Liga legenda patch 12.17: Cathetan lengkap lan nganyari – Dot ESPORT, Liga Legenda Patch 12.17: Maokai Mini-rework, Miss Fortune Buff | Pcgamesn

Liga legenda patch 12.17: Maokai Mini-Rework, Miss Fortune Buff

Contents

Ezreal wis ana sing aman karo shift Arcane; Kayane duwe lampu kilat tambahan sing teka saben sawetara detik. Ngudhunake cooldown mobilitas iki kudu nyenengake pemain ez nalika ngganggu meh kabeh wong liya.

Liga legenda patch 12.17: Cathetan lengkap lan nganyari

Gambar legenda legenda sing nuduhake Akali Fighting Baron Nashor

Game Riot nggunakake Patch 12.17 Minangka kesempatan liyane kanggo nyiyapake Liga legenda Kanggo Kejuaraan Donya, diwiwiti tanggal 29 Sept. Fokus kanggo muter pro-play sing kuat, patch 12.17 Juara Target akeh kaya Sivir lan Trundle.

Patch 12.17 uga nggawe pangaturan barang-barang sing ora ana gandhengane, uga Hecarim lan Maokai, sing duwe playstyle sing duwe oversimplified kanggo pirang-pirang wulan saiki.

Saliyane iku, kita bisa ndeleng kuburan, Ezreal, Kassadin, nasib bengkok, lan terus kamulyan sadurunge karo sawetara buffs.

Juara

Ahri

E – Pesona

  • Durasi Charm: 1.4/1.55/1.7/1.85/2 Detik>1.2/1.4/1.6/1.8/2 detik

Azir

W – nangis!

  • Kerusakan Sand Prajurit: 50-150 (adhedhasar level) (+60 persen ap)>50-150 (adhedhasar level)(+55 persen ap)
  • Cooldown: 8/7.5/7/6.5/6 detik>9/8.25/7.5/6.75/6 detik

E – SPRING Sands

  • Cooldown: 19/18/17/16/15 detik>22/20.5/19/17.5/16detik

Camille

Pasif – Pertahanan adaptif

  • Persental Hp Shielded: 17 persen>20 persen

E – hookshot / tembok nyilem

  • Kerusakan: 60/95/130/165/20000/200 (+75 persen iklan bonus)>80/110/140/170/200 (AD90 persen bonus iklan)

Ezreal

  • Cooldown: 28/25/22/19/16 detik>26/23/20/14/14 detik

Kuburan

Q – Pungkasane Garis

  • Cooldown: 12/11/10/9/8 detik>13/11.5/10/8.5/7 detik

R – karusakan cagaran

  • Kerusakan: 250/400/550 (+ +50 persen iklan bonus)>275/425/575 (+ +50 persen bonus iklan)

Hecarim

Stats dhasar

Q – Rampage

  • Kerusakan: 60/90/120/150/150/180 (+90 persen iklan bonus)>60/85/110/135/160 (+95 persen bonus iklan)
  • Kerusakan saben tumpukan: 2 persen (+3 persen saben 100 bonus iklan)>4 persen (+6 persen saben 100 iklan bonus)
  • Q Cooldown saben tumpukan: 1 detik>0.75 detik
  • Maksimal tumpukan tumpukan: 2>3
  • Stack Falloff: Kabeh ing Duration End>1 tumpukan per detik sajrone pungkasan
  • Kostum Mana: 28/31/34/37/40>30

W – Roh Dread

  • Cooldown: 14 detik>16/15.5/15/14.5/14 detik
  • [Anyar] Pertandhingan Armored: Hecarim Keuntungan 15/20/30/35 Armor lan Piandel Tolak nalika semangat wedi aktif

E – Ngancurake

  • Kerusakan minimal: 30/45/60/75/90 (+ +55 persen iklan bonus)>30/45/60/90/90 (+50 persen bonus iklan)
  • Kerusakan maksimal: 60/90/150/150/180 (+110 persen iklan bonus)>60/90/120/150/180 (+ ADSCENT BONUS PERKOSI)
  • Minimal knockback: 250>150
  • Knockback maksimal: 450>350
  • Cooldown: 20/19/18/18/16>18 ing kabeh rangking

R – Onmanlah Bayangan

  • Wedi Duration: 0.75-2 detik adhedhasar jarak lelungan>0.75-1.5 detik adhedhasar jarak lelungan

