Kultus pandhuan gaman kambel | Teknologi, kultus wedhus – kabeh gaman lan ipat-ipat

Kultus pedhang

Contents

Senjata uga duwe level sing ditugasake kanggo dheweke sing ngarahake kekuwatane. Senjata sing luwih kuat bakal katon sawise sampeyan mbukak katrampilan sing ana gandhengane saka wit keterampilan iman, sing diakses dening khutbah kanggo kultus sampeyan.

Kultus Pandhuan Senjata Lamb

Kultus Pandhuan Senjata Lamb

Diwenehi kasunyatan Cult monster sing akeh banget yaiku roguelike, iku pancen kaget ana gaman gaman sing kudu dipilih. Saka keris kanthi cepet kanggo hammers sing gedhe banget, Arsenal sampeyan kudu milih saka macem-macem macem-macem kanggo sampeyan nimbang sadurunge ngrampok ing salib sabanjure. Iki uga bisa kepunjulen, saengga aja kuwatir yen sampeyan butuh sawetara input ing titik sing luwih becik kanggo dealer pati game. Iku persis kenapa kita wis mbangun kultus tuntunan senjata lambe.

Kultus pandhuan gaman kambel – cara gaweyan senjata

Dadi, sepisanan pisanan: ing kultus cempe, gaman sing diwenehake kanthi acak kanggo sampeyan ing saben zona mbukak lan titik tetep sajrone Perang Udang.

Titik tetep iki biasane ana toko gaman sing diluncurake dening NPC utawa kamar kanthi ombak sing angel kanggo mungsuh. Ora bakal ngisi sampeyan kanggo gaman sing sampeyan pilih, nanging bakal mbatesi sampeyan mung milih salah sawijining senjata ing antarane pisungsung. Sawise pilihan sampeyan digawe, sisane bakal ilang lan ora bisa diakses sisa zona.

Jinis gaman sing bisa ditangkep ing poin kasebut lan ing wiwitan roto yaiku keris, pedhang, gaunlet, garansi lan hammers.

Dagger minangka senjata paling cepet lan paling apik, dene palu minangka ngengingi paling alon lan paling angel. Saben gaman uga dilengkapi senar kombo sing beda, kanthi jumlah hit sing ditemtokake kanthi kacepetan. Dagger bisa kenek kaping lima liwat combos, dene palu mung bisa kenal sapisan. Kajaba iku, kudu dielingake manawa garansi duwe efek khusus ing ngendi dheweke maju luwih kuwat menyang combo sing padha entuk.

Kultus gaman gaman gaman kanggo milih

Senjata uga duwe level sing ditugasake kanggo dheweke sing ngarahake kekuwatane. Senjata sing luwih kuat bakal katon sawise sampeyan mbukak katrampilan sing ana gandhengane saka wit keterampilan iman, sing diakses dening khutbah kanggo kultus sampeyan.

Saben gegaman uga nggawa salah sawijining sifat khusus sing menehi kemampuan khusus. Bane Ax, umpamane, duwe kasempatan kanggo racun mungsuh karo saben hit, nalika keris sing ora sopan duwe kesempatan sing ora sopan duwe kesempatan gedhe kanggo ngatasi kerusakan gedhe kanthi hit kritis. Kawicaksanan senjata sing beda ditampilake ing ngisor iki, lan kaya tingkat senjata ora dikunci liwat wit keterampilan iman sing diakses liwat khutbah.

  • Senjata Bane: Senjata kasebut duwe kasempatan kanggo racun mungsuh, nyambut gawe karusakan sajrone wektu saliyane serangan melee sing golek tandha.
  • Senjata vampirik: Mateni mungsuh nganggo gaman kasebut duwe kasempatan kanggo ngobati karusakan sing wis dijupuk. Nanging, dheweke mung bakal nambani ati abang sampeyan.
  • Senjata Necomantik: Mateni nganggo senjata efek iki kanggo projectile hantu sing bakal golek mungsuh. Sing kena, bakal ditangani jumlah karusakan sing moderat.
  • Senjata sing sregep: Nalika gaman karo efek iki dilengkapi, kabeh semangat sing sampeyan pilih uga ngasilake pengabdian. Efek iki tetep sanajan sampeyan entuk inspirasi ilahi.
  • Senjata ora sengaja: Saben hit karo gaman kasebut nduweni kasempatan kanggo dadi hit kritis, ngatasi kerusakan gedhe.
  • Senjata Gusti Allah: Sembarang gegaman kanthi efek iki ngrusak karusakan kaping pindho karo saben serangan sing ana ing tanah.

