Liga legenda patch 12.13: Cathetan lengkap lan nganyari – Dot ESPorts, lol 12.13 cathetan patch: pangowahan pungkasan sing dicethakaké

Lol 12.13 cathetan patch: pangowahan pungkasan sing dicethakaké

Contents

Juara Anyar, Nilah

Mangkene cathetan lan nganyari kanggo Liga Legenda Patch 12.13

Sawise istirahat lengkap kanggo istirahat, mbayar ulang, lan nyegat bangkekan, rindu rereget bali karo gigir liyane Liga legenda nganyari.

Patch 12.13 ngenalake juara anyar sing diarani Nilah, sing diterangake minangka prajurit saka tanah sing adoh, nggoleki mungsuh sing paling tiwas, sing paling tris kanggo dheweke bisa nantang lan ngrusak dheweke. Sikat melee adc, kabungahan sing ora mesthi bakal goyangake meta.

Bebarengan karo juara anyar, patch 12.13 uga kalebu pirang-pirang imbangan, kanthi paling gedhe saka target Sivir. Sawise mandheg, devs nyuntik bot Loner kanthi nganyari pertukaran pertengahan. Owah-owahan kasebut kanggo nyetel Juara kanggo duwe output DPS sing paling kuat ing kabeh Marksmen ing game kasebut, nyeleh identitas saka chauffeur kanggo menehi kanca kanggo ngresiki team.

Patch 12.13 samesthine bakal mencet server langsung ing dina Rebo, 13 Juli. Mangkene cathetan lan nganyari kanggo nganyari mbesuk.

Juara

[Anyar] Nilah

Stats dhasar

  • Base Health: 632>600
  • Base Mana: 325>340
  • Wutah Mana: 50>40
  • Regenerasi Basa Base: 1.6> 1.2 per detik
  • Wutah Regenerasi Mana: 0.18>0.16
  • Kerusakan Dasar Attack: 63>58
  • Nyerang Kerusakan Wutah: Tiga>3.3
  • Wutah kacepetan serangan: 1.6 persen>rong persen

Pasif – Fleet Foot

  • Kacepetan Gerakan Bonus: 35/40/45/50/55> 55/60/65/70/75 (level 1/6/11/16/18)
  • Kacepetan gerakan bonus Duration: rong detik>Bosok luwih saka 1.5 detik

Q – Blade Boomerang

  • Kerusakan dhasar: 35/50/65/68/65/655 (+70/85/100/115/130 persen Total iklan) (+50 persen ap)>25/40/55/70/8085 (+80/85/90/65/65/100 Persen Total AD) (+60 Persen Ap)
  • Cooldown: Pitung detik ing kabeh rangking>10/9.5/9/8.5/8 detik
  • Cast Wektu: 0.0.25 nganti 0 detik (sisik mudhun kanthi kacepetan serangan)
  • [Anyar] Saiki timbangan kanthi serangan mogok kritis, urusan nganti 50 persen kasempatan 100 persen kasempatan
  • Kosting Mana: 70/80/90/100/110>55/60/65/70/75
  • Kacepetan Missille: 1350>1450 njaba lan 1200 batin

W – ricochet

  • Kerusakan: 30/45/60/75/00 persen Total ad>30/35/40/40/45/45 persen Total AD
  • Kostum Mana: 75>60
  • Duration Buff: Telung Serangan>patang detik
  • Cooldown: 12/10.5/9/7.5/6>10 detik ing kabeh rangking
  • [Anyar] Ngaktifake Ricochet Saiki Ngawasi Sivir 20/25/30/35/40 persen serangan serangan bonus
  • [Anyar] Saiki duwe karusakan 80 persen kanggo Minions
  • Max Bounces: Buncat Unlimited>Wolung buncis saben serangan
  • Bounce Rong: 450>500
  • Bounce kacepetan pluru: 700>1000
  • [Anyar]: Ricochets saiki bisa mumbul maneh kanggo target sing wis tekan, nanging mung siji wektu tambahan. Ricochets bakal prioritas target anyar

E – Ejaan Shield

  • Cooldown: 22/19/16/13/10>22/20/18/16/14 detik
  • [Anyar] Nglumpukake kemampuan mungsuh saiki nambani sivir kanggo 60/65/70/75/80 persen saka total iklan (+50 persen total ap)
  • [Anyar] Nglumpukake kemampuan mungsuh saiki Pasif Sivir – Fleet Foot
  • [Dibusak] Nglumpukake kemampuan mungsuh karo e ora mbalek maneh mana

