Lembah Stardew – Endi Golek NPCS – Gamerevolusi, Lembah Lembah Stardew: Saben Villager ing Game | Loadout

Watak Lembah Stardew: Saben Villager ing game

Contents

Sanajan Leack Jonathan wiwit nutupi industri game ing taun 2009, tanggal akar sing paling awal maneh menyang taun 2004 nalika nulis pisanan kanggo akeh ulasan sing bakal teka. Dilengkapi b.S. Ing sistem informasi komputer lan pirang-pirang sertifikasi teknologi informasi, dheweke menehi perspektif sing unik sing ora sadar teknologi lan bisnis. Duwe peran peran editor ekspekut ing 2016, misi kasebut yaiku nggawe gameerevolution situs game sing mekso bisa nganggep perspektif, lan duwe jangkoan PC sing ngerti, lan Hardware, lan Esports.

Lembah Stardew – Endi Golek Npcs

Salah siji saka Lembah StardewUsup pertama sing dikirim menyang Misi kanggo ketemu kabeh wong ing kutha. Nalika muni, ora kabeh wong gampang ditemokake. Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake gambaran sing sederhana babagan kabeh karakter lan kanggo nemokake dheweke ing dina rata-rata.

Abigail

Alamat: Toko Umum Pierre Nikah: Kasedhiya Lokasi: Abigail minangka Nancy sing negatif sing mbuwang akeh wektu dheweke mlaku-mlaku ing toko umum Pierre, ing ngendi dheweke manggon. Yen sampeyan ora ndeleng dheweke ing ngarep, priksa mburi ing ngendi dheweke bisa lungguh utawa nyambut gawe. Dheweke kadang istirahat kanggo ngunjungi pantai ing sisih kidul lan alas ing sisih kulon.

Alex

Alamat: 1 River Road Nikah: Kasedhiya Lokasi: Alex bisa ditemokake ing omah menyang sisih tengah kutha sing cedhak karo toko umum Pierre. Kadhangkala dheweke nyumerepi asu ing pena asu, utawa ing jejere wit ing sisih tengen omahe.

Caroline

Alamat: Toko Umum Pierre Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Caroline mbuwang paling akeh wektu dheweke ing toko umum Pierre, utamane ing mburi ing ngendi dheweke kerja lan digantung karo kanca-kancane.

Clint

Alamat: Blacksmith Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Nalika kepala ireng, Clint bisa uga ditemokake ing toko ing sisih wétan kutha ing sisih wetan kutha ing sisih kali.

Demetrius

Alamat: 24 gunung gunung Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Demetrius minangka kanca sing cerdas sing bisa ditemokake ing omah ing toko tukang kayu menyang sisih lor sisih desa. Sok-sok, dheweke ngenteni wektu ing tlaga sing cedhak karo tambang tambang utawa cedhak sisih lor menyang sisih lor kutha.

Elliott

Alamat: Pantai Nikah: Kasedhiya Lokasi: Elliott minangka wong sing apik banget sing ngrumas kabin ing pantai. Dheweke mbuwang wektu saben dina mlaku-mlaku ngubengi pantai, utawa nerusake ward ing sisih lor-kulon menyang jembatan mung sisih lor pantai kanggo sawetara pemandangan anyar.

Emily

Alamat: 2 Willow Lane Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Emily minangka ibu sing manggon ing omah karo Haley menyang sisih kidul-kulon kutha. Dheweke bisa ditemokake ana kanthi dipercaya, sanajan dheweke mlaku-mlaku ngubengi kutha nganti sawetara menit saben dina. Uga Read: Review Lembah Stardew

Evelyn

Alamat: Omah Wétan Ora kasedhiya Lokasi: Evelyn minangka simbah sing mbuwang akeh wektu dheweke ing omah ing sisih wétan kutha ing ngendi dheweke manggon karo George. Dheweke mlaku ngubengi tengah kutha sapisan dina kanggo olahraga.