Ora ana cara kanggo milih gaman tartamtu saben wektu sampeyan ngremehake ing tanah sing dicekel heretik. Ora mung kuwi, nanging efek kasebut kanthi acak, tegese sampeyan kudu nggawe sing paling apik sing diwenehake utawa miwiti jangka anyar.

Kultus gaman gaman gaman pangiriman wit keterampilan

Kultus pandhuan gaman kamben – apa gaman sing paling apik

Kanthi kedadeyan kasebut, ana sawetara kultus senjata lambe sing sampeyan pengin prioritas milih kapan wae katon.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu tansah goleki variasi Gusti Allah apa wae. Iki bakal nggedhekake karusakan lan mesthekake yen sampeyan ngupayakake sabisa apa bisa dadi keris utawa palu. Senjata sing sregep yaiku sawetara detik. Dheweke bakal mbantu sampeyan nganiaya jumlah sing ora bisa dingerteni sanajan sampeyan lagi ana ing wilayah sing luwih cilik, amarga saben mungsuh saben mungsuh. Iki bakal ngidini sampeyan ngilangi resep resep gaib inspirasi wit-witan ora ana wektu lan ngoptimalake lokasi hub kanthi repot minimal.

Kanggo Dagger, Sing paling apik yaiku sing ngidini sampeyan kanthi cepet ing serangan farm kanthi cepet liwat serangan sing cepet lan bola-bali. Iki ndadekake keris sing ora bisa diluncurake versi paling apik lan pilih gampang yen sampeyan wis cukup kanggo nemokake dheweke. Yen digunakake kanthi bener, dheweke bisa njamin mungsuh ora bakal ngrusak karusakan utawa kena aliran kritis saka kritis sing padha.

Minangka kanggo Pedhang lan Gauntlet, Ana kamar sing luwih akeh wiggle. Nalika isih mogok kanthi cepet kanggo nggawe variasi bertahan, dheweke uga cukup angel kanggo njamin kanthi efek sing luwih apik. Kaya ngono, sampeyan ora bisa salah karo jinis vampir lan nekromi.

Pungkasan, kanggo Axes lan hammers, Sampeyan bakal pengin mbukak efek sing dipicu-mati saben-saben. Dheweke mencet cukup hard manawa bisa mateni siji-sijine mungsuh nalika sampeyan bakal bisa nggedhekake sepira kerusakan pati sing angel. Iki nggawe virus vampir lan necromic cara kanggo pindhah yen sampeyan wis cukup kanggo muter.

Muga-muga kabeh kultus gaman gaman domba domba, kabeh sing kudu dingerteni. Kanggo pikirane lengkap babagan game, sampeyan bisa mriksa review lengkap. Kita uga wis entuk akeh pandhuan liyane ing macem-macem topik, kalebu apa kutukan sing paling apik, kepiye ngoptimalake para pengikut lan cara nggawe kabeh barang kanthi cepet.

