Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe | Teknologi, patung tawaran | Kultus saka Lamb Wiki | Fandom

Nawakake patung

Pamuter ngontrol wedhus sing disimpen supaya ora dikurbanake dening entitas misterius, sing dikenal “sing ngenteni”. Sing ngenteni ngajokake wedhus nganggo kekuwatan, lan menehi misi suci; Ayo lan nggawe para murid kabeh kewan lan nyandhang siji kultus sing sejati ing asmane. Sawise sampeyan nggunakake kekuwatan anyar kanggo ngalahake para cidra lan mbebasake kewan-kewan liyane, mula dheweke nyembah sampeyan kanthi syukur lan dadi pandherekane agama anyar sampeyan. Nampa kewan liyane kanggo nyembah sampeyan, mbangun ing ngisor iki, lan ngalahake klompok religius liyane kanggo nyebarake tembung sampeyan lan dadi siji kultus sejati.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lamb

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Cover

Iki Kultus wedhus Pandhuan peta lan lokasi bakal pitutur marang sampeyan carane mbukak kunci peta, apa acara acak, lan kepiye jantung ing peta bisa nyebabake peningkatan kesehatan permanen!

Cara Mbukak kunci Kultus wedhus Lokasi Peta

Kultus wedhus duwe peta sing ora bakal dicethakake nganti sampeyan mbukak kunci sepi, lokasi pisanan. Sawise rampung, sampeyan bakal bisa mbukak kunci lokasi tambahan nalika sampeyan maju ing game.

Cara mbukak kunci sepi Shack

Sampeyan bisa mbukak kunci sepi kanthi ketemu RATAU ing acara acak ing Dapwood. Iki uga mbukak kemampuan kanggo muter knucklebones.

Cara mbukak kunci wacana Pilgrim

Sampeyan bisa mbukak kunci wacana Pilgrim kanthi ketemu nelayan kanthi cepet ing Darkwood. Iki uga mbukak fishing.

Carane mbukak kunci grotto spore

Sampeyan bisa mbukak kunci grotto spore kanthi nemoni kultus jamur ing Anura ing pertemuan acak. Iki bakal pungkasane sampeyan nuntun sampeyan menyang ritual brainwashing.

Cara Mbukak kunci Sanctuary Suctuary

Sampeyan bisa mbukak kunci suci Suctuary kanthi rapat plimbo ing Anchordeep ing pertemuan acak.

Cara mbukak kunci guwa Midas

Sampeyan bisa mbukak kunci guwa Mida kanthi nemokake tandha iklan emas kanggo sutra sutra minangka bagean saka pertemuan acak.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Cara Mbukak kunci Dungeons

Cara Mbukak kunci Kultus wedhus Dungeon

Mangkene carane mbukak kunci penjara ing Kultus wedhus.

Cara Mbukak kunci Didwood

Sampeyan bisa mbukak kunci Didwood

Kanthi sesambungan karo patung wong sing ngenteni sisih lor kultus kanthi paling ora 1 pengikut sampeyan.

Cara Mbukak kunci Anura

Sampeyan bisa mbukak kunci Anura kanthi sesambungan karo patung wong sing ngenteni sisih lor kultus kanthi paling ora 7 pengikut sampeyan.

Cara Mbukak kunci Anchordeep

Sampeyan bisa mbukak kunci Anchordeep kanthi sesambungan karo patung wong sing ngenteni sisih lor kultus kanthi paling ora 9 pandherekane.

Cara Mbukak kunci Cradle Sutra

Mbukak kunci ayunan sutra kanthi sesambungan karo patung wong sing ngenteni sisih lor kultus kanthi paling ora 12 sikile.

Cara Mbukak kunci Gateway

Sampeyan bisa mbukak kunci gateway kanthi ngalahake kabeh papat uskup.

Kultus wedhus Ikon peta peta, diterangno

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambang - Pasokan Peta Peta

Kultus wedhus Ketemu Dungeon

Lokasi kasebut bisa ditemokake ing kamar saka penjara sajrone roto.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Clauneck

Tenda Tarot Claaneck

Clauneck bakal ngatasi kertu tarot kanggo sampeyan paling ora saben wilayah pertempuran. Sampeyan uga duwe pilihan kanggo ndeleng kabeh kertu tarot sing ora dikunci. Mengko ing game, sampeyan bisa nglampahi dhuwit tambahan kanggo entuk pilihan kertu tarot tambahan yen sampeyan pengin.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Patung Beast

Patung kewan kasebut

Patung kéwan yaiku patung putih sing diubengi tas dhuwit recehan lan emas. Nyumbang dhuwit recehan menyang patung kewan kasebut lan bakal ngasilake sumber sing kaya kayu lan watu.

Tindakake ora nyoba nyolong emas ing sekitar patung lan nyumbang – bakal nggawe patung duka, lan sampeyan ora seneng nalika patung kasebut nesu.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi - Tree sing Disusun

Wit sing kena

Munculake wit sing lara bakal menehi bagian saka kayu cilik lan, sing luwih penting, sawijining ati sing lara sing bakal kelet karo sampeyan kanggo roto liyane (nganti kurang).

Kultus wedhus Toko

Para penempatan kasebut bisa ditemokake ing peta nalika mbukak; lambang sing cocog karo saben gambar.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Forneus

Toko forneus

FORNEUS ngidini sampeyan njupuk sawetara item kanthi gratis; Iki uga sampeyan bisa tuku kertu Tarot Ambrosia.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Rakshasha

Restaurant Rakshasa

Restaurant Rakshasha ngidini sampeyan njupuk siji saka telung bundel panganan gratis. Ana uga rong rahasia ing wilayah iki:

  1. Sampeyan bisa mateni patron lan ngrusak perabotan kanggo panganan.
  2. Sampeyan bisa nyerang keong raksasa. Bola-bali nindakake lan angers Rakshasa, nyebabake dheweke nyerang sampeyan. Ngalahake dheweke ing perang lan sampeyan bakal mbukak kunci dekorasi unik barang jamur sing gedhe.

