LifeSatch 2 Pandhuan LifeWeAver: Kabisan, Cara Mainake, Luwih – Dexerto, Overwatch 2 Kabisan LifeWatever – Pandhuan Overwatch 2 – IGN

Kemampuan Lawas LifeSaver

Genggeman urip narik sekutu menyang lokasi sampeyan, encasi ing gelembung pelindung nalika lelungan menyang lokasi sampeyan.

Pandhuan Overwatch 2 LifeWeaver: Kabisan, Cara Main, Liyane

LifeWeArea ing Pengumuman Main Game

Blizzard

LifeWeAVER minangka pahlawan paling anyar sing bakal teka ing overwatch 2, lan dheweke dilengkapi salah sawijining set katrampilan sing paling unik kanggo Grace Game. Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan lifeweaaver, kalebu kabisan lan cara nggunakake.

Kanthi woro-woro musim 4 overwatch 2, pahlawan sing diantisipasi banget, uripe LifeWever wis pungkasane diumumake. Tambahan kanggo kolam renang Pahlawan, pahlawan teka kanthi macem-macem gerakan lan kemampuan counter.

Artikel terus sawise ad

Dheweke duwe salah sawijining set skill sing paling unik ing game, lan pemain bisa uga butuh wektu kanggo nyetel kanggo nggawe paprangan. Ana akeh kanggo njaluk sirah sampeyan ing kene, dadi aja kuwatir yen sampeyan rada bingung babagan sing paling apik kanggo nggunakake dheweke.

Artikel terus sawise ad

Pramila kita nyusun pandhuan utama ing Lifeweaver kalebu ringkesan kabisan, tips babagan cara efektif karo dheweke, lan cepet-cepet cepet-cepet ing omah.

Artikel terus sawise ad

Isi

  • Lore Lace ing overwatch 2
  • Senjata lifeweaver
  • Kabisan LifeWeaver
  • Tips babagan cara muter lifeweaver

Crita LifeSabch 2 LifeWeAver: Sapa sing dadi karakter dhukungan

lifeweaver ing overwatch 2

LifeWeaver minangka pahlawan pertama 2 kanggo udan saka Thailand. Tanduran ing kulawarga sing sumelang sing dadi bagian saka perusahaan Vishkar, dheweke dadi bocah sing cerdas sing mung kanca ing sekolah yaiku Symmetra.

Tanduran sing ora dibayar dening obsesion Vishkar kanthi perfectionisme, uga kuwatir sing ana babagan karusakan alam, dheweke bakal nggawe teknologi sing sadurunge kanggo nggawe teknologi kasebut – teknologi anyar sing dikenal minangka Biolatan.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Senjata Overwatch 2 LifeWeaver

Cuppage urusan lifeweaver

LifeWeEAV bisa ngalih ing antarane rong gaman, sing mung nambani, lan liyane sing ora ana kerusakan.

LifeWeAAVER bisa ngalih ing antarane loro gamane, padha karo sih-rahmat. Utama yaiku ing endi mayoritas sing asale saka, lan sekedhine minangka kemampuan karusakan utama.

Utama – mekar penyembuhan

Padha karo Kiriko, mekar mekar minangka kemampuan homing kanthi otomatis menyang Ally sampeyan target. Iki nambani ing bledosan tinimbang stream sing mantep kaya Kiriko, dadi waspada nalika kanthong penyembuhan.

Secondary – Thorn Voley

Kemampuan ngrusak LifeAnever bisa digunakake kanggo Zenyatta, sing mbakar projectiles menyang mungsuh kanthi cepet. Kanggo nggunakake, sampeyan kudu ngalihake senjata.

Artikel terus sawise ad

Kemampuan LifeWaAver 2 Overweaver

Lifeweaver

.

Pasif Pasif – Parting Hadiah

Wiwitan, awak bakal nyelehake hadiah sing bisa ngobati wong sing sepisanan kanggo milih. Loro lan mungsuh bisa njupuk kemampuan kasebut.

Artikel terus sawise ad

Platform Petal

Platform Petal mbuwang platform sing langsung mili menyang udhara nalika diterusake dening wong. Bisa diuripake dening salah sawijining sekutu utawa mungsuh lan bakal diaktifake nalika dilebokake ing sangisore wong. Sampeyan uga bisa mlumpat ing zenith munggah kanggo entuk udhara tambahan.

Artikel terus sawise ad

Rejuvenating mlayu

Rejuvenating mlayu ngidini sampeyan mlayu menyang arah sing mlaku lan nambani sampeyan.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Genggeman gesang

Genggeman urip narik sekutu menyang lokasi sampeyan, encasi ing gelembung pelindung nalika lelungan menyang lokasi sampeyan.

