Liga legenda patch 12.Nganyari 22B: Juara lan Barang Buffs, Liga Legenda Patch 12.22 Cathetan 13 Musim 13 Preeseason nggawa pangowahan alas sing nyapu – Dexerto

Liga legenda patch 12.22 CATETAN: Season 13 Preeseason nggawa owah-owahan alas sing nyapu

Contents

Minangka game rerusuh kanggo liga liga musim 13, sawetara owah-owahan preseason wis urip ing tembelan 12.22. Pangembang nggawe njiwet, nambah imbangan anyar lan nyoba fitur sing teka ing musim anyar. Ana pirang-pirang owah-owahan sing luwih cilik, sing teka ing Liga Legenda 12.22b kalebu juara juara lan pangowahan tank.

Liga legenda patch 12.Update 22B: Juara lan Item Buffs

Liga legenda 12.22b nggawa banter menyang sawetara tank lan juara jungle.

Barang anyar sing ditambahake ing tembelan 12.22 Uga wis kliwat.

Minangka game rerusuh kanggo liga liga musim 13, sawetara owah-owahan preseason wis urip ing tembelan 12.22. Pangembang nggawe njiwet, nambah imbangan anyar lan nyoba fitur sing teka ing musim anyar. Ana pirang-pirang owah-owahan sing luwih cilik, sing teka ing Liga Legenda 12.22b kalebu juara juara lan pangowahan tank.

Liga legenda patch 12.Barang-barang Tangki 22B lan Jungler

Sawetara tank lan jungler kaya Amumu, Ivern, Kindred, Maokai, Shaco lan Rammus entuk buffs ing micropatch. Ora ana Nerfs Juara ing mikropatch 12.22b.

Sawetara barang tank sing ditambahake ing tembelan paling anyar ora nindakake sing gedhe, saengga kerusuhan kasebut mutusake kanggo nyemprotake ing tembelan mikro. Barang tank ditambahake ing tembelan 12.22 Kaya Jak’sho, kabecikan proteant, lan radiant bakal entuk buffs. Rod saka umur sing ditambahake maneh ing game kasebut sajrone patch 12.22 entuk buff cilik. Dualis wis nggunakake RAVENOUS Hydra minangka item standar kanggo dominan jalur kasebut, saengga ngimbangi Meta Lane Top, Riot wis mutusake kanggo nerf item kasebut ing micropatch.

Riot Phroxzon nerangake manawa pangembang pengin ndeleng barang tank minangka tuku fleksibel kanggo pemain. Mythics utamane kanggo dituku kanthi fleksibel minangka barang sing nomer loro utawa kaloro. Phroxzon ujar ing tweet, “Kadhangkala bener kanggo tuku Sunfire -> mitos lan kadang mitos -> liyane.”Babagan tangki owah-owahan ing tembelan, ujare Phroxzon,”Kita ngenteni ngevaluasi keseimbangan kabeh barang ing sistem tank kanthi luwih akeh game lan mengko juara individu.”

Dheweke uga nyebutake manawa Staff Emrbace / Emrbace Orchangel owah-owahan ing PBE (lingkungan beta umum) ora “cukup ing bar kualitas kanggo kapal “, Supaya kerusuhan mutusake kanggo ngeculake nalika dheweke “Siap”.

Liga legenda patch 12.22 CATETAN: Season 13 Preeseason nggawa owah-owahan alas sing nyapu

PRESTIGIGE APA GOLOVE NAMI ing Liga Legenda

Game kerusuhan

Liga legenda patch 12.22 mlaku, lan wiwitan musim 13. Owah-owahan Preseason bakal urip ing nganyari pertengahan pertengahan ing ngarep tanggal lengkap Januari, lan owah-owahan balancing liyane uga ngupayakake rift: Iki cathetan patch lengkap.

Liga legenda Season 13 saiki dadi pemain, lan tegese ngarsane prasyarat preseason yaiku LOL 12.22. Kanthi musim rangking sing cedhak, saiki bakal nyoba rong wulan kanggo macem-macem fitur anyar lan mbaleni maneh game kasebut.

Artikel terus sawise ad

Kanthi pirang-pirang jalur ndhuwur lan owah-owahan alas samubarang sing diarepake, kabeh bagean ing peta bakal beda kanthi cara sing beda-beda. Nanging, kerusuhan uga ora nglirwakake owah-owahan sing luwih cilik lan barang sing pengin diuji nanging ora pas karo jadwal musim 12.

Temokake kabeh ana sing ngerti babagan patch 12..

Semangat mekar lulia ing lol

Lol patch 12.22 bakal dadi peran gedhe kanggo pemain.

Nalika lol patch 12.22?

Liga legenda patch 12.22 Primed kanggo urip 16 November 2022, bener ing jadwal.

Artikel terus sawise ad

Patch utama kaping pindho 2022 bakal miwiti muter server Oceanic ing 10am AEDT, kanthi rollout ing saindenging jagad njupuk papan ing saindenging dina.

Mangkene wektu kunci:

  • 5am ​​GMT (Euw)
  • 3am cet (Eune)
  • 8am KST (Korea)

Ana sawetara jam mudhun nalika patching diwiwiti, lan antrian matchmaking bakal dijupuk offline udakara telung jam sadurunge.

Lol patch 12.22 isi

  • Pangowahan Rift Summoner
    • Chemtech Drake
    • Owah-owahan Jungle
    • Kanca Jungle
    • Lane Emas lan Pengalaman
    • Barang anyar lan diganti

    .22?

    Musim 13 Preeseason diwiwiti kanthi owah-owahan mega

    Kanthi musim 12 rangking rangking pungkasan ing patch 12.21, kerusuhan bisa nggodha kanggo Liga Big Legenda Musim 13 Nganyari. Preasason diwiwiti karo lol 12.22 Amarga pangembang ngetrapake mayoritas pangowahan kanggo taun ngarep.

    Artikel terus sawise ad

    Related:

    Game gratis paling apik kanggo ndownload & muter ing PC, ps5, xbox, utawa saklar Nintendo

    K

    Owah-owahan Legenda Liga ‘Season 13 bakal miwiti urip kanthi lol 12.22.

    . Ana sawetara owah-owahan sing berkualitas kanggo nyuda kurva belajar liga sing apik banget.

    Barang anyar sing ditindakake, biasane fokus ing Bolstering Archetype tank nanging rodha bali bakal mesthi ngunggahake sawetara alis. The Chemtech Dragon bali, pets alas wis ditambahake, lan liya-liyane. Priksa manawa kanggo mriksa hub kita kanggo kabeh owah-owahan sadurunge lol Patch 12.22.

    Artikel terus sawise ad

    Rakan & Lillia diresmik minangka Juara Melee

    Mung amarga preseason miwiti ora ateges kerusuhan ora nglirwakake kanggo ngimbangi game liyane. Pangembang Liga Legenda wiwit ngirim owah-owahan sing ora pengin cedhak mburi buntut musim 12, lan diwiwiti kanthi reclassifikasi sawetara juara.

    Artikel terus sawise ad

    Rakan lan lullia, kanggo barang lan rune kekuwatan, wis dianggep juara rang. Iki wis nggawe urip rada angel kaya barang sing populer kaya tameng tinggal, kanggo ngrembug setan, kanggo saben juara, padha ora pati cethek.