Kultus wedhus Acara Ikon Jantung

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Ratoo

Ratoo nggoleki atine

Ketik lambang jantung ing peta nalika nggawa jantung sing lara lan ratoo bakal njaluk. Pasrahna marang dheweke, lan dheweke bakal ngucapke matur nuwun, dheweke bakal nambah kesehatan kanthi permanen kanthi setengah ati.

Kultus wedhus Acara tandha pitakon

Lokasi kasebut bisa ditemokake kanthi ngunjungi tandha tandha (?) Ikon ing peta.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Ratau Nambah Kasetyan

Ratau nambah kesetiaan

Spider sing jenenge Ratau bakal nambah kesetiaan saka salah sawijining pengikut sampeyan tanpa biaya.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Ratoo

Tantangan ratoo

Ratoo bakal ngetokake tantangan, kayata ora ngrusak 3 kamar utawa ora nggunakake kutukan kanggo 3 kamar. Sukses, lan sampeyan bakal entuk hadiah.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Patung Beast

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi - Pandeleng Lingering

Pangarsane lingering ngipat-ipati sampeyan

Sesambungan karo misbyah iki bakal ngipat-ipati sampeyan karo sawetara paukuman acak, sanajan ing wilayah uskup sing wis dipateni.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Pilihan Ati

Pilihan ati

Sampeyan bakal nemoni rong dalem kanthi ati. Pilih siji kanggo nindakake sisa-sisa.

Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lambe - Ruangan Dada

Kamar dada

Siji saka ? Acara sing bisa sampeyan nemoni yaiku kamar sing diisi dada. Duwe Kertu Tarot Kelinci Bisa Dadi Mbiyantu ing kene yen sampeyan bakal entuk sawetara dada sing bermutu tinggi.

Kita kabeh rampung karo kita Kultus wedhus Pandhuan peta lan lokasi – duwe gander ing pandhuan liyane ing ngisor iki!

Liyane Kultus wedhus Pandhuan

  • Kultus pandhuan lamb – pandhuan wiwitan / hub tuntunan
  • Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lamb
  • Pandhuan Umum
    • Kultus Pandhuan Masak Lamb
    • Kultus pandhuan lamb
    • Kultus makutha lan pandu lambe
    • Kultus petunjuk kutuk wedhus
    • Kultus pandhuan dekorasi lambe
    • Kultus inspirasi lambah lan pandhuan bangunan
    • Kultus Doktrin Pandhuan
    • Kultus pandhuan tani lamb
    • Kultus Pedoman Kembang
    • Culita pandhuan Domba
    • Budaya Pandhuan Lamb Knucklebones
    • Kultus nggawe dhuwit sing nggawe dhuwit
    • Kultus Pandhuan Pencarian Lamb
    • Kultus rit lambe
    • Kultus Pandhuan Kartu Lamb Tarot
    • Kultus Pandhuan Senjata Lamb
    • Cultaby Pandhuan bos Dordwood Lamb
    • Kultus Pandhuan Panggang Anime Lamb
    • Kultus Pandhuan Lamb Anchordeep
    • Kultus pandang bossing lamb cadle

    Nawakake patung

    Patung nawakake tiket supaya para pengikut kanggo macem-macem barang kanggo pamuter kanggo ngumpulake lan nggunakake.

    Sajrone dina, para pengikut bakal nemokake patung tawaran lan simpenan simpenan ing kana. Sumber daya bisa:

    • 5-9 Coin
    • 7-14 Nugget Emas
    • 3-5 daging
    • 3-5 Minow
    • 3-5 tuna
    • 3-5 kayu
    • 3-5 watu
    • 2-5 bar emas
    • 2-5 papan kayu
    • 2-5 blok watu

    Strategi []

    • Intine LOOTBox, para pengikut bakal nggawe sumber daya acak, saka iwak kanggo nyepetake bar emas.
    • Bisa dadi sumber daging.
    • Strategi umum yaiku ngisi siji pojok kultus kasebut, amarga padha ora umum kanggo infintasi generator sumber.

    Game / Kultus wedhus

    https://static.tvtrip.org/pmwiki/pub/images/images/97313_fult_of_the_lamb.jpg

    Kultus wedhus minangka aksi-petualangan / strategi / game simulasi urip dikembangake dening massive monster lan diterbitake dening Devolver Digital. Iki bisa dimainake ing PC, Ngalih Nintendo, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Serion X | S, lan Xbox One.

    Pamuter ngontrol wedhus sing disimpen supaya ora dikurbanake dening entitas misterius, sing dikenal “sing ngenteni”. Sing ngenteni ngajokake wedhus nganggo kekuwatan, lan menehi misi suci; Ayo lan nggawe para murid kabeh kewan lan nyandhang siji kultus sing sejati ing asmane. Sawise sampeyan nggunakake kekuwatan anyar kanggo ngalahake para cidra lan mbebasake kewan-kewan liyane, mula dheweke nyembah sampeyan kanthi syukur lan dadi pandherekane agama anyar sampeyan. Nampa kewan liyane kanggo nyembah sampeyan, mbangun ing ngisor iki, lan ngalahake klompok religius liyane kanggo nyebarake tembung sampeyan lan dadi siji kultus sejati.

    Trailer Teaser Game saka Gamescom 2021 bisa dideleng ing kene kanthi trailer pengumuman konsol saka 24 Februari, 2022. Situs web resmi bisa ditemokake ing kene ing kaca Twitter resmi game.

