Liga Legenda Musim 2023 Mission Juara Misstery: Jawaban saben dina, Clues & Ganjaran, Juara Mistery Legenda: Kabeh jawaban misi

Katarina minangka keruwetan, Mobile Assassin sing nyanthi kabisan ing combo bola-bali sing ngrusak. .

Liga Legenda Season 2023 Mission Juara Misstery: Jawaban saben dina, Clues & Rewards

Liga legenda musim 202323 nendhang tanggal 11 Januari lan ngenalake set misi anyar kanggo pemain.

Liga Liga Musim Mistery Musim 2023 MISTION MISTION duwe teka-teki sing dipikirake sing kudu ditindakake pemain kanggo maju.

. Pemain kudu ngrampungake lan tlatah udakara sangang misi nganti 24 Januari sadurunge lol patch 13.. Liga legenda musim 2023 misi duwe rong bagéan kanggo dheweke lan sawise ngrampungake, sampeyan bakal nampa lambang juara lan musim 20223 kickoff. Liga Liga Musim Mistery Musim 2023 MISTION MISTION duwe teka-teki sing dipikirake sing kudu ditindakake pemain kanggo maju. Mangkene sampeyan kudu ngerti babagan misi juara misteri.

Apa liga legenda Musim Musim 2023 MISTORY Juara Misstery?

Yen sampeyan nganyari klien lan mlebu menyang akun liga liga, sampeyan saiki bakal disambut dening saking misi Revel Lunar lan Musim 2023 Misi. Sampeyan bisa nemokake kanthi pindhah menyang tab ‘Misi’ ing sisih tengen ngisor klien cedhak kothak ngobrol.

Misi Juara Mistery Musim 2023 Misstery:

Musim 2023 Misi (Matchmade Game Mung): Muter 1 game minangka utawa karo juara misteri utawa entuk nilai saka wektu sing digunakake lan menang game.

Salah sawijining rong cara kanggo ngrampungake misi kasebut yaiku main game minangka utawa karo juara misteri. Kanggo nemokake sapa juara misteri yaiku, para pemain kudu nyedhaki kutipan ing katrangan misi.

Misi kasebut bakal dikunci saben dina sajrone sangang dina, lan kamungkinan bakal nampilake juara misteri anyar saben dina. Kanggo pemain sing ora pati ngerti karo Lore game utawa anyar kanggo liga legenda, pandhuan iki bakal digunakke. Ganjaran kanggo saben misi kalebu Shards Champion, Biru Biru, Ikon lan Liyane.

11 Januari: Aku ngadeg ing papan tanpa wates (1/9)

Misi pertama tanggal 11 Januari yaiku kanggo ngatasi, “Aku ngadeg ing satengahe tanpa wates.“Kajaba saka kasunyatan iki minangka judhul 2023 liga legenda Cinematic, Pemain kudu ngira juara sing ujar iki Quote Quote. Xerath minangka juara sing ujar manawa kutipan iki ing game kasebut lan mula mainake utawa karo xerath sing dikunci bagean nomer loro misi kasebut.

Ganjaran: Yasuo Shard lan Musim 2023 kickoff lambang

12 Januari: Nanging aku ora wedi karo pepeteng (2/9)

Teka-teki nomer loro tanggal 12 Januari yaiku “Nanging aku ora wedi karo pepeteng.. Nyatane, Yasuo yaiku juara sing ujar kutipan iki. Muter minangka utawa karo Yasuo bakal mbukak kunci misi sabanjure.

Ganjaran: zed shard lan 1500 intine biru

Cathetan: . Ganjaran kanggo Misi Dina Rampung 1 yaiku Shard Yasuo lan Juara Misteri Day Day ing Yasuo. Mangkono uga, ngrampungake “Nanging aku ora wedi karo pepeteng” Misi hadiah sing diganjar karo Shard Shard Zed.

? (3/9)

Teka-teki kaping tiga saka liga League Musim Legend Musim 2023 Mistery Juara Juara Mistery yaiku kutipan: “Apa sing ana ing dalan sing ditutupi?“Jawaban kanggo teka-teki katelu seri Juara Misstery yaiku zed. Minangka teori juara misteri sing cocog karo shard dina sadurunge, para pemain dikunci ing zed lan sukses rampung misi kasebut.

Ganjaran: Sejuan Juara Shard, 1500 lambang Biru lan Precision

14 Januari: Ora percaya apa-apa kajaba kekuwatanku (4/9)

Kutipan misi kaping papat yaiku “Ora percaya apa-apa kajaba kekuwatanku.“Juara sing ujar iki minangka sejuani lan mula sampeyan kudu bisa ngrampungake misi iki kanthi muter kaya utawa karo sejuani ing tim sampeyan ing game match. Sawise rampung, sampeyan bakal bisa mbukak kunci misi kaping lima ing liga iki legenda Musim 2023 Mistery juara mistery.