Kassadin

Q – Null Sphere

  • Cooldown: 11/10.5/10/9.5/9 detik>10/9.5/9/8.5/8 detik
  • Kostum Mana: 70/75/80/80/90>60/65/70/75/80

MAOOKAI

Pasif – SAP Magic

  • [Anyar] Wit Strike Mbalik: Ketukan dening Monsters Jungle Raksasa Saiki Nyuda Cooldown Sap Sap dening 1.5 detik saben serangan ditampa
  • Pemanasan: 5-45 (+4.Kesehatan 5-11 Persen Maksim) (Tingkat 1-15)>4-34 (+4.Kesehatan 8-14 Persen Max) (Tingkat 1-17)

Q – Bramble Smash

  • Kerusakan: 70/110/150/190/230 (+40 persen ap)>65/110/155/200/245 (+40 persen ap)
  • [Anyar] Kayu sing dipercaya: Q Saiki tawaran kerusakan kesehatan persen (2/2.25/2.5/2.75/3 persen)
  • [Anyar] Branching Out: Q Saiki tawaran 40/60/80/100/120 Kerusakan bonus kanggo monsters

E – Sapling Toss

  • [Dibusak] Ora Health-Y: Saples sing ora ana masalah kesehatan maksimal
  • Kerusakan dhasar: 20/45/70/95/120 (+7/7.25/7.5/7.75/8 persen (+ 1470 persen saben 100 ap) target kesehatan maksimal)>55/80/105/130/155 (+42.5 Persen AP +6 persen HP)
  • Kerusakan Sikat Emas: 40/90/140/190/240 (+14/14.5/15/15.5/16 persen (+1.4percent saben 100 ap) target kesehatan maksimal)>110/160/210/260/260/310 (=85 persen AP +12 persen bonus hp)
  • [NEW] Aktivis Minions: Minions ora maneh njupuk karusakan sikat saka wit-witan
  • Kostum Mana: 60/70/80/90/100>45/55/65/75/85
  • Jumlah alon: 35 persen>45 persen
  • [NEW] Suppy Lil Suppy: Sikat Kekuwatan sikat saiki alon 35 persen>45 persen (+2 persen saben 100 ap) (6 persen saben 1000 bonus hp)

R – nambani alam

  • Kacepetan awal pluru: 50>100
  • Kacepetan maksimal missile: 650>750
  • Akselerasi pluru: 250>300
  • [Anyar] Gawe kaya wit lan godhong: Maokai Saiki entuk kacepetan bonus 40/50/60 persen sing bosen luwih saka rong detik nalika ngepet juara mungsuh

Miss Fortune

Q – Double Up

  • Kerusakan fisik: 20/40/60/80/100 (+100 persen iklan) (+35 persen ap)>20/45/70/95/120 (+100 persen iklan) (+35 persen ap)
  • Cast Wektu: 0.25s>Cocog karo wektu serangan dasar

W – Strut

  • Kostum Mana: 45>35
  • Cepet kacepetan: 40/55/70/85/100 persen>50/65/80/80 persen

E – nggawe udan

  • Cooldown: 18/16/14/12/10 detik>18/17/16/15/14 detik
  • Kerusakan lengkap (8-tik): 80/115/150/185/220 (+80 persen ap)>70/100/130/160/190 (+100 persen ap)
  • Alon: 40/45/50/55/60 persen>50 persen (+4 persen saben 100 ap)

Nami

E – Rahayu Tidecaller

  • [Dibusak] Mbusak interaksi ing ngendi saben aplikasi Nami EVE bakal dianggep kanggo nentang elektrokute. E (lan aplikasi) saiki bakal mung dianggep minangka cast jeram siji kanggo efek kayata elektrokute.

Nocturne

Stats dhasar

  • Rasio kacepetan serangan: 0.668>0.721

Pasif – Albra Blades

  • Cooldown: 14 detik>13 detik

Rell

W – Ferromancy: kacilakan mudhun

  • Pindhah kacepetan nalika dismounted: 250>280

E – narik kawigaten lan ngusir

  • Cooldown: 18/16.25/14.5/12.75/11 Detik>13 detik

Renecton

Q – cull theek

  • Kerusakan: 65/100/13/170/170/205 (+80 persen bonus iklan)>60/90/120/150/180 (+ +100 persen iklan bonus)
  • Kerusakan Furium: 100/150/200/250/300 Persentase iklan Bonus)>90/135 / 180/200 / 270 (+140 persen iklan bonus)