George

Alamat: Omah Wétan Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: George ora obah akeh, amarga dheweke wis nandhang rodha amarga umur tuwa. Minangka bojomu Evelyn, sampeyan bisa nemokake dheweke ing omah sing nonton TV paling akeh wektu. Omahé ana ing pinggir kutha ing sisih wetan, sisih wetan toko umum Pierre.

Gus

Alamat: Trailer Nikah: Ora kasedhiya Gus meh tansah nundhung ing saloon ing tengah kutha, dheweke bisa ditemokake bartending. Ing wengi, dheweke bisa ditemokake ing trailer kasebut mung sisih wetan Saloon ing ngendi dheweke urip karo Pam.

Haley

Alamat: 2 Willow Lane Nikah: Kasedhiya Lokasi: Haley minangka prawan enom snobby sing manggon ing sisih kidul-kulon sisih kidul-kulon ing kutha. Dheweke mbuwang wektu ing omah, nanging kanthi rutin menyang pantai kanggo njaluk tan, ing Kali Kidul ranch Marnie, utawa mancur ing sisih lor kutha. Uga Read: Hubungan stardew, pernikahan lan nuntun omah lan bocah

Harvey

Alamat: Klinik Nikah: Kasedhiya Lokasi: Harvey mbuwang wektu ing klinik ing jejere toko umum Pierre ing ngendi dheweke kerja. Dheweke kadang-kadang kepala ing njaba menyang banyu mancur mung sisih lor klinik ing ngendi dheweke pondok orane.

Jas

Alamat: Ranch Marnie Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Jas minangka prawan enom sing obah akeh. Dheweke bisa ditemokake ing Ranch Marnie kadhangkala, nanging asring mlaku ngliwati kutha kanggo ngunjungi museum ing ngendi dheweke entuk pendhidhikan.

Jodi

Alamat: 1 Willow Lane Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Jodi mbuwang akeh wektu sing ngurus anak loro, Sam lan Vincent. Mula, dheweke bisa asring ditemokake ing omah ing sisih kidul-kulon kutha ing endi biasane dheweke masak masak.

Leah

Alamat: Kabin Nikah: Kasedhiya Lokasi: Lea mbuwang wektu sing sithik ing omah ing sisih kulon kutha. Nanging, dheweke rutin menyang toko umum Pierre, bar, pantai, lan blumbang sisih kulon omah. Muga-muga bisa nemokake dheweke.

Lewis

Alamat: Manor Walikota Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Lewis aktif banget, lan wong sing pertama ketemu ing kutha. Dheweke bisa ditemokake mlaku-mlaku ing sisih lor kutha cedhak toko umum Pierre nalika ora ana ing Manor Walikota.

Linus

Alamat: Tenda kuning Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Linus ora duwe omah, sanajan dheweke duwe tarub yen dheweke ing sisih lor peta cedhak tambang tambang lan tukang kayu. Dheweke mbuwang wektu sing paling akeh ing cedhak tarub lan nggantung ing tlaga ing sisih wétan.

Marnie

Alamat: Ranch Marnie Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Marnie kepala ranch mung sisih kidul peternakan, lan sisih kulon kutha. Dheweke ngenteni pelanggan ing lawang toko ranch umume, sanajan dheweke kadang-kadang usaha wétan kanggo ngunjungi Kali lan Museum.

Maru

Alamat: 24 gunung gunung Nikah: Kasedhiya Lokasi: Maru manggon ing toko Carpenter bebarengan karo Demetrius, Robin, lan Sebastian. Dheweke mbuwang wektu ing omah dheweke kerja ing laboratorium, sanajan dheweke umume ditemokake ing klinik Harvey ing ngendi dheweke kerja minangka perawat.

Pam

Alamat: Trailer Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Pam urip ing trailer kanthi gus. Dheweke nglampahi paling akeh wektu dheweke ing saloon, mlaku-mlaku ngubengi tengah kutha, lan ing trailer dheweke ing sisih wetan kutha.

