Liga legenda 13.5 cathetan tembelan: Tanggal rilis, juara ngganti lan kulit anyar, lol Patch 13.5 NATE NATE CATETAN: Kabeh Buffs & Nerfs | UwalGame

Lol patch 13.5 NATE NATE CATETAN: Kabeh Buffs & Nerfs

Contents

Dhukungan kanggo Windows OS 32-Bit bakal diramal tanggal 4 April, 2023. Sawise tanggal iki versi Windows 64-bit dibutuhake kanggo main taktik legenda lan taktik legenda lan taktik. Kanggo rincian liyane, bukak syarat spek minimal kita.

Liga legenda 13.5 cathetan tembelan: Tanggal rilis, juara owah-owahan lan kulit anyar

Pembaruan legenda kaping papat sing dijadwal 2023 (lan mangsa 13) kasedhiya ing bentuk Patch 13.5, sing bakal teka ing akhir Januari. Ing tembelan pungkasan, nganyari 13.4, sawetara juara sing dikenal kanggo Playstyle Tanky wis nampa buff, dene sawetara jungler ndeleng sawetara nerf. Sawise pirang-pirang owah-owahan radikal ing patch anyar, kita bisa nyana kerja iki kanggo nerusake pakaryan kanggo nyetel lan keseimbangan ing rift, kalebu sawetara sing durung kena ing musim iki. Kita uga entuk garis kulit anyar sing diarani ‘Brokenvant’! Mangkene apa sing anyar kanggo nganyari 13.5 kanggo lol.

Tanggal rilis
  • 3 am PT (NA SERRA)
  • 5 am GMT (Server Euw)
  • 3 am cet (server eune)

Kanggo ndelok lengkap ing jadwal Patch taun iki, klik ing kene.

Nganyari Juara

Buff Juara

  • Leblanc
    • Q
      • Saiki mbalekaken 100% Mana lan 30% tetep cooldown yen ana bagean mateni target
      • Sigil saiki tawaran 10 – 146 karusakan bonus nglawan minions
      • RQ saiki duwe efek sing padha karo ndhuwur
      • Q Kerusakan Dasar Nambah saka 75-255 nganti 75-275
      • Q ap rasio nambah saka 75% nganti 85%
      • Q Cooldown suda 8-4 detik nganti 7-4
      • E karusakan minion mundhak saka 50% nganti 65%
      • W alon tambah saka 25% warata nganti 25% -35%
      • W cooldown suda 20-14 detik nganti 20-12
      • R iklan bonus r mundhak saka 20% -40% nganti 20% -45%
      • Wutah kesehatan tambah saka 112 nganti 115
      • Wutah iklan tambah saka 3.7 nganti 4
      • E pengurangan resistensi sihir tambah saka 10% warata nganti 12% -20% (18% -30% zona bahaya).
      • Q Buffs dibalik
      • E Kerusakan basa sing ditambahake saka 70-270 nganti 80-280
      • E biaya Mana suda saka 90-110 nganti 75-95
      • Wutah kacepetan serangan tambah saka 1% nganti 1.36%
      • W alon mundhak saka 30% -70% nganti 40% -80%
      • W mana biaya suda saka 50-70 suda 40-60
      • R monster nglakokake tutup tambah saka 800 nganti 1200
      • P bonus ms tumpukan tumpukan tambah saka 1% – 4% nganti 2% – 3.5%
      • Q Kerusakan Dasar Nambah saka 50-170 nganti 50-190
      • E Cooldown suda saka 12-8 detik nganti 11-7

      Nerf juara

      • Gangplank
      • Twitch
        • AP
        • Iklan basa dikurangi saka 62 nganti 60
        • Armor basis dikurangi saka 28 nganti 27
        • Wutah iklan suda saka 3.5 nganti 2.75
        • Q Kerusakan dhasar suda saka 100 – 220 nganti 100 – 200
        • Kacepetan Serangan Dasar lan Owah-owahan Rasio Diposake
        • E Kerusakan basa saben wulu dikurangi saka 55 – 95 nganti 50 – 90
        • E Cooldown Tambah saka 10 – 8 detik nganti 11 – 9
        • Hp saben level 100> 95
        • Armor saben level 4.8> 4.3
        • Q Burst Proc AP rasio 40%> 35%
        • E Bonus Ghoul Rusak dikurangi saka 40% nganti 30%

        Pangaturan Juara

        • Yuumi
          • W
            • Pasukan adaptif menyang Yuumu / Sacara wis diilangi
            • Ora ana sing dianggep minangka “boon positif” kanggo aery sundel
            • Bonus kanca paling apik: yuumi entuk daya tlaga panas 10-20% (adhedhasar level ally) lan dheweke entuk bathi 3/5/7/9/11 (+ 4% AP). Iki kena pengaruh karo daya heal & tameng Yuumi.
            • Saiki Shield Sekitar tinimbang Penyembuhan
            • Cooldown 12/11.5/11/10.5 / 10s
            • Mana biaya 80/90/100/110/120
            • Shield menehi 90/120/150/180/210 (+ 30% AP)
            • Pindhah kacepetan 20% nalika Shield terus
            • Kacepetan serangan 35% (+ 8 8% saben 100 ap)
            • Mulihake 20/24/28/32/36 Mana menyang jangkar dheweke (ora awake dhewe), tambah nganti 100% adhedhasar Mana sing ilang (30% nganti 80% MANA)
            • Ora ana bonus kanca sing paling apik, kabeh sekutu bisa disimpen dening Yuumi
            • Kanggo 3.5S, Yuumi Fires 5 ombak gaib sing mengaruhi mungsuh lan sekutu. Yen Diwenehi, Yuumi bisa nyolong gelombang kanggo ngetutake mouse.
            • Kanggo juara Ally, gelombang waras. Penyembuhan saya tambah 130% ing kanca sing paling apik. Kabeh penyembuhan sing dikonversi diowahi dadi tameng, 3S pungkasan sawise kemampuan mungkasi.
            • Kanggo kabeh mungsuh, ombak ngatasi kerusakan lan ngetrapake tumpukan
            • Cooldown: 110/100 / 90s> 120/110 / 100s
            • Kerusakan saben gelombang: 60/80/100 (+ 20% ap)> 75/100/125 (+ 20% AP)
            • Jumlah Penyembuhan saben gelombang: 35/50/65 (+ 15% AP)
            • Duration Duration: 1.25s
            • Jumlah sing alon: 10% + 10% tambahan gelombang gelombang (maksimal 50% alon)
            • Bonus kanca paling apik: ombak uga menehi kanca paling apik Yuumi 20/40/60 (+ 10% AP) Armor lan resistensi sihir kanggo durasi mantra
            • E Cooldown suda saka 25-19 detik nganti 22-18 (22-16 urip)
            • Q Cast wektu suda saka 0.25 detik nganti 0.2
            • E nolak lan owah-owahan kacepetan gerakan ora dikirim
            • Piandel dhasar nolak suda saka 39 nganti 29
            • E Cooldown suda saka 5 – 4 detik nganti 5 – 3
            • Q Mana Mana suda saka 50 nganti 30
            • Q Durasi tambah saka 4 detik nganti 6
            • Karusakan basis dikurangi 20-80 nganti 1070
            • R cooldown tambah saka 80-60 detik nganti 100-60
            • Kacepetan Serangan Dasar dikurangi saka 0.658 nganti 0.625
            • Wutah kacepetan cepet tambah saka 4% nganti 5%
            • E ngrusak rasio sing dikurangi saka 55% nganti 40%

            Lol patch 13.5 NATE NATE CATETAN: Kabeh Buffs & Nerfs

            Rilis liga legenda patch 13.5 mung ana ing sudhut. Kanggo tembelan lol anyar, kerusuhan wis kerja kanthi semangat kanggo ngimbangi alas uga minangka daya bedane antara melee lan ndhukung dhukungan. Kita bakal entuk apa sing wis dingerteni babagan lol patch 13.5!

            Lampu Arclight Vel Koz Kulit HD

            Liga legenda patch 13.4 wis rampung, mula wektu kanggo kita ngarepake lan mriksa apa sing diluncurake 13.5 wis tawaran. Isih ana akeh masalah sing wis dijanjekake, uga sawetara proyek anyar sing kita ngarepake.

            Apa masalah babagan kelas Mage, umpamane? Dheweke nandhang sangsara wiwit pirang-pirang wulan saiki, lan kerusuhan lagi nyambut gawe kanthi cepet nganti juara liyane.

            Lol patch 13.5 cathetan patch

            Saiki, wis ana owah-owahan pangowahan sing diteliti ing Liga Pbe Server Legenda. Ayo goleki cathetan patch awal!