Sett

W – Haymaker

  • Rasio iklan: 20 persen saben 100 iklan bonus>25 persen saben 100 iklan bonus

E – Fe.comBreaker

  • Slow: 50 persen>70 persen

Sivir

Stats dhasar

W – ricochet

  • Bounce Ratio AD Rasio: 30/35/40/5/5/5/50 Persen Total ad>25/30/35/40/45 persen Total Ad

Sylelas

Stats dhasar

Q – Chain Lash

  • Cooldown: 10/9/8/7/6 detik>11/10/9/8/7 detik

Taric

Stats dhasar

E – Dazzle

  • Cooldown: 15/14/13/12/11 Detik>16/15/14/14/12 2 detik

Trundle

W – Domain Frozen

  • Cooldown: 15/14/13/12/11 Detik>18/17/16/15/14 detik

Nasib bengkong

Q – Kertu Wild

  • Rasio AP: 70 persen>80 persen

W – Pick kertu

  • Kosting Mana: 40/55/70/85/100>30/40/50/60/70

Wukong

Stats dhasar

  • Kacepetan Serangan Dasar: 0.711>0.680
  • Kacepetan Pindhah Base: 345>340

Item

Jam rame

Malaikat guardian

  • Kayu gabungan: 50 Emas>150 emas
  • Gunggung biaya: 2.800>3.000 emas
  • Kerusakan serangan: 40>45 emas

Armguard Seeker

Hourglass Zhonya

Dhaptar lengkap nganyari Liga Patch 12.17, kalebu owah-owahan kanggo howle abyss, bug mbecike, lan liya-liyane, bisa ditemokake ing kene.

Penulis Staf & World of Warcraft Lead. Izabela duwe sejarah sing dawa kanthi nulis lan game kaya World of Warcraft, Liga Legenda, Fortnite, lan Sims. Sadurunge nemokake omah dheweke ing Dot Esports ing 2021, Izabela minangka guru basa Inggris lan freelancer ing Hotspawn, GGRECON, lan tukang game. Ing wektu sing gratis, sampeyan bakal nemokake novel tulisan dheweke, ngumbara AZeroth, utawa inting ing Summoner kanthi cepet.

Liga legenda patch 12.17: Maokai Mini-Rework, Miss Fortune Buff

Liga Legenda Patch 12.17: Miniai Mini-Rework, Miss Fortune Buff: Intercaya Astronaut karo Aliens ijo cilik

Riot wis ngeculake liga legenda patch 12.17 Cathetan lan owah-owahan wis diusir menyang klien. Pembaruan penultimate sadurunge jagad, dadi kasempatan pungkasan kanggo MOBA kanggo nggawe owah-owahan sing signifikan sadurunge acara paling gedhe ing taun. Nganyari skop gedhe kanggo MAOKAI lan HECARIM kudu ndeleng uptick ing wektu dolanan – nanging cukup kanggo ndeleng dheweke ing finals?

Buff Juara

Miss Fortune

  • Double Up (Q): Kerusakan 20/40/60/800 (+ 100% AD) (+ 35% AP)> 20/45/70/95/120 (+ 35% AD) (+ 35% AC)
  • Double Up (Q): Wektu Cast 0.25s> cocog karo wektu serangan dhasar
  • Gawe Udan (E): Cooldown 18/16/14/12/12> 18/17/16/14
  • Gawe Udan (E): Kerusakan lengkap 80/115/150/185/220 (+ 80% AP)> 70/100/130/160/190 (+ 100% ap)
  • Nggawe udan (e): alon 40 / 45/85/85 / 60%> 50% (+ 4% saben 100 ap)

Nyoba kanggo nyetir pamuter MF saka Gerhana, iki kudu nyekseni kanthi asring, Buff iki kudu ndeleng ratu bilgewater lungguh ing jalur bot sing tujuane. Mbangun Dhukungan lengkap-AP uga bisa bisa sregep karo kemungkinan kasebut, amarga bakal cepet-cepet saiki sisik nganggo kekuwatan kemampuan sampeyan.

Nasib bengkong

  • Kertu liar (Q): Rasio AP 70%> 80%
  • Pilih Kertu (W): Mana 40-100> 30-70

Ngudhunake biaya mana pilih kertu tegese luwih akeh stun ing jalur sadurunge kudu bali, lan kanthi rasio sing tambah apik uga tegese kerusakan game pungkasan. Bisa ndeleng fitur tf luwih jelas ing pertengahan sawise tembelan iki.