Penny

Alamat: Trailer Nikah: Kasedhiya Lokasi: Penny minangka pamirsa sing maca sopan sing urip ing trailer karo ibune, Pam. Dheweke obah ing kutha akeh, ing antarane omah, kali ing mburi Jojamart, maca buku ing sisih wétan omah Haley, lan perpustakaan ing ngendi dheweke maca kanggo bocah-bocah. Uga maca: Rahasia sing didhelikake Lembah Stardew

Pierre

Alamat: Toko Umum Pierre Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Pierre mbukak toko utama ing kutha, sing ana ing sisih lor cedhak karo Manor Walikota.

Robin

Alamat: 24 gunung gunung Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Robin minangka tukang kayu utama kanggo desa kasebut. Dheweke bisa ditemokake ing toko tukang kayu ing sisih lor kutha umume wektu.

Sam

Alamat: 1 Willow Lane Nikah: Kasedhiya Lokasi: Sam minangka remaja sing semangat karo Jodi lan Vincent. Dheweke bisa ditemokake kerja ing Joja Mart ing sisih wétan, ing omahe, utawa mlaku-mlaku ing kutha.

Sebastian

Alamat: 24 gunung gunung Nikah: Kasedhiya Lokasi: . Saka wektu-wektu dheweke kepala ing njaba mlaku-mlaku ing kutha utawa ngunjungi tlaga ing sisih wetan omahe.

Shane

Alamat: Ranch Marnie Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Urip karo Marnie, Shane bisa ditemokake ing bar, ing Jojo Pasar, lan ing Ranch Marnie ing ngendi dheweke manggon.

Vincent

Alamat: 1 Willow Lane Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Vincent minangka kanca mudha sing kuat sing manggon ing sisih kidul-kulon kutha bebarengan karo Jodi, Sam, lan Jas. Dheweke mbuwang sawetara wektu ing omah, nanging ora bisa ditemokake ing buku maca museum.

Willy

Alamat: Pantai Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Willy minangka kepala nelayan desa. Dheweke bisa ditemokake ing pantai pantai sing mbuwang wektu mancing lan nggarap toko mancing.

Wisaya

Alamat: Menara Wisaya Nikah: Ora kasedhiya Lokasi: Wisaya kanthi alami sing ditepungi minangka bagean saka nggoleki. Dheweke ora bisa dibukak tanpa nggoleki wajib, sing ora dikunci sawetara minggu menyang crita kasebut. Sawise sampeyan nampa nggoleki sampeyan bisa nemokake dheweke ing menara tuntunan menyang sisih kulon sisih kulon.