Ganjaran: Ikon Pantheon lan Ikon Dominasi

15 Januari: Aku wis nemu watesan sewu ewu lan isih aku menet luwih (5/9)

Misi kaping lima yaiku seri kasebut duwe kutipan kasebut, “Aku wis nemu watesan sewu ewu lan isih aku menet luwih.“Juara sing ujar iki Pantheon. Main utawa nganggo Pantheon ing game sing cocog karo Misi Misi kaping enem ing Musim Misstery Juara Mistery.

Ganjaran: Wukong shard lan lambang Sorcery

16 Januari: Saben kesalahan, pelajaran (6/9)

Misi kaping enem ing Liga Legenda Musim Musim 2023 Mistery Juara Mistery duwe kutipan ing ngisor iki: “Saben kesalahan, pelajaran.“Kaya sing diarep-arep, Juara sing ujar iki Wukong. Muter minangka utawa karo Waukong ing game sing cocog karo sing bakal luwih maju sampeyan menyang tugas sing kaping pitu.

Ganjaran: Shard Juara Aatrox, ngrampungake dada lambang lan tombol Hextech lan Key

17 Januari: Aku bakal mulang dheweke wedi karo aku (7/9)

Misi kaping pitu ing Misi Juara Misstery duwe kutipan, “Aku bakal mulang dheweke wedi marang aku.“Kaya sing diarepake, Juara sing ujar iki Aatrox. AkibatĂ©, muter karo utawa minangka Aatrox ing game sing cocog bakal mbukak kunci sabanjure.

Ganjaran: lambang juara yorick juara lan inspirasi

18 Januari: Aku bakal dadi apa sing dakkarepake (8/9)

Juara Misteri Kuat Yorick kaya sing diarep-arep saka hadiah dina sadurunge. Kutipan kanggo misi iki yaiku, “Aku bakal dadi apa sing dakkarepake.“Muter game sing cocog karo Match utawa karo Yorick bakal maju sampeyan menyang misi pungkasan ing liga legenda Musim Musim Mistery.

Ganjaran: Shard Champion Shard Katarina, Ikon Book Rune, lan Dhasar Hextech lan Key.

19 Januari: Napa? Amarga aku bisa

Juara Misteri nomer sanga lan pungkasan ing seri iki yaiku Katarina lan iki kabukten saka hadiah wiwit dina sadurunge. Kutipan kanggo misi juara misteri tanggal 19 Januari yaiku, “Napa? Amarga aku bisa“Lan muter kaya utawa karo Katarina ing game sing cocog bakal ngrampungake misi saben dina.

Ganjaran: 2023 MANY Miwiti WARD lan Musim 202323

Juara Misteri Liga Liga: Kabeh Wangsulan Mission

Juara Misteri Liga Liga: Kabeh Wangsulan Mission

Ditulis dening Dave Mcadam

Dikirim 26 Jan 2023 19:09

  • Rawuh ing musim 13 minangka Rework Aurelion Legenda Aurelion Sol, klik ing kene kanggo sinau luwih lengkap.

Juara Misteri Liga Liga: Apa iki?

Wis ana sawetara chatter babagan juara misteri ing Liga legenda. Iki nuduhake tujuane sawetara misi saben dina ing musim 13.

Musim iki wis diwiwiti, lan wis nyebabake kebingungan. Misi kasebut subtitled karo kutipan saka juara, lan tugas kanggo mainake kanthi muter utawa nganggo juara misteri.

Sing tenan kabeh ana, sampeyan mung kudu main game siji minangka (utawa ing tim sing padha) juara misteri iki. Sampeyan bisa uga nindakake ing game bot supaya ora muter karo wong liya. Masalah iku, Juara minangka misteri. Ora ana pitunjuk kanggo nuntun sampeyan, kajaba kanggo jeneng misi.

Juara Liga Legenda Legenda Liga: Sapa sing

Katarina Liga Legenda

Juara Misteri ing pitakonan ing ngisor iki, kanthi saben mbukak kunci sawise ngrampungake salah sawijining tantangan.