    Nanging, sing ganti ing lol 12.22 Kanthi loro juara saiki diklasifikasikake minangka juara Melee. Lillia nampa nerf pertahanan sing sithik, nanging wis entek kanthi kemungkinan buffs mbukak kanggo dheweke.

    Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

    • Nalika drake Chemtech ana ing ngisor 50% kesehatan, entuk tahan karusakan ing 33%, lan tawaran 50% luwih akeh.
    • Yen tim mateni drake chemtech, dheweke bakal entuk buff tumpukan sing menehi tenacity 5% tenaga tenacity lan 5% daya / Shield
    • Sawise nampa Chemtech, Pemain bakal nampa tahan karusakan 10% lan 10% luwih akeh sajrone ngisor 50% kesehatan

    Map Peta Chemtech Rift

    • Honeyfruits upgrade kanggo stim woh-wohan, nyedhiyakake waras biasane uga tameng bonus. Uga ora maneh slows juara sing mbuwang woh.

    Kerucut jeblugan

    • Kerucut jeblug saiki bakal nggawe unit ing sawetara kaping pindho.

    FireLight Bloom

    • Bloom Skryer bakal nganyarke menyang bunga bloom, ngumumake wilayah cilik ing pamuter uga tumpeng wawasan sing biasane dituju ing ngarep lan langsung ing arah tanduran kasebut. Sekutu ing cones visi entuk kacepetan gerakan ing arah kasebut sajrone durasi cendhak, lan wadhah mungsuh bakal dijupuk nganti 1 hp.

    Owah-owahan Jungle

    Mekanika kamp jungle

    • Yen monster gedhe mati, kabeh monsters cilik ing kampan kasebut bakal ditandhani kanggo pati. Sawise 10 detik berturut-turut ora ana ing pertempuran karo juara, monsters sing wis ditandhani kanggo pati bakal mati.
    • Kekuwatan ngresiki dhewe: Jungler saiki menehi hasil 20% luwih kerusakan saka sumber karusakan sing ora bener kanggo monsters ing sisih alas dhewe. Kerusakan sing tambah iki ora bakal ditrapake nalika nyerang lan ngresiki kemah mungsuh.
    • Kabeh monsters gedhe saiki bakal waras 27 + 3Hp saben level (tambah nganti 2.25x adhedhasar kesehatan sing ilang) lan mulihake 15 + 2 mana saben level (tambah nganti 2.. Pemulihan sing waras / mana iki bakal njupuk formulir proyek sing murub menyang juara sing pungkasan kena monster sawise 0.3 wektu tundha kaping pindho.
      • Sawise kelangan kabeh sabar, tinimbang kanthi lengkap, monster bakal ‘reset alus’ sajrone 6 detik.
      • Nalika reset alus, monster bakal dadi pusat camp, regenerate 6% kesehatan maksimal per detik, lan bakal nglirwakake penyerang ing njaba leash. Nyerang monster nalika panyerang ana ing sawetara leash bakal mungkasi ngreset alus lan mulihake sabar sawetara.
      • Sawise 6 detik iki wis liwati tanpa monster sing diserang, monster bakal ‘hard reset’ lan nglirwakake kabeh panyerang, kanthi cepet ngobati, lan bali menyang posisi sing asli.
      • Leash Range Kanggo Kabeh Monsters Jungle kajaba Drake lan Baron wis suda.

      Jungle Camp Gold lan XP

      • Pengalaman Minion Lane: Junglers mung bakal entuk 75% pengalaman saka minion jalur sadurunge evolusi pet sing pertama kajaba Jungler ana ing mburi level game.
      • Emas Monster Gedhe: Kabeh emas monster gedhe sing diwenehake kanggo non-jungler wis suda 15 emas.
      • Pengalaman monster gedhe: Kabeh pengalaman monster gedhe sing diwenehake kanggo non-jungler wis dikurangi dening 15 pengalaman, kanthi pangecualian sing dadi kris kuna (Krug paling gedhe) sing wis suda dening 12 pengalaman. Kabeh monsters gedhe saiki menehi pengalaman tambahan 15 sing duwe pendamping has

      Sentinel biru

      • Kesehatan Dasar: 1850 ⇒ 2300
      • Kerusakan Dasar Attan: 78 ⇒ 66
      • Biru Sentinel saiki duwe 5% saka kesehatan saiki ing Hit

      • Kesehatan Dasar: 1850 ⇒ 2300
      • Kerusakan Dasar Attan: 78 ⇒ 66
      • Brambleback abang saiki duwe 5% saka kesehatan saiki ing Hit

      Gromp

      • Kesehatan Dasar: 1650 ⇒ 2200
      • Kerusakan sihir dhasar: 74 ⇒ 70
      • Range serangan: 200 ⇒ 175
      • Gromp Saiki Deals 5% saka kesehatan saiki ing Hit
      • Gromp ora bakal nambani juara sing mateni nalika mati

      KRUGS

      • Krub kuna saiki tawaran 3% saka kesehatan saiki sing dituju
      • .3 detik ⇒ ​​1 detik

      • Kesehatan Dasar Murk Wolf Greater: 1200 ⇒ 1600
      • Kerusakan Serangan Dasar Murk Wolf Greater Murk: 35 ⇒ 30
      • Serigala Greater Murk saiki tawaran 3% saka kesehatan saiki sing dituju
      • Kesehatan Dasar Murk Wolf: 480 ⇒ 630

      Raptor

      • Kesehatan Crimson Raptor Base: 800 ⇒ 1100
      • Kerusakan Serangan Serangan Crimson Raptor: 20 ⇒ 17
      • Raptor layung saiki tawaran 3% saka kesehatan saiki sing dituju
      • Kesehatan Raptor: 425 500
      • Kerusakan Serangan Raptor: 10 ⇒ 7

      Rift scuttler

      • Wektu uang: 3:15 ⇒ 3:30
      • Kesehatan Base: 1050 ⇒ 1550
      • Rift scuttle ora ana tameng

      Serangan pendamping

      • Panyimpen bakal menehi halaman 20 (+ 4%) (+ 15% AP) (+ 10% Ad) lan bakal nyerang 1 wektu per detik. Sawise pemilik wis mandheg nyerang, dheweke bakal nyerang kaping pindho sadurunge mandheg.
      • Para kanca bakal ngobati sing duwe kanggo 70% saka karusakan sadurunge para mitigasi saben-saben serangan
      • Ngrusak kemah saka kadohan bakal njaluk kanca sing bakal diluncurake menyang kémah lan nyerang

      Pangertenuan Mana Regenerasi

      • Para kanca bakal nyawisake pamilik kanthi peningkatan regenerasi Mana padha karo 8% sing ilang Mana + 0..3x saben level

      Progression Companion

      • 1 Nambani saben Monster / Juara Takedown
      • 1 Bonus nambani disimpen saben 60 detik sadurunge nggayuh wangun akhir kanca, ganti saben 90 detik sawise evolusi akhir wis tekan
      • Yen monster gedhe dipateni karo perawatan bonus sing kasedhiya, Pemain bakal nampa 2 perawatan lan 50 emas bonus. 1 tumpukan nambani bonus uga bakal dicopot.