            Liga Juara Juara Legenda

            Zed

            • Magic tahan suda saka 39 nganti 29

            E – Shadow Slash

            • Cooldown suda saka 5 – 4 detik nganti 5 – 3

            Azir

            • Kesehatan Dasar Dhasar: 622 ⇒ 550
            • Basa Basas suda: 380 ⇒ 320
            • MANA Wutah tambah: 36 ⇒ 40
            • Kacepetan Serangan Dasar tambah: 0.625 ⇒ 0.694
            • Rasio kacepetan serangan tambah: 0.625 ⇒ 0.694
            • Wutah kacepetan serangan tambah: 3% ⇒ 4%

            Pasif – Warisan Shurima:

            • Menara Cooldown Suda: 180-an 90an
            • Rasio menara nambah: 15% ⇒ 50%

            Q – Ngonke Sands

            • Kerusakan dhasar suda: 70-150 ⇒ 60 – 120
            • Rasio ap tambah: 30% ⇒ 45%
            • Keuntungan Mana Peningkatan: 55 Flat ⇒ 60 – 80
            • Cepet kacepetan dicopot
            • Kerusakan basa prajurit dikurangi: 50 – 150 (saben level) ⇒ 50 – 90 (saben pangkat)
            • Biaya Mana suda: 40 ⇒ 30

            E – SPRING Sands

            • Biaya Mana suda: 60 ⇒ 45

            Kayane Azir sing anyar diganti durung kena tandha-tandha kanggo rerusuh. Dheweke isih nggarap pangaturan luwih lanjut kanggo Kaisar sands, nanging jujur, bakal dadi Azir dadi juara seimbang?

            Lol: kulit sing adol minggu iki

            Ashe

            • Kesehatan Base: 640 ⇒ 600
            • Wutah Kesehatan: 101 ⇒ 105
            • Nyerang karusakan wutah: 2.95 ⇒ 3.25

            Q – Fokus Ranger

            • [Dibusak] ora butuh maneh yen fokus kanggo matak
            • [Anyar] Cooldown: 10 detik
            • Kacepetan Serangan: 25-55% ⇒ 25-45%
            • Jumlah karusakan: 105-125% Jumlah ad ⇒ 105-145% Total iklan
            • Udakara 3-11% Kerusakan total, luwih akeh dadi tumbas
            • Cooldown: 18-4s ⇒ 18-6s

            R – panah kristal enchanted

            • Cooldown: 80/70 / 60an ⇒ 100/80 / 60s

            Rerusah uga bakal ngasilake pangaturan liyane kanggo juara liyane:

            • Pantheon
            • Zed (e cooldown mbalik)

            Pantheon

            • Regenerasi Kesehatan Dasar: 7.5 ⇒ 6
            • Kacepetan Serangan Dasar: 0.644 ⇒ 0.658
            • Rasio kacepetan serangan: 0.644 ⇒ 0.658
            • Cooldown: 13/11.75/10.5/9.25/8 ⇒ 11/10.25/9.5/8.75/8
            • Kosting Mana: 30 ⇒ 25
            • Cast Wektu: 0.25 ⇒ 0.2

            E – Aegis Serangan

            • Cooldown: 22/20.5/19/17.5/16 ⇒ 22/21/20/19/18

            Kabeh Kulit Albion ing Galeri Deleng Legenda Liga

            Buff Juara

            Leblanc arep dadi buffed ing liga sabanjure legenda patch, nanging bakal ana sawetara juara liyane sing melu dheweke.

            Aatrox

            W – Rantai Infernal

            • alon tambah saka 25% warata nganti 25% – 35%
            • Cooldown suda 20 – 14 detik nganti 20 – 12
            • Iklan bonus tambah saka 20% – 40% nganti 20% – 45%

            Fizz

            W – KEDAI SEATTONE

            • Mbalekake Mana mundhak saka 20 – 52 nganti 30 – 70 (kanthi mbaleni mana)
            • Kerusakan Piandel tambah saka 70 – 270 (+ 90% AP) nganti 80 – 280 (+ 90% AP)
            • Biaya Mana suda saka 90 – 110 nganti 75 – 95

            Kennen

            Q – Thundering Shuriken

            • Kerusakan dhasar mundhak saka 75 – 255 nganti 75 – 275
            • Rasio ap tambah saka 75% nganti 85%
            • Cooldown suda saka 8 – 4 detik nganti 7 – 4

            E – Kilat Rush

            • Kerusakan Minion mundhak saka 50% nganti 65%

            Rame

            E – Electro Harpoon

            • Pengurangan resistensi sihir tambah saka 10% warata nganti 12% – 20% (20% nganti 24% – 40% kanggo zona bebaya)

            Trydamere

            • Wutah kesehatan tambah saka 112 nganti 115
            • Wutah iklan tambah saka 3.7 nganti 4

            Samira

            P – Daredevil Impulse

            • Bonus ms saben tumpukan tambah saka 1% – 4% nganti 2% – 3.5%

            Jinx

            • Wutah kacepetan serangan tambah saka 1% nganti 1.36%
            • W alon tambah saka 30% – 70% nganti 40% – 80%
            • W mana biaya suda saka 50 – 70 suda 40 – 60

            R – super mega mati roket!

            • R monster nglakokake tutup tambah saka 800 nganti 1200

            Qiyana

            Q – Wangsulan / Terbang Elektronik

            • Kerusakan dhasar mundhak saka 50 – 170 nganti 50 – 190
            • Cooldown suda saka 12 – 8 detik nganti 11 – 7

            Leblanc

            Q – Sigil of Malice

            • Mbalekaken 100% Mana lan 30% tetep cooldown yen salah siji bagean cocog target
            • Saiki ngrawat karusakan bonus 10-146 nglawan Minions
            • padha kena pengaruh kanggo rq

            Nerf juara

            Mesthi wae, ing endi ana buffs, ana uga nerf ing liga legenda. Sawetara Juara Wis Kadhangkala kanthi cepet lan kerusuhan kanggo narik maneh kekuwatan kanggo sawetara juara.

            Yorick

            E – Muduk Mist

            • Kerusakan Ghoul Bonus dikurangi saka 40% nganti 30%

            Ramus

            • Wutah iklan suda saka 3.5 nganti 2.75
            • Kerusakan dhasar dikurangi saka 100 – 220 nganti 100 – 200

            Xayahah

            • Kerusakan fisik sing dikurangi saka 55 – 95 (+ 60% iklan bonus) nganti 50 – 90 (+ 60% iklan bonus)
            • Cooldown Nambah saka 10 – 8 nganti 11 – 9s

            Caitlyn

            • Iklan suda saka 62 nganti 60
            • Armor suda saka 28 nganti 27

            Aurelion sol

            • Hp saben level: 100 -> 95
            • Armor saben level -> 4.6 -> 4.3

            Q – Nafas Cahaya

            • Rasio Burst Proc AP: 40% -> 35%

            Gangplank

            P – Nyoba dening geni

            • Kerusakan basa: 55 – 310 ⇒ 50 – 250
            • Recharge Timer: 18/17/16/15/14 ⇒ 18 warata
            • Jumlah tong tong saiki ditampilake kanggo kabeh pemain ing bar hp

            Twitch

            • Rasio AP saben tumpukan: 35% ⇒ 30%

            Pangaturan sistem ing lol Patch 13.5

            Riot bakal nggawe sawetara pangaturan kanggo barang lan sistem ing liga legenda, kanthi barang kaya ngrangkul Seraph dadi kuwat banget, nalika ngrangkul kosmis, nalika ngrangkul kosmis.

            Penyesuaian Jungle ing lol Patch 13.5

            Kerusuhan uga golek. penyesuaian menyang alas. Apa kita malah kaget? Dheweke bakal nggawe sawetara owah-owahan sadurunge sing wis ditindakake, kayata nyuda alas mungsuh. Dheweke uga bakal nyetel pengalaman jalur ing game awal, bebarengan karo Camp Gold.

            Penasaran babagan owah-owahan sing tepat? Uga aja kuwatir yen entuk artikel sing rinci, njelasake kabeh owah-owahan alas ing lol patch 13.5.

            Riot Phlox uga wrote ing twitter Iki kudu dadi owah-owahan sing ora ngganggu kanggo peran, mula ayo ngarep-arep kita ora kudu nulis babagan penyesuaian alas ing lol Patch 13.6.

            Yuumi kerja maneh muter karo lol 13.5

            Sawetara warta luwih gedhe babagan kabeh wong! Yuumi wis dikabarake nampa rework sajrone sawetara minggu, lan Riot pungkasane bisa ngonfirmasi lan ndhisiki sawetara rincian utama babagan rework

            Kabisan sing meh bisa ngganti sing paling akeh yaiku Q lan pokok. Sing terakhir iku ora bakal dadi mungsuh mungsuh maneh. Nanging, mung bakal alon-alon, nanging sampeyan bakal bisa ngganti arah ulang liwat klik mouse.

