Layanan Hosting Minecraft Server paling apik saka 2023 – CNET, Cara nyiyapake server Minecraft ing sawetara langkah sing gampang | PCMAG

Cara nyiyapake server Minecraft ing sawetara langkah sing gampang

Kanthi horectioner, kabeh rencana minecraft dilengkapi panel game kanthi gampang mbukak lan ngatur game. Bukak server kanthi milih wiwitan ing bagean manajemen server. Sawise mlaku, gulung mudhun menyang setelan liyane ing bagean Manajemen server kanggo nggawe pangowahan konfigurasi. Penghisahan menehi saran kanthi nggunakake 10 sistem operasi Debian nganggo panel game. Iki menehi akses menyang dashboard panel game, lan kapercayan login bisa ditemokake ing bagean Cathetan.

Layanan Hosting Minecraft Server paling apik saka 2023

Pilih host server Minecraft paling apik kanggo kabutuhan game sampeyan. Kita wis tugel rega, fitur, kinerja lan dhukungan kanggo nggawe pilihan luwih gampang kanggo sampeyan.

Dianyari ing Feb. 26, 2023

Ditulis dening Alison Denisco Ramome

Staff Pakar, Award, milih produk sing kita tutup lan riset kanthi kenceng lan tes ndhuwur. Yen sampeyan tuku liwat tautan kita, kita bisa uga njaluk komisi. Statement Etika

Alonon Denisco Ramome Managing Editor

Ngatur Pengurus Alison Denisco Ramome Gabung CNET ing 2019, lan minangka anggota tim omah. Dheweke dadi timbal tips CNET lan kita nindakake seri matematika, lan ngatur seri Tips Ngarep, nyoba hack anyar kanggo masak, ngresiki lan tinkering karo kabeh gade ing omah sampeyan. Alison sadurunge minangka editor ing techrepublic.

  • Penghargaan Perak Azbee Nasional Kanggo Dampak / Jurnalisme Investigasi; Penghargaan Emas Azbee Nasional kanggo jangkoan topik tunggal online dening tim; Penghargaan Perunggu Nasional Nasional Nasional kanggo Series Web Web

Napa sampeyan bisa dipercaya CNET

16 17 18 20 20 Januari 22 22 24 25 25+
14 15 16 17 18 19 20 Januari 21 22 23
Review Product Hands
6,000 7,000 8,000 9,000 10,000 11,000 12,000 14,000 15.000
. Spasi Lab

Staff Staff Faster Cnet lan tarif puluhan produk anyar lan layanan saben wulan, bangunan luwih saka suku keahlian. Maca kepiye kita nyoba produk lan layanan.

Anyar! Ekstensi blanja Cnet

Minecraft minangka salah sawijining game video sing paling populer ing saindenging jagad, kanthi mayuta-yuta pemain mbangun donya lan nggali sing luwih jero lan luwih jero menyang tambang. Yen sampeyan pengin urip sampeyan dhewe ing Minecraft, sing bisa digunakake kanca-kanca sanajan sampeyan ora online, banjur hosting server Minecraft khusus yaiku cara kanggo nindakake perkara kasebut.

. Sampeyan mbayar biaya bulanan kanggo nggunakake server vendor, sing bisa menehi keamanan, kinerja lan kemampuan kanggo ngetrapake modpack kanggo pengalaman bebarengan khusus .

Nanging kanthi pirang-pirang pilihan server Minecraft ing pasar, sawetara sing luwih apik tinimbang liyane, sampeyan bisa uga pengin pitulung kanggo nemtokake pilihan sing paling apik kanggo pamaréntah Minecraft server sing paling apik kanggo sampeyan.