    Ing tanggal 24 April, 2023, nganyari konten kanthi irah-irahan Tali saka iman lawas dirilis. Nganyari iki nambah konten crita anyar kanggo muter sawise pungkasan game asli, karakter anyar kanggo sesambungan karo mekanik gamelan anyar, artefak sing bakal ditindakake lan digunakake sajrone nyampurnakake.

    Game dibebasake kanggo kabeh konsol tanggal 11 Agustus 2022.

    Tropes tampil ing Kultus wedhus:

    • Bom Tindakan: macem-macem macem-macem katon ing Anchordeep, wiwit saka jellyfish sing ora kuwat sing ngladeni kanggo mungsuh liyane, kanggo nganakake cempet sing bunuh, sing ngurmati cempé.
    • AESOP: Taiba tundhuk kanthi kekuwatan sing luwih dhuwur ora bakal bisa rampung kanggo sampeyan. Sawise cempe mateni kabeh papat uskup lan mbukak cara kanggo ngenteni / narinder’s Narinder’s Domain, Narinder Bearray’s Cempe sing ujar manawa ora ana wong sing nahan dheweke, cemp. Mung kanthi nglawan nuntun, yen bakal mungkasi cempe lan para pengikute. Sawise kabeh, makutha ora bisa lungguh ing rong browser, nanging ora ana sing ujar manawa wong anyar ora diijini njaga.
    • Kahanan ambigu: Yen sampeyan njupuk “kepercayaan ing urip sawise piwulang” Animasi pati ngganti pas. Apa sampeyan ngganti sihir kultus kanggo salaras karo kapercayan sing nyatakake. utawa sampeyan mung bakal dadi warga negara sing eksistensi mung kanthi nyatakake? Yen apa mistik misterius ing Tali saka iman lawas Ekspansi ujar ing pungkasan game bakal dipercaya, sing terakhir yaiku kedadeyan sing kedadeyan, amarga padha sebutno manawa pangaruhe cempe kasebut, nanging uga ukum ing sabanjure.
    • Lan aku kudu njerit:
      • Patung ing guwa Midas dituduhake kanggo mindhah lan ngguyu kanggo nanggepi komentar, lan cempe bisa sesambungan karo sing gedhe ing sudhut kiwa, nuduhake manawa isih urip, nanging ora bisa kanggo nindakake akeh babagan iki. Sampeyan bisa ngurbanake pandherek sampeyan dhewe menyang Midas lan dadi patung emas uga, sing padha karo nasib sing padha.
      • Pengembangan iman lawas ing Anura nglakokake kurban kanthi naleni para korban kanggo jamur raksasa, banjur ngidini jamur alon-alon ngombe korban sing ora duwe daya. Sampeyan bisa ndeleng asil ing saindenging wilayah kasebut, lan korban apes, saiki wis ditutup kanthi lengkap karo jamur, katon isih urip.
    • Lan petualangan terus: sawise ngalahake narker ing mburi nolak, pamuter gratis kanggo terus ngremehake, tuwuh kekuwatan, lan ngembangake kultun kasebut tanpa watesan utawa watesan wektu. Peninggalan Nganyari Donya Lawas nambahi ing dalane Crita Post-Game sing sampeyan nyepetake uskup kanggo netepake kewahman sampeyan uga ngaku nalika para pengikut .
    • Lan ganjaran sampeyan minangka dekorasi interior: blueprints kanggo item hiasan bisa ditampa saka dada sing diwenehake lan saben uskup ngeculake blueprint piala sing unik.
    • Fitur anti-frustasi: iku subtle, nanging game kasebut duwe pengikut nindakake sawetara perkara sing luwih gampang kanggo pamuter kanggo ngatur game.
      • Pengikut ora kudu didhawuhi ngaso, amarga ora ana stasiun penyembuhan kanggo ngaso utawa bali menyang “omah” sing diutus. Iki uga kedadeyan nalika pamuter ana ing salib, tegese dheweke ora kudu bali maneh kanggo mriksa ing pengikut.
      • Yen ana stasiun reresik wis dibangun lan diselehake, pengikut kanthi otomatis bakal rawuh ing kekacoan sing digawe dening para pengikut liyane, ngresiki poop lan mutahke. Sepisan maneh, iki uga ditindakake nalika pamuter wis ana ing salib, dadi yen para pengikut tuwa mati nalika lagi adoh, dheweke ora bakal bali menyang pangkalan sing ditutupi muntah.
      • Yen pengikut kasebut diselehake sajrone tugas lan godhong, pengikut liyane bakal mlayu kanggo milih ing ngendi dheweke ora gelem ninggal tanpa didhawuhi nglakoni.
      • Nalika garis pengabdian Shrine kebak, para pengikut bakal mandheg nyembah lan bakal golek proyek liyane sing kasedhiya.
      • Pengikut ing sekitar bakal mandheg kanthi otomatis apa sing ditindakake kanggo pamuter mbangun bangunan anyar – yen ora bisa ngganggu.
