Kutuk Llc | Wiki Budaya Pop Ultimate Pokok | Fandom, risak komunikasi reragakan rerukan – eSports Dot

Kunsa siutaan brodcast isi livestreamed ing saluran dhewe nganti duwe3D mandheg operasi minangka perusahaan tanggal 31 Januari 2013. [73]

Kutuk LLC

Curse lair saka Founder Hubert Thieblot’s “Hardcore” katresnan saka World of Warcraft. [3] Sawise metu sekolah, thieblot wiwit dadi semangat menyang bisnis, ngluncurake Curebeta ing taun 2006, [4] Kurban Tambah lan Modifikasi Up. [5] Ing urutan cekak, situs kasebut tambah akeh lalu lintas lan popularitas. [6] [7] Ing taun 2007, A [8] minangka pendanaan kanggo ipat-ipat tambah, terus ngembangake sawetara situs ing omah sing dhuwur, [9] [10] Nalika entuk situs lan konten sing wis mantep karo komunitas lan konten sing wis ditemtokake utamane kanggo game MMO kayata runescape. [11] [12]

2010-2014 []

Ing taun 2011, Inc. 500 Ranking Curse Inc. Minangka perusahaan paling cepet kaping 405 ing Amerika Serikat, [13] lan Times San Francisco China ditingkat dadi 22nd ing dhaptar perusahaan “Top 100 perusahaan sing paling cepet ing wilayah San Francisco”. [14] [15] Tanggal 14 Desember 2012, lumpuh resmi ngluncurake gamepedia [16]

Ing April 2012, [17] By Juni 2012, lalu lintas dalane bulanan kutuk dilaporake kanthi ngluwihi 21 yuta pengunjung unik. [18] Tanggal 26 Juni 2013, kutukan ngumumake konferensi pers sing bakal ngganti markas utama kanggo Huntsville, Alabama, ninggalake Kantor Penjualan ing San Francisco. [19] Tanggal 7 Mei 2014, Kutukan Ngenalake Profil Curse, [20] Sistem Media Sosial Integrasi, [20] Sistem Media Sosial Integrasi, [20] Sistem Media Sosial Integrasi, [20] Sistem Media Sosial Integrasi, [20] Sistem Media Sosial Integrasi, [20] Sistem Media Sosial Integrasi, [20] Sistem Media Sosial Integrasi,. Layanan kasebut ngidini pangguna nambah wikis menyang dhaptar favorit, goleki Wikipoints lan level, nampilake statistik pribadi (kayata papan panyunting global, nomer suntingan, lsp.), lan ganti lan nyetel pilihan global; Layanan kasebut uga ngenalake sistem kaca pangguna anyar, pangowahan saka kaca Panganggo standar MediaWiki, kalebu sistem komentar anyar. Kutuk wis nyatakake kapentingan jangka panjang ing konten lan komunitas minangka prihatin utama. [21] [22]

Akuisisi dening Amazon []

Tanggal 16 Agustus 2016, Twitch interaktif manawa entuk curse, Inc. kanggo jumlah sing ora diwartakake. . [24]

Penjualan media sifat menyang Wikia []

Ing Desember 2018, diumumake Wikia, Inc. wis ngrampungake persetujuan kanggo ndarbeni sifat media Curse saka Amazon.com kanggo jumlah sing durung diwartakake. Iki ora kalebu piranti lunak kutipan kutuk lan jaringan luka, sing saiki dioperasi langsung ing interaktif interaktif. [25] [26]

Situs lan Layanan Curse []

Kutipan kutuk lan nyakot []

Klien Curse minangka layanan manajemen tambahan lan modifikasi saka kutukan, kanthi dhukungan saiki kanggo Warcraft World Warcraft, rune ahli sihir, rift, jagad, lan Minecraft. [27] Fungsi klien minangka alternatif entheng kanggo alat manajemen tambahan tradisional, lan nampilake sinkronisasi ing pirang-pirang komputer pribadi, pilih serep setelan, lan sistem keamanan maju kanthi pribadi. Klien didhukung dening situs web sing ngusir, sing ngidini upload lan mriksa plugin, add-ogs, lan modifikasi

Voice Curse []

Voice ipati minangka [28] sing dimaksud kanggo ngganti solusi VOIP liyane kanggo game kayata Liga Legenda, klien kasebut nggawe fitur swara ing game, layanan nggawe otomatis kanthi otomatis nyambungake sampeyan menyang anggota saka tim sampeyan, lan panggunaan link URL kanggo gabung sesi. Klien kasebut wiwit ditolak dening [29] sing ngrasakake manawa tim sing dilebokake kanggo macem-macem wektu sing bisa dianggep bisa mbeling, nanging laknat wiwit ngiseni [30] lan nggawe piranti lunak kanggo syarat-syarat layanan kanggo liga liga. [31] Versi Jerman isih ana ing beta-fase. . Layanan kasebut ngusir cara fitur safety bisa mbantu para pangguna supaya bisa dicet karo CTO CTO nerangake carane iki bisa uga ana ing wawancara karo Polygon. [32] Publik liyane kayata IGN, [33] Gamecrate, [34] lan Yahoo Warta [35] kanggo jeneng sawetara sing njupuk crita. Ing 6 Mei, kutukan nglaporake babagan pertumbuhan VoIP ing GameSpot [36] lan Informer Game [37] Minangka disiapake kanggo nuduhake layanan ing E3 2015. Ing wulan Juni 2015, swara ipat-ipati kanggo ora mung PC, nanging Mac [38] lan mobile, [39] Menehi pangguna luwih akeh kanggo nggunakake layanan kasebut, nanging ing omah utawa ing omah. Tukang game wiwit ngerti kabeh fitur sing apik sing kudu menehi swara lan publikasi kaya Kotaku sing Disaranake nggunakake layanan nalika main game online kaya Liga Legenda (LOL). Akibat, ing 7 Juli, laporan sec [42] ngumumake game kerusuhan $ 30]. [44] [45] Perusahaan kasebut nyatakake yen dheweke pengin mbantu game kanggo nggabungake obrolan game [46] lan akeh tukang game sing spekulasi yen bisa uga ana investasi sing anyar. [47] Voice ipati wis kabukten kanggo nambah komunitas game miturut wawancara anyar karo Smite [48] lan Robraft [49] [50] ing jejere Whitepaper perusahaan. [51] Kanthi kabeh keuntungan gedhe iki ing klien kutukan kasebut, ipat-ipat kanthi resmi ngumumake pembukaan markas anyar kanggo layanan VoIP ing 10 September menyang Irvine, California. [52] [53] [54] [55]