      Evolusi Companion

      Evolusi pisanan

      • Kerusakan sing esem bakal tambah dadi 900 karusakan sing bener marang monsters
      • Smite saiki wis ana castable ing juara mungsuh, deal0 ing 80-160 (adhedhasar level) kerusakan sejati, kalem target 20% sajrone 2 detik sajrone 2 detik
      • Kanca kasebut bakal mekar visual, lan lambang sing mencorong bakal ganti kanggo nggambarake upgrade

      • Kerusakan es bakal tambah nganti 1200 nglawan monsters lan bakal nindakake 50% karusakan ing AOE
      • Pemain bakal dipimpin lan nrima buff gumantung karo kanca sing dipilih
      • Item alas bakal dicopot saka persediaan sampeyan
      • Kanca sing bakal berkembang kanthi visual maneh, lan lambang sing mencorong bakal owah kanggo nggambarake upgrade sing luwih gedhe

      Pilihan Companion

      . Kabeh kanca duwe buff perlindungan, sing ngidini jungler njupuk kerusakan 30% saka monsters nalika paling ora 2 sekutu ing 1300 unit.

      Artikel terus sawise ad

      • Mosstomper
        • Wani Mostomper: . Tameng iki bakal tetep tanpa wates.
        • Scorchclaw
          • Slash scorchcllaw: Scorchclaw bakal nglumpukake tumpukan ember kanthi tingkat 3 tumpukan saben .5 detik, utawa 100 tumpukan nalika mateni monster gedhe. Ing 100 ember tumpukan, conto sampeyan ngrusak juara mungsuh bakal alon kabeh mungsuh ing 300 detik (bosok bakar 2% saka target sing bener sajrone kerusakan detik kanggo target utama.
          • Entuk kacepetan gerakan bonus nalika ngetik sikat sing bosok 2 detik sawise metu sikat. Iki tambah 60% sajrone 2 detik sawise mateni monster gedhe.

          Summoner Ejaan: Smite

          • Kerusakan SMite wis diganti kanggo cocog karo jumlah tumpukan pendekan sampeyan wis nglumpukake sajrone game.
            • Kerusakan SMite: 450/900 ⇒ 600/900/1200 Cocog karo evolusi HaTle Companion

            Lane Emas lan Pengalaman

            • Pangowahan emas tengah: Kabeh minions sing ana ing sisih pertengahan saiki bakal regane 1 kurang emas sadurunge 14 menit nalika pungkasan hit
            • Pengalaman Minion: Minions saiki diwenehake 2.. Pengalaman Minion Nalika Diajukake ing antarane Juara Multiple Ora owah

            Ana sekumpulan mitos tank anyar, ing jejere re-introduksi rod saka umur lan tumbak Shojin, barang sing wis ditindakake saka legenda taun suwene pirang-pirang taun. Sampeyan bisa nemokake barang anyar kasebut ing item kasebut, nanging, yen sampeyan pengin ndelok lambang anyar lan pikirane desainer nalika nggawe pandhuan ing kabeh barang anyar iki.

            Artikel terus sawise ad

            • 400 kesehatan, 30 waja, 30 Magic tolak, 20 kemampuan cepet-cepet
              • Kanggo saben detik ing pertempuran juara, entuk tumpukan gagang 2 waja lan mr, nganti 8 tumpukan.
              • Ing tumpukan max sampeyan wis dikuatake, langsung nyepetake mungsuh sampeyan kanggo 3% kesehatan maksimal (suda 30% nglawan minions lan monsters) lan monstering saka tumpukan nganti mburi pertempuran.
              • 60 kapindho cooldown

              Kabecikan radiant

              • 400 kesehatan, 30 waja, 30 Magic tolak, 20 kemampuan cepet-cepet
              • Pasif – Lampu Pandhuan:
                • .
                • Nalika ditindhes, sampeyan lan sekutu sampeyan sajrone 1200 kisaran entuk 25 sing ora bisa ditambani kanthi cepet.5% kesehatan maksimal saben 3 detik, tambah adhedhasar kesehatan sing ilang. Penyembuhan tikel tikel maneh
                • 90 cooldown kapindho

                Hearteeel

                • 800 kesehatan, regen kesehatan dhasar 200%, 20 kemampuan cepet-cepet
                  • Ngisi daya serangan sing kuat marang juara luwih saka telung detik nalika ana 700 saka sawetara.
                  • Serangan sing diisi Deals 125 + 6% kesehatan maksimal minangka karusakan fisik bonus, lan menehi sampeyan 10% saka kerusakan pra-Mitigasi minangka kesehatan maksimal sing permanen
                  • 30 kapindho cooldown saben target

                  Gauntlet Iceborn (biyen Frostfire Gauntlet)

                  • Biaya: 2800 Emas ⇒ 3000 Emas
                  • Kesehatan: 450 ⇒ 400
                  • Armor: 25 ⇒ 50
                  • Tolak sihir: dicopot
                  • Dalan mbangun: Cinder BAMI + MANTTLE MANTTLE + Langsung nganggo sandhangan ⇒ Sheen + KindleSlika
                  • Pasif – Spellblade:
                    • Sawise nggunakake kemampuan, serangan sabanjure ditambahake kanthi karusakan fisik tambahan 100% lan nggawe lapangan Frost kanggo 2.5 detik. Musuh sing mindhah ngliwati lapangan kasebut dibuwang 15% +.Kesehatan Bonus 004% (HALLVED kanggo Pangguna Ranged).
                    • Target utama lumpuh, ngetrapake alon 100% alon-alon lan nyuda kerusakan 10% nglawan sampeyan 2.5 detik.
                    • .5 Cooldown internal kaping pindho

                    Rod saka umur

                    • Biaya Emas: 3200
                    • 60 kekuwatan kemampuan, 300 kesehatan, 400 Mana
                    • Damel Banget: katalis saka aeon + bledosan wand + nggedhekake tome
                    • Unik Pasif – Eternity:
                      • Mulihake mana padha karo 8% kerusakan premormon sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20% mana sing digunakake kanggo 20% kesehatan. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik.
                      • Kanggo saben 250 kesehatan utawa mana mulihake kanthi cara iki, entuk kacepetan 25% kanggo 2 detik.

                      Katalis saka aeon

                      • Biaya Emas: 1100
                      • Kesehatan: 225
                      • Mana: 300
                      • Damel Damel: Kristal Ruby Crystal + Sapphire
                      • Unik Pasif – Eternity:
                        • Mulihake mana padha karo 8% kerusakan premormon sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20% mana sing digunakake kanggo 20% kesehatan. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik.
                        • Ora bisa tumpukan karo rod saka umur utawa topeng abyssal amarga dadi pasif unik

                        Topeng Abyssal

                        • Biaya Emas: 2700 ⇒ 3000
                        • Kesehatan: 450 ⇒ 500
                        • Mana: 0 ⇒ 300
                        • Tolak Piandel: 35 ⇒ 40
                        • Dalan Mbangun: Kindlegem + Cowl Spester Cathl ⇒ katalis saka Aeons + Cowl Specter
                        • Unik Pasif – Eternity:
                          • Mulihake mana padha karo 8% kerusakan premormon sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20% mana sing digunakake kanggo 20% kesehatan. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik.
                          • Curse numpak juara mungsuh, nyuda sihir sing tahan 5 + 1.2% Kesehatan Bonus (maksimal 25).
                          • Kanggo saben mungsuh sing disuntik, entuk 9 tahan sihir.

