Lembah Dreamlight Disney: Lokasi guwa mistis, solusi teka-teki gapura | Gameluster, Gua Mistik – Wiki Dreamlight Valley

Guwa mistik

Sawise masak, sampeyan bakal entuk pasta veggie telung bintang. Mangan pasta veggie kanggo mbukak kunci gapura sihir katelu lan pungkasan menyang guwa mistik.

Lembah Dreamlight Disney

diisi akeh nggolekis sing menarik sing kudu ditindakake para pemain supaya bisa maju ing game. Salah sijine yaiku sing apik banget. Ing upaya iki, pemain wis ditugasake ngunjungi guwa mistik lan ngempalaken kekuwatan supaya bisa bebas Ursula saka alangan gaib sing peteng.

. Kita duwe akeh pemain sing pengin ngerti cara ngatasi teka-teki lan entuk orb daya ing game kasebut. Ndelok, kita wis nyiapake pandhuan sing gampang dienggo ing ngendi sampeyan bakal nemokake guwa mistik, kepiye cara ngrampungake teka-teki lan entuk orb utawa daya ing Lembah Dreamlight Disney.

Ing endi golek guwa mistik

Sampeyan bakal nemokake guwa mistik ing Pantai Dazzle.

Sawise ninggalake guwa Ursula, mlaku bali menyang pantai, ngetutake wit palem ing sisih tengen nganti sampeyan ndeleng pilar. Bukak tugu, lan sampeyan bakal nemokake lawang guwa mistik. Cedhak mlebu, sampeyan bakal bisa ndeleng piranti kuna. Sesambungan karo piranti lan pasang kristal sing ditampa Ursula kanggo mbukak lawang menyang guwa mistik.

Cara Mbukak kunci Gates Magic

Ana telung gapura gaib ing guwa mistik, sing kudu dibukak kanthi ngatasi teka-teki sing bakal ditindakake. Ing ngisor iki, kita wis nuduhake solusi kanggo mbukak kunci saben gapura gaib ing guwa mistik.

Gapura sihir pisanan

Ing gapura sihir pisanan, sampeyan bakal nemokake telung patung berwarna sing beda. Werna patung meh padha karo Gems sing kudu ngrampungake teka-teki lan mbukak gapura sihir pisanan. Mangkene permata sampeyan kudu ngatasi teka-teki iki:

  • Patung ijo : Peridot (ditambang saka vena mineral kanthi tentrem lan biome pantai sing tentrem).
  • Patung biru : Aquamarine (mined saka vena mineral ing pantai sing nggumunake lan alas Valor Biome).
  • Patung Abang : Garnet (ditambang saka vena mineral ing plaza lan biome meadow tentrem).

Sampeyan bakal nemokake permata iki ing biomes ing ndhuwur. Ngrusak watu ing lembah kanthi pickaxe kanggo entuk permata iki. Sawise sampeyan nglumpukake kabeh permata sing perlu, bali menyang patung, sesambungan karo dheweke, lan dilebokake ing tangane kanggo mbukak gapura sihir pisanan ing guwa mistik.

Gapura Piandel Kapindho

Ing gapura sihir kapindho, sampeyan bakal bisa ndeleng trio patung liyane. Sawise sampeyan nyedhaki meja, sampeyan bakal nampa katrangan kriptik ing maca layar “D Iscover Tanduran sing tepat kanggo tuwuh lan ing ngisor iki. Siji ora ana lemah, emas lan coklat liyane. Apa sing isih abang lan bunder .”Iki tegese sampeyan butuh wiji wortel, wiji gandum, lan wiji tomat.

Ana rong cara kanggo entuk wiji kasebut Lembah Dreamlight Disney . Sing pertama yaiku liwat tetes wengi, lan sing nomer loro yaiku liwat warung Goofy. Minangka kemungkinan kanggo njupuk saka eri wengi sithik banget, disaranake kanggo tuku saka warung Goofy kanthi tentrem.

Sawise sampeyan entuk kabeh wiji sing dibutuhake, bali menyang guwa mistik, tanduran wiji-wiji panen ing ngarep patung, lan banyu kanthi rutin. Sampeyan bisa uga bisa ngenteni supaya bisa tuwuh utawa melu nggoleki liyane, amarga entuk wektu kanggo peternakan. .

Gapura Piandel Katelu

Ing gapura sihir katelu, sampeyan bakal dijaluk “masak lan mangan” apa sing wis thukul. Kanggo nindakake, sesambungan karo pot masak ing sisih tengen gapura gaib, nyelehake wortel, gandum, lan tomat sampeyan wis thukul ing panci, banjur miwiti masak. Sampeyan butuh batu bara kanggo masak. Yen sampeyan ora duwe siji, ngrusak watu ing mburi sampeyan kanggo entuk siji.

Sawise masak, sampeyan bakal entuk pasta veggie telung bintang. .

Cara Entuk Orb Daya ing Valley Dreamlight Lembah Disney

. Kanggo njaluk orb kekuwatan, cast rod mancing ing blumbang kaya sing sampeyan lakoni kanggo mancing biasa. Sampeyan bisa uga ngadhepi titik hardship njupuk barang kasebut, nanging sawise sawetara upaya, sampeyan bakal entuk kekuwatan orb.

Muga-muga pandhuan iki mbantu sampeyan ing sampeyan Lembah Dreamlight Disney . Sembarang pitakon? Komentar ing ngisor iki!

Guwa mistik

Guwa mistis mlebu.png

The Guwa mistik yaiku lokasi. Guwa sing peteng lan misterius sing duwe 4 Tingkat mudhun menyang bumi, kanthi kolam banyu lan pilar sing rusak ing tingkat paling murah. Bakal diselehake nalika miwiti game anyar lan ditemokake ing pesisir w├ętan Pantai Dazzle. Ora bisa dipindhah.

Isi

Jadwal

Artikel utama: Wektu.

Wektu
Kabeh dina Mbukak lan kasedhiya. Ora ana karakter sing manggon ing lokasi iki.

Item Lingkungan

Pencarian

Lokasi iki melu nggoleki ing ngisor iki:

Kisah Kisah

  • Kanthi kekuwatan gedhe.

Pencelaian Persahabatan

  • Buku resep Remy
  • Sumunar cahya
  • Hobi jahitan
  • Doorway kuno
  • Ritual
  • Fungeons lan Dragons

Pangeling-eling ing ngisor iki referensi lokasi iki:

Spoiler
Memori Dreamlight Valley 11

Item

Barang ing ngisor iki bisa diklumpukake ing lokasi iki:

  • Dada hadiah kuning sing ngemot:
  • Wortel (3)
  • Buku resep sing ngemot pasta veggie
  • Tas sandhangan sing ngemot putih mickey-mouse-patch jeet

Galeri

Tingkat guwa mistis 1.png Gua guwa mistik 2.png Tingkat Gua Mistik 4.png Tingkat guwa mistik 5.png Gua mistik tingkat lake.png

Sejarah