Liga legenda patch 11.21: Cathetan lengkap lan nganyari – Dot ESPORT, Taktik Taktik Taktik 11.21 Cathetan

TACKICT TACTIC TACK 11.21 Cathetan

Rodger “minionsrple2” caudill

Mangkene cathetan lan nganyari kanggo Liga Legenda Patch 11.21

Game Riot nggawe seri panyesuaian karo Jues kaya kuburan, Jinx, lan Teemo, lan rune, kalebu conquenous, wali, lan ravenous, ing Liga legenda Patch 11.21.

Sevs uga target target goredrinker ing tembelan minggu iki kanggo “njaga pejuang trek” sadurunge preseason 2022. Item mitos wis dadi pejuang sing dominan kanggo pejuang lan yaiku, miturut kerusuhan, terus-terusan kanthi relevansi kanggo relevansi kanggo kelas liyane ing Summoner.

Liga Ing tembelan 11.21, sing disetel kanggo mencet server langsung ing dina Rebo, Oct. 20.

Mateni / kabeh obrolan

Miwiti ing Patch 11.21, / Kabeh obrolan bakal dipatèni ing antrian matchmade. Riot bakal ngevaluasi pengaruh pangowahan iki liwat laporan verbal lan tarif paukuman, uga survey lan langsung menehi umpan balik saka pemain maju.

Juara

Akshan

E – Swing Heroic

  • Kerusakan dhasar saben dijupuk: 30/07/70/90/110 nganti 30/45/60/75/90

Kuburan

E – Quickdraw

  • Bonus Armor Per Stack: 6/9/12/15/18 nganti 4/7/10/13/16

Jinx

Pasif – Ayo bungah!

  • Kacepetan Attack Total: 15 persen dadi 25 persen

E – Flame Chagers!

  • Kisaran: 900 nganti 925

R – super mega mati roket!

  • Cooldown: 90/75/60 ​​detik nganti 75/65/55 detik

Karthus

E – Defile

  • Mana mulih: 20/27/34/41/48 nganti 15/25/35/55/55/55

Cepet kacepetan saben level: Siji persen nganti rong persen

Pasif – Katrangan

  • [Update] Markah panripaan tandha durasi yen serangan dhasar Lux wis ana ing target, utawa yen R – akhir musim semi wis dibuwang

E – Lucen Singularity

  • Kerusakan: 60/110/160/210/260 (+65 persen ap) nganti 70/120/170/220/270 (+70 persen ap)

R – final spark

Miss Fortune

Mana: 325.84 nganti 300

W – Strut

  • Biaya Mana: 30 nganti 45

W – Sensin sing dhuwur

Sion

  • Shield: 60/85/110/13510/160 (+40 persen ap) (+8/9/10/12 persen kesehatan maksimal) nganti 60/85/110/13510/135/160 (+40 persen ap) (+40 Kesehatan Mimpi 10/11/12/14/14

Teemo

Q – Buta Dart

  • Cooldown: Wolung detik nganti pitung detik
  • Wuta Duration: 1.5/1.75/2.0/2.25/2.5 detik nganti 2..25/2.5/2.75/3 detik
  • Kacepetan Missille: 1500 nganti 2500

Q – Blade saka raja sing rusak

  • Rasio iklan: 60 persen nganti 70 persen

W – Spectral Maw

  • Mandhiri alon-alon nalika ngisi: 15 persen nganti 10 persen

  • Rasio serangan kritis: 75 persen nganti 100 persen

Xayahah

Pindhah Kacepetan: 325 nganti 330

Q – Daul Double

  • Cooldown: 10/9/8/7/6 detik nganti 10/8.5/7/5.5/4 detik

Item

Goredrinker

  • Slashing Thirting: 100 Persen Total AD nganti 175 Iklan Dasar 17
  • [Anyar] Omnivamp: Goredrinker saiki menehi wolung persen omnivamp
  • Regenerasi kesehatan: Goredrinker ora ana maneh regane 150 persen regen kesehatan

Hunter sing ora diluncurake (Ornn Item)

  • Slashing Thirting: 100 Persen Total AD nganti 175 Iklan Dasar 17
  • [Anyar] keluwen sing saiki ora bakal dienggo 13 persen
  • Regenerasi kesehatan: keluwen ora bisa digunakake maneh 250 persen regen kesehatan
  • Spite: Ora ana maneh sing 15 nganti 15 persen (adhedhasar kesehatan sing ilang) saka iklan sampeyan minangka bonus

