Kutha: Skylline Nexus – Mod lan komunitas, Modhs MODLE City – Mods lan peta paling apik | Pcgamesn

Mods Skyline Kutha – Mod lan Peta Paling Apik

Contents

Apa iki malah mbutuhake panjelasan? Kayane kaya game video sekaligus, sampeyan bisa manggon ing kutha sampeyan. Kepiye nyenengake!

Mangga log in utawa ndhaptar

Iku patch ora resmi ngidini game dolanan ing terrain ukuran 70X70. Iku 4 kaping luwih gedhe tinimbang terrain game asli. Tembelan adhedhasar 1.17.1-F4.

  • Utilitas
  • Dening Parkergreat

Terminal Bus Highway

Terminal bis karo overpass pejalan kaki

  • Aset
  • Dening thadaSassin

Nyedhiyakake perpustakaan patch harmoni kanggo kabeh kutha: mods langit sing mbutuhake.

Edisi Presiden Lalu lintas Edition

Ningkatake panggunaan lan panggunaan parkir. lan ngatur sartsi, dalan, lan ril!⠀⠀

  • Utilitas
  • Dening margopon

Mod iki ngidini sampeyan milih, mindhah lan nyelarasake macem-macem perkara.

  • Utilitas
  • Dening margopons

Iki mod otomatis mbangun bunder kanggo sampeyan. Iku ngresiki wilayah ing dalan lan snaps menyang bunder. Anarki dalan apik disaranake.

  • Utilitas
  • Dening margopon

Alat lanskap ekstra

Ngijini nyelehake sumber daya alam ing-Game + nyedhiyakake sikat sikat & potlot, terraform lan banyu sing bisa dikonfigurasi. Mod iki sadurunge diarani ‘alat sumber daya ing game’

  • Utilitas
  • Dening Dayypenguin

Gabung paling gedhe
Komunitas Mod

Ndhaptar wis duwe akun? Mlebu ing kene

MODS liyane

Uploaded: 02 Sep 2023
Nganyari pungkasan: 02 Sep 2023
Pengarang: ThadaSassin

Terminal bis karo overpass pejalan kaki

Uploaded: 02 Sep 2023
Nganyari pungkasan: 02 Sep 2023

Terminal bis karo overpass pejalan kaki

Uploaded: 05 Agustus 2023
Nganyari pungkasan: 10 Agustus 2023

Iku patch ora resmi ngidini game dolanan ing terrain ukuran 70X70. Iku 4 kaping luwih gedhe tinimbang terrain game asli. Tembelan adhedhasar 1.17.1-F4.

Uploaded: 05 Agustus 2023
Nganyari pungkasan: 10 Agustus 2023

Iku patch ora resmi ngidini game dolanan ing terrain ukuran 70X70. Iku 4 kaping luwih gedhe tinimbang terrain game asli. Tembelan adhedhasar 1.17.1-F4.

Uploaded: 21 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 21 Jul 2023
Pengarang: Kaos kaki bisnis

Iki ngidini toging nyepetake dalan nalika distrik. Ing game dhasar, sampeyan ora bakal bisa mateni dalan nalika distrik. Iki tenan ngganggu aku kadang-kadang, utamane nalika nyoba nggawe kabupaten mung sampurna, mung kanggo nyentuh.

Uploaded: 21 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 21 Jul 2023

Iki ngidini toging nyepetake dalan nalika distrik. Ing game dhasar, sampeyan ora bakal bisa mateni dalan nalika distrik. Iki tenan ngganggu aku kadang-kadang, utamane nalika nyoba nggawe kabupaten mung sampurna, mung kanggo nyentuh.

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023

Mbantu sampeyan gampang nggambar jaringan podo lan pucuk

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023

Mbantu sampeyan gampang nggambar jaringan podo lan pucuk

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023

Nggawe Bangunan Kita (Bob).Alat Pengurus Kecantikan Oirniversal kanggo ngganti prop lan wit utawa ngubur (UbMttcupatobt).Alat kanggo ngatur wit lan prop

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023

Nggawe Bangunan Kita (Bob).Alat Pengurus Kecantikan Oirniversal kanggo ngganti prop lan wit utawa ngubur (UbMttcupatobt).Alat kanggo ngatur wit lan prop

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023
Pengarang: Innerame-ingame-foodmanager

Tampilake ukuran saben bangunan ing panel.Yen sampeyan nglayangake kursor liwat bangunan, ukurane bakal dituduhake.

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023

Tampilake ukuran saben bangunan ing panel.Yen sampeyan nglayangake kursor liwat bangunan, ukurane bakal dituduhake.

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023

Nglumpukake tombol aktifitas kanggo mod liyane ing papan sing digunakake. Nyedhiyakake “bar aktifitas” (kaya dermaga) kanggo tombol pangguna lan aktif. Bisa milih tombol ing unsur UI liyane (sanajan ora melu karo UUI) lan mbantu ndeteksi konflik hotkel ing mods sing didhukung.

Uploaded: 20 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 20 Jul 2023

Nglumpukake tombol aktifitas kanggo mod liyane ing papan sing digunakake. Nyedhiyakake “bar aktifitas” (kaya dermaga) kanggo tombol pangguna lan aktif. Bisa milih tombol ing unsur UI liyane (sanajan ora melu karo UUI) lan mbantu ndeteksi konflik hotkel ing mods sing didhukung.

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Mod iki ana ing pembangunan lan ing Alpha. Mod iki bisa uga ora stabil. Laporake masalah ing komentar kasebut. Umpan sampeyan larang regane! Matur nuwun!

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Mod iki ana ing pembangunan lan ing Alpha. Mod iki bisa uga ora stabil. Laporake masalah ing komentar kasebut. Umpan sampeyan larang regane! Matur nuwun!

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Biyen dumadi saka populasi realistis diowahi maneh

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Biyen dumadi saka populasi realistis diowahi maneh

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Siji panel saben wektu lan fps. Saben panel bisa diuripake / mateni lan pindhah kanthi kapisah.

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Siji panel saben wektu lan fps. Saben panel bisa diuripake / mateni lan pindhah kanthi kapisah.

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Mod iki ngidini ngatur cathetan cilik ing game.

Uploaded: 17 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 17 Jul 2023

Mod iki ngidini ngatur cathetan cilik ing game.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Mod sing gampang kanggo nambah wektu tundha konfigurasi ing antarane transit Vehicles saka depot, dadi sampeyan ora duwe 50 bus kabeh metu menyang rute anyar, clogging ing dalan kanthi gedhe Bunch.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Mod sing gampang kanggo nambah wektu tundha konfigurasi ing antarane transit Vehicles saka depot, dadi sampeyan ora duwe 50 bus kabeh metu menyang rute anyar, clogging ing dalan kanthi gedhe Bunch.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Mod iki ngidini ngotomatisasi bangunan sing dibangun maneh.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Mod iki ngidini ngotomatisasi bangunan sing dibangun maneh.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Mod ngganti cara game nyambung lan dalan lalu lintas ing simpangan, kanthi tujuan ngatasi sawetara cacat ing algoritma game vanili lan ningkatake aliran lalu lintas.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Mod ngganti cara game nyambung lan dalan lalu lintas ing simpangan, kanthi tujuan ngatasi sawetara cacat ing algoritma game vanili lan ningkatake aliran lalu lintas.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Jalan Pulara minangka modal revolusioner sing ngidini sampeyan nggawe dalan tanpa ngatasi editor aset sing angel!Mod kanthi otomatis ngasilake sifat, lanes, prop, model, lan tandha ing dalan adhedhasar konfigurasi sing digawe ing produsen gambar cilik.

Uploaded: 16 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 16 Jul 2023

Jalan Pulara minangka modal revolusioner sing ngidini sampeyan nggawe dalan tanpa ngatasi editor aset sing angel!Mod kanthi otomatis ngasilake sifat, lanes, prop, model, lan tandha ing dalan adhedhasar konfigurasi sing digawe ing produsen gambar cilik.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Biyen dikenal minangka Dalan Adaptif (AR). Minangka akeh fungsi anyar bakal dirilis ing mangsa sing uga kalebu jaringan liya sing kita mutusake kanggo ngganti jeneng Adaptive (AR) menyang jaringan adaptif (an) lan uga ngganti logo. Thanks kanggo Rev0 kanggo ide dhasar 🙂

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Biyen dikenal minangka Dalan Adaptif (AR). Minangka akeh fungsi anyar bakal dirilis ing mangsa sing uga kalebu jaringan liya sing kita mutusake kanggo ngganti jeneng Adaptive (AR) menyang jaringan adaptif (an) lan uga ngganti logo. Thanks kanggo Rev0 kanggo ide dhasar 🙂

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

“Pembaruan bencana alam” njupuk “Overhaul bencana alam” lan fungsional “Ragnarok” Mods “Ragnarok” Mods sing kudu digabungake mung siji, kalebu sawetara barang sing apik tenan.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

“Pembaruan bencana alam” njupuk “Overhaul bencana alam” lan fungsional “Ragnarok” Mods “Ragnarok” Mods sing kudu digabungake mung siji, kalebu sawetara barang sing apik tenan.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Overlay gambar ing ndhuwur peta, ngidini sampeyan ngrampungake kutha nyata.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Overlay gambar ing ndhuwur peta, ngidini sampeyan ngrampungake kutha nyata.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Campuran Tema 2.5 minangka tutugan saka mixer tema asli, sing ditinggalake dening pangripta asli. Tujuan mixer tema 2.5 yaiku nganyari mod lan tambahake fitur anyar, nalika njaga fungsi lan panggunaan mod asli.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Campuran Tema 2.5 minangka tutugan saka mixer tema asli, sing ditinggalake dening pangripta asli. Tujuan mixer tema 2.5 yaiku nganyari mod lan tambahake fitur anyar, nalika njaga fungsi lan panggunaan mod asli.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Rebra santen DLC, nyuda aliran lalu lintas, nambah cargo loading lan liya-liyane.