Layanan Hosting Minecraft sing paling sampeyan optimalake gamelan Minecraft? Ana Minecraft Realms, layanan langganan server resmi Mojang (kasedhiya kanggo Jawa lan Bedrock Editions). Yen sampeyan pengin kontrol mburi luwih saka server sampeyan – utawa modpacks lan peta sing ora kasedhiya ing Realms – sampeyan kudu moder Minecraft. Yen ngono, sampeyan bisa milih host server katelu sing bisa nyedhiyakake bandwidth lan kontrol konfigurasi Minecraft Withel Minecraft.

Ing ngisor iki, kita wis nliti sawetara vendor hosting Minecraft server paling apik, kalebu pangintenerator, Shockbyte lan Ggservers. Kita fokus ing panyedhiya layanan sing nawakake dhukungan 24/7 lan macem-macem pilihan rencana.

CNET ing proses nganyari penilaian layanan web paling apik. Kita nganyari crita iki kanggo njaga rega sing akurat, nanging peringkat sakabehe bisa diganti sawise sampeyan bisa ngevaluasi layanan iki.

Kepiye cara milih Sarwa Minecraft Server Party Party partai paling apik

Penting kanggo dicathet yen kita ora jelas “Tes” Pilihan panyedhiya suntikan Minecraft ing dhaptar iki. Nanging, nyipta ringkesan sing kompetitif adhedhasar macem-macem faktor, kalebu peringkat pihak katelu lan fitur sing ditawakake saben perusahaan hosting. Kita uga wis nimbang rangking bisnis kasebut dening Biro Bisnis sing Luwih apik lan Kepercayaan. Kanthi data kasebut ing tangan, kita dibagi dadi rong undakan:

Penyedhiya Minecraft Hosting paling apik (Tier Top): Vendor host Minecraft kabeh duwe rating utawa luwih saka biro bisnis nonprofit (kajaba ing kasus nalika perusahaan kasebut adhedhasar njaba Amérika Lor lan ora kalebu ing 4 sistem peringkat BBB) lan rating 4.0 utawa luwih dhuwur saka 5 saka Trepestpilot, situs tinjauan konsumen Danish. Kabeh peringkat panenipit adhedhasar paling ora 1.000 ulasan pangguna. Kabeh vendor sing didhaptar ing ndhuwur pilihan uga ujar yen ndhukung dhukungan 24/7 lan dhukungan modpa.

Pilihan hosting minecraft liyane sing kudu ditimbang (tier kapindho): Kabeh vendor utama minecraft kasebut duwe rating panermane 4.0 utawa ndhuwur; Nanging, peringkat kasebut adhedhasar kurang saka 1.000 ulasan pangguna. Siji – NODECRAFT – Nduwe rating D + saka BBB. .

Guwa penting: Biro bisnis sing luwih apik ora ana hubungane karo agensi pemerintah lan ora menehi perusahaan ing njaba Amerika Utara. Kanggo dadi akreditasi BBB, perusahaan mbayar ragad kanggo organisasi. Trepestpilot, Kangge Uga nawakake undhak-undhakan sing dibayar sing nyedhiyakake perusahaan luwih interaksi karo rating pangguna. Uga dicopot 2.2 yuta review palsu ing 2020.

Cathetan babagan rega: Kita wis nggawe upaya kanggo verifikasi manawa rega sing kapacak ing kene tepat nalika diterbitake pungkasan. Nanging, rega ing kategori iki tundhuk fluktuasi sing asring lan uga tundhuk miturut tawaran khusus lan tawaran winates. Salajengipun, akeh rega sing kapacak ing kene nggambarake tarif saben wulan yen sampeyan prepay kanggo layanan 12 wulan – utawa rega introduksi winates. Mangga priksa vendor kanggo milih kanggo verifikasi pricing ing wektu tartamtu.