Liyane Kultus wedhus Pandhuan

  • Kultus pandhuan lamb – pandhuan wiwitan / hub tuntunan
  • Kultus Peta lan Pandhuan Lokasi Lamb
  • Pandhuan Umum
    • Kultus Pandhuan Masak Lamb
    • Kultus pandhuan lamb
    • Kultus makutha lan pandu lambe
    • Kultus petunjuk kutuk wedhus
    • Kultus pandhuan dekorasi lambe
    • Kultus inspirasi lambah lan pandhuan bangunan
    • Kultus Doktrin Pandhuan
    • Kultus pandhuan tani lamb
    • Kultus Pedoman Kembang
    • Culita pandhuan Domba
    • Budaya Pandhuan Lamb Knucklebones
    • Kultus nggawe dhuwit sing nggawe dhuwit
    • Kultus Pandhuan Pencarian Lamb
    • Kultus rit lambe
    • Kultus Pandhuan Kartu Lamb Tarot
    • Kultus Pandhuan Senjata Lamb
    • Cultaby Pandhuan bos Dordwood Lamb
    • Kultus Pandhuan Panggang Anime Lamb
    • Kultus Pandhuan Lamb Anchordeep
    • Kultus pandang bossing lamb cadle

    Kultus wedhus – kabeh gaman lan ipat-ipat

    Akeh kaya game roguelite liyane, Kultus wedhus Nduwe macem-macem gaman lan kemampuan magis – disebut kutukan – sing bisa ditampilake ing lakon sampeyan. Nalika sampeyan ora milih pilihan apa sing katon, sampeyan bisa nambah kekarepan sing apik kanthi para pengarep-arep ing Padaleman Suci lan ngrampungake wit gaman, senjata vampir, senjata berikir, lan liya-liyane. Ning kene Kultus wedhus Pandhuan, kita bakal nuduhake sampeyan Kabeh gaman lan ipat-ipat sampeyan bakal nemoni perjalanan menyang kamare. Yen sampeyan nggoleki Kultus wedhus Ritual lan Kultus wedhus Doktrin, kita entuk kaca sing uga. Mangkene kabeh gaman sing sampeyan deleng.

    Kultus wedhus – kabeh gaman

    Ana sawetara senjata sing bakal sampeyan golek nalika sampeyan ngliwati Kultus wedhus , saka keris sing cepet-cepet entheng kanggo palu gedhe. Mangkene apa sing ditindakake kabeh, uga sethithik bumbu lore.

    Cleaver murtad

    Ayunan kanthi maksud. Alat sing kuwat saka keras.

    Ax Merciless

    Sapisan diewan dening para pelaksana lawas. Kasempatan kanggo ngatasi hit kritis nalika mungsuh mungsuh.

    Ax sregep

    Fervor sing diklumpukake uga bakal nambah bar inspirasi ilahi. Digunakake dening fanatik gedhe kanggo nglakokake heietika.

    Ax Godly

    Tawaran luwih akeh karusakan tinimbang senjata mortal. Agul-agul sing mbantah tanah-tanah iman lawas saka jagad iki.

    Vampiric AX

    Kasempatan kanggo ngobati wong liya kanthi nggunakake kekuatan gesang. Konsumen getih iku tumpah.

    Sumbang Necromantik

    Nalika mateni FOE, nyaleni memedi sing bakal nyerang mungsuh sing cedhak. Kepala sing isih durung bisa diajak.

    Bane Ax

    Kasempatan kanggo mungsuh keracunan nalika nyerang. Sawise disabetake dening racun, siji njaluk agul-agul.

    Cukur plancongan

    Agul-agul cepet dirancang kanggo akeh potongan. Kerusakan kurang nanging kilat cepet. Ora tau diwenehake, mung dijupuk.

    Merciless Dagger

    Kasempatan kanggo ngatasi hit kritis nalika mungsuh mungsuh. Pager ati.

    Dagger Zealous

    Fervor sing diklumpukake uga bakal nambah bar inspirasi ilahi. Digunakake dening fanatik kanggo menehi pisungsung getih.

    Dagger Godlia

    Tawaran luwih akeh karusakan tinimbang senjata mortal. Dicolong saka kuburan salah sawijining dewa lawas.

    Vampirik Dagger

    Kasempatan kanggo ngobati wong liya kanthi nggunakake kekuatan gesang. Apik banget karo canine sawetara kewan galak ..

    Dagger Necrom

    Nalika mateni FOE, nyaleni memedi sing bakal nyerang mungsuh sing cedhak. Mung dewa pati bisa ngethok jiwa.