  • Misi Siji – Clue: “Aku ngadeg ing papan tanpa wates” – Xerath
  • Misi Loro – Clue: “Nanging aku ora wedi karo pepeteng” – Yasuo
  • Misi Telung – Clue: “Apa sing ana ing dalan sing ditutupi?” – Zed
  • Misi papat – pitunjuk: “Ora percaya apa-apa kajaba kekuwatanmu” – Sejuan
  • Misi Lima – Clue: “Aku wis nemokake watesan sewu, lan isih mencet luwih” – Pantheon
  • Misi enem – pitunjuk: “Saben kesalahan yaiku pelajaran” – Wukong
  • Misi Pitu – pitu: “Aku bakal mulang dheweke wedi karo aku” – Aatrox
  • Misi wolung – pitunjuk: “Aku bakal dadi apa sing dakkarepake” – Yorick
  • Misi sangang – pitunjuk: “Napa? Amarga aku bisa ” – Katarina

Iku kanggo liga liga hi jajes Mistery Champion Tujuan Misi.

Pandhuan Jugga Legenda Misteri Liga

Liga legenda wis nendhang musim resmi 13, nambahake Missy Juquion Quest kanggo pemain kanggo ngrampungake, iki kabeh juara Misteriy lol.

Liga legenda asring golek cara anyar kanggo melu pemain lan supaya bisa dibalekake maneh menyang summoner’s Rift utawa The Howling Abyss. Sing paling anyar yaiku acara ulang babagan pemain sing duwe kawruh babagan liga karakter liga diuji supaya bisa ngrampungake macem-macem nggoleki kanggo hadiah gratis. Juara Juara Mistery Liga Liga nggoleki hadiah kanggo muter, utawa kaya juara tartamtu.

Juara Mistery Liga Liga

Juara Juara Mistertery Liga Liga cukup sederhana, kuotasi juara diwenehake ing pituduh lan pemain sing digoleki kanggo main game karo juara kasebut. Saben minggu Juara sabanjure cukup gampang kanggo ngenali yen sampeyan nggatekake ati-ati, minangka hadiah kanggo saben minggu yaiku juara misteri kanggo minggu ngarep. Mangkene jawaban kanggo saben liga Juara Mistery Mistertery nggoleki lan informasi babagan juara kanggo pemain sing nyoba kanggo pisanan. Iki minangka garis swara sing katon ing Musim 2023 Start Trailer “Brink of Tanpa wates.”

Juara Misteri 11 Januari: Xerath

Gambar kirim blog

Usaha pertama bakal dadi sing paling angel, amarga ora ana upaya sadurunge sing menehi shard. Kutipan kanggo Quest tanggal 11 Januari yaiku “aku ngadeg ing papan tanpa wates”. Juara sing ujar “Aku ngadeg ing Tanpa wates” yaiku xerath.

Xerath minangka salah sawijining mages paling dawa ing kabeh liga legenda. Dheweke ora duwe mobilitas lan gumantung marang katrampilan pamuter lan jarak sing luwih aman kanggo njaga awake dhewe. Xerath minangka mage poke sing luwih unggul nganggo mungsuh sadurunge ngrusak dheweke kanggo mateni.

Ganjaran kanggo nggoleki iki yaiku Shard Yasuo Shampion Shard lan Musim 2023 Kicikoff.

12 Januari: Yasuo

Gambar kirim blog

Garis swara telusuran nomer loro yaiku “Nanging aku ora wedi karo pepeteng.”Iki minangka garis swara kagungane Yasuo, saengga sampeyan kudu ngrampungake nggoleki iki yaiku main game, utawa karo, Yasuo.

Yasuo minangka Slayer sing mobile kanthi skala mogok kritis khusus. Dheweke entuk kaping pindho kasempatan mogok kritis saka barang, dadi tank-shredding, nggawa monster sing nembak siji. Yasuo minangka tutup katrampilan dhuwur, Juara mobile sing duwe spesialisasi lan nyorot pagelaran Reel.

Ganjaran kanggo nggoleki iki yaiku zed shard lan 1500 intine biru.

13 Januari: zed

Gambar kirim blog

Usaha katelu kanggo nggoleki mottery lol sing teka kanthi cepet “Apa sing ana ing dalan sing ditutupi?”Juara sing duwe swara swara kasebut zed. Main game, utawa karo, zed kanggo njaluk upaya iki.

Zed minangka pembunuh sing angel sing kit nyegerake dheweke nggawe klon bayangan. Zed bisa nggunakake turunan iki kanggo mbuwang kabisan, teleport, lan mungsuh juke. Zed minangka juara cap ketrampilan liyane sing dikenal kanggo sawetara klip sing paling nggumunake liga.

Ganjaran kanggo misi iki minangka shards sejuan, 1500 intine biru, lan lambang presisi.

