Length Length 2: Suwene Suwene Mati Lampu 2? Kèndêl ingsun | Rock Paper Shotgun, Kurang Nyuda 2 Lengkap Lan Sepira suwene kanggo ngalahake crita | Gamerradar

Diwenehi cahya 2 lan suwene bisa ngalahake crita kasebut

Sanajan sampeyan ora bisa ngrampungake kabeh sing wis mati 2 wis nawarake sadurunge ngrampungake Quest Final, kanthi matur nuwun minangka negara endgame sing bakal bisa bali lan ngrampungake prekara sing sampeyan lakoni ing Playthrough sampeyan – Nanging, pemain kudu Aja dingerteni manawa ora ana sing entheng 2 mode game anyar kanggo diputer, ora kaya game pisanan.

?

Pengin ngerti sepira suwene bakal rampung kanggo ngrampungake lampu 2? Mbok menawa sampeyan wis miwiti Playthrough Techland game petualangan petualangan alam ambisi, nanging sampeyan ora ngerti sejatine sejatine sampeyan. . Ing ngisor iki, sampeyan bakal ngandhani sampeyan suwene suwene kudu ngrampungake cahya 2 ing kahanan sing beda, lan kita uga bakal menehi dhaptar lengkap 22 pitakon utama supaya sampeyan bisa ngerti babagan game sing wis ditindakake.

Suwene wis entheng cahya 2?

Crita sing entheng 2 taun ditindakake luwih saka 22 usaha utama. Dheweke kabeh misi sing cukup larang karo pirang-pirang bagean, mula sanajan ora kaya apa-apa, yaiku 22 misi kasebut bakal tetep sampeyan supaya bisa njupuk 30 jam utawa luwih kanggo umume pemain.

Sampeyan bisa uga wis ndeleng tweets ing kaca sing entheng 2 kaca sing nuduhake sepira suwene sampeyan bakal ngrampungake game adhedhasar PlayStyle lan Gol sampeyan. Yen sampeyan ora kejawab, iki sing diucapake:

  • 20 jam kanggo ngrampungake crita utama.
  • 80 jam kanggo ngrampungake crita utama lan kabeh nggoleki.
  • 500 jam Kanggo maksimal game karo kabeh nggoleki lan sisih, pilihan lan pungkasan, mriksa saben papan ing peta, saben dialog, lan golek saben kolek.

Adhedhasar Playthroughku, nomer kasebut katon cukup akurat, sanajan luwih cenderung dadi ora diremehake tinimbang sing akeh banget. Sampeyan bisa uga mbutuhake sampeyan 20 jam kanggo ngalahake crita utama sing entheng 2 yen sampeyan lagi katon menyang saben misi utama lan ora nggatekake kabeh wong liya, nanging kanggo para pemain sing dakkandhakake luwih akeh kanggo njupuk 30 utawa luwih jam kanggo ngrampungake game.

. Yen sampeyan muter game kanthi gampang, mula kabeh pertemuan bakal njupuk wektu sing luwih cendhek kanggo ngrampungake yen sampeyan lagi main game.

Dhaptar Telusuran Menengah 2

Yen sampeyan kepingin weruh sejatine lawan 2 crita utama sing wis tekan, iki minangka dhaptar lengkap babagan crita ing cahya 2 (luwih dhisik):

  • (1)
  • Tandha saka Wewelak
  • Siji-sijine cara
  • Sedulur sing ora sopan (1)
  • (1)
  • The Raid (1)
  • Menara banyu (2)
  • Menyang peteng / revolusi (2)
  • (Opsional) (2) – bagean “menyang revolusi” / “revolusi”, diaktifake yen sampeyan ngrewangi hakon
  • Ayo Waltz!
  • Papan kanggo nelpon omah – Loop Central Dikunci Ing kene
  • Pesenan (2)
  • Observatorium (2)
  • (2)
  • Lampu / katedral sing ilang (3) – Gumantung saka Jack Matt / Juan Pilihan ing “Sugeng rawuh ing papan”
  • Siaran (4)
  • Gaya Kakaisaran / Spy Cryrunners (4)
  • Veronika (5)
  • Pembunuhan
  • (5)
  • X13 (5)

Nomer ing kurung nuduhake tingkat pamuter sing disaranake kanggo saben nggoleki. Ngerti yen sampeyan mung kudu nggayuh level 5 level kanggo misi pungkasan uga kudu menehi ide babagan sampeyan ing game. Yen sampeyan nemokake manawa Aiden sampeyan kurang saka posisi saiki ing dhaptar iki, banjur goleki pandhuan kita babagan inhibitor entheng kanggo ningkatake statistik lan mbukak kunci maneh.