    Dageng Bane

    Kasempatan kanggo mungsuh keracunan nalika nyerang. Senjata Tandha saka Penyayang Cemburu.

    Garansi tempest

    Setel sarung tangan spiker agawe. Lemah ing wiwitan, nanging ngancurake kanthi combo lengkap. Wesi wesi sing ora bisa uwal.

    Merciless Gauntlet

    Kasempatan kanggo ngatasi hit kritis nalika mungsuh mungsuh. Imbu karo semangat sing ora santai saka Crusader sing tiba.

    Sregep gauntlet

    Fervor sing diklumpukake uga bakal nambah bar inspirasi ilahi. Nglindhungi keraguan.

    Dewa Gauntlet

    Tawaran luwih akeh karusakan tinimbang senjata mortal. Kasedhiyan waja gaib, dawa ilang.

    Vampiric gauntlet

    Kasempatan kanggo ngobati wong liya kanthi nggunakake kekuatan gesang. Digawe kanggo nggambar geni.

    Necromantic Gaunlet

    Nalika mateni FOE, nyaleni memedi sing bakal nyerang mungsuh sing cedhak. Sawise nyandhang kanggo ngumpulake jiwa sing budhal.

    Bane Gauntlet

    Kasempatan kanggo mungsuh keracunan nalika nyerang. Tutug berbaya, Nanging lembut.

    Hammer pemanasan

    Alon-alon tiba, durung calamous nalika kebangkrutan. Splinterer saka Tengkorak.

    Hammer Merciless

    Kasempatan kanggo ngatasi hit kritis nalika mungsuh mungsuh. Apa sing isih ana palu wis disabetake?

    Palu sregep

    Fervor sing diklumpukake uga bakal nambah bar inspirasi ilahi. Gavel pangadilan, mogok bener.

    Godly Hammer

    Tawaran luwih akeh karusakan tinimbang senjata mortal. Mbentuk tanah-tanah kasebut kanggo kepinginan para allah.

    Vampirik palu

    Kasempatan kanggo ngobati wong liya kanthi nggunakake kekuatan gesang. Supir totoan.

    Hammer Necromantik

    Nalika mateni FOE, nyaleni memedi sing bakal nyerang mungsuh sing cedhak. Digunakake ing upah kuno kanggo nggiling balung menyang bledug.

    Bane Hammer

    Kasempatan kanggo mungsuh keracunan nalika nyerang. Dienggo kanthi roh sing lara lan ala.

    Blade Crusader

    Blade agul-agul sing apik kanggo ngatasi karusakan moderat. Stalwart Companion menyang Pahlawan Wandering.

    Pedhang sing ora sopan

    Kasempatan kanggo ngatasi hit kritis nalika mungsuh mungsuh. Menehi welasan, ora ana kemungkinan.

    Pedhang sing sregep

    Fervor sing diklumpukake uga bakal nambah bar inspirasi ilahi. Agul-agul saka fanatik gedhe.

    Pedhang-pedhang

    Kasedhiya luwih kerusakan tinimbang senjata mortal. Sawise digunakake kanggo nggambar getih sing mursid ..

    Pedhang Vampirik

    Kasempatan kanggo ngobati wong liya kanthi nggunakake kekuatan gesang. Vitalitas kanggo sing cukup wani njupuk.

    Pedhang Necromantik

    Nalika mateni FOE, nyaleni memedi sing bakal nyerang mungsuh sing cedhak. Agul-agul dhewe.

    Pedhang Bane

    Kasempatan kanggo mungsuh keracunan nalika nyerang. Dilapisi ing empuk kewan, ora suwe lali.

    Kultus wedhus – kabeh kutuk

    Yen sampeyan ora ngayunake gegaman, sampeyan bakal nembak kutuk, sing mantra ajaib intine. Padha karo sihir ing Hades, kanthi sawetara tumindak pluru sihir lan liya-liyane sing nggawe blobs racun gedhe. Mangkene kabeh kutuk sing sampeyan bakal nyabrang.