20 tips lan trik kanggo lembah stardew

Prioritase Pusat Komunitas

Prioritase Pusat Komunitas

Aja lali nglengkapi boots lan cincin sampeyan

Aja lali nglengkapi boots lan cincin sampeyan

Nandur modal ing dhuwur investasi

Nandur modal ing dhuwur investasi

Sumbang saben artefak menyang musium

Sumbang saben artefak menyang musium

Ndandani asap jembatan pantai

Ndandani asap jembatan pantai

Nganyarke AX lan pickaxe sampeyan bisa

Nganyarke AX lan pickaxe sampeyan bisa

Sing golek saben warga npc

Sing golek saben warga npc

Dina udan sing paling apik kanggo kemajuan tambang

Dina udan sing paling apik kanggo kemajuan tambang

Sampeyan bisa ngumpulake barang sing didhelikake saka cacing

Sampeyan bisa ngumpulake barang sing didhelikake saka cacing

Sampeyan bisa ngilangi tumpukan item

Sampeyan bisa ngilangi tumpukan item

Cara nggawe dhuwit kanthi cepet

Cara nggawe dhuwit kanthi cepet

Priksa Dewan Toko Umum Pierre ing saben dinane

Priksa Dewan Toko Umum Pierre ing saben dinane

Gunakake pickaxe kanggo mbusak lemah sing diombe lan barang digawe

Gunakake pickaxe kanggo mbusak lemah sing diombe lan barang digawe

Entuk panyiraman lan pupuk

Entuk panyiraman lan pupuk

Miwiti GIFING Awal

Miwiti GIFING Awal

Investasi akeh banget ing mangsa nalika wiwitan saben wulan

Investasi akeh banget ing mangsa nalika wiwitan saben wulan

Ing endi golek barang usaha utama

Ing endi golek barang usaha utama

Kepiye cara menyang tingkat sabanjure

Kepiye cara menyang tingkat sabanjure

Sampeyan bisa uga pengin ngindhari kewan

Sampeyan bisa uga pengin ngindhari kewan

Aja lali kanggo barang kerajinan

Aja lali kanggo barang kerajinan

20 tips lan trik kanggo lembah stardew

20 tips lan trik kanggo lembah stardew

Sanajan Leack Jonathan wiwit nutupi industri game ing taun 2009, tanggal akar sing paling awal maneh menyang taun 2004 nalika nulis pisanan kanggo akeh ulasan sing bakal teka. Dilengkapi b.S. Ing sistem informasi komputer lan pirang-pirang sertifikasi teknologi informasi, dheweke menehi perspektif sing unik sing ora sadar teknologi lan bisnis. Duwe peran peran editor ekspekut ing 2016, misi kasebut yaiku nggawe gameerevolution situs game sing mekso bisa nganggep perspektif, lan duwe jangkoan PC sing ngerti, lan Hardware, lan Esports.

Langganan newsletter kita

Rilis mbesuk

Persona 5 Tactica

Sawise kedadeyan aneh, Phantom maling ngumbara menyang kasunyatan sing aneh ing ngendi warga negara sing urip miturut penindasan kezaliman. Diubengi dening klompok militer sing jenenge Begionnaires, dheweke bisa nemokake bebaya sing ana nganti revolusi misterius sing jenenge Erina ngluwari dheweke lan menehi kesepakatan kanggo ijol-ijolan kanggo ijol-ijolan. Apa Kasunyulan Ana ing mburi Erina lan Kesepakatan Dheweke ..

Stalker 2

S.T.A.L.K.E.. Salah sawijining perkara Open-World paling gedhe kanggo sampeyan kanggo njelajah – bebarengan karo crita sing ngangkut epik kanthi pirang-pirang mburi. S.T.A.L.K.E.R. ngadeg (scavengers, trespasser, petualang, penganten, pembunuh, penjelajahan lan perampok).

S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R 2 minangka campuran unik saka fps, immersive sim lan medeni kanthi swasana sing kandel. Salah sawijining perkara Open-World paling gedhe kanggo sampeyan kanggo njelajah – bebarengan karo crita sing ngangkut epik kanthi pirang-pirang mburi. S.T.A.L.K.E.R. ngadeg (scavengers, trespasser, petualang, penganten, pembunuh, penjelajahan lan perampok).

Immortals aveum

Saka direktur kreatif ruang tiwas lan pirang-pirang telpon kampanye tugas dadi abadi aveum, penembak pemantau wong siji-pamuter ing Universitas Fantasi asli-pamirsa kanthi sifat, rame kanthi konflik, lan ing dalan sing ora ana gandhengane.

Ulasan

KJM K3 Review

Review proyektor KJM K3

KJM K3 janji janji gampang dienggo ing bentuk pamicara sing dibangun kanthi kualitas, video pertama Netflix lan Video Pre-Instal, ..

Redmagic Cyberbuds Dao Tws Review

Redmagic Cyberbuds Dao Tws Review

Sajrone wektu nalika desain Earbud wis dadi rame, redmagic kepengin golek tren sing nganggo cyberbuds ..

Boulia Pro Review

Bouli boy cua game kursi kursi

Boulus langsung menek ing peringkat ing merek game sing lunga karo merek game karo Max elit, nanging ana kursi kasebut ..

Watak Lembah Stardew: Saben Villager ing game

Gréja Lembah Stardew: Alex, Haley, lan Shane mesem ing latar mburi sawah

. Ana akeh karakter lebak antarmewe ing kutha pelican sing bisa ditindakake para pemain. Nanging, kanthi macem-macem karakter beda, kudu ngerti lan tetep.