            Kanggo tampilan luwih jero babagan Yuumi Rework Priksa artikel khusus sing darmabakti:

            Nidalee kanggo nampa nganyari swara ing lol patch 13.5

            Uga kudu nyebutake: Nidalee disetel kanggo nampa nganyari swara ing lol Patch 13.5. Iki wis dadi rilis mili, amarga dheweke kudu entuk peran penting ing lore IXTAL enchanter.

            Sampeyan bisa bener mriksa kabeh swara anyar sing sampeyan lan deleng yen sampeyan seneng utawa ora. Dheweke mesthi entuk akeh sing kudu dingerteni saiki!

            Aram Owah-owahan ing Puluh 13.5

            Pangaturan Menara Aram

            Owah-owahan menara aram

            • Menara njaba
              • Menara Power-Up
                • Kerusakan serangan: 185 ⇒ 233 (luwih saka 8 menit) ⇒⇒ 185 ⇒ 293 (luwih saka 12 menit)
                • Basis Armor: 70 ⇒ 75, Ukuran nganti 96 luwih saka 8 menit
                • Tolak Piandel: 75, Scaling nganti 96 luwih saka 8 menit
                • Menara Power-Up
                  • Kerusakan serangan: 195 ⇒ 243 (luwih saka 8 menit) ⇒⇒ 195 ⇒ 375 (luwih saka 15 menit)
                  • Basis Armor: 70 ⇒ 75, Ukuran nganti 96 luwih saka 8 menit
                  • Tolak Piandel: 75, Scaling nganti 96 luwih saka 8 menit
                  • Menara Power-Up
                    • Kerusakan serangan: 175 ⇒ 223 (luwih saka 8 menit) ⇒⇒ 195 ⇒ 375 (luwih saka 15 menit)
                    • Basis Armor: 70 ⇒ 75, Ukuran nganti 96 luwih saka 8 menit
                    • Tolak Piandel: 75, Scaling nganti 96 luwih saka 8 menit

                    Nyoba kanggo nyekel kabeh babagan lol patch 13.4? Priksa video ringkesan 1 menit!

                    Token penguin Aram ing lol Patch 13.5

                    Sawetara warta sing luwih apik, lan uga dikonfirmasi Warta kanggo kabeh pemain Aram sampeyan! Nalika owah-owahan game, umume diarahake menyang mode game lan peta sing paling populer ing Liga Legenda. Kita mesthi ngomong babagan mode Summoner lan rangking.

                    Apik banget yaiku – kerusuhan katon luwih akeh lan liyane sing ana komunitas sing cilik nanging darmabakti. Tim game game wis maju ing pungkasan taun kepungkur lan wis sawetara owah-owahan utama kanggo mode game sembrono.

                    Desain Liga Desain Liga Lead Checkman Jordan wis ngumumake ing Twitter manawa pemain Aram bakal bisa entuk dhuwit penguasa 6 lan 7 Token 6 lan 7 Tokens sing diwiwiti ing Patch 13.5! Juara leveling wis bisa sadurunge, nanging sampeyan ora bisa entuk token nalika nampa s utawa s = ing mode game Summoner.

                    Enchanter lanang lo l

                    Liga Legenda Juara Anyar: Milio ora bakal nggawe ing patch 13.5

                    Komunitas lol dadi rada sethithik nalika pemain kesandung endhog Paskah sing apik banget ing tembelan 13.4 Server PBE. Salah sawijining geni ing aliran ing alcove ing bot bot sing dienggoni geni sing katon ora biasa. Iku duwe mripat lan kanthi seneng mlumpat lan mudhun!

                    Cepet-cepet nyambung menyang juara legenda sabanjure league sing wis dibebasake kanthi cepet. Kita mesthi ngomong babagan Milio, enchanter lanang saka iXTAL! Nanging Nalika persis iku milio mesthine metu?

                    Wiwit endhog Paskah ditambahake ing 13.4 Mbangun server PBE LOL, akeh sing nganggep manawa Milio bakal tekan rotasi sabanjure. Saiki, kanthi manfaat saka Hindsight, Kita ngerti manawa Milio ora bakal dibebasake nganggo patch 13.5.

                    Kayane Riot isih nggarap dhukungan iXTAL, sing bakal negesake ing Maret, bisa uga nganggo patch 13.6. Muga-muga bisa cepet banget tinimbang mengko – kita ora sabar ngenteni tekane Milia!

                    Prajanjian Broken Cho Gath

                    Kulit Prajanjian Anyar Baru ing New Patch 13.5

                    Mesthi wae ora ana liga legenda legenda tanpa sawetara kulit, tengen? Wektu iki ing sekitar, kerusuhan bakal ngenalake kita menyang kulit prajurit sing rusak anyar. Uga, apa sing bisa kita ucapake? Dheweke katon apik tenan lan unik! Dheweke bisa uga ora dadi favorit sing disenengi, nanging katon apik banget!

                    Juara iki bakal nampa kulit prejanjen sing rusak ing lol Patch 13.5:

                    • Prajanjen sing rusak xayah
                    • Rakan Broken Rakan
                    • Prajanjian Broken Cho’Gath
                    • Prajanjian Broken Vladimir
                    • Noprean Broken
                    • Prejanjang Broken Miss Fortune
                      • Prajanjian Prestige Miss Fortune

                      Kaya sing sampeyan deleng, Xayah lan Rakan loro-lorone bakal nampa kulit anyar, muga-muga bisa mlaku bebarengan! Kejabi, MF bakal nambah kulit prestise liyane menyang koleksi dheweke.

                      Iki kabeh sing kita ngerti babagan lol patch 13.5 Nganti saiki, priksa manawa mriksa maneh ing sawetara dina kanggo ngerteni luwih akeh babagan buffs lan nerf sing dadi cara!

                      Liga legenda patch 13.5: Tanggal rilis

                      Lol patch 13.5 Bakal ngeculake Rebo, 8 Maret. Riot biasane ngeculake tembelan anyar saben rong minggu ing dina Rebo utawa Kamis. Miturut jadwal lol sepisanan resmi lol, tembelan sabanjure, 13.6, wis dijadwal tanggal 22 Maret.

                      Artikel iki ngemot link afiliasi sing ditandhani karo [simbol blanja]. Link iki bisa nyedhiyakake komisi cilik kanggo kita ing kahanan tartamtu. Iki ora nate mengaruhi rega produk kanggo sampeyan.

                      Patch 13.5 cathetan

                      Apa sing kelangan kucing! Iku patch 13.5 lan kucing metu saka tas!

                      Ing tembelan minggu iki, kita duwe rework sing paling antisipasi Yuumi, sawetara panyesuaian kanggo mbantu ngatasi pro-prow, sawetara buff kanggo roaming midab, lan sawetara buff kanggo ngluncurake jungling. Ing warta liyane, kita duwe sawetara owah-owahan ing ARAM kalebu mbusak taraga, nganyari babagan pangowahan Harga Juara, lan pengumuman babagan panyusutan klien 32-bit.

                      Kaya biasane, matur suwun maca lan ndeleng sampeyan kanthi cepet!

                      Iki dudu cathetan tct sing digoleki? Uga sampeyan bisa mriksa mriksa Cathetan TFT Patch ing kene!

                      Lilu “Riot Riru” cabroros

                      Nganyari Mid-Patch

                      3/10/2023 Pembarar lan Bugfix Yuumi

                      Yuumi

                      • Q – Kerusakan Proyek Sing Proyekile: 80/140/200/260/260/32080 (+ 35% AP) ⇒ 80/135/190/245/300/245/300/355 (+ 30% AP)
                      • Q – Proyek Projectile Meningkat Slow: 55/60/65/70/75/80% ⇒ 50/53/59 / 59/200 / 65%
                      • Buntut loro luh: Ndandani bug ing endi yen yuumi digunakake w ing juara sekutu, yuumi lan sekutu dheweke bakal nampa tumpukan dewi yen duwe barang kasebut ing persediaan.

                      Sorotan tembelan

                      Prajanjian Broken Choenant, Prejanjang Broken Miss Fortune, Perjanjen Broken, Prajanjian Broken, Prajanjian Broken, Vladige Broken Recesta, 2023.

                      Juara

                      Yuumi

                      Yuumi Rework, kabeh kabisan sing diatur.