R – ing mburu

  • Cooldown: 120/100/80> 100/80770 detik
  • Duration: wolung detik ing kabeh rangking>8/10/12 detik
  • [NEW] Yen Sivir nulungi karo takedown sing anyar nalika dheweke r – ing mburu mburu aktif, Aura saiki bakal refresh dadi
  • [Anyar] serangan Sivir sajrone r – ing goleki saiki nyuda kemampuan dhasar sing cooldowns 0.5 detik saben serangan
  • [Dibusak] Sivir ora entuk kacepetan serangan bonus saka R – ing goleki
  • [Dibusak] ora ana maneh sivir lan dheweke sekutu kacepetan kacepetan awal awal

Corki

E – Gething Gun

  • Kerusakan saben obah: 7.5/10.63/13.75/16.88/20 (+10 persen bonus iklan)>7.5/10.63/13.75/16.88/20 (+15 persen bonus iklan)

R – planggaran pluru

  • Kerusakan Roket: 90/125/160 (+ 15/45% Masehi) (+20 persen ap)>30/115/150 (+15/45/75 persen iklan) (+12 persen ap)
    Kerusakan roket sing gedhe: 180/250/320 (+30/90/150 Persen Ad) (+40 persen ap)>160/230/300 (+30/90/150 persen iklan) (+24 persen ap)

Elise

Stats dhasar

Q – Neurotoxin (Formulir Manusia)

  • Kerusakan basa: 40/70/100/130/160>40/75/110/145/180

Evelynn

Pasif – Demon Shade

  • Mandhiri ing kesehatan murah: 15 nganti 75 (tingkat siji nganti 18)>15 nganti 150 (tingkat siji nganti 18) per detik

W – Allure

  • Pengurangan resistensi sihir mungsuh: 25/27.5/30/32.5/35 persen>35/37.5/40/42.5/45 persen

R – caress pungkasan

  • [Anyar] Nggunakake R Saiki Nyelehake Pasif – Demon Shade ing 1.25 kaping pindho cooldown (tinimbang cooldown papat kaping papat)

Fiddlesticks

Q – Brrify

  • Wedi Duration: 1/1.25/1.5/1.75/2>1.25/1.5/1.75/2/2.25 detik

R – CrowtTorm

  • Kerusakan: 625/1125/1625 (+225 persen ap)>750/1250/1750 (+250 persen AP)

Galio

Q – Angin Perang

  • Kerusakan tornado saben obah: rong persen (+0.66 persen saben 100 ap) target maksimal target>2.5 persen (+ siji persen saben 100 ap) target maksimal target
  • Kerusakan maksimal Tornado (luwih saka limang detik): Wolung Persen (+2.64 persen saben 100 ap) target maksimal target>10 persen (+ patang persen saben 100 ap) target maksimal target

Gwen

Stats dhasar

  • Wutah Regen Kesehatan :: 0.55>0.9 saben limang detik

Pasif – Ewu Cut

  • Kerusakan maksimal marang Monsters: 10 (+15 persen)>Enem (+10 persen)

!

  • Kerusakan saben snip: 9/12/15/16/21 (+ limang persen ap)>
  • Kerusakan Snip Akhir: 45/60/75/90/105 (+25 persen ap)>60/80/100/120/140 (+35 persen ap)
  • Snip Pusat: 100 persen rusak>75 persen karusakan bener
  • [Anyar]: Saiki ngrawat 75 persen kanggo minions kanthi luwih saka 20 persen kesehatan
  • [Anyar]: Minions ing ngisor iki 20 persen kesehatan njupuk kerusakan bonus 1000 persen

W – Mist

  • Bagus Armor lan MR: 12/14/18/18/18/18/18/18 persen ap)>17/19/21/23/25 (+ pitung persen ap)
  • Duration: limang>patang detik

E – skip ‘n slash

  • Bonus Magic Rusak On-Hit: 10 (+15 persen Ap)>15 (+20 persen ap)
  • Rangkaian bonus: 50>75
  • Cooldown: 13/12/11/10/9>13/12.5/12/11.5/11 detik
  • Cooldown dibalekake ing serangan dhasar pisanan: 50 persen>25/35/45/55/65 persen

R – jarum

  • Kerusakan Per Need Needer: 30/55/80 (+ EVER EVER APLIKASI AP)>35/65/95 (+10 persen ap)
  • [Update] Ngeculake sawise ngrusak juara mungsuh>Recast Resets Sawise Siji
  • Kapindho

Karthus

Stats dhasar

Kled

Q – Braping trap ing tali (dipasang)

