Lembah Dreamlight Disney: Cara Nganyarke Omah Sampeyan & Entuk Kamar Anyar – Dexerto, Cara Nganyarke Omah ing Valley Disney | VG247

Cara Nganyarke Omah Omah ing Lembah Disney Dreamlight

Ing Valley Dreamlight Lembah Disney, sampeyan bakal miwiti karo puyuh, mlayu ing omah. Nanging, nalika sampeyan ngresiki plaza lan kenal karo penduduk – yaiku, karakter Disney – sampeyan bakal nemokake sampeyan bisa Nganyarke omah sampeyan.

Disney Dreamlight Valley: Cara Nganyarke Omah & Entuk Kamar Anyar

Lembah Dreamlight Cara nggedhekake lan nganyarke omah

Disney, Nintendo

Pemain Lembah Disney Disney kudu nganyarke lan nggedhekake omah pribadi kanggo nggawe omah impen, nanging sawetara langkah kudu rampung sadurunge pilihan kasebut ora dikunci.

Miwiti ing Valley Dreamlight Bley bisa dadi tantangan nyata. Pemain kudu ngrampungake pirang-pirang pitakon, akeh dhuwit, lan ngempalaken sumber daya sing akeh kanggo ngakses sawetara bagean game awal. Salah sawijining prestasi awal game sing paling penting yaiku mbukak kunci kontak lan ekspansi Ngarep.

Artikel terus sawise ad

Nganyarke omah ora mung kanggo nggawe eksternal omah sing apik kanggo dideleng. Dheweke uga menehi akses kanggo pemain supaya luwih apik. Amarga urutane game akses awal durung seimbang lan opsi panyimpenan durung seimbang, iku minangka aset sing nyenengake kanggo para pemain.

Artikel terus sawise ad

Ing ngisor iki langkah-langkah kanggo mbukak kunci upgrade lan ekspansi, lan kepiye ningkatake omah.

Cara Mbukak kunci Disney Dreamlight Valley Nganyarke Valley lan ekspansi

Langkah pertama kanggo mbukak kunci upgrade lan ekspansi ing omah yaiku ketemu scrooge duck dhuwit-grubby. Pemain bisa nabrak ing Scrooge sanajan sadurunge mlebu ing kraton impen kanthi Merlin, nalika diblokir dening anggur ing njaba toko ing njaba toko.

Artikel terus sawise ad

Sawise mbebasake Scrooge, Pemain bakal dikirim ing pirang-pirang tugas kanggo entuk toko lan mlaku ing ngisor sinau babagan investasi ing ekonomi lokal. Kanggo ngakses upgrade Ngarep, Pemain kudu ngrampungake nggoleki ing ngisor iki:

  • Nggawe sen
  • Mbukak maneh Scroje Mcduck
  • Ekonomi Dreamlight Valley 101

Disney-Dreamlight-Lembah-Nganyarke Nganyarke-Ekspansi

Pembukaan agung saka toko scrooge

Pencarian cukup gampang, sing mbutuhake potongan dhuwit, tuku, dekorasi, adol barang. Sawise pemain Valley Valley wis rampung Dreamlight Ekonomi Valley 101, Scrooge bakal ngandhani yen lift saiki kasedhiya ing omah. Saliyane ing lift iki, ana tandha dandan sing ditandur ing njaba omah.

Artikel terus sawise ad

Related:

11 Skins CSGO sing paling larang ing 2023: Knives, AK-47, AWP & More

Artikel terus sawise ad

Pemain saiki bisa mbayar upgrade lan nggedhekake ruang tamu.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Apa bedane antara upgrade lan ekspansi?

An Nganyarke ningkatake struktur omah. Iki kalebu tampilan njaba, persediaan omah, lan jumlah jubin. Ekspansi nambah lan nambah kamar ing omah.

Saiki, ana 4 Nganyarke kasedhiya. Sing pertama bebas, lan liyane rinci ing ngisor iki.

  • Ekspansi kaping loro – 2,000 dhuwit recehan, nambah panyimpenan internal.
  • Ekspansi katelu – 20,000 dhuwit recehan, upgrade njaba, nambah panyimpenan internal, nambah lantai nomer loro.
  • Pengembangan Papat – 75,000 Dhuwit recehan, upgrade njaba, nambah panyimpenan internal, nambah lantai katelu.