    Guardian Ilahi

    Rong detik ora bisa. Ngilangi projectiles, nyebabake karusakan. Ing sangisoring swiwi, sampeyan ora dilindhungi.

    Blizzard gaib

    Ngalahake lan mbeku mungsuh. Nafas saka Gusti Allah sing lali … sepisan luwih kuwat tinimbang kabeh.

    Blight gaib

    Ngalahake mungsuh mungsuh. Omen saka gerah gedhe.

    Pasukan gaib

    Ngunci mungsuh menyang posisi kanggo wektu sing cendhak. Kanggo sapa sing pantes dideleng dening Gusti Allah?

    Jeblugan gaib

    Ngalahake mungsuh ing sawetara sampeyan uga ngrusak dheweke. Ipat-ipat nglawan wong sing ora pantes.

    Troto blumbang

    Pucuk projectiles banjur maju. Cahya dalan trod, lan cara teka.

    Mogok makutha

    Shoots proyek sing galak sing duwe kesempatan kanggo duwe mungsuh sing kena. Ngrangkul makutha lan dosa sampeyan bakal diapura.

    Hounds of nasib

    Pucuk pirang-pirang proyekil sing golek mungsuh. Ngupaya lan nyerang wong-wong sing wani.

    Ngresiki geni

    Pucuk telung proyek sekaligus. Geni saka pembersih ngobong kaping telu.

    Nembak api

    Tembok bolong sing nyusut geni. Terus lan ngeculake ing tandha kanggo nggawe bledosan. Kirimake geni ing jagading jagad.

    Sumpah makutha

    Serangan Melee sing ngancurake sing uga duwe kesempatan kanggo duwe mungsuh. Kutukan sing dipimpin gedhe saka jagad kita saka duweke.

    Pati sing ora disengiti

    Serangan Melee sing ngancurake sing uga nolak projectiles. Lan kanthi nyapu tangane, mungsuh-mungsuh padha satrune.

    Squall pati

    Serangan Melee sing ngrusak sing uga bakal beku mungsuh mungsuh. Kiss saka mati, dadi kadhemen lan ngundang.

    Rencang pati

    Serangan Melee sing ngancurake sing uga bakal nyemprotake hantu kanggo nyerang mungsuh. Rawuh ing pati, rawuh ing master sampeyan.

    Sapuan Pati

    Serangan Melee sing ngancurake sing bisa dikenani biaya tambah akeh kekuwatan. Raze salah menyang lemah.

    Konsuming iChor

    Ichor ireng bakal nyebar maneh. Saka getih dewa-dewa lawas nindakake kabeh urip.

    Telpon makutha

    Projectile suci sing bakal langsung tekan mungsuh. Sampeyan mung kudu nerbitake Sabanjure, lan dheweke bakal manut.

    Titik korupsi

    Proyek sing njeblug. Amarga ora ana paukuman sing ora cocog.

    Path bener

    Sawijining proyek sing nggawe dalan ireng iChor. Mlaku, lan dituntun kanthi iman.

    IChor dibuwang

    Proyek sing nyebar Ireng Icor ing Landing. Bagéan saka getih.

    Maelstrom

    Tentatcles bakal mogok ing patang arah. Gusti Allah sing wis tuwa isih isih manggon ing ambane.

    Tutul Ithaqua

    Jeblugan saka onton ontan sing mbebasake mungsuh. Telpon saka ngisor iki wiwit taun musim salju.

    Wacana saka mariner

    Jeblugan saka tebing adoh. A kursus charter, voyage digawe.

    Tutul Revenant

    Tangis mbukak bumi kanggo ngeculake gerombolan hantu sing target mungsuh sing cedhak. Rilis wong sing kepepet sing kena kamardikan kanggo kabebasan.

    Tutul turnua

    Konvoke erupsi kasar saka tentakan sing kuat. Sinter saka kapal, wungu saka jero. Ditulis dening kirk mckeand atas jenenge gla.

    Dhaptar

    Rilis Game Agustus 2022: Judhul mbesuk dibebasake wulan iki

    Ndeleng 10 item