                      Rambut Yuumi teka ing 13.5 Kanthi sawetara mantra anyar, sawetara vfx, lan tujuane kanggo ngrampungake frustrasi inti sing wis nangkep kanca feline kita. Owah-owahan paling gedhe yaiku kanggo kekancan sing pasif, sing saiki mbangun ikatan khusus karo kanca-kancane nganti dadi kanca sing paling apik. Bestie anyar iki banjur bakal nambah kabisan Yuumi kaya sing dipasang. Tujuan kita yaiku nggawe larning luwih akeh kanggo Yuumi, utamane yen dheweke bakal menehi skala uga kaya enchanter liyane nalika ora bisa dibatalake. Kita wis nahan minangka ikatan sing ditandur kanthi dinamis amarga. Ya, apa sing ditindakake kucing, nanging uga yen ana sing salah, sampeyan kudu bebas swap lan ora dicegah kabeh game.

                      Ngluwihi pasif dheweke, kita wis nggawe sawetara semangat kanggo kabisan Yuumi, kayata dheweke marasake dheweke luwih gedhe lan enchantments sing luwih akeh lan enchantments liyane Mark. Iki kudu nyingkirake sawetara wektu frustasi sing dhuwur nalika Yuumi bisa nglirwakake pasangan jalur lan ngetutake bruiser sing kuat.

                      Nalika kita ora pawsitif, ngrampungake kabeh masalah kanggo Yuumi, muga-muga iki bisa nggawe papan sing luwih apik kanggo umume pemain nalika nggawe wong sing kurang dominan.

                      Stats dhasar

                      Pasif – Persahabatan Feline

                      • Anyar Basis Armor: Nalika mantra utawa serangan Yuumi mengaruhi juara, dheweke nambani awake dhewe lan ngisi daya kanggo nambani sekutu. Yen dheweke nempel sajrone 4 detik sabanjure, dheweke bakal nambani kanthi adil. Nalika dipasang, efek iki kanthi otomatis ana.
                      • Anyar Nggawe kanca: Nalika dipasang, Yuumi mbangun persahabatan saben dheweke mateni Juara lan Minions. Saben sekutu duwe skor kekancan sing dhewe. Nalika nempel karo kanca sing paling apik, kabisan Yuumi entuk efek bonus.
                      • Tenang wae: 20-10 detik (Tingkat 1-11)
                      • Jumlah Penyembuhan: 25-110 (+ 15% AP) (Tingkat 1-18)
                      • Pasif Pasif: Nalika pasif Yuumi wis siyap Range Serat Auto wis tambah 50 taun

                      Q – Projectile Projek

                      • Katrangan Kemampuan: Yuumi murub pluru sing alon-alon mungsuh pisanan. Yen dicemplungake, Yuumi bisa ngontrol pluru kanggo wektu sing cendhak sadurunge dipimpin, nyepetake lan slirangan mungsuh kanthi jumlah sing tambah akeh.
                      • Bonus kanca paling apik: Alon Kemampuan iki mesthi dikuatake lan ngepetake juara mungsuh uga ngawasi 10/12/18/16/18/20 (+ 10% AP) karusakan ing 5 detik. Kerusakan iki tambah nganti 75% adhedhasar kasempatan serangan sing sejatine.
                      • Tenang wae: 7.5/7.25/7.0/6.75/6.5/6.25 detik
                      • Biaya mana: 50/55/60/65/70/75
                      • Kerusakan: 60/90/120/150/150/180/210 (+ 20% AP)
                      • Slow: 20% kanggo 1 detik
                      • Rusak sing paling apik: 80/140/200/260/3209/320/380 (+ 35% AP)
                      • Kanca paling apik sing dikuasai alon: 55/60/65/70/75/80% bosok luwih saka 2 detik nganti 20%
                      • Jembar pluru projectile: 65 ⇒ 60
                      • Anyar Mripat kaya kucing: Ngengingi mungsuh karo Q Yuumi saiki wis mbukak. (CATETAN: Iki ora bakal mbukak mungsuh.)

                      W – sampeyan lan aku!

                      • diilangi Bonus Pasukan Adaptif: Yuumi lan dheweke ora pati rame ora bakal nampa stats bonus pasukan adaptif maneh
                      • diilangi Ora setya: Yuumi ora bisa dianggep minangka “Boon Positif” kanggo Sebut Aery
                      • Bonus kanca paling apik: Yuumi entuk daya tambahan 10-20% (adhedhasar level sing ora ana) lan kanca sing paling apik entuk 3/5/7/9/11 (+ 4% AP). Iki kena pengaruh karo kekuwatan lan tameng Yuumi.

                      E – Zoomies

                      • Anyar Perdagangan perdagangan kanggo Shields: Saiki tameng sekutu tinimbang marasake awakmu
                      • Tenang wae: 12/11.5/11/10.5/10 detik
                      • Biaya mana: 80/90/100/110/120
                      • Kekuwatan tameng: 90/120/150/180/210 (+ 30% AP)
                      • Bonus kacepetan gerakan: Sekutu nampa bonus kacepetan gerakan 20% nalika Shield Yuumi terus (nganti tameng utawa rusak sawise 3 detik)
                      • Bonus kacepetan serangan: 35% (+ 8% saben 100 ap)
                      • Pemulihan Mana Anchor: Yuumi mulihake 20/24/28/32/36 Mana menyang jangkar dheweke (ora awake dhewe), tambah nganti 100% adhedhasar Mana sing ilang (30% nganti 80% MANA).
                      • Pawon sing mbantu: E – Zoomies! ora duwe bonus kanca sing paling apik amarga Yuumi kudu bisa nyimpen kabeh sekutu

                      R – bab pungkasan

                      • Katrangan Kemampuan: Kanggo 3.5 detik, Yuumi Fires 5 gelombang gaib sing mengaruhi mungsuh lan sekutu. Yen Diwenehi, Yuumi bisa nyolong gelombang kanggo ngetutake mouse. Kanggo juara Ally, gelombang waras. Penyembuhan saya tambah 130% ing kanca sing paling apik. Kabeh penyembuhan sing dikonversi diowahi dadi tameng, suwene 3 detik sawise kemampuan mungkasi. Kanggo kabeh mungsuh, ombak ngatasi kerusakan lan ngetrapake tumpukan.
                      • Tenang wae: 110/100/90 detik ⇒ ​​120/110/100 detik
                      • Kerusakan Piandel saben gelombang: 60/80/100 (+ 20% AP) ⇒ 75/100/125 (+ 20% AP)
                      • Waras saben gelombang: 35/50/65 (+ 15% AP)
                      • Durasi alon: 1.25 detik
                      • Jumlah alon: 10% + 10% aditif saben gelombang hit (maksimal 50% alon)
                      • Bonus kanca paling apik: Ombak uga menehi kanca paling apik yuumi 20/40/60 (+ 10% AP) tahan lan resistensi sihir kanggo durasi mantra.

                      Aatrox

                      W cooldown suda pungkasan, alon saiki mundhak. R iklan b bonus diwenehake mengko.

                      Aatrox rada overnerfed minangka reaksi kanggo dominasi musim pungkasan. Kita rumangsa yen Q lan e pancen ditrapake kanthi kekuwatan lan ora pengin ngetrapake katrampilan kasebut, dadi tinimbang supaya bisa nggawe skala wahane luwih apik. Minangka alat sing penting kanggo mungsuh, alon-alon kudu luwih kuat kanggo narik mungsuh mengko ing game kasebut nalika pilihan gerakan luwih cepet lan akeh banget. The r buff minangka cara liya kanggo menehi sawetara pariwara scaling menyang kit uga.

                      W – Rantai Infernal

                      • Tenang wae: 20/18.5/17/15.5/14 detik ⇒ ​​20/18/16/14/12 detik
                      • Slow: 25% ing kabeh rangking ⇒ 25/27.5/30/32.5/35%

                      R – World Ender

                      • Iklan bonus: 20/30/40% Ad AD 20/32.5/45% iklan

                      Ashe

                      Q Mana Muda mudhun, dikuasai Durasi tambah. At rusak rusak. R cooldown tambah awal, mudhun pungkasan.

                      Ashe iku adhem (ha) Juara kanggo antrian solo lan dheweke imbang ing ADC lan dhukungan, sanajan ing MMR. Nanging, dheweke rampung ngarahake sing paling dhuwur tinimbang kabeh dhukungan ing play play saiki lan larangan tariane menek kanthi cepet ing antrian solo uga. Mangkene sawetara buruh sing fokus ing dhukungan karo sawetara buff ganti rugi sing ngarahake adc.

                      Q – Fokus Ranger

                      • Biaya mana: 50 ⇒ 30
                      • Durasi sing digawe: 4 detik 6 detik

                      W – Volley

                      • Kerusakan fisik: 20/35/50/65/80 (+ 100% Ad) ⇒ 10/25/40/55/70 (+ 100% AD)

                      R – panah kristal enchanted

                      • Tenang wae: 80/70/60 ⇒ 100/80/60

                      Aurelion sol

                      Wutah kesehatan lan wutah wutah suda. Q Burst Proc Ap rasio penurunan.