Waca rangkengsung

. Kabeh rencana kalebu dhukungan mod, akses root lengkap, serangan DDOS Perlindhungan, MySQL gratis, serep otomatis lan 99.99% munggah. Fitur Hosting Minecraft kalebu Minecraft Server, Panel Kontrol Multiva, Modpacks lan Plugins lan Lency sing Dhuwur Minangka Lokasi Server sing Disambungake ing Pusat Data Server. Bedane rega amarga ana pilihan hardware RAM lan VCPU sing beda, diwiwiti ing RAM 2GB lan rong hardware VCPU kanthi rega $ 7 saben wulan lan luwih saka 16GB hardware kanggo $ 78 wulan.

Hetorser adhedhasar Lithuania, saengga ora duwe kaca BBB (organisasi kasebut mung fokus ing bisnis adhedhasar AS). Nanging, iku duwe peringkat panemuh saka 4.6 saka 5 kanthi luwih saka 13,000 ulasan.

Cara nyiyapake server Minecraft ing sawetara langkah sing gampang

Aja Rudimentary Coding nyegah sampeyan entuk kontrol lengkap game Minecraft. .

Karirku wis nggawa aku liwat lapangan eclectic, lan nyambungake aku karo wong sing mlaku-mlaku. Pengalaman iki kalebu konstruksi, masakan sing profesional, podcasting, lan mesthi nulis. Aku wis ngetik geeky wiwit taun 2009, pungkasane nambah posisi freelancing ing PCMAG. Iki mekar dadi posisi analisis teknologi full-time ing taun 2021, ing ngendi aku ngutihake wawasan pribadi babagan perkara hosting, streaming musik, aplikasi mobile, lan game video.

Dianyari Januari 9, 2023

Yen sampeyan pengin nggawe server Minecraft, nanging dilebokake kanthi modifikasi file utawa terminologi sing bingung, aja kuwatir. . . Saiki, ayo fokus kanggo njupuk server Minecraft lan mlaku.

Kanthi nggawe server Minecraft sampeyan dhewe, sampeyan bisa ngganti game kanthi cara sing biasane ora bisa. Contone, sampeyan bisa nemtokake utawa mbantah peran kanggo pemain liyane, ngontrol carane obyek sing ditangkep, utawa ngapiki fisika game kasebut. Yen sampeyan wong tuwa, sampeyan bakal seneng ngerti manawa nggawe server Minecraft tegese sampeyan ngontrol sapa bocah sing main karo bocah-bocah kanthi online-minangka bentuk kontrol wong tuwa.

. Sampeyan bisa milih mbayar panyedhiya server pribadi virtual (VPS) kanggo dadi server Minecraft sampeyan, utawa sampeyan bisa dadi server ing komputer sampeyan dhewe. Loro-lorone mbutuhake modis saka komunikasi teknis, nanging rute VPS umume luwih gampang. Akeh layanan web hosting nawakake hosting minecraft sing darmabakti sing nyirnakake proses kabeh. Yen sampeyan ora mikir mbayar layanan kasebut, iki minangka pilihan sing kuwat. Apa maneh, akeh host web nawakake dhukungan pelanggan, dadi yen sampeyan ragu-ragu babagan nyiyapake server kanthi dhewe, pitulung tambahan bakal gampang.

Review Layanan Web Amazon

Review Web Hosting Web Hosting

Ana kekuwatan lan tantangan karo loro pendekatan. Nalika hosting server Minecraft sampeyan dhewe, sampeyan ngirit dhuwit kanthi ora mbayar layanan hosting web, lan sampeyan duwe kontrol server lengkap-assuming sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. Nanging, kualitas sambungan Internet Ngarep sampeyan langsung ndarbeni kepiye wong liya sing nyambung karo server sampeyan. Sambungan sing kurang bisa nyebabake pengalaman urutane critane sing kapenuhan. Aplikasi liyane sing mlaku ing PC bisa mengaruhi kapabilitas hosting sampeyan uga. Kanggo ngrampungake kabeh, sampeyan kudu ngerti lan ngrampungake masalah sing bisa dipotong karo server sampeyan.