14 Januari: sejuan

Gambar kirim blog

Misi kaping papat teka kanthi swara swara kanthi pituduh “ora percaya apa-apa kajaba kekuwatanku”. Garis swara iki kalebu sejuani, dadi main game, utawa karo, sejuan supaya bisa nuntut misi iki.

Sejuani minangka alas tank sing duwe spesialisasi target kunci, ngontrol tim, lan nglereni gelut. Apa sing ora ana kekurangan, dheweke nggawe ing ember kontrol wong akeh lan kemampuan sing ora cocog kanggo ngunci juara tartamtu.

Ganjaran kanggo misi iki minangka tukang cukur pantheon lan lambang dominasi.

15 Januari: Pantheon

Gambar kirim blog

Prompt kanggo langkah kaping lima saka nggoleki Juara Misteriy LOL teka kanthi pituduh “aku wis nemokake watesan sewu ewu lan isih aku menet luwih.”Juara sing ngirim garis inspirasi iki yaiku Pantheon, asring aken dianggep minangka salah sawijining liga ‘liga’ sing paling apik.

Pantheon minangka pejuang jalur paling agresif sing uga bisa dadi dhukungan. Pantheon nggawa ton karusakan, lan kunci kunci siji-target. Dheweke duwe pokok global sing ngidini dheweke ngramal ing peta kanthi cepet supaya bisa dadi mungsuh.

Ganjaran kanggo pertukaran kaping lima saka nggoleki iki yaiku shard weukong lan lambang sihir.

16 Januari: Wukong

Gambar kirim blog

Kutipan kanggo tanggal 16 Januari yaiku “Saben kesalahan, pelajaran..

Wukong minangka pejuang jalur paling ndhuwur kanthi trickery and tool (alat galore. Bisa nggawe salinan awake dhewe, Wukong spesialisasi ing flitting lan metu saka gelut, kanthi pilihan kanggo mbukak umpan Ultimates sing gedhe, game.

Ganjaran kanggo nggoleki iki yaiku Shard Juara Aatrox, lambang sing wis dirampungake, uga Dada Hextech lan Key.

17 Januari: Aatrox

Gambar kirim blog

Juara Misteri Prompt kanggo langkah kaping pitu ing acara kasebut “aku bakal ngajar dheweke wedi marang aku.”Garis swara iki kalebu Aatrox, dadi hop game karo Aatrox supaya bisa nuntut lan maju menyang tahap penultasi.

Aatrox minangka pejuang liyane. Aatrox minangka salah sawijining juara boss legenda legenda legenda, bisa njupuk tim kabeh kanthi yen panganan. Dheweke dadi bruiser maju lurus, ngandelake kabisan telegraphed kanthi ton karusakan lan kontrol akeh.

Ganjaran kanggo misi iki minangka lambang inspirasi lan shard juara juara juara.

Januari 18:

Gambar kirim blog

“Aku bakal dadi apa sing dakkarepake.”Kutipan iki diucapake dening Yorick, pangon gondhang, Juara paling apik ing game kasebut. Njupuk The Yorick shard sampeyan entuk saka nggoleki sadurunge yen sampeyan ora bisa nemokake your your game, lan maju menyang tahap pungkasan.

Yorick minangka Juggernaut sing nyurung-push sing ngangkat awak Mati sing wis mati kanggo perang. Kemampuan TeamFighting Yorick Trades, Mobilitas, lan Utilitas kanggo Kekuwatan sing ora dikepengini. Yorik lan gerombolan zombie dikenal kanggo basis mbukak kanthi kacepetan kilat.

Ganjaran kanggo nggoleki iki yaiku Shard Katarina Shard, lambang buku rune, lan dada Hextech lan Key.

Juara Misteri Januari 19 Mistery: Katarina

Gambar kirim blog

Pitunjuk kanggo kutipan kaping 19 lan pungkasan kanggo nggoleki Misteriy Misteri yaiku “Napa? Amarga aku bisa.”Garis iki kalebu Katarina, lan bisa dituntut kanthi main game karo Katarina ing.

Katarina minangka keruwetan, Mobile Assassin sing nyanthi kabisan ing combo bola-bali sing ngrusak. Kanthi reset sing ora umum lan ton bisa ditrapake, Katarina minangka sorotan liyane sing bakal ditindakake Reel.

Ganjaran kanggo langkah akhir iki yaiku 2023 MANY Start Ward Ward Kulit lan Musim 202323.

Iki kanggo ngrampungake kabeh liga Juara Mistery Mistertery nggoleki, mula metu lan ngumpulake kabeh hadiah gratis kasebut.