  • Kerusakan awal: 30/55/805/1030/130 (+60 persen iklan bonus)>30/55/80/105/130 (+65 persen iklan bonus)
  • Kerusakan Aktivitas kapindho: 60/110/160/210/260 (+120 persen iklan bonus iklan)>60/110/160/210/260 (AD30 APLIKASI +130 persen iklan bonus)

W – Jenderal kasar

  • Cooldown: 12/10.5/9/7.5/6>11/9.5/8/6.5/5 detik

Master Yi

Stats dhasar

Q – Alpha Strike

  • [Anyar] Nalika serangan alfa rampung, Yi diselehake 75 unit ing ngarep target utama
  • Kanthi gawan, Master Yi bakal diselehake 75 unit ing ngarep target utama. Sajrone serangan alpha, Masteryi bisa uga klik supaya bisa diselehake 75 unit ing arah sing diklik

W – Meditasi

  • Cooldown: 28> Sembilan detik
  • Kostum Mana: 50>40 + enem persen mana maksimal per detik
  • Rusak nyuda sajrone meditasi: 60/62.5/65/67.5/70 persen>90 persen kanggo 0 pisanan.5 detik, suda nganti 60/62.5/65/67.5/70 persen kanggo sisa saluran kasebut
  • Pengurangan Kerusakan Lingering: Kanggo 0.5 detik sawise miring ujung, nanging ora ngluwihi total patang detik. Kanggo 0.5 detik sawise mediti

Olaf

Stats dhasar

  • Regenerasi kesehatan: 8.5>6.5
  • Wutah Regenerasi Kesehatan: 0.9>.6
  • Regenerasi kesehatan ing 18: 23.8>16.7

Pasif – Berserker nesu

  • Kacepetan serangan bonus maksimum: 40 nganti 100 persen>60 nganti 100 persen (tingkat siji nganti 18)

Q – nindakake

  • Kostum Mana: 40/45/50/55/60>50/55/60/65/7070

Renecton

R – Dominus

  • Kerusakan Piandel saben Obah: 25/50/75 (+10 persen ap)>20/50/75 (+10 persen ap) (+ 10 persen bonus iklan)

Taliyah

Pasif – Surf Rock

  • [Anyar] Cooldown Pasif Taliyah ora bakal maneh ngreset maneh amarga karusakan Proc (kaya rasa kasangsaran Liandry)

Q – Volley benang

  • Kerusakan siji-rock: 40/60/80/100/100/100/120 (+50 persen ap)>45/65/85/105/125 (+50 persen AP)
  • Karusakan lima-rock: 104/156/208/260/312 (+130 persen ap)>117/169/221/32325 (130 persen AP)
  • Kerusakan Boulder: 76/114/152/190/228 (+95 persen ap)>85.5/123.5/161.5/199.5/237.5(+95 persen ap)
  • Kostum Mana: 60/65/70/75/80>55/60/65/70/75
  • Kerusakan bonus marang Monsters: 30 (+10 persen ap)>25(+10 persen ap)
  • [Anyar]Ngengingi monsters alung kanthi Taliiyen (digawe nalika ngaktifake Q ing ground sing makarya) Saiki stuns alas monsters sajrone telung detik

R – tembok weaver

  • [Update] Tembok Weaver ora ana maneh ing cooldown nalika Taliyah Damages Ward utawa traps

Vex

Q – Mistral Bolt

  • Cooldown: 9/8/7/6/5>8/7/5/5/5 detik
  • Kerusakan Magic: 60/105/150/195/240 (+60 Persen Ap)>60/105/150/195/240 (+ 1470 persen AP)

Volibear

Q – glethakaken smash

  • Kacepetan Gerakan Bonus: 10/14/18/22/26 persen>8/12/16/20/24 persen
  • Kerusakan: 20/40/60/80/100 (+120 persen iklan bonus iklan)>10/30/08/70/90(+120 persen bonus iklan)

W – FRenzied Maul

  • Kerusakan: 10/35/60/85/110 (+100 persen iklan) (+ enem kesehatan bonus persen)>5/30/55/8065 (+ +100 persen iklan) (+ limang kesehatan bonus persen)

E – skylitter

  • Kerusakan: 80/110/140/170/200 (+80 persen ap) (+80/12/13/14/15 persen kesehatan maksimal target)>80/110/140/170/200 (+80 persen ap) (+9/10/11/12/13 persen kesehatan maksimal target)
  • Ngrusak tutup nglawan non-juara: 750>650