      • Cakar minangka gaman sing kurang apik kanggo ngasilake finisher super power, saengga yen knockback nyurung mungsuh bisa adoh saka kombo sing bakal entuk khayal jumlah ekstra saka dawa yen ana sing ndhisiki munggah, saengga wis rampung.
      • Yen sampeyan mati, sampeyan kelangan persentase barang tartamtu minangka paukuman. Nanging, yen sampeyan nggoleki barang tartamtu kanggo nggoleki, sampeyan ora bakal kelangan.
      • Peninggalan saka nganyari Iman Lawas nambahake tambahan urip kanggo game kayata nambah jeneng, lan nggawe bangunan sing kurang kanggo wong sing duwe kasangsaran sing luwih gedhe.
    • Sapa wae sing bisa mati: Pengikut sampeyan bakal mati, siji cara utawa liyane. Umur, penyakit, keluwen, korban. Dhaptar terus. Sing ujar, sampeyan saget Urip maneh kanthi ritual sing tepat utawa, kaya peninggalan saka nganyari iman lawas, malah dadi kalung tengkorak emas sing ndadekake dheweke ora sopan.
    • Lisensi Artistik � Agama: Curut titular koyone gabungke macem-macem panggunaan istilah kasebut. Panggunaan Romawi Asli kanggo tegese organisasi darmabakti kanggo nyembah marang ibadah dewa tartamtu, senyawa mikraman saka budanisme mikrik, lan kecuratan manungsa sétan-satika Hollywood.
    • Gangguan gaya seni: Game kasebut diisi kewan-kewan sing apik banget sing apik banget sing ora katon Nyebrang kewan. Nyembah entitas setan, nyebar Injil kanthi pedhang, lan nyoba njupuk jagad iki.
    • Asled Extra: Contoh Online Contactive. Yen sampeyan nyambungake game ing akun Twitch, Followers Twitch ing stream bisa raffle dadi pandherek nyata saka kultus pamuter, ngrampungake kanthi menang kanggo ngatur anggota kultus dhewe, kanthi efektif dadi iki.
    • Munggah menyang pesawat sing luwih dhuwur: kasedhiya minangka doktrin sing bisa kanggo kultus sampeyan. Ing istilah game, iki nggawe pengikut sing mateni kanthi cara sing padha kanthi cara sing padha ngorbanake dheweke, nanging tinimbang ngedhunake kesetiaan kanggo kabeh kumpul,. Kelemahane yaiku pengikut sing murub ora ngeculake sumber kaya yen bakal disaosake (sanajan ora duwe “kapercayan ing doktrin doktrin), lan ritrine kasebut duwe cooldown” sing cukup dawa , saengga ora bisa digunakake kanggo mbuwang macem-macem pandherek kasuksesan, nanging isih menehi cara sing migunani kanggo nyingkirake pengikut sing angel utawa ora ana gunane tanpa syarat.
      • Iki uga dijaluk apa sing kedadeyan nalika panguburan dianyakke, kaya hantu ing pengikut sing almarhum dituduhake nilar awak lan munggah menyang papan liya.
    • Munggah menyang karnavorism: kabeh makhluk ora preduli saka spesies, kalebu lamb yen sampeyan entuk dhahar kanggo entuk wedhus sing isih bisa nggawe cempe lara lan nyebabake dheweke ilang setengah ati . Sampeyan bisa mbukak langkah siji-sijine kanthi nggunakake cannenalisme canada.
    • Partisipasi pamirsa: Game kasebut wis dibangun ing integrasi Twitch, supaya sapa wae sing nyepak game kasebut bisa duwe pamirsa sing gabung karo para pamireng kasebut minangka pandherekane.
    • Badass nggumunake: cempe bisa uga dadi poster-anak kanggo trope iki. Game kasebut diwiwiti karo Cempe (nalika diberkahi karo kekuwatan wong sing ngenteni) njupuk taruna sing wis siyap kanggo nyaosake dheweke kanthi nyuwil sirahe. Game, cempe kasebut uga bisa ngrusak breadcountan sing sejatine sanajan ora ana ing pertempuran sing aktif ing kultus kasebut.
    • Dadi nyedhot: Sampeyan bisa milih persis sing sampeyan muter cempe, nanging game kasebut ing pandherekane supaya tetep setya, nanging umume nambani sumber daya. Saperangan fitur lan nggoleki kanggo sampeyan ngurmati pengurjut utawa tumindak tumindak moral kanggo keuntungan sampeyan dhewe, lan nalika sampeyan saget mung ngliwati, ora ana insentif sing kudu ditindakake, liyane saka tantangan sing dituntut dhewe, ora ana pungkasane utawa ganjaran liyane kanggo apik kanggo kultus sampeyan.
    • Game Mini-game taruhan:
      • Knucklebones minangka dolanan Dice sing dimainake marang Ratau lan kanca-kancane kanggo macem-macem dhuwit. Ngantem saben lawan uga dibutuhake kanggo mbukak kunci kertu tarot.
      • Patung kéwan iku arang banget ing penjara dhasar mesin slot sing njupuk dhuwit saka sampeyan lan banjur ngeculake jumlah acak sing bisa luwih dhuwur utawa luwih murah tinimbang sing dibayar. Nanging, nyolong emas sing cedhak bakal nesu marang patung, supaya dhuwit sampeyan nanging ora menehi bali.
    • Nglayu: Pengikut bisa tugas ing cempe kanthi nemokake 10 jamur saka 10 mentiksiom saka Anura. Mung kanggo ndeleng, dheweke janji!
    • Kubur getih kanthi ironis, sanajan alam sing nggumunake, lan peteng, apa wae mungsuh sing ora ana ing kendel tanpa tiwas tanpa mati amarga ora ana reregetan getih ing endi wae.
    • Buku rampung: Pamuter bisa milih mungkasi game nalika dheweke miwiti, kanthi kneeling bakal dikorbanake .
    • Mboseni, nanging praktis: ngetrapake piwulang “sifat pangan suket” ing Tier 2 saka suara segi path. Tegese tegese sampeyan ora bakal kuwatir babagan pandherek sampeyan maneh, amarga bakal bisa nggunakake grapyak sembarang Efek gerah, saéngga luwih unggul tinimbang umume panganan panganan murah.
    • Nanging sampeyan kudu!: Ing wayah bukaan game kasebut, cempe mung diwenehi rong pilihan nalika wong sing ngenteni supaya dheweke miwiti kultus, “ya” lan “pancen.”Sawise ana sawetara backlash ing” pilihan pamuter “pungkasane ora masalah, pangembang komentar ujar manawa pamuter kasebut ora duwe agen babagan sing ditindakake dening Gusti Allah iki kanggo dheweke utawa ora ana sing nindakake lan manut. Kajaba iku, sampeyan kudu urip maneh. Subverted nalika entuk sampeyan wis mbukak wektu sing migunani ing pungkasan game; Sampeyan bisa nuruti, nyerah makutha lan kultus, lan ngidini wong sing ngenteni mateni sampeyan supaya ora ana ancaman. utawa sampeyan bisa nolak.
    • Kebingungan karnivore: preduli saka spesies sing disesuaikan, ana salah sawijining kultus (lan upgrade sing tepat, lambe) seneng mangan gabungan woh wohan beri, sayuran, utawa daging. Kanthi gawan, umume rada sithik kurang seneng mangan suket, poop, utawa saben liyane. Iki kalebu pengikut tema sawise miniboss sing luwih kaya tanduran, kanggo ngluwihi kebingungan kasebut.
    • Kustomisasi karakter: Ing game, sawise ngluwari kewan liyane lan nggawa bali menyang komune, sampeyan “indoktrinate” menyang kultus sampeyan sadurunge nerbitake pesenan; Iki ngidini pamuter ngganti jeneng rekrut anyar, spesies, lan warna.
    • Mahkota sing apik: Ing game, saka God, Sang Cempe nampani makutha ireng sing dihiasi karo mripat abang sing bisa ngowahi dadi pedhang geni sing cemlorot lan duwe kekuwatan liyane ing bentuk kutuk. Uskup liyane uga nganggo makutha kanthi mripat sing beda.
    • Mungkin Cheeky: Pengikut kultus lambe dirancang kaya iki.
    • Ayo Gawk: Pengikut bakal ngguyu ing sembarang disinterter sing diselehake ing paukuman saham.
    • Mekanika Masak: Bangunan pertama yaiku geni masak sing digunakake kanggo Feed para pengikut. Macem-macem dhaharan bisa digawe gumantung karo bahan sing kasedhiya, kanthi panganan sing luwih dhuwur supaya luwih gampang rusak amarga game mini. Kajaba saka ngisi meter keluwen, panganan uga duwe kasempatan kanggo efek bonus kanggo pengikut. Sang cempe uga bisa mangan mangan saben dina sing menehi atine tambahan adhedhasar sajian.
    • Crapsaccharine World: Game disetel ing jagad kewan lucu sing ditindakake kanthi gaya kartun, nanging aja nganti lali. Iki jagad kejem mlayu nganakake ibadah sing nyembah ibadah sing njaluk rasa nyeri lan kasangsaran manungsa minangka cara kanggo nggayuh kampanye. Malah protagonis kita ora akeh penyelamat amarga dheweke dadi liyane Mesias gelap sing nyoba metu-nindakake duumvirate sing gedhe banget kanggo Gusti Allah sing ana ing wengi dhewe, nggunakake manungsa-err “Kewan” kurban mungsuh lan para pengikute supaya bisa ngupayakake. Lan Uskup mbantu sampeyan yen sampeyan salah sawijining wedhus wedhus.
      • Donya dhewe katon alon-alon nyemplung, disorot dening haro:

        Haro: Eon Agone, tanah-tanah kasebut padha karo allah lan penganut dheweke. Apa gunane Pantheon iki? Alas. ‘Tis sifat kéwan kanggo lali, lan saka dewa ora dilalekake. Mayhap padha lunga. Mayhap padha turu. Mayhap wong-wong mau diuripake lan diuripake. Sing sawetara sing nyebarake akar, webs spun, cetakan jagad iki kanggo ketemu dheweke lan duweke. ‘Lipe tanah akeh dewa sapisan. Atusan. Saiki.

        • . Lan mengko, Shamura:

        Shamura: Limang dadi papat dadi telu dadi loro dadi ora ana apa-apa.

        • Misuwur, yen sampeyan mateni allah sing isih ana, lan pungkasane, sampeyan mung siji-sijine dewa sing isih urip, kajaba sampeyan ora nyeluk / wong sing ngenteni.
        • Ing game kasebut, cempe bisa romantis lan omah-omah karo para pengikute, sing bakal dadi trope iki diwenehi sifat alit-allit.
        • Yen narker, sing ngenteni dilindhungi, dheweke dadi salah sawijining pandherek sampeyan lan uga bisa nikah, ngrampungake trope iki. Sanajan bisa dadi romantis sing lurus nalika titik kasebut, amarga cempe lan narkinder / wong sing ngenteni sifat allitch.
        • Trope iki uga bisa dijupuk langkah liyane ing ‘tali’ update Iman Lawas. Amarga sampeyan saiki bisa ngupayakake uskup minangka pengikut lan omah-omah kabeh, bisa uga cempe supaya duwe harem harem dewa lan dewi.
        • Sampeyan ditugasake karo nepungi kultus ing layanan kanggo wong sing ngenteni, nanging jeneng game (lan jeneng budaya standar) yaiku kultus Lamb. Manawa cukup, nalika ora gelem, sampeyan nggunakake wong sing ngenteni minangka Gusti Allah sing isih ana, mung mung cempe.
        • Wangsit sing nyopir game nyatakake Sang Cempe bakal “mbebasake” sing ngenteni. Ora ujar apa-apa Ketaatan. uga ora ngomong apa sing kudune kelakon Sawise Lambe kanthi sukses mbebasake patron.
        • Dialog pambuka kanthi khayelake sing “makutha ora bisa lungguh ing rong browser.”Nalika iki jelas nglanggar wong sing ngenteni ‘ngiyanati lambe ing game’ pungkasan, uga dadi pilihan sing ora bisa digunakake, sawise makutha ora bisa dituduhake kanggo menehi maneh.
        • Wangsulan: Bab ingkang sepisanan ndeleng nalika miwiti game anyar yaiku bebaya narasi sing “makutha ora bisa digunakake dening rong browser”. Iki minangka pitunjuk nyata sing pertama sing ora ana tujuan sing ora ana tujuan kanggo nuduhake kamenangan kanthi cempe utawa para pengikute .
        • Kutipan bola ing sajrone game yaiku “Limang dadi papat dadi loro dadi loro dadi ora ana apa-apa”. Iki loro-lorone diwenehi status sing ngenteni minangka uskup kaping lima saka iman lawas, lan nasib potensial ing mburi emas .
        • Wulu Gelas Cannon yaiku varian ranged sing nggedhekake karusakan ipat-ipat lan ngilangi biaya sing nyenengake, nanging uga bisa ngrusak karusakan ing cempe lan kolam renang
        • Bolang emas nyedhiyakake penghapusan kerusakan + 5% saben lambe mateni mungsuh sing terus tumpukan nganti tekan dheweke, nanging geblug kabeh karusakan
        • Lan undang saka Berserker yaiku tuladha paling ekstrem saka trope iki ing game. Yen dilengkapi, karusakan senjata cempe diketumake dening 10 (sing dadi roso rawat 1000 persen.) nanging Sang Cempe uga mati sawise hit tunggal lan ora bisa tangi maneh sajrone mlayu. Nalika iku kabeh pertemuan pertempuran dadi masalah sapa sing bisa ndharat dhisik.
        • Kulit “monster” dipikolehi kanthi antagonizing rakshasa nganti nyerang sampeyan, banjur ngantem dheweke menyang kiriman, ing endi dheweke menehi blueprint kanggo hiasan sampeyan kudu mbangun, banjur ndedonga ing wayah wengi. Kejabi sejarah storied rogoelike kanthi toko toko, sing ora ana sing bisa kedadeyan kajaba sampeyan ora sengaja nyerang garwane nalika nyemprotake ing kamar toko lan dheweke bisa mari.
        • Kulit “poop” pengikut “dikunci kanthi nggawe enem bokor poop ing stasiun masak. Nalika ora angel ditindakake, iku sing ora mungkin ditindakake amarga mung siji pengikut mangan poop nalika ora njaluk bisa nyebabake sawetara masalah sing ala. Yen para pengikut sampeyan tangi lan duwe kamar kanggo panganan, kabeh bakal bisa mangan lan nyebabake rasa iman sing mbebayani, uga lara, nyebabake sampeyan kudu ngalami kontrol karusakan langsung lan abot. Sing arep ngomong, kenapa sampeyan bakal nggawe akeh sekaligus yen ora kanggo ganjaran iki?
        • Kulit “keaging” Kunci “ora dikunci kanthi mateni lima siput ing Anura, sing acak kanthi acak lan gampang luput. Dheweke nyelehake cangkang sing kudu digawa menyang kuil ing limang lokasi peta, sing gampang dilalekake ing latar mburi .
        • Ana pencarian bakal njaluk tulung cempe kanggo trik pengikut liyane sing ora disenengi kanggo mangan mangkuk telek minangka prank. Nabi upaya bakal ndadekake dheweke bakal kelangan iman, lan para pengikut sing mangan bakal mati sawetara dina.
        • Nalika nindakake ritual ing candhi, para pengikut pamuter bakal Don Hoods, nggawe dheweke meh padha karo BISIS BISHOPS ‘. Dheweke njupuk mati maneh nalika ritual wis rampung.
        • Ing babagan motif kewan, wedhus asring digunakake kanggo makami pandherek. Wedhus iki minangka pimpinan kultus kultus dhewe kanggo tujuan sing dipercaya. Sampeyan bisa milih muter ing stereotaip kewan comb utawa nyegah, gumantung karo respon utama sampeyan sing ngenteni ing pungkasan game.