Khusus, ana karakter tartamtu sing bisa nikah lan sawetara sing ora bisa. Ing flipside, ana sawetara karakter sing bisa menehi hadiah kanggo lan wong liya sing ora bisa. Sing luwih parah, saben karakter seneng macem-macem jinis hadiah, lan yen sampeyan menehi salah sing bakal ngrusak hubungan karo dheweke.

Iki akeh sing kudu dilakoni, mula kita wis tugel kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kabeh Karakter stardew valley. Hubungan bangunan ing Pelican Town minangka bagean gedhe saka game, lan bisa uga rada bingung yen sampeyan ora yakin apa sing kudu dilakoni lan kepiye cara kerja.

Kabeh karakter stardew

Ana total 45 karakter ing Lembah Stardew. Saben villager duwe tanggung jawab sing beda ing kutha pelican utawa nduweni peran khusus ing game kasebut. Ora kabeh digawe padha, amarga ana sawetara karakter sing bisa nikah, wong liya sing ora bisa, lan sawetara sing ora bisa nampa hadiah.

Ing ngisor iki minangka dhaptar saben karakter ing Lembah Stardew:

  • Abigal (bachelorette)
  • Alex (sarjana)
  • Birdie (ora giftable)
  • Bouncer (ora giftable)
  • Caroline (ora bisa omah-omah)
  • Clint (ora bisa omah-omah)
  • Demetrius (ora bisa omah-omah)
  • Dwarf (ora bisa omah-omah)
  • Elliot (sarjana)
  • Emily (bachelorette)
  • Evelyn (ora bisa omah-omah)
  • George (ora bisa omah-omah)
  • GIL (ora giftable)
  • Gubernur (ora giftable)
  • Eyang (ora giftable)
  • Gunther (ora-giftable)
  • Gus (ora bisa omah-omah)
  • Haley (bachelorette)
  • Harvey (sarjana)
  • Henchman (ora giftable)
  • JAS (ora bisa omah-omah)
  • Jodi (ora bisa omah-omah)
  • Kent (ora bisa omah-omah)
  • Krobus (ora bisa omah-omah)
  • Leah (Bachelorette)
  • Leo (ora bisa omah-omah)
  • Lewis (ora bisa omah-omah)
  • Linus (ora bisa omah-omah)
  • Marlon (ora giftable)
  • Marnie (ora bisa omah-omah)
  • Maru (Bachelorette)
  • Morris (ora giftable)
  • Mr. Qi (ora-giftable)
  • Pam (ora bisa omah-omah)
  • Penny (bachelorette)
  • Pierre (ora bisa omah-omah)
  • Profesor Siput (Ora Giftable)
  • Robin (ora bisa omah-omah)
  • Sam (sarjana)
  • Sandy (ora bisa omah-omah)
  • Sebastian (sarjana)
  • Shane (sarjana)
  • Vincent (ora bisa omah-omah)
  • Willy (ora bisa omah-omah)
  • Wisaya (ora bisa omah-omah)

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh karakter ing Lembah Stardew sing bisa sampeyan sosialisasi lan ngerti. Saka 45 karakter, 34 wong bisa diwenehi hadiah. Iki perlu yen sampeyan pengin bakal nikah utawa ngunggahake tingkat kekancan kanthi NPC.

Gréja Lembah Stardew: Desa kumpul kanggo festival musim dingin ing salju

Karakter stardew valley tresna universal

Ana sawetara barang ing game sing diarani universal tresna. Iki mung tegese hadiah kasebut bisa diwenehake kanggo karakter apa wae lan dijamin tresna karo dheweke, mung sawetara pengecualian cilik.

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh universal sing tresna ing Lembah Stardew:

  • Mutiara (sapa wae)
  • Waluh emas (sapa wae)
  • Permen rock sihir (sapa wae)
  • Sikil terwelu (aja menehi dhuwit)
  • Shard prismatik (aja menehi haley)

Menehi salah sawijining hadiah kasebut kanggo karakter bakal entuk sampeyan 80 passing. Yen sampeyan menehi pisungsung kanggo karakter kasebut nalika ulang taun, sampeyan bisa entuk total 640 poin.