                      Aurelion Sol wis digawe dampak karo CGU lan kita seneng banget yen sampeyan wis seneng nyoba dheweke metu! Nalika lagi lungguh ing papan sing cukup sehat ing play tingkat sing luwih dhuwur, kinerja ing tingkat keterampilan sing luwih murah luwih kuat. Nerf iki kudu mbantu nyabrang kekuwatane mung kanggo ngatasi skew keterampilan iki.

                      Stats dhasar

                      Q – Nafas Cahaya

                      • Kerusakan Burst Proc: 20 – 40 (adhedhasar level) (+ 40/50/60/80/80) (+ 40% AP) (+ (0.031% tumpukan paling gedhe) target kesehatan maksimal ⇒ 20 – 40 (adhedhasar level) (+ 40/50/50/80/800) (+ 35% AP) (+ (0.031% tumpukan Stardust) target kesehatan maksimal

                      Azir

                      Basis stat, pasif, q, w, lan kabeh wis diatur.

                      Azir minangka juara apik lan apik kanggo nonton. Nanging, pirang-pirang pemain, sanajan ora nantang, aja nemu sukses sing cocog karo dheweke. Mangkene rasional ing mburi iki: Pisanan, ngrusak game awal lan menehi ganti rugi ing game pungkasan. Kapindho, push dheweke adoh saka q poke lan spam prajurit kikuk lan ngunggahake DPS sakabehe digunakake. Katelu, nganyari stats basis kanggo nggawa waos nashor sing apik minangka pilihan sing sregep. Piranti Papat, Buff sing Utamane mbantu pemain Azir.

                      Stats dhasar

                      • Kesehatan basa: 622 ⇒ 550
                      • Wutah Armor: 4.2 ⇒ 5
                      • Base Mana: 380 ⇒ 320
                      • MANA Wutah: 36 ⇒ 40
                      • Nyerang karusakan wutah: 2.8 ⇒ 3.5
                      • Kacepetan Serangan Dasar: 0.625 (Cathetan: ora owah)
                      • Rasio kacepetan serangan: 0.625 ⇒ 0.694
                      • Wutah kacepetan serangan: 3% ⇒ 5%

                      Pasif – Warisan Shurima

                      • Duration: 60 detik tanggal 30 detik
                      • Kerusakan: 150 (+4 saben menit) (+ 15% AP) karusakan fisik ⇒ 230-410 (adhedhasar level) (+ 40% AP) Kerusakan Piandel
                      • diilangi Kerusakan bonus kanggo juara: 37.5% karusakan bonus ⇒ 0% Kerusakan bonus
                      • Anyar Efek Ejaan-Cial: Srengenge Srengenge Azir saiki bakal ngetrapake efek Ejaan Azir minangka juru tunggal target
                      • Kesehatan disc sun: 2550 ⇒ 3000
                      • Sunar waja: 60 (+1 saben menit) ⇒ 30-90 (adhedhasar level)
                      • Tahan sulap sun sun: 100 (+1 saben menit) ⇒ 30-90 (adhedhasar level)
                      • Sun disk debuff: Ilang 100 waja nalika Azir adoh utawa mati ⇒ ilang 100 gegaman lan sihir tahan nalika Azir adoh utawa mati
                      • Tenang wae: 180 detik ⇒ ​​90 detik (Cathetan: Cooldown diwiwiti sawise srengenge disk.)
                      • Bugfix: Srengenge Srengenge Azir ora bakal ilang gegaman lan sihir tahan nalika Azir ora bisa dibatalake

                      Q – Ngonke Sands

                      • Kerusakan Piandel: 70/90/110/130/150 (+ 30% AP) ⇒ 60/80/100/120/140 (+ 35% AP) (Cathetan: Iki bakal dadi buff ing 200 ap lan ndhuwur.)
                      • Biaya mana : 55 ⇒ 65/70/75/80/85

                      W – nangis!

                      • Prajurit sing luwih alon: 15/25/25 / 45/5 / 55% kacepetan serangan pasif ⇒ 50/60/080/90 kerusakan sihir tambahan
                      • Karusakan sihir total: 50-150 (adhedhasar level) (+ 55% AP) ⇒ 50-200 (adhedhasar level lan w peringkat) (+ 55% AP)
                      • diilangi Telung ora pesta: Kecepatan serangan bonus diwenehake nalika Azir duwe 3 prajurit wis dicopot

                      E – SPRING Sands

                      • Kerusakan Piandel: 60/100/140/180/220 (+ 55% AP) ⇒ 60/100/140/180/220 (+ 40% AP)

                      Caitlyn

                      Base Base Turun, Kerusakan Serangan Base Kurang.

                      Ora njupuk detektif ACE kanggo ndeleng Caitlyn yaiku ratu adcs ing pro play saiki. Minangka WiDer saka bedhil sniper, dheweke duwe hak dawane lan serangan otomatis punchy, nanging mung nalika padha. Sawise owah-owahan kasebut, dheweke bakal luwih gampang mateni nalika kejiret lan sampeyan bakal entuk luwih akeh wektu kanggo golek pambukaan kasebut.

                      Stats dhasar

                      Fizz

                      W mana mulihake tambah. E – Kerusakan Playful Diatur, biaya Mana suda.

                      Fizz isih durung nemu sikil ing tanah iki. Nalika dheweke nindakake kanthi cukup nglawan maging immobile, pertandhingan iklan sing luwih umum duwe lapangan. Ing pertandhingan sing angel iki, Fizz nemokake awake dhewe kudu milih ing antarane nggunakake mantra kanggo kabisan utawa mateni minions, nanging biaya MANA sing gedhe tenan nggawe kabeh pilihan sing ilang. Kita bakal nambah Mana ing jalur supaya Fizz bakal duwe sawetara calon liyane – playful / trickster ing jalur, nanging dheweke isih kudu nimbang biaya pembersih gelombang.

                      W – KEDAI SEATTONE

                      • Mana mulih: 20/28/36/44/52 ⇒ 30/40/50/60/70 (CATETAN: Iki 100% biaya mana)

                      E – Playful / Trickster

                      • Kerusakan Piandel: 70/120/170/220/270 (+ 90% AP) ⇒ 80/130/180/230/280 (+ 90% AP)
                      • Biaya mana: 90/95/100/105/110 ⇒ 75/80/85/90/95

                      Gangplank

                      Kerusakan pasif mudhun. E saiki nuduhake kabeh pemain kepiye kegs gangplank, tingkat keg mbayar ulang tambah.

                      Saiki gangplank saiki ing ndhuwur 25% juara kanggo “win rugi amarga pemain penguasaan sing kurang nyoba lan gagal.”Mangkono, gangplank sing seimbang bisa uga ana sing ana ing ngisor tingkat 50% menang nganti owah-owahan tren. Dadi ayo taktik wicara: Gangplank wis bersenjata awake kanthi reaver intine sing anyar lan QuickBlades. Dumadakan, dheweke duwe cooldown banget lan ora ana masalah mana biaya. Nampa barang-barang kasebut yaiku inti saiki, dheweke isih kudu duwe downtime sing cocog. Kajaba iku, saiki dheweke mbangun iklan sing gedhe lan serangan kritis kasempatan, nyoba dening geni mung bisa ngrusak karusakan.

                      Pasif – Nyoba dening geni

                      • Kerusakan True Bonus: 55-310 (+ 100% iklan bonus) (+ 0-200 adhedhasar kasempatan kritis) ⇒ 50-250 (+ 100% iklan bonus) (+ 0-200 adhedhasar kasempatan kritis)

                      E – Powder Keg

                      • Anyar Kegs Ahoy!: Kabeh pemain saiki bakal bisa ndeleng nomer kegs gangplank kasedhiya ing ngisor bar dheweke.
                      • Tingkat Recharge KEG: 18/17/16/15/14 Detik ing 18 detik ing kabeh rangking

                      Jinx

                      Wutah kacepetan cepet tambah. W MANA Biaya suda, alon mundhak. R karusakan tutup kanggo monsters tambah.

                      Jinx durung nate mangkat matur nuwun kanggo owah-owahan tuku IE utawa Navori, lan kekuwatan dheweke ora pati cocog karo para petani Markus, mula kita ora kepenak banget. Owah-owahan kasebut kudu mbantu W rumangsa luwih efektif mung siji titik nalika r owah-owahan kanggo mbantu Jinx duwe tembakan ing peta silang manis.

                      Stats dhasar

                      • Wutah kacepetan serangan: 1% ⇒ 1.36%

                      W – ZAP!