. Yen sampeyan pengin seneng kabeh misi kasebut karo kanca-kanca, priksa ing pandhuan Multiplayer 2 sing mati kanggo ndeleng kepiye sampeyan bisa ngobrol karo slamet liyane. Priksa manawa kanggo mungkasi sacara periodik ing saindenging crita kanggo ngubengi kutha lan ndeleng pilihan sampeyan mengaruhi jagad lan nyuda fraksi cahya 2 lan mati cahya 2.

Shotgun Kertas Rock minangka omah game PC

Mlebu lan gabung karo kita ing perjalanan kanggo nemokake game PC sing aneh lan apik banget.

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

. .

  • Lampu entheng 2 tetep manut manungsa

Sugeng rawuh ing tindakake!

.

Lengganan ing kertas rock bedhil newsletter saben dina

Entuk crita game PC paling gedhe sing dikirim menyang kothak mlebu sampeyan.

Ollie yaiku Sheriff saka GuideTown ing RPS, lan wiwit gabung karo tim ing taun 2018, dheweke ditulis luwih saka 1.000 pandhuan kanggo situs kasebut. Dheweke seneng main game kompetitif lan pabrik sing mbebayani, cilaka awake Muter badminton, lan ngubur raine ing wulu anget saka kucing loro.

Diwenehi cahya 2 lan suwene bisa ngalahake crita kasebut

Lampu Lampu 2 Pencet gambar sing kena infeksi Zombie

Kudu ngerti dawa 2 sing entheng dawa lan suwene crita kanggo ngalahake? Kita wis entuk sawetara perkiraan kanggo menehi ide kasarasan babagan wektu sampeyan bakal mbuwang otak zombie sing nyasar ing Villed Adhedhasar PlayStyle sing paling disenengi. Donya sing Mati Cahya 2 uga dibungkus karo kegiatan global sing mbukak kanggo ngrampungake, wilayah sing jelas, lan barang sing bisa ditemokake kanthi gampang sampeyan bakal ngganggu sampeyan saka crita sing wis rampung. Apa sampeyan pengin ngupayakake crita utama utawa kanthi tujuan sing nggumunake reruntuhan Villedor, iki sing sampeyan kudu ngerti babagan cahya 2 cahya sing entheng 2 crita lan suwene bisa ngalahake.

Suwene suwene rampung kanggo ngrampungake cahya 2?

Yen sampeyan mung kepengin banget ngupayakake crita utama 2 sing wis mati, sing bakal njupuk sampeyan udakara 20-30 jam. Iki beda-beda gumantung saka pira sampeyan njelajah utawa meander liwat jagad mbukak antarane nggolekits, lan pilihan sing sampeyan lakoni. .

. Kanthi pikirane, playthrough sing luwih khas bakal luwih akeh ing wilayah 50 jam utawa luwih. . Yen muter kanggo review sing entheng 2, wektu akhir kita clocked udakara 70 jam kanthi akeh sing ditinggalake maneh.

Sanajan sampeyan ora bisa ngrampungake kabeh sing wis mati 2 wis nawarake sadurunge ngrampungake Quest Final, kanthi matur nuwun minangka negara endgame sing bakal bisa bali lan ngrampungake prekara sing sampeyan lakoni ing Playthrough sampeyan – Nanging, pemain kudu Aja dingerteni manawa ora ana sing entheng 2 mode game anyar kanggo diputer, ora kaya game pisanan.

Rampung sing sejati nggolek 100% kegiatan sisih lan koleksi bakal katon ing Playthroughs kanthi luwih saka 100 jam, lan pirang-pirang playhrough bakal dibutuhake yen sampeyan pengin tansah mati 2 coop 2. Sugeng wengi lan apik!