StrideBreaker

  • Kerusakan Serangan: 45 nganti 50
  • Slash Halting: 100 Persen Total AD nganti 175 Iklan Dasar 175 persen

Impian (Item Ornn)

  • Kerusakan serangan: 55 nganti 60
  • Slash Halting: 100 Persen Total AD nganti 175 Iklan Dasar 175 persen

Rune

Conqueror

  • Pasukan adaptif saben tumpukan: loro nganti limang (adhedhasar level) nganti loro nganti papat (adhedhasar level)
  • Duration buff: enem detik nganti patang detik

Wali

  • Tameng: 70 nganti 150 (adhedhasar level) (+15 persen kesehatan bonus wali) nganti 50 nganti 130 (adhedhasar level + +10 70 persen kesehatan bonus guardian)

Shard kesehatan

  • Kesehatan Bonus: 15 nganti 90 (adhedhasar level) nganti 15 nganti 140 (adhedhasar level)

Pamburu ingenius

  • Hasting Item Base: 10 Kanggo 20
  • Item cepet-cepet tumpukan: limang nganti enem
  • Maksimum item cepet-cepet ing tumpukan lengkap: 35 nganti 50

RAVENOUS HUNTER

  • Omnivamp saben tumpukan: 1..
  • .5 persen nganti enem persen

Mbecike bug lan owah-owahan kualitas kualitas

  • Efek mantra syndra duwe nganyari visual utama kanggo pirang-pirang kulit, kalebu dhasar
  • Garis swara basa sing nyanyi wis dibalik kanthi luwih jelas lan luwih resik
  • Wolf Keberit wis disetel kanggo animasi karo domba nalika emoting
  • Warwick saiki bakal dadi mungsuh kesehatan sing kurang kanthi bener sing ngrusak nalika dheweke wis mati
  • Ndandani bug ing ngendi aurelion sol’s Q – efek visual lintang bakal metu saka sink saka kothak hitbox amarga tuwuh
  • Ndandani bug ing ngendi sawetara kabisan (kayata q Ezreal’s Q – Mystic Shot) ora dianggep menyang efek tumpukan pasif pangeling-eling
  • Ndandani bug sing ana wadhah sing kalah karo naga kadang ora bakal dicethakake kanthi bener
  • Swing AKSHAN – Heroik bakal diganggu nalika mlebu stasis (kayata jam zhosa utawa malaikat wali)
  • Sharde es sing bener bakal nyuda minion emas yen pangguna wis nganiaya luwih saka 20 mines saben limang menit
  • Kemampuan ing ngisor iki saiki bakal nrigger efek Ejaan (kayata badest Luden utawa Muramana) Yen ngrusak: Fist Blitzcrank, lan Pratokoli Pratokol, Darius ‘W – Crake, dr. Mundo’s E – Blonce Trauma, Garen’s Q – Serangan sing nemtokake, Hecarim’s E – Rampage, JAX’s W – Penguatan Harne, Jax’s W – Penguatan Q – Tumble, Wukong’s Q – Cruing , lan Yorick’s Q – upacara pungkasan

Skin sing bakal teka lan kromas

Skins

  • Bebener naga yasuo
  • Ngimpi naga yasuo
  • Lagoon naga kai’sa
  • Dragon Karma
  • Duality Dragon Volibeibear

Kromas

  • Lagoon naga kai’sa
  • Baja baja ambang
  • Dragon Karma
  • Duality Dragon Volibeibear
  • Naga Obtsian Sett
  • Abadi Dragon Brand (Emberclaw)
  • Storm Dragon Aurelion Sol (Emberclaw)
  • FAE Naga Ashe (Emberclaw)

Priksa manawa sampeyan kudu ngetutake kita ing YouTube kanggo luwih akeh warta lan analisa.

Assorasi Editor. Brit sing ketebuk ewu mil saka omah ing pulo cilik cilik sing katon kaya kentang manis. Liga legenda? Dheweke ngerti babagan iki. Valorant? Bisa uga wis krungu. Counter-Strike? Muni samesthine.

TACKICT TACTIC TACK 11.

Sugeng rawuh ing patch pungkasan saka pahlawan!

Kanthi Gizmos & Gadget ing cakrawala, patch pungkasan pahlawan ngirim sawetara nganyari imbangan kanggo nutup set! Siji iki bakal cepet ngelingi ujung-ujung persiyapan sing dirampungake ing tembelan 11.20. Nanging mung nyebabake tembelan sing luwih cendhek, ora ateges sampeyan kudu mandheg maca ing kene. Kita entuk konten G & G sing ditulis nganggo panulis favorit kanggo para pamirsa favorit – info Gizmos & Gadget ing sisih ngisor! Pungkasane, elinga kanggo mencet gol sing bakal nyebabake iki minangka tembelan pungkasan kanggo nyurung ganjaran rangking sing bakal disebarake karo tembelan 11.23!