                      • Biaya mana: 50/55/60/65/70 ⇒ 40/45/50/55/60
                      • Slow: 30/40/50/60/70% ⇒ 40/50/60/70/80%

                      R – super mega mati roket!

                      • Ngrusak tutup nglawan monsters: 800 ⇒ 1200

                      Kennen

                      Q Cooldown suda, karusakan sihir tambah. W sawetara indikator kanggo target sing ditandhani ditambahake. E karusakan kanggo minion tambah.

                      Kennen wis kurang raos mage. Kajaba iku, pertanian, utamane ing turret, nggawe juara angel kanggo pemain milih lan golek sukses. Kita uga pengin menehi Pemain Kennen: Indikasi kentang ing W kanggo mbantu njlentrehake kisaran ing Kennen bisa nggebug juara mungsuh nalika ditandhani, sing kudu dibangun nalika umur Minions.

                      Q – Thundering Shuriken

                      • Tenang wae: 8/7/5/5/5/5 detik ⇒ ​​7/6.25/5.5/4.75/4 detik
                      • Kerusakan Piandel: 75/120/165/210/255 (+ 75% AP) ⇒ 75/125/175/225/275 (+ 85% AP)

                      W – Surge Elektronik

                      • Anyar Zona kejut: Indikator kisaran bakal katon kennen nalika juara mungsuh wis ditandhani.

                      E – Kilat Rush

                      • Kerusakan Modifier Minions: 50% ⇒ 65%

                      Leblanc

                      Q saiki mbalekaken saka mana lan 30% cooldown nalika mateni unit, saiki tawaran karusakan bonus kanggo minions. R kerusakan bonus kanggo minions ditindhes ing r> q Cast.

                      Leblanc mesthi berjuang karo tumindak ngimbangi antarane gelombang ngresiki lan kekuwatan pembunuhan. Ing antrian solo, dheweke duwe salah sawijining mateni rata-rata paling dhuwur, nanging uga duwe sawetara minion sing paling murah dipateni. Tegese para pemain sing bisa ditutup kanthi sampurna kanthi serangan otomatis lan simpen w kanggo dagang, entuk daya sing luwih gedhe dibandhingake karo juara liyane. Iki nyebabake leblanc … uga, dudu juara sing paling kuat. Kita ngarahake kurva listrik dheweke saengga yen pemain Leblanc pengin njamin sawetara hits pungkasan, dheweke ngorbanake cooldown cilik tanpa ngilangi kolam renang lan tekanan jalur kanthi lengkap.

                      Q – Sigil of Malice

                      • Anyar Mana kanggo trik sihir: Mateni unit karo salah siji bagean saka piala mulihake 100% saka biaya mana lan 30% saka sisa ceoldown.
                      • Anyar Minions, ilang!: Sigil saka piala saiki menehi karusakan 10-146 (tingkat 1-18).

                      R – niru

                      • Anyar Mimic – sigil saka piala: R> q saiki bakal niru kerusakan bonus kanggo minion kemampuan asli.

                      Pantheon

                      Regenerasi kesehatan dhasar mudhun, kacepetan serangan tambah. Q Cooldown suda awal, biaya Mana suda, Q Tutul wektu mendup. E cooldown tambah telat.

                      Pantheon wis kurang ajar ing jalur ndhuwur akhir-akhir iki, lan kekuwatan ing pertengahan pertengahan wis nindakake luwih ala. Nalika kita ndhukung kemampuan Pantheon dadi lengkut ing pertengahan, babak iki bisa kanggo mbantu kinerja ing jalur ndhuwur luwih. Kita uga ngrampungake sawetara prihatin kesehatan game babagan Pantheon bisa ngakses E ing game pungkasan nalika mbuwang kemampuan cepet-cepet mbangun.

                      Stats dhasar

                      • Regenerasi kesehatan dhasar saben 5 detik: 7.5 ⇒ 6
                      • Kacepetan serangan: 0.644 ⇒ 0.658

                      Q – Spear Comet

                      • Tenang wae: 13/11.75/10.5/9.25/8 detik tanggal 11/10.25/9.5/8.75/8 detik
                      • Biaya mana: 30 ⇒ 25
                      • Q Tutul wektu angin: 0.25 detik ⇒ ​​0.2 detik

                      E – Aegis Serangan

                      • Tenang wae: 22/20.5/19/17.5/16 detik ⇒ ​​22/21/20/19/18 detik

                      Qiyana

                      Q Dasar Kerusakan Tambah. E Cooldown suda.

                      Qiyana, kaya mangus midera liyane, wis berjuang kanggo golek sukses bubar. Kita ngenalake rada karusakan ing kit dheweke lan sawetara cooldown ing mantra mobilitas dheweke supaya dheweke bisa mindhah peta luwih akeh.

                      Q – Edge of Wrath iXTAL / Unst

                      • Kerusakan fisik: 50/80/110/140/140/170 (+ 75% iklan bonus) ⇒ 50/85/120/190/190 (+ 75% iklan bonus)

                      E – Audacity

                      • Tenang wae: 12/11/10/8/80/8 detik tanggal 11/10/9/8/7 detik

                      Ramus

                      Serangan ngrusak wutah mudhun. Q Dasar ngrusak.

                      Rammus isih kuwat sawise kabeh wis guncang ing alas. Kita nutul saka kerusakan dheweke supaya dheweke kurang saka pembunuh, nanging tetep kekuatan inti utuh.

                      Stats dhasar

                      • Nyerang karusakan wutah: 3.5 ⇒ 2.75

                      Q – Powball

                      • Kerusakan Piandel: 100/130/160/190/220 (+ 100% ap) ⇒ 100/125/150/175/200 (+ 100% AP)

                      Rame

                      E sihir nolak tambah, total shred ing rong hits tambah.

                      Rame banget sedhih lan mesthi ora panas banget, utamane ing peran utama ing sisih ndhuwur sisih ndhuwur. Dheweke sajarah dadi juara pemancaran awal sing anggaran kuwasa dibungkus kemampuan kanggo menang sawetara gelut tim pisanan. Wektu iki kita menehi sawetara alat sing dituju kanggo ngupayakake ing game pungkasan.

                      E – Electro Harpoon

                      • Piandel nanggepi ing salah sawijining hang harpoon: 10% ⇒ 12/14/16/18/20%
                      • Piandel tanggepan ing rong harpoons: 20% ⇒ 24/28/32/36/40%

                      Samira

                      Kacepetan Gerakan Pasif saben tumpukan tambah.

                      Samira nyalonake ing patch 13.4 minangka cara kanggo ngrampungake tiking salju salju awal lan saluran. Nanging, nerf iki adoh banget lan nggawe dheweke apes nalika mesthine bisa seimbang. Owah-owahan iki mung mlaku kanthi keruwetan sawetara nerf kasebut. Sampeyan isih ora kudu nglarang dheweke, nanging saiki pemain Samira kudu bisa seneng main samira.

                      Pasif – Daredevil Impulse

                      • Kacepetan Gerakan saben tumpukan: 1/17 / 3/4% saben tumpukan (maksimal ing 6-24%) ⇒ 2/2.5/3/3.5% saben tumpukan (maksimal ing 12-21%)

                      Trydamere

                      Wutah kesehatan lan wutah iklan tambah.

                      Trydamere wis rada ora ana ing babagan tingkat kekuwatane, nanging tinimbang nggronjolake game awal, buff iki kudu mbantu trydamere kanggo skala luwih apik kanggo tandhingane kanthi slamet kanthi sregep.

                      Stats dhasar

                      • Wutah kesehatan: 112 ⇒ 115
                      • Nyerang karusakan wutah: 3.7 ⇒ 4

                      Twitch

                      E ap rasio penurunan.

                      Oh, ap twitch. Sampeyan minangka salah sawijining juara favoritku. Sampeyan uga luwih gedhe. Sampeyan uga frustasi kanggo muter yen sampeyan ora kudu bener-bener jalur, amarga sampeyan bisa ing endi wae kapan wae. Paling ora Evelynn kudu ngenteni nganti tingkat 6. Sing bagean paling ala saka iku, jujur. Mundur saka ceruk Evelynn, sampeyan jerk. Aku bakal ujar sampeyan stink, nanging sampeyan bisa uga kaya ngono.

                      E – ngrusak

                      • Kerusakan Piandel saben tumpukan: 35% AP 30% AP

                      Xayahah

                      E Kerusakan basa mudhun, Cooldown Nambah.

                      Xayah’s Buffs ing Patch 13.1 Pungkasane munggah adoh banget, nabrak dheweke menyang ishelon ing ndhuwur iklan. Pemain pungkasane bisa nyekel nganti tingkat kekuwatan sing saya suwe, mula dheweke kudu ditangani. Kita seneng karo kacepetan serangan sing luwih dhuwur, nanging dheweke mung nemoni karusakan sing saiki.