Ultimate – Wit-witan Urip

Wit-witan urip ing wit sing langsung ngobati sekutu ing radius nalika nyebar. Iki terus-terusan nyedhiyakake penyembuhan kanthi periodik kaya urip.

Artikel terus sawise ad

Tips babagan cara muter lifeweaver

Lifeweaver nggunakake genggeman urip

Genggeman urip LifeWeaaver bisa digunakake ing kahanan tartamtu, kaya sekutu sampeyan kalah ing peta.

Minangka dhukungan, LifeWeAble kerak, kaya sing paling akeh ing kelas kasebut. Kajaba iku, dheweke kudu digunakake minangka penyembuhan utama kaya sing bisa ditindakake kanthi kerusakan nalika nambani tim sampeyan. Padha karo carane sampeyan bakal nggunakake sih, njupuk eri voli nalika sampeyan butuh perlindungan tambahan sanajan!

Artikel terus sawise ad

Sayange, bisa dadi hard kanggo ngrusak output karusakan lan marasake awakmu kaya Kiriko, ana utawa Baptiste. Nanging regane minangka kit unik.

.

Artikel terus sawise ad

Platform Petal minangka kemampuan sing kuat kanggo ora mung menehi pahlawan kanthi mobilitas vertikal sing diwatesi kanthi dhuwur ing lemah, nanging sampeyan bisa ngatasi kabisan mungsuh. Contone, Surge Orisa Terra utawa Reinhardt Shatter bisa rampung negated yen sampeyan bisa nyelehake ing wektu kasebut. Kajaba iku, platform petal bisa digunakake kanggo mblokir pojok lan mlebu, tumindak minangka tembok mini mine mei.

Artikel terus sawise ad

Genggeman gesang Apa kemampuan liyane sing kuat. Ora mung sampeyan bisa nyimpen kanca-kanca sing bakal tiba ing peta, nanging sampeyan bisa nylametake sekutu ing kahanan sing nuduhake pati tartamtu.

Artikel terus sawise ad

Rejuvenating mlayu padha karo gulung Cassidy, kajaba nambani sampeyan. Dadi gunakake cara sampeyan nggunakake Roll Cassidy utawa Fade Mora, yen sampeyan kudu metu saka titik sing angel.

Wit Urip minangka pokok kanggo ngatasi akeh liyane. Sampeyan bisa nambani kaya Zenyatta sing dicelupake (sanajan ora cukup kuat). Apa luwih akeh tinimbang nambani, kaya wit sing sampeyan angkasa yaiku obyek fisik sing bisa dirusak. Tegese sampeyan bisa nambani kaya tembok mei kanggo mblokir poin utawa pemain choke.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Ana sampeyan duwe! Yaiku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Lifeweaver, kemampuane, lan kepiye carane nggunakake dheweke. Sampeyan mung kudu menehi tips kanggo latihan.

Kemampuan Lawas LifeSaver

Ujar hello hello kanggo Overwatch 2 Pahlawan dhukungan paling anyar. Lifeweaver! Nggawe debut ing Overwatch 2 ing mangsa 4, LifeWeEaver Stands saliyane rangking dhukungan, kanthi kapabilitas penyembuhan sing dawa-dawa digabung karo macem-macem sarana.

Ing kaca iki Pandhuan Wiki Overwatch IGN, Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan kabisan, kulit, lan crita asal.

Lifeweaaver nyorot intro.jpg

Kemampuan Lawas LifeSaver

LifeWeAAVER Sarwa dumadi macem-macem kemampuan serbaguna sing apik banget, kalebu kabisan sing bisa menehi hasil Burst Penyembuhan, Lokasi sekutu kanggo lifeweaver, malah malah Angkat ally lan pemain mungsuh padha ing ndhuwur lemah ing platform berbentuk lotus.

Mangkene kabeh kabisan klebu ing kit kemampuan urip lifeaaver:

Mekar mekar

Thorn Volley

Platform Petal

Rejuvenating mlayu

Wit Urip

Hadiah parting

Kit lifeweaaver fokus utamane posisi lan kesadaran game, kanthi cipratan Regeneratif lan Burst Penyembuhan dibuwang ing campuran.

Kelompok lifeWatever 2

LifeNeweaaver klasik (umum)

AMSONIA Lifeweaver (langka)

Hydrangea Lifeweaver (langka) Magnolia lifeweaver (langka) Orchid LifeWeAVEAVER (arang) Lotus lifeweaver (epik)

Crita Asal LifeSatch 2 LifeSeAver

Lifeweaver sym.jpg

Lifeweaver duwe , lagi ana hubungane karo Akademi Arsitek Vishkar. Dheweke uga bisa ngrebut konstruk cahya sing padha simithetra, nanging ora kaya dheweke, dheweke ngaku dadi aktivis lan fasilitator pangowahan sing apik.