Kunci Emas Warzone: Where to Golek lan Cara Mbukak kunci Bunkers | Loadout, warzone lokasi hault mercenary: Cara entuk kunci kunci emas kanggo mlebu

Cara Nggoleki Keycard Emas ing Warzone lan Akses Vaults Mercenary

Peta lengkap lokasi bunker ing wiwitan Warzone Musim 4.

Kunci Emas Warzone: Where to Golek lan Cara Mbukak kunci Bunkers

Warzone Golden Keycard: Solider lenggah ing tahta emas

Warzone mesthi duwe wilayah sing didhelikake saka tampilan lan diisi kanthi rampokan lan pethikan perang warzon ora ana sing istiméwa. Ditemokake ing jerone caldera, sing bubar digarap kanggo musim 4 lan morno of Fortune, para pemain bisa nambani awake dhewe kanggo sawetara barang – nyediakake …

The anyar kanggo game lan bakal ngidini sampeyan mbukak salah siji saka bunker warzone, nanging kaya sing nate, entuk tangan bisa angel banget. .

Nanging ing endi sampeyan bisa nemokake keycard emas warzone lan bunker sing mbukak kunci? Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan barang cilik sing apik iki.

Lokasi Keyikard Golden Warzone

Dadi, sampeyan pengin njaluk tangan ing loot legendaris? Uga, sampeyan butuh kertu emas utama Warzone. Untunge kanggo sampeyan, keycads keylong ing lootbox sing cedhak karo kabeh pitu bunker – Dadi, yen sampeyan nemokake, sampeyan pengin cepet menyang vault sing paling cedhak.

.

Lokasi Bunker Werznoe Mercenary: Peta Caldera

Lokasi Bunker Mercenary Mercenary

Saiki sampeyan duwe kunci kunci, sampeyan lunga menyang ngendi? . Iki disorot dening pananda jeruk, nanging kita uga bisa njupuk lokasi ing kene.

Mangkene lokasi bunker mercenary:

  • Kidul-Wétan Lagoon
  • Wétan tanduran tenaga
  • Lapangan sisih lor
  • Kidul landasan
  • Kidul Docks
  • Antarane digsite lan tambang

Elinga yen bunker ora katon kaya bunker saka offset – dheweke katon kaya lawang ngisor kanthi tangga. .

Cara Mbukak kunci Bunker Mercenary Warzone

Saiki sampeyan duwe kunci lan sampeyan ngerti ing ngendi bunker, kabeh sing kiwa yaiku mbukak. Untunge kanggo sampeyan, iki luwih gampang tinimbang bunker sadurunge ditemokake ing game.

Sampeyan ora bakal ngetik kode apa wae utawa ngrungokake file audio, nanging sampeyan mung kudu geser keycard ing pad lan nonton swings lawang mbukak.

Dadi, sampeyan duwe, kabeh sing sampeyan butuhake babagan keycard emas warzone lan ing endi bisa ditemokake. Priksa manawa sampeyan nglindhungi dhewe karo salah sawijining bedhil warzone sing paling apik, sanajan – bakal pedhes.

Cara golek kunci kunci emas ing Warzone lan ngakses Vaults Mercenary

WARZONE Mangsa 4

Sing paling anyar Warzone Nganyari – Musim 4, aka mercenari saka Fortune – wis urip, lan nerangake karo dhaptar fitur seger. Kajaba saka peta tetep anyar, Caldera uga nampa facelift, saiki kalebu Vaults Mercenary. Caults didhelikake ditemokake ing bunker sing ditepungi sajrone musim 2, nanging dheweke duwe corak sing ditambahake: sampeyan butuh kunci emas kanggo mlebu. Ing pandhuan iki, kita bakal nuduhake sampeyan kanggo golek kabeh pitung kothak, kepiye entuk kunci kunci emas, lan apa sing ana ing njero.

Telpon saka tugas: warzone Lokasi Vault Mercenary

Sajrone musim 4 update update, pitung kothak kasedhiya ing caldera. Lokasi kasebut didhaptar ing peta ing ngisor iki. Liyane bab sing kudu dipikirake yaiku saben vault (paling ora, sing bisa diakses nganti saiki) mung bisa digunakake kanthi nggunakake kunci emas. Sampeyan isih bisa nggunakake sistem transit tanpa keycard.

Warzone Musim 4.

  • Wikipedia 02 – Docks: Bunker iki bisa diakses liwat lawang ngisor ing dock industri, cedhak karo gubuk ijo, pager, lan truk.
  • Wikaran 03 – Runway: Sampeyan bisa nemokake bunker iki ing bangunan gedhe karo antennae ing ndhuwur. Lebokake bangunan kasebut, sirah menyang pojok sisih lor-wetan lan sampeyan bakal nemokake lawang ijo kanthi lawang ngisor sing ndadékaké bunker.
  • Wikipedia 05 – Mines: Kanggo nemokake bunker iki, sirah sisih kulon tambang tambang menyang wilayah tambang fosfat, ing ngendi sampeyan bakal nemokake hatch sabanjure.
  • Wikipedia 08 – Lagoon: . Goleki lawang ngisor ing jejere pesisir, ing jejere gubug cilik kanthi gendheng jerami.
  • Wikipedia: Sampeyan bisa nemokake bunker iki ing sawah sing akeh banget, ing mburi gedhung lan silos biru sing gedhe. Hatch ing antarane patches suket.
  • Vault 12 – Tanduran Tenaga: Kanggo nggayuh bunker iki, sirah liwat curug ing tenggara bangunan tanduran utama. Gawe dalan sampeyan ing njero lan bakal tumuju ing lawang ngisor.
  • Vault 14 – Resort: Bunker iki dumunung ing Royal Cabana Resort, ing sisih kidul-kulon Menara Sneper Kuning Gedhe, cedhak karo sawetara wit lan grumbulan.

Ngendi golek a Warzone Kunci Emas

Kunci Emas Spawn ing dada lan minangka rampokan lantai.

Sadurunge ngakses salah sawijining vaults anyar, sampeyan kudu entuk tangan tombol emas. Iki ditemokake ing saindenging jagad minangka tetes langka lan kadhangkala diadegake saka dada utawa minangka rampokan lantai. Taruhan paling apik yaiku kanggo ngrampungake kontrak scavenger, sing katon luwih apik tinimbang mbukak dada kaya normal. Sampeyan uga bisa entuk kunci keycard saka pamuter mungsuh kanthi mbanting awak.

Njupuk tombol kunci emas menyang lawang ngisor, mudhun, lan langsung lunga utawa nengen sampeyan bakal nemokake lawang sing dikunci. Berinteraksi karo lan sampeyan bakal nggunakake kunci emas kanggo mbukak lawang.

Apa sing ana ing njero caldera mercenary?

Bunkers ngemot dada langka kanthi awis, tunjangan, gaman, mateni, lan barang-barang liyane.

Ing saben vault minangka jumlah rampokan, saka awis, kanggo mateni, senjata, tunjangan, upgrade lapangan liyane. Priksa manawa sampeyan wis ngadeg sadurunge lunga.

Elinga, VAults uga dadi omah ing sistem transit sing ngidini sampeyan lelungan ing Caldera kanthi cepet.