira suwene dheweke butuh nerf. Sawise kabeh, juara ora bisa ngarep-arep ora owah sawise seneng ngarsane 95% profesional Liga legenda game nganti pamisah musim panas iki. Matur nuwun, patch 7.13 Apa kita wis ditutupi lan menehi njiwet sawetara kanggo gargoyle favorit saben wong.

Sawetara iku wis diomongake karo galio anyar sajrone pirang-pirang wulan kepungkur tinimbang kemampuan kanggo ngresiki ombak minions minangka juara Tanky thanks kanggo Q, Angin Perang. Patch 7.13 gegayuhan karo masalah iki njupuk kabisan kanthi kerusakan ing kabisan, nanging nambah skala kanggo nggawe pemain Galio Sato mung luwih seneng.

.

.? Nalika kita ngomong babagan Honor Buff? Ya, sofe Wilayah wis duwe sistem HONOR anyar kanggo patch lengkap lan wektu kanggo liyane jagad kanggo melu nyenengake. Kanthi tembelan 7.13, layar pemilihan game bakal aktif uga sistem ganjaran leveling anyar sing ngubengi pakurmatan. Yen sampeyan butuh pangeling kanthi cepet babagan kabeh barang anyar iki, priksa panampa iki.

4. Rek’sai dadi buffed.

Ngomong manawa pangowahan iki kaget bakal dadi understatement pidana. Sapa wae sing wis nonton lcs sajrone minggu kepungkur utawa kaya ngono, utawa main antrian solo, ngerti, amarga buff dheweke ing tembelan 7.12, rek’sai minangka salah sawijining teror sing metu saka alas. Kanthi rework sing anyar dadi juara sing luwih fokus Pembunuh, rek’sai duwe karusakan serius, lan sadurunge patch 7.13 menehi dheweke sawetara buff. Thanks kanggo tembelan iki paling anyar, pokok rek’sai, ora cepet-cepet, saiki bakal luwih kerusakan.

5. Kulit skt ing kene

. Kumpulan katelu saka kulit telek iki nggunakake skema warna abang lan ireng sing apik banget. Kumpulan kulit kalebu: zac, olaf, nami, jhin, syndra lan ekko. Malah ana pendhapa kkoma sing nggumunake kanggo ngiringi geng. Yen sampeyan pengin ndelok kabeh potongan kasebut sadurunge tekan rift, priksa dokumentasi miniatur iki sing rusak.

Liga legenda patch 7.13 Ganti dhaptar

Cathetan patch anyar kanggo 7.13 metu! Akeh tank lan junglers ndeleng owah-owahan ing tembelan iki, dadi priksa manawa maca kanthi tliti yen area keahliane. Kita ndeleng sistem Honor sing pungkasane muter menyang wilayah liyane bebarengan karo sawetara item.

Kulit juara SKT T1 2016 uga bisa dirilis ing tembelan iki. Kita uga duwe ton imbangan kanggo njiwet lan barang – topeng Abysal entuk Facelift, Ana sawetara owah-owahan kanggo alas lan galio pungkasane ora nyalon.

Kanggo owah-owahan lengkap lan lengkap, sampeyan bisa mriksa cathetan tembelan Riot ing kene. Yen sampeyan pengin bit paling penting kanggo sampeyan, sampeyan bisa ngintip limang perkara sing paling penting saka tembelan iki ing kene.

Nganyari

Pakurmatan wis diwenehi mrikso lengkap. Sampeyan bakal bisa ndeleng layar pemilihan anyar, tambahan tingkat pakurmatan sing terus-terusan, lan hadiah kanggo muter sing terus-terusan. Pakurmatan bakal diaktifake sawetara wektu sajrone tembelan kasebut.

[NEWS] Voting layar

Layar pemilih :: Sawise saben game, ngurmati siji tamunan

Kategori: Pengurmatan, Friendly, Mbiyat, Bener, Bener Bener, Lawan Kehormatan >>> Shotcalling gedhe, Tetep Apik, GG

Layar pasca game

[NEW] Upacara pasca game :: Yen mayoritas tim sampeyan ngurmati sampeyan, sampeyan bakal surup kanggo kabeh lobi.

[Anyar] Tingkat :: saben wong wiwit ngurmati 2 tingkat, lan muter sing diajeni konsisten mbukak kunci tingkat pakurmatan sing berkembang, ditampilake ing kaca profil. Sampeyan bakal pindhah sanajan sampeyan ora diajeni, nyediakake sampeyan mesthi muter.

[Anyar] Botosan :: Yen tim lengkap kabeh melu milih kaurmatan, kabeh wong ing tim kasebut bakal entuk rangsangan kanggo kemajuan tingkat pakurmatan

LAYAR LAYAR

[Updat] Bahan. Tingkat Desain Flair Layar Layar Sampeyan Kaya Sampeyan.

Ganjaran

[Upload] Fragmen Key :: fragmen kunci bakal ngeculake eksklusif liwat pakurmatan. Anggere sampeyan paling ora level 2 (level wiwitan) sampeyan bakal terus nampa jumlah sing padha. lan iki bakal nyelehake ing njaba layar post-game, utawa mlebu.