Tanggal 16 Maret 2017, kutipan swara lan kutuk kutuk loro-lorone diterusake lan diganti karo aplikasi desktop Twit. [56]

BUKKITDEV []

Salah sawijining situs sing luwih gedhe ing jaringan sing nyemprotake, Bukkitdev minangka koleksi plugin minecraft kanggo platform pembangunan Bukkit, yaiku platform de facto kanggo plugins Minecraft [57] ing sawetara taun kepungkur. Tanggal Mei 2014, BukkitDev dadi 13,570 Plugin lan 8,337 pangguna unik. [58] Sistem Bukkit wis bukti, ing tanggal 28 Februari 2012, Mojang, produsen Minecers kanggo nambah dhukungan server lan modifikasi Minecraft lan plugin. [59]

Sumpah Kerbal

Ing tanggal 6 Mei 2014, Sumpah Ngenalake Flororge Kerbal minangka modifikasi resmi lan tambahan kanggo program ruang kerbal ing game sing populer [60] tanggal 6 Mei 2014, Pangembang Squad ngumumake kemitraan; [61] Squad Coo Adrian Goya ujar saka layanan kasebut, “modi wis mbantu nggawe program ruang kerbal luwih akeh, pengalaman game sing luwih apik kanggo para pemain kita. Kutuk minangka mitra penting amarga tim kasebut kepengin banget lan ngalami ngrawat lan ngembangake komunitas game online, kayata PlayBase luar biasa kanggo program ruang kerbaya.”

Kajaba iku, Platform Pengarang Curse ngutuk Bryan McLemore [62]. Kita uga ngarepake mayuta-yuta tukang game sing asring kutukan kanggo ndeleng Program Kertu Keret minangka tambahan kanggo masyarakat sing ana.. [63]

Jaringan Curse []

. Kutuk uga duwe statistik penembake wong pisanan lan situs web ilmu sitra ing data data data saka game FPS, kalebu rincian kaya ngono, lan senjata, lan senjata lengen. Sumpah dipimpin ing 2014 kanthi Gog.com kanggo nyedhiyakake game gratis saka perpustakaan kanggo anggota kutuk premium. [64]

Game Game []

Tanggal 14 Desember 2012, kutuk ngluncurake GamePedia, platform hosting wiki sing darmabakti kanggo game lan ditulis dening tukang game. . Game Game [65] Gamedia dadi pirang-pirang wikis resmi, sing disengkuyung lan didhukung dening pangembang game dhewe. [66] wiki berkualitas kayata wiki resmi wiki, wiki resmi resmi, tlatah resmi: Survival Wiki, League duwe atusan ewu suntingan ing pirang-pirang ewu suntingan saka akun. Wikis iki uga kasedhiya ing sawetara basa.

Union kanggo tukang game []

Miwiti ing Maret 2012, sumpah tenter karo produser konten Youtube lan [67] [68] Nawakake macem-macem fitur lan alat. [69]

Kutuk kasebut nyatakake yen kesatuan tukang game duwe “pendekatan pangguna-pisanan”, nawakake 90% bathi (ing endi produser konten nampa 90% bathi (ora ana dhuwit sing paling akeh) dibayar kanggo produsen konten, ora kaya kontrak katutup, ing ngendi, ora ana sing entuk dhuwit, sampeyan mung bisa entuk dhuwit (produser konten gratis kanggo mungkasi kontrak yen dheweke milih), lan ora ana syarat kanggo upload utawa ngutuk que curse. [70]

Uni Watch kanggo tukang game uga nawakake sawetara alat kanggo produser konten, sing disusun ing format Dashboard. [71] Dashboard kalebu kothak ringkesan sing penghasilan trek, data video, pitunjuk, lan bandhingan wulan sadurunge, lan fitur grafis kanggo pendapatan lan lalu lintas. Diikat menyang dashboard minangka sistem referral, ngidini penghasilan tambahan bisa digawe kanthi nyebut pihak. Kajaba iku, kutukan nyedhiyakake produsen konten kanthi database ilmu lan sistem dhukungan, akses eksklusif kanggo logo kutuk lan klip video.

