Liga Legenda Milio diungkapake: Tanggal Tanggal, Kemampuan Rundown & Liyane, Tanggal Milio: Nalika Bakal Lol S Releot New Milio Milio ing Server Live? Dot estports

Nalika bakal lol Milio Champion Acara Dhukungan anyar ing server Live

Yen sampeyan gatal kanggo nyoba kekuwatan Penyembuhan unik Milio, enchanter bakal mudhun menyang LigaPbe Server ing Selasa, 7 Maret. Sawise iku, Milio bakal dibebasake ing server Live rong minggu mengko nalika Patch 13.6 tetes ing dina Rebo, 22 Maret, miturut pejabat kasebut .

Liga legenda Milio diungkapake: Tanggal Tanggal, Kabisan Rundown & Liyane

Milio minangka juara dhukungan paling anyar kanggo melu liga legenda legenda sing terus-terusan.

Dheweke dadi bocah enom saka iXTAL sing wis nguwasani AXIOM Fire.

Mangkene kabeh sing kita ngerti babagan Milio, Kemampuan, lan tanggal release ing liga legenda.

. Miturut Lore, Milio minangka bocah enom saka sawijining desa ing wates IXTAL, ing ngendi kulawargane wis diasingake kanthi kepungkur. Dheweke nggunakake aksiom geni kanggo mbantu lan waras wong liya. Milio, kanthi tekanan kanggo mbalekake kulawargane kanggo kamulyane ing Yun Tal, Tal, ninggalake desa lan ing petualangan menyang alam b├ębas iXTAL. Backpack kasebut diarani Furnita, ing ngendi dheweke nggawa geni. Apike, Milio uga ora duwe latihan resmi.

,“Maca pejabat . Apike, sawetara juara sing ana gandhengane karo Milio ing game yaiku Qiyana, Nidalee, lan Neeko.

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Milio, kabisan, tanggal tanggal, lan liya-liyane.

Kemampuan Milio ing Liga Legenda

Milio minangka dhukungan enchanter lan Fuemigos lan backpack ‘FurnSita’ minangka bagean utama kit. Dheweke nggunakake sumbu geni minangka bagean saka kit lan dheweke nggunakake kanggo nglindhungi lan nambani sekutu.

Kemampuan kasebut kaya ing ngisor iki:

  • Murub munggah! (Pasif): Kemampuan Milio Enchant kanggo ndemek, nggawe karusakan sabanjure kanggo ngrusak karusakan ekstra lan ngobong target.
  • Kickra Mega Kick (Q). Bal kasebut diluncurake munggah ing ndhuwur lan tiba menyang mungsuh, ngrusak lan ngluhurake mungsuh ing wilayah kasebut kanthi dampak.
  • Campfire sing mulyo (W): Milio nggawe zona nguatake sing nylametake sekutu lan nambah serangan ing njero. Zona kasebut ngetutake kanthi paling cedhak ing titik kasebut.
  • Hugs anget (e): Milio ngeculake tameng menyang sekutu, nambah kacepetan gerakan.
  • : Milio ngeculake gelombang geni sing nyenengake sing ngobati lan mbusak efek kontrol sing akeh saka sekutu ing sawetara.

Kapan Milius Ngeculake Liga Legenda?

Game Riot nyatakake yen Milio bakal dibebasake ing lol patch 13.6. Miturut Jadwal Patch resmi, nganyari bakal urip ing server tanggal 22 Maret (Rebo). Kajaba iku, Milio bakal nampa kulit anyar saka kulit pangkalan nalika diluncurake diarani Milio Pengadilan Milio.

Nalika bakal lol Milio Champion Acara Dhukungan anyar ing server Live?

Liga Legenda Dhukungan Juara Milio

Ati sing apik lan aspek sing wani ngemot rong aspek sing bisa nggawe bedane antarane kamenangan lan kekalahan kanggo akeh Liga legenda pemain. .

LigaDhukungan enchanter sing bakal teka, nggawa semangat petualangan kanggo game antrian solo ing saindenging jagad amarga dheweke nambani lan nglindhungi sekutu kanthi kekuwatane salam.

Apa dheweke nyiyapake ganks sing gampang nganggo tendhangan geni Mega, nambani kanca-kancane nganggo campfire sing mulyo, utawa menehi sawetara wong sing cilaka kanggo nglamar wong sing seneng mundur lan menehi dhukungan saka kadohan.

Tanggal Rilis Milio sing dijadwal ing Liga legenda

LigaTambahan paling anyar biasane diwenehi wektu uji coba rong minggu ing server tes game supaya para pemain bisa mbukak juara liwat kursus kanggo ndeleng apa ana bencana sing kudu diatasi sadurunge wis tekan server Live sadurunge Kanthi akses lengkap.

Yen sampeyan gatal kanggo nyoba kekuwatan Penyembuhan unik Milio, enchanter bakal mudhun menyang LigaPbe Server ing Selasa, 7 Maret. Sawise iku, Milio bakal dibebasake ing server Live rong minggu mengko nalika Patch 13. Liga legenda Jadwal Patch.

Penulis legenda liga legenda kanggo Dot Esports. Salawas-lawase supporter LCS, iklan nggawa utama, kanthi luwih saka limang taun ing industri. Kadhangkala aku seneng ngeklik kepala ing panggilan tugas utawa valorant. Pencipta podcast mogok kritis.