Uploaded: 15 Jul 2023
Nganyari pungkasan: 15 Jul 2023

Rebra santen DLC, nyuda aliran lalu lintas, nambah cargo loading lan liya-liyane.

Media

Warta & nganyari

Update Hotfix 2023-09-22 20:48 GMT
Nganyari Hotfix wis dibebasake kanggo mateni sawetara fitur anyar ing extension iki. Mangga deleng komentar sing dicenthang kanggo informasi luwih lengkap.

Mods Starfield wis ngepasi 14 yuta undhuhan wiwit game diluncurake 2 minggu kepungkur lan kita super bungah ndeleng kabeh mods sing dituduhake. Swara 400.000 pangguna wis nggunakake Vorteks kanggo nginstal lan ngatur mods wiwit banjur kita wis nggarap nganyari adhedhasar th.

Iku arang kanggo koleksi mod sing bakal diramalake kanthi rinci lan perhatian kanggo rinci, ing saben mod sing dadi tujuan sing spesifik lan menehi kontribusi pengalaman game sing apik banget. Gapura menyang Sovngarde, Skyrim se total Overhaul dening Jayserpa, mung.

Dipasang kanthi ati-ati dening Jayserpa modter lan konten, koleksi iki nglumpukake 980 mod kanggo nggedhekake lan luwih jero pengalaman Skyrim. Sapa sing ngetutake Jay ing twitch wis ndeleng koleksi iki C.

Starfield meh kene! Kita ora sabar ngenteni rasi lintang lan njelajah lintang ing 1 September lan kita luwih bungah babagan potensial kanggo mods Game kasebut. Pemukiman SIM ing papan? Iyo, monggo. Overhaul Perk anyar? Aja mikir yen kita nindakake. Mod sing dadi kabeh planet dadi roti lapis? Yakin! Dina iki kita arep ngomong babagan proyek patch komunitas Starfield komunitas sing ngladeni lan ndandani kewan omo ing game dhasar.

Gagasan saka patch komunitas kanggo Starfield Isn ‘.

Mbalik ing Oktober 2022, kita ngumumake tekane Tim (halgari) menyang tim Nexus Mods. Kita ndemek sedhela ing mangsa vorteks lan potensial 2.0 Nganyari. Prekara-prekara kasebut dadi ‘mode siluman sing sethithik’. Iki bakal dadi dawa, dadi buckle munggah!

Sejarah ringkes vorteks

Pangembangan Vorteks pisanan wiwit bali ing taun 2016. Ing.

Versi gratis DRM-free 4: Game of the Year Edition saiki kasedhiya saka Gog.com, nggawe judhul paling anyar ing franchise fallout kanggo entuk perawatan game lawas sing apik. Kaya-kaya karo Rilis Skyrim ing wulan September 2022, kita bisa entuk game ing sawetara dina awal kanggo mbantu kanca ing Gog supaya bisa gampang banget.

Sampeyan bisa uga mikir apa sing beda babagan release iki dibandhingake karo versi AVA.

Kajaba sampeyan wis manggon ing sangisore watu ing Bulan, sampeyan mesthi ngerti yen Starfield wis teka.

Apa, sampeyan ora ngerti? Kabeh tangga rencana wis ditampilake ing Alpha Centauri kanggo 5 taun kepungkur. Sampeyan kudu miwiti entuk kapentingan ing urusan lokal.

Starfield minangka game main peranasan aksi sing aksi saka Bethesda. Iki bakal dadi alam semesta anyar sing nomer siji ing 25 taun, saengga level hype wis ngluwihi ambang normal. Minangka tradhisi kita karo b.

Gerbang Baldur 3 Saka Laria Studios wis njeblug awal dadi lengkap kaya diluncurake kaya dwarf sing enak liwat lawang bar, lan kita tresna game iki! Kanthi luwih saka 1 yuta download mod wiwit diluncurake (4 dina kepungkur), jelas game kasebut wis dadi favorit masarakat ing Nexus Mods. Ekstensi game Vortex wis dianyari wiwit lunga saka awal akses menyang diluncurake kanthi lengkap, ngidini manajemen mod Umum liwat VortEx (iki bakal nganyari maneh Vorteks).

Kita duwe hak istimewa kanggo ngomong karo CanLiberker, kurator koleksi sing paling sukses lan populer. Akeh sampeyan sing duwe skyrim bisa nemoni koleksi sing mratelakake jagad iki kanthi dhaptar lengkap babagan sawetara mods paling apik ing kana. Yen sampeyan tresna subnautica, sampeyan seneng karo koleksi “sing mentas digawe” iMmersive and cemlorot “.

H2QBJA-I95C
Dakkandhani babagan awake dhewe.

Jenengku yaiku Canterk Kayangan, tukang game sing semangat banget .

Kita mesthi nggarap nggawe alat lan pengalaman sing terus ndhukung komunitas mod susun positif, nggawe modifikasi luwih gampang diakses lan menehi madhep kemampuan kanggo nuduhake gaweyan dhewe. Kanggo mbantu nggayuh misi, kita pengin nyewa pangembang web mburi back-end anyar kanggo nggabungake ing kantor kita ing Exeter, Inggris.

Makarya ing Nexus Mods tegese proyek sing mbantu mbantu urip bakal digunakake dening mayuta-yuta tukang game ing saindenging saben wulan, kanthi macem-macem umpan balik sing bakal teka ing.

Dina iki kita pengin ngenalake sampeyan tambahan kanggo tim sing paling anyar kanggo Nexus Mods, demomater (a.k.a. Mat). Mat wis gabung karo kita ing peran anyar minangka tim komunitas mimpin lan bakal dadi tim kanggo tim sing ana.

Sugeng rawuh ing mat tim! Apa sampeyan bisa ngenalake dhewe lan nyritakake babagan latar mburi sampeyan?

Hello, gedhe ing kene sawise mubeng komunitas sajrone sawetara minggu! Aku bubar gabung karo tim Nexus Mods ing Exeter, uk. Iku a .

Iki minangka ulang tahun kaping 21 saka pembebasan gulung sing sepuh III: Morrowind saiki. Yen wong ing AS ing AS bakal cukup lawas kanggo tuku omben-omben kanggo ngrameke karo kita! Nalika iku bisa uga dadi fantasi, kita entuk rong pengumuman tema ing komunitas kanggo menehi tandhani taun liyane game sing diwiwiti kabeh ing Mods Nexus.

Meresrowind taunan bisa MODathon MOD DOWNS ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING PROJEK ING ING PROJEK ING PROJEK WHI.

Kemajuan anyar ing teknologi ai wis dadi topik sing panas ing komunitas lan industri game sajrone sawetara wulan kepungkur lan kita entuk akeh pitakonan saka sampeyan babagan apa sing dirasakake.

TL: DR – Konten mod mod sing digawe saka aturan kita, nanging bisa uga dicopot yen kita nampa keluhan sing bisa dipercaya saka pemilik hak / hak sing kena pengaruh. Yen sampeyan ora duwe pencipta / hak pamilik, kita njaluk supaya sampeyan ora ngirim laporan file.

Kita wis akeh d.

Nalika pertengahan Februari lan aku ngerti apa sing sampeyan pikirake: “Iki bakal dadi wektu sing sampurna kanggo setaun kanggo mriksa maneh kanggo 2022”. Uga, ujar maneh!

2022 minangka taun sing gedhe kanggo komunitas lan situs kita. Ora mung wutah sing nggumunake babagan modter anyar sing gabung karo komunitas, mod, lan download sakabèhé, nanging tim Nexus mods wis thukul uga.

Ing Backend, kita wis ngrampungake sawetara operasi penting, sing paling umum pindhah akeh servi kita.

Apa sampeyan kepengin mbantu mbentuk masa depan Mods Nexus?