Saka Dashboard, pangguna duwe akses menyang kabeh video, penghasilan mudhun, lan macem-macem swara lan musik sing diwenehake dening epidemi swara lan audiomicro. Kajaba iku, dheweke uga duwe akses menyang epoksi, toko siji-mandeg kanggo akun media sosial liyane. Saka ing kono, dheweke bisa ngunggah video anyar, utawa trek Akun Twitter, Facebook, lan Instagram. Epidemi uga mbantu nggawe klip video sing diunggah, pra-diformat kanggo nyukupi syarat media sosial khusus.

Dheweke ora maneh nrima saluran anyar kanggo Uni kanggo tukang game ing taun 2019. [72]

Youtube [ ]

Kunsa siutaan brodcast isi livestreamed ing saluran dhewe nganti duwe3D mandheg operasi minangka perusahaan tanggal 31 Januari 2013. [73]

Team kutuk []

Cutsan biyen disponsori tim profesional, sing dikenal bebarengan minangka liga legenda Telpon saka tugas, [74] [75] sing saliyane ing macem-macem kue profil dhuwur duwe sponsor sing duwe sponsor saka perusahaan kayata Nissan, [77] [78] [83] [83] [83] [83] [83] [83] Kubu tim Januari 2015 gabung karo cairan tim kanthi jeneng organisasi terakhir.

Cathetan []