[Anyar] Kapsul pakurmatan :: Sawise Tingkat 3, sampeyan bakal nampa kapsul sing dikurmati uga fragmen utama. Iki ora mbutuhake kunci kanggo mbukak, lan ngemot paling ora rong fragmen kunci. Sawetara uga ngemot Shards lan Ganjaran Eksklusif kaya Permanan Kulit Medieval lan Perjana-abu.

Juara

Galio

Armor Base :: 27 >>> 24

Q – Angin Perang

Kerusakan Zona Tornado :: 45/60/75/90/105 (+0.45 kekuwatan kemampuan) luwih saka 1.5 detik >>> 30/40/50/60/70 (+0.6 kekuwatan kemampuan) luwih saka 1.5 detik

R – lawang pahlawan

Saluran wektu :: Galio saluran kanggo 1 detik >>> 1.25 detik sadurunge mlumpat menyang udhara (hover wektu sadurunge mlayu dikurangi 0.25 detik; Total wektu kanggo nggayuh target ora owah)

Gnar

Q – Bourerang mbuwang

Kisaran :: 475 >>> 600

Kennen

W – Surge Elektronik

Kerusakan Bonus Ngrampungake Bonus :: 0.4/0.5/0.6/0.7/0.8 karusakan serangan total >>> 15/20/25/30/35 (+0.6 bonus Kerusakan Serangan) (+0.3 kekuwatan kemampuan)

[REM] Shurricane :: Surge listrik saiki tumpukan nalika Kennen murub serangan dhasar, tinimbang ora ana. (Badai Runaan ora maneh tumpukan tambahan.)

E – Kilat Rush

Rasio :: 0.6 Kekampuan Kemampuan >>> 0.8 kekuwatan kemampuan

Kha’zix

Q – Rasa wedi

Kerusakan dhasar :: 70/95/120/145/170 >>> 60/85/110/135/160

Rasio :: 1.2 karusakan serangan bonus >>> 1.1 karusakan bonus

Bonus isolasi :: + 50% karusakan >>> Kerusakan + 65%

Durasi invisions :: 1.5 detik >>> 1.5 detik

Durasi invisibils berkembang :: Sawise mlebu sikat nalika ora ana ing pertempuran, Kha’zix dadi ora katon 2.5 detik >>> 3 detik

Linger Invisibility berkembang: nganti 1.5 detik >>> 1.5 detik sawise metu sikat

Kemenangan

Pasif – Tandha saka Kemenu

Range Per Marks :: Nyerang Dasar Dhuwur lan Sehat Gandum Gain 75 ing 4 tumpukan, ditambah 25 Range Saben 4 tumpukan >>> Saben 3 tumpukan

W – frenzy wolf

.

E – pemasangan pindah

MAOOKAI

Kesehatan Base :: 540 >>> 565

R – nambani alam

Cooldown :: 120/110/100 detik >>> 120/100/80 detik

Poppy

Q – Hammer gawe kaget

Rasio :: 7% kesehatan maksimal target >>> 8% kesehatan maksimal

Rek’sai

Q – Ratu murka

Dadi seger dadi ratu :: Para mantra sing dienggo nalika nyerang ditangani luwih apik

Burrowed w – un-burrow

Kacepetan Unburrow :: Saiki butuh wektu sing padha kanggo miwiti apa sampeyan pencet utawa nyerang target (0.15 detik)

Bugfix :: Efek Knockback kanggo target sekunder ora luwih suwe tinimbang sing dimaksud

Rasio :: 1.6 karusakan serangan bonus >>> 1.85 Kerusakan Bonus Serangan

HUD Ping :: Rush bantuan saiki bisa diduweni kanggo nampilake cooldown utawa kesiapan, ora ana target sing ana ing kisaran

Circle Green :: Kasedhiya Kasedhiyan Rush Rooldown Saiki Saiki nampilake kanthi akurat kanggo sekutu ing HUD

Noise Spectator :: Markas Prey ora bakal ditampilake kanggo para penonton

Shaco

E – racun rong shiv

Kerusakan basa :: 5/35/65/95/125 >>> 50/75/100/125/150

Rasio :: 0.75 karusakan serangan total >>> 0.6/0.75/0.9/1.05/1.2 bonus Kerusakan Serangan

Jinis Kerusakan :: Piandel >>> Fisik

[REW] Rampungake Panjenengane :: Ora ana tawaran maneh 3 ~ 8% kerusakan kesehatan sing ilang adhedhasar level karakter

Trundle

[Anyar?] Jaws baja :: trundle bisa maneh gurun

[NEW] Surgery Orthodontik :: Serangan Sawise Chomp Saiki duwe wektu sing luwih konsisten lan sisik kanthi kacepetan serangan.

W – Domain Frozen

Tambah marasake penyembuhan lan regenerasi :: 20% >>> 25%

BUSFIX :: Wis menehi umur 25%. Kita “ndandani” bug kanthi nggawa sumber liyane / regen nganti tingkat sing padha.

Xayahah

Q – Daul Double

Riyaya :: Nyerang Lockout saiki timbangan kanthi cepet kanthi cepet.