Item

Sundhet

  • Kerusakan Spellblade: (12 persen melee / Sembilan persen ranged) target maksimal target>125 persen iklan basis iklan (+ enem persen melee / telung persen wiwitane kesehatan maksimal)
  • Nambani: 50 persen kerusakan premasiasi (+ enem persen melee / telung persen wiwitane kesehatan maksimal)>65 persen kerusakan premasiasi (+4.8 persen melee / 2.4 persen saka kesehatan maksimal target) (+100 persen iklan iklan)
  • Bonus Pasif Mitthi Kanggo Item Legendaris: Penembus Armor Lima persen Lima Persattelung persen wajaPenetrasi lan telung persen sihir
  • [Update] Owah-owahan iki sing padha bakal ditrapake kanggo Item Ornn Masterwork, Dicidide

Ngrangkul dhemit

  • [Update] Gaze Azakana Saiki tumpukan nalika ditrapake dening macem-macem pangguna (nanging, pangguna siji ora bisa nyegerake aplikasi pangguna pasif)

Kasirangan Liandry

  • [Update] Pasif – nyiksa Saiki tumpukan nalika ditrapake dening pirang-pirang pangguna (Nanging, siji pangguna ora bisa nyegerake aplikasi pangguna pasif liyane

DUSKBLADE saka Draktharr

  • Bonus pasif mitki kanggo barang legendaris: limang kemampuan cepet-cepet>LIMA Kemampuan cepet-cepet lan limang gerakan gerakan (padha kanggo Ornn Masterwork Item, Shadowcarver Draktharr)

Eclipse

  • Bonus Pasif Mittik kanggo Item Legendaris: Papat persen Armor seng nembasPapat penembus Armor persen lan limang gerakan gerakan (padha kanggo Item Karterwork Ornn, Syzygy)

Cakar prowler

  • Bonus Pasif Mittik kanggo Item Legendaris: limang lethality>LIMA LIMPALITY lan LIMA Gerakan Kacepetan (padha kanggo Ornn Masterwork Item, Claw Sandshrike)

Dhaptar lengkap nganyari Liga legenda Patch 12.13, kalebu owah-owahan ing mode game, Clash, bug mbecike, lan liya-liyane, bisa ditemokake ing kene.

Assorasi Editor. Brit sing ketebuk ewu mil saka omah ing pulo cilik cilik sing katon kaya kentang manis. Liga legenda? Dheweke ngerti babagan iki. Valorant? Bisa uga wis krungu. Counter-Strike? Muni samesthine.

Lol 12.13 cathetan patch: pangowahan pungkasan sing dicethakaké

Resmi lol 12.13 cathetan patch wis dicethakake dening game kerusuhan.

Iku bakal dadi liga liga ‘Sabanjure patch signifikan kanggo musim 12 amarga bakal ngenalake Loner Melee anyar, Nilah, ngetrapake panggunaan kanthi nggunakake panggunaan lan tuning.

Iki ujar, iki minangka resmi lol 12.13 cathetan patch!

Lol 12.13 cathetan patch

Juara

Gunggunge 15 Juara Bakal Dhewe, Nerfed, utawa diganti ing Patch 12.13.

Buffs

Elise

  • Dasar HP: 625 ⇒ 650
  • Wutah Kesehatan: 107 ⇒109
  • Armor: 27 ⇒ 30

Q – cokotan neurotoxin / venomous

  • Kerusakan Dasar Manungsa: 40/70/100/130/160 ⇒ 40/75/110/145/180

Evelynn

Pasif – Demon Shade

  • Poto nambani kesehatan murah: 15-75 (adhedhasar level) ⇒ 15-150 (adhedhasar level)
  • Pengurangan resistensi sihir mungsuh: 25/27.5/30/32.5/35% ⇒ 35/37.5/40/42.5/45%
  • Singidaken N ‘Nggolek Anyar: Nggunakake R Saiki Nyelehake Pasif – Demon Shade ing 1.25 kaloro cooldown (tinimbang sing paling biasa 4 cooldown kapindho)

Fiddlesticks

  • Wedi Duration: 1/1.25/1.5/1.75/2 ⇒ 1.25/1.5/1.75/2/2.25
  • Jumlah karusakan: 625/25/1625 (+ 225% AP) ⇒ 750/1250/1750 (+ 250% AP)

Q – Angin Perang

  • Kerusakan tornado saben obah: 2% + (0.66% Pro 100 AP) target kesehatan maksimal ⇒ 2.5% + (1% saben 100 ap) target maksimal target
  • Kerusakan maksimal Tornado (luwih saka 5 detik): 8% (+2.64% saben 100 ap) target kesehatan maksimal ⇒ 10% (+ 4% saben 100 ap) target kesehatan maksimal