                      E – Bladecaller

                      • Kerusakan fisik: 55/65/75/85/95 (+ 60% iklan bonus) ⇒ 50/60/70/80/90 (+ 60% iklan bonus)
                      • Tenang wae: 10/9.5/9/8.5/8 detik ⇒ ​​11/10.5/10/9.5/9 detik

                      Yorick

                      Kerusakan bonus saka Ghouls mudhun.

                      Tembelan iki kita bakal nerfing yorick’s Uninteract clast-you-with-ghouls saengga bisa dicekel siji e kanthi gawe kukus ora mungkasi urip sampeyan. Iki kudu nyuda kekuwatan gaya sing frustasi iki, nanging kita bakal bisa njaga supaya Yorick ora rampung ing njero lemah sawise owah-owahan kasebut.

                      E – Muduk Mist

                      • Kerusakan bonus Ghoul: 40% ⇒ 30% (Cathetan: Iki ditrapake nganti 8 kaping saben Ghoul).

                      Zed

                      Tanggepan sihir suda. E Cooldown suda pungkasan.

                      Ing 12.23 Hotfix, kita kenek game ZED E – Shadow slash bebarengan karo sawetara buruh liyane kanggo nggawa winrasi lan larangan larangan. Iki sukses, nanging ninggalake combos-game pungkasan-game zed rumangsa canggih lan ngilangi sawetara shenanigans sing adhem. Kita mikir winrate yaiku ing papan sing apik banget kanggo Assassin, Combo-Centric, saéngga kita nambahi nerf cilik kanggo ijol-ijolan kanggo ngasilake owah-owahan cooldown asli.

                      Stats dhasar

                      E – Shadow Slash

                      • Tenang wae: 5/4.75/4.5/4.25/4 detik ⇒ ​​5/4.5/4/3.5/3 detik

                      Penyesuaian Jungle

                      Counter jungling

                      Kita nyoba karo Jungler duwe kaluwihan ing jungle dhewe kanggo ngilangi kemah kanggo ngilangi jungling counter awal lan njaga pemain Jungle sing luwih anyar supaya bisa didominasi saka menit. Kesalahan awal lan nyolong ana ing antarane pengalaman sing luwih sengsara ing peran lan kontributor utama kanggo para pemain sing ora dipilih dadi alas.

                      Sing dikandhakake, biaya kanggo sisa game babagan safety ganking awal lan sawetara strategi sing luwih dhuwur wis katon dhuwur banget, mula kita bakal narik maneh mekanik iki. Kita Seneng Kita wis njelajah iki lan kita mesthi percaya yen wis nyoba manawa sampeyan mikir bisa mbantu tinimbang wedi karo downsides potensial.

                      • Kerusakan Jungling Counter: Junglers deal 20% tambah kerusakan ing kemah lan scuttle ⇒ kabeh kemah

                      Alas jungle camp

                      Kita ngenalake sistem jungle ing preseason, sing kalebu emas gedhe ing alas lan narik emas sing adil saka kemah individu. Meta banget marang pinker, mula kita bisa ngimbangi emas maneh ing kemah saiki yen wis nyalonake sawetara saka ngrawat.

                      • Sentinel biru: 80 ⇒ 90 emas
                      • Gromp: 70 ⇒ 80 emas
                      • Krugs (medium): 5 ⇒ 10 emas
                      • Krugs (Cilik): 13 ⇒ 14 emas
                      • Wolf Greater Murk: 50 ⇒ 55 emas
                      • Raptor Crimson (gedhe): 30 ⇒ 35 emas
                      • Raptor (cilik): 7 ⇒ 8 emas
                      • Brambreback abang: 80 ⇒ 90 emas

                      Pengalaman ja jungler

                      Jungler bisa luwih dhisik tinimbang mungsuh kanthi nggunakake jalur awal ing ganks utawa nalika nyekel gelombang kanggo para sekutu. Kita mikir jungler sing nglakoni ganks awal kudu ngalami mungsuh sing tansah tahan, mula pangowahan iki kudu nguatake.

                      • Pengalaman ja jungler: 75% saka total pengalaman ⇒ 40-75% (Ukuran saka 0-14 menit)

                      Lensa nyapu

                      Lensa nyapu minangka alat sing kuat banget kanggo ngresiki penglihatan lan meksa mungsuh supaya bisa urip kanthi aman utawa resiko mati menyang jungler mungsuh. Nalika Nerf iki bakal dirasakake luwih awal ing game, mula uga bisa mbantu nolak penolak saindhenging game.

                      • Tenang wae: 90-60 detik ⇒ ​​120-60 detik (adhedhasar tingkat rata-rata)

                      Item

                      Drive Kosmik

                      Drive Kosmik wis nicul lan ora luput saiki. Status Stat iki kanggo nggawe barang iki sing luwih apik kanggo tuku mages sing fokus.

                      • Kekuwatan kemampuan: Fiendish codex + aether wisp + kristal ruby ​​+ 850 emas ⇒ fiendish codex + aether wisp + nggedhekake tome + 815g
                      • diilangi Kesehatan sing diwenehake: 200 kesehatan ⇒ 0 Kesehatan
                      • Kekuwatan kemampuan: 65 AP ⇒ 90 AP

                      Plated Steelcaps

                      Plated Steelcaps saiki bakal mriksa macem-macem serangan otomatis sing luwih akeh supaya yen sampeyan bonk karo staf kanthi bener bakal dilindhungi dening Steelcaps.

                      • Anyar Auto Auto, ora preduli kode: Steelcaps saiki golek kabeh serangan otomatis kanggo nyuda karusakan tinimbang serangan otomatis sing diwenehi tag mung serangan otomatis lan ora liya.

                      Ngrangkul Seraph

                      Seraph entuk napas anyar (lawas?) Urip kanthi bali saka tameng lan kekuwatan, kanthi cepet dadi salah sawijining barang mage sing paling kuat. Akibaté, sing paling akeh para penganten Mala-Mala yaiku sing bisa tuku Archangel lan nggunakake kanthi lengkap. Kita Nindakake Nerf Efisiensi Cilik ing kene kanggo nggawa luwih gedhe. Nanging, tujuane jambon sing luwih dawa yaiku nambah kepuasan barang Mage lan kekuwatan umum saka kelas kanthi motong kekuwatan saka pilihan item sing luwih kuat nalika bebarengan dadi buffing.

                      Staff Archangel

                      Rune

                      Genggeman saka unding

                      Penyembuhan saka rune wis ngrampungake wektu amarga tembelan ketahanan taun kepungkur lan buffs sistem liyane kaya barang tank sing dianyari saka preseason. Owah-owahan kasebut kanggo rada suda “Penyembuhan” sing ora katon ora teka saka barang.

                      Genggeman wis entuk manfaat kanggo para pejuang luwih saka tank kanthi kekuwatane, lan owah-owahan iki bisa ngupayakake kekuwatan komponen tumpukan lan nambah statistik tumpukan kasebut kurang nglarani kanggo pangguna tank.

                      • diilangi Persentasi penyembuhan kesehatan maksimal: 1.7% (MEEE Juara) / 1.02% (juara ranged) ⇒ 1.2% + 3 (melee juara) / 0.72% +1.8 (Juara Ranged)
                      • Kesehatan maksimal entuk: 5 (MEEE Juara) / 3 (Ranged Juara) ⇒ 7 (MEEE Juara) / 4 (Ranged Juara)

                      Triumph

                      Owah-owahan Triumph iki tegese dadi nerf net sing ngusir ekstrem saka rune sing nyebabake penyembuhan luwih akeh nalika ora sithik (HP kurang) kanthi breakpoint sekitar 35% tandha hp.

                      • Nambani Takedowns: 10% kesehatan sing ilang 1.5% kesehatan maksimal (+ 5% kesehatan sing ilang)

                      Pangaturan Aram

                      Minangka tindakake nganti kita / dev: Negara pos, kita bakal nggawe sawetara pangaturan kanggo Aram Patch iki. Yen ngono, sampeyan durung, priksa manawa priksa artikel lengkap ing kene.

                      Kaping pisanan, kita miwiti kanthi ngilangi menara kanthi rublet saka Howling Abyss. Pungkasane, kita lagi nggawe telpon iki amarga rubble ora nemoni pangarepan pamuter kanggo aram sing kudu dadi tim tamat huru-huru kanthi tumindak sing ora mandheg. Sayange, rubble kasebut ana ing jejere game wawasan sing digawa karo tambahan sing sehat kanggo Aram, nanging kita matur nuwun sabar nalika kita nyoba metu!

                      • diilangi Towers Towers: Tower rubble wis dicopot saka game.