Kita miwiti muter sistem desain anyar kita nalika mbangun fitur anyar lan modernake tata letak situs saiki. Bagean utama proses iki bakal dirungokake saka sampeyan – komunitas Mod sumunar – amarga kita nyoba desain lan fitur anyar. Kanthi pikiran iki, kita lagi nggoleki sukarelawan kanggo melu ing sawetara klompok fokus sing bakal ngumpulake macem-macem cara kanggo pengaruh babagan situs lan fungsi situs sing katon.

Tanggal 9 Januari 2023 Kita bakal dadi perjanjian sing dijadwal sing tegese kabeh situs kabeh uga forum kita ora kasedhiya kanggo wektu. Wigati dimangerteni manawa iki uga bakal mengaruhi fungsi manajer mod – download, nganyari, endorsements etc. (apa wae sing mbutuhake interaksi karo situs web lan API kita). Nalika kita bakal pindhah menyang database kita menyang sistem upgrade, kita target proses iki nganti pirang-pirang jam, nanging bakal ana ing sisih sing aman, muga-muga situs kasebut bakal mudhun kanggo sawetara.

Nalika kita ngarahake nyepetake kapabilitas pangembangan kanggo aplikasi desktop kita, kita pengin tuwuh tim kanthi nyewa sing didorong lan semangat .Pangembang net kanggo mbantu kita mbentuk pengambilan aplikasi manajemen mod kita.

Minangka anggota tim pangembangan manajer Modh, bakal dadi tanggung jawab kanggo mbantu pangembangan lan desain alat lan pisungsung sing nambah pengalaman pangguna. Kita ora nggoleki mung bisa ngetrapake maneh f.

Kita wis seneng banget ngobrol karo tim ing mburi Skyrim: ngethok babagan rilis proyek sing sepisanan. Skyrim: potongan sing dikethok – suci lan tukang suci yaiku overhaul lan penciptaan resmi lan tujuane dadi pratinjau kanthi crita utama, game sing umur 11 dina iki!

neyrermetxno
Sadurunge kita mlebu mod, kenapa sampeyan ora.

Nalika wiwitane nggawe koleksi sing kasedhiya, kita ngerti yen isih akeh sing pengin nambah. Mula, kita wis ngrungokake tanggapan sampeyan lan kerja keras babagan fitur lan dandan anyar. Mangkene sawetara owah-owahan sing bakal urip minggu iki.

Fitur laporan bug

Kita wis mbangun fitur laporan bug anyar saka awal, ngidini anggota Mods Nexus kanggo ngasilake kewan omo ing koleksi kanggo perhatian curator.

Kanggo ninggalake bug re.

Kita Super Seneng Ngumumake Sing Miwiti Minggu Sabanjure Halgari – Downloader Wabbajack Mod Daftar – Bakal Dadi tambahan paling anyar kanggo tim Nexus. Tumindak minangka manajer produk kanggo vorteks, dheweke bakal fokus ing pangembangan mitos 2.0 nganyari, sing isih akeh ing tahap ngrancang nanging bakal nggawe manajer mod kita luwih apik.

Vortex pisanan dirilis menyang umum ing Februari 2018 minangka pembentuk alfa – Rep.

Yen ngono, sampeyan durung krungu, Nvidia’s New Modting Tool – RTX Remix – Ngumumake Sajrone Keynote September. Iku aplikasi sing apik banget sing nduweni potensial kanggo revolusi modifikasi grafis kanggo game lawas. Kita gabung karo Nyle Usmii, manajer produk saka tim ing mburi alat kasebut, kanggo menehi kesempatan kanggo nggawe pitakonan sing kobong babagan RTX Remix sing dijawab langsung saka sumber.

Yen sampeyan ora cepet-cepet, saiki klip saka.

Mods Skyline Kutha – Mod lan Peta Paling Apik

Kutha kutha paling apik ing macem-macem Mods Modhs Modhs saka upgrade estetis kanthi kualitas alat urip sing bisa mbantu sampeyan ngatur infrastruktur lan warga sampeyan.

Kutha Skylines

Diterbitake: Jun 27, 2023

Apa kutha kutha paling apik ing mode mods? Pemilik City Orde Colours minangka calon impen sipil. Iki minangka pokok genre nganti pirang-pirang taun, lan komunitas mod suda wis ngrembaka wektu kasebut. Dina iki, ana pirang-pirang ewu kutha sing kasedhiya ing kaca bengkel uap game, sing bisa dingerteni kanggo nemokake sing paling apik.

Untunge, sampeyan duwe kita. Kita wis ndhisiki lan ngepit Suite Suite saka Mods Modhisi Terbaik sing paling apik sing dijamin kanggo nambani urip anyar menyang game bangunan. Ora preduli yen sampeyan dadi tukang kerja santai utawa planner kutha hardcore, sampeyan mesthi bakal nemokake apa-apa kanggo nggetik, dadi tanpa ado, iki minangka mods paling apik kanggo Skylines Kutha.

Mod kutha kutha paling apik ing langit

Dalan Elektrik

Nyedhiyakake kutha sampeyan kanthi kekuwatan penting kanggo tuwuh, lan asring minangka aspek dhasar infrastruktur sampeyan. Cara sing paling umum kanggo nyebarake daya – paling ora ana – yaiku nggunakake garis listrik sing ora cocog. Mod Listrik Dalan ngidini sampeyan nyuluk cagak kekuwatan kanthi nggawe dalan sing ditindakake. Iki minangka kualitas mod gratis sing njaga kutha sing apik lan dipasang kanthi sekaligus.

Nelusuri Mod layar

Minangka kualitas mods urip, mod layar loading yaiku Dang cedhak penting. Paling apik, iku ngethok kaping download kanthi signifikan. Nginstall Saperangan Mods bisa ngempet kinerja game simulasi, nanging kanthi nggunakake mod layar loading ngidini sampeyan bisa mbukak aset kanthi otomatis ing kutha sampeyan. Akeh pangguna sing wis nglaporake kaping pirang-pirang luwih cepet tinimbang game basis sing akeh banget, sing nggawe mod iki apik banget kanggo arsenal sampeyan.

Kutha Skylines Mods Rounder

Pemberdaya Round

Manajemen Lalu Lintas minangka salah sawijining kutha: tantangan paramount lyline. Ngramut aliran sing lancar liwat nggunakake dalan-dalan siji-sijine cara meh game teka-teki ing awake dhewe. Roundabout minangka cara sing hebat kanggo ngenthengake lalu lintas abot, lan mod pabrik roundabut iki nggawe breeze. Pencet prasaja saka CTRL + O lan kabeh sirah sing gegandhengan karo lalu lintas sampeyan bakal ilang.

Bulldoze!

Kadhangkala, bangunan diobong, utawa ditinggalake, utawa ora kanthi ati-ati lan ora disenengi. Kanthi buldoze!, Bangunan kasebut kanthi otomatis dicopot saka kutha tanpa kudu mbusak dhewe. Iki minangka kualitas mod anyar sing ngidini sampeyan ngarahake fokus kanggo soko liyane saka bangunan sing ditinggalake.

kota starslins mods pertanian pertanian

Koleksi Lapangan Pertanian

Yen kutha-kutha: Skyllines ora cukup tetanèn kanggo sampeyan, goleki koleksi kolom modifikasi koleksi modifikasi pertanian. Ana limang lapangan sing beda kanggo dipilih, saben liyane menehi deso rasakake ing deso. Dheweke ora mbutuhake kekarepan, lan ora narik kawigaten pengunjung – iki minangka permen mata visual kanthi temenan menehi warna kanggo kutha metropolitan.

Luwih Apik

Kanggo sing ana ing antarane kita kanthi rinci, mod sing luwih apik dening modding All-Star yaiku boon mutlak. Siri satelit satelit menyang payon omah, papan reklame ing sisih bangunan, sistem ventilasi atop industri, lan liya-liyane. Luwih apik minangka cara sing cocog kanggo nambah sentuhan pribadi menyang kutha lan rapi sing adoh.

Kutha MODLINs Quad Quad

Quad

Apa sampeyan bosen ol ‘kutha biasa? Apa sampeyan kepengin banget kanggo Skyline Dystopian saka Blade Runner? Download Koleksi Quad lan Kutha sampeyan bakal mlumpat menyang masa depan. Koleksi uga kalebu akeh bangunan modern, nanging sing pengin kekacoan karo wong-wong kasebut nalika sampeyan bisa duwe los angel?

81 kothak

Yen sampeyan pengin nggedhekake luwih saka 25 jubin game dhasar sing allokates kanggo sampeyan, banjur priksa mod Tile 81 iki. Sampeyan bakal bisa mbukak kunci 81 peta, sing ngidini sampeyan mbangun ing endi wae arah. Elinga yen iki minangka wilayah sing gedhe banget kanggo nutupi, nanging kanvas sing gedhe kanggo ngasilake sawetara seni sing luar biasa.