  1. Semono uga Sindhunata, Lucy (27 Juni 2013). “Kutuk kanggo pindhah saka San Francisco menyang Huntsville”. Wektu huntsvilla . http: // wwww.al.COM / Bisnis / Indeks.SSF / 2013/06 / Curse_1_OF_WorldS_LARGEST_VIDE.HTML # / 0 . Dipetari 27 Juni 2013 .
  2. ↑ Ngecual, Taylor (16 Agustus 2016). “Twit sing diduweni Amazon-ndarbeni konten game lan Platform Sumber Platform” . https: // wwww.GeekWire.com / 2016 / Amazon-diduweni-twitch-game-konten-platform-kutuk / . Dijupuk 30 Desember 2018 .
  3. ↑ “kutuk muncung $ 6 yuta amarga katon dadi sumber game sing paling utama”. Techcrunch (AOL).
  4. ↑ prodigal. “Sugeng rawuh ing beta ipur”. Kutukan.com . http: // wwww.kutukan.COM / Warta / Curse / 2090-Sugeng-kanggo-Beta . .
  5. ↑ “Curse ngumumake lokasi anyar nalika misahake VOIP lan media layanan” . https: // wwww..com / teknologi / ngipi-new-irvine-lokasi-AS-perusahaan-pisa-alat-voip-and-media-services . Retrieved 2015-09-16 .
  6. ↑ “Kutuk.Ringkesan Site “. Alexa.com . .Alexa.COM / Siteinfo / Curse.com . Retrireved 2015-06-02 .
  7. ↑ “MSDN – inspirasi – sumpah.com “. MSDN.Microsoft.com . http: // msdn.Microsoft.COM / EN-US / HH321695.aspx . Retrireved 2015-06-02 .
  8. ↑ “Ringkesan Company”. Diarsip saka tanggal 2 Mei 2014 . https: // web.Arsip..kurungan.COM / Organisasi / Curse . Retrieved 2017-04-25 .
  9. ↑ “Warta Tentara Amerika | ipat-ipat.com host aa: pg wiki!”. Warta.amerikaasarmy.com. . http: // warta.amerikaasarmy.COM / CURS-COM-COM-COM-COMOST-AAPG-WIKI / . Retrireved 2015-06-02 .
  10. ↑ “GameForge ngumumake kemitraan media kanthi kutukan.com – Game GameGforge. Corporate.GameForge.com. Diarsip saka tanggal 2015-03-20 . https: // web.Arsip.Org / Web / 20150320164729 / http: // perusahaan.GameForge.com / en / pencet-relancing / Gameforge-ngumum-media-kemitraan-karo-curse-com / . Ditampa 2015-02-19 .
  11. ↑ “kutukan portal online ‘nduwèni Juara MMO-juara (lan 7 yuta unique)”. Techcrunch .
  12. ↑ “kutukan”. 2009-07-19 . http: // wwww.kutukan.com /? . Retrieved 2016-12-21 .
  13. ↑ “Curse – Huntsville, Al”. Inc.com . http: // wwww.Inc.COM / Profile / Curse . Retrireved 2015-06-02 .
  14. ↑ “Teluk paling cepet sing akeh banget 2011”. Time San Francisco. 28 Oktober 2011.
  15. ↑ “Slideshow: Perusahaan Area Paling Cepet-Cepet-Tangkatan”. Time San Francisco. 28 Oktober 2011.
  16. ↑ “Game Game Heroes!”. Kutukan.com . http: // wwww.kutukan.Com / News / Curse / 47215-ngutuk-gamepedia-gamedia-Marvel-wiki-wiki . Retrireved 2015-06-02 .
  17. ↑ “Ernst & Young Ngumumake Curse, Inc. . San Francisco. 16 April 2012 . http: // wwww..com / Crita / Ernst-young-ngumumake-ngutuk-hubert-thieblot-thiebleh-of-the-taun-taun-taun-2012-04-16 .
  18. ↑ “Curse Inc. Tekan 21 yuta pengunjung unik saben wulan “(Pencet Pencet). San Francisco. 20 Juni 2012 . https: // wwww.Globenewswire.com / berita-rilis / 2012/06 / 4/4875 / 259875/259875/259875/259875/259875/259875/159875/259875/259875/259875/259875/259875/159875/159875/159875/159875/159875/159875/159875/259875.HTML .
  19. ↑ “Kutuk, 1 perusahaan informasi video paling gedhe ing donya, kanggo pindhah saka San Francisco menyang Huntsville (Dianyari) (Foto, Video)”. Al.com.
  20. ! – Warta “. Gamepedia.com. 2014-05-07 . http: // wwww.gamepedia.com / berita / 315-ngumumake-ngumumake-profil-profil-wikipoints-level-lan . Retrireved 2015-06-02 .
  21. ↑ “California Lor | majalah bisnis pinter”. Majalah bisnis cerdas.
  22. ↑ John Gaudiosipi (7 Desember 2012). “Kutuk Curse Hubert Thieblot pengin nggawe properti media game paling gedhe ing web”. Forbes.com.
  23. ↑ “Twitch kanggo entuk kutukan”. Media Vox . http: // wwww.polygon.Com / 2016/8/16/12507616 / Twitch-tuku-kutukan . Retrieved 16 Agustus 2016 .
  24. ↑ “twitch rebrands app ipat minangka dhewe”. Pc mag . https: // wwww.PCMAG.com / News / 352303 / rebrands-rebrands-kutuk-desktop-app-as-the-dhewe . Retrieved 12 April 2017 .
  25. ↑ “Twitch Sade Media Curse” (ing en) . https: // wwww.gamesindustry.BIZ / Artikel / 2018-12-13-Jupuk-Sells-Curse Media . Retrieved 2019-02-13 .
  26. ↑ d’Anastasio, Cecilia. “Penjualan Media Curse of Curse bakal gabungke loro wikis game populer” (ing en-US) . https: // kotaku.COM / Wingi-mung-rong-taun-sawise-twitch-angkut-kutuk-l-1831071841 . Retrieved 2019-02-14 .
  27. ↑ “Nginstall lan nggunakake klien kutuk”. Kutukan . http: // wwww.kutukan.com / legacycontrol / nginstal-lan nggunakake-the-client-kformong . Retrireved 2015-06-02 .
  28. ↑ “Swara: Sugeng rawuh ing beta mbukak!”. Kutukan. . http: // wwww.kutukan. . Retrireved 2015-06-02 .
  29. ↑ “Sikat reregahan ing mods pesta kaping 3 (lan sora kutuk)”. Forum.na.ligaoflegend.com . Http: // forum.na.ligaoflegend.COM / Papan / Showthread.php?P = 46870550 # 46870550 . .
  30. ↑ “Voice Curse ngilangi Timers, terus ngobrol -“. Nerdreactor.com. 2014-05-06 . http: // nerdreactor. . Retrireved 2015-06-02 .
