Laagy Lagoon – Fortnite Wiki, Malem Lagoon Fortnite: Lokasi lokasi ing musim 3? Millenium

Lagy Lagoon Fortnite: Lokasi lokasi ing musim 3

Mangkene pandhuan lengkap kanggo Hilda, simulacrum sr lan senjata exterminator dheweke. Sampeyan bakal nemokake kabeh informasi kanggo muter fitur ing Menara Fantasi, Matriks sing paling apik kanggo ngetrapake, hadiah kanggo menehi lan kemajuan ing bintang.

Malam Lagoon

Kita wis pindah! Kaya game GamePedia wis gabung karo kekuwatan karo Fandom, wiki iki wis gabung karo kekuwatan karo sing padha karo fandom. Wiki wis diarsip lan kita njaluk supaya para pamaca pindhah menyang saiki wiki sing digabungake ing Fandom. Klik kanggo pindhah menyang wiki anyar

Malam Lagoon Minangka jeneng sing dadi minat ing Pertempuran Royale sing ditambahake ing peta ing musim 8, sing ana ing njero koordinat F2 lan F3, sisih lor saka Dusty Depot, sisih lor-kulon Tanduran Tekanan lan Far West Langkah-langkah sing cerah sing ngganti tautan keset ing musim 8. Iki minangka desa tlaga kanthi kutha cilik kanthi kapal bajak ing tengah. Wilayah iki kalebu sawetara wit kurma lan uga pasir uga. Ing pesisir wétan, ana bangunan lawas sing nggawe kutha cilik.

Malam Lagoon .

Isi

    • 1.1 tavern
    • 1.2 majalah & apartemen kayu abang
    • 1.3 WatchTower & Biru Kayu Kayu
    • 1.4 wilayah istirahat
    • 1.5 Pasar Panganan
    • 1.6 Toko
    • 1.7 pirate kapal
    • 1.
    • 1.9 Props

    Poin lan Sublocations []

    Malaikat Udara Lagoon Udara Mangsa 9

    Babagan gambar iki

    * Klik ing peta kanggo ndeleng sub-lokasi geografis.

    Kanggo luwih rinci ing omah lan bangunan, pindhah menyang Lagoon / Bangunan Malam

    Ulasan GamePot Extlert

    Tavern []

    Bangunan gedhe, telung crita kanthi bar lan area lenggah ing ndhuwur. .

    Pangsapuri Kayu & Kayu Abang []

    Panyimpen cannonball ing ngisor kanthi apartemen cilik ing ndhuwur. 1 dodo bisa ditemokake ing kamar turu ing amben amben.

    House WoodTower & Biru Kayu []

    Omah loro gedhe kanthi pengawas sing dhuwur ing atap. 2 dada bisa ditemokake ing mburi amben ing kamar turu lan 1 dada dada bisa ditemokake ing sisih ndhuwur menara.

    Wilayah istirahat []

    Cilik, bangunan mbukak kanthi mriksa ing ngisor lan hammocks ing ndhuwur. 1 dada bisa ditemokake ing loteng.

    Pasar panganan []

    Toko []

    Toko panganan cilik karo kamar turu ing ndhuwur lan 1 dada ing loteng.

    Kapal pirate []

    Kapal bajak kayu kanthi rong daging sing dhuwur lan pelayaran kain gedhe. Wis nggarap meriem ing ngisor dek utama uga kwartal kapten, Hall Sinau, Area Makan, Jail, Kamar Tidur, lan rong wilayah turu. Bisa ditemokake ing ndhuwur gurita sing nyekel ing ngarep kapal. 2 dada liyane bisa ditemokake ing dresser ing kwartal Kapten lan ing antarane sawetara petualangan ing bale sinau ing ngisor iki. . Siji 1 dodo pungkasan bisa ditemokake ing sel gedhe ing kunjara.