Karthus

  • Armor: 18 ⇒ 21
  • Wutah Kesehatan: 101 ⇒ 110

Kled

Q – Braping trap ing tali (dipasang)

  • Kerusakan awal: 30/55/805 (+ 6% iklan bonus iklan) bonus iklan) 30/55/1080/1080/10130 (+ 65% iklan bonus)

W – Jenderal kasar

  • Cooldown: 12/10.5/9/7.5/6 ⇒ 11/9.5/8/6.5/5

Master Yi

  • Range serangan otomatis: 125 ⇒ 175
  • [Anyar] Pilih lan Pilih: Nalika serangan alfa rampung, diselehake 75 unit ing ngarep target utama ⇒ kanthi gawan, Master Yi bakal diselehake 75 unit ing ngarep target utama. Diwiwiti serangan alpha, Master Yi bisa uga klik-tengen kanggo diselehake 75 unit ing arah kasebut diklik
  • Cooldown: 28 detik ⇒ ​​9 detik
  • Kosting Mana: 50 ⇒ 40 + 6% Mana maksimal per detik
  • Rusak nyuda sajrone meditasi: 60/62.5/65/67.5/70% ⇒ 90% kanggo 0 pisanan.5 detik, suda nganti 60/62.5/65/67.5/70% kanggo sisa saluran kasebut
  • Pengurangan Kerusakan Lingering: Kanggo 0.5 detik sawise miring ujung, nanging ora ngluwihi 4 detik ⇒ ​​kanggo 0.5 detik sawise mediti

Olaf (alas)

  • Regenerasi Kesehatan: 8.5 ⇒ 6.5
  • Wutah Regenerasi Kesehatan: 0.9 ⇒ 0.6
  • Regenerasi kesehatan ing 18: 23.8 ⇒ 16.7

Pasif – Berserker nesu

  • Kacepetan serangan bonus maksimum: 40-100% (adhedhasar level) ⇒ 60-100% (adhedhasar level)
  • Kosting Mana: 40/45/50/55/60 ⇒ 50/55/60/65/70

Taliyah

Q – Volley benang

  • Kerusakan 1-Rock: 40/60/800/100/100/120 (+ 50% AP) ⇒ 45/65/85/5/125 (+ 50% AP)
  • Kerusakan 5-rock: 104/156/208/260/312 (+ 130% AP) ⇒ 117/169/221/323/325/325 (130% AP)
  • Kerusakan Boulder: 76/114/152/190/228 (+ 95% AP) ⇒ 85.5/123.5/161.5/199.5/237.5 (+ 95% AP)
  • Kosting Mana: 60/65/70/75/80 ⇒ 55/60/65/70/75
  • Kerusakan Bonus marang Monsters: 30 (+ 10% AP) ⇒ 25 (+ 10% AP)
  • [Anyar] Rock lan papan sing angel: Ngengingi monsters alas karo Taliyah’s Boulder (digawe nalika ngaktifake Q On Makarya lemah) Saiki stuns alas monsters kanggo 3 detik

[Anyar] Q2 saiki stuns monsters

R – tembok weaver

  • [Update] Nunggang: R – Weaver tembok ora ana maneh ing cooldown nalika Taliyah Damages Ward utawa traps

Vex

Q – Mistral Bolt

  • Cooldown: 9/8/6/5/5 ⇒ 8/7/6/5/5/5 detik
  • Kerusakan Magic: 60/105/150/195/240 (+ 60% AP) ⇒ 60/105/150/195/240 (+ 70% AP)

Nerf

Corki

  • Kerusakan saben obah :: 7.5/10..75/16.88/20 (+ 10% AD BONUS AD) ⇒ 7.5/10.63/13.75/16.88/20 (+ 15% AD BONUS)

R – planggaran pluru

Kerusakan Roket :: 90/125/160 (+ 15/45% AD) (+ 205% AC) (80/115/150 (+ 155% AD) (+ 125% AD)

  • Kerusakan roket sing gedhe :: 180/250/320 (+ 300/90/150% AC) (+ 40% AP) (+ 1608/300) (+ 300% AD) (+ 24% AP)

Volibear

Q – glethakaken smash

  • Kacepetan Gerakan Bonus: 10 / 14/2/200 / 26/3% ⇒ 8/12/16/20/24%
  • Kerusakan dhasar: 20/40/60/80/100 (+ 120% AD BONUS BONUS) ⇒ 10/30/08/70/90 (+ 120% iklan bonus)