Ekspansi bisa digunakake kanggo nambah kamar tambahan kanggo saben lantai. .

Artikel terus sawise ad

Nalika akses awal game duwe akeh dekorasi lan perabot, Pemain ora kuwatir babagan nambah akeh kamar sing diwiwiti saka wiwitan. Fokus kanggo upgrade menyang omah bakal menehi akeh ruang wiwitan nalika menehi akses menyang panyimpenan sing ora bisa dianyari saben undakan.

Artikel terus sawise ad

Priksa sawetara Pandhuan Lembah Lembah Disney liyane ing ngisor iki:

Cara Nganyarke Omah Omah ing Lembah Disney Dreamlight

Iku sisih ndhuwur sing butuh akeh TLC, paling ora.

Pandhuan dening Panuntun Guide Kelsey Rayner
Dianyari ing Dec. 8, 2022
Tindakake Lembah Dreamlight Disney

Ing Valley Dreamlight Lembah Disney, sampeyan bakal miwiti karo puyuh, mlayu ing omah. Nanging, nalika sampeyan ngresiki plaza lan kenal karo penduduk – yaiku, karakter Disney – sampeyan bakal nemokake sampeyan bisa Nganyarke omah sampeyan.

Nyekel Trailer Game Playlay Gamelan Kanggo Disney Dreamlight Valley ing kene, lan ndeleng apa liyane sing kudu diarepake.

Sing ujar, sampeyan kudu nggawe jumlah karya sing signifikan ing sekitar Dreamlight Valley sadurunge Scrooge Mcduck nawakake mbantu ndandani papan sampeyan. Nanging, iku larang regane, amarga ora mung bakal ngimpi impen katon luwih apik lan luwih gedhe, bakal nyimpen luwih akeh!

Tanpa luwih ado, kene Cara Nganyarke Omah Omah ing Lembah Dreamlight.

  • Cara Mbukak kunci UPGROGROGN UPGRGUNAKAN DIGUNAKAN
  • Cara Mbukak kunci Pengiriman Omah Eksterior ing Lembah Dreamlight Disney
  • Kabeh Nganyarke Omah ing Lembah Dreamlight Disney

Cara Mbukak kunci UPGROGROGN UPGRGUNAKAN DIGUNAKAN

Iku ora langsung maju utawa langsung sampeyan ngarep-arep, nanging mbukak kunci pangalihan omah ing Lembah Disney, sampeyan kudu ing sisih apik Scrooge Mcduck. Sing ujar, miwiti kanthi mbangun toko ing omah sampeyan kanthi 1.000 dhuwit recehan.

Eksternal saka Scrooge Mcduck

Nalika sampeyan terus maju, terus mriksa karo scrooge mcduck lan ngrampungake pitakon sing ditugasake kanggo sampeyan. Iki kalebu tuku barang saka toko, ngagem sandhangan sing paling apik mcduck ing upaya kanggo ngiklanake toko, lan uga bakal bisa mbukak kunci stasiun kerajinan.

Cepet utawa mengko, sampeyan bakal ditugasake karo Ekonomi Dreamlight Valley 101 Pencarian, ing ngendi sampeyan kudu adol pitung saka gems ing warung goofy.

Sawise rampung, bali menyang scrooge mcduck, lan dheweke bakal menehi upgrade karo upgrade omah. Saiki, sirah ing omah lan katon ing sisih kiwa lawang. Ing kene, saiki bakal dadi menu sing bisa diakses kanggo nganyarke interior omah kanthi nambah kamar anyar lan liya-liyane.

Lif sing ngidini para pemain tuku upgrade omah interior ing Lembah Lembah Disney Menu kanggo nganyarke interior omah ing lembah Dreamlight Disney

Cara Mbukak kunci Pengiriman Omah Eksterior ing Lembah Dreamlight Disney

Sawise ngomong karo scrooge mcduck sepisan maneh mcdilop mcduck ing njaba omah, lan iki sampeyan kudu lunga yen sampeyan pengin nganyarke njaba omah.

Pamuter ujar karo scrooge mcduck babagan nganyarke omah eksternal ing Lembah Lembah Disney

Nganyarke pisanan utamane minangka kosmetik, nanging uga menehi sawetara panyimpenan tambahan ing omah sampeyan! Sawise iki, tambahan eksternal bakal luwih akeh lantai ing omah sampeyan.