                          Randuin Omen:

                          • Biaya Emas: 2700 ⇒ 3000
                          • Kesehatan: 250 ⇒ 400
                          • Armor: 90 ⇒ 60
                          • Kemampuan cepet-cepet: dicopot
                          • Damel Dalan: Mail Warden + Kain Armor + Ruby Crystal ⇒ Warden Mail + Sabuk Giant
                          • Aktif – andhap asor: santai satral slamet alon-alon kanthi 55% sajrone 2 detik (60 kapindho cooldown)
                          • Pasif – Resistensi Kritis: Striks kritis Deal 20% kurang karusakan
                          • Pasif – Solid Rock: Ngurangi karusakan sing mlebu saka serangan nganti 5 +0.35%, ditutupi 40% karusakan serangan

                          Sunfire Aegis

                          • Ora ana barang mitos, saiki wis legenda
                          • Biaya Emas: 3200 ⇒ 2800
                          • Kesehatan: 450 ⇒ 400
                          • Armor: 35 ⇒ 50
                          • Tolak sihir: dicopot
                          • Kemampuan cepet-cepet: dicopot
                          • Dalan mbangun: Cinder BAMI + Aegis saka Legion ⇒ Bami’s Cinder + Chain Vest
                          • Flametouch Pasif wis dicopot
                          • Pasif – Immolate: Kerusakan immolate ora ana 150% nglawan monsters alas

                          Turbo Chttank

                          • Ora ana barang mitos, saiki wis legenda
                          • Biaya Emas: 3200 ⇒ 2800
                          • Kesehatan: 450 ⇒ 500
                          • Tolak sihir: 25 ⇒ 50
                          • Armor: Dibuwang
                          • Kemampuan cepet-cepet: 20 ⇒ 10
                          • Dalan Mbangun: Cinder BAMI + Kain Armor + Mantle Mantle ⇒ Kindleegem + Negatron Cahung + Crystal
                          • Refuel pasif wis dicopot

                          Aegis saka Legion

                          • Biaya Emas: 1400 ⇒ 1200

                          Ravenous hydra

                          • Kerusakan serangan: 70 ⇒ 65
                          • Pasif unik – Kerusakan cleace: 60-12% Total iklan (adhedhasar jarak) ⇒ 60% saka total iklan kanggo juara Mealee lan 30% saka total iklan kanggo kabeh mungsuh
                          • Unik Pasif – Karnivorous:
                            • Entuk 0.6 iklan lan 0.1% Omnivamp ing MINION MINION, tambah kaping pindho sing kanggo juara, monsters gedhe / epik, lan pengepungan Minions. Tumpukan nganti 24 iklan lan 4% omnivamp.
                            • Ilang setengah saka tumpukan kasebut ing pati

                            Tiamat

                            • Kerusakan Cleave: 60-12% Total iklan (adhedhasar jarak) ⇒ 50% saka total iklan kanggo juara Melee lan 25% saka total iklan kanggo kabeh mungsuh kanggo kabeh mungsuh ing sauntara

                            Tumbak Shojin

                            • Biaya Emas: 3400
                            • Serangan serangan: 65
                            • Kesehatan: 300
                            • Kemampuan cepet-cepet: 20
                            • Unik Pasif – Mundurforce:
                              • Pameran non-Ultimate entuk Ekstra [8 (+ 8% Base Base) cepet-cepet kanggo juara Melee | 6 (+ 6 6% BASE ADTE) cepet-cepet kanggo juara antar], suda nganti [4 (+ 4%) Base Ad) cepet-cepet kanggo juara Melee | 3 (+ 3% BASE AD) Kemampuan paling cepet-cepet kanggo dibangun] kanggo mantra kanthi efek immobilisasi
                              • Entuk nganti [15% MEEE | 10% ranged] mindhah kacepetan, adhedhasar kesehatan% sing ilang (maksimal nalika ngisor kesehatan 33%)

                              Plating Turret

                              • Emas sing diwenehake saben: 160 ⇒ 175
                              • Armor lan MR saben turret plate: 35 ⇒ 40

                              Piranti Komunikasi

                              Piranti anyar sing bisa digunakake kanggo komunikasi karo kanca-kanca wis ditambahake. Kanggo dhaptar alat kasebut lan cara nggunakake, sampeyan bisa entuk panjelasan lengkap ing kene.

                              Artikel terus sawise ad

                              Owah-owahan abyss (aram)

                              Howling Abysss wis dipotong, karo peta anyar bakal urip sabanjure patch (12.23). Nanging saiki, ana sawetara owah-owahan keseimbangan sing nyapu kanggo nyoba lan ngimbangi mode game supaya ora nyenengake apa wae sing macet, lan kanggo nggawe juara sing saya suwe saya gedhe.

                              Juara:

                              Akali:

                              • +Tenacity 20%, + 20% Regenerasi energi

                              Ashe:

                              • -20% Kemampuan cepet-cepet

                              Ekko

                              Elise

                              Liga legenda patch 12.22: Cathetan lengkap lan nganyari

                              Sawise pirang-pirang wulan nengsemake pbe lan ngenteni bali rod umur, 2023 Liga legenda preseason pungkasane ana ing kene.

                              Padha karo presisels liyane, game rusuh amarga ora ana sing tuku, nggawa naga bali sing disengiti, lan mbantu jungler anyar lan ngewangi dalan ing alas. Liyane saka iku, tembelan preseasoner yaiku emas ngapek lan pengalaman kanggo para penganten solo. Lan pungkasan, kerusuhan pungkasane ngatasi masalah sing terus-terusan kaya inting AFK lan target.

                              Kanthi kabeh owah-owahan kasebut, kerusuhan kasebut umume nambah kualitas game lan kamar kanggo nglawan counterplay. Kejabi, alas, sing ora grapyak karo Jungler sing kepengin banget, ora bisa dipercaya nalika nyoba sinau dhasar. Dadi kanthi owah-owahan anyar iki, sampeyan bisa mungkasi bengok ing layar sampeyan, pilih jungling dina iki, lan nelukake summoner sing mung sampeyan mbayangake.

                              Tanpa luwih ado, ayo mlumpat menyang cathetan tembelan lan deleng apa sing nunggu kita ing Nov. 16 ing Liga legenda Nalika Patch 12.22 Pungkasane mudhun.

                              Pangowahan preseason

                              Wangsulane Chemtech Drake lan Rift

                              Chemtech Drake

                              • Chemtech Drake: Nalika Drake Drake ing ngisor Helgha Kesehatan, entuk resistensi karusakan ing 33 persen lan ngatasi 50 persen luwih akeh. Drake iki bakal ngatasi 100 persen total iklan + papat persen kesehatan target minangka karusakan fisik kanthi saben serangan.
                              • Chemtech Buff: Yen tim mateni drake chemtech, dheweke bakal entuk buff tumpukan sing menehi tenacity limang persen lan limang persen penyembuhan lan tongkang daya.
                              • Jiwa Chemtech: Sawise nampa Chemtech, Pemain bakal nampa tahan karusakan 10 persen lan 10 persen luwih akeh 50 persen kesehatan.