Mesthi, ana akeh sumber daya online, nanging yen sampeyan ora kalebu teknologi sing umum, iki bisa nyebabake akeh karya. Layanan hosting web mbusak seksi lan karya sing dibutuhake kanggo ngatur server, nanging kanthi radikal kanthi radikal. Kita bakal ndemek ing sithik. Yen sampeyan kepengin nggawe server Minecraft, kita bakal bisa mlaku sampeyan kudu ngerti. Nanging dhisik, ayo goleki sawetara prep.

Apa sing kudu sampeyan nyiyapake server Minecraft?

Sampeyan butuh sambungan internet, luwih dhisik lan paling penting. Kejabi, priksa manawa sampeyan pengin host liwat layanan hosting web khusus, utawa liwat PC dhewe. Yen nggunakake host web, sampeyan mung mbutuhake dhuwit kanggo tuku lan njaga server kanggo tugas kasebut. Yen sampeyan hosting ing PC sampeyan dhewe, sampeyan butuh edition Minecraft Java, uga sawetara kawruh baris printah.

Kepiye angel kanggo nyetel server Minecraft?

Ora angel! Tantangan kasebut asale saka fiddling karo layanan utawa tugas sing ora sampeyan kenal, sing bisa nggegirisi. Untunge, Pandhuan Cara Nggawe Nganggo Server Game Minecraft Harecraft minangka conto. Uga ngemot pandhuan langkah-langkah kanggo nggawe server Minecraft ing PC.

Suwene suwene nyetel server Minecraft?

Iki gumantung karo kenal karo layanan web, utawa file lan suntingan komando ing PC. Kanthi layanan web hosting, bisa nganti dina kanggo mbayar lan server. Nanging, iki uga bisa njupuk sethithik sak jam. Kajaba iku, sampeyan bisa duwe server sing mlaku ing PC sanalika sampeyan ndownload minecraft edition edition edition, yen sampeyan ngerti carane nyetel prekara sampeyan. Preduli, nyana kanggo nganakake sore kanggo nyetel iki kanggo pisanan.

Hosorser ndhukung Mod Software Minecraft lan akses server lengkap. (Kredit: Hosoran)

Cara Nggawe Server Minecraft nggunakake pangoninian

Sampeyan bisa nggunakake meh kabeh rencana hosting web kanggo nggawe server Minecraft, nanging ana host web sing nawakake rencana kanthi piranti lunak kanthi jelas kanggo tujuan kasebut. Layanan Web Amazon, Puncak, lan Pebblehost sawetara conto. Siji layanan sing pinunjul yaiku hosting basis Lithuania, perusahaan sing nawakake hosting server minecraft lan gampang disederhanakake. Uga ndhukung mods piranti lunak, kayata crafbukkit lan spigot, lan akses root lengkap supaya sampeyan nginstal akeh file xpack sing disenengi.

Keperluan server sampeyan beda-beda gumantung karo ukuran jagad minecraft sampeyan, jumlah pemain sing bakal nyambung menyang server, lan apa sampeyan pengin nginstal mod. Sing paling penting kanggo nimbang yaiku RAM lan Alokasi CPU Virtual. Kualitas server lan nomer pemain hinge ing memori server. 2GB RAM bisa ndhukung nganti 10 pemain sadurunge creeps menyang game. Alokasi CPU virtual mengaruhi urutane critane game, saengga CPU (utawa CPU sing luwih dhuwur) sing luwih dhuwur kanggo server, luwih apik.

Yen sampeyan mung pengin muter karo kanca-kanca, rencana dhasar kudu cukup. Yen sampeyan ngarep-arep bisa tuwuh komunitas, Nanging, sampeyan kudu nandur modal dhuwit menyang langganan hosting sing dhuwur. . Yen sampeyan lagi miwiti, bisa uga luwih aman kanggo miwiti karo rencana sing luwih cilik lan skala mengko amarga sampeyan kudu tuwuh.