        • Ing pirang-pirang poin, cempe bakal mbukak korban apes kanggo disorbanake dening Goons Uskup. Sang cempe bisa nylametake jiwa sing kurang lemah iki lan ora mlebu ing kultus kasebut. Mung mengko kanggo ngurbanake dheweke kanthi cara sing padha. Dadi tikel irononik nalika kedadeyan sing padha rampung ing cempe ing pungkasan game, kaya sing ngenteni, saiki ngarepake pimpinan kultus kanthi cepet banget Bali menyang kekuwatan lengkap. Kepiye carane mung kanggo sampeyan.
        • Mirip karo ing ndhuwur, Helob mangan wong lan bakal nemoni dheweke karo cempe, saéngga bisa nylametake pengikut sing dipangan. Cambon banjur bisa, kanthi piwulang sing pas, dipateni kanggo mangan daginge utawa ngukir awake dhewe seda, utawa wenehake menyang rubah sing bakal mangan dheweke urip.
        • Circle Summoning Simbonik ngidini Cempe dadi sementara ngowahi dadi pengikut sing maringi perang, nanging diterangake kanthi eksplisit minangka duweke dhemit, saengga setan kasebut nindakake pakaryan kasebut ing kasus kasebut.
        • Ditampa: cempe sing dikethok ngasilake makutha abang marang pemilik sing asli, sing cepet-cepet ngelek-olok-énggal-enggal-enggal-enggal-enggal-enggal-enggal ngelek-olok-olok-olok-olok-olok-olok-undang sing asli, sing cepet-cepet ngegetake kekuwatan, mateni ing ngarepe wedhus. Game rampung.
        • Nolak: cempe, cempe, sedhih lan nesu marang sapa wae sing arep ditindakake kanggo meksa dheweke pengawal. Sawise ngalahake para pengawal lan ngadhepi wong sing ngenteni kekuwatan, cempe cempe, lan ditinggal karo pilihan sing ditindakake kanthi bentuk sing lemes (dheweke bisa mateni dheweke). Preduli saka pilihan, cempe lan wedhus bali menyang jagad lan game terus.
        • Salah sawijining conto apa sampeyan pengin entuk keuntungan kanggo efisiensi lan iman saka kultus enom sampeyan ing biaya sing kalah ing kenthel yen ana budaya sing lara, utawa kanggo kultus kanggo entuk iman cilik sing luwih akeh kultus sing ana.
        • Liyane yaiku apa sampeyan pengin kultus sampeyan ora lara maneh saka mangan daging pengikut utawa dadi “mangan suket” lan ora sambat maneh kanggo mangan bokor sing mangan. Tilas mbutuhake pengorbian sing biasa lan nglereni kultus sampeyan nalika sing terakhir nggunakake sumber daya sing bakal sampeyan lakoni, nganti suwe sampeyan nggawe kabiasaan biasa kanggo ngancurake.
        • Fleece Emas Asli ngidini cempe kanggo entuk buff karusakan kumulatif saka 10% saben mateni karusakan tikel kaping pindho lan ngreset buff nalika njupuk kerusakan. Iki ora masalah nalika saben mungsuh sing sampeyan bisa mateni siji-siji, lan dadi tembelan 1.0.12 Nganggo Buff Rusak ing 200%. Patch 1.0.13 bakal nyingkirake tutup, nanging isih mbatesi tingkat listrik, nggawe saben karusakan + 5%.
        • Dalane jantung sing lara, sing menehi cempe jantung sing lara nalika entuk kertu tarot, mula ana kekurangan amarga cempe kanggo nyelehake kabeh barang ing pati. Nanging, iki bisa gampang diusir kanthi nggunakake omnipresensi kanggo uwal saka kandhang nalika cempe wis sithik kesehatan. The Tali saka iman lawas Nganyari bakal mbalekake Fleece supaya ngrusak nalika nyandhang piala ing cemping tinimbang (intine njupuk dobel).
        • Game non-standar liyane babagan kedadeyan yen cempe milih ngasilake makutha abang marang wong sing ngenteni.
        • The Peninggalan nganyari iman lawas Ngenalke mode Permadeath, kasedhiya kanggo nggawe file nyimpen anyar lan ora bisa dipilih sawise. Yen lambe mati apa wae nalika mode iki aktif, sampeyan kudu miwiti maneh game.
        • 2023 Agustus Crossover karo Aja keluwen Nambah mode penritence, ing cempe diwenehi keluwen lan meter turu. Permadeath teka muter sapisan cempe saya suwe tanpa panganan utawa turu.
        • Kulawarga mercusuah nerangake pimpinan kasebut ilang nalika dheweke metu menyang dock ing wayah wengi. Nindakake perkara sing padha ngidini pamuter bisa ketemu rubah abang lan miwiti nggoleki, uga bisa ngumumake tandha rembulan ing ngendi bisa ditimbulake.
        • Ing mriksa ing persediaan, siprik confi Shell Katrangan kasebut katon minangka bagian saka kuil .
        • Ora katon lan duwe pengaruh minimal ing gamelan, nanging para pengikut uga duwe nilai hubungan sing didhelikake karo siji liyane, kaya sing bisa dideleng ing interaksi lan nalika maca pikiran. Malah bisa dadi kanca utawa kekasih.
        • Dissrenters sing kiwa kanggo godhok lan ora dituntun maneh menyang ibadah sing setya bakal milih ninggalake kultus kasebut, njupuk sumber daya sing larang regane.
        • Kemampuan Makutha Omnipresence ngidini cempe kanggo bug metu saka penjara yen kurang sehat lan ora bisa maju luwih akeh tanpa dipateni, sing ngidini sampeyan bakal mati.
        • Simbol sing katon ing ndhuwur sirah kultus nalika disaosake minangka busur cembung kanthi 5 garis nuding batin, meh padha karo simbol stres saka Dungeon paling peteng.
        • Pedhang sing ora sopan duwe podho sing ora kepenak karo pedhang energi saka Halo waralaba.
        • Pedhang sing sregep wis padha karo sajroning jiwa saka Seri Soul, Dadi pedhang siji lan bagian saka agul-agul sing ana ing ngisor iki, lan mripat gedhe ing tengah-tengah agul-agul.
        • Salah sawijining mantra sing ora bisa mbukak kunci yaiku “Tutul Ithaqua”, referensi kanggo salah sawijining wong tuwa sing gedhe saka Mitos cthulhu.
        • MiniBosses kabeh jenenge dhemit saka Arers Goetia, minangka NPCs FORNEUS lan Clauneck.
        • Ngurbanake pengikut nglibatake ritual sing sampeyan nimbulake tentara sing gedhe banget kanggo nyeret korban kasebut menyang jurang.