    Kepulauan []

    Telung pulo cilik sing ana ing tengah Lagoon. Sing tengah duwe goroh sing rusak lan sawetara wit kurma. Sisih ngisor duwe sawetara wit sawit lan boulders. . 1 Dodo bisa ditemokake ing jejere kuburan sing rusak ing pulo tengah lan 1 dada bisa ditemokake ing jejere wit palem ing pulo ndhuwur.

    Props []

    • Wit Sawit
    • Pirate cannon
    • Bendera Pirate
    • Ship mast
    • Hammock
    • Net
    • Tas kain
    • Kapal irung
    • Kraken Chandler

    Lagy Lagoon Fortnite: Lokasi lokasi ing musim 3?

    Iku amba ngasilake laguna sing puguh! Panggonan sing wis disebut saka Babth 1 Resurfaces liwat Nganyari Naga Bat Z. Wayahe kanggo nemokake maneh karo sentuhan nostalgia kapal bajak bajak kanthi ati.

    Lazy Lagoon Fortnite: Lokasi lokasi ing musim 3?

    Paling Anyar 21.40 Update Fortnite utamane mencet judhul thanks kanggo rawuh saka crossover karo DBZ. Nanging iki ora mung anyar ing peta, amarga game epik uga dianggep kita kanggo reissue utama. Kutha kesed lagoon tenan, ngganti saben dina . Kutha iki, lan luwih khusus kapal bajak raksasa, bakal nggawa kenangan akeh kanggo veteran ing antarane veteran.

    Pundi lagoon piala?

    Fortnite

    .10 ditindakake. Sampeyan bakal nemokake kapal pirate ing tengah kawah gunung berapi, ing sisih wetan sisih lor-wétan pulo kasebut. Penyebab owah-owahan topografi sing tiba-tiba iki diarani minangka kekuwatan wit kasunyatan, sing akar angin ing saindenging pulo.

    Panggonan luhur

    Liyane pemain luwih sambat babagan kekurangan karakter kutha anyar ing Fortnite. Rampung iki luwih saka sambutan, amarga Lagoon puguh minangka papan ing antarane tanah lan segara, sing ora kekurangan pribadine. Sampeyan bisa nliti kapal Corsair asli, lan mlaku-mlaku ing pondokan port, uga inspirasi langsung dening tema pembajak.

    Menyang bedhil sampeyan!

    Khusus Khusus Lagoon Malam yaiku bira langka! Dheweke bisa murub micribs ing mungsuhmu, utawa dadi uwal yen sampeyan nyingkirake tabung dhewe!

    Fortnite

    Mangkene pandhuan lengkap kanggo Hilda, simulacrum sr lan senjata exterminator dheweke. Sampeyan bakal nemokake kabeh informasi kanggo muter fitur ing Menara Fantasi, Matriks sing paling apik kanggo ngetrapake, hadiah kanggo menehi lan kemajuan ing bintang.

    Panulis Freelancer nggawa kabar, Waifus, lan akeh kopi!

    02:30 Twitch: Streamer Fortnite iki wis ana ing “Jail” sajrone 60 dina ing lepen dhewe! 09:28 Nomer Top 1s lan Jam Puteran: Situs iki mbalekake taun 2022 ing Fortnite! 10:52 Nggawe karusakan kanggo mungsuh kanthi bedhil sniper 10:44 Hadiah liburan ing lokasi sing beda-beda 02:41 Game Epik: Pemain umur ora dilindhungi? Denda colossal kanggo publisher fortnite! 07:44 Apa hadiah Natal kanggo milih duwe obyek iki utawa obyek kasebut? ! 07:34 Fortnite nggawe ndhuwur 1 ing ati para penyayang porno 11:00 peta Glitch XP iki bakal ningkatake tingkat perang perang kanthi cepet 10:20 Fortnite X Fortnite X Acadnite X Acadnite X Acadnite X Acadnite X. Kulit minggu iki