Kutha Interghaang Interchance Emporium

Timbang InterCelous Invelvange Agumi

Sawise kutha sampeyan tuwuh gedhe, sampeyan bakal bisa ngatasi sambungan freeway lan kepiye cara mindhah driver lan metu saka kutha. Emporium Interchange Timboh wis rampung kanthi host interchanges Freewang sing prefabricated, kabeh adhedhasar conto nyata-urip. Clovermills, turbin, diving windmills – Kutha iki: Koleksi Skyline mod lagu. Sisih paling apik yaiku ora mung dadi interchanges kanthi efisien, nanging uga ton nyenengake kanggo ndeleng.

Blok Terusan

Ing kutha Vanilla: Skylline, mbangun terusan melu rencana terasah lan ati-ati. Kanthi blok bloki kanal, sanajan, jaringan kanal minangka sworo seru, secara harfiah. Koleksi kasebut kalebu ton macem-macem bentuk terusan lan ukuran sing bisa digunakake kanggo nambah regane omah-omah sing cedhak – becik kanggo Pantai Venice utawa Amsterdam Recreations.

Kutha Skyscraper Skyscraple Skyscraker Ultimate

Koleksi Skyscraper Ultimate

Apa sampeyan pengin nambah Plaza Nakomi Hardi menyang kutha sampeyan? Kepiye babagan menara Avengers? Saiki sampeyan bisa kaya koleksi skyscraper utama iki menehi akses menyang skyscrapers skys sing sijine longin ing langit-kutha ing langit. Ora mung bangunan fiksi uga: lokasi nyata kaya Menara Sears lan jarum papan kursi bisa ditemokake ing koleksi iki.

Lokasi nyata

Kaendahan kutha modbitan ing sekitar kutha ing sekitar: Skylines minangka bhinéka. Ana ton koleksi lan mod sing ngidini sampeyan mbangun adhedhasar pilihan sing disenengi arsitektur lan kutha favorit ing saindenging jagad. Kanthi mods iki sampeyan bisa modhèl kutha sawise Brooklyn, Prancis, Rusia, Eropah Tengah, China, Jepang, lan liya-liyane. Kreativitas Kutha: Dasar Player Skyllines pancen nesu.

Modhisi Tanduran Lidah Lingkungan Lanjut

Anarki dalan advanced

Dalan lan solusi lalu lintas sing komplek apik lan kabeh, nanging sampeyan wis nate nggawe dalan gedhe-gedhe daur ulang-gelung sing menara ing ndhuwur kutha sampeyan? Dalan anarki lan modern anarki produsen, sampeyan mbuwang fisika menyang angin lan nggawe dalan impen sampeyan.

Exterminator Chirpy

Mod exterminator Chirpy iki sithik, nanging saya akeh banget. Minangka penulis nempatake, exterminator Chirpy “bakal nyingkirake Chirpy, manuk sing kita tresnani”. Utawa, sampeyan bisa nggawe Chirpy luwih migunani kanthi modifikasi supaya maca kabeh paling anyar saka subreddit favorit.

Peta kutha Slimlines Perdai Dunia

Peta Kutha Donya Nyata

Mikir sampeyan bisa nindakake luwih apik tinimbang para peluncuran kutha sing nyata-donya? Koleksi Peta Kutha Donya iki ngidini sampeyan nyoba tangan kanthi desain siji saka atusan kutha nyata, saka Ancona, Italia nganti Zakopane, Poland.

Sion

Mod Sion iki adhedhasar taman nasional Sion lan tantangan sampeyan kudu ngalahake, debase, lan ngeyek salah sawijining barang-barang alami kanthi mateni menyang kutha sing dienggo. Karo gunung sing tajem, aliran banyu musiman diganti, lan lemah rata banget iki ora ana artine.

Misi Misi Misi Menjak Skylines menyang Mars

Misi menyang Mars

Sampeyan bisa uga bisa main peta iki minangka skenario, ing ngendi sampeyan kudu ngembangake koloni manungsa ing planet abang lan lift ruang, utawa sampeyan mung bisa ndownload misi mod minangka peta lan nikmati kabeh tumindak perencanaan kutha Ing setelan extraterrestrial.

Peta Skyrim

Yen ana setelan fiksi sing sampeyan sawise, mula kenapa ora nyoba mbangun Kutha Ngimpi ing Peta Skyrim kanthi mod pet skyrim? Kita mesthi rumangsa yen Whiterun bisa ditambah karo situs spagetti Junction utawa situs landfill.

Apa sing wis kita dhaptar ing kene yaiku conto cilik saka mode MODLINAPI SLYLINS MODLINE sing kasedhiya ing bengkel Uap. Ora ana dhaptar iki definitif utawa exhaustive, apa sing disenengi kanggo muter karo awake dhewe. Browsing bengkel minangka ton nyenengake, lan sampeyan ora ngerti kapan bisa nemokake inspirasi kanggo kutha sabanjure. Yen sampeyan nggoleki luwih akeh kanggo nambah menyang game dhasar, deleng Pandhuan menyang DLC ​​Skylines Tidah Tidah Tide ing ngarep tanggal Lylines 2 Rilis – Mung priksa trailer Pratinjau apa sing bisa diarepake.

Sam Desatoff A Kontributor PCGamesn karo mripat sing apik kanggo game ninja lan game sepur, Sam bisa menehi sampeyan kabeh kudu ngerti babagan Tidur landasan Monster munggah.

50 Kutha Paling Anyar: Mod skylines kanggo download (kabeh gratis)

Dening Paolo OLDYONG kirim iki bisa uga ngemot link afiliasi. Yen sampeyan tuku barang sing bisa kita golek komisi cilik ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. (Sinau Liyane).

Grafik Borderlands ing kutha-kutha: Skyline - Screenshot

Nalika ngomong babagan tukang bangunan kutha, kutha-kutha: Skylines minangka salah siji sing pertama sing dipikirake.

Kanthi para kritikus banget setuju banget, iku mung sing paling apik ing genre saiki.

Kanthi tujuan dhisikan kanggo mbidutake kutha kanthi pirang-pirang warga unik, tatanan kolosal wis sukses nggawe game sing ora cocog. Kanthi sing akeh kanggo pembuangan, ora angel supaya kreatifitas mili bangunan lan ngatur kutha sampeyan dhewe.

Lan devs malah dadi langkah luwih kanthi ngidini kompatibilitas moder. Kaya sing dikarepake, komunitas wis kerja keras lan duwe mods mods Atusan ewu ewu – Sejatine nggawe apa wae kanthi kutha: Skylline.

Dadi, sampeyan uga miwiti? Uga aku wis nggoleki apa sing ana ing kana kanggo menehi dhaptar aku apa sing dakkira yaiku 50 sing paling apik. Coba goleki dhewe, aku yakin sampeyan bakal nemokake sing disenengi.

50. Nelusuri Mod layar

Loading layar kanggo kutha: Skylines

Sadurunge Miwiti Miwiti karo Mods Pragmatik, sampeyan pengin nginstal iki.

Utilitas sing gampang sing mbantu sampeyan ngatur mods, uga kabeh aset sing dibutuhake kanggo dolanan sampeyan kanthi lancar.

Iki uga nampilake sawetara informasi sing migunani nalika kutha sampeyan loading, kaya pira sing digunakake, apa sing dienggo sing digunakake, lan barang-barang sing wis ilang (yen ana).

Sing mung nggawe mod penting kanggo ngatur kabeh mod liyane sing bakal digunakake. Nanging uga nyepetake wektu loading kanthi nggabungake loader aset dhewe, saengga pancen apik banget.

49. Ultimate Eyecandy V1.5.2

Eyecandy Ultimate ing kutha: Mod Skyline

Iki bisa uga apa sing sampeyan pikirake, adhedhasar jeneng.

Kutha: Skyllines wis katon apik banget. Dadi kita ora golek barang kanggo nambah grafis game.

Eyecandy Ultimate Apa alat sing paling migunani sing bisa sampeyan lakoni kanggo njupuk kutha ing kahanan sing disenengi.

Mungkin sampeyan wis miwiti mbangun kutha pertama lan pengin nuduhake kemajuan sampeyan. Uga iki mesthi wae.

Ngidini sampeyan ngganti wektu dina, garis lintang lan bujur srengenge, intensitas cahya, cuaca, lan malah ngganti game lut. Ultimate Eyecandy Sejatine sampeyan bakal nangkep apa sing katon ing kutha sampeyan Nanging sampeyan pengin.

Yen sampeyan luwih seneng dadi Seattle ing endi udan ing kutha sampeyan ing salawas-lawase, uga. Kabeh nganti sampeyan.

48. Manajer Lalu Lintas: Edisi Presiden

ScotShot Lalu Lintas - Kutha: Skylline

Minangka kutha sampeyan tuwuh, manajemen lalu lintas dadi saya angel.