Kassadin

  • Null Spere (Q): Cooldown 11-9S> 10-8s
  • Null Spere (Q): Mana Biaya 70-90> 60-80

Ngudhunake cooldown lan biaya regane null Sphere bakal mbantu game awal saka Kasadin kanthi signifikan – kita kabeh ngerti kepiye medeni dheweke bisa karo sawetara barang; Owah-owahan iki bakal ndeleng dheweke tekan Power Spike Quicker.

Rell

  • Ferromancy (w): kacepetan gerakan dismount 250> 280
  • Narik kawigaten lan ngusir (e): Cooldown 18-11s> 13s

Ngatur cooldown narik kawigaten lan ngusir bakal ndeleng buff sing sethithik kanggo lantai lan fase awal. Barang sing dituku bakal negesake sawetara Tambah ing CD mengko, mula ora kudu uga Kabar.

Kuburan

  • Kerusakan Colateral (R): Kerusakan 250-550> 275-575
  • Pungkasane Garis (Q): Cooldown 12-8s> 13-7s

Kuburan bakal dadi tankier sethitik sadurunge, kanthi nyuda kerusakan. Dheweke bisa uga ora bisa nyandhang sampeyan kanthi cepet, nanging bakal nempel kanthi cukup suwe kanggo entuk tugas yen sampeyan ora ngati-ati.

Nocturne

  • Rasio kacepetan serangan: 0.668> 0.721
  • Albra Blades (pasif): Cooldown 14S> 13s

Tambah kacepetan serangan liwat wektu lan cooldown ngisor ing otomatis otomatis kanggo nerjemahake dadi kerusakan luwih akeh ing gelut sing berpanjangan – yen sampeyan urip cukup suwe, yaiku.

Liga legenda patch 12.17: Mini-Mini-rework, Miss Fortune Buff

Ezreal

  • Arcane Shift (E): Cooldown 28-16S> 26-14

Ezreal wis ana sing aman karo shift Arcane; Kayane duwe lampu kilat tambahan sing teka saben sawetara detik. Ngudhunake cooldown mobilitas iki kudu nyenengake pemain ez nalika ngganggu meh kabeh wong liya.

Camille

  • Pertahanan adaptif (pasif): Shield Kesehatan 17%> 20%
  • Hookshot / Tembok Dive (E): Rasio iklan Bonus 75%> 90%

Shield Chunier lan scaling iklan tambah minangka prospek sing medeni kanggo wong liya ing Camille ing jalur ndhuwur. Dheweke pungkasane bisa ngatasi jumlah kerusakan sing gedhe banget nalika njupuk proses.

Sett

  • Haymaker (W): AD rasio 20% saben 100 iklan bonus> 25% saben 100 iklan bonus
  • FeBebreaker (E): All 50%> 70%

Setel bisa dadi timbal mutlak yen diwenehi timbal, lan kanthi kemampuan skala entuk buff sing dadi prospek scarier. Sing saya suwe saya tambah ing Facebreaker uga tegese pati tartamtu yen sampeyan kejiret.

Nerf juara

Nami

  • Elektrokut: (e) mung dianggep minangka salah sawijining kedadeyan kerusakan

Apa sampeyan krungu? Iki nangis kabungahan saka sapa wae sing nate nglawan Nami – Lucian. Ora ana maneh bar kesehatan sampeyan bakal rusak amarga ora ana.

Taric

  • Dasar MR: 32> 28
  • Dazzle (e): Cooldown 15-11s> 16-12s

Tarik taric ora bakal bisa mbuwang stun sing asring, lan abang kanthi sithik ing mr, dheweke ora bakal bisa ngrusak karusakan sihir ing gelut tim. MR REDALASI ING JAWA BOTARE ora menehi tandha pungkasan ing pungkasaning,.

Azir

  • Muncul! (W): Rasio AP 60%> 55%
  • Muncul! (W): Cooldown 8-6s> 9-6s
  • Sandiwara Sands (E): Cooldown 19-15S> 22-16s

Tambah gedhe banget ing kemampuan mlengkung Azir, sembilan sandiwara, tegese yen digunakake ora tanggung jawab ing jalur, sampeyan bakal luwih mbukak kesempatan ganking. Osfoldowns awal kanggo loro lan dadi tambah tegese bakal luwih angel kanggo salju salju awal.