W – FRenzied Maul

  • Kerusakan dhasar: 10/35/60/80/110 (+ 100% kesehatan) (+ 6% kesehatan bonus) ⇒ 5/30/5/55/55/301

E – SPRitter

  • Kerusakan dhasar: 80/110/140/170/200 (+ 80% AP) (+ 110 / 12/17/11/1810/140702 (+ 80% AP ) (+ 9 / 10/10 / 12/13% saka kesehatan maksimal target)
  • Rusak tutup nglawan non-juara: 750 ⇒ 650

Juara Anyar, Nilah

Pasif – kabungahan sing durung mesthi

Nilah nggedhekake kemampuan penyembuhan lan tameng ing toko sing cedhak. Sekutu sing ngobati utawa Shield Nilah entuk waras utawa tameng kanggo awake dhewe. Lan nalika nambani juara utawa tameng dhewe ing cedhak Nilah, dheweke menehi heals utawa tameng bonus.

Yen Nilah pungkasan cocog karo Minions mungsuh, dheweke lan juara paling cedhak bakal entuk pengalaman sing dienggo bareng, ditambah karo setengah pengalaman sing bakal ilang amarga nuduhake.

Q – Blade Wujud

Aktif: Nilah mbentuk agul-agul sing ora ana ing garis, ngrusak kabeh mungsuh mungsuh. Ngengingi mungsuh bakal nambah kecepatan serangan Nilah kanthi ringkes lan nyepetake serangan dasar, nyebabake dheweke condong ing kerusakan tambahan lan menehi karusakan tambahan.

Pasif: Serangan lan karusakan Kemampuan kanggo nglamar juara lan nambani nilah kanggo bagean saka karusakan. Timbangan efek iki kanthi kasempatan kritik lan ngowahi macem-macem penyembuhan menyang tameng.

W – Jubilant Vil

Nilah nyandhak awake dhewe lan cepet-cepet entuk kacepetan pamindhah bonus, njupuk karusakan sihir, lan kabeh serangan dhasar sing mlebu.

Nelpon juara sing ndhelikake dheweke ing kudung uga, nanging bakal dilindhungi kanggo wektu sing luwih cendhek.

E – Lipstream

Slipstream ngidini Nilah mlumpat liwat unit target, lelungan jarak adoh saben wektu lan ngrusak kabeh mungsuh sing ditindakake. Dheweke bisa nyimpen nganti 2 biaya sekaligus.

Blade Wujud Mbukak Sajrone Langsung kanggo narik gelombang ing dalan sampeyan, urusan kerusakan sawise wektu tundha cepet lan menehi efek serangan dasar bledug kanthi wujud.

R – apototosis

Nilah ngeculake kekuwatan saka kekuwatan, bashes dheweke mecut ing area sing ngubengi dheweke lan, kanthi bledosan terakhir, narik mungsuh menyang tengah.

Apotheosis nilam Nilah kanggo bagean saka karusakan sing ditangani, ngowahi kakehan penyembuhan menyang tameng. Timbangan efek iki kanthi kasempatan kritik lan diwenehake marang sekutu sing cedhak.

Pangaturan

Gwen

  • Wutah Regen Kesehatan: 0.55 ⇒ 0.9 saben 5 detik
  • Kerusakan saben snip: 9/12/15/16/21 (+ 5% ap) ⇒ 10/14/18/18/18/18 (+ 5% AP)
  • Kerusakan Snip Akhir: 45/60/75/90/105 (+ 25% AP) ⇒ 60/80/100/120/100/120/140 (+ 35% AP)
  • Snip Pusat: 100% Kerusakan Sejati ⇒ 75% Kerusakan Sejati
  • [NEW] Minion main Rock: Saiki tawaran 75% ngrusak minions kanthi luwih saka 20% kesehatan
  • [NEW] Minion main kertas: Minions ing ngisor 20% kesehatan njupuk kerusakan bonus 1000%

W – Mist

  • Bagus Armor lan MR: 12/14/18/18/18/18/18/18/18/18/18/18/18/18/18/19/211111 (+ 7% ap)
  • Duration: 5 ⇒ 4 detik
  • Kerusakan Magic Bonus: 10 (+ 15% AP) ⇒ 15 (+ 20% AP)
  • Rangkaian bonus: 50 ⇒ 75
  • Cooldown: 13/12/11/10/9 ⇒ 13/12.5/12/11.5/11 detik
  • Cooldown dibalekake kanthi cara dhasar pisanan: 50% ⇒ 25/35 / 55/5 / 65%
  • Kerusakan Perlean: 30/55/80 (+ 8% AP) ⇒ 35/65/95 (+ 10% AP)
  • [Update] Pola anyar: resets sawise ngrusak juanan mungsuh ⇒ Resets sawise 1 detik