Kanthi dalan intertwining, persimpangan 8-arah, wong mlaku ngrumusake aliran lalu lintas, lan masalah masalah game, bisa dadi salah sawijining masalah sing luwih gedhe sing sampeyan adhepake.

Umume pemain nemokake manawa bisa ngganggu. Kita luwih seneng nglampahi kabeh wektu sing saya mundhak ing kutha kita tinimbang ngatasi lalu lintas lalu lintas!

Well Lalu Lalu Lintas mbantu, menehi sampeyan Kontrol lengkap liwat lalu lintas dalan ing kutha sampeyan.

Ana macem-macem pilihan ing kene, kalebu kemampuan kanggo ngganti larangan dalan kanggo kendaraan khusus, nyetel watesan kacepetan, banjur pilih priima kecepatan.

Akeh pemain sing nganggep game dhasar supaya ora bisa dingerteni tanpa iki, nanging coba lan deleng dhewe.

47. Teknik Precision

MOPINTINGI ENGINEERING MOD PRECISIONER: skylline

Mbok menawa kabeh penggemar Builder City cenderung duwe sekedhik OCD ing saben saiki. Kita mesthi pengin baris sing bener, lan asring golek awake dhewe nalika ora bisa entuk prekara sing dikarepake.

Teknik tliti mbantu. Tujuane kanggo nambah mekanik bangunan game kanggo dalan, garis sepur, pipa, lan garis listrik.

Fitur anyar wis ditambahake kanggo mbantu sampeyan entuk persis apa sing sampeyan bayangake. Lan sampeyan bakal nemokake sudut lan jarak, snapping, lan pedoman kanggo mbantu sampeyan.

46. Mindhah!

Pindhah! MOD UNTUK Kutha: Skylline

Siji liyane MOD kanggo mbantu kabutuhan kustomisasi: mindhah!

Iki menehi kendhali luwih akeh babagan obah lan obah ing game kasebut.

Kanthi sawetara keybind sing gampang sampeyan bisa mindhah bangunan lan wit-witan, antara liya. Sampeyan malah duwe pilihan kanggo milih macem-macem barang sekaligus lan mindhah kabeh sekaligus.

Sawetara opsi tambahan kalebu kemampuan kanggo mindhah item ing mode resik-res, amarga kita ngerti kepiye intensif bisa entuk sawise kutha sampeyan dibungkus kanthi rinci.

Sampeyan bisa uga plancongan lan rotasi tunggal sing apik lan sudut supaya sampeyan bisa entuk kabeh persis lan kepiye pengin.

45. Bangunan anarki

Gedhung Screenshot Moding Anarki

Kanggo ngontrol penempatan bangunan luwih akeh, sampeyan pengin nggawe anarki dipasang.

Iku umum umum ing bangunan-kutha duwe syarat syarat sing wis ditemtokake supaya bisa ngubungi bangunan.

Sawetara bangunan kudu diselehake ing cedhak dalan, utawa tegese diselehake dening badan banyu.

Gedung Anarki menehi kontrol modus penempatan, kanthi ngidini sampeyan ngganti syarat kanggo bangunan apa wae.

Pengin stadion bal-balan ing tengah tlaga? Yakin, kenapa ora.

44. Temokake!

Temokake! MOD UNTUK Kutha: Skylline

Liyane bab sing kudu ditonton yaiku sejatine bisa nemokake kedadeyan ing sekitar kutha. Ing kutha gedhe sing dikempalken karo wong, bangunan, kendaraan, malah dekorasi … bisa angel golek barang tartamtu.

Untunge, kita wis nemokake!

Mod sing gampang sing ningkatake fitur telusuran saka game, saéngga bisa fungsi tambahan.

Mod kasebut diwiwiti kanthi mindhai kabeh aset sing ana ing kutha sampeyan lan nemtokake dheweke tags adhedhasar judhul, Katrangan, lan rincian liyane sing penting. Banjur nggawe database kabeh aset sing ana kanggo nggawe luwih gampang kanggo trek. Migunani, bener?

43. Tontonen!

Tontonen! MOD UNTUK Kutha: Skylline

Siji mod anyar modern apik ing kene, nonton! menehi kemampuan kanggo ndeleng statistik penting kanthi klik cepet mouse.

Sampeyan menehi tugas kanggo sampeyan saka ngendi sampeyan bisa ngakses ringkesan banyu, listrik, pendhidhikan, lan uwuh, ing antarane statistik manajemen penting liyane.

Ora mung mbukak menu sing nuduhake informasi kasebut, nanging uga menehi sampeyan perwakilan visual sing duwe warna Kepiye carane kanggo saben statistik. Ted saka akuntansi bakal tresna iki.

Lan tenan, mod iki gampang digunakake nalika sampeyan nginstal.

Mesthi wae bisa digunakake kanggo nggatekake kanggo muter maneh Macro kanthi cara kuthane.

42. Bulldoze!

Bulldoze! Kutha: Mod Skyline

Ing saindenging limang kutha sampeyan sampeyan bakal nemoni bencana alam. Yen kedadeyan kasebut, apa wae.

Lan yen bangunan bakal rusak, bisa uga dadi tanggal lan pungkasane ditinggalake.

Iki bisa dadi repot amarga siji, dheweke ora bisa digunakake maneh, nanging isih njupuk papan.

Liyane saka iku … uga, dheweke ora mung nambah tampilan kutha sampeyan. Kanthi buldoze! Sampeyan bisa ngrusak utawa ditinggalake bangunan kanthi otomatis saka kutha sampeyan.

Mod kasebut malah duwe pilihan sing bisa disesuaikan ing ngendi sampeyan bisa nyetel bangunan sing dicopot, sepira kerep, lan duwe bangunan sejarah sing dijaga.

Otomasi kanggo menang.

41. Transportasi UI umum

Lengkap transportasi UI Mod transportasi

Ing endi wae sing ana ing jagad iki, transportasi umum mesthi main peran utama ing kutha sampeyan.

Kutha: Skyllines ora beda, amarga transportasi umum minangka layanan utama sing diwenehake kutha kanggo warga sampeyan kanggo ngubengi.

Kanthi tata letak sing gampang, sampeyan bisa luwih gampang ngatur rute bis lan sepur ing kutha sampeyan. Sampeyan duwe pilihan kanggo rute khusus, lan duwe informasi penumpang lan kendaraan kanggo saben kanthi cepet.

40. Alat lanskap ekstra

Piranti lanskap Ekstra kanggo Kutha: Skylline

Yen sampeyan nggoleki luwih akeh cara kanggo ngatur tampilan lan rasakake kutha sampeyan, mod alat lanskap ekstra duwe.

Kanthi mod iki sampeyan entuk alat kanggo ngowahi sumber daya alam, banyu, terrain, lan wit.

Piranti sikat saiki duwe pilihan ukuran lan kekuwatan, ngidini sampeyan nyetel ukuran area uga kepiye kena pengaruh.

Iki pitulung gedhe Kanggo entuk prekara sing luwih cepet, uga kanggo ngatur tulisan kanthi rinci.

Fitur liyane sing apik iki nambah kemampuan kanggo mbatalake tumindak.

Sampeyan ora bisa ngeklik kanthi ora sengaja ing endi wae lan saiki. Ana Tombol Cepet Mbusak kanggo ndandani iki, nanging kaget game dhasar ora menehi pilihan kasebut.

39. Pelukis permukaan

Pelukis permukaan kanggo kutha: Skylline

Sampeyan bisa entuk luwih saka mod Piranti Lanskap tambahan kanthi plugin pelukis permukaan.

Sampeyan menehi kendhali luwih akeh babagan landskap kanthi nambah pelukis. Banget gampang digunakake lan ngidini sampeyan nglukis tanah kanggo nggawe trotoar, kerikil, lapangan, utawa rusak.

Pelukis uga bisa digunakake karo kabeh sikat lan pilihan sing kasedhiya ing alat lanskap tambahan uga, dadi sampeyan bakal bisa ngatur tanah sampeyan kanthi rinci.

38. Klasik Daylight

Modlas Malight Klasik kanggo Kutha: Skylline

Mungkin mung modraphics ing dhaptar, awan sing klasik ora akeh – nanging aku rumangsa nggawe tampilan game luwih gampang ing mripat.

Wong liya sing ngganggu srengenge kuning-tinted ing game dhasar?

Meh katon kaya tansah srengenge.

Mod iki bisa ngilangi tintingan kuning saka srengenge, menehi game sing luwih adhem. Ora mung katon luwih realistis, nanging uga kurang keganggu.

37. Anarki dalan apik

Dalan Anarki Modh Kanggo Kutha: Skylline

Kanthi kustomisasi bangunan lan lanskap, aja lali lali babagan dalan.

Dalan temenan duwe peran sing gedhe ing pangembangan kutha sampeyan, amarga wong ora bakal bisa mlebu ing endi wae tanpa dheweke.