Ahri

  • Pesona (E): Duration 1.4-2s> 1.2-2s

Nerf game awal liyane, kanthi pesona Ahri sing nyekel mungsuh ing dheweke sajrone kurang wektu. Sampeyan ora bakal dihukum cukup akeh kanggo kejiret karo dheweke e, nanging isih, aku nyoba kanggo mbuwang.

Sylelas

  • Dasar Hp: 595> 575
  • Chain Lash (Q): Cooldown 10/9 / 8/8 / 7/1> 11/10 / 9/17

Sylelas nambani akeh saka kit sing bakal diapura amarga mikir yen dheweke ora duwe kesehatan tanpa wates. Iki dudu Kasus kasebut. Kanthi hp base sing kurang, bledosan mudhun nganti luwih gampang. Tambah cooldown menyang sumber karusakan poke utama uga kudu ngguyu pengalaman sing luwih gampang.

Trundle

  • Domain Frozen (W): Cooldown 15-11S> 18-14

Gambar trundle bom menyang sampeyan, diubengi es, mesthine ora pati cethil karo nerf iki. Tambah cooldown domain beku tegese pemain kudu luwih milih nalika ngaktifake buff penting.

Wukong

  • Kacepetan Serangan Dasar: 0.711> 0.68
  • Kacaharan Gerakan Base: 345> 340

Wukong bakal nyerang asring banget lan ora luwih alon karo 12.17. Isih medeni, sanadyan. Utamane nalika ana loro.

Liga legenda patch 12.17: Mini-Mini-rework, Miss Fortune Buff

Sivir

  • Pertumbuhan iklan: 3> 2.8
  • Ricochet (W): AD rasio 30-50%> 25-45%

Sivir minangka mesin tani sing mutlak, ombak mines sing ngancurake kaya sing ora ana. Patch iki bakal mengaruhi rada, nanging aku mbayangake karo sawetara barang ing sabuk, dheweke bakal apik. Skala iklan bakal nate narik kawigaten pemain Sivir ing gelut tim – Riochets kasebut kanthi gratis ngrusak klompok mungsuh lan saiki dheweke bakal entuk skala.

Renecton

  • Cull theek (q): Kerusakan 65/100/170/205 (+ 80% Bonus Ad)> 60/90/120/150/180 (+ 100% iklan bonus)
  • Cull theek (q): Kerusakan Ganggu 100-300 (+ 120% Bonus Ad)> 90-260 (+ 140% iklan bonus)

Owah-owahan iki katon kaya nyoba kanggo mindhah sawetara kekuwatan Renekton kanthi rada mengko ing pertandingan. Kasunyatan dikenal amarga dadi pambungkus awal nanging cenderung tiba kanthi luwih suwe, match sing cocog. Tambah ing skala iklan kudu ndeleng entuk manfaat Renekton luwih akeh saka barang-barang, saengga teori, bisa uga ana gandhengane karo kahanan game pungkasan.

Pangaturan Juara

MAOOKAI

  • SAP MAGIC (PASSIF): Entuk Dening Gedhe Jungle Monsters Saiki Nyuda Cooldown – 1.5s saben serangan ditampa
  • SAP MAGIC (PASSIF): Nambani 5-45 (+4.5-11% kesehatan max) (Tingkat 1-15)> 4-34 (4.8-14% kesehatan max) (Tingkat 1-17)
  • Bramble Smash (Q): Murah 70/110/150/190/150/190/150 (+ 40% AP)> 65/110/155/200/155/20045 (+ 40% AP)
  • Bramble Smash (Q): Kerusakan Kesehatan Persis Maksim 2/2.25/2.5/2.75/3%
  • Bramble Smash (Q): Kerusakan bonus kanggo monsters 40/60/80/100/120
  • .5% AP) (+ 6% total HP)
  • Sapling Toss (E): Kerusakan Sikat 40-240> 75-310 (+ 85% AP) (+ 12% total HP) – karusakan sikat sing dipimpin ora mengaruhi minion
  • Sapling Toss (e): Mana Biaya 60/70/80/8090/100> 45/55/65/75/85
  • Sapling Toss (E): jumlah alon 35%> 45%
  • Sapling Toss (E): Grumbulan Gréja sing alon 35%> 45% (+ 2% saben 100 ap) (6% saben 1000 HP)
  • Genggeman alam (r): kacepetan awal 50> 100
  • Genggeman alam (r): nyepetake 250> 300
  • Genggeman alam (r): Juara mindhah kacepetan nalika tekan 40-60% luwih saka 2s