  31. ↑ “Voice Curse Runterladen | Cursevoice Infos und download (Kostenlos)”. Kutuk.de . http: // kutukan. . Retrireved 2015-06-02 .
  32. ↑ “Voice ipat ujar manawa bisa nyegah wong liya ngirim tim swat sawise sampeyan” . http: // wwww..Com / 2015/4 / 20/20 / 8458159 / nyukur swara-swatting-voip-skype . .
  33. ↑ “Tuntutan suara kutukan bisa nyegah ngrangkul – IGN” . http: // wwww.Ign.COM / Artikel / 2015/04/22 / Tuntutan Voice-Voice-Bisa-Nyegah-Nyuda . Retrieved 2015-09-16 .
  34. ↑ “Voice Curse Tujuane kanggo nglindhungi pangguna saka serangan lan DDos Attacks | GameCRate”. Diarsip saka tanggal asli ing 2015-05-07 . https: // web.Arsip.Org / Web / 20150507221520 / http: /// / s.GAMECRATE.newegg.COM / CURS-VENE-VOEN-AIMSS-STORLE-USER-SWATTING-AND-DDOS-AND-DDOS-ATTALT / 10608 . Retrieved 2015-09-16 .
  35. ↑ “Voice ipat ujar manawa bisa nyegah wong liya ngirim tim swat sawise sampeyan” . HTTPS: // News.Yahoo.COM / CURS-VENE-VISI-VOEN-pitulung-nyegah-190002107.HTML . Retrieved 2015-09-16 .
  36. ↑ “SKYPE-SKYPE-PLANFORMI Plancor Swara Heaches Hasil Milestone Anyar” . http: // wwww.gamepot. . Retrieved 2015-09-16 .
  37. ↑ “Voice Caces Nggayuh Safety Saka DDOS lan SWATTING UNTUK 1.1 yuta pangguna saben wulan ” . http: // wwww.gaminformer.COM / B / berita / Arsip / 2015/05/11 / nyipta-safety-safety-safety-secara swara–ddos-kanggo-1-1-hawa-pangguna.aspx . Retrieved 2015-09-16 .
  38. ↑ “Swara Curiga Ngembangake Mac lan Mobile kanthi Chat Swara Gratis” . http: // wwww.gaminformer.COM / B / berita / Arsip / 2015/06/25 / luka-swara-to-mac-and-mobile-gratis-gratis-chat.aspx . Retrieved 2015-09-16 .
  39. ↑ “Suara laknat saiki sing kasedhiya kanggo Mac, IOS, Android | Gamer Hardcore” . http: // wwww.hardcoregamer. . Retrieved 2015-09-16 .
  40. ↑ Lejacq, Yannick. “Tips pamula kanggo muter liga legenda” . http: // kotaku.com / a-pamula-s-greja-to-liga-saka-legenda-1703090875 . Retrieved 2015-09-16 .
  41. ↑ “League legenda legenda kanthi telung fitur” . http: // wwww.pcgamer.com / revamp-liga-of-legenda-karo-telung fitur / . Retrieved 2015-09-16 .
  42. ↑ “[nganyari investasi rusisi ing kutukan saklawasé $ 30 yuta, njupuk bab investasi sadurunge”] . http: // wwww.gaminformer.COM / B / berita / Arsip / 2015/02/02 / liga-legenda-remeni-game-invess-in-kutuk.aspx . Retrieved 2015-09-16 .
  43. ↑ Shively, Nick. “Game Riot nandur modal $ 30 yuta ing kutukan kanggo mbantu Online George Talk”. Kaping los angeles. IssN0458-3035 . http: // wwww.Lantimimes.Com / Bisnis / Teknologi / LA-Fi-Tn-Curse Curse-Riot-201507-crita. .
  44. ↑ “Game Riot Investe $ 30 Mioni ing Curse Inc. . .Eurogamer.Iki / Artikel / 2015-7-09-news-videegiochi-riot-game-investe-in-curse-in-curse-in-curse-in-curse-in-curse-in-curse-in-curse-in-Curse-In-Curse-in-Curse-In-Curse-in-Curse-In-Curse-In-Curse-In-Curse-In . Retrieved 2015-09-16 .
  45. ↑ “Riot nandur modal $ 30 yuta ing ngukum.” . http: // wwww.gamesindustry.Biz / Artikel / 2015-07-08-Riot-investasi-USD30-Muta-in-Curse-Inc . Retrieved 2015-09-16 .
  46. ↑ “Sumpah pengin mbantu para pangembang nambah game swara game” . https: // venturebeat.com / 2015/07/31 / ngipi-pengin-kanggo-help-pangembang-ningkatake-game-swara-chat / . Retrieved 2015-09-16 .
  47. ↑ “kutuk muncung $ 52m wiwit VoIP lan ngluncurake dadi platform komunikasi paling gedhe ing donya kanggo tukang game – New York Times” . .ing.Nyambung.Com / Research / Saham / Berita / Pencet_release.asp?doctag = 201508160357bizwire_usprx ____ bw5018 & Feedid = 600 & pencet_Symbol = 205778 . Retrieved 2015-09-16 .
  48. ↑ “Kepiye Swara Cipta Cacing Smite”. 3 September 2015 . http: // wwww.mmogames.COM / GAMENEW / CURS-SHAKED-SMA / SMA . Retrieved 16 September 2015 .
  49. ↑ “Kertas Putih Kutuk nuduhake keuntungan gedhe ing Smite, Liga Legenda | Gamer Hardcore” . http: // wwww.hardcoregamer.Com / 2015/08/12 / Curse-Voice-White-kertas-kertas-Show-show-show-aget-liga-in-legenda / 162349 / . Retrieved 2015-09-16 .
  50. ↑ “Robacraft (kanggo PC)” . https: // wwww.PCMAG.COM / Artikel2 / 0,2817,2490216,00.asp . Retrieved 2015-09-16 .
  51. ↑ “WitKaper Voice Cursing”. . http: // media-corp.Cursecdn.com / File-lampiran / 0/32 / Curse-suara-whitepaper-2015.pdf . Retrieved 16 September 2015 .
  52. ↑ “Ngumumake ngumumake pindhah menyang California kanggo swarane luwih saka tim IP” . http: // wwww.gaminformer.com / b / berita / arsip / 2015 / 09/1 / 10 / nyakak-ngumum-alih-alangan-ip-team-will-new-california-will-new-california.aspx . Retrieved 2015-09-16 .
  53. ↑ “Tim Voice Geser Curse menyang California” . http: // wwww.gamesindustry.Biz / Artikel / 2015-09-11-Curse-obah-swara-tim-to-California . .
  54. . http: // wwww.al.COM / Bisnis / Indeks.SSF / 2015/09 / Curse_Still_Mitted_To_hunts. . Retrieved 2015-09-16 .
  55. ↑ “Pakaryan masa depan ana ing papan sing ora kaya iki” . https: // wwww.Bloomberg.com / grafis / 2015-batang-pakaryan / . Retrieved 2015-09-16 .