                              Rift Chemtech

                              • Woh-wohan Stim: Honeyfruits bakal nganyarke menyang stim woh lan nyedhiyakake waras biasa ditambah karo tameng bonus saliyane ora ana juara sing luwih alon sing digunakake
                              • Kerucut jeblugan: Cones Blast saiki bakal nggawe unit ing sawetara kaping pindho nganti dheweke njeblug
                              • FireLight Bloom: Bloom Scryer bakal nganyarke mekar pemiraran sing bakal mbukak wilayah cilik ing sekitar tanduran nalika rusak saliyane ing arah sing beda-beda ing arah sing beda. ALLIES TAX uga bakal entuk kacepetan gerakan menyang arah kasebut kanggo durasi cendhak, lan wenturns mungsuh sing dicethakake bakal dijupuk kanggo kesehatan siji.

                              Owah-owahan Jungle

                              Owah-owahan alas

                              Sentinel biru

                              • Kesehatan: 1850>2300
                              • Kerusakan Serangan: 78>66
                              • Kerusakan anyar sing anyar: Biru Sentinel saiki menehi limang persen kesehatan saiki

                              Gromp

                              • Kesehatan: 1650>2200
                              • Kerusakan Serangan: 74>70
                              • Range serangan: 200>175
                              • Kerusakan anyar sing anyar: Gromp saiki tawaran limang persen kesehatan saiki ing hit
                              • Hadiah partisipasi: Gromp ora bakal nambani juara sing mateni nalika mati

                              KRUGS

                              • Kesehatan kakuda kuna: 1050>1350
                              • Kerusakan Serangan Krub kris: 74>57
                              • Kerusakan anyar sing anyar: Krub kuna saiki tawaran telung persen kesehatan sing saiki wis tekan
                              • KRug Health: 500>650
                              • Kris kris lan kriss mati animasi / kranjang udang Krug cilik: 1.3 detik> Siji detik
                              • Diilangi-tetep bebarengan: Kris kuna ora maneh spawns rong kriss nalika mateni lan nggunakake papat krugs Mini
                              • Anyar-1 = 2: Kris kuna saiki dietung minangka rong cs (CATETAN: Kamps Krugs minangka kabèh isih bakal dietung minangka papat CS)

                              Wolves Murk

                              • Kesehatan Greater Murk Wolf: 1200>1600
                              • Kerusakan Serangan Murk Wigu Luwih gedhe: 35>30
                              • AnyarKerusakan ing-hit: Greater Murk Wolf saiki tawaran telung persen sing saiki kanggo kesehatan
                              • Kesehatan Wol: 480>630

                              Raptor

                              • Kesehatan Raptor Crimson: 800>1100
                              • Kerusakan Serangan Crimson Rapptor: 20>17
                              • Kerusakan anyar sing anyar: Raptor Crimson saiki ngrembug telung persen kesehatan target saiki
                              • Kesehatan Raptor: 425>500
                              • Kerusakan Serangan Raptor: 10>Pitu

                              Brambreback abang

                              • Kerusakan Serangan: 78>
                              • Kesehatan2300
                              • Kerusakan anyar sing anyar: Brambback abang saiki menehi limang persen kesehatan saiki ing hit

                              Rift herald

                              • Pengalaman diwenehake kanggo juara sajrone 600 unit: 200>300
                              • Pisanan rift herald biaya: 2000>1500

                              Rift scuttler

                              • Wektu spawn: 3:15>3:30
                              • Kesehatan ing level siji: 1050>1550
                              • Diilangi Ndeleng ya tameng

                              Pangowahan mekanik Camp

                              • Anyar-Ditandhani kanggo pati: Yen monster gedhe mati, kabeh monsters cilik ing kampan kasebut bakal ditandhani kanggo pati. Sawise 10 detik berturut-turut ora ana ing pertempuran karo juara, monsters sing wis ditandhani kanggo pati bakal mati.
                              • Anyar-Kekuwatan ngresiki sisih dhewe: Jungler saiki menehi hasil 20 persen luwih kerusakan saka sumber karusakan sing ora bener kanggo monsters ing sisih alas dhewe. Kerusakan sing tambah iki ora bakal ditrapake nalika nyerang lan ngatasi kerusakan ing kemah mungsuh.
                              • Hadiah anyar-: Kabeh monsters gedhe saiki bakal waras 27 hp + telu kanggo saben level (tambah nganti 2.25x adhedhasar kesehatan ilang) lan mulihake 15 mana + loro kanggo saben level (tambah nganti 2.25x adhedhasar Mana) Mana) Mana ing Takedown Yen sampeyan duwe pendating alas. Pemulihan sing bisa waras / mana iki bakal njupuk formulir proyek sing bakal dipecat menyang juara sing pungkasan kena monster sawise 0.Wektu tundha 3 detik.

                              Gold Emas lan Pengalaman

                              • Pengalaman Minion Lane: Jungler bakal entuk 75 persen pengalaman saka minion jalur sadurunge evolusi pet sing sepisanan kajaba Jungler ana ing mburi level game
                              • Emas monster gedhe: Kabeh emas monster gedhe sing diwenehake kanggo non-jungler wis dikurangi 15 emas
                              • Pengalaman monster gedhe kanggo non-jungler: Kabeh pengalaman monster gedhe sing diwenehake kanggo non-jungler wis suda dening 15 pengalaman kajaba kanggo kris kuno sing wis suda dening 12 pengalaman
                              • Pengalaman Monster Gedhe kanggo Junglers: Kabeh monsters gedhe saiki menehi pengalaman tambahan 15 yen sampeyan duwe pendamping hasle

                              Kanca Jungle

                              • Barang-barang alas diganti karo pendamping alas: mosstommer, scorchclaw, utawa gustwalker ing bentuk endhog nalika wiwitan game
                              • Dheweke bakal tuwuh lan mekar nalika sampeyan maju ing game kanthi entuk tumpukan saka Monster lan Juara Takedowns

                              Serangan pendamping

                              • Kanca bakal menehi hasil 20 (+ patang persen HP HP) (+15 pers persen ap) (+10 iklan persen) lan bakal nyerang ing tarif siji serangan per detik. Sawise pemilik wis mandheg nyerang, dheweke bakal nyerang kaping pindho lan mandheg.
                              • Kanca bakal ngobati sing duwe umur 70 persen nomer ndhuwur saben-saben nyerang.
                              • Ngrusak kemah saka kadohan bakal nyebabake kanca-kanca kanggo nyerang serangan kasebut, amarga karusakan sing padha.

                              Pangertenuan Mana Regenerasi

                              • Para kanca bakal menehi pamilik kanthi peningkatan regenerasi Mana padha karo wolung persen sing ilang mana + wolung persen ilang mana (kanggo saben level sabanjure tambah kanggo 1.3 * 0.1) nalika ing alas.

                              Progression Companion

                              • Para pengetrama Jungle bakal berkembang kaping pindho ing saindhenging game kanthi entuk perawatan liwat cara ing ngisor iki:
                              • Siji Ngrawat Saben Monster / Juara Taken
                              • Siji Bonus Nambani disimpen saben 60 detik sadurunge Tekan formulir evolusi pungkasan kanca
                              • Siji Bonus Nambani disimpen saben 90 detik Sawise Tekan formulir evolusi pungkasan kanca
                              • Nalika monster gedhe dipateni karo perawatan bonus sing kasedhiya, Pemain bakal nampa rong perawatan lan 50 emas bonus. Siji tumpukan nambani bonus uga bakal dicopot.

