Kulit bètèng sing paling apik – Kulit Best Rangkit, Fortnite paling apik kulit sing ditingkat (2023 September) – Basis Paling Anyar! Pandhuan Game Pro

Benteng paling apik kulit sing ditingkatake (2023 September) – Outfits paling apik

Apa sing ditindakake dening kulit sing apik banget, Rex nindakake kanggo sing nyenengake lan goofy. Boss Daging Kita Ora Bakal Bisa Nindakake Yen Epik ora ngerti para penggemar bakal tapis menyang kulit Sillier.

Kulit benteng paling apik – balung Fortnite ditingkat

Ana atusan-oke bisa uga atus satusFortnite Skins metu lan penggemar bakal sengaja luwih apik nganti pungkasan wektu. “Kulit sampeyan nyedhot, kulitku apik tenan,” lan kabeh sing. Nanging ora ana kesepakatan, nganti saiki. Kita wis nyusun Secara ilmiah mesthi Dhaptar paling apik Fortnite kulit tau. . Iki pungkasane diskusi iki kanggo wektu liyane – utawa paling ora nganti tetes patch sabanjure.

[Best_Wordpress_Gallery gal_treral = “crita bom boker bêkok”]

10. Bomber Brite

Kabeh wong seneng bom bomen. Apa sing ora disenengi? Dheweke warni, langka-meh ora nate adol-lan malah duwe bunga larik Fortnite Loading Screens.

Kita serius. Dheweke nyumerepi lan lunga golf, riko trek go-kart, nglangi, ngunjungi patung dinosaurus ing njaba parame apa sing diubengi karo kotak. Lan banjur bom brut banjur dadi rusak, nyebabake gaweyan pengebom peteng.

Ora preduli apa sing bisa dipikirake babagan kulit dhewe, epik sing menehi musim pungkasan sing apik!

9. Pimpinan Tim Panda

Pemimpin Tim Panda, Pimpinan Tim Cuddle, Pimpinan Tim Firework. Fortnite Pemain ing saindenging jagad mung muji skins penampilan dhasar lan kasunyatan manawa kabeh langka epik utawa luwih dhuwur.

8. Reaper

C’mon. .

7.

Kita seneng kulit iki amarga kanthi jelas pas karo musim halloween saiki, nanging aja njerit “Iki kulit Halloween!”Sing njaga kita rumangsa ora kuwat babagan nyandhang dheweke yen wis tekan musim liburan.

Ora kanggo nyebut, ndeleng helem kasebut!

6. Stalker langit

Nalika pisanan metu stalker langit tenan kejiret mripatku. Ing wektu kasebut kanthi jelas ngadeg saka sisa sesaji kanthi palette warna lan pengaruh 1900-an.

5. Manuk gagak

Manuk gagak tenan ngira pangarepan kanggo kulit legendaris maju. Mlaku-mlayu lan wates sing luwih apik tinimbang apa wae sing bisa diluncurake ing titik kasebut lan meh mesthi kabukten manawa wong-wong bakal cokotan kanggo kulit sing larang regane.

4. Valkyrie

Ragnarok musim 5 Kelangan lan kabeh, nanging Valkyrie kanthi lengkap overshadows kanthi glider lan layar loading apik tenan.

3. Rex

Apa sing ditindakake dening kulit sing apik banget, Rex nindakake kanggo sing nyenengake lan goofy. Boss Daging Kita Ora Bakal Bisa Nindakake Yen Epik ora ngerti para penggemar bakal tapis menyang kulit Sillier.

Layar lading bintang patuh giddy

2. Giddy-up

Fortnite kulit. Sampeyan minangka model dhasar supaya kabeh wong bakal ngremehake sampeyan lan sampeyan bisa nyuwek loro. Iku kulit pisanan kanggo fitur FortniteLlama ikon, sing nambah paling ora 1000 poin kanggo faktor sing adhem. Sepisanan, sampeyan malah numpak babar pisan. Lan kanggo ndhuwur iku malah duwe emote dhewe! Kepiye sampeyan bisa mbantah? Iki minangka kulit sing apik banget kanggo kabeh Fortnite Aficionados Out Ana.

Tari tarian sampeyan! Gloat! Duwe llama spew confetti kanthi warna-warni menyang mungsuhmu amarga takon kenapa sampeyan ora mung ngilangi!

1. Omega

Omega paling apik Fortnite kulit metu ing kana. Ora mung katon apik lan cyber-y, iku simbol apa sing digawe Fortnite menyang apa saiki. Musim 4 minangka langkah gedhe kanggo game kanthi akeh cara. Rush kanggo mbukak kunci saben hadiah kemajuan (kalebu kulit iki) diganti kepiye pamuter sing ndeleng game kasebut. Kanggo pirang-pirang wulan, iku minangka topik diskusi ing media sosial minangka wong sing ora kepenak babagan prestasi lan perjuangan nganti level 80.

Pengin ndeleng saben kulit ing Fortnite? Kita entuk pandhuan sing duwe kabeh kalebu kulit sing bocor lan liya-liyane!

Babagan penulis

Dillon minangka editor pandhuan game senior ing Fanbyte. Dheweke ngenteni udakara 2.000 jam muter bocah lanang ing Fantasi Fantasy XIV lan 800 jam main warlock ing Destiny 2.

Benteng paling apik kulit sing ditingkatake (2023 September) – Outfits paling apik!

Kita lagi golek tampilan paling apik kanggo dolanan game!

Dhaptar Kulit Kain Benten Fitur kulit paling dhuwur saka komunitas kita! Iki minangka swara sing paling dhuwur entuk klambi ing Fortnite, lan yen sampeyan ora setuju karo asil sampeyan bisa menehi rating dhewe lan ngganti peringkat kasebut!

Kulit ing Fortnite wis dadi bagean gedhe saka sukses game! Nalika umume game iki cenderung dadi wong pisanan lan sampeyan meh ora bisa ndeleng dhewe, game iki ing wong katelu supaya sampeyan mesthi ndeleng kosmetik sampeyan. .

Daftar ing ngisor iki nampilake kulit paling apik sing wis dirating dening komunitas kita! Yen sampeyan pengin pengaruhe peringkat dhaptar iki, sampeyan bisa menehi rating kabeh kulit liwat gallery fortnite kita.

Pengin nyoba ilmu kulit Fortnite? Njupuk kuis kita bisa menehi jeneng kanggo kabeh kulit benteng iki!

Apa kulit sing paling apik ing Fortnite?

Miturut para pamaca, kaya midas minangka kulit sing paling apik ing Fortnite saiki. Sampeyan entuk sawetara fluktuasi ing dhaptar, kanthi agen elit, drift, Lynx, lan katalis kabeh jockeying kanggo posisi ndhuwur, nanging katon kaya wong sing ndemek emas kasebut.

Kulit paling apik ing Fortnite

Mangkene tampilan klambi paling apik ing kabeh wektu ing antarane perang pas lan barang-barang barang ing saindenging sejarah benteng. Nalika ana sawetara pendatang anyar ing dhaptar, sampeyan bakal weruh yen kulit kaya mabur, bencana lan John Wick, lan sawetara wong liya wis nyemprotake papan sing dhuwur ing dhaptar.

Nanging, kulit perang perang anyar saka Bab 2 musim 6 duwe kabeh wis njupuk papan ndhuwur!