  56. ↑ Perez, Sarah. “Twitch kanggo ngipat-ipati, entuk taun kepungkur, amarga aplikasi desktop twitch sing luwih sosial”. Techcrunch . https: // techcrunch.com / 2017/03/10/10 / twitch-to-religh-entek-pungkasan-taun-AS-the-liyane-desktop-app / . Dipetujoni 2017-05-25 .
  57. ↑ “Bukkit: Bab sabanjure | Forum Bukkit”. Forum.Bukkit. . HTTPS: // forum.Bukkit.Org / Utas / Bukkit-The-Next-Bab.62489 / . Retrireved 2015-06-02 .
  58. Plugin “Plugkit” Plugkit “. Dev.Bukkit.org. 2013-04-19 . http: // dev.Bukkit.Plugin org / Bukkit / . Retrireved 2015-06-02 .
  59. ↑ “Bukkit resmi gabung karo Mojang! – Warta Minecraft – Arsip “. MinecraftForum.net. 2012-02-28 . http: // wwww.minecraftForum. . Retrireved 2015-06-02 .
  60. ↑ “Program Spasi Kerbal lan kumpul gabung karo pasukan”. Sumpah.com . http: // wwww.Sumpah.com / pengumuman / Kerbal-Space-Program-lan-kutuk jubin / . .
  61. ↑ GAMASUTRA – Pencet Rilis – Program Spasi Kerbal, Kutuk.COM Partner bebarengan kanggo situs web masyarakat modting sing dianyari.
  62. ↑ “Program Spasi Kerbal, kutukan.COM Miteg kanggo situs web komunitas modting sing dianyari “. Forum.KarbalSpaceprogram.com. 2014-05-06 . http: // forum.KarbalSpaceprogram.COM / Threads / 79012-Kerbal-Space-Program-Curse-com-Pandation-Bebarengan-kanggo-Dianyari-Komding-Komunitas-Websit . Retrireved 2015-06-02 .
  63. ↑ “Projek”. Kerbal.Sumpah.com . http: // Kerbal.Sumpah.com / Proyek . Retrireved 2015-06-02 .
  64. ↑ “Pengumuman: Sumpah.Mitra Partnership “. Diarsip saka Mei 13, 2014 . .Arsip.Org / Web / 20140513003818 / http: // www.gog.COM / Warta / Pengumuman_Partnership_with_curscom . Retrieved 6 Juni 2014 .
  65. ↑ “Kaca Game Home” . http: // wwww.gamepedia.com . Ditampa 24 April 2019 .
  66. ↑ “Wiki Sambung”. 11 Maret 2018 . http: // wwww.gamepedia.com / Wikiconnect .
  67. ↑ “Ngenalake Uni para tukang game, cara anyar kanggo partner ing YouTube”. Kutukan.com . http: // wwww.kutukan.com / warta / kutuk / 44509-ngenalake-the-union-for-tukang game-a-anyar-kanggo . Retrireved 2015-06-02 .
  68. ↑ “Partner” laknat lan athene kanggo nggawa Uni kanggo tukang game – News “. Arenajunkies.com. 2012-03-08 . http: // wwww.arenajunkies.com / berita / 446-ngutuk-lan-athene-partner-kanggo-gawa-union-for-tukang game / . Retrireved 2015-06-02 .
  69. ↑ “Blog WondPerot: Kesatuan kutuk kanggo tukang game – bisa uga dadi game YouTube game paling apik 2014 lan ngluwihi”. Wonderpierrot.blogspot.com. 2013-12-08 . http: // wonderotrot.blogspot.Com / 2013/12 / Curse-Union-Watchers.HTML . Retrireved 2015-06-02 .
  70. ↑ “Kesatuan kanggo informasi kemitraan game – Pitakonan mangsuli!”. Youtube.. 2014-02-10 . https: // wwww.youtube.com / nonton?v = sde3lrbfucg . Retrireved 2015-06-02 .
  71. ↑ “Kesatuan kanggo para pemain game kemitraan! Informasi babagan kutuk / UFG kemitraan lan pengalamanku!”. Youtube. 14 Desember 2012.
  72. ↑ Formulir Aplikasi.
  73. ↑ James Megretton. “Nduwe3D TV mati” Arsive 2014-03-15 ing mesin wayback. Warta Game, Video, & Ulasan.
  74. ↑ “Liga Legenda – Divisi”. Teamcurse.net . http: // wwww.Teamcurse.Net / Divisi / League-Legenda / Tim-Kutuk . Retrireved 2015-06-02 .
  75. ↑ John Gaudiosipi (7 Agustus 2012). “Deleng dhisik ing jero liga legenda legenda legenda bukit hills”. Forbes.
  76. ↑ Gaudiosi, John (16 Agustus 2013). “Nissan mlebu ing Areports karo sponsor tim” . http: // wwww.gamesindustry.Biz / Artikel / 2013-08-16-Nissan-mlebu-Esports-arena-karo-sponsor . Retrieved 20 Maret 2019 .
  77. ↑ “Apa sing ana ing lemari”. n.d. . http: // wwww.Teamcurse.Net / berita / 27204-apa-ing-the-trialcase . Retrieved 2 Juni 2015 .
  78. ↑ Sun, Seminole (4 Agustus 2013). “Team Curse nemu kemitraan karo Nissan” . http: // themittani.Com / News / Team-Curse-Partnership-Nissan . Retrieved 20 Maret 2019 .
  79. ↑ Alienware. “Kutuk”. Diarsip saka tanggal 15 Mei 2014 . https: // web.Arsip.Org / Web / 20140515092030 / http: // na..com / klompok / ipat / . Dijupuk 30 Desember 2018 .
  80. . “Dell investasi ing liga tim legenda league karo sponsor alienware”. Forbes.
  81. ↑ Master Cooler Co., LTD. “Game dolanan Master sing luwih adhem» Arsip 2014-06-16 ing mesin wayback.
  82. Storm “cm, dening Master sing luwih adhem, saiki wis sambung team laknat!”. Youtube. 18 Februari 2013.
  83. ↑ “& Master Cooler Setuju kanggo extension 2 taun ing sponsor tim”. Kutukan. . http: // wwww.kutukan.COM / Warta / Curse / 49328-Curse-Master-Setuju-2-taun . Retrireved 2015-06-02 .
  84. ↑ “CURS CURS GAMING menehi jenenge” (ing EN-AS). . https: // detort.com / liga-legenda / berita / luka-give-up-jeneng-1003 . Retrieved 2019-02-14 .
  85. ↑ “Cairan tim lan mantan ipports erports organisasi ngumumake gabung; Cairan teka liga legenda” (ing en-GB) . https: // wwww.pcgamesn.com / tim-cairan-lan-bekas-ngutuk-ipports-organisasi-pengumuman-gonjuran-aysa-cairan-kanggo-liga . Retrieved 2019-02-14 .