Ayo goleki rencana paling ekonomi HONEHTER. Rencana Alex Iki ngidini sampeyan milih versi Minecraft sing pengin dibukak, kalebu edisi paling anyar. Versi kasebut kalebu versi Jawa resmi lan versi Spigot sing wis adat. Rencana Alex nawakake 2GB RAM kanthi akses root lengkap kanggo $ 15.95 saben wulan. Elinga yen introduksi (tuku pisanan) luwih murah. Kajaba iku, tuku rencana taunan nyelehake regane.

Siap Nggawe Server Minecraft Nggunakake Hereninger? Ayo lunga!

Nggawe lan Nggawe Kayata Minecraft. (Kredit: Hosoran)

1. Pilih rencana server mesin horostermer Minecraft

Pilih rencana sing cocog kanggo saking ram sing kudu sampeyan lakoni kanthi bener kanggo sampeyan lan tamu sampeyan. Yen sampeyan ora yakin apa sing sampeyan butuhake, deleng ing wiki Minecraft Handy kanggo rekomendasi.

2. Gawe server Minecraft sampeyan

Yen sampeyan tuku server liwat pangoninier, mlebu menyang akun kanggo miwiti proses persiyapan. Klik tombol persiyapan banjur turuti pandhuan sing kasedhiya, sing kalebu jeneng server lan sandhi ROOT. Sawise rampung, server Minecraft bisa diakses saka bagean VPS ing Halaman Ngarep akun.

3. Konfigurasi server Minecraft sampeyan

Kanthi horectioner, kabeh rencana minecraft dilengkapi panel game kanthi gampang mbukak lan ngatur game. Bukak server kanthi milih wiwitan ing bagean manajemen server. Sawise mlaku, gulung mudhun menyang setelan liyane ing bagean Manajemen server kanggo nggawe pangowahan konfigurasi. Penghisahan menehi saran kanthi nggunakake 10 sistem operasi Debian nganggo panel game. Iki menehi akses menyang dashboard panel game, lan kapercayan login bisa ditemokake ing bagean Cathetan.

4. Mlebu menyang server Minecraft sampeyan

Pilih Rincian Login saka bagean Cithakan Dincian ing Manajemen Server. Pilih URL login kanggo mbukak kaca login. Ketik rincian login saka bagean Cathetan. Sampeyan bakal dijupuk menyang Dashboard Panel Game.

5. Nggawe conto

Sawise sampeyan ing panel game, klik lambang CREOTON. Pilih edisi Minecraft sing pengin diputer karo (Minecraft Java Edition minangka versi PC standar), lan penet nggawe conto. Sawise proses persiyapan server lengkap, klik conto banjur pilih Ngatur. Pilih Start, nampa Eula Minecraft, banjur miwiti maneh. Iki bakal miwiti server. Sampeyan bisa nyambung menyang liwat informasi endpoint, sing bisa dideleng ing bagean Ngatur.

Iku iku! Seneng jagad Minecraft server anyar, lan nuduhake alamat IP karo kanca supaya sampeyan bisa main bebarengan.

Download Edisi Jawa Minecraft Kanggo Pc. (Kredit: Mojang Studios)

Hosting server Minecraft ing PC sampeyan dhewe

Proses kasebut rada melu yen sampeyan pengin pendekatan sing luwih apik lan dadi host server Minecraft ing PC sampeyan dhewe. Sampeyan bisa nggawe server Minecraft kanthi PC sing mlaku ing sistem operasi Linux utawa Mac, lan proses umume padha. Nanging, kita bakal mlaku sampeyan liwat nggawe server Minecraft ing PC Windows.

Ana sawetara piranti lunak piranti lunak sing kudu sampeyan miwiti yen sampeyan pengin dadi host server Minecraft ing PC. Kaping pisanan, sampeyan kudu Minecraft Java Edition. . Yen sampeyan duwe Minecraft Java, sampeyan kudu nginstal Java (utawa nganyari kanggo versi paling anyar).