Sivir

  • Kesehatan Base: 632 ⇒ 600
  • Basa Base: 325 ⇒ 340 MANA 340 MANA Wutah: 50 ⇒ 40
  • Regenerasi Basa Base: 1.6 ⇒ 1.2 per detik
  • Wutah Regenerasi Mana: 0.18 ⇒ 0.16
  • Kerusakan Dasar Attan: 63 ⇒ 58
  • Nyerang karusakan wutah: 3 ⇒ 3.3
  • Wutah kacepetan serangan: 1.6% ⇒ 2%

Pasif – Fleet Foot

  • Kacepetan pamindhahan bonus: 35/40/45/50/55 ⇒ 55/60/65/70/75 (level 1/18)
  • Kacepetan pamindhahan bonus Duration: 2 detik ⇒ ​​bosok luwih saka 1.5 detik

Q – Blade Boomerang

  • Kerusakan dhasar: 35/50/65/6/65/65 (+ 70 / 85/80 total iklan) (+ 50% AP) ⇒ 25/40/59 (+80/55 (+80/55) / 65/100% total iklan) (+ 60% AP)
  • Cooldown: 7 detik ing kabeh rangking ⇒ 10/9.5/9/8.5/8 Defurs Cast Wektu: 0.25 detik ⇒ ​​0.25-0 detik (sisik mudhun kanthi cepet serangan)
  • [Anyar] Chola Kritis: Saiki sisik kanthi kasempatan mogok kritis, urusan nganti 50% karusakan bonus kanthi 100% kasempatan
  • Kosting Mana: 70/80/90/100/110 ⇒ 55/60/65/70/75
  • Kacepetan Missille: 1350 ⇒ 1450 njaba lan 1200 mlebu
  • Kerusakan: 30/45 / 45/07-10 / 90% total iklan ing 30/35/40/45/50% Total iklan
  • Biaya Mana :: 75 ⇒ 60
  • [Update] Buff Duration: 3 Serangan ⇒ 4 detik cooldown :: 12/10.5/9/7.5/6 ⇒ 10 detik ing kabeh rangking
  • [NEW] SPEED Boost: Ngaktifake Ricochet saiki ngawasi Sivir 20/25 / 30/25 / 40% kacepetan serangan bonus
  • [Anyar] Akeh wong: saiki ngrebut karusakan 80% kanggo Minions
  • Max Bounces: Buncat Unlimited ⇒ 8 Buncat saben serangan bouncing serangan :: 450 ⇒ 500 (CATETAN: Kira-kira 1 TEEMO TEREMO)
  • Bounce kacepetan pluru: 700 ⇒ 1000
  • [Anyar] Bouncing Basing: Ricochets saiki bisa mumbul maneh kanggo target sing wis ditarik, nanging mung siji wektu tambahan. Ricochets bakal prioritas target anyar.

E – Ejaan Shield

  • Cooldown: 22/19/16/13/20-1 22/20/18/16/14 detik
  • [Anyar] Pemanasan Seneng: Nglumpukake kemampuan mungsuh saiki ngobati Sivir kanggo 60/65/70/75/80% saka total iklan (+ 50% total ap) [anyar]
  • Waca Ya: Nglumpukake kemampuan mungsuh saiki Pasif Sivir – Fleet Foot
  • [Dibusak] Ora cepet banget: Nglumpukake kemampuan mungsuh karo e ora mbalek maneh mana
  • Cooldown: 120/100/80 ⇒ 100/80 detik70 detik
  • Duration :: 8 detik ing kabeh rangking ⇒ 8/10/12 detik
  • [Anyar] mburu terus: Yen Sivir nulungi karo takedown sing anyar nalika dheweke r – ing mburu buff aktif, Aura saiki bakal nyegerake durasi
  • [Anyar] Kelangan (mudhun): serangan dhasar Sivir sajrone R – ing goleki saiki nyuda kemampuan dhasar sing cooldowns 0.5 detik saben serangan
  • [Dibusak] perpisahan, pamburu sing apik: Sivir ora entuk kacepetan serangan bonus saka R – ing goleki
  • [Dibusak] alon-alon diwiwiti: ora maneh menehi sivir lan dheweke sekutu kacepetan kacepetan awal awal