Kabeh Nganyarke Omah ing Lembah Dreamlight Disney

Sawise rampung, ngentekake upgrade omah sing ora dikunci ing Lembah Dreamlight, ana akeh sing kudu disimpen. Sampeyan bakal bisa nggedhekake ruangan utama, lan banjur bakal bisa mbukak kunci kamar anyar sing beda-beda ukuran kanthi ekspansi, lan lantai anyar.

Nganyarke omah interior ing Lembah Dreamlight Disney kaya ing ngisor iki:

  1. Ekspansi Pisanan: 1000 dhuwit recehan
  2. Ekspansi kapindho: 2000 bintang dhuwit recehan
  3. 6×6 Kamar: 1000 dhuwit recehan
  4. 8×8 Kamar: 2000 bintang dhuwit recehan
  5. Kamar 10×10: 3000 bintang lintang

Nganyarke omah eksterior ing Lembah Dreamlight Disney kaya ing ngisor iki:

  1. Ekstra Eksorior Ekstra: Bintang 2000 Coins Star (Tidies munggah, tambahake panyimpenan)
  2. Lantai kapindho: Dhuwit recehan 20000 (nambah lantai loro, lan luwih akeh)
  3. Lantai katelu: 75000 dhuwit recehan (nambah lantai kaping telu, lan luwih akeh)

Nganyarke omah ing Lembah Dreamlight minangka sederhana, yen sampeyan seneng mbantu scrooge mcduck sadurunge! Kanggo luwih akeh ing Valley Dreamlight Bloney, aja lali njupuk kabeh alat kerajaan.

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aksi ngulandara tindakake
  • Disney Tindakake
  • Disney Dreamlight Valley Tindakake
  • Interaktif Interaktif Tindakake
  • Gameloft Tindakake
  • Nintendo Switing Tindakake
  • PC Tindakake
  • PS4 Tindakake
  • PS5 Tindakake
  • Simulasi Tindakake
  • Xbox siji
  • Xbox Serion X / S Tindakake

Tindakake kabeh topik ndeleng 7 liyane

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Langganan Newsletter VG247 Daily

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.

Passion Kelsey kanggo game diwiwiti kanthi piala, lan mula angel banget kanggo nggawe game medeni wiwit. Nalika lagi ora nyetir medeni anyar utawa menehi pembatalan bukit bisu, dheweke bisa uga bisa nemokake pokémon sing lucu lan kirby, utawa rata-rata ing game FPS.

Cara Nganyarke Omah Omah ing Lembah Disney Dreamlight

Nganyarke Dreamlight Valley Valley UPGRADE

Sampeyan kudu nganyarke Disney Dreamlight Valley kanggo nambah ukuran kamar lan kapasitas panyimpenan, soko sing ora langsung kaya sing dikarepake ing sim. Ora, ora ana Tom Nook sampeyan njupuk utang sing luwih akeh, nanging ana karakter liyane sing kudu digunakake kanggo ditambahake supaya bisa nambahi abode sing asor – scrooge mcduck.

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan game Disney iki yaiku sampeyan ora diwatesi kanggo rute khusus – sampeyan bisa milih mbukak kunci kasunyatan karakter ing endi wae, lan sampeyan bisa ngurus tantangan kanggo tantangan kanggo lampu Dreamlight Valley kanthi cepet utawa alon-alon kaya sing dikarepake. Nanging ati-ati supaya ora nglirwakake ol ‘Scrooge, utawa sampeyan bisa uga bisa mlaku-mlaku ngubengi lembah nganggo kanthong sing kebak watu. Yen muni kaya sampeyan, tetep maca kanggo ngerteni opsi nganyarke DreelLight Valley upgrade.

Nganyarke Lembah Lembah Disney Disklight: Tiket karakter pamuter ngomong kanggo scrooge mcduck lan ujar,

Cara Nganyarke Omah Omah Kanthi Scrooge Mcduck

Rapat Scrooge Mcduck minangka bagean sing dibutuhake kanggo nganyarke Disney Dreamlight Valley lan kapasitas panyimpenan ing njero. Lan sampeyan butuh perbaikan omah iki, minangka ruang panyimpenan game awal, lan sampeyan bakal ngumpulake sumber kanthi cepet. Dadi, nggawe kanca karo scrooge, nanging ora bakal mbantu sampeyan nganyarke omah sampeyan langsung, sampeyan kudu mbantu bisnis lan sinau babagan ekonomi Lembah.