                              Evolusi Companion

                              Minangka kanca petani berkembang, dheweke bakal nampa bonus ing ngisor iki ing saben evolusi:

                              Evolusi pisanan

                              • Kerusakan sing esem bakal tambah dadi 900 karusakan sing bener marang monsters
                              • Smite saiki wis casceth ing juara mungsuh, deal0 ing 80-160 (adhedhasar level) kerusakan sing bener lan kalem target 20 detik sajrone rong detik
                              • Item alas bakal tetep ing persediaan sampeyan
                              • Companion bakal visual berkembang
                              • Lambang smite bakal upgrade

                              Final eTujuan

                              • Kerusakan es bakal tambah nganti 1200 nglawan monsters lan bakal nindakake 50 persen karusakan amarga karusakan Aoe marang monsters sing cedhak
                              • Pemain bakal dipimpin lan nampa buff gumantung karo kanca sing dipilih
                              • Item alas bakal dicopot saka persediaan sampeyan
                              • Companion bakal visual berkembang
                              • Lambang smite bakal upgrade

                              Mosstomper

                              • Wani Mostomper: Entuk level 75-330 (adhedhasar level kesehatan) sawise mateni kemah monster utawa sawise 10 detik saka pertempuran. Tameng iki bakal tetep tanpa wates. Pemain bakal entuk 20 persen lan nolak nalika tameng saiki ana lan telung detik sawise wis rusak.
                              • Perlindhungan proteksi: njupuk 30 persen suda karusakan saka monsters nalika paling ora rong sekutu ing 1300 unit.

                              Scorchclaw

                              • Slash scorchcllaw: Scorchclaw bakal nglumpukake tumpukan ember kanthi tikel telung tumpukan saben 0.5 detik utawa 100 tumpukan nalika mateni monster gedhe. Ing 100 EMERT STEX, conto sampeyan ngrusak juara mungsuh bakal alon kabeh mungsuh ing 30 persen (bosok ngobong kesehatan sing padha karo limang persen detik kanggo target utama.
                              • Perlindhungan proteksi: njupuk 30 persen suda karusakan saka monsters nalika paling ora rong sekutu ing 1300 unit

                              Gustwalker

                              • Gustwalker Gustwal: Entuk kacepetan 55 persen bonus nalika ngetik sikat sing bosok luwih saka rong detik sawise ninggalake sikat. Iki tambah dadi 60 persen sajrone rong detik sawise mateni monster gedhe.
                              • Perlindhungan proteksi: njupuk 30 persen suda karusakan saka monsters nalika paling ora rong sekutu ing 1300 unit

                              Nganyari Range lan Indikasi Leash

                              • Reset sing apik- lembut: sawise ilang kabeh sabar, tinimbang rampung maneh, monster bakal ‘reset alus’ sajrone enem detik. Nalika reset alus, monster bakal path ing tengah-tengah camp, regenerasi enem persen kesehatan maksimal per detik, lan bakal nglirwakake penyerang ing njaba leash. Nyerang monster nalika panyerang ana ing sawetara leash bakal mungkasi ngreset alus lan mulihake sabar sawetara. Sawise nem detik iki wis liwati tanpa monster sing diserang, monster bakal ‘reset’ lan nglirwakake kabeh penyerang kanthi cepet, lan bali menyang posisi sing asli.
                              • Kacepetan reset sing paling apik – Monsters bakal luwih alon nalika ngreset alus, lan luwih cepet sawise ngreset
                              • Sabar-sabar minangka kunci: Monsters ora bakal kelangan sabar kanggo 1.5 detik sawise diserang juara ing radius Leash
                              • Regenerasi Sabda – Kampangan saiki bakal dadi regenerasi sabar ilang sawise rong detik bali ing sawetara leash
                              • Sabar monster cilik: monsters cilik bakal cocog karo monster gedhe sing beda-beda sajrone urip lan ing 700 kisaran
                              • Biru Sentinel: 1000>650
                              • Grpp: 700>450
                              • Krugs: 900>650
                              • Murk Wolves: 800>650
                              • Raptors: 800>650
                              • Brambleback Abang: 1000>650
                              • RIFT Herald: 1200>1100

                              Pathing sing disaranake

                              • Kita nambah sarana path sing jelas. Rekomendasi kasebut bakal ditampilake ing minimap lan ing ndhuwur kem kanthi visual, nuduhake urutan sing disaranake kanthi jelas sampeyan. Iki dalan sing jelas iki ditemtokake kanthi ngumpulake data saka jungler sing trampil ing juara penguasaan sing dhuwur ing jagad iki. Rekomendasi PATING adhedhasar persentase WIN lan bakal dianyari saben tembelan.

                              Piranti Komunikasi Anyar

                              Rodha taktik berkembang

                              • Wangsul Pings: Mundur (biyen bahaya), ing dalanku, nulungi aku, mungsuh ilang
                              • Pings Anyar: Push, kabeh, terus, umpan

                              Wheel Wheel

                              • Wheel sing anyar – ping fokus ing sesanti– Visi sing wis diresiki, sesanti mungsuh, butuh visi
                              • Fitur Ekstra: Ping kebutuhan bakal ninggalake indikator sing terus-terusan sedina, utawa nganti pendhapa dipasang ing cedhak. Sampeyan bisa uga mung duwe salah sawijining indikator sing aktif ing wektu tartamtu. Pinging maneh bakal ngganti siji sadurunge.

                              Pings liyane

                              Perencanaan Objektif

                              • “Kita ngenalake fungsi pemilih anyar sing bakal ditampilake nalika tujuan sing paged sing padha karo swara sadurunge nyerah. Saiki kabeh pemain bisa milih lan nuduhake apa utawa ora seneng njupuk utawa kontes sing objektif kasebut. Vote Jungler bakal dietung minangka rong swara lan total papat swara kanggo utawa nglawan bakal dianggep didadekake siji.”

                              Nganyari sistem vision

                              Pelacakan pencepak sekutu

                              • “Kita ngenalake visual wadhah anyar ing minimap sing bakal nuduhake nalika wadhah cedhak. Ikon Allied Ward Minimap saiki bakal ngganti tampilan nalika tekan katelu saka sisa sisa.”

                              Timer Ward Musuh

                              • “Saiki, yen sampeyan nggunakake ping visi cedhak pendhapa mungsuh sing wis katon sajrone 10 detik pungkasan – utawa mung nyerang timer timer sing tepat sing mesthi katon kabeh kanca-kancane bakal katon utawa entek.”

                              Rekomendasi Kamungkinan

                              Tingkat kemampuan sing disaranake munggah

                              • “Kita nambah rekomendasi level level-game ing game. Indikator visual iki bakal katon yen sampeyan level munggah lan nyorot kemampuan sing biasane direncanakake para pemain ing saben level.”

                              Nganyari orientasi ndhuwur

                              Lane Emas lan Pengalaman

                              • Pangowahan mid ing Mid Lane: Kabeh Mations Spawed ing Lane Mid ing saiki bakal kurang emas sadurunge 14 menit nalika hit pungkasan (sadurunge, mung minion meriam sing regane kurang emas, nanging regane 10 kurang emas)
                              • Pengalaman Minion: Minions saiki diwenehake 2.Pengalaman 15 persen luwih saka Juara Solo. Pengalaman Minion Nalika Diajukake ing antarane Juara Multiple Ora owah.