Rework Ora-So-So-So-So-So-So-So-So-So. Titik utama ing ngisor iki yaiku yen wit-witan kasebut ora ana maneh kerusakan kesehatan maksimal nalika dibuwang ing sikat. Nanging, kerusakan kesehatan maksimal ditransfer menyang kemampuan Q Maokai. Owah-owahan kasebut kudu ndeleng para pemain gumantung kurang babagan nyetel traps kanthi jelik lan luwih lengkap. Tambah kecepatan kacepetan nangkep alam uga ngganti saka sing meh ora ana gunane apa sing saiki dadi Nami IT kaping pindho minangka wiyar. Iku owah-owahan sing nyenengake sing muga-muga bisa ndeleng wit wit ndeleng dolanan liyane.

Hecarim

  • Armor Base: 35> 32
  • Wutah HP: 104> 99
  • Rampage (q): Kerusakan 60/90/120/150/180 (+ 90% Bonus Ad)> 60/85/19/135/13/160 (+ 95% iklan bonus)
  • Rampage (Q): Kerusakan saben tumpukan 2% (+3 saben 100 iklan bonus)> 4% (+ 6% saben bonus 100 Masehi)
  • Rampage (q): Cooldown saben tumpukan 1s> 0.75s
  • Rampage (Q): Nomer maksimal tumpukan 2> 3
  • Tumpukan (Q) tumpukan (Q) Falloff: Kabeh ing Duration> Siji tumpukan per detik sajrone pungkasan
  • Rampage (Q): Mana Biaya 28/31/34/37/40> 30
  • Semangat wedi (w): hecarim saiki entuk lengen 13/35/35 lan sihir tahan nalika semangat wedi aktif
  • Roh Dread (W): Cooldown 14S> 16/15.5/15/14.5 / 14s
  • Ngeculake (E): MIN ngrusak 30/45/60/75/90 (+ 55% bonus iklan)> 30/45/60/75/90 (+ 50% iklan bonus)
  • Ngeculake (E): Kerusakan maksimal 60/90/150/150/180 (+ 11/90% bonus iklan)> 60/90/120/150/180 (+ 100% iklan bonus)
  • Cahya Devasstating (E): Ngalahake maksimal 450> 350
  • Dekan (E): Cooldown 20/19/18/18/16> 18 ing kabeh rangking
  • Oslawan Bayangan (R): wedi durasi 0.75-2s adhedhasar jarak sing lelungan> 0.75-1.5S adhedhasar jarak lelungan

Nyoba kanggo nyedhot hecarim adoh saka tank / Assassin lan liyane dadi bruiser, kerusuhan wis ngilangi bledosan jaran lan nggawe owah-owahan gelut sing berpanjangan. Sampeyan bakal pengin njaga tumpukan Q sampeyan; Sanajan tumpukan tambahan wis ditambahake, karusakan wis mudhun karo saben wong. Pikirake kurang ‘nyilem lan metu’ lan luwih ‘nyilem lan nempel nganti cukup suwe, supaya kabeh mati.’

Buffs sistem

Armguard Seeker

System Nerfs

Jam rame

  • Biaya: 650g> 750g

Pangaturan Sistem

Hourglass Zhonya

  • Biaya: 2600> 3000
  • AP: 65> 80
  • Kemampuan cepet-cepet: 10> 15

Malaikat guardian

  • Iklan: 40> 45

Phew! Iku sejatine patch 12.17 dadi. Iki minangka kasempatan terakhir manawa kerusuhan kudu nggawe owah-owahan skala gedhe sadurunge jagad, 12.18 yaiku tembelan pesaing bakal diputer. Kanggo ndeleng mung kepiye pangembang mutusake buffs lan nerf, menehi liga zeri nerfs zeri baca, ora ireng lan putih kaya sing sampeyan pikirake. Yen sampeyan ndeleng Maika minangka utama sing anyar, lan ora duwe kulit kanggo wit-witan, kenapa ora priksa manawa sampeyan wis ngenteni liga legenda kanggo ndeleng apa anggaran sampeyan bakal pas kanggo pas.

Paul Kelly: Panuntun Panuntun ing PCGamesn, PK biasane nantang ngenteni wektu respawn ing liga ing gapura bundur 3, utawa nglawan sistem sing disunting ing Starfield. Dheweke tresna karo roti panggang, sanajan nggawe dheweke rumangsa lara. .

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. .