Item

Sundhet

  • Kerusakan Spellblade: (12% MEEE / 9% Rumah-lawas) Target Health Health AD (+ (6% MEEEE / 3% MEELE)
  • Nambani: 50% karusakan premormon (+ (6% melee / 3%) saka kesehatan maksimal target) ⇒ 65% kerusakan premormigasi (+ (4.8% Melee / 2.4% Rumah-sijine) target maksimal target) +100% iklan dhasar)
  • Bonus Pasif Mitthi Kanggo Item Legendaris: Kolasi Armor 5% lan Peatur Piandel 5% Piandel 4% Penetrasi Armor 3%
  • [Pembaruan] Aja lali: Owah-owahan iki sing padha bakal ditrapake kanggo barang-barang Overterwork Ornn, Dicideide

Ngrangkul dhemit

  • [Update] Mripat Aku: Pasif – Azakana Pandang saiki tumpukan nalika ditrapake dening pirang-pirang pangguna pangguna (nanging pangguna siji ora bisa nyegerake aplikasi pangguna pasif)

Kasirangan Liandry

  • [Update] Torrent: Pasif – Nyiksa Saiki tumpukan nalika ditrapake dening pirang-pirang pangguna (nanging pangguna siji ora bisa nyegerake aplikasi pangguna pasif)

DUSKBLADE saka Draktharr

  • Bonus Pasif Mittik kanggo Item Legendaris: 5 Kemampuan cepet-cepet cepet lan 5 langkah kanthi cepet (padha kanggo Ornn Masterwork Item, Shadowcarrr

Eclipse

  • Bonus Pasif Mytik kanggo Item Legendaris: Penembak Armor 4% 4% Penembur Armor lan 5 Muter kacepetan (padha kanggo Item Karterwork)

Cakar prowler

  • Bonus Pasif Mittik kanggo Item Legendaris: 5 Lethality ⇒ 5 Kelophal lan 5 mindhah kacepetan (padha kanggo barang-barang karya Ornn, cakar sandshrike)

Pangaturan Sistem

Bounties Objektif

  • Bounty Lingering Duration: 5 >>> 60 detik
  • [Anyar] Entuk Awis Saiki :: Bounthies saiki bakal miwiti mudhun luwih dhisik nalika tim kalah nyuda timbal
  • [NEW] Woah ing kana :: Ngakoni Bounty Objektif Minangka Pelajaran Saiki Dikirim ing Kabeh Bounties Objektif Liyane ing peta (nganti hadiah ora diaktifake amarga timbal gedhe)
  • [Anyar] Hoarders Gonna Hoard :: Juara kanthi emas nglumpukake polusi kayata Draven utawa Gangplank lan mbukak kaya bandha saka Greasing Emters nalika ngitung hadiah
  • [Update] Pira regane naga :: cara naga lan menara ditimbang nalika diwilang kanggo hadiah wis nganyari luwih gampang karo pangarepan pamuter

Sesanti

  • Saiki sampeyan ndeleng aku: Kabeh monsters lan wadhah saiki bakal katon langsung, sanajan nalika mlayu utawa blink ing kisaran sing katon

Mode game

  • Spellbook Ultimate nggawe bali, nanging wektu iki minangka bintang Guardian Themed. Iki lelaran saka Spellbook bakal kalebu Minions Guardian Star lan Ahri minangka pengumuman!
  • Pembaruan Non-Star sing gegandhengan karo mode game:
    • Pemain saiki bisa milih saka 4 kabisan utama tinimbang 3
    • Kolam renang Ultimates kanggo milih sing wis dianyari kanthi kabisan anyar
    • Kabeh naga saka rift saman tradisional wis nggawe dalan menyang Spellbook

    Kulawarga Shadow Clash

    • Pembentukan tim kanggo akhir minggu pulo Shadow Clash diwiwiti 18 Juli, lan dina turnamen tanggal 23 Juli lan 24 Juli.

    Kompetitif

    • Nambah Pelestarian Transfer Wilayah. Yen sampeyan mindhah akun metu saka wilayah lan bali menyang wilayah kasebut sajrone rong minggu, negara peringkat rekening sampeyan bakal bali menyang wilayah asli sampeyan bakal dibalekake maneh nalika sampeyan lunga. Iki tujuane kanggo nyemplungake sawetara wilayah-transfer planggaran sing wis dideleng lan uga tegese sampeyan ora kudu nindakake reklate peringkat rangking yen sampeyan njupuk akun cepet sampeyan ing liburan cepet

    Kanggo luwih akeh artikel kaya iki, priksa liga legenda lan kaca liyane.

    Realsport101 didhukung dening para pamirsa. Yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. Sinau luwih lengkap. Nggolek produk khusus? Dolan maring stockinformer.co.UK / Simpenan.com.