        • Ana sawetara ipat sing ngidini sampeyan nimbali tentakan saka lemah.
        • Pengikut sampeyan bakal nindakake bisnis ing lemah poop ing lantai, utamane nalika mangan, lan sampeyan kudu ngresiki sadurunge wiwit kesah. Sawetara pandherek bakal gain iman nalika ndeleng poop, secara harfiah nuding lan ngguyu.
        • Sampeyan bisa uga kanggo Feed menyang pandherek sampeyan, sanajan ngasilake keluwen sing kurang nyenengake nalika nggawe dheweke lara lan nyebabake iman, saengga ora ana ide sing apik.
        • Coprophilia minangka salah sawijining sipat sing bisa ditindakake. Iku sejatine positif, amarga tegese kesetiaan mundhak nalika lara.
        • Yen sampeyan duwe pitados sing padha ngeyel lan wiwit nyebar ing antarane rangking sampeyan, cempe padha nuntun wong-wong sing setya karo wong-wong sing padha ngenteni, sanajan maneh pendidikan (sajrone ujar heretic bakal nerusake nyebarake sing ora setir). Sampeyan uga bisa nyelehake doktrin kaya penguburan kanggo para budaya sing tiwas amarga budaya sampeyan kanggo dadi vegetarian sing paling ora, ora ana sing keluwen utawa sambat babagan suket suket sampeyan ‘Re Feed dheweke.
        • Sparing narinder / wong sing ngenteni kekalahan maringi pengikut abadi anyar, sing ora bakal umur (isih bisa mati kanthi cara liya), lan dialog unik, dibandhingake karo pandherek liyane.
        • Pamuter bisa nggawe para pengikut nglawan tiwas ing “perang menyang pati” ritual, nanging diwenehi pilihan kanggo milih kanggo milih urip sing kalah tinimbang sing menang.
        • Mbok menawa kasus sing paling gedhe iki ditambahake ing Tali saka iman lawas nganyari. Wiwitane, kayane banget ‘kits Baal lan Aym mati amarga ora pati jelas sajrone perang bos pungkasan, nanging saiki bisa urip maneh lan mbalekake dheweke menyang ibune. Nindakake supaya sampeyan ora duwe pandherekane maneh, nanging sing nggumunake maneh karo rong tali sing kuat, uga kawruh sing wis sampeyan lakoni, sampeyan wis mbanting kulawarga sing kepungkur.
        • . Utawa, sampeyan bisa kanthi gampang kurban kanggo wong sing ngenteni utawa nyelehake menyang paukuman saham kanggo nggawe conto carane tukang kesebahan bakal diobati. Sampeyan bisa milih nggawe kannibal kabeh, kanthi rutin kanggo ngorbanake daging kanggo njamin kesetiaan ing antarane wong sing slamet, lan kanthi rutin cull wong tuwa luwih akeh. Dadi kejem menyang NPCs liyane saka pengikut sampeyan uga bisa menehi hadiah eksklusif.
        • Sampeyan bisa nyirnakake tlatah sing ana sudagar kanggo ora ana sebab, kalebu sing mateni sawetara pengikut kanggo daging utawa jamur. Ora ana konsekuensi kanggo nindakake iki lan pedagang ora ngakoni, kajaba Rakshasa sing bakal tuwuh tambah akeh sing nyerang kancane. Sawise peringatan katelu, dheweke bakal nyerang sampeyan, dadi pimpinan mini sing bisa dikalahake minangka ijol-ijolan “Shrine Monster” gedhe. Item iki dibutuhake kanggo mbukak kunci kulit pengikut mantu rahasia MAD. Rakshasa bakal terus adol wiji, nanging saiki bakal urip kanthi teror.
        • Nguripake Narinder / Sing ngenteni bakal mbukak kunci sing ngenteni patung, barang hiasan eksklusif.
        • Sampeyan bisa ngorbanake para pengikut sampeyan menyang Midas, tinimbang liwat ritual, dadi patung emas, menehi potongan saka talisman suci kanggo saben korban.
        • Siji Misi NPC bakal ngidini sampeyan ngurbanake RATAU, mantan guru sampeyan, NPC liyane. Sampeyan ora bisa muter maneh KnuckleBones karo dheweke sawise. Iki menehi potongan saka talisman suci, lan bentuk pengikut anyar .
        • Strategi “Stripen Fight Citizen” kanthi efektif mlaku ing tungkak iki: Yen sampeyan wis milih piwulang sing luwih enom nanging nyebabake kekarepan sing sepuh, mula sampeyan kudu mateni wong tuwa kanthi efisien. Mangkono, yen ana pirang-pirang pandherek sing sepuh ing kultus sampeyan, ora ana sing njaga sampeyan supaya meksa wong tuwa kanggo perang nganti perang, banjur ngurbanake “pemenang”. Nindakake kaya ngindhari kerugian iman sampeyan bisa uga wis mateni wong tuwa.
        • Jumlah teknologi lan bangunan sing akeh sing bisa digunakake kanggo nggunakake inspirasi ilahi yaiku. ora rumit banget. Peparingé Kawruh sing ora ana sing kalebu mulang babagan kultus sampeyan, supaya awake dhewe mandheg ngeculake kabeh papan lan nyebabake penyakit, lan cara mbangun pit kanggo kuburan sing wis mati.
        • Kajaba iku, piwulang sing ngidini cempe kanggo para pengikaran sing mateni, sanajan cempe iku luwih akeh tinimbang iki kanggo miwiti iki.
        • Sing ngenteni narik iki ing cempe sing biyen dibebasake, nuntut makutha, nyerah kultus, lan kurban domba. Nrima tete sing mandheg lan mungkasi game, dene nolak bos sing bener lan ngidini game terus tanpa wates.
        • Emas: Dhuwit recehan dadi mata uang nanging uga digunakake kanggo mbangun akeh bangunan. Pengabdian minangka setara karo teknologi, amarga dihabisake kaya mata uang kanggo mbukak kunci bangunan lan mengko diowahi dadi dhuwit recehan. Bones dadi mata uang kanggo ritual.
        • Kayu: Kayu lan watu yaiku rong sumber daya jinis iki. Miwiti game pertengahan, umume diganti karo plancongan kayu, blok watu, lan bar emas.
        • Pedunung: Pengikut dibutuhake kanggo populate pekerjaan lan ngasilake pengabdian, uga digunakake ing macem-macem ritual.
        • UsedlessIG: Ana sawetara sumber daya sing digunakake kanggo nggunakake, biasane dipikolehi kanthi jumlah cilik saka siji zona tartamtu.