Alat anarki dalan sing apik yaiku kudu nggawe dalan sing luwih gampang.

Sampeyan bisa uga nemoni watesan nalika nyambungake dalan, nanging iki bisa dibukak karo setelan anarki anki dalan sing apik.

Sambungake dalan sing ora diidini sadurunge, uga setelan pilihan kanggo mbengkongake, snapping, lan tabrakan, kanggo nyelehake dalan sampeyan ing endi wae sing dikarepake.

36. Luwih Apik

MEN Liyane Kutha kanggo Kutha: Skylline

Mangkene soko kanggo sing pengin njaluk jus kreatif sing mili.

Mode sing luwih apik menehi setelan supaya bisa dekorasi kutha sampeyan nanging sampeyan pengin. Sampeyan ngidini sampeyan nyelehake obyek cilik sing bakal ora kasedhiya ing game dhasar.

Props sithik barang hiasan sing biasane dilayani bangunan, kalebu pager, bangku, lan lampu.

Kanggo sing seneng fokus ing rincian sethithik, iki kudu nginstal pisanan sampeyan.

35. 81 kothak

81 Tiles Mod kanggo kutha: Skylline

Kaya game durung cukup, pungkasane ana wong sing pengin nggawe luwih gedhe.

Sapa sing ngerti kenapa sevs mutusake yen mung 25 kothak kudu kasedhiya kanggo para pemain, yen ana 81 jubin ing game kasebut?

Ninggalake kanggo tukang game pengin mbukak kunci kabeh. Amarga karo mod prasaja iki, saiki sampeyan duwe akses menyang Kabeh 81 Jubin.

Expand kutha sampeyan luwih saka ukuran ukuran asli, kanthi pilihan kanggo mbukak kunci saben kothak siji-siji utawa kabeh sekaligus.

34. Kamera Pisanan

Kamera Pisanan ing kutha: Skylline

Mod sethitik sing nyenengake sing mbukak kamera saka tampilan manuk khas.

Iki ngidini sampeyan njupuk perspektif wong pisanan lan ngalami kutha minangka warga negara sampeyan.

Sampeyan bisa uga bisa mlebu mobil lan nyopir, apa wae sing sampeyan lakoni yaiku sampeyan.

Sawise kabeh, kutha sampeyan mung seneng kaya sampeyan.

33. Rico Ploppable Rikpa

Rico Ploppable Revisited - SkyLines Skyline

Rico Ploppable minangka mod liyane sing dianggep penting kanggo kutha-kutha: Playline Player.

Kanggo sing ora kenal, Rico minangka omah kanggo omah, industri, komersial, lan kantor.

Mod kasebut menehi kontrol luwih akeh babagan sampeyan ngrancang kutha sampeyan, nalika sampeyan saiki bakal bisa nylewep bangunan ing ndhuwur. Sampeyan uga bisa ngowahi bangunan Ploppable sing bisa digunakake nalika sampeyan duwe tujuan: umpamane, bangunan unik PlopPlable bisa ditindakake menyang ruang kantor.

Sampeyan uga bisa nggunakake bangunan sing luwih gedhe saka 4 × 4, supaya sampeyan bisa nyelehake bangunan kondominium sing bener fungsi.

32. Pemberdaya Round

Pambangun bunder kanggo kutha: Skylline

Nanging mod liyane sing nggawe dalan sing luwih gampang.

Pemberdaya Roundboubout kanthi persis kaya sing dingerteni: kanthi otomatis nyedhiyakake bunder ing endi wae sing dikarepake karo klik siji.

Sampeyan mung kudu nyetel radius, titik kurser sampeyan, lan klik – lan ing kana!

31. Ngilangi penyakit

Copot Mod Sickness kanggo Kutha: Skylline

Sakit bisa dadi masalah gedhe yaiku kutha-kutha: Skylines, lan sing ala bisa nyebabake warga mati ing ombak.

Pejabat kutha sing ngajeni dhewe ora pengin. Dadi kene fix cepet.

Iki dirancang kanggo nindakake siji, lan ora liya. Mbusak kabeh penyakit saiki Saka game sampeyan. Elinga, ora nyegah penyakit bali, nanging bakal ngresiki slate resik.

Iku solusi sing cheat, nanging cepet. Yen sampeyan nggoleki solusi sing luwih realistis Priksa mod sabanjure ing dhaptarku.

30. RebaNance lifecycle

Rerbalance Lifecycle ing kutha: Skylline

Yen Pedunung Kutha sampeyan tekan atusan ewu, ombak pati bisa ngilangke metu ing sworo seru.

Gelombang pati bener disebabake dening mechanic sing ora realistis ing ngendi warga sing pindhah menyang kutha sampeyan kabeh ana ing umur umur sing padha. Iki tegese kabeh bisa urip sing padha, lan nganti pungkasaning urip dheweke wiwit lara lan pungkasane ngliwati.

Mod iki ndandani manawa kanthi nggawe variasi nalika warga negara pindhah menyang kutha sampeyan.

Ora mung ndandani masalah gelombang pati, nambah realisme sing anyar kanggo game kasebut.

29. Wektu nyata

Mod Wektu Nyata kanggo Kutha: Skylline

Wektu minangka perkara aneh ing kutha-kutha: Skylline.

Bener, luwih kaya dudu perkara.

Saben kutha katon dadi kutha sing ora nate turu. Kabeh secara harfiah ora masalah. Toko tetep mbukak, warga makarya, wong-wong wis metu lan uga pungkasan ing wayah wengi.

Sing ora muni banget, apa? Uga mod wektu nyata ndandani persis.

Nggawe game kanthi nyata, warga sejatine turu ing wayah wengi, tangi esuk, sirah supaya bisa kerja, lan bali turu.

Gendhakan kerja bisa kanggo warga kanggo menehi wektu sing beda-beda jam adhedhasar pakaryan, nambah macem-macem lan realisme uga.

28. Ambien swara tuner

Kunjungan Swara kanggo Kutha: Skylline

Sawetara pemain nemokake swara game bisa nggunakake sawetara dandan.

Kanthi sekitar swara tuner, umume swara ing game kasebut wis diganti karo swara sing luwih realistis.

Akeh efek swara sing ngganggu wis dicopot, kanggo nggawe pengalaman sing luwih akeh.

Swara Swara Tuner malah ngidini sampeyan ngunduh paket swara khusus, utawa malah nggawe dhewe – nggawe swara saka kutha sampeyan rampung.

27. Bangunan tema

Bangunan Tema ing Kutha: Skylline

Alat pangaturan khusus liyane, wektu iki ngganti tampilan bangunan.

Ing tingkat kabupaten, tema bangunan ngidini sampeyan ngetrapake macem-macem tema sing mengaruhi babagan bangunan.

Cukup prasaja, pas? Nambah tab “tema” menyang Dibutuhake Polisi Distrik, sing sampeyan bisa nyetel tema sing bakal ditrapake kanggo saben kabupaten.

Sampeyan uga bisa ndownload sampeyan ngunduh tema khusus yen sampeyan seneng, nanging dilengkapi rong setelan gawan – Eropa lan internasional.

26. Kulit jaringan

Modin Skins Jaringan Kanggo Kutha Skylines

Yen ora jelas, nanging kutha-kutha ing Playlate Player seneng duwe kontrol saben babar pisan.

Ya, saiki kita bisa milih kanggo detail dalan-dalan kutha.

Kanthi kulit jaringan, sampeyan bisa milih lampu dalan, wit ing pinggir dalan, lan pilar jembatan, gumantung karo apa sing dikarepake karo kutha sampeyan.

Sampeyan bakal kaget amarga luwih nyata game kasebut nalika wit ing pinggir dalan bisa macem-macem, tinimbang duwe larik semak sing padha.

25. Prop & anarki wit

Prop & Anarki Anarki Modded - Kutha Langit

Ngomong babagan wit, mod liyane Prop & wit menehi sampeyan ngontrol wit lan prop uga.

Wit bisa diselehake ing dalan, bangunan, utawa malah banyu ing jero banyu.

Iku rampung kanggo sampeyan. Yen sampeyan pengin omah karo wit ing njero, goleki.

Mod ora mung bisa digunakake karo wit, nanging kanthi prop uga, saengga siji iki apik banget karo mod sing luwih apik.

24. Wit Unlimited

Obat-barang Unlimited Wutah kanggo Kutha: Skylline

Ora bisa duwe wit sing cukup? Sampeyan bakal butuh wit tanpa watesan kanggo mbukak.

Ya, kita nindakake akeh mods wit ing kene, mung muter karo aku.

Wit-witan tanpa watesan mbusak watesan game 262,144 kanggo ngidini sampeyan manggon Nganti 2 yuta.

Mbangun alas mung ing njaba kutha. Utawa gabungke karo prop & anarki wit kanggo mbangun alas ing njero kutha. Saiki kita masak ing kabeh pembakaran!