Link njaba []

Komunikasi Komunikasi Komunikasi lan Riot

Minggu kepungkur, game riot ngumumake owah-owahan utama sing Liga legenda Para penggemar wis suwe wis ngejar: Timer sing bakal nindakake tugas sing mboseni ngawasi objektif game.

Nalika penggemar seneng ndeleng fitur anyar, dheweke bener-bener wis suwe duwe pilihan kanggo aplikasi pihak katelu sing diarani Voice Curse. . 5, ngakoni manawa menehi keuntungan sing kompetitif.

Kanggo pangembang suara swara, iki minangka pil khusus kanggo ngulu, sanajan ora kaduga: Iki kaping pindho ing pirang-pirang wulan Riot bisa ditindakake kanthi nggunakake produk pihak katelu.

Ing wiwitan taun, ngeculake swara kutukan ippending apa Apa program chat swara sing ngatur: ngasilake kasenengan asli.

Liga legenda, Esport ing jagad iki, tim layang lima siji, nanging ora kalebu alat kanggo para pemain sing bener-bener bisa ngomong karo siji liyane njaba obrolan teks. Liga legenda Pemain njaga manawa kerusuhan wis janji ngobrol karo beta swara (sanajan ana “bedhil udud” iki tetep angel). Voice ipat pungkasane ngrebut niche kasebut. Ana pilihan obrolan swara liyane, nanging saben masalah dhewe: latensi, panggunaan CPU abot, utawa nggawe sampeyan rawan ddos ​​karo mungsuh.

Swara kusir kasebut dianggep bisa nglawan masalah kasebut lan ngirim janji sing ora dikandhakake yen kerusuhan ora urip.

Uga kalebu sawetara fitur tambahan, sing paling dirembug yaiku “Timer Timers.. Voice Curse ngenalake gamelan anyar, matur nuwun kanggo proliferasi pangguna awal sawise perusahaan nyebarake kendaraan beta liwat macem-macem toko komunitas.

Pemain ing tingkat sing luwih murah, padha melu stotek-counter-stungling lan mulai nggunakake tujuan ing tingkat sing luwih canggih tinimbang sing kepungkur. Dheweke ora kudu nyalonake awake dhewe kanthi nggawe cathetan kaping mental, kabeh gampang dilalekake kanthi panas ing perang. Ana jam sing bisa ditindakake kanggo dheweke mung kudu nyawang.

. Pemain tingkat dhuwur, sing njaga cathetan mental babagan kaping pindho taun, mbantah manawa iki minangka katrampilan ing awake dhewe. Sing ana ing mburi liyane mbantah iki ora ana sing bisa ditindakake ing omah kanthi pena lan kertas utawa jam weker. Minangka diskusi mundhak abang lan pungkasane bisa nemokake forum Riot, Perusahaan mutusake yen kudu tumindak. Iki nglarang pemain saka nggunakake program kasebut.

Nerangake keputusan kasebut ing dawa forum ing Mei 9:

“… Nalika tim desain kita isih bisa njelajah apa maneh pengin nambahake wektu sing dibangun ing Liga Legenda, kita setuju karo app pihak katelu yaiku kauntungan kompetitif sing jelas yaiku kauntungan sing jelas antarane wong-wong sing ndownload lan sing ora, lan ora ditampa.”

Dina curs, suara laknat ngumumake bakal mbusak Timer Timer kanggo tundhuk karo shift kebijakan kasebut. Uga negesake manawa telpon swara kasebut dipilih, tanggapan langsung kanggo pratelan liyane sing digawe kanthi rerusisi: manawa telpon swara kasebut digawe kanthi otomatis nalika miwiti game. Halaman ngarep situs web perusahaan isih kalebu pratelan kasebut ing keputusan, maca ing bagean: “Kita wis tansah tresna lan ngladeniD Liga Legenda lan rerusuh lan dipercaya desainer game kanggo nggawe pilihan sing cocog kanggo game kasebut.”

Terusake nganti 24 Juni: Rambut ngumumake manawa bakal ngetrapake timer timer dhewe, muter ing lingkungan beta umum, area play kothak wedhi kanggo njiwet eksperimen lan owah-owahan game mbesuk.

“Pungkasane, pitakon sing ditakoni yaiku apa JujaSing Tighters Jungle … nyumbang pengalaman play lan kita ngerti mung akeh tugas rutin,” Recot nerangake babagan ngumumake tim. Nanging Company ngakoni, manawa “munculna aplikasi pihak katelu sijine bahan bakar ing geni, nanging mung luwih percaya yen kita kalebu fitur kasebut.”

Senadyan uji coba iki ing wektu ing game, lan kasunyatan manawa swara ipat saiki mung program obrolan swara, rusuh ora ngganti sikap ing app kasebut. Iki isih nglarang pemain, sanajan ing salah sawijining titik sing nuduhake bisa nglarang wong-wong sing nindakake.

“Ing Tampilan Kutu Suara mung minangka versi Skype sing luwih gampang, luwih aman,” Petugas Teka teknologi kutuk, Michael Comparda, ngandhani dot saben dina. .'”

Tim Comparda wis dikembangake suara suara wiwit wiwit rampung, lan dheweke ketoke kuwatir babagan injeksi kasebut, utamane sing diwenehake yen laknat wis makarya lan nyusun ing proses pangembangan.