Watak Lembah Lembah Universal

Padha karo wong-wong sing duwe universal, uga ana sawetara sengit universal, sing bakal mbayar 40 titik kekancan.

Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh sengit universal ing Lembah Stardew:

  • Kabeh ganggang
  • Kabeh artefak
  • Kabeh umpan
  • Kabeh uwuh
  • Daging Daging
  • Iwak
  • HAY
  • Joja cola
  • Magnet
  • Lenga bawang putih
  • Poppy
  • Jamur abang
  • Tanduran rusak
  • Tlutuh
  • Urchin segara
  • Seaweed
  • Slime
  • Siput
  • Bun aneh
  • Void Mayonaise
  • Suket

Dadi, yen sampeyan pengin tetep kanca karo karakter tartamtu, aja menehi hewan universal minangka hadiah.

Ana total limang jinis hadiah ing Lembah Stardew: tresna, seneng, netral, ora seneng, lan sengit. Saben jinis bakal entuk utawa biaya sampeyan macem-macem titik kekancan. Kajaba iku, saben karakter luwih milih barang sing beda. Kanggo risak lengkap, priksa manawa mriksa pandhuan ing stardew valley kita.

Gréja Lembah Stardew: para desa kumpul ing saloon stardrop

Karakter Lembah Stardew sampeyan bisa omah-omah

Ana total 12 karakter stardew sing layak kanggo omah-omah. Khusus, ana enem bachelors lan enem bachelorette. Salajengipun, pasangan bisa omah-omah NPC saka jinis sing padha yen dheweke seneng. Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh calon pernikahan ing Lembah Stardew:

  • Bachelors: Alex, Elliot, Harvey, Sam, Sebastian, lan Shane
  • Bachelorettes: Abigail, Emily, Haley, Leah, Maru, lan Penny

Kanggo omah-omah karo karakter ing Lembah Stardew, sampeyan kudu menehi buket sawise sampeyan wis tekan wolung ati. Saka ing kono, dheweke bakal dadi pacar utawa pacar nganti tekan sepuluh ati. Sawise sampeyan wis Meter Meter karo dheweke, sampeyan bakal bisa ngusulake lan nikah.

Mupangate Nikah Valley Stardew

Ana sawetara keuntungan nikah ing Lembah Stardew. Sawise kawinan, pasangan sampeyan bakal pindhah menyang kebon sampeyan karo sampeyan lan sampeyan bisa miwiti urip bebarengan. Sampeyan uga bakal bisa duwe anak bebarengan.

Mangkene kabeh mupangat pernikahan starey:

  • Dipakani kewan
  • Ngisi asu / bokor kucing
  • Menehi hadiah
  • Duwe bayi
  • Nggawe sarapan / nedha bengi
  • Ndandani pager
  • Mbanyoni panen ing musim gugur, musim semi, lan musim panas

Yen sampeyan wis main game kanggo sawetara wektu lan nggoleki apa sing kudu ditindakake, utawa mung pengin pitulung babagan kebon, dadi omah-omah luwih apik kanggo tetep menarik.

Sing paling gampang omah-omah ing lembah stardew?

Nalika ana akeh karakter kanggo omah-omah ing Lembah Stardew, sawetara luwih gampang tinimbang liyane. Karakter paling gampang kanggo omah-omah yaiku Lea, amarga prekara-prekara sing disenengi gampang kanggo entuk: salad, barang-barang sing diprobat, lan kopi. Sampeyan kudu menehi hadiah kanggo maksimal meter jantung, lan barang sing paling disenengi.

Dadi, sampeyan duwe, kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan karakter Lembah Stardew. Nalika sampeyan ora bisa elop lan omah-omah sing seneng karo Krobus, ana akeh karakter sing layak liyane sing ana kanggo nggawe kanca – lan mungsuh – yen sampeyan pengin.

Luwih saka loadout

Andrew Smith And Andrew Smith minangka wartawan game sing bisa digunakake ing IGN, GameSpot, Gamesradar, lan liya-liyane. Dheweke ngerti barang-barang babagan game kaya Fortnite, Cincin Elden, lan liya-liyane.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.