23. Exterminator Chirpy

Kutha Modulasi Exterminator: Skylline

Aku ora bisa nolak manawa Chirpy bisa migunani saka wektu.

Kanggo umume para pemain, Nanging, popups konstantan dadi ngganggu cepet.

Untung kanggo kita, kita ora kudu kuwatir yen bakal keganggu karo Chirpy maneh.

Pamasang Exterminator Chirpy mung mateni manuk tweet supaya sampeyan bisa mbukak bisnis kanthi bebas.

Kaya sing sampeyan ngerteni saiki, umume mods iki Mbukak kunci Fitur sadurunge ora kasedhiya. Ora ana sing kudu nyritakake apa sing kudu dilakoni ing kutha-kutha: Skyline. Ora malah rempah.

22. Wayne Enterprises

Mod Gedung Wayne Enterprises

Saiki sampeyan duwe kekuwatan kanggo ngembangake kabeh peta, lan sampeyan bisa ngowahi kabeh rinci ing saindenging kutha, ayo goleki sawetara perkara sing bisa dituku kanggo nggawa kutha sampeyan kanggo urip.

Siji tembung: Batman.

Ana ton mods kanggo kutha kanggo kutha: Skylines sing bisa nggawa warna menyang kutha apa wae. Apa sampeyan pengin nambah sawetara restoran, taman, arenas olahraga, utawa cukup apa-apa sing bisa dipikirake.

Salah sawijining favorit pribadi minangka bangunan perusahaan Wayne dening Auldben.

Apa iki malah mbutuhake panjelasan? Kayane kaya game video sekaligus, sampeyan bisa manggon ing kutha sampeyan. Kepiye nyenengake!

21. Firestasi Ghostbusters

Mod Pepak Firestasi Ghostbusters kanggo Kutha: Skylline

Apa ana sing aneh ing lingkungane?

Uga yen sampeyan wis crusader caped njaga kutha kasebut kanthi aman saka para penjahat kasebut, sing arep ngurus hantu?

Kanthi mod iki bisa mbangun stasiun geni Ghostbusters ing kutha sampeyan!

Fitur cilik sing adhem liyane – lan ora mung barang kosmetik. Iku sejatine dadi tujuane minangka stasiun geni, sanajan wis nyuda statistik dibandhingake karo stasiun geni cilik ing game dhasar, amarga luwih cilik ing 1 × 3.

20. Jarum ruang

Kutha jarum mode kanggo kutha: Skyline

Menara pengamatan apik lan lambang kutha kanggo Seattle, jarum ruang.

Mesthi pertimbangan yen kita ngomong babagan Skyline sing apik.

Uga yen iku apa sing sampeyan gunakake, ora katon maneh. Sampeyan bisa duwe jarum ruang sing dhewe kanthi mung $ 115,000 dolar. Ya, paling ora gratis mod gratis.

Ora mung katon apik ing tengah kutha, nambah keuntungan pariwisata uga.

19. Gula’s in-and-out burger

Gula

Salah sawijining pencipta bangunan sing luwih kondhang kanggo kutha: Skylines yaiku Gula, sing duwe dhaptar mods sing menarik sampeyan bisa mriksa.

Aku wis liwat liwat bengkel lan ngangkat favorit pribadi, diwiwiti karo burger ing-lan-out Gula.

Saiki iki bisa uga dadi topik kontroversial gumantung ing ngendi sampeyan manggon … nanging sing ora pengin burger paling apik ing kutha?

Rantai burger 3 × 3 iki malah teka ing papan warna abang lan putih, lengkap karo logo panah kuning lan kabeh.

18. Kopi starbucks gula

Gula

Teka karo liyane saka dhaptar Gula yaiku Mod Shadbucks Coffe.

Ikon merek liyane sing metu saka Seattle, Starbucks minangka salah sawijining ranté kopi sing paling dikenal ing jagad iki.

Iki 2 × 4 iki bisa diselehake ing zona komersial supaya warga negara sampeyan bisa entuk kopi nalika dheweke pengin.

17. Pabrik Guitar Gula Gula

Gula

Siji liyane saka gula? OK, kepiye babagan pabrik gitar Gibson.

Njupuk ide saka Memphis wektu iki, iki minangka bangunan sing apik yen sampeyan pengin nambah riwayat rock ing kutha sampeyan.

Gedung Landmark Gedhe 6 × 8 Mbayar Gedhe Bangunan Banget ing Memphis, Lengkap karo Logo Gibson Logo Top.

Jumlah rinci ing iki mung edan. Penggemar rock & logam, njupuk tambahan iki.

Iki uga kelangan manawa mod iki sejatine minangka asil saka raffle saben wulan Komunitas saka panyengkuyung patreon Gula.

16. McDonalds

MCDonalds MODDEHDS - Kutha Lynlines

Ing endi wae sing ana ing jagad iki, ana sing dadi McDonalds ing endi wae sing cedhak.

Lan ing pangertene kasebut, mod iki nambah rasa realisme kanggo game kasebut. Minangka cabang McDonalds mung umume ora ana sing sampeyan kota.

Kutha sampeyan ora bisa beda, mula goleki sawetara cabang McDonalds!

Apa sing paling apik babagan iki yaiku uga Rico Kompatibel, dadi sampeyan bakal bisa nyelehake ing ngendi wae sing dikarepake.

15. Sunken Plaza

Modha Sunken Plaza ing kutha-kutha ing Skylines

Saiki kita wis nambah sawetara restoran, toko kopi, lan uga sawetara landmarks, kepiye kita nambah sawetara papan sing apik ing ngendi warga sampeyan mung bisa mlaku-mlaku, santai, lan seneng njaba?

Ana macem-macem struktur kosmetik kaya taman sing mbantu kutha sampeyan katon urip.

Salah sawijining favoritku pribadi yaiku Sunken Plaza mod kanthi ryanjamesoflondon.

Plaza Modern Modern sing apik ing ngendi warga sampeyan bisa mlaku-mlaku lan seneng ing kutha. Minangka tambahan visual kanggo kutha liya, utamane nalika lampu ing wayah wengi.

14. Plaza Modern

Plaza Modern kanggo Kutha Skylines

Yen sampeyan nggoleki tampilan modern, Plaza seni modern bisa uga kanggo sampeyan.

Iku rada gedhe tinimbang sing ana ing plaza sing srengenge ing 6 × 6, nanging duwe rasa sing luwih modern & mbukak.

Aku mbayangno iki bakal gedhe kanggo nambah papan sing mbukak menyang kutha, utamane yen diubengi dening bangunan dhuwur dhuwur.

Tambahake macem-macem lan roso menyang kutha, kanthi rasa seni kanggo boot. Bisa dibangun $ 5,500 lan duwe keuntungan pariwisata uga.

13. Set komersial kutha lawas

Set Komersial kutha Old kanggo Kutha Skylines

Sing sampeyan pengin nambah sawetara variasi menyang bangunan omah, iki minangka papan sing apik kanggo diwiwiti.

Pesawat komersial kutha lawas menehi akses menyang 7 Aset Komersial Tingkat Anyar kanthi estetika lawas.

Desain kasebut bener-bener inspirasi dening bangunan ing Polandia. Nanging ngeling-eling para wanita sing nembak sing misuwur ing San Francisco, sampeyan bisa duwe apartemen gaya abad kaping 17 sing umur 17 lan 18 taun sampeyan.

Bangunan kasebut sanajan duwe peta warna supaya bisa ngatur carane katon.

12. Omah sing modern

Townhouse Modern kanggo Kutha Skylines

Kaya biasane, mesthi ana alternatif modern – mod iki minangka salah sawijining favoritku.

Tanduran modern dening CBUDD diilhami dening apartemen modern ing Jerman.

Bangunan kasebut cilik karo sikil sikil 2 × 3, nanging duwe telung lantai. Kepiye modern luwih modern? Lantai nomer loro lan kaping telu sanajan balconies cilik.

Ana akeh detail ing kene sing jelas modter nggawe akeh kerja ing. Lan dibayar – amarga asil kasebut apik tenan.

11. Cul De Sac

Cul de sac mod kanggo skylines

Tambahan sing apik kanggo wilayah suburban yaiku cul-de-sac.

Malah aku ngelingake kenangan bocah cilik nalika ndeleng cul-de-sac. Lan sakperangan alesan menehi papan perumahan sing luwih cilik sing luwih apik “Homey”.

Mod sing gampang iki ngidini sampeyan nyelehake cul-de-sac ing macem-macem ukuran, supaya sampeyan bisa nyelehake kaya sing disenengi, kanggo ngelingake sampeyan babagan kenangan bocah kasebut. Utawa bisa uga kanggo ngelingake sampeyan babagan telu bocah lanang sing aneh.

10. Graffiti & Streetart Megapack

Graffiti & Streetart Megapack Skylline

Kanggo wilayah kutha, ing sisih liya, seni dalan bisa nggawe kutha urip.