                              Barang anyar lan nganyari

                              JAK’SHO, Protean

                              • Biaya Emas: 3000
                              • Kesehatan: 400
                              • Armor: 30
                              • Tolak sihir: 30
                              • Kemampuan cepet-cepet: 20
                              • Nganggo dalan: Aegis saka Legion + Kindlegem + Crystal Ruby
                              • Pasif– Ketahanan Voidborn: Kanggo saben detik ing pertempuran juara, entuk tumpukan sing menehi lengen loro lan mr, nganti wolung Max. Ing tumpukan max dadi pimpinan, langsung nyepetake mungsuh sampeyan kanggo telung persen kesehatan maksimal (suda 30 persen marang Minions lan Monsters) lan nambah mburi pertempuran.
                              • Mythi pasif: Menehi kabeh barang legendaris lima leger lan limang tahan sihir

                              Parasit sing ora dingerteni

                              • Iki versi versi JAK’SHO sing nganyari, yaiku Protean.
                              • Kesehatan: 550
                              • Armor: 40
                              • Tahan sihir: 40
                              • Kemampuan cepet-cepet: 25
                              • Pasif – Ketahanan Voidborn: Pasif pasif kanggo versi dhasar

                              Kabecikan radiant

                              • Biaya Emas: 3000
                              • Kesehatan: 400
                              • Armor: 30
                              • Tolak sihir: 30
                              • Kemampuan cepet-cepet: 20
                              • Nganggo dalan: Aegis saka Legion + Kindlegem + Crystal Ruby
                              • Pasif – Lampu Pandhuan: Sawise nyepetake sampeyan, nambah kesehatan maksimal 10 persen sajrone sangang detik. Nalika ditindhes, sampeyan lan sekutu sajrone 1200 sampeyan entuk 15 sampeyan cepet-cepet kanthi cepet saben persen kesehatan saben taun saben telung detik, tambah nganti 100 persen adhedhasar kesehatan sing ilang juara kasebut. 60 kapindho cooldown.
                              • Pasif mitos: Menehi kabeh barang legendaris 100 kesehatan liyane

                              Dawn Primordial

                              • Iki versi nganyari ornn upgrade virus radiant.
                              • Kesehatan: 550
                              • Armor: 40
                              • Tolak sihir: 40
                              • Kemampuan cepet-cepet: 25
                              • Pasif – Lampu Pandhuan: Pasif pasif kanggo versi dhasar

                              Hearteeel

                              • Biaya Emas: 3200
                              • Kesehatan: 800
                              • Regen Kesehatan: 200 persen
                              • Kemampuan cepet-cepet: 20
                              • Nganggo dalan: Kindlegem + Crystalline Bracer + Sabuk Giant
                              • Pasif – Konsumsi Kolosal: Ngisi daya serangan sing kuat marang juara luwih saka telung detik nalika ana 700 saka sawetara. Serangan sing diisi Deals 125 + enem persen kesehatan maksimal minangka karusakan fisik bonus, lan sampeyan 10 persen jumlah kasebut minangka kesehatan maksimal kanthi ati-ati. 30 kapindho cooldown saben target.
                              • Pasif mitos: Menehi kabeh barang legendaris liyane siji kesehatan bonus siji persen lan ukuran juara enem persen

                              Leviathan

                              • Iki versi upgrade ornn upgrusted.
                              • Kesehatan: 1050
                              • Regen Kesehatan: 300 persen
                              • Kemampuan cepet-cepet: 25
                              • Pasif – Konsumsi Kolosal: Pasif pasif kanggo versi dhasar

                              Gauntlet Iceborn (biyen Frostfire Gauntlet)

                              • Biaya Emas: 2800>3000
                              • Kesehatan: 450>400
                              • Armor: 25>50
                              • Tolak sihir: 25>0
                              • Kemampuan cepet-cepet: 20 (ora owah)
                              • Nganggo dalan: Biami’s Cinder + Mantle Mantle + Armor + kain Armor> Sheen + Kindleegem + Rantai
                              • Pasif – Spellblade: Sawise nggunakake kemampuan, serangan sampeyan sabanjure ditambahake kanthi 100 karusakan fisik iklan tambahan 100 persen basis lan nggawe lapangan Frost kanggo 2.5 detik. Musuh sing mindhah ngliwati lapangan kasebut kalem karo 15 persen +.Kesehatan Bonus 004 Persen (Dibuwang kanggo Pangguna Ranged). Target utama lumpuh, ngetrapake 100 persen luwih kuat lan nyuda kerusakan kanthi 10 persen kanggo sampeyan 2.5 detik. 1.5 Cooldown kapindho.
                              • Pasif mitos: Menehi kabeh barang legendaris 50 kesehatan, 5 persen 5 persen, lan limang persen alon-alon nolak

                              Pitik beku

                              • Iki versi nganyari ornn upgraded gauntlet
                              • Kesehatan: 550
                              • Armor: 70
                              • Kemampuan cepet-cepet: 25
                              • Pasif – Spellblade: Pasif pasif kanggo versi dhasar

                              Rod saka umur

                              • Biaya Emas: 3200
                              • Kemampuan Daya: 60
                              • Kesehatan: 300
                              • Mana: 400
                              • Nganggo dalan: Katalis saka aeon + blasting wandku kanthi nggedhekake tome
                              • Pasif: Item iki entuk 20 kesehatan, 20 MANA, lan papat kekuwatan kemampuan saben menit, nganti 10 kali, maksimal 200 kesehatan, 200 kesehatan, 200 mana, lan 40 kekuwatan kemampuan. Nalika tekan tumpukan max, entuk level lan kabeh efek ing kalanggengan ditambah 50 persen. (CATETAN: Iki ora bakal nambah topi 18)
                              • Unik pasif-Eternity: Mulihake mana padha karo 8 persen kerusakan premamar sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20 persen mana dawane, nganti 15 kesehatan saben cast. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik. Kanggo saben 250 kesehatan utawa mana mulih kanthi cepet, entuk kacepetan 25 persen nganti rong detik.
                              • Pasif mitos: Menehi kabeh barang legendaris liyane limang kemampuan

                              Infinite konvergensi

                              • Iki versi rod saka rod a umur.
                              • Kemampuan Daya: 80
                              • Kesehatan: 450
                              • Mana: 550
                              • Pasif pasif / unik – kalanggengan: Pasif padha karo versi dhasar

                              Katalis saka aeon

                              • Biaya Emas: 1100
                              • Kesehatan: 225
                              • Mana: 300
                              • Nganggo dalan: Kristal Ruby Crystal + Sapphire
                              • Unik Pasif – Eternity: Mulihake Mana padha karo wolung persen kerusakan premasi sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20 persen mana dawane, nganti 15 kesehatan saben cast. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik.

                              Topeng Abyssal

                              • Biaya Emas: 2700>3000
                              • Kesehatan: 450>500
                              • Mana: 0>300
                              • Tolak sihir: 35>40
                              • Kemampuan cepet-cepet: 10 (ora owah)
                              • Nganggo dalan: Kindlegem + Cowl Specter> Katalis Aeons + COWL spesifikasi
                              • New – Pasif – Eternity: Mulihake Mana padha karo wolung persen kerusakan premasi sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20 persen mana dawane, nganti 15 kesehatan saben cast. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik.
                              • Pasif – Unme: Curse Juara Seah-cukses, Ngurangi Magicane Nolak dening Limang + 1.2 Kesehatan Bonus persen (maksimal 25). Kanggo saben mungsuh sing disuntik, entuk nem puluh tahan.

