Kulit gawan anyar ing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti, kulit minecraft njaluk pitu luwih saka pitung pilihan ( Pcgamesn

Kulit Minecraft njaluk opsi pitu sing luwih komplek

Muga-muga, kayu sing paling anyar saka kulit paling anyar bakal tuwuh popularitas minangka Steve lan Alex wis pirang-pirang taun. Bisa uga sawetara wektu sadurunge pangembang ngenalake karakter standar anyar.

Kulit gawan anyar ing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Tanggal 21 Oktober 2022, karakter utama Minecraft, Steve lan Alex, nggawe kanca anyar. Kaping pisanan diumumake sajrone Minecraft Live 2022, Mojang ngenalake pitu karakter standar anyar kanggo para penggemar.

Ing dina paling awal, Steve minangka kulit standar. Alex ditambahake ing Update 1.8 pre1, sing uga ngenalake jinis “slim”. Nanging, kajaba saka sawetara révisi sing digawe kanggo Steve lan Alex ing nganyari anyar, dheweke mung tetep rong kulit standar sing kasedhiya kanggo para pemain.

Saiki, pitu inklusi gawan sing wis digawe dening Mojang dadi tukang game luwih apik. Kulit anyar dikenal minangka Nesu, Panas, Ari, Zuri, Zuri, Makena, Kai, lan EFE, lan bakal bakal nggawa pilihan pangaturan khusus kanggo pemain.

Kabeh sing dingerteni babagan kulit standar Minecraft

Kaya Steve lan Alex, Entitas Default Minecraft anyar sing dikenalake tanggal 21 Oktober kompatibel karo bingkai klasik lan slim. Karakter iki disuntik langsung menyang peluncur Minecraft, nggawe dheweke bisa diakses pemain Java Edition.

Nanging, pemain sing nganyarake edisi beta kanggo versi Beta 1.19.50.21 uga bisa ngakses karakter anyar iki liwat panggunaan ruangan klamben game ing menu utama.

Saben kulit gawan anyar cukup unik ing penampilan lan lemari klambi, saka tunic oranye Ari nganti klambi ijo Ari nganti kaos ijo lan klambi. Ing Edisi Bedrock, ruangan klamben bisa digunakake kanggo ngatur kelenut standar iki, ngidini sampeyan menehi corak khusus kanggo dheweke. Pemain Edisi Java uga bisa ngowahi kulit standar kanthi manual kanggo nampilake awake dhewe kanthi luwih akurat.

Adhedhasar postingan blog sing anyar lan mojang sajrone Minecraft Live, kulit standar anyar iki dimaksudaké kanggo nambah cara sing nggambarake penampilan pribadi dhewe ing judhul.

Sawise kabeh, kulit minangka cara sing paling katon kanggo pemain kanggo nuduhake rasa pribadi. Ana sing dadi wektu nalika puluhan utawa atusan kulit steve / Alex bakal menehi server multipliker amarga para pemain game ora nggunakake kulit khusus. Pemain iki sing ora pengin kulit adat saiki duwe akeh pilihan gawan.

Mojang wis ujar manawa ngarep-arep karakter anyar iki bakal ngidini para penggemar ndeleng awake dhewe ing kulit. Tambah ing kulit uga wakil saka fanbase game gedhe. Wiwit pamilike pamilikbase kalebu wong ing saindenging jagad, mung bisa dadi pangerten yen karakter gawan game kudu macem-macem bisa uga makili dheweke.

Karakter Minecraft anyar iki teka mung kanggo tekane 1.20 nganyari, sing kudu dirilis kadang-kadang ing awal 2023. Kanthi kabeh fitur-fitur anyar sing teka karo tembelan kasebut, mesthine bisa nyenengake kanggo njelajah jagad kanthi penolakan karakter standar sing bisa dimainake.

Muga-muga, kayu sing paling anyar saka kulit paling anyar bakal tuwuh popularitas minangka Steve lan Alex wis pirang-pirang taun. Bisa uga sawetara wektu sadurunge pangembang ngenalake karakter standar anyar.

Kulit Minecraft njaluk opsi pitu sing luwih komplek

Gambar iki nuduhake kulit minecraft standar anyar

Kulit Minecraft bisa dadi sawetara pemain sing ora dipikirake, nanging kanthi cara akeh kanggo nuduhake kapribaden sampeyan kanthi game kothak wedhi iki, bisa dadi akeh pemain. Sebabe yen kulit minecraft khusus kaya sing paling gedhe yaiku paling ora ana ing pilihan default wis suwe, nanging pungkasane ganti.

Kulit Minecraft pisanan lan paling apik yaiku Steve, sing kita ngerti lan tresna, nanging dheweke, supaya jujur, ana protagonis game video sing nggoleki klasik. Alex banjur mlebu ing game ing wulan Agustus 2014 minangka pilihan sing luwih akeh feminin, nanging ora ana sing anyar wiwit. Nalika kemampuan kanggo nggawe kulit anyar lan ngerti carane ngganti kulit ing Minecraft wis mbantu ngimbangi rong pilihan vanilla loro, ora njerit inclusivity.

Matur nuwun, minangka bagean Minecraft Live 2022. Kita entuk tampilan pertama ing kulit standar merek-anyar, sing saiki kasedhiya ing-game. Kulit anyar yaiku Noor, Sunny, Ari, Zuri, Zuri, Makena, Kai, lan EFE. .

Miniatur YouTube

Nalika sawetara bagean Internet ora bakal peduli babagan iki, apik banget kanggo ndeleng Minecraft sing duwe pilihan anyar iki supaya luwih nggambarake jinis wong sing main game kasebut. Ndelok dhewe sing diwakili ing game video yaiku bab sing ana ing Inggris lan kita sing diwenehake, lan pilihan liyane ana, luwih akeh wong bisa seneng mainake kaya awake dhewe. Ing game ing endi kreatifitas lan ekspresi minangka kunci, pilihan anyar iki mbantu babak-babak liyane.

Yen sampeyan pengin nglindhungi kulit Minecraft anyar, priksa manawa sampeyan sinau kabeh babagan Shields Minecraft. Sampeyan uga bisa mbantu nambah sawetara liyane ing jagad iki kanthi spanduk minecraft sing adhem. Sawise kabeh rampung, priksa babagan Minecraft sing paling apik lan deleng yen sampeyan bisa nemokake ing endi wae supaya bisa urip.

Jason Coles Jason ngentekake wektu sing dienggo bareng karo bocah-bocah utawa kewan-kewan, nanging nalika dolanan nglampahi impak Genshin, utawa muter liga roket. Sampeyan bisa nemokake pakaryan sing kasebar ing saindenging situs ing situs kaya Dicebreaker, NME, lan IGN.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.