Sanadyan rerusuh ujar manawa isih kerja kanggo ngrampungake apa sing diarani “prihatin liyane” kanthi program kasebut, mula mung mikirake taktik sing ditindakake ing game swara ing game dhewe.

Prilaku kaya ngono mesthi ora bakal durung rampung. Ing wulan Mei, Riot ngluncurake liga fantasi mung sewulan sawise proyek sing padha diluncurake ing situs sing diarani mobanation. Dene sawetara wong liya wis nyoba versi Fantasi Olahraga Fantasi kanggo LC, Mobanation paling profesional lan polesan saka Bunch. Pencipta Mobanation ujar manawa kerusuhan iki “pancen apik banget” kanggo nggayuh dheweke sadurunge miwiti. Nanging pungkasane mutusake kanggo nutup mobanation, ujar loro kasebut wis umum

Riot ora njupuk sikap resmi marang piranti lunak chatting liyane, comperda kepengin banget. Ora lolip-op.com, situs web sing nggunakake locator Skype kanggo ngirim pamuter IPS kanggo tujuan DDOSING, nyebabake respon resmi saka rerusuh.

Dheweke uga ora setuju karo uneg-uneg tambahan sing wis dirasakake ing postingan blog asline: yaiku, sing kutukan suara kasebut sesambungan karo Liga legenda Klien, utawa dipeksa melu gabung yen ora gelem. “Kabeh sing kita lakoni yaiku ngati-ati karo tautan link,” ujare Comperda. “Kita lagi ora sesambungan karo Liga klien.

“Ing wektu iki, sejatine kita prihatin, mula aman nggunakake swara ipat. Kita kaya Skype nanging kanthi proteksi sing ditambahake marang sampeyan entuk ddos’d.”

Amarga kerusuhan kasebut wis aktif nyengkuyung pangembangan aplikasi pihak katelu wiwit ngeculake alat API ing Desember 2013, Clash ing antarane rong perusahaan kasebut aneh, utamane diwenehi sejarah kerja sing kepungkur. Kompetensi mandhegake sing ora bisa ngomong yen dheweke rumangsa dadi keputusane, nanging. “Kuciwa bisa uga dadi tembung sing pas,” ujare, nambah manawa laknat wis “mesthi duwe hubungan sing apik karo penerbit.

Nalika Penerbit Kiriman Barang sing Kegelitan babagan apa sing ditindakake, mula lara. Kita nggarap swara kutuk wiwit wulan Nopember taun kepungkur lan aku bisa ngandhani kanthi pribadi, aku bakal nggawe udakara sewu jam karo timku. Iki dadi urip kita sajrone wektu. Kita sijine kabeh sing kita lakoni amarga kita tresna.

Sanajan kerusuhan kanggo njaga larangan, suara laknat isih duwe masa depan, Saintis ujar. Ana game liyane sing ana ing kana, sanajan ora jenenge khusus, uga bisa nggunakake fitur prinsip lan liya-liyane sing bisa dikembangake khusus kanggo judhul kasebut. Berkah saka kerusuhan ora mesthi dadi kabeh proyek kasebut.

Liga legenda Muter US. . “Wong seneng main game karo siji lan aku mikir komunikasi swara luwih unggul ing kabeh cara kanggo ngobrol kanggo macem-macem game.”

Mung sawetara dina kepungkur Jeffrey “Lyte” Lin, Desainer timbal Riot ing Sistem Sosial, sing duwe psikologi kognitif lan ngluncurake statistik sing diisi statistik kanggo mbahisake swara. Miturut lin, 79 persen saka Liga legenda Pemain setuju manawa obrolan swara kasebut nambah pengalaman sing main-paling ora nalika kanca-kanca melu. Yen wong liya ditambahake, yen tingkat kasebut tetes nganti 50 persen.

“Ing pungkasan dina, obrolan swara karo kanca minangka pengalaman sing apik, lan apa Liga legenda Pemain sejatine pengin, “kesimpulan.

“Akeh pemain sing nggunakake obrolan swara kaya Skype lan Ventrilo karo kanca-kanca lan apik tenan. Nanging, sistem sing kanthi otomatis utawa gampang ngobrol karo wong liya sing ora ana gandhengane lan 47 persen laporan sanajan pemain bisa milih milih pengalaman utawa bisu saben liyane.”

Senadyan statistik kasebut, lin ditambahake kerusuhan ora “nutup lawang ing mangsa ngarep.”Pancen ana uga sawetara bantahan counter sing jelas: sing milih, biso, lan pilihan sambungan kanthi gampang kasedhiya ing pirang-pirang piranti lunak swara. Fitur kasebut meh kabeh masalah sing digambarake kanthi kerusuhan.

Apa kita bakal weruh turnaneer rusia liyane sing bakal katon. Ora kabeh yakin manawa niat kerusuhan kanggo nyoba mblokir swara kutukan mulia lan komunitas sing dadi pusat. Pangembang aplikasi sing kita ucapake, sing njaluk tetep Anonymous nanging wis nutup hubungane karo ipat-ipat:

“Papan diskusi kanggo Alat API wis rampung mati lan pangembang liyane sing dakkandhakake karo ujar manawa kerusuhan saiki mung nolak kiriman anyar kanthi ora ana sebab sing diwenehake.”Sampeyan bisa ngelingake, pangembang ujar, nalika katup mati aplikasi klien katelu Dotabuff saka ngakses pertandhingan umum, mateni. .”

Game Riot ora nanggapi panjaluk kanggo menehi komentar babagan crita iki.