Yen sampeyan nggoleki owah-owahan pemandangan saka vanila resik ing kutha-kutha: Skyles, Graffiti & Streetart Megapack bisa menehi sampeyan seneng.

Ana total 111 gambar graffiti lan seni kanggo milih saka. Kabeh saka tag, lukisan sing njlentrehake, lan uga robot kartu.

Cara sing apik kanggo nggawe kutha sampeyan katon lan luwih akeh “urip” yaiku nyebarake ing tembok bangunan lan sudhut dalan.

9. Props pasar dalan

Mod Props Pasar Pasar Pasar ing Tidur Skylines

Wiwit komunitas mod selingkup digawe saka tukang game, ora bisa diendhani manawa sawetara mods bakal duwe nods menyang game video favorit liyane.

Sampeyan bisa uga ngerti tampilan mod peralatan pasar dalan yen sampeyan wis main bioshock tanpa wates sadurunge.

Sing bener, kios tries Prancis saka game kasebut dipasang. Lan saiki bisa dilebokake ing kutha sampeyan dhewe.

Ora mung kuwi, nanging modder tindak kanggo nggawe peraga dhewe – menehi gunggunge 100 sing kudu dipilih!

Paket kasebut bener-bener dipérang dadi 17 macem-macem mod, dadi sampeyan bisa milih lan milih sing dikarepake.

Pilihan kalebu cart Asia, Book, Keju, Kembang, lan Makanan Makanan, Antarane Liyane.

Sampeyan bisa malah bisa ngatur kanthi rinci babagan penghargaan lan pekerja pasar, menehi kontrol lengkap. Mung cara sing disenengi.

8. Spiderman sing apik tenan

Spiderman sing apik tenan ing kutha-kutha ing Skyline

Yen bangunan perusahaan Wayne ora cukup kanggo ngisi kabutuhan superhero, mula iki kanggo sampeyan.

Sadurunge njupuk saka DC, saiki kita duwe favorit Marvel.

Sampeyan maca kanthi bener. Sampeyan bisa bener-bener duwe spiderman sing apik tenan minangka bagean saka kutha sampeyan.

Saiki ora ngarep-arep kakehan, amarga iki mung kulit warga. Sampeyan ora bakal ndeleng dheweke ngayun ing saindenging kutha utawa apa-apa.

Nanging, fitur sing apik kanggo ndeleng spiderman mlaku-mlaku ing trotoar sampeyan. Aku ora yakin apa ana sing bisa ngomong babagan iki.

7. Watesan Skyline

Watesan Mod Limited

Borderlands wis dikenal kanggo gaya seni kartun-y sing unik.

Game Borderlands langsung dingerteni kanggo tukang game, kanthi tektur buku lan komik buku … iku klasik saiki.

Uga yen sampeyan penggemar, sampeyan bisa njupuk kutha: Skyline ing arah kasebut.

Alat iki nambah fitur “Deteksi Edge” sing menehi game ing Borderlands.

Sampeyan bisa uga nyampur lan cocog karo macem-macem mod grafis kanggo ngganti tampilan game.

6. Los Santos saka GTA V

Peta Los Santos kanggo Kutha Skylines

Cara liya sing apik kanggo ningkatake kutha-kutha: pengalaman Skylines yaiku kanthi nyoba peta sing beda.

Ana akeh sing kudu dipilih, kanthi umume makarya nganti pirang-pirang jam kanggo menehi pengalaman bangunan kutha sing unik.

Dadi nutupi peta kanthi tema game inspirasi video-video, kita duwe los santos saka gta v.

GTA ngganti game kasebut kanthi jagad life, sejatine wiwit ngeculake San Andreas.

Ana macem-macem mod sing nggawe peta GTA kanggo macem-macem game, lan kutha sing beda-beda: Skylines ora beda. Ora kanggo nomer GTA 5 MOP 5 MOD MOD digawe kanggo game kasebut!

Grockefeller Modder njupuk ing awake dhewe kanggo mbangun rekreasi sing akurat ing South San Andreas sing akurat, kalebu kutha-kutha ing Los Santos, Paly, lan Sandy Shores.

Peta iki mung apik banget, njupuk dalan gunung lan pesisir saka GTA V. Iki mesthi bakal seneng muter, apa sampeyan penggemar GTA utawa ora.

5. Skyrim

Skyrim kanggo kutha-kutha ing SkylinesShot

Nalika ing topik jagad game sing apik, Skyrim mesthi cedhak ing ndhuwur dhaptar.

Iki minangka salah sawijining jagad terbuka sing bisa narik kawigatosan karo wong liya, mula isih urip, meh kaya-kaya bakal terus urip sanajan sampeyan nutup game kasebut.

Saiki sampeyan bisa muter Skyrim ing kutha: Skylines Thanks kanggo Modter Roboasimov.

Elingi, yen tujuan mod iki ora sejatine makili skyrim 100%. Owah-owahan tartamtu kudu ditindakake kanggo pengalaman kutha sing apik, saengga sawetara landskap ditindakake kanggo nggawe ruangan kanggo bangunan kutha.

Nanging kanthi upgrade iki sampeyan saiki bisa ngalami morrowind, Eurbmarch, Rock Rock, lan lokasi Skyrim liyane.

4. Boulder Rapids

Boulder Rapids - Map Mod MOD MOD

Ana mesthi pemain sing luwih seneng nemokake jagad anyar, tinimbang papan sing wis diputer sadurunge.

Dadi pindhah menyang desain iki dening Modder Skotlandia Tom, sing nggawe sawetara kutha sing paling apik: Peta Skylines ing njaba.

Boulder Rapids minangka papan sing apik kanggo miwiti kutha anyar, kanthi macem-macem macem-macem nalika nerangake terrain.

Ana pantai, gunung, lan kali sing sumebar ing peta kanggo nggawe game bangunan bangunan sing menarik sing menarik.

Salah sawijining fitur sing luwih menarik ing peta iki yaiku apik kanggo bendungan bangunan.

Diwenehi sawetara kali ing peta, ana akeh papan sing apik kanggo mbangun bendungan. Soko anyar kanggo njelajah yen sampeyan durung.

3. De voortuin

De Voortuin Citiesskylines Mod

Saiki yen sampeyan nggoleki luwih akeh gaya ing Eropa, Zakerias ‘de voortuin bisa uga nindakake trick kasebut.

Kapenuhan alas ijo sing akeh, peta iki biasane rata. Dadi mesthi dibangun kanthi ramah.

Salah sawijining fitur utama ing kene yaiku ana sawetara pulo, nanging pulo sentral paling gedhe disambungake dening dalan – nggawe luwih gampang kanggo nggedhekake tujuan apa wae sing sampeyan deleng.

Imbangan peta uga dipikirake kanthi apik, amarga ana sumber banyu, minyak, biji, lan akeh lemah sing subur kanggo mesthekake peta kasebut.

Iki pancen seneng banget kanggo muter liwat.

2. Turtle segara tiba

Segara Turtle Falls - Kutha Modlise Map

Sawetara sampeyan bakal golek vertikal kanggo peta sampeyan, lan sampeyan kudu mriksa kura-kura kura-kura.

Moder Leo Mytic Magic seneng bangunan ing tingkat tingkat pendekatan sing beda. Dadi Modh-map modern fitur Flat MountainStop kanggo mbangun.

Saka pirang-pirang kutha gunung menyang kutha tengah sing amba, sampeyan bakal bisa mbayari imajinasi sampeyan kanthi liar.

Peta kasebut uga katon apik banget karo sawetara curug kanggo sampeyan seneng, mula mula jenenge Turtle Laut.

Imbangan dudu masalah karo peta iki, kaya sing ana Ton sumber daya sing kasedhiya ngidini sampeyan mbangun kanthi bebas ing ngendi wae.

1. Peta Builoff Fjordland

Mod peta builoff fjordland

Kanthi ewu peta sing kasedhiya kanggo kutha: Skylline, Fjordland Mrmiyagi mesthi dadi taruhan sing aman.

Iki sejatine digunakake ing acara mbangun resmi dening kutha-kutha: Tim Skyline, kualitas ora bisa ditakoni kanthi sethithik.

Peta iki nampilake sistem dalan dalan kanthi ati-ati, saka persimpangan sing kompleks kanggo terowongan lan jembatan.

Ana area ijo sing kasedhiya kanggo mbangun, nalika diubengi dening kali lan gunung gunung sing ana tampilan sing apik.

Ana uga pirang-pirang versi supaya sampeyan bisa milih manawa preduli saka game sing diputer.

Ditambah maneh, aku durung nutupi kabeh pilihan kanggo transit massa, lan ora ana DLC, lan meh ora ana Vanila … Dadi sampeyan bakal bisa main peta iki sanajan ora ana dlcs kanggo wektu sing suwe.

Coba iki mung siji mods sing luar biasa kanggo nyoba kanggo game iki.