Pencarian Scroutia:

  • Nggawe sen
  • Scrooge Mcduck’s Grand Opening
  • Ekonomi Dreamlight Valley 101

Nggawe sen

Temokake scrooge dening toko rundown dhewe lan dheweke bakal matur nuwun kanggo njaluk bali menyang bisnis dhisik. Goofy duwe tentrem ing lapangan tentrem, lan – sanajan sampeyan ngerti babagan bebek – Scrooge bakal mbangun maneh kanthi gratis. Bakal mbayar sampeyan kanggo nganyarke luwih akeh, nanging sampeyan durung kudu.

Aja gampang banget, bisa uga sampeyan bener babagan dheweke. Scrooge pengin mundur goofy lan mbukak supaya sampeyan bisa ijolan barang-barang sing larang regane karo goofy kanggo dhuwit recehan kanggo mbuwang dheweke. Entuk 1,000 dhuwit recehan lan bali menyang scrooge karo dheweke kanggo mbangun toko.

Scrooge Mcduck’s Grand Opening

Sampeyan ora rampung ing kana. Sabanjure, Scrooge pengin sampeyan ningkatake toko. Ora ana ekonomi tanpa pelanggan, sawise kabeh. Don Scrooge T-Shirt menehi sampeyan banjur mlaku-mlaku ing lebak nganggo, nalika uga nempatake tandha-tandha babagan kutha. Kaya-kaya sampeyan wis ora nindakake buruh sing cukup kanggo dheweke, sampeyan uga kudu nyambut gawe lan nyelehake sawetara potong tanduran ing njaba toko. Saiki dheweke siap mbukak maneh!

Ekonomi Dreamlight Valley 101

Mbukak kunci Ekonomi Dreewlight Valley 101 questline lan sampeyan wis siyap kanggo nambah omah. Nanging, sampeyan kudu adol pitung gemstones kanggo goofy golek dhuwit recehan cukup. Iki minangka paling angel nganti saiki, utamane yen sampeyan wis nggunakake guwa mystical Dreellight Valley. Gems Generate ing Rocks ing sekitar wilayah kasebut – ora ing lemah, nanging sing ana ing sadawane pojok Dreamlight Valley. Sanalika sampeyan wis adol watu larang regane kanggo goofy, bali menyang scrooge lan pungkasane bakal menehi apa sing kudu upgrade omah.

Ekspansi Dsiney Dreamlight Lembah

Nganyarke Dreamlight Lembah Lembah

Bali menyang omah sampeyan sawise scrooge ngandhani yen dheweke nginstal elevator lan sampeyan saiki duwe rong cara kanggo nambah omah. Nambah ukuran lan jumlah kamar, lan nambah kapasitas panyimpenan.

Game Pass Kanggo Pc

Kanggo nambah ukuran bangunan, sirah ing njero. Mung ing njero sisih kiwa yaiku lantai anyar. Ngadeg iki kanggo mbukak antarmuka kanggo nambah ukuran ruangan ngarep lan pungkasane tambah akeh. Iki ora nambah ruang panyimpenan kanthi otomatis. Kanggo iku, sirah ing njaba menyang ngendi pasuryane Scrooge saiki dadi tandha saka tandha anyar ing properti sampeyan. Sesambungan karo tandha lan mbayar ragad kanggo nganyarke ruang panyimpenan sampeyan.
Game Pass Kanggo Pc Game Pass Kanggo Pc Microsoft $ 9.99 $ 1 (wulan kapisan) Lengganan Network N Entuk Komisi saka Tuku Kualifikasi liwat Microsoft lan Program liyane.
Dadi mlayu menyang toko scrooge lan ngobrol karo bebek sing sugih – dheweke pancen migunani kanggo ningkatake lembah lan omahmu. Iku ora mung karakter sing terkenal sing pengin sampeyan gunakake karo Lembah, nanging kewan-kewan Dreewlight Lembah uga. Dipakani, lan diganjar karo shards impen lan barang liyane sing migunani. Nalika Lembah Dreewlight bisa uga dianggep ana ing antarane, kenapa ora priksa sawetara game PC paling apik saiki.

. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.