Rodger “minionsrple2” caudill

Sorotan tembelan

Owah-owahan gedhe

Gedhe, kaya kasenenganku kanggo Gizmos & Gadget!

Sipat

Aja MitSIed dening Buff iki. Pemain ora condong keras menyang tiar mistik sing luwih dhuwur, mula kita nambah insentif sing ora bisa ditolak.

  • Tolak sihir mistik: 40/80/150/250 ⇒ 40/80/175/300

Juara: Tier 3

Nggawe udan kaya tukang ngrusak G & G, dadi yen sampeyan wis nyekel straws kene sok. !

  • Miss Fortune nggawe karusakan udan: 250/375/600 ⇒ 250/375/550
  • Zyra ngrawat ngrusak: 200/300/575 ⇒ 200/300/525

Juara: Tier 4

Iki ora bakal menehi pengaruh marang Vel’koz 3-bintang sing sampeyan weruh Paling Anyar ing Donya.

  • Kerusakan Serangan Lucian: 70 ⇒ 75
  • RAYS RAYS PENTING VEL’KOZ LifeCations Ray Kerusakan: 900/1150/4000 ⇒ 850/1100/4000

Juara: Tier 5

Akshan mung mlumpat lan mateni mungsuh tanpa dheweke duwe kasempatan kanggo males utawa maneh sentinel. Kanthi kesehatan sing kurang, dheweke bakal kaukum luwih akeh nalika mungsuh dheweke ora nyoba maneh. Sanajan duwe panganan sing paling sehat ing set, Kayle isih durung nate waktune kanggo sumunar ing wayah esuk, mula arep ganti.

  • AKSHAN Health: 850 ⇒ 800
  • Kekebalan Munggah Kaping Kaple 3: Saben serangan 15 sing saben 12 serangan
  • Kerusakan Raple Akhir Akhir Final: 80/125/4000 ⇒ 90/150/4000

Owah-owahan cilik

Cilik, kaya wektu aku turu turu sajrone belanja G & G.

Sipat

  • Tahap kesehatan sing nistha lan nyerang skala: 16% ⇒ 13%
  • Kacepetan Serangan Sentinel: 20/80/500% ⇒ 20/80/600%

Juara: Tier 1

Sawise dipeksa main AP Potong poppy poppy ing stream amal, devs kita pungkasane ngerti kenapa aku durung tekan Challenger (durung). Kerusakan cepet menyang karusakan poppy bakal duwe trik Candyland!

  • Karusakan Toss Poppy Buckler: 150/250/400 ⇒ 150/250/450

Juara: Tier 2

Nambah daya luwih akeh kanggo mantra syndra.

  • Angkatan Syndra bakal ngrusak: 250/350/600 ⇒ 250/350/650

Juara: Tier 5

Snip … luwih kaya snipe!

  • Gwen: Snips Gwen 3-Star saiki tekan area sing luwih gedhe
  • Nganyarke Heimerdinger. Kerusakan: 400/600/3333 ⇒ 425/600/3333

Gizmos & Gadget copypasta

Kanthi akeh banget babagan ngeculake gizmos & gadget, bisa dadi hard kanggo njaga kabeh tanggal langsung, mula ngidini blurb iki. Gizmos & Gadget teka ing Pbe tanggal 19 Oktober, banjur urip mung ing tanggal 3 November (Patch 11.22). Gizmos & Pass Gadget bakal kasedhiya mengko dina kasebut ing 11:00 a.. PT. Double Up bakal dadi pungkasan sing mbanting server langsung tanggal 17 November (tembelan 11.23), Menehi kita patch lengkap kanggo sinau ins lan metu saka pesawat anyar.

Nanging, yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap, aku malah bakal mbuwang sawetara tautan menyang artikel sing ditulis dening katresnan saka uripku!

  • Gambaran Umum Gizmos & Gadget Gamelan
  • Ngenalke Juara Chibi
  • Tim munggah kaping pindho!

Mbecike bug

  • Mlaku karo gunting: Kerusakan dhasar Basis lan Persis Kesehatan Gwen ora bakal muter maneh kanggo Crits kanthi kapisah. Yen kemampuan Gwen kanthi kritis, loro bagian saka karusakan dheweke bakal menehi kritik bebarengan.