Ramus

Ya :: Tari Tari Rammus dadi lara, dheweke kalebu skala kanthi metokake

Nganyari audio

Sampeyan ora ngrungokake barang! . Ya, teknis sampeyan, nanging … Ya! Nganyari audio!

Alistar :: Serangan dhasar Alistar lan Audio Audio wis dianyari kanggo kabeh kulit tanpa efek audio khusus kulit!

Cho’Gath :: Audio dhasar Cho’Gath lan Audio Audio wis dianyari kanggo kabeh kulit tanpa efek audio khusus kulit!

Item

Topeng Abyssal

Saiki mbangun saka katalis saka aeon tinimbang vekal roh.

Damel Dalam :: Coklat Specter + Negatron Cahaya + 880 Emas (2800 Total Emas) >>> Katalis Aeons + Negatron Cah + 1080 Emas

[Dibusak] Regen Kesehatan :: Ora ana maneh $ 100% Regen Kesehatan Base

Kesehatan :: 300 >>> 350

Tolak Magic :: 65 >>> 55

[Anyar] Pasif unik – kalanggengan :: 15% karusakan sing dijupuk saka juara entuk mana. .

Helm adaptif

Kesehatan :: 300 >>> 350

Konvergensi Zeke

Lambang-Vergence :: Dianyari Dianyari Kanggo cocog karo Update Game Patch Paling Anyar!

Barang Jungle

Piso tracker, agul-agul stalker & sakber

Regen Base Regen ing Jungle :: + 180% >>> + 225%

Enchantment: Gempa Runic

Mana mulihake On Proc: 18% Mana >>> 15% MANA MANA

Cindia BAMI

Dalan Mbangun :: Ruby Crystal + 700 Gold (1100 Jumlah Emas) >>> Kristal ruby ​​+ 500 emas (900 total emas)

Kerusakan bonus kanggo non-juara :: 50% >>> 100%

Enchantment: cinderhulk

Kesehatan :: 400 >>> 325

Dalan mbangun :: Item Jungle + Cinder BAMI + 525 Emas (2625 Total Emas) >>> Item Jungle + Cinder Jungle + Cinder Bami + 525 Gold (2425 Total Emas)

Multiplier Kesehatan Bonus :: + 15% >>> + 20%

Base Regen ing Jungle :: + 180% >>> + 225% (disalin saka ndhuwur)

Cape Cape Sunfire

Dalane :: Bami’s Cinder + Chain Vest + 1000 Emas (2900 Total Emas) >>> Bami Canstal + 800 Emas (2900 Emas (2900G GOLEKSI (2900 Emas

Rift herald

Ganjaran :: 25 Emas >>> 100 emas

Mode Game Rotating

Katrangan King Poro bali saka 6/30/17 12:00 PT – 7/04/17 04:00 pt lan 7/07/17 12:00 PT – 7/11/17 04:00 PT. Gelombang mungsuh sampeyan ing perang salju salju ing Howling Abyss kanggo nyemprotake King Poro King.

Tips layar Loading

Teknologi kasebut ana ing kene :: Tips Beda bakal ditampilake kanggo macem-macem wong adhedhasar tingkat kasebut. Kita nambah luwih saka 120 tips! Nyoba kanggo nyekel kabeh.

Skor Visi

Skor visi saiki ditampilake ing Tooletik Trinker.

Tombol juara acak

[NEW] Tombol acak :: Nambah tombol kanggo milih juara acak kanggo main game buta lan adat

Bugfixes

— Taliyah W – Seismic Shove ora ana garis sing ilang maneh

— Phoenix Qinn ora nggunakake swara dhasar kanggo R – skystrike

— Nggunakake xayah R – Feherstorm lan ngepit juara mungsuh sekaligus dadi turret mateni minion bakal nyebabake turret ora dadi juara AGGO nganti target Mati sing tiwas

Q – Overload Lambang Kemampuan isih bakal disorot sanajan ana ing cooldown sawise W – Rune Penjara lan E – Eja Flux Cast dibatalake amarga ora bisa dipercaya

— Ndandani bug ing ngendi mbuwang varus ‘ R – rantai korupsi Ing sawetara maksimal ora bakal nyebar liwat mungsuh

— Jinx ngguyu ora bisa ngilangi maneh nalika dheweke gas

— Rengar ora ana maneh serangan / Garis sing wis global kanggo kabeh pemain

— Gangplank R – Cannon Barrage (Lan kabeh kulit GP) audio ora ana maneh yen kamera panned lan banjur ngasilake

— Telpon sawetara interaksi karo kulit lan kelingan katon ora pantes utawa ora muter kanthi bener

— Ndandani pirang-pirang efek swara lan swara ing garis ora muter ing wektu sing tepat

— Dawnbringer Riven lan Spesialis Nightbringer Yasuo dipotong ing sisih ngisor sajrone loading layar

— Jeksa Agung bisa ngetokake macem-macem saluran tetep ing puter maneh puter maneh

Kulit ing juara pilih

Kita nambah fungsi kanggo tuku kulit ing Juara Champion maneh, diwiwiti ing patch 7.13!