                              Omong randuin

                              • Biaya Emas: 2700>3000
                              • Kesehatan: 250>400
                              • Armor: 90>60
                              • Kemampuan cepet-cepet: 10>0
                              • Nganggo dalan: Warden’s Mail + Kain Armor + Ruby Crystal> Mail Warden + Sabuk Giant
                              • Anyar- aktif – andhap asor: Sedhih santai satral musuh kanthi cepet 55 persen sajrone rong detik (60 kapindho cooldown)
                              • Anyar- PasifRintangan Kritis: Striks kritis Deal 20 persen kurang karusakan kanggo sampeyan
                              • Pasif – Rock Solid: Ngurangi karusakan sing mlebu saka serangan nganti limang +0.35 Persen, Ditutup ing 40 persen karusakan serangan

                              Sunfire Aegis

                              • Item Tier: Mythic>Legenda
                              • Biaya Emas: 3200>2800
                              • Kesehatan: 450>400
                              • Armor: 35>50
                              • Rintangan Piandel: 35>0
                              • Kemampuan cepet-cepet: 20>0
                              • Nganggo dalan: Bami’s Cinder + Aegis saka Legion> Cuburan Bami + Chain Vest
                              • Mbusak unik-unik – Flameuch: Flametouch wis dicopot
                              • Pasif – Immolate: Kerusakan immolate ora tambah maneh 150 persen marang monsters

                              Turbo Chttank

                              Aegis saka Legion

                              Ravenous hydra

                              • Serangan karusakan: 70>65
                              • Unik pasif – cleave: 60-12 Persis Total AD (adhedhasar jarak)>60 persen saka total iklanKanggo Juara Melee lan 30 persen total iklan kanggo juara rang kanggo kabeh mungsuh ing saubenge
                              • Pasif Pasif-unik-unik: Entuk 0.6 iklan lan 0.1 persen omnivamp ing MINION MINION, tambah kaping pindho sing kanggo juara, monsters sing gedhe / epik, lan pengepungan mini. Tumpukan nganti 24 iklan lan patang persen omnivamp. Ilang setengah saka tumpukan kasebut ing pati.

                              Tiamat

                              • Nganyari Kerusakan Cleave supaya luwih cocog karo Hydra RAVENOUS anyar.
                              • Unik pasif – cleave: 60-12 Persis Total AD (adhedhasar jarak)>50 persen saka total iklan kanggo melee lan 25 persen saka total iklan kanggo juara rang kanggo kabeh mungsuh ing saubenge

                              Tumbak Shojin

                              • Biaya Emas: 3400
                              • Serangan karusakan: 65
                              • Kesehatan: 300
                              • Kemampuan cepet-cepet: 20
                              • Unik Pasif – Mundurforce: Pameran non-Ultimate entuk kemampuan dhasar tambahan (+ wolung halupan) kanthi juara Melee (+ enem persen iklan iklan ad) kanthi cepet kanggo juara antar (+ patang persen) Kemampuan Basis) Kasedhiya cepet-cepet wiwit mantep kanthi efek sing ora bisa digunakake
                              • Unik pasif – exigency: Entuk (15 persen melee, 10 persen kisaran) mindhah kacepetan, adhedhasar persen kesehatan sampeyan ilang (maksimal nalika ana ing ngisor 73 persen kesehatan)
                              • Nganggo dalan: B.F. Pedhang + Kindlegem + Warhammer Caulfield

                              Juara

                              Cho’Gath

                              R – riyaya

                              • Kerusakan kanggo non-juara: 1000 (+50 persen ap) (+10 persen bonus hp)>1200 (+50 persen ap) (+10 persen bonus hp)

                              LILLIA

                              Stats dhasar

                              Pasif – Ngimpi-Laden Bugh

                              • Penyembuhan vs Juara: 10.5-124.5 (adhedhasar level) (+ 18 persen ap) (cathetan: suar linear)>Enem-120 (adhedhasar level) (+18 persen AP) (CATETAN: Saiki nggunakake Multiplier Pertumbuhan Stat)

                              Nunu & Willump

                              Q – Konsumsi

                              • Kerusakan Sejati kanggo Non-Champions: 340/500/660/820/980>400/600/800/100/1200

                              Rakan

                              Stats dhasar

                              Jampi Summoner

                              Smite

                              • Kerusakan SMite: 450 (base) / 900 (sumunar / hitung)>600/900/1200 (0/20/40 Companion tumpukan)
                              • Dianyari- New Crives Jeneng Anyar: Smite / Tantangan Smite / Chillings>Smite / Unleashed Smite / Primal Smite

                              Pangaturan Turret

                              Plating Turret

                              • Emas sing diwenehake saben piring: 160>175
                              • Armor lan MR saben turret plate: 35>40

                              Pangaturan Balance Aram

                              Buff Juara

                              • Akali: tenacity persen +20, +20 persen rezenerasi energi
                              • Ekka: tenacity persen +20
                              • Elise: tenacity persen
                              • Evelynn: tenacity persen +20 persen
                              • Fizz: tenacity persen +20 persen
                              • Kassadin: tenacity persen +20 persen

                              Nerf juara

                              • Ashe: -20 kemampuan cepet-cepet

                              Cleanup Cleanup State Juara

                              • Iklan dhasar, HP dhasar, basa Mana, MR, MANA Wutah: Dibunderaké sing paling cedhak
                              • Pengumbatan Ad, Regenerasi Manajemen Base, Wutah Regenerasi Mana: Dibunderaké ing 0.05
                              • Wutah kacepetan serangan: Dibunderaké ing 0.005

                              Kompetitif

                              Nganyari AFK Surrender

                              • Ora ana zona mati liyane: Tim duwe pilihan kanggo nelpon swara Surrender awal yen pamuter AFK dideteksi tim antarane 10:00 lan 15:00>3:30 lan 15:00

                              Juara Pilih Anonymity

                              • Sekutu minangka kanca: Ing Rangking Juara Solo / Duo Pilih, kabeh jeneng Summoner sing ora sampeyan utawa pasangan duo sampeyan bakal diganti kanthi sekutu liwat lima.

                              Update Remoke Game

                              • Priksa Fountain: Sadurunge telung menit, yen pamuter ana ing banyu mancur 90 detik, tim kasebut bisa miwiti maneh. Ing 45 detik, pamuter bakal nampa pesen obrolan sing kudu ditinggalake banyu mancur. Ing 70 detik, dheweke bakal nampa pesen pop-up sing kudu ditinggalake banyu mancur.

                              Season 2022 Ganjaran

                              Ganjaran Ranging Ending-Season bakal disebar menyang kabeh pemain dening Dec. 14.

                              Penulis Staf & World of Warcraft Lead. Izabela duwe sejarah sing dawa kanthi nulis lan game kaya World of Warcraft, Liga Legenda, Fortnite, lan Sims. Sadurunge nemokake omah dheweke ing Dot Esports ing 2021, Izabela minangka guru basa Inggris lan freelancer ing Hotspawn, GGRECON, lan tukang game. Ing wektu sing gratis, sampeyan bakal nemokake novel tulisan dheweke, ngumbara AZeroth, utawa inting ing Summoner kanthi cepet.