                      Kita uga nindakake sawetara karya ing tembelan iki kanggo nggawe howling Abyss sing luwih akeh mati ing pertengahan lan pungkasan game amarga durung ana ancaman. Kita uga nambah turret inhibitor pertahanan sing kudu mbantu tim nglawan mungsuh kanggo njupuk loro menara kanthi sukses.

                      Turrets njaba

                      • Kerusakan Turret: 185 base, skala nganti 233 luwih saka 8 menit ing Dasar, Ukuran nganti 293 luwih saka 12 menit
                      • Turret Armor: 70 base, skala nganti 78 luwih saka 8 menit ⇒ 75 base, skala nganti 96 luwih saka 8 menit
                      • Turret Magic Tolak: 75 dhasar, skala nganti 83 luwih saka 8 menit ⇒ 75 base, skala nganti 96 luwih saka 8 menit
                      • Anyar Pertahanan mudhun: Sawise game wis tekan 12 menit, armor turret lan sihir njaba bakal ditetepake 40

                      Serat inhibitor

                      • Anyar Fortification buff: Yen Turret Overer Overer tim sampeyan, Turret iki entuk abang 30% nyuda 60 detik.
                      • Kerusakan Turret: 195 base, skala 243 luwih saka 8 menit ⇒ 195, Ukuran nganti 375 luwih saka 15 menit
                      • Turret Armor: 70 base, skala nganti 78 luwih saka 8 menit ⇒ 75 base, skala nganti 96 luwih saka 8 menit
                      • Turret Magic Tolak: 75 dhasar, skala nganti 83 luwih saka 8 menit ⇒ 75 base, skala nganti 96 luwih saka 8 menit

                      Turrets Nexus

                      • Kerusakan Turret: 175 base, skala 228 luwih saka 8 menit ⇒ 195, Ukuran nganti 375 luwih saka 15 menit
                      • Turret Armor: 70 base, skala nganti 78 luwih saka 8 menit ⇒ 75 base, skala nganti 96 luwih saka 8 menit
                      • Turret Magic Tolak: 75 dhasar, skala nganti 83 luwih saka 8 menit ⇒ 75 base, skala nganti 96 luwih saka 8 menit

                      Owah-owahan sikat

                      • Kanthi seimbang: Nyetel penempatan sikat 3 ing tengah jembatan dadi persis kesetaraan supaya tim biru ora duwe kauntungan jarak paling gedhe nalika mlaku menyang sikat.

                      Pangaturan Balance – Buffs

                      • Hecarim: Kerusakan Dealt: 100% ⇒ 105%

                      Pangaturan Balance – Nerfs

                      • Annie: Kerusakan sing ditangani: 100% ⇒ 95%; Modifier Shielding: 100% ⇒ 80%
                      • Ryze: Kerusakan Dealt: 110% ⇒ 105%
                      • Udyr: Kerusakan Dealt: 105% ⇒ 100%

                      Clash – Bileanyu Ci

                      Pangeling cepet manawa turnamen pertunjukan pertama ing taun kepungkur! Mangkene Deleng Tanggal Bilgewater Cio Upclam:

                      • PEJURE 1 PALING: 6 Maret 6 @ 11:00 am (Wayah Lokal)
                      • PAKET 1 Dina Turnamen: 11 Maret lan 12 (~ 4-7 pm lokal, beda-beda miturut wilayah)
                      • 2 akhir minggu registrasi diwiwiti: 20 Maret @ 11:00 am (wektu lokal)
                      • Akhir minggu 2 tanggal turnamen: 25 Maret 26 lan 26 (~ 4-7 PM LOKAL, Varies miturut Wilayah)

                      Pembaruan Harga Juara

                      Yen ngono sampeyan ora kejut, kita bakal ngganti manawa kita bakal ngganti struktur rega juara Patch-sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan owah-owahan ing ngisor iki. Nganyari iki dijadwal bisa ditrapake sajrone patch 13.7, dadi rencana kanthi tepat!

                      TL; Dr: juara anyar isih bakal dibebasake jam 7800 dadi lan 975 Rp, lan sawise seminggu bakal diturunake menyang 6300 lan 975 Rp, lan sawise ndeleng 2 musim muter bakal diturunake menyang salah sawijining rega sing cocog Tiar:

                      • 450 dadi / 260 Rp: Juara sing apik kanggo pemain anyar. Iki duwe fantasi sing kuat lan kit sing bisa diakses manawa data data mbantu wong sukses. Contone kalebu Malphite, Miss Fortune, lan Yuumi.
                      • 1350 dadi / 585 Rp: Juara sing luwih kompleks tinimbang tingkat ngisor, nanging isih nyedhak kanggo wong sing kasengsem. Iki bakal duwe cek skill sing luwih akeh ing pola dolanan, nanging njaga lantai keterampilan sing cukup lan wis kabukten dadi Favorit Fan. Contone kalebu Yasuo, Lucian, lan Sett.
                      • 3150 Dadi / 790 Rp: Juara sing duwe tingkatan sing luwih gedhe utawa spesialisasi ing play kasebut. Iki asring asring duwe kurva belajar tajem kanggo menek sadurunge siji ndeleng sukses konsisten karo dheweke. Contone kalebu Leblanc, Shaco, lan Yorick.
                      • 4444 Dadi / 880 Rp: Mung sempurno lan kaendahan diijini ing undakan iki. Hahahaha.
                      • 4800 dadi / 880 Rp: Mayoritas daptar tugas bakal manggon ing kene.
                      • 6300 dadi / 975 Rp: Juara sing wis metu sajrone rong musim, sawise dheweke bakal pindhah menyang undakan ing ndhuwur sawise musim sabanjure diwiwiti.
                      • 7800 dadi / 975 Rp: Juara sing wis metu ing minggu kepungkur.

                      Sistem prilaku

                      AFFKS minangka masalah umum ing game Liga, nanging data kita nuduhake manawa umume pemain ora bisa nggunakake game kanthi asring banget, dheweke ora entuk paukuman. Kita ngerti manawa kadang medhot kelakon, nanging kita isih pengin njamin kita isih menehi pangeling-eling yen ora main game. Kanggo informasi luwih lengkap babagan blaverbuster bisa mriksa artikel iki. Kita terus nganyari lan ngowahi sistem kanggo nambah pengalaman kanggo game, dadi kita bakal bisa njaga kanthi tambahan kaya iki.

                      • Wektu AFK: Saiki bakal ana paukuman wektu pencelathon 1 menit kanggo kabeh pemain sing AFK utawa ninggalake game.
                      • Ora ana kekebalan maneh: Ndandani bug ing ngendi kadang asring leavers ora entuk paukuman.

                      32 Susurasi Klien 32

                      Dhukungan kanggo Windows OS 32-Bit bakal diramal tanggal 4 April, 2023. Sawise tanggal iki versi Windows 64-bit dibutuhake kanggo main taktik legenda lan taktik legenda lan taktik. Kanggo rincian liyane, bukak syarat spek minimal kita.

                      “Apa tegese?”,” Apa aku kudu nindakake apa-apa?!”

                      Uga kanggo wong-wong sing wis ana ing sistem operasi 64-bit lan hardware (yaiku 99.9% pemain) sampeyan ora bakal weruh prabédan nalika mandheg ndhukung 32-bit lan sampeyan ora kudu nindakake apa-apa. Nanging, kanggo sing lagi diputer ing sistem operasi 32-bit, diwiwiti taun 13.7 Sampeyan bakal miwiti pesen ing klien sing nyritakake yen klien bisa mandheg kerja ing ngarep sampeyan. Kita menehi sawetara wektu kanggo pesen babagan kepala sadurunge kita mandheg nyathet sistem operasi 32 ing cathetan patch lan ing mangsa ngarep sampeyan kudu muter ing hardware sing bisa ditindakake, lan Sistem Operasi 64-dicit supaya bisa terus muter liga.

                      Napa tim liga nindakake iki?

                      Kaya dene keputusan liyane sing wis ditindakake nalika duduh XP lan Vista, terus ngeculake konten anyar nalika njaga hardware luwih tuwa mbutuhake investasi sing signifikan mbutuhake investasi sing signifikan. Kanthi ngilangi sawetara alangan kasebut, kita bisa terus nyurung wates fitur-fitur anyar nalika ngirim pengalaman pamuter. Nalika kita ora duwe dandan target langsung kanggo komunikasi kanggo sampeyan mung babagan migrasi iki, bakal dadi barang sing ndadékaké investasi sing terus ditindakake ing liga.

                      Kompetitif

                      Hukuman Dodge saya tambah proporsi kanthi rega LP ing patch 13.4.

                      • Pisanan Dodge: -3 lp ⇒ -5 lp
                      • Sakteruse sakterusur: -10lp ⇒ -15 lp